terushka
napsal(a):
Ahojte všichni tak co kdo jede teď v sobotu do Rajnošek na závody??
Já se tam asi nedostanu sem nemocná ale byla bych ráda kdyby jste někdo nafotily nějaké fotečky a pak je sem šuply..Jinak nevíte o někom kdo by koupil anglické všestranné sedlo potřebuju ho rychle prodat LEVNĚ!!!
Díky
já tam budu urcite a fotky budu mit mozna jestli nekdo preveeeezme fotak a udela par snimku... jinak ang...sedlo vim ale nevim jestli ma porad zajem ta slecna ...
enriko
napsal(a):
kolik chceš za to sedlo?
4tis. za kompletní ale slevila bych na 3700tis.
Dám tu fotku ale je už starší(ta fotka)
A dále prodávám i westernové sedlo Natowa
enriko
napsal(a):
no bylo by to lepší kdybych napred prodala svoje.Pan Novosad mi slíbil že dá vědět ale asi zapomnel
to je u něj normální že zapomene on zapomina i na veci ktery rekl pred pul hodinu takze v techto ohledech co si pred mymi zraky nenapise na papir beru automaticky jako nevyresene protoze je proste zapomene.........
tady jedna závodní fotečka
a n u l e
napsal(a):
to je u něj normální že zapomene on zapomina i na veci ktery rekl pred pul hodinu takze v techto ohledech co si pred mymi zraky nenapise na papir beru automaticky jako nevyresene protoze je proste zapomene.........
tady jedna závodní fotečka
No já jsem byla v Rajnoškách na dovolené a moc se mi tam líbilo. Nejprve jsem si zaplatila vyjížďku, a pak jsem tam pomáhala s koníkama,tak jsem pak mohla jezdit kdy jsem chtěla...je to u Vás moc super.taky mám doma jednoho haflíka