jaruska
napsal(a):
Éliško,perfektní název Rady!!!!!
A já trohlík psala zas do starý,toš to zkopčím!
Jéé,teda Éliškoo,já jsem ostuda,já Tě na těch Janiných fotkách nepoznala,ale stejně jsem teď přišla k PC a Boženka už to tady prááskla,že jsi to Ty!!!!
To jsem se musela smát,jak Boženka píše,že Máti bude mušet mít pro Shíra velerybník,hihi,no jo,má pravdu,poněvadž je kus koňa,ale nááádhernýho!!
A kdybys někdy jela na Karlštejn,tak tam má 2 shirský kobyly ta paní Pastorková,jsou taky nádherný,úplně jsem chvíli žasla,jak obrovský zvíře to je,přitom byla kobuška opravdu moc hodná a ačkoliv měla pod sebou třítýdenního hřebečka,tak byla jak milius!!!!!ten můj blbej fotyho přístroj byl plnej snímků a já neuměla aspoň jeden snímek vymazat,takže mám prd a né fotku!!!!
jaruska
napsal(a):
Jéé,teda Éliškoo,já jsem ostuda,já Tě na těch Janiných fotkách nepoznala,ale stejně jsem teď přišla k PC a Boženka už to tady prááskla,že jsi to Ty!!!!
To jsem se musela smát,jak Boženka píše,že Máti bude mušet mít pro Shíra velerybník,hihi,no jo,má pravdu,poněvadž je kus koňa,ale nááádhernýho!!
A kdybys někdy jela na Karlštejn,tak tam má 2 shirský kobyly ta paní Pastorková,jsou taky nádherný,úplně jsem chvíli žasla,jak obrovský zvíře to je,přitom byla kobuška opravdu moc hodná a ačkoliv měla pod sebou třítýdenního hřebečka,tak byla jak milius!!!!!ten můj blbej fotyho přístroj byl plnej snímků a já neuměla aspoň jeden snímek vymazat,takže mám prd a né fotku!!!!
Jaruško, já mám pocit, že tihle obr koně už mají v povaze, že jsou to míliusové a ne žádní divočáci. Ale s tím fotyho přístrojem by ses měla polepšit.
jaruska
napsal(a):
Boženko,Ty taky neumíš ty kynutý knedlíky??
To nevadí,no vidíš,a já jsem myslela,jaká jsem oštudáááá!!!!
Tak mi,prosím,prosím,napiš ten recept na ty druhýý,joo??Mocinečky děkujůůů,Boženkoo!!!!
Máti,téda,Agbíš si fakt lebedí v tý vodičcé,i Batulka S Míťou,moooc hezký fotky pesánků v bazénkůů,no ani já nejsem vyjímkou a určitě bych v dalším životě chtěla bejt u Tebe pééés,nebo fena,to je fuk,hlavně,že budu mít procházky,jídlo a bááázéééén!!!!!
Leničkoo,kráásný fotky malý Sheilinky,tak moc ráda bych jí pomudlala,pomuchlíkovala!!!Snad se toho jednoho dne dožiju,že jo,Janí??
A ta maskovací fotečka je opravdu moooc hezkááá!!!!
elise
napsal(a):
dneska sem mu byla vracet ten polar a milý artuš se mnou šel až domu
no bando vi jedete člověk se vrátí po 6hodinách z práce a už je tu narváno a další číslo na světě no holt nestíhám sakriš
elise
napsal(a):
dneska sem mu byla vracet ten polar a milý artuš se mnou šel až domu
Bělinko,ten náš Fous na nás taky prdí,když chodil s náma ven,tak jak se objevil zajíc,už Fouse nebylo!A jelikož jsou tu silnice,nechci ho vidět nikde přejetýho,
tak ho raději s sebou už nebereme!
Lůco,já si myslím,že na hlídání je ten berňák asi ideální,určitě trochu štěkat bude a jak je velkej,tak by tam asi nikdo nelez!!!A barááček kráásně roste!!!
jaruska
napsal(a):
Bělinko,ten náš Fous na nás taky prdí,když chodil s náma ven,tak jak se objevil zajíc,už Fouse nebylo!A jelikož jsou tu silnice,nechci ho vidět nikde přejetýho,
tak ho raději s sebou už nebereme!
Lůco,já si myslím,že na hlídání je ten berňák asi ideální,určitě trochu štěkat bude a jak je velkej,tak by tam asi nikdo nelez!!!A barááček kráásně roste!!!
Jaruško, recepis ti pošlu zítra na mailíka, dneska už se mi nechce, jdu jukat na ordinaci.
charliebob
napsal(a):
Jaruško, recepis ti pošlu zítra na mailíka, dneska už se mi nechce, jdu jukat na ordinaci.
No jo Jaruško,jsou ti naši pséci ale lumpové a s tím kolouchem mě vážně naštvala.Ale hlídačka je výborná.Zbtrečně neštěká,ale když se jí něco nezdá,tak dokáže spustit cirkus.A v noci je hodně ve střehu.Ale jinak je to strašnej mazel a nevim nevim,jestli by nějakýho zlodějíčka zadržela.S tímhle ještě nemám bohudík
zkušenost .A na cvičák nechodíme,takže fakt nevim.Ale zajímalo by mě to.
jaruska
napsal(a):
Jasně,Boženko,já na to až zas tak nechvátám,jsi hodná,děkuju a moc Ti přeju,aby Ti to zdravíčko lépe sloužilo!!!!
Jaruško, nepiš mi porád, že su hodná, dyť ty bys mi recepísek taky poslala. Za přání zdravíčka zase já mocinky děkuju,dneska nic moc, ale zítra už to bude určitě lepšejší.
trajekt
napsal(a):
No jo Jaruško,jsou ti naši pséci ale lumpové a s tím kolouchem mě vážně naštvala.Ale hlídačka je výborná.Zbtrečně neštěká,ale když se jí něco nezdá,tak dokáže spustit cirkus.A v noci je hodně ve střehu.Ale jinak je to strašnej mazel a nevim nevim,jestli by nějakýho zlodějíčka zadržela.S tímhle ještě nemám bohudík
zkušenost .A na cvičák nechodíme,takže fakt nevim.Ale zajímalo by mě to.
.
trajekt
napsal(a):
.
Pro Janču- ta Harmonie je teda až tak zlá?To je síla.Bělka ze začátku byla taky dost nervozní a protivná,ale zanedlouho se to úplně otočilo a ted je strašně přítulná a mazlivá.a s tím profilem teda nevím,mně to otevřít jde,ale možná se Ti to taky už podařila.No a jak tam píšu o Bělce,že už si taky zažila hodně zlýho,tak sem dávám fotku,jak na tom byla asi tak před třemi lety,nebo tak nějak.Ted už je v pohodě,ale ještě ne v té největší.
trajekt
napsal(a):
Pro Janču- ta Harmonie je teda až tak zlá?To je síla.Bělka ze začátku byla taky dost nervozní a protivná,ale zanedlouho se to úplně otočilo a ted je strašně přítulná a mazlivá.a s tím profilem teda nevím,mně to otevřít jde,ale možná se Ti to taky už podařila.No a jak tam píšu o Bělce,že už si taky zažila hodně zlýho,tak sem dávám fotku,jak na tom byla asi tak před třemi lety,nebo tak nějak.Ted už je v pohodě,ale ještě ne v té největší.
Bělinko,já už jsem Ti to psala,že je to strašný,jak je bělka hubená,to je fakt hrůůza,přitom tihle koníci jsou tak strašně lehce krmitelní,stačí jim jen maličká kopička ,a tady,jak je Bělinka vyfocená,to snad jedla jen vzduch,chudinka.Jsem moc ráda,žes jí koupila Ty a teď už se má Bělinka krááásně!!!
jaruska
napsal(a):
Bělinko,já už jsem Ti to psala,že je to strašný,jak je bělka hubená,to je fakt hrůůza,přitom tihle koníci jsou tak strašně lehce krmitelní,stačí jim jen maličká kopička ,a tady,jak je Bělinka vyfocená,to snad jedla jen vzduch,chudinka.Jsem moc ráda,žes jí koupila Ty a teď už se má Bělinka krááásně!!!
Ahoj děcka ted jsem sedla k PC,hodím vám sem pár foteček dnes z řeky,ju?Byli jsme jen s Wičákem a Aronem
Nejdřív předkrm-jak mě kvete kytííí
proxima
napsal(a):
Ahoj děcka ted jsem sedla k PC,hodím vám sem pár foteček dnes z řeky,ju?Byli jsme jen s Wičákem a Aronem
Nejdřív předkrm-jak mě kvete kytííí
proxima
napsal(a):
Tady Wičák začala řehtat na červené auto co jelo po mostě...že by chtěla taxi??
proxima
napsal(a):
Tady Wičák začala řehtat na červené auto co jelo po mostě...že by chtěla taxi??
jaruska
napsal(a):
Jaruško,byla bych ráda,kdybych to byla já,kdo ji vytáhl z toho nejhoršího,ale jak už jsem někde psala,tak ji mám něco přes rok a takhle na tom byla před třemi lety.Ale aspon jí dopřávám už klidný život a to,že už se nikam stěhovat nebude.Těch majitelů prý už taky vystřídala fůru.Nějakej chlap co ji měl,tak ji skoro nekrmil a ještě musela tahat vozejk a pak šup do stáje na štont.A taky ji dost mlátil.Ted už je dobrá,ale ty chlapy pořád nějak nemusí.
Du chrupkat,tak dobrou noc a krásné sny.
trajekt
napsal(a):
Jaruško,byla bych ráda,kdybych to byla já,kdo ji vytáhl z toho nejhoršího,ale jak už jsem někde psala,tak ji mám něco přes rok a takhle na tom byla před třemi lety.Ale aspon jí dopřávám už klidný život a to,že už se nikam stěhovat nebude.Těch majitelů prý už taky vystřídala fůru.Nějakej chlap co ji měl,tak ji skoro nekrmil a ještě musela tahat vozejk a pak šup do stáje na štont.A taky ji dost mlátil.Ted už je dobrá,ale ty chlapy pořád nějak nemusí.
Du chrupkat,tak dobrou noc a krásné sny.
Dobrou noc,Bělinkýýý!!!!!
jaruska
napsal(a):
Evíí,tak jste přeci jen k vodičce vyrazili?
To je dobře,koníci se určitě vycákali dosytosti,Ááronka jakožto vodní myšku nevyjímaje!!!!
Wiči je moc hezká,má krááášnou pudelinkůůů!!!!!
Jo,a zítra Ti vyfotím,jak nám krásně kvete kaktůůůůsssss,jooo????
Jaru Wičák se vyčachtal dobře,ale my taky-Jura tam byl v botech a wičák ho zacákala že byl jak počuraný a Aronek se vymáchal a Jura ho pak část cesty nese,aby jsme mu nezničili klouby ,tak ten mu domokřil vrchní čast těla:-)))
Kaktusek vyfoť!!!!!!!!!já kyti můžu...Aron bohužel taky:-))))
proxima
napsal(a):
Jaru Wičák se vyčachtal dobře,ale my taky-Jura tam byl v botech a wičák ho zacákala že byl jak počuraný a Aronek se vymáchal a Jura ho pak část cesty nese,aby jsme mu nezničili klouby ,tak ten mu domokřil vrchní čast těla:-)))
Kaktusek vyfoť!!!!!!!!!já kyti můžu...Aron bohužel taky:-))))
Dobré ránko všem skvělým radárkům!!!!
Máte tu všichni krásný fotečky, jen doopravdy nestíhám všechno přečíst,určo ne tady z práce . Jen jsem zaregistrovala, jak všichni plavíte, cachtáte a plavete, a mučíte mě tím...
My jsme byli včera zas na "velké" vyjíž´dce, ale zkrátili jsme ji, protože sotva jsme osedlali, tak začala bouřka, lijavec, no čekali jsme skoro hodinu ve výběhu pod stromy, až to přestane. Koně byli nacucaný jak houby, my taky... australák místo na sebe jsem šupla na Jurkovo sedýlko, aby nenamoklo . Jurko, v tom sedle se sedíííí výýýýborněěě!!!! Ale Brebče nesedí
Na kohoutku jakžtakž, ale v zádech je jí moc široký, dosedá jí na páteř a měla pak zádíčka citlivá. V pátek sedlo odvezu za Jackie, třeba jí bude dobře, prý je z ní teď už kus koně (já ji ostuda už dva měsíce neviděla!!!)
jackie
napsal(a):
Dobré ránko všem skvělým radárkům!!!!
Máte tu všichni krásný fotečky, jen doopravdy nestíhám všechno přečíst,určo ne tady z práce . Jen jsem zaregistrovala, jak všichni plavíte, cachtáte a plavete, a mučíte mě tím...
My jsme byli včera zas na "velké" vyjíž´dce, ale zkrátili jsme ji, protože sotva jsme osedlali, tak začala bouřka, lijavec, no čekali jsme skoro hodinu ve výběhu pod stromy, až to přestane. Koně byli nacucaný jak houby, my taky... australák místo na sebe jsem šupla na Jurkovo sedýlko, aby nenamoklo . Jurko, v tom sedle se sedíííí výýýýborněěě!!!! Ale Brebče nesedí
Na kohoutku jakžtakž, ale v zádech je jí moc široký, dosedá jí na páteř a měla pak zádíčka citlivá. V pátek sedlo odvezu za Jackie, třeba jí bude dobře, prý je z ní teď už kus koně (já ji ostuda už dva měsíce neviděla!!!)
úplný kovbojové, haha!
elise
napsal(a):
díky boži za nápovědu
Kamarád si šel s Charliem zacválat, tak jsme na něj čekali na konci louky
elise
napsal(a):
díky boži za nápovědu
A ještě moji milí kamarádi... jak z pohádky o Popelce
Uživatel s deaktivovaným účtem

