buggyna

kůrňa!!!se mi to smázlo...sem to totiž psala do tý starý no nic...večer ti to Andrej písnu znova
buggyna

buggyna
napsal(a):
kůrňa!!!se mi to smázlo...sem to totiž psala do tý starý no nic...večer ti to Andrej písnu znova
jéé,tak néé!!je to eště v té starší - sedumdesáté-třetí
buggyna

buggyna
napsal(a):
jéé,tak néé!!je to eště v té starší - sedumdesáté-třetí
dva ksichty
buggyna

buggyna

buggyna
napsal(a):
a pro teď poslední,fakt už musim...
eště jeden stihnu
sadzi saj

buggyna
napsal(a):
Jéé to je škoda Ono na to dávej pozor, vejde se tam max. 127 příspěvků
Večer písni
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Večer písni
No, ona to tak není zase pravda. Vejde se tam toho víc. Ale jakmile je to víc jak 127, tak se už to téma neposouvá nahoru... Ale příspěvky se tam normálně dávají.
sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
Večer písni
No je to asi vopruz, ale když za to slušně zaplatí hele, tak dobrý ne
No vidíš, jakou budeš mít šikovnou kobylku to je profík, já myslela, že jí jezdí nějaký profi jezdec, když je tak nadějná??
Koukám, že jí to skáče samo, co?
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
No, ona to tak není zase pravda. Vejde se tam toho víc. Ale jakmile je to víc jak 127, tak se už to téma neposouvá nahoru... Ale příspěvky se tam normálně dávají.
Aha, tak to jo, tak to se omlouvám, to jsem nevěděla, jsem si myslela, že to tak je, protože všichni, jak padne 127 zakládají nový téma
sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
No vidíš, jakou budeš mít šikovnou kobylku to je profík, já myslela, že jí jezdí nějaký profi jezdec, když je tak nadějná??
For LUCKY : A neznáš náhodou tamní trenéry co se týče anglickýho stylu?? Kamarádka je z Bocanovic a nemůže nikoho najít, kdo by na ní aspoň 1x týdně kouknul nebo jak bude mít čas nevíš náhodou třeba o někom??
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
Aha, tak to jo, tak to se omlouvám, to jsem nevěděla, jsem si myslela, že to tak je, protože všichni, jak padne 127 zakládají nový téma
No ono je pak pitomý, že už se nesune nahoru, tak nevíš, že někdo něco přidal
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
No ono je pak pitomý, že už se nesune nahoru, tak nevíš, že někdo něco přidal
Jasně
sadzi saj

lucky
napsal(a):
Tady je šílená hrůza, průtrž a blesky...vypínám PC
Ježiš, tak doufám, že to nepřijde k nám ...tak se pak ozvi
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Jsem se teď chvíli odmlčela a koukám, že je už nové téma
No jo, dneska to tady jede a já za chvíli frčím za Elčou
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Praha vítr a zataženo ... jsem si říkala, že je něco asi nadohled
Blani nestraš, tady větřík, ale zatím ok, doufám, že to vydrží, jinak mě fakt klepne
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Se máš Dneska za Bárou frčí Lenka
Já makám až do večera ... pak ale volno PÁ, SO, NE
No leda, že by si něco nafotila při tréninku, ale nevím, jak bude Elí chodit, minulou sobotu jsme toho moc neudělali, jak bylo vedro a žrali ty debilní hovada. Aspoň bych viděla tu hrůzu.
sadzi saj

