Ty z moderky králíků 74

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

buggyna

13.6.2007 14:42
buggyna

kůrňa!!!se mi to smázlo...sem to totiž psala do tý starý no nic...večer ti to Andrej písnu znova

buggyna

13.6.2007 14:44
buggyna

buggyna napsal(a):
kůrňa!!!se mi to smázlo...sem to totiž psala do tý starý no nic...večer ti to Andrej písnu znova

jéé,tak néé!!je to eště v té starší - sedumdesáté-třetí

buggyna

13.6.2007 14:45
buggyna

buggyna napsal(a):
jéé,tak néé!!je to eště v té starší - sedumdesáté-třetí

dva ksichty

buggyna

13.6.2007 14:46
buggyna

buggyna napsal(a):
dva ksichty

a pro teď poslední,fakt už musim...

buggyna

13.6.2007 14:48
buggyna

buggyna napsal(a):
a pro teď poslední,fakt už musim...

eště jeden stihnu

sadzi saj

13.6.2007 14:50
sadzi saj

buggyna napsal(a):

Jéé to je škoda Ono na to dávej pozor, vejde se tam max. 127 příspěvků Večer písni

zvířátková

13.6.2007 14:54
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Jéé to je škoda Ono na to dávej pozor, vejde se tam max. 127 příspěvků Večer písni

No, ona to tak není zase pravda. Vejde se tam toho víc. Ale jakmile je to víc jak 127, tak se už to téma neposouvá nahoru... Ale příspěvky se tam normálně dávají.

sadzi saj

13.6.2007 14:55
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):

No je to asi vopruz, ale když za to slušně zaplatí hele, tak dobrý ne

No vidíš, jakou budeš mít šikovnou kobylku to je profík, já myslela, že jí jezdí nějaký profi jezdec, když je tak nadějná??

Koukám, že jí to skáče samo, co?

sadzi saj

13.6.2007 14:56
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
No, ona to tak není zase pravda. Vejde se tam toho víc. Ale jakmile je to víc jak 127, tak se už to téma neposouvá nahoru... Ale příspěvky se tam normálně dávají.

Aha, tak to jo, tak to se omlouvám, to jsem nevěděla, jsem si myslela, že to tak je, protože všichni, jak padne 127 zakládají nový téma

sadzi saj

13.6.2007 14:57
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):

No vidíš, jakou budeš mít šikovnou kobylku to je profík, já myslela, že jí jezdí nějaký profi jezdec, když je tak nadějná??

For LUCKY : A neznáš náhodou tamní trenéry co se týče anglickýho stylu?? Kamarádka je z Bocanovic a nemůže nikoho najít, kdo by na ní aspoň 1x týdně kouknul nebo jak bude mít čas nevíš náhodou třeba o někom??

zvířátková

13.6.2007 14:57
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
Aha, tak to jo, tak to se omlouvám, to jsem nevěděla, jsem si myslela, že to tak je, protože všichni, jak padne 127 zakládají nový téma

No ono je pak pitomý, že už se nesune nahoru, tak nevíš, že někdo něco přidal

sadzi saj

13.6.2007 15:00
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
No ono je pak pitomý, že už se nesune nahoru, tak nevíš, že někdo něco přidal

Jasně

13.6.2007 15:10

sadzi saj napsal(a):
For LUCKY : A neznáš náhodou tamní trenéry co se týče anglickýho stylu?? Kamarádka je z Bocanovic a nemůže nikoho najít, kdo by na ní aspoň 1x týdně kouknul nebo jak bude mít čas nevíš náhodou třeba o někom??

Tady je šílená hrůza, průtrž a blesky...vypínám PC

13.6.2007 15:11

sadzi saj napsal(a):

Jsem se teď chvíli odmlčela a koukám, že je už nové téma

sadzi saj

13.6.2007 15:17
sadzi saj

lucky napsal(a):
Tady je šílená hrůza, průtrž a blesky...vypínám PC

Ježiš, tak doufám, že to nepřijde k nám ...tak se pak ozvi

13.6.2007 15:21

sadzi saj napsal(a):
Ježiš, tak doufám, že to nepřijde k nám ...tak se pak ozvi

Praha vítr a zataženo ... jsem si říkala, že je něco asi nadohled

sadzi saj

sadzi saj

blanche napsal(a):
Jsem se teď chvíli odmlčela a koukám, že je už nové téma

No jo, dneska to tady jede a já za chvíli frčím za Elčou

sadzi saj

sadzi saj

blanche napsal(a):
Praha vítr a zataženo ... jsem si říkala, že je něco asi nadohled

Blani nestraš, tady větřík, ale zatím ok, doufám, že to vydrží, jinak mě fakt klepne

13.6.2007 15:24

sadzi saj napsal(a):
No jo, dneska to tady jede a já za chvíli frčím za Elčou

Se máš Dneska za Bárou frčí Lenka
Já makám až do večera ... pak ale volno PÁ, SO, NE

13.6.2007 15:28

sadzi saj napsal(a):
Blani nestraš, tady větřík, ale zatím ok, doufám, že to vydrží, jinak mě fakt klepne

Praha je daleko
Neboj

sadzi saj

13.6.2007 15:33
sadzi saj

blanche napsal(a):
Se máš Dneska za Bárou frčí Lenka
Já makám až do večera ... pak ale volno PÁ, SO, NE

No leda, že by si něco nafotila při tréninku, ale nevím, jak bude Elí chodit, minulou sobotu jsme toho moc neudělali, jak bylo vedro a žrali ty debilní hovada. Aspoň bych viděla tu hrůzu.

13.6.2007 15:39

sadzi saj napsal(a):
No leda, že by si něco nafotila při tréninku, ale nevím, jak bude Elí chodit, minulou sobotu jsme toho moc neudělali, jak bylo vedro a žrali ty debilní hovada. Aspoň bych viděla tu hrůzu.

A trénink je kdy ? Sobota dopol. ?

sadzi saj

13.6.2007 15:46
sadzi saj

blanche napsal(a):
A trénink je kdy ? Sobota dopol. ?