elise
napsal(a):
díky boži za nápovědu
Taky přeju dobré ráno!!!!!!!!
Mám nové fotky, ale zatím nestíháááááám... tak za chvilku!!!!
charliebob
napsal(a):
Přeji krásné dobré ráno. Pro mě je s vámi opravdu vždy krásné, protože zde vždycky přibude spousta krásných foteček, plných krásných koníků a kytiček a pejsánků.
Jani, kamarádům to sekne, kamarádka má pěknou sukni.
Ahoj Boženko, já se taky vždycky těším, jak se tady ráno pokochám!!! Ale už tu nebudu moct být dlouho, kolegové se scházejí jak švábi na pivo... pomalu, ale vytrvale
!!!
Haha, tu sukni má kámoška jen na focení, pak jela na vyjížďku v kaťatech, aby si neodřela nohy . Burák ji trochu pozlobil, chtěl za námi běžet a prý když ho nechtěla pustit, tak poskakoval. My s Brebčou si krásně zaklusaly, ale ona má hrooozhě dlouhý chody, takže Burák aby stíhal, by potřeboval cválat. Charlie se trochu vytočil a už se to tam za námi nějak mlelo
.
charliebob
napsal(a):
Přeji krásné dobré ráno. Pro mě je s vámi opravdu vždy krásné, protože zde vždycky přibude spousta krásných foteček, plných krásných koníků a kytiček a pejsánků.
Jani, kamarádům to sekne, kamarádka má pěknou sukni.
Jéé,ahoj všicí,Janí,to je kráása na tom Charliem,moc jim to sluší,koukám,ten je taky dvousedadlovej úplně v pohodě!!!
Boženko,mooocinky děkuju za napísané těstíčko na knedlušky,já úúrčitě brzičko jej zkušííím a docela se na to těším,poněvadž to vypadá docela jednodušé!!!!Ještě jednou moooc děkuju!!!
Ale jsem dneska smutná,poněvadž jsem zjistila,že mi uhynulo nebo jak se to říká,asi uschlo,víno,bylo tak čtyři roky starý a strašně dobrý sladký na něm byly ty kuličky a dneska koukám a ono je úplně suchý.Ale nevím,jaktože takhle přišlo pryč,když to druhý vedle něj roste až bujaře a dokonce leze až k sousedům.