blanche
napsal(a):
A trénink je kdy ? Sobota dopol. ?
Sobota ráno, dopoledne by jsme se na tom sluníčko asi usmažili.
Jinak už mám hotový stránečky, ještě tam musím doházet nějaký fotečky a bude to komplet.
sadzi saj
napsal(a):
Sobota ráno, dopoledne by jsme se na tom sluníčko asi usmažili.
Jinak už mám hotový stránečky, ještě tam musím doházet nějaký fotečky a bude to komplet.
Fíha, tak to jsem zvědavá na stránky ...
NO, uvidíme, napiš čas, třeba se ráno projedu na kole, třeba juknu i na Radka - to je u něj ve výběhu ?
blanche
napsal(a):
Fíha, tak to jsem zvědavá na stránky ...
NO, uvidíme, napiš čas, třeba se ráno projedu na kole, třeba juknu i na Radka - to je u něj ve výběhu ?
No jo, tak už jsem tady. Fakt to byla průtrž!! Ale už je fajn. Potřebovalo to zalít.
blanche
napsal(a):
Tady zatím nic, tak doufejme, že to Andreu s Elí někde nespláchne
Tak co, jsem tu sama ?
lucky
napsal(a):
já jsem tady...ale jen na chvíli...
Sakriš, bez těch uvozovek to hledám půl minuty Jsem tu, jsem tu
Dneska jsem dorazila ke koníkům, nikdo nevolal, nikdo mi nešel naproti, tak jsem vzala výstroj a šla za Čikem do výběhu, volala, nešel, tak jsem otevřela dvířka, nic, vlezla dovnitř a on si normálně dával šlofíka v přístřešku, spodní pysk povolenej jak nikdy a koukal na mě jak koblížek, tak jsem si k němu sedla a trošku pomuchlovala.
zviratkova
napsal(a):
Sakriš, bez těch uvozovek to hledám půl minuty Jsem tu, jsem tu
Dneska jsem dorazila ke koníkům, nikdo nevolal, nikdo mi nešel naproti, tak jsem vzala výstroj a šla za Čikem do výběhu, volala, nešel, tak jsem otevřela dvířka, nic, vlezla dovnitř a on si normálně dával šlofíka v přístřešku, spodní pysk povolenej jak nikdy a koukal na mě jak koblížek, tak jsem si k němu sedla a trošku pomuchlovala.
No a když jsme se vraceli z vyjížďky, tak byla připravená Sheila s paničkou, že taky vyjedou. Už je v plné výzbroji i se sedlem. Mrkejte. Akorát jí teklo zrovna očíčko.
zviratkova
napsal(a):
No a když jsme se vraceli z vyjížďky, tak byla připravená Sheila s paničkou, že taky vyjedou. Už je v plné výzbroji i se sedlem. Mrkejte. Akorát jí teklo zrovna očíčko.
lucky
napsal(a):
No jo, krásní! Super! čiko je úžasný!
To já jsem docela nešťastná. Asi nepojedu s Usou na tu výstavu...už fakt nemůžu. Končím. Nikam se nejede.
No největší sranda je, že je Sheilina panička zvyklá na Granta a furt jí jako přijde, že vypadají s Sheilou blbě, že je jako na ní Sheila malá. Přitom si pásnou akorát. No jo, o výstavě jsme už spolu mluvily, je to k vzteku
zviratkova
napsal(a):
No největší sranda je, že je Sheilina panička zvyklá na Granta a furt jí jako přijde, že vypadají s Sheilou blbě, že je jako na ní Sheila malá. Přitom si pásnou akorát. No jo, o výstavě jsme už spolu mluvily, je to k vzteku
No jo, já byla s Usou teď venku a hezky ji jde klus, docela se mi slušně podařilo ji několikrát postavit do výstavního postoje, jednou dokonce jsem až čuměla, jak se ji to povedlo. Ale prostě to nejde a uzávěrka je už 20 a prostě to nebudu riskovat, že si tam uděláme řádnou ostudu. Může být ok, ale nemusí a prostě je to pitomé, že je to co dva roky.
lucky
napsal(a):
No jo, já byla s Usou teď venku a hezky ji jde klus, docela se mi slušně podařilo ji několikrát postavit do výstavního postoje, jednou dokonce jsem až čuměla, jak se ji to povedlo. Ale prostě to nejde a uzávěrka je už 20 a prostě to nebudu riskovat, že si tam uděláme řádnou ostudu. Může být ok, ale nemusí a prostě je to pitomé, že je to co dva roky.
No jo no, to je holt na Tvém rozhodnutí
zviratkova
napsal(a):
No jo no, to je holt na Tvém rozhodnutí
no jo, ale je mi to strašně líto. Těším se na to už tolik let a jednou si sekne šlachu, jednou krachne odvoz dva dny před, jedou se vážení rozhodnou, že to bude co dva roky..to nemusí být vůbec, že? A teď tohle...no nic, nedá se nic dělat.
lucky
napsal(a):
no jo, ale je mi to strašně líto. Těším se na to už tolik let a jednou si sekne šlachu, jednou krachne odvoz dva dny před, jedou se vážení rozhodnou, že to bude co dva roky..to nemusí být vůbec, že? A teď tohle...no nic, nedá se nic dělat.
No jo no, nic nenaděláš, jestli neni Usa v kondici a Ty to nechceš riskovat.
buggyna

sadzi saj
napsal(a):
mno..ten profi jezdec je "trenérův" 17ti letej syn,kterej udělal kariéru na Buggyný mámě Bafě,která přeskáče do 130 všechno co stojí(a minule,podotýkám že kobyla nic nedělá,má bolavý nohy a záda,a oni s ní jen tak z ničeho nic skákaly 150!!!)a na Belindě (Buggyny sestřenka) chodí 140 s naprosto volnou otěží...kobyla skáče z ničeho...prostě sama. Jinak Bafča by se ti líbila,když byla hříbátko,vypadala jak pomeranč,ale doslovně!!!!
Bafča
buggyna

