Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.6.2007 08:13

Ahojte všichni tak co kdo jede teď v sobotu do Rajnošek na závody??
Já se tam asi nedostanu sem nemocná ale byla bych ráda kdyby jste někdo nafotily nějaké fotečky a pak je sem šuply..Jinak nevíte o někom kdo by koupil anglické všestranné sedlo potřebuju ho rychle prodat LEVNĚ!!!
Díky

13.6.2007 20:13

terushka napsal(a):
Ahojte všichni tak co kdo jede teď v sobotu do Rajnošek na závody??
Já se tam asi nedostanu sem nemocná ale byla bych ráda kdyby jste někdo nafotily nějaké fotečky a pak je sem šuply..Jinak nevíte o někom kdo by koupil anglické všestranné sedlo potřebuju ho rychle prodat LEVNĚ!!!
Díky

já tam budu urcite a fotky budu mit mozna jestli nekdo preveeeezme fotak a udela par snimku... jinak ang...sedlo vim ale nevim jestli ma porad zajem ta slecna ...

14.6.2007 09:56

a n u l e napsal(a):
já tam budu urcite a fotky budu mit mozna jestli nekdo preveeeezme fotak a udela par snimku... jinak ang...sedlo vim ale nevim jestli ma porad zajem ta slecna ...

Tak nakonec se tam možná taky pojedu podívat ale nevím to určitě. Ale budu ráda za jakéko-li fotečky

14.6.2007 09:58

terushka napsal(a):
Tak nakonec se tam možná taky pojedu podívat ale nevím to určitě. Ale budu ráda za jakéko-li fotečky

kolik chceš za to sedlo?

14.6.2007 10:02

enriko napsal(a):
kolik chceš za to sedlo?

4tis. za kompletní ale slevila bych na 3700tis.
Dám tu fotku ale je už starší(ta fotka)
A dále prodávám i westernové sedlo Natowa

14.6.2007 10:06

terushka napsal(a):
4tis. za kompletní ale slevila bych na 3700tis.
Dám tu fotku ale je už starší(ta fotka)
A dále prodávám i westernové sedlo Natowa

no to já bych napřed potřeovala prodat to své...jinak mrzí mě, že jsem o těch Rajnoškách nevěděla že tam jsou závody, jinak bych dojela

14.6.2007 10:09

enriko napsal(a):
no to já bych napřed potřeovala prodat to své...jinak mrzí mě, že jsem o těch Rajnoškách nevěděla že tam jsou závody, jinak bych dojela

Jako ty první musíš prodat to své a pak chceš koupit nové jo?
Rajnošky jsou každý rok a někdy bývají i druhé v září takže možná budou i letos

14.6.2007 10:27

terushka napsal(a):
Jako ty první musíš prodat to své a pak chceš koupit nové jo?
Rajnošky jsou každý rok a někdy bývají i druhé v září takže možná budou i letos

no bylo by to lepší kdybych napred prodala svoje.Pan Novosad mi slíbil že dá vědět ale asi zapomnel

14.6.2007 10:41

enriko napsal(a):
no bylo by to lepší kdybych napred prodala svoje.Pan Novosad mi slíbil že dá vědět ale asi zapomnel

Aha tak to jo..tak v září možná budou ty druhé

14.6.2007 17:10

enriko napsal(a):

to je u něj normální že zapomene on zapomina i na veci ktery rekl pred pul hodinu takze v techto ohledech co si pred mymi zraky nenapise na papir beru automaticky jako nevyresene protoze je proste zapomene.........

tady jedna závodní fotečka

14.6.2007 18:52

a n u l e napsal(a):
to je u něj normální že zapomene on zapomina i na veci ktery rekl pred pul hodinu takze v techto ohledech co si pred mymi zraky nenapise na papir beru automaticky jako nevyresene protoze je proste zapomene.........

tady jedna závodní fotečka

No já jsem byla v Rajnoškách na dovolené a moc se mi tam líbilo. Nejprve jsem si zaplatila vyjížďku, a pak jsem tam pomáhala s koníkama,tak jsem pak mohla jezdit kdy jsem chtěla...je to u Vás moc super.taky mám doma jednoho haflíka

Přidejte reakci

Přidat smajlík