Sobota ráno, dopoledne by jsme se na tom sluníčko asi usmažili.

Jinak už mám hotový stránečky, ještě tam musím doházet nějaký fotečky a bude to komplet.

13.6.2007 15:48

sadzi saj napsal(a):
Sobota ráno, dopoledne by jsme se na tom sluníčko asi usmažili.

Jinak už mám hotový stránečky, ještě tam musím doházet nějaký fotečky a bude to komplet.

Fíha, tak to jsem zvědavá na stránky ...
NO, uvidíme, napiš čas, třeba se ráno projedu na kole, třeba juknu i na Radka - to je u něj ve výběhu ?

13.6.2007 16:00

blanche napsal(a):
Fíha, tak to jsem zvědavá na stránky ...
NO, uvidíme, napiš čas, třeba se ráno projedu na kole, třeba juknu i na Radka - to je u něj ve výběhu ?

No jo, tak už jsem tady. Fakt to byla průtrž!! Ale už je fajn. Potřebovalo to zalít.

13.6.2007 16:06

lucky napsal(a):
No jo, tak už jsem tady. Fakt to byla průtrž!! Ale už je fajn. Potřebovalo to zalít.

Tady zatím nic, tak doufejme, že to Andreu s Elí někde nespláchne

13.6.2007 17:37

blanche napsal(a):
Tady zatím nic, tak doufejme, že to Andreu s Elí někde nespláchne

Tak co, jsem tu sama ?

13.6.2007 18:39

blanche napsal(a):
Tak co, jsem tu sama ?

já jsem tady...ale jen na chvíli...

13.6.2007 19:27

lucky napsal(a):
já jsem tady...ale jen na chvíli...

Sakriš, bez těch uvozovek to hledám půl minuty Jsem tu, jsem tu Dneska jsem dorazila ke koníkům, nikdo nevolal, nikdo mi nešel naproti, tak jsem vzala výstroj a šla za Čikem do výběhu, volala, nešel, tak jsem otevřela dvířka, nic, vlezla dovnitř a on si normálně dával šlofíka v přístřešku, spodní pysk povolenej jak nikdy a koukal na mě jak koblížek, tak jsem si k němu sedla a trošku pomuchlovala.

13.6.2007 19:38

zviratkova napsal(a):
Sakriš, bez těch uvozovek to hledám půl minuty Jsem tu, jsem tu Dneska jsem dorazila ke koníkům, nikdo nevolal, nikdo mi nešel naproti, tak jsem vzala výstroj a šla za Čikem do výběhu, volala, nešel, tak jsem otevřela dvířka, nic, vlezla dovnitř a on si normálně dával šlofíka v přístřešku, spodní pysk povolenej jak nikdy a koukal na mě jak koblížek, tak jsem si k němu sedla a trošku pomuchlovala.

No a když jsme se vraceli z vyjížďky, tak byla připravená Sheila s paničkou, že taky vyjedou. Už je v plné výzbroji i se sedlem. Mrkejte. Akorát jí teklo zrovna očíčko.

13.6.2007 19:39

zviratkova napsal(a):
No a když jsme se vraceli z vyjížďky, tak byla připravená Sheila s paničkou, že taky vyjedou. Už je v plné výzbroji i se sedlem. Mrkejte. Akorát jí teklo zrovna očíčko.

13.6.2007 19:40

zviratkova napsal(a):

to oko to holt kazí

13.6.2007 19:43

zviratkova napsal(a):
to oko to holt kazí

a naposledy

13.6.2007 20:00

zviratkova napsal(a):
kuk

No jo, krásní! Super! čiko je úžasný!

To já jsem docela nešťastná. Asi nepojedu s Usou na tu výstavu...už fakt nemůžu. Končím. Nikam se nejede.

13.6.2007 20:00

lucky napsal(a):

To já jsem docela nešťastná. Asi nepojedu s Usou na tu výstavu...už fakt nemůžu. Končím. Nikam se nejede.

jo a ty uvozovky mě taky štvou

13.6.2007 20:02

lucky napsal(a):

No největší sranda je, že je Sheilina panička zvyklá na Granta a furt jí jako přijde, že vypadají s Sheilou blbě, že je jako na ní Sheila malá. Přitom si pásnou akorát. No jo, o výstavě jsme už spolu mluvily, je to k vzteku

13.6.2007 20:09

zviratkova napsal(a):
No největší sranda je, že je Sheilina panička zvyklá na Granta a furt jí jako přijde, že vypadají s Sheilou blbě, že je jako na ní Sheila malá. Přitom si pásnou akorát. No jo, o výstavě jsme už spolu mluvily, je to k vzteku

No jo, já byla s Usou teď venku a hezky ji jde klus, docela se mi slušně podařilo ji několikrát postavit do výstavního postoje, jednou dokonce jsem až čuměla, jak se ji to povedlo. Ale prostě to nejde a uzávěrka je už 20 a prostě to nebudu riskovat, že si tam uděláme řádnou ostudu. Může být ok, ale nemusí a prostě je to pitomé, že je to co dva roky.

13.6.2007 20:26

lucky napsal(a):
No jo, já byla s Usou teď venku a hezky ji jde klus, docela se mi slušně podařilo ji několikrát postavit do výstavního postoje, jednou dokonce jsem až čuměla, jak se ji to povedlo. Ale prostě to nejde a uzávěrka je už 20 a prostě to nebudu riskovat, že si tam uděláme řádnou ostudu. Může být ok, ale nemusí a prostě je to pitomé, že je to co dva roky.

No jo no, to je holt na Tvém rozhodnutí

13.6.2007 20:34

zviratkova napsal(a):
No jo no, to je holt na Tvém rozhodnutí

no jo, ale je mi to strašně líto. Těším se na to už tolik let a jednou si sekne šlachu, jednou krachne odvoz dva dny před, jedou se vážení rozhodnou, že to bude co dva roky..to nemusí být vůbec, že? A teď tohle...no nic, nedá se nic dělat.