buggyna
napsal(a):
mno..ten profi jezdec je "trenérův" 17ti letej syn,kterej udělal kariéru na Buggyný mámě Bafě,která přeskáče do 130 všechno co stojí(a minule,podotýkám že kobyla nic nedělá,má bolavý nohy a záda,a oni s ní jen tak z ničeho nic skákaly 150!!!)a na Belindě (Buggyny sestřenka) chodí 140 s naprosto volnou otěží...kobyla skáče z ničeho...prostě sama. Jinak Bafča by se ti líbila,když byla hříbátko,vypadala jak pomeranč,ale doslovně!!!!
Bafča
sice tu vypadám je exot,ale to je Buggyňka a její maminka Bafa
buggyna

buggyna
napsal(a):
sice tu vypadám je exot,ale to je Buggyňka a její maminka Bafa
Bugg jako "ošklivé káčátko"..tady jí byly 2 a kousek
buggyna

buggyna
napsal(a):
S Belindou mistrovství juniorů 2006...no comment!!!
sadzi saj

buggyna
napsal(a):
Supr fotečky a Bafulka je kráásná Tak to jo, tak to teda je dobrý no, chudák kobyly, to jsou teda ale fakt dobrý, když to odskáčou až takhle s někým, kdo se jenom vozí
No doufám, že to vyjde a koupíš si jí. Jinak kámoška by chtěla toho hříbouše až tak za ty 4 roky jestli to nevadí, ne už teď
Já dnes s Elčou venku, v pohodě, dokud jsme nedojeli k lesu, šílený mračno hovad a Elí před nima chtěla utíkat, takže mazec a žádný Endure od Farnamu mě fakt nezachránilo
sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
Supr fotečky a Bafulka je kráásná Tak to jo, tak to teda je dobrý no, chudák kobyly, to jsou teda ale fakt dobrý, když to odskáčou až takhle s někým, kdo se jenom vozí
No doufám, že to vyjde a koupíš si jí. Jinak kámoška by chtěla toho hříbouše až tak za ty 4 roky jestli to nevadí, ne už teď
Já dnes s Elčou venku, v pohodě, dokud jsme nedojeli k lesu, šílený mračno hovad a Elí před nima chtěla utíkat, takže mazec a žádný Endure od Farnamu mě fakt nezachránilo
No je teda fakt, že na tý poslední má hustě prověšenou otěž
buggyna

buggyna
napsal(a):
Bafa s Luckou
sadzi saj

sadzi saj

zviratkova
napsal(a):
No jo no, nic nenaděláš, jestli neni Usa v kondici a Ty to nechceš riskovat.
Ahojky holky, Čikoušek je roztomilej Copak Usinka to nezvládá jo nebo proč na to kašleš nestíháte to nacvičit?? Lucky četla si ten dotaz ohledně trenéra prosím
buggyna

sadzi saj
napsal(a):
ty si koupila ten Farnam za ten litr???to je teda šunt
a nebo Eli má panickou hrůzu z hmyzu..to už je skoro jak já,si můžem podat kopyto
jako že až za 4 roky připustit??celkem za dlouho,ne??
sadzi saj

buggyna
napsal(a):
ty si koupila ten Farnam za ten litr???to je teda šunt
a nebo Eli má panickou hrůzu z hmyzu..to už je skoro jak já,si můžem podat kopyto
jako že až za 4 roky připustit??celkem za dlouho,ne??
No zkoušela jsem ten Endure půjčený, protože se mi nechce hned dávat za to litr a třeba zbytečně a nic U lesa se to na nás sesypalo a žralo ji to o sto šest
Takže na to kašlu to kupovat, používáš třeba ty náušáky kvůli těm mrňavým mouchám??
No tak ona teď jede pryč, příští rok by tam taky chtěla, tak říkala, tak za 3-4 roky, tak jsem myslela, že je ti to jedno, kdy ji necháš, že spíš budeš ráda, když teď budeš moc trénovat a něco s ní třeba odjed
Jinak fajnová fotečka.
buggyna

sadzi saj
napsal(a):
No zkoušela jsem ten Endure půjčený, protože se mi nechce hned dávat za to litr a třeba zbytečně a nic U lesa se to na nás sesypalo a žralo ji to o sto šest
Takže na to kašlu to kupovat, používáš třeba ty náušáky kvůli těm mrňavým mouchám??
No tak ona teď jede pryč, příští rok by tam taky chtěla, tak říkala, tak za 3-4 roky, tak jsem myslela, že je ti to jedno, kdy ji necháš, že spíš budeš ráda, když teď budeš moc trénovat a něco s ní třeba odjed
Jinak fajnová fotečka.
no osobně sem čabraku nikdy koni nenandavala,ale bejt to můj kůň čabraku nosí pořád!!!Ale je pravda,že v těhle extrémních vedrech je těžký proti tomu hmyzu něco vyrobit.
Já vim,ale do 3 let by ho klíďo mohla mít na pastvinách...zase na druhou stranu kobyle bude v tý době 9,a na první hříbě se mi to zdá trochu pozdě
Dík za pochvalupřihodim další
buggyna

