Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.6.2007 10:01

Achooj
jj on je pubertak ale este se umi sem tam ovladat :-) tak to mas v pohode,aspon vis kdy ma Oxanka riji :0) akorat ho asi vice rajcuji valasci jak kobylky ...ve vybehu si to nak plete ale jakmile projde kobyla kolem jeho boxu tak se muze zblaznit,ale pokud tam ma zradlo tak ho ani kobyla nezajima

13.6.2007 11:04

wiwi napsal(a):
Achooj
jj on je pubertak ale este se umi sem tam ovladat :-) tak to mas v pohode,aspon vis kdy ma Oxanka riji :0) akorat ho asi vice rajcuji valasci jak kobylky ...ve vybehu si to nak plete ale jakmile projde kobyla kolem jeho boxu tak se muze zblaznit,ale pokud tam ma zradlo tak ho ani kobyla nezajima

je videt, ze mu chutna, vypada pekne nakrmenej , kolikrat se mi chce brecet, kdyz vidim ty zdechlinky a majitel vyklada, jak je ma rad Oki ted mela nejaky cas pauzu, zacala kulhat /ale uz je to dobry/ a pekne pribrala. Vypada jak koule. Zacinam zas pomalu pracovat, tak snad to shodi.
Zas na druhou stranu- s valachem je to bezpecny sex

13.6.2007 11:14

jo no
taky si rikam :-) ze s valachem je bezpecnej sex ale mohl by si to odpustit ...
dneska me je nak spatne,ale odpol.jedu ke konim pac tam mam naky holciny na jezdeni na jednom VALASKOVI ....
vis jak ...podle fotek kone stoji s prasaty v jedny staji,vybehy taky nemame a kone sou celej den zavreny v boxe,nazrat taky moc nedostavaji (aby nahodou nebyly moc tlusti) tyrame je jak jen to de,a hlavne na nich vydelavame miliony vis :-)
nechapu takove to narazky!vazne si myslim,ze nejde ani tak o zavist jak nas pospinit!!

13.6.2007 11:18

cibinka ma moc podobynyho konika jak edasek ...skoro bych si dovolila tipnout ze kopii
moc klasna kobuska

13.6.2007 11:23

ploc?je to prima holcina a ma svou hlavu ...moc se nezname ale i tak de videt,ze nedava na reci a nake blbe pomluvy ...

14.6.2007 09:17

Ze se tim vubec zabyvate, ja jsem u nas ve staji taky byla za blbce, kdyz jsem ucila kobcu nastupovat do voziku /vsak az nekam pojede, tak ju tam nejak dostaneme/, na prochazky na ruce chodim na ohlavce BEZ STAJGRU, nekdy ji dokonce nedrzim chodi za mnou jak pejsek, neuvazuju ju, kdyz ji reknu prr, tak proste vi, ze ma zustat stat a ja klidne odejdu a vim, ze az se vratim, tak tam proste bude stat, pak ji reknu at jde domu a ona jde do svyho boxu- to vsechno lezi spouste lidem na srdci, taky nevim proc. No proste chovam se strasne NEPROFESIONALNE, za ty roky u koni uz bych prece mela vedet, ze tak se s konem nezachazi. Jenze ja uz jsem na vsechno imunni, zajima me jenom jak se kobca ma a jaky s ni mam vztah

14.6.2007 09:38

cibi napsal(a):
Ze se tim vubec zabyvate, ja jsem u nas ve staji taky byla za blbce, kdyz jsem ucila kobcu nastupovat do voziku /vsak az nekam pojede, tak ju tam nejak dostaneme/, na prochazky na ruce chodim na ohlavce BEZ STAJGRU, nekdy ji dokonce nedrzim chodi za mnou jak pejsek, neuvazuju ju, kdyz ji reknu prr, tak proste vi, ze ma zustat stat a ja klidne odejdu a vim, ze az se vratim, tak tam proste bude stat, pak ji reknu at jde domu a ona jde do svyho boxu- to vsechno lezi spouste lidem na srdci, taky nevim proc. No proste chovam se strasne NEPROFESIONALNE, za ty roky u koni uz bych prece mela vedet, ze tak se s konem nezachazi. Jenze ja uz jsem na vsechno imunni, zajima me jenom jak se kobca ma a jaky s ni mam vztah

Ted jsem koukala na Benika- typickej tyranej kun- vpadle boky, lezou zebra, retez kolem krku,...

14.6.2007 14:39

cibi napsal(a):
Ted jsem koukala na Benika- typickej tyranej kun- vpadle boky, lezou zebra, retez kolem krku,...

jo no a este je porad zavrenej ...teda pokud nedela 5 hodinovek dene,to vis no ...lucka si denne prijde na 1 000 kc a mes.na 2000 kc za pronajme ...nij,je z toho bohata vis ...
dale verca ta tam ma 3 kone!!ta je z nas nejbohatsi

15.6.2007 13:18

wiwi napsal(a):
jo no a este je porad zavrenej ...teda pokud nedela 5 hodinovek dene,to vis no ...lucka si denne prijde na 1 000 kc a mes.na 2000 kc za pronajme ...nij,je z toho bohata vis ...
dale verca ta tam ma 3 kone!!ta je z nas nejbohatsi

Prave jsem udelala zkousku, uz mi chybi jenom jedna, ale dost me to uz nebavi. Je mi to jasne, za chvili proste budute milionari. Hele, kdyz to tak strasne vynasi, tak proc to ti pomlouvaci nedelaji taky? Svet by byl tak krasnej- mit kone a jeste penize- to se casto nestava

15.6.2007 13:39

cibi napsal(a):
Prave jsem udelala zkousku, uz mi chybi jenom jedna, ale dost me to uz nebavi. Je mi to jasne, za chvili proste budute milionari. Hele, kdyz to tak strasne vynasi, tak proc to ti pomlouvaci nedelaji taky? Svet by byl tak krasnej- mit kone a jeste penize- to se casto nestava

gratuluju :-) jj no jo no...

Přidejte reakci

Přidat smajlík