13.6.2007 21:23

lucky napsal(a):
no jo, ale je mi to strašně líto. Těším se na to už tolik let a jednou si sekne šlachu, jednou krachne odvoz dva dny před, jedou se vážení rozhodnou, že to bude co dva roky..to nemusí být vůbec, že? A teď tohle...no nic, nedá se nic dělat.

No jo no, nic nenaděláš, jestli neni Usa v kondici a Ty to nechceš riskovat.

buggyna

13.6.2007 21:26
buggyna

sadzi saj napsal(a):

mno..ten profi jezdec je "trenérův" 17ti letej syn,kterej udělal kariéru na Buggyný mámě Bafě,která přeskáče do 130 všechno co stojí(a minule,podotýkám že kobyla nic nedělá,má bolavý nohy a záda,a oni s ní jen tak z ničeho nic skákaly 150!!!)a na Belindě (Buggyny sestřenka) chodí 140 s naprosto volnou otěží...kobyla skáče z ničeho...prostě sama. Jinak Bafča by se ti líbila,když byla hříbátko,vypadala jak pomeranč,ale doslovně!!!!

Bafča

buggyna

13.6.2007 21:27
buggyna

buggyna napsal(a):
mno..ten profi jezdec je "trenérův" 17ti letej syn,kterej udělal kariéru na Buggyný mámě Bafě,která přeskáče do 130 všechno co stojí(a minule,podotýkám že kobyla nic nedělá,má bolavý nohy a záda,a oni s ní jen tak z ničeho nic skákaly 150!!!)a na Belindě (Buggyny sestřenka) chodí 140 s naprosto volnou otěží...kobyla skáče z ničeho...prostě sama. Jinak Bafča by se ti líbila,když byla hříbátko,vypadala jak pomeranč,ale doslovně!!!!

Bafča

sice tu vypadám je exot,ale to je Buggyňka a její maminka Bafa

buggyna

13.6.2007 21:31
buggyna

buggyna napsal(a):
sice tu vypadám je exot,ale to je Buggyňka a její maminka Bafa

Bugg jako "ošklivé káčátko"..tady jí byly 2 a kousek

buggyna

13.6.2007 21:40
buggyna

buggyna napsal(a):

S Belindou mistrovství juniorů 2006...no comment!!!

sadzi saj

13.6.2007 21:44
sadzi saj

buggyna napsal(a):

Supr fotečky a Bafulka je kráásná Tak to jo, tak to teda je dobrý no, chudák kobyly, to jsou teda ale fakt dobrý, když to odskáčou až takhle s někým, kdo se jenom vozí No doufám, že to vyjde a koupíš si jí. Jinak kámoška by chtěla toho hříbouše až tak za ty 4 roky jestli to nevadí, ne už teď

Já dnes s Elčou venku, v pohodě, dokud jsme nedojeli k lesu, šílený mračno hovad a Elí před nima chtěla utíkat, takže mazec a žádný Endure od Farnamu mě fakt nezachránilo

sadzi saj

13.6.2007 21:45
sadzi saj

sadzi saj napsal(a):
Supr fotečky a Bafulka je kráásná Tak to jo, tak to teda je dobrý no, chudák kobyly, to jsou teda ale fakt dobrý, když to odskáčou až takhle s někým, kdo se jenom vozí No doufám, že to vyjde a koupíš si jí. Jinak kámoška by chtěla toho hříbouše až tak za ty 4 roky jestli to nevadí, ne už teď

Já dnes s Elčou venku, v pohodě, dokud jsme nedojeli k lesu, šílený mračno hovad a Elí před nima chtěla utíkat, takže mazec a žádný Endure od Farnamu mě fakt nezachránilo

No je teda fakt, že na tý poslední má hustě prověšenou otěž

buggyna

13.6.2007 21:45
buggyna

buggyna napsal(a):

Bafa s Luckou

sadzi saj

13.6.2007 21:49
sadzi saj

buggyna napsal(a):
Bafa s Luckou

Jo ryzáčky, ty já žeru

sadzi saj

13.6.2007 21:51
sadzi saj

zviratkova napsal(a):
No jo no, nic nenaděláš, jestli neni Usa v kondici a Ty to nechceš riskovat.

Ahojky holky, Čikoušek je roztomilej Copak Usinka to nezvládá jo nebo proč na to kašleš nestíháte to nacvičit?? Lucky četla si ten dotaz ohledně trenéra prosím

buggyna

13.6.2007 21:55
buggyna

sadzi saj napsal(a):

ty si koupila ten Farnam za ten litr???to je teda šunt a nebo Eli má panickou hrůzu z hmyzu..to už je skoro jak já,si můžem podat kopyto

jako že až za 4 roky připustit??celkem za dlouho,ne??

sadzi saj

13.6.2007 22:02
sadzi saj

buggyna napsal(a):
ty si koupila ten Farnam za ten litr???to je teda šunt a nebo Eli má panickou hrůzu z hmyzu..to už je skoro jak já,si můžem podat kopyto

jako že až za 4 roky připustit??celkem za dlouho,ne??

No zkoušela jsem ten Endure půjčený, protože se mi nechce hned dávat za to litr a třeba zbytečně a nic U lesa se to na nás sesypalo a žralo ji to o sto šest Takže na to kašlu to kupovat, používáš třeba ty náušáky kvůli těm mrňavým mouchám??

No tak ona teď jede pryč, příští rok by tam taky chtěla, tak říkala, tak za 3-4 roky, tak jsem myslela, že je ti to jedno, kdy ji necháš, že spíš budeš ráda, když teď budeš moc trénovat a něco s ní třeba odjed

Jinak fajnová fotečka.

buggyna

13.6.2007 22:10
buggyna

sadzi saj napsal(a):
No zkoušela jsem ten Endure půjčený, protože se mi nechce hned dávat za to litr a třeba zbytečně a nic U lesa se to na nás sesypalo a žralo ji to o sto šest Takže na to kašlu to kupovat, používáš třeba ty náušáky kvůli těm mrňavým mouchám??