buggyna

sadzi saj

buggyna
napsal(a):
no osobně sem čabraku nikdy koni nenandavala,ale bejt to můj kůň čabraku nosí pořád!!!Ale je pravda,že v těhle extrémních vedrech je těžký proti tomu hmyzu něco vyrobit.
Já vim,ale do 3 let by ho klíďo mohla mít na pastvinách...zase na druhou stranu kobyle bude v tý době 9,a na první hříbě se mi to zdá trochu pozdě
No právě a Elí dneska ve výběhu pořád klepala hlavou, jak jí ty debilní muchničky lezli do uší, tak jsem si říkala, jestli je ta čabraka k něčemu dobrá na ven třeba, aby ji to tak nerozptylovalo, ale nevim, jestli se vyplatí do toho jít.
No to už by jste se spolu domluvili, můžu jí to napsat, říkala mi dneska něco, že by se vidělo, tak jí to písnu
sadzi saj

buggyna

sadzi saj
napsal(a):
No právě a Elí dneska ve výběhu pořád klepala hlavou, jak jí ty debilní muchničky lezli do uší, tak jsem si říkala, jestli je ta čabraka k něčemu dobrá na ven třeba, aby ji to tak nerozptylovalo, ale nevim, jestli se vyplatí do toho jít.
No to už by jste se spolu domluvili, můžu jí to napsat, říkala mi dneska něco, že by se vidělo, tak jí to písnu
hele za čabraku nic nedáš!!!je užitečná(na ty uši) a i jako ozdoba je super..a za 200 až 250 to je dobrá cena
sadzi saj

buggyna
napsal(a):
hele za čabraku nic nedáš!!!je užitečná(na ty uši) a i jako ozdoba je super..a za 200 až 250 to je dobrá cena
No to jo a na eqch inzeruje někdo, že to dělá a má supr oranžovou , tak uvidíme, asi do toho půjdu. Jdu chrupčit, ráno musím jít trénovat, tak abych se vyrachala z pelechu
sadzi saj
napsal(a):
Já mám ležícího jenom Graníka
Ahojky,
tak co, kdo je tu dneska ?
zvířátková

blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak co, kdo je tu dneska ?
Koho bys tak řekla? Ahojky Blaní!
zvířátková
napsal(a):
Koho bys tak řekla? Ahojky Blaní!
No, Tebe jsem tak trochu počítala ... Andrea asi taky, co ?
Jak to jde ?
Co se trochu zasnít ?
blanche
napsal(a):
No, Tebe jsem tak trochu počítala ... Andrea asi taky, co ?
Jak to jde ?
Co se trochu zasnít ?
.
sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
Ahoj holky, Blani, supr fotečky
Díky ... bylo to z loňské dovolené ... tohle je taky docela povedené ... kdo by se šel smočit
buggyna
napsal(a):
ahoj, je to siceč úplně mimo mísu, ale nedalo mi to:o) Ta Tvoje kobča vypadá téměř skoro stejně jako kobča, kterou se snažím najít:o) zde fotka Shirlej:o) Podoba tam jakási je:o))
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Díky ... bylo to z loňské dovolené ... tohle je taky docela povedené ... kdo by se šel smočit
Jé já bych šla hned
sadzi saj
napsal(a):
Jé já bych šla hned
Jééé, to je ten huculík radka, co ?
Tu SOB trénuješ od kolika do kolika - jestli to víš ... a to je v téhle ohradě ?
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Jééé, to je ten huculík radka, co ?
Tu SOB trénuješ od kolika do kolika - jestli to víš ... a to je v téhle ohradě ?
No tahle fotečka je teda dost zajímavá
Jo jo je to ten huculík, tady ještě jedna drbací, když jsem jela včera domů z vyjížďky, tak byli venku, tak jsem ho cvakla, je vždycky zvědavej a jde k nám
sadzi saj
napsal(a):
No tahle fotečka je teda dost zajímavá
Jo jo je to ten huculík, tady ještě jedna drbací, když jsem jela včera domů z vyjížďky, tak byli venku, tak jsem ho cvakla, je vždycky zvědavej a jde k nám
Moře je super, sledovala jsem pár západů slunce nad ním ... fakt špica ... mám to ráda ...
buggyna
napsal(a):
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Moře je super, sledovala jsem pár západů slunce nad ním ... fakt špica ... mám to ráda ...
Byla jsem dneska ráno schválně se mrknout na tu řepku, když už jsem vyklusávala a není ještě odkvetlá Sice to nestíví sytě žlutou, ale žlutý to ještě je a kousek je tam celkem ještě i líp zabarvený
sadzi saj
napsal(a):
Byla jsem dneska ráno schválně se mrknout na tu řepku, když už jsem vyklusávala a není ještě odkvetlá Sice to nestíví sytě žlutou, ale žlutý to ještě je a kousek je tam celkem ještě i líp zabarvený
FAKT ? No to by bylo super ... já tam byla pěšmo ... ty na koni viděla asi líp ... myslíš, že by to za to stálo ?
sadzi saj