jaruska
napsal(a):
Jéé,ahoj všicí,Janí,to je kráása na tom Charliem,moc jim to sluší,koukám,ten je taky dvousedadlovej úplně v pohodě!!!
Boženko,mooocinky děkuju za napísané těstíčko na knedlušky,já úúrčitě brzičko jej zkušííím a docela se na to těším,poněvadž to vypadá docela jednodušé!!!!Ještě jednou moooc děkuju!!!
Ale jsem dneska smutná,poněvadž jsem zjistila,že mi uhynulo nebo jak se to říká,asi uschlo,víno,bylo tak čtyři roky starý a strašně dobrý sladký na něm byly ty kuličky a dneska koukám a ono je úplně suchý.Ale nevím,jaktože takhle přišlo pryč,když to druhý vedle něj roste až bujaře a dokonce leze až k sousedům.
Ahoj!!!!!!! Můžu poprosit taky o těsto na knedlíky???
Včera jsem ji zpucovala 11 kusů, tak už nemám... třeba se jednou odhodlám si je udělat sama! A byly výýýýýýýýýbbbbbbbbbooooo oooorrrrrrrrnnnnnnéééééééé!!!
napsal(a):
Taky přeju dobré ráno!!!!!!!!
Mám nové fotky, ale zatím nestíháááááám... tak za chvilku!!!!
Jani, není zas tak důležité, jak moc se to mele, hlavně, když jste se všichni vrátili v pořádku. Kamarádovi asi nějaké mletí moc nevadí, když si s vámi vyrazil bez sedýlka, to už musí umět jezdit. Já bez sedýlka zásadně nejezdím, neboť bych byla hned na zemi.
Spolupracovníky koukej nějaku uplatit.
ať nešpízují, co právě děláš.
napsal(a):
Ahoj!!!!!!! Můžu poprosit taky o těsto na knedlíky???
Včera jsem ji zpucovala 11 kusů, tak už nemám... třeba se jednou odhodlám si je udělat sama! A byly výýýýýýýýýbbbbbbbbbooooo oooorrrrrrrrnnnnnnéééééééé!!!
Vendi, já ti to taky pošlu, ale nejsou kynutý, ty nějak nezvládám.

charliebob
napsal(a):
Vendi, já ti to taky pošlu, ale nejsou kynutý, ty nějak nezvládám.
To je jedno, čím jednodušší tím lepší!!!!!! Díky!!!!
charliebob
napsal(a):
Jani, není zas tak důležité, jak moc se to mele, hlavně, když jste se všichni vrátili v pořádku. Kamarádovi asi nějaké mletí moc nevadí, když si s vámi vyrazil bez sedýlka, to už musí umět jezdit. Já bez sedýlka zásadně nejezdím, neboť bych byla hned na zemi.
Spolupracovníky koukej nějaku uplatit.
ať nešpízují, co právě děláš.
Jaruško, to je mi líto, nemohlo to víno chytit nějakou plíseň, letos jsou nějak dříve /ty plísně/. To chce spíš někoho, kdo tomu rozumí, ale nám takhle chcípnul rybíz. Pořád dobrej a najednou jakoby uschlej a snad je to prý taky nějaká plíseň, poudal tenkrát soused. Tak rychle odstranit a zbytek ošetřit, abyste nepřišli o ostatní. Nebo ti nějaká potvůrka sežrala kořínky.

charliebob
napsal(a):
Už je odesláno.
Děkuji!!!!!!!!

charliebob
napsal(a):
Jaruško, to je mi líto, nemohlo to víno chytit nějakou plíseň, letos jsou nějak dříve /ty plísně/. To chce spíš někoho, kdo tomu rozumí, ale nám takhle chcípnul rybíz. Pořád dobrej a najednou jakoby uschlej a snad je to prý taky nějaká plíseň, poudal tenkrát soused. Tak rychle odstranit a zbytek ošetřit, abyste nepřišli o ostatní. Nebo ti nějaká potvůrka sežrala kořínky.
Tak Raďáci posílám slíbeného ježečka alias Radegast 1 se jmenuje!

napsal(a):
Tak Raďáci posílám slíbeného ježečka alias Radegast 1 se jmenuje!
a tohle po něm zbylo!