No tak ona teď jede pryč, příští rok by tam taky chtěla, tak říkala, tak za 3-4 roky, tak jsem myslela, že je ti to jedno, kdy ji necháš, že spíš budeš ráda, když teď budeš moc trénovat a něco s ní třeba odjed

Jinak fajnová fotečka.

no osobně sem čabraku nikdy koni nenandavala,ale bejt to můj kůň čabraku nosí pořád!!!Ale je pravda,že v těhle extrémních vedrech je těžký proti tomu hmyzu něco vyrobit.

Já vim,ale do 3 let by ho klíďo mohla mít na pastvinách...zase na druhou stranu kobyle bude v tý době 9,a na první hříbě se mi to zdá trochu pozdě

Dík za pochvalupřihodim další

buggyna

13.6.2007 22:14
buggyna

sadzi saj napsal(a):
Jo ryzáčky, ty já žeru

tak mrkej!!!Bafulééé

buggyna

13.6.2007 22:16
buggyna

buggyna napsal(a):
tak mrkej!!!Bafulééé

dvě zrzky

sadzi saj

13.6.2007 22:18
sadzi saj

buggyna napsal(a):
no osobně sem čabraku nikdy koni nenandavala,ale bejt to můj kůň čabraku nosí pořád!!!Ale je pravda,že v těhle extrémních vedrech je těžký proti tomu hmyzu něco vyrobit.

Já vim,ale do 3 let by ho klíďo mohla mít na pastvinách...zase na druhou stranu kobyle bude v tý době 9,a na první hříbě se mi to zdá trochu pozdě

No právě a Elí dneska ve výběhu pořád klepala hlavou, jak jí ty debilní muchničky lezli do uší, tak jsem si říkala, jestli je ta čabraka k něčemu dobrá na ven třeba, aby ji to tak nerozptylovalo, ale nevim, jestli se vyplatí do toho jít.

No to už by jste se spolu domluvili, můžu jí to napsat, říkala mi dneska něco, že by se vidělo, tak jí to písnu

sadzi saj

13.6.2007 22:19
sadzi saj

buggyna napsal(a):
tak mrkej!!!Bafulééé

Já mám ležícího jenom Graníka

buggyna

13.6.2007 22:20
buggyna

sadzi saj napsal(a):
No právě a Elí dneska ve výběhu pořád klepala hlavou, jak jí ty debilní muchničky lezli do uší, tak jsem si říkala, jestli je ta čabraka k něčemu dobrá na ven třeba, aby ji to tak nerozptylovalo, ale nevim, jestli se vyplatí do toho jít.

No to už by jste se spolu domluvili, můžu jí to napsat, říkala mi dneska něco, že by se vidělo, tak jí to písnu

hele za čabraku nic nedáš!!!je užitečná(na ty uši) a i jako ozdoba je super..a za 200 až 250 to je dobrá cena

sadzi saj

13.6.2007 22:23
sadzi saj

buggyna napsal(a):
hele za čabraku nic nedáš!!!je užitečná(na ty uši) a i jako ozdoba je super..a za 200 až 250 to je dobrá cena

No to jo a na eqch inzeruje někdo, že to dělá a má supr oranžovou , tak uvidíme, asi do toho půjdu. Jdu chrupčit, ráno musím jít trénovat, tak abych se vyrachala z pelechu

14.6.2007 08:10

sadzi saj napsal(a):
Já mám ležícího jenom Graníka

Ahojky,

tak co, kdo je tu dneska ?

zvířátková

14.6.2007 08:13
zvířátková

blanche napsal(a):
Ahojky,

tak co, kdo je tu dneska ?

Koho bys tak řekla? Ahojky Blaní!

14.6.2007 08:27

zvířátková napsal(a):
Koho bys tak řekla? Ahojky Blaní!

No, Tebe jsem tak trochu počítala ... Andrea asi taky, co ?
Jak to jde ?

Co se trochu zasnít ?

14.6.2007 08:27

blanche napsal(a):
No, Tebe jsem tak trochu počítala ... Andrea asi taky, co ?
Jak to jde ?

Co se trochu zasnít ?

.

sadzi saj

14.6.2007 08:55
sadzi saj

blanche napsal(a):
.

Ahoj holky, Blani, supr fotečky

14.6.2007 09:01

sadzi saj napsal(a):
Ahoj holky, Blani, supr fotečky

Díky ... bylo to z loňské dovolené ... tohle je taky docela povedené ... kdo by se šel smočit

14.6.2007 09:08

buggyna napsal(a):

ahoj, je to siceč úplně mimo mísu, ale nedalo mi to:o) Ta Tvoje kobča vypadá téměř skoro stejně jako kobča, kterou se snažím najít:o) zde fotka Shirlej:o) Podoba tam jakási je:o))

sadzi saj

14.6.2007 09:10
sadzi saj

blanche napsal(a):
Díky ... bylo to z loňské dovolené ... tohle je taky docela povedené ... kdo by se šel smočit

Jé já bych šla hned

14.6.2007 09:13

sadzi saj napsal(a):
Jé já bych šla hned

Jééé, to je ten huculík radka, co ?
Tu SOB trénuješ od kolika do kolika - jestli to víš ... a to je v téhle ohradě ?

sadzi saj

14.6.2007 09:16
sadzi saj

blanche napsal(a):
Jééé, to je ten huculík radka, co ?
Tu SOB trénuješ od kolika do kolika - jestli to víš ... a to je v téhle ohradě ?

No tahle fotečka je teda dost zajímavá

Jo jo je to ten huculík, tady ještě jedna drbací, když jsem jela včera domů z vyjížďky, tak byli venku, tak jsem ho cvakla, je vždycky zvědavej a jde k nám

14.6.2007 09:24

sadzi saj napsal(a):
No tahle fotečka je teda dost zajímavá

Jo jo je to ten huculík, tady ještě jedna drbací, když jsem jela včera domů z vyjížďky, tak byli venku, tak jsem ho cvakla, je vždycky zvědavej a jde k nám

Moře je super, sledovala jsem pár západů slunce nad ním ... fakt špica ... mám to ráda ...

14.6.2007 09:30

buggyna napsal(a):

sadzi saj

14.6.2007 09:31
sadzi saj

blanche napsal(a):
Moře je super, sledovala jsem pár západů slunce nad ním ... fakt špica ... mám to ráda ...