blanche
napsal(a):
FAKT ? No to by bylo super ... já tam byla pěšmo ... ty na koni viděla asi líp ... myslíš, že by to za to stálo ?
Já myslela, že si jenom koukala z dálky No tak já nevím, taky si to viděla naživo, je to teda nic moc, není to tak krásně žlutý, ale ještě něco málo by z toho možná být mohlo, záleží na tobě, taky si to viděla, zda to stojí vůbec za pohled
sadzi saj
napsal(a):
Já myslela, že si jenom koukala z dálky No tak já nevím, taky si to viděla naživo, je to teda nic moc, není to tak krásně žlutý, ale ještě něco málo by z toho možná být mohlo, záleží na tobě, taky si to viděla, zda to stojí vůbec za pohled
A kde přesně jsi to viděla trochu žlutý ... já u ní byla kousek od nás ... je možné, že tam na druhé straně nebo dál je lepší ... já bych to klidně zkusila
sadzi saj

blanche
napsal(a):
A kde přesně jsi to viděla trochu žlutý ... já u ní byla kousek od nás ... je možné, že tam na druhé straně nebo dál je lepší ... já bych to klidně zkusila
No já tam šla, jako když jdeš od louky do Liblic, tak se nedáš rovně do Liblic, ale doleva jako na Vavřineč a tam pak dojedeš k tomu poli s řepkou a na té straně co je křoví podél toho potoka, tak uvnitř pole, takový kousek větší plácek, nevim no, mě nenapadlo, to blbou vyfotit
zvířátková

blanche
napsal(a):
A když jedeš směr Vavřineč ... tak je to po levé straně ? Ještě před tím mostíkem, jak pak jsou dál snad slunečnice, či co ?
Tak co, zkusíme zítra ?
Nebudu jí plašit kolem ... dojedu tam a můžu tam na tebe počkat
A než tam dojedeš a zpět, tak se i trochu opohybuje, co ?
Tak po té vodě na pláži bych se hned probrouzdala. Ježiš, já chci na dovču...
zvířátková

blanche
napsal(a):
.
Mi povídej....
sadzi saj

blanche
napsal(a):
A když jedeš směr Vavřineč ... tak je to po levé straně ? Ještě před tím mostíkem, jak pak jsou dál snad slunečnice, či co ?
Tak co, zkusíme zítra ?
Nebudu jí plašit kolem ... dojedu tam a můžu tam na tebe počkat
A než tam dojedeš a zpět, tak se i trochu opohybuje, co ?
Když jedu směr Vavřineč, tak přejedu takový mostík přes nějaký potůček a hned za ním to je ne podel trati ale naproti jsem jela tou cestou, dál nevím, co je, to už se jede do Vavřinče a je tam ještě odbočka napravo do aleje, kterou dojedeš zpět do zámku a vyjedeš jako u Radka. Víš, kde myslím??
sadzi saj