charliebob
napsal(a):
Radegast 1 si uměl vybrat, ví co je dobré
No jenom kdyby se tak nevožral a mohl vylézt!!!
charliebob
napsal(a):
asi věděl, že ho stejně zachráníte.
Boží, kdepak, kamarád se na koni snad i narodil To i parelku jsem mu vnutila já, jinak on by jel jen na nákrčáku! Jezdí tak běžně, bez sedla, bez uzdečky, bez ohlávky... ale kamarádka byla taková trošku bojavá...
a ještě i já se o ni cestou bála... no hlavně že jsme dojeli... zdraví a celí
Jarú, nechodí to to víno hnojit některý pejsek?

napsal(a):
Kde jste kdo?
Emulka dostal dobrotku!!!
A loudil ještě! A když nedostal... toto mi udělal!!!

napsal(a):
Emulka dostal dobrotku!!!
A loudil ještě! A když nedostal... toto mi udělal!!!
A musím se pochlubit, Jirka mi přivrtal držák sedlo!!!

napsal(a):
A musím se pochlubit, Jirka mi přivrtal držák sedlo!!!
Hádanka... poznáte co to je?
napsal(a):
Hádanka... poznáte co to je?
Tak já už su zase tady, musela jsem zkouknout zahrádku a zakropit skleník, okurčičky a papričky si žádají každý den přísun vodičky.
Téda, Emulka je takovej lumpík, že ti klidně šlápne na nožku. Ještě že máš bytelné botky samochodky, tak to snad moc nebolelo a na konci na tebe cení svůj chrup, nebo jsi mu tam zavoněla něčím co mu nadzvedlo horní ret. Nebo si ho jen udobřuješ ňuchláním na horním patře?
Tak se pochlub

charliebob
napsal(a):
Tak já už su zase tady, musela jsem zkouknout zahrádku a zakropit skleník, okurčičky a papričky si žádají každý den přísun vodičky.
Téda, Emulka je takovej lumpík, že ti klidně šlápne na nožku. Ještě že máš bytelné botky samochodky, tak to snad moc nebolelo a na konci na tebe cení svůj chrup, nebo jsi mu tam zavoněla něčím co mu nadzvedlo horní ret. Nebo si ho jen udobřuješ ňuchláním na horním patře?
Tak se pochlub
Jj, Emulka je rošťák! Ale naštěstí mám ty boty o 2 čísla větší, tak nestál na palci, ale bokem ... a ty zuby, to je Zulka! Ona kolem mě zívala, jen jsem stiskla spoušť... je to jak vetřelec, že?

napsal(a):
Jj, Emulka je rošťák! Ale naštěstí mám ty boty o 2 čísla větší, tak nestál na palci, ale bokem ... a ty zuby, to je Zulka! Ona kolem mě zívala, jen jsem stiskla spoušť... je to jak vetřelec, že?
A něco pro Jarušku!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaruš, už dlouho slibuju sebe na Zulce... zatím se nedaří, tak bereš aspoň Zulku vedle mě????

napsal(a):
A něco pro Jarušku!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaruš, už dlouho slibuju sebe na Zulce... zatím se nedaří, tak bereš aspoň Zulku vedle mě????

napsal(a):
Jé, tam nic není vidět!!!!!!!! No to je dobře!!!!!!!!
charliebob
napsal(a):
Tak se pochlub
Dneska opravdu všichni pracujete a vůbec nemáte na Raďáky čas, tak to budu muset jít taky něco dělat.

charliebob
napsal(a):
Dneska opravdu všichni pracujete a vůbec nemáte na Raďáky čas, tak to budu muset jít taky něco dělat.
Ale kuš babo, já Ti nestačím???
napsal(a):
Ale kuš babo, já Ti nestačím???
Vendi, stačíš, stačíš jen jsem si tak říkala, že když jsme tady jenom dvě, ja načase jít něco udělat. Nakonec jsem se rozhodla pro vaření, takže při tom sem mohu pořád jukati. Se Zulkou vám to moc sluší, ale podle zubysek bych jí opravdu nepoznala.
charliebob
napsal(a):
Vendi, stačíš, stačíš jen jsem si tak říkala, že když jsme tady jenom dvě, ja načase jít něco udělat. Nakonec jsem se rozhodla pro vaření, takže při tom sem mohu pořád jukati. Se Zulkou vám to moc sluší, ale podle zubysek bych jí opravdu nepoznala.
Bože, to je zase příšerné slovo, zubysek, a ani nevím, jaké tam má být i. Bože, proč je ta čeština tak těžká. Já určitě zrovna chyběla, když jsme se to učili.

charliebob
napsal(a):
Bože, to je zase příšerné slovo, zubysek, a ani nevím, jaké tam má být i. Bože, proč je ta čeština tak těžká. Já určitě zrovna chyběla, když jsme se to učili.
To je pěkné slovo zubysek!!! Já češtinu taky nerada!!!!
Jinak díky za pochvalu!!!
Musím ještě přiložit Zahirka!!

napsal(a):
To je pěkné slovo zubysek!!! Já češtinu taky nerada!!!!
Jinak díky za pochvalu!!!
Musím ještě přiložit Zahirka!!
Zahir

napsal(a):
A ještě jeho kukuč...
A Denisek!!!!!!! Poraďte mi, jak mu mám vysvětlit, že na cestě se neleží???????

charliebob
napsal(a):
Kdypak se chystáte zase s Emíškem k voděnce, aby tomu cachtáníčku konečně přišel pořádně na chuť.
Asi zítra! Dneska jedu do velkměsta a tak asi tak daleko nestihnu... ale snad zítra! Jenže napřed musím najít nějakou cestu
napsal(a):
Asi zítra! Dneska jedu do velkměsta a tak asi tak daleko nestihnu... ale snad zítra! Jenže napřed musím najít nějakou cestu
Ti vaši koníci jsou si tak strašně podobní a kukuč má Zulka takový dobrácký. To jsou určitě hodní koníci. Ti nechtějí sežrat kolemjdoucí......A jak to, že musíš najít nějakou cestu. To teprve začínáte s koníky jezdit, nebo vám nějaké cesty zatarasili, či co? To jsu baba zvědavá, viď, ale já už jiná nebudu.
charliebob
napsal(a):
Ti vaši koníci jsou si tak strašně podobní a kukuč má Zulka takový dobrácký. To jsou určitě hodní koníci. Ti nechtějí sežrat kolemjdoucí......A jak to, že musíš najít nějakou cestu. To teprve začínáte s koníky jezdit, nebo vám nějaké cesty zatarasili, či co? To jsu baba zvědavá, viď, ale já už jiná nebudu.
Zase jsem to popletla, samozřejmě Zahirek, ale jak vysvětlit čičínovi, kde nemá hajat, to fakt nevím. To se mi nedaří vysvětlit ani našim pejsánkům, ti nejraději leží přímo přede dveřmi, takže je musíme překračovat. Ale zase nám je nikdo nepřejede.