Byla jsem dneska ráno schválně se mrknout na tu řepku, když už jsem vyklusávala a není ještě odkvetlá Sice to nestíví sytě žlutou, ale žlutý to ještě je a kousek je tam celkem ještě i líp zabarvený

14.6.2007 09:35

sadzi saj napsal(a):
Byla jsem dneska ráno schválně se mrknout na tu řepku, když už jsem vyklusávala a není ještě odkvetlá Sice to nestíví sytě žlutou, ale žlutý to ještě je a kousek je tam celkem ještě i líp zabarvený

FAKT ? No to by bylo super ... já tam byla pěšmo ... ty na koni viděla asi líp ... myslíš, že by to za to stálo ?

sadzi saj

14.6.2007 09:45
sadzi saj

blanche napsal(a):
FAKT ? No to by bylo super ... já tam byla pěšmo ... ty na koni viděla asi líp ... myslíš, že by to za to stálo ?

Já myslela, že si jenom koukala z dálky No tak já nevím, taky si to viděla naživo, je to teda nic moc, není to tak krásně žlutý, ale ještě něco málo by z toho možná být mohlo, záleží na tobě, taky si to viděla, zda to stojí vůbec za pohled

14.6.2007 09:50

sadzi saj napsal(a):
Já myslela, že si jenom koukala z dálky No tak já nevím, taky si to viděla naživo, je to teda nic moc, není to tak krásně žlutý, ale ještě něco málo by z toho možná být mohlo, záleží na tobě, taky si to viděla, zda to stojí vůbec za pohled

A kde přesně jsi to viděla trochu žlutý ... já u ní byla kousek od nás ... je možné, že tam na druhé straně nebo dál je lepší ... já bych to klidně zkusila

sadzi saj

14.6.2007 09:57
sadzi saj

blanche napsal(a):
A kde přesně jsi to viděla trochu žlutý ... já u ní byla kousek od nás ... je možné, že tam na druhé straně nebo dál je lepší ... já bych to klidně zkusila

No já tam šla, jako když jdeš od louky do Liblic, tak se nedáš rovně do Liblic, ale doleva jako na Vavřineč a tam pak dojedeš k tomu poli s řepkou a na té straně co je křoví podél toho potoka, tak uvnitř pole, takový kousek větší plácek, nevim no, mě nenapadlo, to blbou vyfotit

14.6.2007 10:06

blanche napsal(a):

A když jedeš směr Vavřineč ... tak je to po levé straně ? Ještě před tím mostíkem, jak pak jsou dál snad slunečnice, či co ?

Tak co, zkusíme zítra ?
Nebudu jí plašit kolem ... dojedu tam a můžu tam na tebe počkat
A než tam dojedeš a zpět, tak se i trochu opohybuje, co ?

zvířátková

14.6.2007 10:21
zvířátková

blanche napsal(a):
A když jedeš směr Vavřineč ... tak je to po levé straně ? Ještě před tím mostíkem, jak pak jsou dál snad slunečnice, či co ?

Tak co, zkusíme zítra ?

Tak po té vodě na pláži bych se hned probrouzdala. Ježiš, já chci na dovču...

14.6.2007 10:22

zvířátková napsal(a):
Tak po té vodě na pláži bych se hned probrouzdala. Ježiš, já chci na dovču...

Viď ... když to pak člověk vidí, tak skoro hned slintá

zvířátková

14.6.2007 10:26
zvířátková

blanche napsal(a):
.

Mi povídej....

sadzi saj

14.6.2007 10:28
sadzi saj

blanche napsal(a):

Tak co, zkusíme zítra ?

Když jedu směr Vavřineč, tak přejedu takový mostík přes nějaký potůček a hned za ním to je ne podel trati ale naproti jsem jela tou cestou, dál nevím, co je, to už se jede do Vavřinče a je tam ještě odbočka napravo do aleje, kterou dojedeš zpět do zámku a vyjedeš jako u Radka. Víš, kde myslím??

sadzi saj

14.6.2007 10:29
sadzi saj

iridales napsal(a):
ahoj, je to siceč úplně mimo mísu, ale nedalo mi to:o) Ta Tvoje kobča vypadá téměř skoro stejně jako kobča, kterou se snažím najít:o) zde fotka Shirlej:o) Podoba tam jakási je:o))

Bohužel, tahle kobyla se jmenuje Buggy

14.6.2007 10:33

sadzi saj napsal(a):
Když jedu směr Vavřineč, tak přejedu takový mostík přes nějaký potůček a hned za ním to je ne podel trati ale naproti jsem jela tou cestou, dál nevím, co je, to už se jede do Vavřinče a je tam ještě odbočka napravo do aleje, kterou dojedeš zpět do zámku a vyjedeš jako u Radka. Víš, kde myslím??

Aháááá, já jsem byla kousek tam u nás ... tam to bylo totál odkvetlé - je to tam kousek od posedu - ne ale ta odkvetlá, co kvetla, když tam byl ještě Fido, jak jsem fotila ...

Tak je to směr Vavřineč - po té cestě, po pravé straně topoly ... jedeš dál až pak se cesta trochu mění a přejedeš přes potůček / je napříč / ... až tam tedy dál ... a tam za potůčkem - je to kde ? na jaké straně ?

14.6.2007 10:37

zvířátková napsal(a):
Mi povídej....

Jak to jde u Tebe ? Já zase řešila problémy s programem, ale už se to tu lepší a technika pomalu začíná spolupracovat

sadzi saj

14.6.2007 10:43
sadzi saj

blanche napsal(a):
Aháááá, já jsem byla kousek tam u nás ... tam to bylo totál odkvetlé - je to tam kousek od posedu - ne ale ta odkvetlá, co kvetla, když tam byl ještě Fido, jak jsem fotila ...

Tak je to směr Vavřineč - po té cestě, po pravé straně topoly ... jedeš dál až pak se cesta trochu mění a přejedeš přes potůček / je napříč / ... až tam tedy dál ... a tam za potůčkem - je to kde ? na jaké straně ?