iridales
napsal(a):
ahoj, je to siceč úplně mimo mísu, ale nedalo mi to:o) Ta Tvoje kobča vypadá téměř skoro stejně jako kobča, kterou se snažím najít:o) zde fotka Shirlej:o) Podoba tam jakási je:o))
Bohužel, tahle kobyla se jmenuje Buggy
sadzi saj
napsal(a):
Když jedu směr Vavřineč, tak přejedu takový mostík přes nějaký potůček a hned za ním to je ne podel trati ale naproti jsem jela tou cestou, dál nevím, co je, to už se jede do Vavřinče a je tam ještě odbočka napravo do aleje, kterou dojedeš zpět do zámku a vyjedeš jako u Radka. Víš, kde myslím??
Aháááá, já jsem byla kousek tam u nás ... tam to bylo totál odkvetlé - je to tam kousek od posedu - ne ale ta odkvetlá, co kvetla, když tam byl ještě Fido, jak jsem fotila ...
Tak je to směr Vavřineč - po té cestě, po pravé straně topoly ... jedeš dál až pak se cesta trochu mění a přejedeš přes potůček / je napříč / ... až tam tedy dál ... a tam za potůčkem - je to kde ? na jaké straně ?
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Aháááá, já jsem byla kousek tam u nás ... tam to bylo totál odkvetlé - je to tam kousek od posedu - ne ale ta odkvetlá, co kvetla, když tam byl ještě Fido, jak jsem fotila ...
Tak je to směr Vavřineč - po té cestě, po pravé straně topoly ... jedeš dál až pak se cesta trochu mění a přejedeš přes potůček / je napříč / ... až tam tedy dál ... a tam za potůčkem - je to kde ? na jaké straně ?
Hned za potůčkem je to nalevo k té straně k Vám ke kolejím a vede to asi až dozadu ke kolejím, tak tam to je. Z louky jedeš okolo posedu a jako k nám do Liblic, ale nedáš se do Liblic a jedeš nalevo po cestě, až dojedeš k tomu můstku přes potůček a za nim je hned to pole. Mohla bych případně jed druhou stranou za zámek, alejí si zaklusat až k vám, něco málo cval, ale chtělo by to i nějaký pohyb, klus, cval
sadzi saj
napsal(a):
Hned za potůčkem je to nalevo k té straně k Vám ke kolejím a vede to asi až dozadu ke kolejím, tak tam to je. Z louky jedeš okolo posedu a jako k nám do Liblic, ale nedáš se do Liblic a jedeš nalevo po cestě, až dojedeš k tomu můstku přes potůček a za nim je hned to pole. Mohla bych případně jed druhou stranou za zámek, alejí si zaklusat až k vám, něco málo cval, ale chtělo by to i nějaký pohyb, klus, cval
aha, tak já jsem sledovala tu řepku po levé straně před mostem ...
tak tam dál to můžeme zkusit
jak to teda vypadá ? je to do žluta ? tohle jsem jí neviděla
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Jak to jde u Tebe ? Já zase řešila problémy s programem, ale už se to tu lepší a technika pomalu začíná spolupracovat
No u mě děs a bída Kopíruju návody a ten krám se mnou vůbec nehodlá spolupracovat, pořád se zasekává
bych do něj občas praštila, technika debilní
sadzi saj

blanche
napsal(a):
aha, tak já jsem sledovala tu řepku po levé straně před mostem ...
tak tam dál to můžeme zkusit
jak to teda vypadá ? je to do žluta ? tohle jsem jí neviděla
Na levé straně před mostem jako vedle posedu?? Aby jsme potom nezjistili, že mluvíme o tom samém
No do žluta to je, sem tam není to už klasika krásně celý žlutý pole, už je to světlejší, ale takový větší kus žlutější tam byl, tak nevím no, jestli to stojí za to, těžko to popisovat škoda, že si to neviděla, to jsme se asi nějak spletli s těma polema.
sadzi saj
napsal(a):
Na levé straně před mostem jako vedle posedu?? Aby jsme potom nezjistili, že mluvíme o tom samém
No do žluta to je, sem tam není to už klasika krásně celý žlutý pole, už je to světlejší, ale takový větší kus žlutější tam byl, tak nevím no, jestli to stojí za to, těžko to popisovat škoda, že si to neviděla, to jsme se asi nějak spletli s těma polema.
Asi nespletli ... to co viděla já, tak to bylo totál zelený ... tam dál to být ještě může
Tak co, jdem zítra do toho ?
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Asi nespletli ... to co viděla já, tak to bylo totál zelený ... tam dál to být ještě může
Tak co, jdem zítra do toho ?
No, abych tě třeba nevytáhla a ty si potom nebyla zklamaná
No já bych šla, dneska jsem vyjela už v 6:15 hod., tak zítra takhle nějak by to bylo supr, 10-15 min. než se dostanu krokem k aleji a za nějakých 10 min., když budu klusat můžu být tam, takže tak +- kolem 6:45 hod. bych tam mohla být a v 7:30 hod. bych potřebovala být ve stáji
sadzi saj

lucky
napsal(a):
Ahoj! Dotaz ohledně trenéra...jen jsem to prolítla..už nevím..byl dotaz na trenéra kde?
Ahojky, kamarádka je z Bocanovic, což je prý okr. Frýdek - Místek, tak nevím, kde to tam přesně je a potřebovala by někoho, kdo jezdí anglii a mohl by na ní pravidelně dohlížet , tak jestli třeba náhodou o někom nevíš? Dík.
sadzi saj
napsal(a):
No, abych tě třeba nevytáhla a ty si potom nebyla zklamaná
No já bych šla, dneska jsem vyjela už v 6:15 hod., tak zítra takhle nějak by to bylo supr, 10-15 min. než se dostanu krokem k aleji a za nějakých 10 min., když budu klusat můžu být tam, takže tak +- kolem 6:45 hod. bych tam mohla být a v 7:30 hod. bych potřebovala být ve stáji
To je mazec, ale co bych pro Tebe neudělala
sadzi saj
napsal(a):
Ahojky, kamarádka je z Bocanovic, což je prý okr. Frýdek - Místek, tak nevím, kde to tam přesně je a potřebovala by někoho, kdo jezdí anglii a mohl by na ní pravidelně dohlížet , tak jestli třeba náhodou o někom nevíš? Dík.
No jo, jenomže to je úplně na druhé straně hor! To je u hranic s Polskem. Nedaleko Jablunkova. To chce někoho tam z okolí a to nemám představu. Někoho z Třince a okolí. Fakt nevím.
sadzi saj