charliebob
napsal(a):
Zase jsem to popletla, samozřejmě Zahirek, ale jak vysvětlit čičínovi, kde nemá hajat, to fakt nevím. To se mi nedaří vysvětlit ani našim pejsánkům, ti nejraději leží přímo přede dveřmi, takže je musíme překračovat. Ale zase nám je nikdo nepřejede.
Boží já se na konci března přestěhovala do nového domečku, koně se stěhovali až 1.5. a tak nemám moc cestiček ještě porzkoumaných... takže zatím objevujem, chce jet k jinému potoku než v sobotu, ten je asi dál než ten co chci najít. Trefím k němu po cestě, ale netrefím lesníma.. takže budem hledat a zkoumat!
Denise zatím auta objíždí... ale jak dlouho ..
Ju a rodinka se nezapře, koníci jsou podobní!
charliebob
napsal(a):
Ahoj holky. Přeji krásný den. Pořád mám fofr, takže si vás jen sem tam ořečítám,ale še nestíhám,atak se omloubám, jestli mi něco důležitého uteklo.
Jinak všechny máte moc krásné fotečky. Zaujala mě palvací Kačeka, ta je fakt krásná a pak Jančini kamarádi z pohádky
No a samo i Agbíš a závody a sheilička a zulka a emiš no prostě všichni....
Vendí to s leháním nasilnici, potřebuji i já vysvětlit Mimíčovi.A on si ještě blb lehá do zatáčky. takže je špatně vidět. No trnu hrůzou když jslyším auto.... A u nás jezdí i hodně kamionů a tak
A ohledně knedlíků.Tak My doma děláme všechny (brmborový, kynutý, chlupatý, tvarohový, trhaný, ...) Ale já nedělám žádné, pač to nejím a když je chce Míra, tak v kauflandu stojí 9 kč a je to hotové nato šup. A ovocný mu dělá maminka ty tvarohový. Já to nemůžu ani vidět. Nesnáším je totiš...
Tak mějte hezký den

pretty 1
napsal(a):
Ahoj holky. Přeji krásný den. Pořád mám fofr, takže si vás jen sem tam ořečítám,ale še nestíhám,atak se omloubám, jestli mi něco důležitého uteklo.
Jinak všechny máte moc krásné fotečky. Zaujala mě palvací Kačeka, ta je fakt krásná a pak Jančini kamarádi z pohádky
No a samo i Agbíš a závody a sheilička a zulka a emiš no prostě všichni....
Vendí to s leháním nasilnici, potřebuji i já vysvětlit Mimíčovi.A on si ještě blb lehá do zatáčky. takže je špatně vidět. No trnu hrůzou když jslyším auto.... A u nás jezdí i hodně kamionů a tak
A ohledně knedlíků.Tak My doma děláme všechny (brmborový, kynutý, chlupatý, tvarohový, trhaný, ...) Ale já nedělám žádné, pač to nejím a když je chce Míra, tak v kauflandu stojí 9 kč a je to hotové nato šup. A ovocný mu dělá maminka ty tvarohový. Já to nemůžu ani vidět. Nesnáším je totiš...
Tak mějte hezký den
Luci ahoj, je vidět že nestíháš, nějak nestíhají i písmenka že? To je krásný!!!
To koucour je vůl, fakt! K nám teda jezdí jen lidi do té továrny kus od nás, avie, dodávky, osobáky.. naštěstí se vyhřívá k večeru, to už není takový provoz!
napsal(a):
Luci ahoj, je vidět že nestíháš, nějak nestíhají i písmenka že? To je krásný!!!
To koucour je vůl, fakt! K nám teda jezdí jen lidi do té továrny kus od nás, avie, dodávky, osobáky.. naštěstí se vyhřívá k večeru, to už není takový provoz!
Vendi, tak nezapomeňte doma kompas či buzolu. Teď si zahrajete na skautíky a budete objevovat dosud nepoznané. Nevím jak jste na tom se smyslem pro orientaci, ale pokud jste na tom jako já a Eliška, tak vám to objevování moc nezávidím. Ale jestli jste na tom jako Emil, tak to budete v pohodě a za chvilku bude mít objevené spousty nových cestiček.
Lůci, to máš dobrý, na ty kupovaný by se mi moji miláčkové vypérdli. Ti musí mít pořádný domácí. Akorát houskový můžu kupovat, vlastně Anička. Ta vozí z Budějc dobré, tady u nás v sámojdě mají takové nedobré.
Asi budu muset na chvíli vypnout kompjutr, neb se na nás zase něco žene a dosti to huhlá, ale zatím docela daleko, tak snad to půjde okolo. Dyť já mám na sporáku guláš a ten se musí pěkně podusit. Lidičky, já už bych si přála, aby to období bouřek skončilo, jinak fakt nevím, jak dopadne ta letošní dovča.

charliebob
napsal(a):
Vendi, tak nezapomeňte doma kompas či buzolu. Teď si zahrajete na skautíky a budete objevovat dosud nepoznané. Nevím jak jste na tom se smyslem pro orientaci, ale pokud jste na tom jako já a Eliška, tak vám to objevování moc nezávidím. Ale jestli jste na tom jako Emil, tak to budete v pohodě a za chvilku bude mít objevené spousty nových cestiček.
Lůci, to máš dobrý, na ty kupovaný by se mi moji miláčkové vypérdli. Ti musí mít pořádný domácí. Akorát houskový můžu kupovat, vlastně Anička. Ta vozí z Budějc dobré, tady u nás v sámojdě mají takové nedobré.
Asi budu muset na chvíli vypnout kompjutr, neb se na nás zase něco žene a dosti to huhlá, ale zatím docela daleko, tak snad to půjde okolo. Dyť já mám na sporáku guláš a ten se musí pěkně podusit. Lidičky, já už bych si přála, aby to období bouřek skončilo, jinak fakt nevím, jak dopadne ta letošní dovča.
Boži, já mám orient. smysl celkem v klidu, kdyžtak se vracím tou samou cestou jakou jsem tam vlezla
hanzy
napsal(a):
ja jsem tu dnes taky:-) Chvilkama
Téda, já už jsem zpátky z nákupu, je tam příšerný vedro a vy dneska vůbec nedrbete. To byste se měli polepšit. Nebo už všicí baštíte? Tož já si du dát šlofíka, než se mi vrátí Emil. Jo a na ty z vás, co už jsem si stáhla mailíka, tak jsem vám něco poslala, tak jukněte.
maťa

elise
napsal(a):
díky boži za nápovědu
Ahooooj
Tadyk zas přibylo krásných foteček a spousta povídání, sem si hezky početla
Tuť právě začalo pršet....a do toho svítí slunéčko....divné nečasí letos, fakt!
Kvete mi živý plot, kterž normálně kvete až v červenci....nyní už odkvétá
maťa