Hned za potůčkem je to nalevo k té straně k Vám ke kolejím a vede to asi až dozadu ke kolejím, tak tam to je. Z louky jedeš okolo posedu a jako k nám do Liblic, ale nedáš se do Liblic a jedeš nalevo po cestě, až dojedeš k tomu můstku přes potůček a za nim je hned to pole. Mohla bych případně jed druhou stranou za zámek, alejí si zaklusat až k vám, něco málo cval, ale chtělo by to i nějaký pohyb, klus, cval

14.6.2007 10:48

sadzi saj napsal(a):
Hned za potůčkem je to nalevo k té straně k Vám ke kolejím a vede to asi až dozadu ke kolejím, tak tam to je. Z louky jedeš okolo posedu a jako k nám do Liblic, ale nedáš se do Liblic a jedeš nalevo po cestě, až dojedeš k tomu můstku přes potůček a za nim je hned to pole. Mohla bych případně jed druhou stranou za zámek, alejí si zaklusat až k vám, něco málo cval, ale chtělo by to i nějaký pohyb, klus, cval

aha, tak já jsem sledovala tu řepku po levé straně před mostem ...
tak tam dál to můžeme zkusit

jak to teda vypadá ? je to do žluta ? tohle jsem jí neviděla

14.6.2007 10:51

sadzi saj napsal(a):
Bohužel, tahle kobyla se jmenuje Buggy

Jj, já vím:o) jen obdivuju tu podobu Zkrátka mi to nedalo no:o))

sadzi saj

14.6.2007 10:55
sadzi saj

blanche napsal(a):
Jak to jde u Tebe ? Já zase řešila problémy s programem, ale už se to tu lepší a technika pomalu začíná spolupracovat

No u mě děs a bída Kopíruju návody a ten krám se mnou vůbec nehodlá spolupracovat, pořád se zasekává bych do něj občas praštila, technika debilní

sadzi saj

14.6.2007 10:58
sadzi saj

blanche napsal(a):
aha, tak já jsem sledovala tu řepku po levé straně před mostem ...
tak tam dál to můžeme zkusit

jak to teda vypadá ? je to do žluta ? tohle jsem jí neviděla

Na levé straně před mostem jako vedle posedu?? Aby jsme potom nezjistili, že mluvíme o tom samém

No do žluta to je, sem tam není to už klasika krásně celý žlutý pole, už je to světlejší, ale takový větší kus žlutější tam byl, tak nevím no, jestli to stojí za to, těžko to popisovat škoda, že si to neviděla, to jsme se asi nějak spletli s těma polema.

14.6.2007 10:58

sadzi saj napsal(a):
No u mě děs a bída Kopíruju návody a ten krám se mnou vůbec nehodlá spolupracovat, pořád se zasekává bych do něj občas praštila, technika debilní

Hm, tak já zjistila, že máme posunuté číselné řady faktur a nikdo to neřešil

Si to teď vyžeru Celý opravovat a popárovat

14.6.2007 11:35

blanche napsal(a):
Hm, tak já zjistila, že máme posunuté číselné řady faktur a nikdo to neřešil

Si to teď vyžeru Celý opravovat a popárovat

Ahoj! Dotaz ohledně trenéra...jen jsem to prolítla..už nevím..byl dotaz na trenéra kde?

14.6.2007 11:46

sadzi saj napsal(a):
Na levé straně před mostem jako vedle posedu?? Aby jsme potom nezjistili, že mluvíme o tom samém

No do žluta to je, sem tam není to už klasika krásně celý žlutý pole, už je to světlejší, ale takový větší kus žlutější tam byl, tak nevím no, jestli to stojí za to, těžko to popisovat škoda, že si to neviděla, to jsme se asi nějak spletli s těma polema.

Asi nespletli ... to co viděla já, tak to bylo totál zelený ... tam dál to být ještě může
Tak co, jdem zítra do toho ?

sadzi saj

14.6.2007 11:53
sadzi saj

blanche napsal(a):
Asi nespletli ... to co viděla já, tak to bylo totál zelený ... tam dál to být ještě může
Tak co, jdem zítra do toho ?

No, abych tě třeba nevytáhla a ty si potom nebyla zklamaná

No já bych šla, dneska jsem vyjela už v 6:15 hod., tak zítra takhle nějak by to bylo supr, 10-15 min. než se dostanu krokem k aleji a za nějakých 10 min., když budu klusat můžu být tam, takže tak +- kolem 6:45 hod. bych tam mohla být a v 7:30 hod. bych potřebovala být ve stáji

sadzi saj

14.6.2007 11:55
sadzi saj

lucky napsal(a):
Ahoj! Dotaz ohledně trenéra...jen jsem to prolítla..už nevím..byl dotaz na trenéra kde?

Ahojky, kamarádka je z Bocanovic, což je prý okr. Frýdek - Místek, tak nevím, kde to tam přesně je a potřebovala by někoho, kdo jezdí anglii a mohl by na ní pravidelně dohlížet , tak jestli třeba náhodou o někom nevíš? Dík.

14.6.2007 12:00

sadzi saj napsal(a):
No, abych tě třeba nevytáhla a ty si potom nebyla zklamaná

No já bych šla, dneska jsem vyjela už v 6:15 hod., tak zítra takhle nějak by to bylo supr, 10-15 min. než se dostanu krokem k aleji a za nějakých 10 min., když budu klusat můžu být tam, takže tak +- kolem 6:45 hod. bych tam mohla být a v 7:30 hod. bych potřebovala být ve stáji

To je mazec, ale co bych pro Tebe neudělala

14.6.2007 12:03

sadzi saj napsal(a):
Ahojky, kamarádka je z Bocanovic, což je prý okr. Frýdek - Místek, tak nevím, kde to tam přesně je a potřebovala by někoho, kdo jezdí anglii a mohl by na ní pravidelně dohlížet , tak jestli třeba náhodou o někom nevíš? Dík.