lucky
napsal(a):
No jo, jenomže to je úplně na druhé straně hor! To je u hranic s Polskem. Nedaleko Jablunkova. To chce někoho tam z okolí a to nemám představu. Někoho z Třince a okolí. Fakt nevím.
V pohodě, jenom mě napadlo, že si ze stejného okr. jestli třeba o někom nevíš
sadzi saj

blanche
napsal(a):
To je mazec, ale co bych pro Tebe neudělala
No právě, je to fakt brzo a nerada bych tě tahala z postele
buggyna
napsal(a):
Tak jsem byla teď na poště - udělala jsem si radost ... za vyhrané peníze ve fotosoutěži jsem si koupila fotografickou knížku od Ch.Slawik
Už jsem ty fotky málem oslintala ... Tohle fakt můžu ... G. Boiselle taky zbožňuju ... od ní už nějakou knížku mám ... Slawik ještě neměla ...
Jsem to ale úúúchyl, co ?
Lucky, jsou tam super arábci
blanche
napsal(a):
Tak jsem byla teď na poště - udělala jsem si radost ... za vyhrané peníze ve fotosoutěži jsem si koupila fotografickou knížku od Ch.Slawik
Už jsem ty fotky málem oslintala ... Tohle fakt můžu ... G. Boiselle taky zbožňuju ... od ní už nějakou knížku mám ... Slawik ještě neměla ...
.
sadzi saj

blanche
napsal(a):
.
Jé ty jo, to se máš Určitě je supr, koukala jsem na ní v Jezdectví, ale ty prachy
kdybych je měla zbytečný, jdu do toho, určo je to pokoukáníčko.
Ok, tak teda v 6:45 hod. u řepky, najdeš to viď? Kdybych se náhodou, ale to fakt úplnou náhodou vyrachala z postele dřív, tak ti pošlu sms, jestli tě to zbudí, aspoň by bylo víc času, ale pochybuju, že přemůžu svou lenost
sadzi saj
napsal(a):
Jé ty jo, to se máš Určitě je supr, koukala jsem na ní v Jezdectví, ale ty prachy
kdybych je měla zbytečný, jdu do toho, určo je to pokoukáníčko.
Ok, tak teda v 6:45 hod. u řepky, najdeš to viď? Kdybych se náhodou, ale to fakt úplnou náhodou vyrachala z postele dřív, tak ti pošlu sms, jestli tě to zbudí, aspoň by bylo víc času, ale pochybuju, že přemůžu svou lenost
OK, kdyby něco, tak písi ... jééé, to jsou ty vrata, která okousala Bára - nepřekvapuje mě svou žravostí
buggyna

blanche
napsal(a):
týý jóó!!si vyhrála fotosoutěž,jo??a můžu je zeptat jakou..to mi před asi 4ma rokama taky-hlavní cena Canon Power Shot G5 a sem za něj ráda,jinak bych totiž neměla čim fotit
buggyna
napsal(a):
týý jóó!!si vyhrála fotosoutěž,jo??a můžu je zeptat jakou..to mi před asi 4ma rokama taky-hlavní cena Canon Power Shot G5 a sem za něj ráda,jinak bych totiž neměla čim fotit
Fíííha, tak to jsi šikula Jakou fotkou jsi vyhrála ?
Tohle byla fotosoutěž Chovatelského katalogu ... chtěli fotky ... jednou mě odchytli na výstavě a dali mi letáček ... tak jsem to zkusila
Bylo to 2. místo ...
blanche
napsal(a):
OK, kdyby něco, tak písi ... jééé, to jsou ty vrata, která okousala Bára - nepřekvapuje mě svou žravostí
Teda u nás byla teď hrůza!!! Vypínala jsem obě PC a lítala po baráku zavírat okna. Pak jsem přelítla do stáje, protože Usa řvala na celé kolo! Lítaly blesky a hrom rval uši Usa nevěděla co se děje! navíc začaly šílené kroupy. Usa řehtala..ta má tak vyřvané hlasivky!!! A já stojím ve dveřích ve stáji, Usa za mnou, koukám na zahradu a v tom slejváku a kroupách moje máma! Byla ve městě a chuděru to chytlo na poli, jak šla od vlaku. byla jako zmoklá slepice, umlácená kroupami....chudinka moje malá
Usa vyvalená očiska, kde se tam máma bere! No , ale naštěstí ji to vyšlo, protože ty kroupy co začaly potom by ji nehezky pomlátily
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Tak teď si mě fakt rozesmála.
buggyna

blanche
napsal(a):
Fíííha, tak to jsi šikula Jakou fotkou jsi vyhrála ?
Tohle byla fotosoutěž Chovatelského katalogu ... chtěli fotky ... jednou mě odchytli na výstavě a dali mi letáček ... tak jsem to zkusila
Bylo to 2. místo ...
tohle zas byla soutěž s časopisu Pes ale bojim se že už tu fotku nenajdu..bylo to focený v Ovčárech...2 běžící psy za sebou
sadzi saj

lucky
napsal(a):
Teda u nás byla teď hrůza!!! Vypínala jsem obě PC a lítala po baráku zavírat okna. Pak jsem přelítla do stáje, protože Usa řvala na celé kolo! Lítaly blesky a hrom rval uši Usa nevěděla co se děje! navíc začaly šílené kroupy. Usa řehtala..ta má tak vyřvané hlasivky!!! A já stojím ve dveřích ve stáji, Usa za mnou, koukám na zahradu a v tom slejváku a kroupách moje máma! Byla ve městě a chuděru to chytlo na poli, jak šla od vlaku. byla jako zmoklá slepice, umlácená kroupami....chudinka moje malá
Usa vyvalená očiska, kde se tam máma bere! No , ale naštěstí ji to vyšlo, protože ty kroupy co začaly potom by ji nehezky pomlátily
Teda u vás boží dopuštění a tady je pekelný vedro
sadzi saj

buggyna
napsal(a):
tohle zas byla soutěž s časopisu Pes ale bojim se že už tu fotku nenajdu..bylo to focený v Ovčárech...2 běžící psy za sebou
Jé to je roztomilý hafík
buggyna
napsal(a):
Tak to mohla být super fotka
Ráda by jsem jí viděla
http://www.chovatelskykatalog.cz/soutez.php
Tady to je ... Asi malá účast ... neměli nejspíš z čeho vybírat
buggyna
napsal(a):
Mimochodem holky, už máme asi malou Michalku!!!! Ještě o víkendu budu mít fotky a potvzení nové, že je fakt holčička. Ale řekněte, že je rozkošná!!!
Tady je web http://www.hostynkymountains.wz.cz /www_kralici/zakrsli_kralici.htm
1 mezera
je to ta holčička G5...druhá od spodu
lucky
napsal(a):
Mimochodem holky, už máme asi malou Michalku!!!! Ještě o víkendu budu mít fotky a potvzení nové, že je fakt holčička. Ale řekněte, že je rozkošná!!!
Tady je web http://www.hostynkymountains.wz.cz /www_kralici/zakrsli_kralici.htm
1 mezera
je to ta holčička G5...druhá od spodu
Jéééé, to je ale ňuníček
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Jéééé, to je ale ňuníček
Mě to nejde otevřít
Holky používáte někdo čabraky na uši??
sadzi saj

blanche
napsal(a):
Já ne - Bára má na to moc hřívy - vypadá v jí jak blbka
Musíš na těch stránkách dát na levé straně prodej a ono se ti to otevře ...
No jenže mě nenaskočí ani ty stránky, nějaká chyba či co
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
No jenže mě nenaskočí ani ty stránky, nějaká chyba či co
A našla jsi tu správnou mezeru?
sadzi saj

lucky
napsal(a):
no, vymzala jsi tu mezeru? .....wz.cz... pak je mezera... /
Už jsem to našla, je rozkošnej, no já si snad pořídím taky
sadzi saj

lucky
napsal(a):
a když kouknete do sekce odchovy, tak jsou tam oba rodiče....21.5 vrh G...jsou nádherní!!! A malincí jsou tam v klubíčku
Ty malinký jsou rozkošný
Holky, mě to tu tak neba
zvířátková

blanche
napsal(a):
Mi ani nemluv ... pruda ukrutná
NO, mě o tom říkejte, ještě hodinu
sadzi saj

zvířátková
napsal(a):
NO, mě o tom říkejte, ještě hodinu
No já taky, dneska do půl pátý a doma asi letím rovnou do sprchy. Dneska si udělám palačinky, ňam ňam, akorát, že mě na ně většinou přejdu chuť běhěm toho, co je dělám
zvířátková

sadzi saj
napsal(a):
No já taky, dneska do půl pátý a doma asi letím rovnou do sprchy. Dneska si udělám palačinky, ňam ňam, akorát, že mě na ně většinou přejdu chuť běhěm toho, co je dělám
No, tak to se mi taky občas stane. Já mám na dnešním repertoáru buchtičky se šodou, ale nějak na to nemám chuť...
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
No, tak to se mi taky občas stane. Já mám na dnešním repertoáru buchtičky se šodou, ale nějak na to nemám chuť...
Pizzu jsem měla včera, ale klidně bych si dala říct i dnes
No, to by mě zajímalo, kolik teď budeme mít stejných témat, když je nás tu 5 najednou.