elise
napsal(a):
díky boži za nápovědu
Kvete mi barevná okrasná tráva, která má kvést až v srpnu/září
charliebob
napsal(a):
Téda, já už jsem zpátky z nákupu, je tam příšerný vedro a vy dneska vůbec nedrbete. To byste se měli polepšit. Nebo už všicí baštíte? Tož já si du dát šlofíka, než se mi vrátí Emil. Jo a na ty z vás, co už jsem si stáhla mailíka, tak jsem vám něco poslala, tak jukněte.
Ahoj holkýýý.
vendi a nepomohlo by třeba,jak bude kocour ležet na té silnici,hodit blízko něho nějakou menší petardičku a když si tam jindy lehne zase,tak to opakovat,aby si zapamatoval,že ted to na silnicích střílí?Sice bude vyplašenej,ale zase lepší,než někdy přijít o život.Nevím,jen mě to tak napadlo.
maťa

elise
napsal(a):
díky boži za nápovědu
Kvete mi stříbrná okrasná tráva, která má též kvést až srpen-září
maťa

elise
napsal(a):
díky boži za nápovědu
Obě tyto trávy mají být dva metry vysoké, pak až kvetou, letos mají sotva metr a kvetou, jak praštěné
Kvete mi Clematis, který má kvést až červenec - srpen a v září teprve dělá z květů chundelky
maťa

charliebob
napsal(a):
No jo, když tu vyjímečne jsem, tak se zas všichni cpete, co? Téda já vám tu vodu závidím! Dřív jsme to měli taky kousek, ale teď tady je to celkem daleko
Jaruško teď se ukáže jaká si vědma! Poslala jsem tu fotku v mlze na equichnnel, tak jestli nevyhraju, tak mi ten box budeš muset postavit
maťa

elise
napsal(a):
díky boži za nápovědu
Kvete mi kapradí, které kvete v červenci až srpnu
charliebob
napsal(a):
Ježíííííííš holky moc se omlouvám, za ty hrozný chyby a přklepy. Ale fakt jsem to psala tak rychle, až to takle dopadlo. Se úplně stydím fůůůůůůj. Horší než prvňák.
No je fakt, že dnes tolik nedrbeme,ale ono v tom horku .......
Jsem ráda, že udělám to co mám a jen u toho dřepím na zadku. Nedovedu si představit, že bych musela dělat manuální nebo fizicky namáhavou práci....
Chudáci dělníci, nebo třeba ti naši řidiči ...... Bych se upekla
Už by mohlo být normálně co. Teplíčko ano,ale né tropy..-..
Tak jdu zase pracovat
maťa

elise
napsal(a):
díky boži za nápovědu
A v neposlední řadě mi kvetou okrasné fazole, které ještě nemají ani třetinu své výšky, mají kvést až koncem července, až dosáhnou výšky alespoň dvou metrů
maťa

maťa

maťa

elise
napsal(a):
díky boži za nápovědu
Prostě, jak by řekl známý ujo včelár z Vrútek: Je to volaké čudné
maťa

maťa

bubo
napsal(a):
Téda Maťo tobě kvete celá zahrada- máš jí moc krásnou! Tě obdivuji. Já si udělala skalku, ale letos jí mám tak zarostlou, že to je hrůza. Vůbec na to nemám čas
Kdepak Bubo, to není zahrada....to je jen můj zelený koutek a plácek nad obří skalkou Na zahradě mám jen dva stromy, tři angrešty a trávu a trávu
Já to tu dělám takový členitý, styl japonských zahrad, i když jsou malé, opticky vypadají velké....a to právě já se tu snažím tvořit též
Ale moc děkuju za pochvalu
maťa

elise
napsal(a):
díky boži za nápovědu
Přistižená Batulka, spí i ve stoje
maťa

maťa

pretty 1
napsal(a):
Ježíííííííš holky moc se omlouvám, za ty hrozný chyby a přklepy. Ale fakt jsem to psala tak rychle, až to takle dopadlo. Se úplně stydím fůůůůůůj. Horší než prvňák.
No je fakt, že dnes tolik nedrbeme,ale ono v tom horku .......
Jsem ráda, že udělám to co mám a jen u toho dřepím na zadku. Nedovedu si představit, že bych musela dělat manuální nebo fizicky namáhavou práci....
Chudáci dělníci, nebo třeba ti naši řidiči ...... Bych se upekla
Už by mohlo být normálně co. Teplíčko ano,ale né tropy..-..
Tak jdu zase pracovat
Luci, tak o víkendu přijed a mužem s konam do rybníka, teda když ti nevadí trošku špinavá voda,
maťa

elise
napsal(a):
díky boži za nápovědu
Umí pít i z rozprašovače, kterým ho občas kropím
maťa

maťa

maťa
napsal(a):
Bumbi bumbi
To šedé na něm není malta, ni vápno , to je rosa z rozprašovače....sedí mu ty kapky nahoře na chlupech a čučí do světa
maťa

elise
napsal(a):
díky boži za nápovědu
A hezky nastříkáme žgraničkúúúúú..........

maťa
napsal(a):
Jé, Agbíšek je super!!!!!!!!!!!!!
maťa
napsal(a):
Hi, hi, hi to je dobrý! A co pesani ti nedevastujou zelený koutek? To ta naše fidla zlobivá mi všechno sežere. Udělali jsme tam takový plůtek kvůli pesanům, aby mi vše neučůrali, ale čubina jím proleze, páč jsme to dělali na velký hafany a ta mrcha v 10 měsících se ještě protáhne. Ona je jak had mršina jedna

bubo
napsal(a):
Hi, hi, hi to je dobrý! A co pesani ti nedevastujou zelený koutek? To ta naše fidla zlobivá mi všechno sežere. Udělali jsme tam takový plůtek kvůli pesanům, aby mi vše neučůrali, ale čubina jím proleze, páč jsme to dělali na velký hafany a ta mrcha v 10 měsících se ještě protáhne. Ona je jak had mršina jedna
Bubo, jaké číslo má ta Tvoje fotka na EQCH?
maťa

bubo
napsal(a):
Nedevastují, taky mám plůtek
Batulka vůbec, ta je vychovaná, i kakat a lulat chodí jen do rohu zahrady....Gerry je taky slušnej, ale bohužel zvedá nožičku, že Agbíš teda žužle a spásá kde co, a Kika ani né, ale někdy jí chytne rapl, a to je boj
Ale jinak vcelku v pohodě....proto já mám všude trávníky a zelený keře a trávy a kapradí a Clematis....je to všechno houževnatý a jen tak se to neničí
A Clematis je jedovatej
maťa
napsal(a):
Nedevastují, taky mám plůtek
Batulka vůbec, ta je vychovaná, i kakat a lulat chodí jen do rohu zahrady....Gerry je taky slušnej, ale bohužel zvedá nožičku, že Agbíš teda žužle a spásá kde co, a Kika ani né, ale někdy jí chytne rapl, a to je boj
Ale jinak vcelku v pohodě....proto já mám všude trávníky a zelený keře a trávy a kapradí a Clematis....je to všechno houževnatý a jen tak se to neničí
A Clematis je jedovatej
Jojo,Ivčo,dobře jsi udělala,že jsi tu fotečku poslala,je moc hezká a to já jí vidím zmenšenou,v celé velikosti to muší bejt nááádherááá!!!
No a kdybys teda s ní náááhodou nevyhrála,tak já Ti tady s tatou něco ztluču,aby Tě to tedy tak nemrzelo,joo??Bude to jen na malýho koníčka,joo,na toho,co má Jaruška toho největšího na hraní,joo???
Ale v mém srdíčku by jednoznačně tahle Tvoje mlhací vyhrála!!!!
Já byla s tou Lenčou,co sem chodí jezdit,na samosběru jahod na póli ve Vraňanech,nacpala jsem se jahod jako nikdy,a kilo jsme platily 30 Korun,což si myslím je dobrá cena,tady se to pohybuje všechno okolo padesáti korun za kilo jahod!
Boženkooo,píše se ZUBISKA!!!!
Máti,krááásný fotešky Agbíše a Batulky a všeho rostlinstva,ale fazole nemilujůůů,fůůůj!!!!
Janí,néé,nechodí mi to tam Fous očůrávat,určitě né,to je na zahradě a tam on smí jen s naším doprovodem.
Olda dneska stříkal ve stodole trámy proti dřevomorce a ještě jakýmsi potvorám,poněvadž jsme zjistili několikrát,že zeshora padají takové jemné pilinky,tak je potřeba to zavčas zarazit,,než nám spadne stodola!!
jaruska
napsal(a):
Jojo,Ivčo,dobře jsi udělala,že jsi tu fotečku poslala,je moc hezká a to já jí vidím zmenšenou,v celé velikosti to muší bejt nááádherááá!!!
No a kdybys teda s ní náááhodou nevyhrála,tak já Ti tady s tatou něco ztluču,aby Tě to tedy tak nemrzelo,joo??Bude to jen na malýho koníčka,joo,na toho,co má Jaruška toho největšího na hraní,joo???
Ale v mém srdíčku by jednoznačně tahle Tvoje mlhací vyhrála!!!!
Já byla s tou Lenčou,co sem chodí jezdit,na samosběru jahod na póli ve Vraňanech,nacpala jsem se jahod jako nikdy,a kilo jsme platily 30 Korun,což si myslím je dobrá cena,tady se to pohybuje všechno okolo padesáti korun za kilo jahod!
Boženkooo,píše se ZUBISKA!!!!
Máti,krááásný fotešky Agbíše a Batulky a všeho rostlinstva,ale fazole nemilujůůů,fůůůj!!!!
Janí,néé,nechodí mi to tam Fous očůrávat,určitě né,to je na zahradě a tam on smí jen s naším doprovodem.
Olda dneska stříkal ve stodole trámy proti dřevomorce a ještě jakýmsi potvorám,poněvadž jsme zjistili několikrát,že zeshora padají takové jemné pilinky,tak je potřeba to zavčas zarazit,,než nám spadne stodola!!
Téééda,Jaruško, snad né nějaký červotočové!!!??? Je nejvyšší čas se odstěhovat!!! Někam blíž k nááááám!!!
Za chvíli balím a pádím za koníkama, vezmuBuráka ven, abychom se pokochali krajinou, nějak to potřebuju, jsem tady z toho chaosu hrozně unavená a otrávená... navíc je mi blbě po obědě. Večer na vás juknu z domova
dolinka
napsal(a):
Luci, tak o víkendu přijed a mužem s konam do rybníka, teda když ti nevadí trošku špinavá voda,
Leni tak moc děkuji za pozvání. Pokud nepřijdou tesaři, tak určitě přijedu. Neboj špinavá vodička mi nevadí, nejsem náhlinka,ale koníky jsme nikdy v životě neplavila, tak to bude premiéra. Asi bych stejně přijela na kole, tak by malé osvěžení bodlo
Tak doufám že to vyjde a uskuteční se to. Jé najednou se hrozně těším. A koho by jsme vlastně plavily?
pretty 1
napsal(a):
Leni tak moc děkuji za pozvání. Pokud nepřijdou tesaři, tak určitě přijedu. Neboj špinavá vodička mi nevadí, nejsem náhlinka,ale koníky jsme nikdy v životě neplavila, tak to bude premiéra. Asi bych stejně přijela na kole, tak by malé osvěžení bodlo
Tak doufám že to vyjde a uskuteční se to. Jé najednou se hrozně těším. A koho by jsme vlastně plavily?
To je úplně jedno,koho si vybereš tak toho budeš mít. Tak hlavně plavky a neco na převlečení, nebudeš mít na sobě ani chloupek suchej, všichni jsou z vody nadšený!
jackie
napsal(a):
Téééda,Jaruško, snad né nějaký červotočové!!!??? Je nejvyšší čas se odstěhovat!!! Někam blíž k nááááám!!!
Za chvíli balím a pádím za koníkama, vezmuBuráka ven, abychom se pokochali krajinou, nějak to potřebuju, jsem tady z toho chaosu hrozně unavená a otrávená... navíc je mi blbě po obědě. Večer na vás juknu z domova
Ahojky holkýýý!!!!!!
Je tu někdo?
Tady teď začala bouže a lijavec..šla jsem se s Aronem podívat do ohrady na kopec jestli tam jsou koně a ani jsme málem nestihli seběhnout dolů co se přihnaloKonečně!!!!!!!! Vooooodáááá!!!!!!
Dnes jsme dopoledne ohlížela na netu práce...jéjé,to je výběr
Ještě jsem Vás dnes nečetla...tak až s Jurou si vás dáme k obědu
dolinka
napsal(a):
To je úplně jedno,koho si vybereš tak toho budeš mít. Tak hlavně plavky a neco na převlečení, nebudeš mít na sobě ani chloupek suchej, všichni jsou z vody nadšený!
Jéé,holky,půjdete plavit,jo??Tak si to hezky užijte,těším se na fotešky a Leníí,prosím Tě,neutop nám tam Luckůů,aby se dožila toho baráčku!!!
jackie
napsal(a):
janíí,mě taky chvíli bylo blběě,ale z toho přežrání se těma jahodama,fůůj,no a rodinka ještě chtěla bubloškůů,tak už se holka peče.
Joo,Janí,to jsou nějáký ty červotočové,no mají klucí taky hláád,tak žerou naše trámy ve stodolé,ale to my jim mušíme žákážat,poněvadž by nám milá stodůlka mohla hezky hapat na hlavičkůů,že jo??
Taky sušíme u toho seno,no prostě tady panuje docela solidní blázinec,ještě ke všemu jsme zapomněli,kdy máme s tou medvědicí jít na vyndání těch drátů,takže muším pohledat vizitku od pana doktora,nechápu,že někdo dělá tak malý ty vizitky,já jí pak nikde nemůžu najít!
dolinka
napsal(a):
Jaruš neboj, neutopíme, topíme jenom ty zlobivé a ošklivé lidí
Ale fotečky asi mít nebudu, neni kdo by nás vyfotil, bohužel
Tak vem Leni fotyho přístroj a vystřídejte šéé,chvilku budeš fotit Ty Lucku,jak plave,aby měla nějákou památku a pak zaše obráceně,což???
Víš,jak já jsem ráda,že mě Lenča s tou Kačulkou fyfotila?????
jaruska
napsal(a):
janíí,mě taky chvíli bylo blběě,ale z toho přežrání se těma jahodama,fůůj,no a rodinka ještě chtěla bubloškůů,tak už se holka peče.
Joo,Janí,to jsou nějáký ty červotočové,no mají klucí taky hláád,tak žerou naše trámy ve stodolé,ale to my jim mušíme žákážat,poněvadž by nám milá stodůlka mohla hezky hapat na hlavičkůů,že jo??
Taky sušíme u toho seno,no prostě tady panuje docela solidní blázinec,ještě ke všemu jsme zapomněli,kdy máme s tou medvědicí jít na vyndání těch drátů,takže muším pohledat vizitku od pana doktora,nechápu,že někdo dělá tak malý ty vizitky,já jí pak nikde nemůžu najít!
Boženko,mě od Tebe přišel jen recept na knedlíky,nic jinýho,Ty jsi mi nic neposlala,bééééééééé ééééééé,já chci takýýýýý!!!!!!
jaruska
napsal(a):
Boženko,mě od Tebe přišel jen recept na knedlíky,nic jinýho,Ty jsi mi nic neposlala,bééééééééé ééééééé,já chci takýýýýý!!!!!!
Ahojte vespolek, vuuubec vas nestiham
Ve skole toho mam az nad hlavu a o vikendu jsem byla za Diankou. Ona je snad jeste jemnejsi nez byla.
No a pojedeme spolu hosemanship, jen C-ckovy zavody, tak jsem zvedava, jak nam to spolu pujde.
Vzdyt my uz se skoro nezname.
A mate vsichni hezke plavaci fotecky - ja chcu takyyy.
peggiska
napsal(a):
Ahojte vespolek, vuuubec vas nestiham
Ve skole toho mam az nad hlavu a o vikendu jsem byla za Diankou. Ona je snad jeste jemnejsi nez byla.
No a pojedeme spolu hosemanship, jen C-ckovy zavody, tak jsem zvedava, jak nam to spolu pujde.
Vzdyt my uz se skoro nezname.
A mate vsichni hezke plavaci fotecky - ja chcu takyyy.
Jaruško, díky za opravu, třeba se někdy ten náš český jazyk naučím.
Já ti to nemohla poslat, protože mi to přišlo na jinou mail. adresu, než mám uloženu tu tvojí. Tak jsem si to přeposlala, ale doposud mi to nepřišlo, tak ani nevím, jestli to dostali holky. Ale já si na toho druhého mailíka přidám tvou adresu a posílám, třeba ti to dojde.
charliebob
napsal(a):
Jaruško, díky za opravu, třeba se někdy ten náš český jazyk naučím.
Já ti to nemohla poslat, protože mi to přišlo na jinou mail. adresu, než mám uloženu tu tvojí. Tak jsem si to přeposlala, ale doposud mi to nepřišlo, tak ani nevím, jestli to dostali holky. Ale já si na toho druhého mailíka přidám tvou adresu a posílám, třeba ti to dojde.
Boženkoo,jo,díky,už mi to přišlo,to je přesný,viď???
Dneska Bóbiká čeká odčervení a pozítří bychom je mohli tedy pustit dogromády,jojoj,lidi,držte palečky,ať to dobře dopadnééé!!!!
jaruska
napsal(a):
Dneska Bóbiká čeká odčervení a pozítří bychom je mohli tedy pustit dogromády,jojoj,lidi,držte palečky,ať to dobře dopadnééé!!!!
Jé, Jarú, a jak jim pasta chutnala??? Já to těm našim vždycky fouknu do huby tak rychle, že se nestačej ani vzpamatovat....ani jim nemusím nandavat ohlávku, hehe! Na odčervování už jsem úplnej přeborník
Téda, vy si zas jen píšete o plavení, já tu radu snad přestanu číst! My jsme dneska byli s Burákem venku, čapla jsem s sebou i Angieho, aby se porád jen neotravoval ve výběhu a trošku jsme se procajdali přírodou. Bylo sice horko, ale krásně pofukovalo, občas i nějaký mrak nám zatáhl sluníčko, fajn to bylo
A hlavně, mladej už Buráka nekousááááál!!!! Sice se ve cvalu vztekal, chtěl rychleji, dokonce kvičel a vyhazoval, ale na mne si nepřijde. Houkla jsem na něj, jednou lupla vodítkem a byl jak ovečka... způsobný, pomalý a vychovaný, haha!
Ani nevím, kde se to v něm bere...
Eví, četla jsem ve zprávách, že Moravu postihly velké deště, tak doufám, že z té vaší očekávané vodičky nebyl pak pořádný vodopád a moc vás to nespláchlo!!! U nás zas ani kapka...
jaruska
napsal(a):
Boži,děkujůůůůůůů za meilika.To jsem se nasmála.Tak to bylo o mým bývalým manželovi .Ale ne,takový jsou skoro všichni chlapy až na pár vyjímek
.
Jaruško,já jsem tak strašně zvědavá,jak se Bobíšek bude zařazovat do celého stádečka,fot to jak o život.Držíme Bisíčkovi všechno co máme.
Já se těším na zítřek,jdeme plavit,huráááá.A ted jdu plavit sebe do vany,tak zatím páčko
Jo a Jaruško,Boženka ty zubyska měla správně,zuby jako hrady a zubyska jsou taky s tvrdym.Ale jako bych nic neřekla
elise
napsal(a):
díky boži za nápovědu
Kde všici jste? Nespláchly vás lijáky a bouřky??? Já už si tu s nikým asi nepopovídám, ráno se musím brzo odpojit... No tak aspoň stihnu všechno přečíst a možná i založit další Raduuuu!!!
trajekt
napsal(a):
Boži,děkujůůůůůůů za meilika.To jsem se nasmála.Tak to bylo o mým bývalým manželovi .Ale ne,takový jsou skoro všichni chlapy až na pár vyjímek
.
Jaruško,já jsem tak strašně zvědavá,jak se Bobíšek bude zařazovat do celého stádečka,fot to jak o život.Držíme Bisíčkovi všechno co máme.
Já se těším na zítřek,jdeme plavit,huráááá.A ted jdu plavit sebe do vany,tak zatím páčko
Jo a Jaruško,Boženka ty zubyska měla správně,zuby jako hrady a zubyska jsou taky s tvrdym.Ale jako bych nic neřekla
Jani,já jsem taky z Moravy a včera u nás byla teda pěkná bouřka,tak půl hodiny vytrvale a hodně lilo,ale za chvilku se to vsáklo.To je paráda,že Angie už Buráčka nezlobí,to seš hned klidnější a vyjíždku si užíváš že?Tak vám sem dám ještě Bělku a už fakt jdu skočit šipku do té vany.