No jo, jenomže to je úplně na druhé straně hor! To je u hranic s Polskem. Nedaleko Jablunkova. To chce někoho tam z okolí a to nemám představu. Někoho z Třince a okolí. Fakt nevím.

sadzi saj

14.6.2007 12:35
sadzi saj

lucky napsal(a):
No jo, jenomže to je úplně na druhé straně hor! To je u hranic s Polskem. Nedaleko Jablunkova. To chce někoho tam z okolí a to nemám představu. Někoho z Třince a okolí. Fakt nevím.

V pohodě, jenom mě napadlo, že si ze stejného okr. jestli třeba o někom nevíš

sadzi saj

14.6.2007 12:40
sadzi saj

blanche napsal(a):
To je mazec, ale co bych pro Tebe neudělala

No právě, je to fakt brzo a nerada bych tě tahala z postele

14.6.2007 12:51

sadzi saj napsal(a):
No právě, je to fakt brzo a nerada bych tě tahala z postele

Tak 6:45 u řepky ? Neboj ... Zklamaná nebudu

14.6.2007 13:09

buggyna napsal(a):

Tak jsem byla teď na poště - udělala jsem si radost ... za vyhrané peníze ve fotosoutěži jsem si koupila fotografickou knížku od Ch.Slawik

Už jsem ty fotky málem oslintala ... Tohle fakt můžu ... G. Boiselle taky zbožňuju ... od ní už nějakou knížku mám ... Slawik ještě neměla ...

Jsem to ale úúúchyl, co ?

Lucky, jsou tam super arábci

14.6.2007 13:09

blanche napsal(a):
Tak jsem byla teď na poště - udělala jsem si radost ... za vyhrané peníze ve fotosoutěži jsem si koupila fotografickou knížku od Ch.Slawik

Už jsem ty fotky málem oslintala ... Tohle fakt můžu ... G. Boiselle taky zbožňuju ... od ní už nějakou knížku mám ... Slawik ještě neměla ...

.

sadzi saj

14.6.2007 13:26
sadzi saj

blanche napsal(a):
.

Jé ty jo, to se máš Určitě je supr, koukala jsem na ní v Jezdectví, ale ty prachy kdybych je měla zbytečný, jdu do toho, určo je to pokoukáníčko.

Ok, tak teda v 6:45 hod. u řepky, najdeš to viď? Kdybych se náhodou, ale to fakt úplnou náhodou vyrachala z postele dřív, tak ti pošlu sms, jestli tě to zbudí, aspoň by bylo víc času, ale pochybuju, že přemůžu svou lenost

14.6.2007 13:30

sadzi saj napsal(a):
Jé ty jo, to se máš Určitě je supr, koukala jsem na ní v Jezdectví, ale ty prachy kdybych je měla zbytečný, jdu do toho, určo je to pokoukáníčko.

Ok, tak teda v 6:45 hod. u řepky, najdeš to viď? Kdybych se náhodou, ale to fakt úplnou náhodou vyrachala z postele dřív, tak ti pošlu sms, jestli tě to zbudí, aspoň by bylo víc času, ale pochybuju, že přemůžu svou lenost

OK, kdyby něco, tak písi ... jééé, to jsou ty vrata, která okousala Bára - nepřekvapuje mě svou žravostí

buggyna

14.6.2007 13:33
buggyna

blanche napsal(a):

týý jóó!!si vyhrála fotosoutěž,jo??a můžu je zeptat jakou..to mi před asi 4ma rokama taky-hlavní cena Canon Power Shot G5 a sem za něj ráda,jinak bych totiž neměla čim fotit

14.6.2007 13:37

buggyna napsal(a):
týý jóó!!si vyhrála fotosoutěž,jo??a můžu je zeptat jakou..to mi před asi 4ma rokama taky-hlavní cena Canon Power Shot G5 a sem za něj ráda,jinak bych totiž neměla čim fotit

Fíííha, tak to jsi šikula Jakou fotkou jsi vyhrála ?
Tohle byla fotosoutěž Chovatelského katalogu ... chtěli fotky ... jednou mě odchytli na výstavě a dali mi letáček ... tak jsem to zkusila

Bylo to 2. místo ...

14.6.2007 13:37

blanche napsal(a):
OK, kdyby něco, tak písi ... jééé, to jsou ty vrata, která okousala Bára - nepřekvapuje mě svou žravostí

Teda u nás byla teď hrůza!!! Vypínala jsem obě PC a lítala po baráku zavírat okna. Pak jsem přelítla do stáje, protože Usa řvala na celé kolo! Lítaly blesky a hrom rval uši Usa nevěděla co se děje! navíc začaly šílené kroupy. Usa řehtala..ta má tak vyřvané hlasivky!!! A já stojím ve dveřích ve stáji, Usa za mnou, koukám na zahradu a v tom slejváku a kroupách moje máma! Byla ve městě a chuděru to chytlo na poli, jak šla od vlaku. byla jako zmoklá slepice, umlácená kroupami....chudinka moje malá Usa vyvalená očiska, kde se tam máma bere! No , ale naštěstí ji to vyšlo, protože ty kroupy co začaly potom by ji nehezky pomlátily

sadzi saj

14.6.2007 13:49
sadzi saj

blanche napsal(a):

Tak teď si mě fakt rozesmála.

buggyna

14.6.2007 13:50
buggyna

blanche napsal(a):
Fíííha, tak to jsi šikula Jakou fotkou jsi vyhrála ?
Tohle byla fotosoutěž Chovatelského katalogu ... chtěli fotky ... jednou mě odchytli na výstavě a dali mi letáček ... tak jsem to zkusila

Bylo to 2. místo ...

tohle zas byla soutěž s časopisu Pes ale bojim se že už tu fotku nenajdu..bylo to focený v Ovčárech...2 běžící psy za sebou

sadzi saj

14.6.2007 13:50
sadzi saj

lucky napsal(a):
Teda u nás byla teď hrůza!!! Vypínala jsem obě PC a lítala po baráku zavírat okna. Pak jsem přelítla do stáje, protože Usa řvala na celé kolo! Lítaly blesky a hrom rval uši Usa nevěděla co se děje! navíc začaly šílené kroupy. Usa řehtala..ta má tak vyřvané hlasivky!!! A já stojím ve dveřích ve stáji, Usa za mnou, koukám na zahradu a v tom slejváku a kroupách moje máma! Byla ve městě a chuděru to chytlo na poli, jak šla od vlaku. byla jako zmoklá slepice, umlácená kroupami....chudinka moje malá Usa vyvalená očiska, kde se tam máma bere! No , ale naštěstí ji to vyšlo, protože ty kroupy co začaly potom by ji nehezky pomlátily

Teda u vás boží dopuštění a tady je pekelný vedro

sadzi saj

14.6.2007 13:52
sadzi saj

buggyna napsal(a):
tohle zas byla soutěž s časopisu Pes ale bojim se že už tu fotku nenajdu..bylo to focený v Ovčárech...2 běžící psy za sebou

Jé to je roztomilý hafík

14.6.2007 13:53

buggyna napsal(a):

Tak to mohla být super fotka
Ráda by jsem jí viděla

http://www.chovatelskykatalog.cz/soutez.php
Tady to je ... Asi malá účast ... neměli nejspíš z čeho vybírat

14.6.2007 13:55

sadzi saj napsal(a):
Tak teď si mě fakt rozesmála.

Už to přechází. A já se chtěla s usou vydat na pastvinu za koníky. Jak jsem viděla co se žene, tak jsem to odložila a dobře jsem udělala. Tohle nás někde chytit po cestě, tak jsem obě zmlácené a mokré komplet

14.6.2007 13:58

buggyna napsal(a):

Mimochodem holky, už máme asi malou Michalku!!!! Ještě o víkendu budu mít fotky a potvzení nové, že je fakt holčička. Ale řekněte, že je rozkošná!!!

Tady je web http://www.hostynkymountains.wz.cz /www_kralici/zakrsli_kralici.htm

1 mezera

je to ta holčička G5...druhá od spodu

14.6.2007 14:00

lucky napsal(a):
Mimochodem holky, už máme asi malou Michalku!!!! Ještě o víkendu budu mít fotky a potvzení nové, že je fakt holčička. Ale řekněte, že je rozkošná!!!

Tady je web http://www.hostynkymountains.wz.cz /www_kralici/zakrsli_kralici.htm

1 mezera

je to ta holčička G5...druhá od spodu

Jéééé, to je ale ňuníček

sadzi saj

14.6.2007 14:03
sadzi saj

blanche napsal(a):
Jéééé, to je ale ňuníček

Mě to nejde otevřít

Holky používáte někdo čabraky na uši??

14.6.2007 14:06

sadzi saj napsal(a):
Mě to nejde otevřít

Holky používáte někdo čabraky na uši??

Já ne - Bára má na to moc hřívy - vypadá v jí jak blbka

Musíš na těch stránkách dát na levé straně prodej a ono se ti to otevře ...

sadzi saj

14.6.2007 14:16
sadzi saj

blanche napsal(a):
Já ne - Bára má na to moc hřívy - vypadá v jí jak blbka

Musíš na těch stránkách dát na levé straně prodej a ono se ti to otevře ...

No jenže mě nenaskočí ani ty stránky, nějaká chyba či co

zvířátková

14.6.2007 14:19
zvířátková

sadzi saj napsal(a):
No jenže mě nenaskočí ani ty stránky, nějaká chyba či co

A našla jsi tu správnou mezeru?

14.6.2007 14:21

zvířátková napsal(a):
A našla jsi tu správnou mezeru?

no, vymzala jsi tu mezeru? .....wz.cz... pak je mezera... /

sadzi saj

14.6.2007 14:44
sadzi saj

lucky napsal(a):
no, vymzala jsi tu mezeru? .....wz.cz... pak je mezera... /

Už jsem to našla, je rozkošnej, no já si snad pořídím taky

14.6.2007 14:47

sadzi saj napsal(a):
Už jsem to našla, je rozkošnej, no já si snad pořídím taky

a když kouknete do sekce odchovy, tak jsou tam oba rodiče....21.5 vrh G...jsou nádherní!!! A malincí jsou tam v klubíčku

sadzi saj

14.6.2007 14:50
sadzi saj

lucky napsal(a):
a když kouknete do sekce odchovy, tak jsou tam oba rodiče....21.5 vrh G...jsou nádherní!!! A malincí jsou tam v klubíčku

Ty malinký jsou rozkošný

Holky, mě to tu tak neba

14.6.2007 14:52

sadzi saj napsal(a):
Ty malinký jsou rozkošný

Holky, mě to tu tak neba

Mi ani nemluv ... pruda ukrutná

zvířátková

14.6.2007 14:56
zvířátková

blanche napsal(a):
Mi ani nemluv ... pruda ukrutná

NO, mě o tom říkejte, ještě hodinu

sadzi saj

14.6.2007 15:02
sadzi saj

zvířátková napsal(a):
NO, mě o tom říkejte, ještě hodinu

No já taky, dneska do půl pátý a doma asi letím rovnou do sprchy. Dneska si udělám palačinky, ňam ňam, akorát, že mě na ně většinou přejdu chuť běhěm toho, co je dělám

14.6.2007 15:04

sadzi saj napsal(a):
No já taky, dneska do půl pátý a doma asi letím rovnou do sprchy. Dneska si udělám palačinky, ňam ňam, akorát, že mě na ně většinou přejdu chuť běhěm toho, co je dělám

Hele, neměla jsi je nedávno ?
Já teď obědvám - pizza

zvířátková

14.6.2007 15:05
zvířátková

sadzi saj napsal(a):

No, tak to se mi taky občas stane. Já mám na dnešním repertoáru buchtičky se šodou, ale nějak na to nemám chuť...

zvířátková

14.6.2007 15:07
zvířátková

zvířátková napsal(a):
No, tak to se mi taky občas stane. Já mám na dnešním repertoáru buchtičky se šodou, ale nějak na to nemám chuť...

Pizzu jsem měla včera, ale klidně bych si dala říct i dnes

No, to by mě zajímalo, kolik teď budeme mít stejných témat, když je nás tu 5 najednou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík