jackie
napsal(a):
Holký, tak ať to tu máme stylový pro těchto pár dní
Joo,Janí,to je dobrýýýý,hihi!!!
Tady Kačenka ve stoje spící,bdící,snící....
jaruska
napsal(a):
Joo,Janí,to je dobrýýýý,hihi!!!
Tady Kačenka ve stoje spící,bdící,snící....
A ještě jedna z těch klidnějších fotešek
,zítra budou ty fotky hoooodně akčnííí!!!!!!!
jackie
napsal(a):
Hlavně aby bylo trochu sluníčka a fotýšek to stíhal!!! TEn můj měl při mráčkách co dělat... Budeš kluky seznamovat jen spolu, nebo necháš celé stádo pohromadě???
No tak to víš,Jani,ten můj křáp to stíhat nebude ani náhodou,ale určitě nějákou pěknou mementku ulovím,to já nedám pokoj,dokud bude baterka sloužit!!!!
Joo,moc ráda bych to udělala tak,že holky uvážem na dvoře a samotný klucí pustíme k sobě,aby se seznámili jen sami se sebou.holky tam pustíme teprve,až bude mezi nima naprostý klid,no trochu mám z toho strach,ale už né zas tolik,on se přece jen Bobeš trochu bránit bude....
jaruska
napsal(a):
No tak to víš,Jani,ten můj křáp to stíhat nebude ani náhodou,ale určitě nějákou pěknou mementku ulovím,to já nedám pokoj,dokud bude baterka sloužit!!!!
Joo,moc ráda bych to udělala tak,že holky uvážem na dvoře a samotný klucí pustíme k sobě,aby se seznámili jen sami se sebou.holky tam pustíme teprve,až bude mezi nima naprostý klid,no trochu mám z toho strach,ale už né zas tolik,on se přece jen Bobeš trochu bránit bude....
Neboj, bude to dobrý, oni si to vyříkat musejí, i kdybys je k sobě pustila třeba za měsíc. Stejně potyčky budou, ale snad ne nijak ostré. Pak bude ještě boj o kobyly, to si piš. Moc držím palce a doufám, že si tu večer prohlídnu spoustu fotek "koní v akci"!!!
Jaruško, tak já jdu hupnout do vany, sice jsem se dneska už koupala (v sedle ), ale teď si vlezu do teplejší vodičky
Pak půjdu chrupkat, nastavila jsem si video, aby mi nahrálo od deseti Pierce Brosnana, film Matador... ukázky se mi docela líbily, snad se u toho pak trochu nasměju
Tak přeju krásnou dobrou noc, už za chviličku vypnu bedničku, na zítra vám moc držím palečky a kopýtka, určitě to bude všechno v pohodičce! Zlomte vaz!!!!
jackie
napsal(a):
Neboj, bude to dobrý, oni si to vyříkat musejí, i kdybys je k sobě pustila třeba za měsíc. Stejně potyčky budou, ale snad ne nijak ostré. Pak bude ještě boj o kobyly, to si piš. Moc držím palce a doufám, že si tu večer prohlídnu spoustu fotek "koní v akci"!!!
Jaruško, tak já jdu hupnout do vany, sice jsem se dneska už koupala (v sedle ), ale teď si vlezu do teplejší vodičky
Pak půjdu chrupkat, nastavila jsem si video, aby mi nahrálo od deseti Pierce Brosnana, film Matador... ukázky se mi docela líbily, snad se u toho pak trochu nasměju
Tak přeju krásnou dobrou noc, už za chviličku vypnu bedničku, na zítra vám moc držím palečky a kopýtka, určitě to bude všechno v pohodičce! Zlomte vaz!!!!
Ahojky,
Jani, krásný název rady
Teda, Buráček je starej mazák, takovýho koně ti moc přeju, po tech strastech co jsi si s koníkama užila, než jsi našla toho pravýho Je to prďolka spolehlivá. JJéé, strašně bych chtěla vidět ty dva malý troubínky jak se honěj a dováděj, to já ještě na živo nikdy neviděla.
Jarui, tak vidíš jak jste to krásně stihli a je to doma, viď?my už máme jednu seč vojtěšky taky doma a další se nám tam už nevejde, tak nevíme co s ní Máme na půdě ještě z loňska, teď jsme si mohli posekat od jednoho pána louku, tak nám to sbalikovali, máme 200balíků lučního sena a dalších 10velkejch máme objednanejch a ještě se snažíme sušit doma jak se dá, takže pro vojtěšku už není místo. Jaru, nechceš jí?
leennyy
napsal(a):
Ahojky,
Jani, krásný název rady
Teda, Buráček je starej mazák, takovýho koně ti moc přeju, po tech strastech co jsi si s koníkama užila, než jsi našla toho pravýho Je to prďolka spolehlivá. JJéé, strašně bych chtěla vidět ty dva malý troubínky jak se honěj a dováděj, to já ještě na živo nikdy neviděla.
Jarui, tak vidíš jak jste to krásně stihli a je to doma, viď?my už máme jednu seč vojtěšky taky doma a další se nám tam už nevejde, tak nevíme co s ní Máme na půdě ještě z loňska, teď jsme si mohli posekat od jednoho pána louku, tak nám to sbalikovali, máme 200balíků lučního sena a dalších 10velkejch máme objednanejch a ještě se snažíme sušit doma jak se dá, takže pro vojtěšku už není místo. Jaru, nechceš jí?
A neboj, seznamování dopadne dobře, oni si to kluci vyříkají. A Bobeš se určitě bude umět bránit.
Tady posílám ty naše tři troubelíny. To je týden po přivezení Lipa.
Jo a nakonec jsme ven přeci jen jeli. Lipo dostal na ouška čabraku, aby se pořád neklepal, moc mu slušela a šlo se. Jen Bobeš byl strašně protivnej, pořád chtěl běhat, labutí krk, malej andalůsan, na Lipa byl protivnej. Dvakrát jsem Lipa musela pustit, abych Bobše zvládla. Ale Lipo nic, šel za námi, vodítko coural po zemi. Když se zasekl o strom a musela jsem ho pustit po druhý, v klidu počkal než ho odmotám a šlo se dál. V pohodě vedle nás kluše, fakt paráda.
leennyy
napsal(a):
Ahojky,
Jani, krásný název rady
Leni, ahoj, tak jsem tě tu stihla těsně před svých odchodem do říše snů.... Už jsem úplně grogy z celého pracovního týdne, hrozně se těším na víkend! No, odpočinkový nebude, spíš běhací (čekají mě pěší túry s koníkama), ale aspoň mozek si odpočine od práce v Praze....
Jooo, Burásek je moc a moc spolehlivej, porád jsem čekala, kdy ho ty hromy vyděsí, když nám práskají přímo nad hlavou, ale ono fakt nic... a jak usnul pod tím stromem, v šíleným lijáku, to jsem nepochopila do teď, haha! Aspoň vím, že s ním můžu kdykoli kamkoli, hihi!
Co Lipánek, koho má za většího kámoše? Karýna nebo Bobíše? Asi se kámoší všici traja, že jo?
jackie
napsal(a):
Leni, ahoj, tak jsem tě tu stihla těsně před svých odchodem do říše snů.... Už jsem úplně grogy z celého pracovního týdne, hrozně se těším na víkend! No, odpočinkový nebude, spíš běhací (čekají mě pěší túry s koníkama), ale aspoň mozek si odpočine od práce v Praze....
Jooo, Burásek je moc a moc spolehlivej, porád jsem čekala, kdy ho ty hromy vyděsí, když nám práskají přímo nad hlavou, ale ono fakt nic... a jak usnul pod tím stromem, v šíleným lijáku, to jsem nepochopila do teď, haha! Aspoň vím, že s ním můžu kdykoli kamkoli, hihi!
Co Lipánek, koho má za většího kámoše? Karýna nebo Bobíše? Asi se kámoší všici traja, že jo?
Tak dobrou noc ti přeju, tady u nás je po dešti krásnej čerstvej vzdoušek, tak snad tam u vás taky.
Jo, nejdůležitější je odpočinout si psychicky, fyzický síly vždycky nějak nabereš. A to ty si zítra u koníků určitě odpočineš. já bych Jani vzala Tulíka normálně v Buráčkem ven, aby byli na neutrálnim uzemí. Já teda nevim jak jinde, ale Bob s Lipem se v pohodě kámošej když jsou venku, ale jak se přijde do ohrady, tak Bob hrozí, tohle je moje teritórium, tady vládnu já.
Lipo má jednoznačně za kamaráda Karýna, ten je pohodář, když Bobeš Lipa škádlí, tak si Karko stoupne tělem mezi ně dva a umravňuje je. A Lipo mu leze pod ocas, když ho obtěžujou mouchy.
jani, tak se krásně vyspi, naber nový síly a zítra hodně foť ať víme, jak se Jackie má.
leennyy
napsal(a):
Tak dobrou noc ti přeju, tady u nás je po dešti krásnej čerstvej vzdoušek, tak snad tam u vás taky.
Jo, nejdůležitější je odpočinout si psychicky, fyzický síly vždycky nějak nabereš. A to ty si zítra u koníků určitě odpočineš. já bych Jani vzala Tulíka normálně v Buráčkem ven, aby byli na neutrálnim uzemí. Já teda nevim jak jinde, ale Bob s Lipem se v pohodě kámošej když jsou venku, ale jak se přijde do ohrady, tak Bob hrozí, tohle je moje teritórium, tady vládnu já.
Lipo má jednoznačně za kamaráda Karýna, ten je pohodář, když Bobeš Lipa škádlí, tak si Karko stoupne tělem mezi ně dva a umravňuje je. A Lipo mu leze pod ocas, když ho obtěžujou mouchy.
jani, tak se krásně vyspi, naber nový síly a zítra hodně foť ať víme, jak se Jackie má.
Leni, děkuju, taky přeju krásné sny a určitě fotit budu, sama jsem na Jackie strašně zvědavá! Nejspíš ji ani nepoznám!!!
A o té seznamce uvažuju taky tak nějak, že bych je prostě vzala spolu ven... no snad mě Ťulda nesundá ze sedla, haha!...až se na něj Burák zašklebí
jackie
napsal(a):
Leni, děkuju, taky přeju krásné sny a určitě fotit budu, sama jsem na Jackie strašně zvědavá! Nejspíš ji ani nepoznám!!!
A o té seznamce uvažuju taky tak nějak, že bych je prostě vzala spolu ven... no snad mě Ťulda nesundá ze sedla, haha!...až se na něj Burák zašklebí
Nebooj,Janí,bude to dobrý,Buráček přece není takovej masožravec jako Pierot,ten bude naopak rád,že má novýho kamaráda,uvidíííš!
!Hlavně foť,joo?
Lenny,jsi strašně moc hodná,že mi nabízíš seno,ale my taky máme skladovací prostory omezené a jak už je tady jen jeden velkej kůň,tak nám ty naše seče aky stačej bohatě,navíc jsme nedávno dostali úplně zdarma od kamaráda plnej vrchovatej Platyho vůz vojtěšky,prodával barák,a měl tam slušnou zásobu sena,tak jsme si to sbalíkovali,takže máme hafo sena a přitom Moruše s Bóbiká by mohli žrát jen obyčejnou senoslámu,úplně jim to stačí.No ale já jim hrstičku sena vždycky přihodím,ale jinak se opravdu krásně dožerou tou senoslámou.
Japato,že se nám už dlooouho neozvala Boženka??Snad je jen v pracovním vytížení a netrápí jí nějáká nemoc,Boženkooo,ožvi šééé,že jsi živá a zdravááá,ať mám klid na dušičcééééé!!!!!!
Tak jsme chtěli jít dneska plavit,no ono je pořád zamračeno a v noci se to tady vyřádilo,trochu sice sprchlo,ale ten vichr,to byl děěěěs a hrůza,mlátilo nám to s dveřmama jak divý!!!!No táta ještě spinká,ale hned,jak vstane a nasnídá se,půjdeme vyrobit ten seznamovací večírééék,
fůůj,úplně mi teď lechtá v břiše,jak se docela bojííím,ááách joo,ale budu tedy doufat,že to dobře dopadne.
No jo,Janí,oni se asi o kobyly prát budou,ale bylo by ideální,kdyby si každá holka vzala jednoho kluka,ale ono to tak nebude,ony holky budou chtít jít jen s tím větším a silnějším,jak jim velí pud,ale to se zase nebude líbit Bóbiká,no bude to opravdu zajímavéééé!!!!
Já je stejně miluju všechny!!!!!
jackie
napsal(a):
Tak miláčkovéé,dopadlo to skvělééé,hurááááááááá,Pierot jak měl čas si na Bóbiká 3 týdny zvyknout,tak byl úžasně na něj milej a tolerantní,dokonce se za chvilku věnovali mohutnému groomingu,no mám radooost,huraráááá,hurááá!!!!!!
Nejvíc Bóbiká prudí Moruše,ale snad to bude taky časem lepšíííí!!!!!
Tady čekaj holky na dvoře,až se klucí seznáměj....
jaruska
napsal(a):
Tak miláčkovéé,dopadlo to skvělééé,hurááááááááá,Pierot jak měl čas si na Bóbiká 3 týdny zvyknout,tak byl úžasně na něj milej a tolerantní,dokonce se za chvilku věnovali mohutnému groomingu,no mám radooost,huraráááá,hurááá!!!!!!
Nejvíc Bóbiká prudí Moruše,ale snad to bude taky časem lepšíííí!!!!!
Tady čekaj holky na dvoře,až se klucí seznáměj....
Tak tohle byl první okamžik setkání ve společném výběhu....
jaruska
napsal(a):
Tak tohle byl první okamžik setkání ve společném výběhu....
jaruska
napsal(a):
Bóbiká Pierot moc nezajímal,ten se šel pást do toho jeho oblíbeného rohu na travičku,ale Pierot ho v úplným klidu následuje krokem ....
jaruska
napsal(a):
Bóbiká Pierot moc nezajímal,ten se šel pást do toho jeho oblíbeného rohu na travičku,ale Pierot ho v úplným klidu následuje krokem ....
Občas se zastavili na pokec....
jaruska
napsal(a):
Pierot běhal jen tak decentně menší okruh,a ještě švindloval,necválal,jen klusal,no bodeť,že jo,vždyť už je to starej pardááál....
jaruska
napsal(a):
Pierot běhal jen tak decentně menší okruh,a ještě švindloval,necválal,jen klusal,no bodeť,že jo,vždyť už je to starej pardááál....
Chvilička odpočinku....
jaruska
napsal(a):
A jedeme dááál !!!!!
Teď už se k tomu přidává i Morušééé....
jaruska
napsal(a):
Teď už se k tomu přidává i Morušééé....
Je třeba popohnat i línější Kačenkůůů....
jaruska
napsal(a):
Je třeba popohnat i línější Kačenkůůů....
Moruše prudííí....
jaruska
napsal(a):
Moruše prudííí....
A za chvilku byl klid a kupodivu i mííír !!!!
jaruska
napsal(a):
A za chvilku byl klid a kupodivu i mííír !!!!
Rozvrkočenej Bóbikááá....
jaruska
napsal(a):
Rozvrkočenej Bóbikááá....
Tady pak ještě jedna z potyček o hromádečku zelenýho.....
jaruska
napsal(a):
Tady pak ještě jedna z potyček o hromádečku zelenýho.....
Ještě kolečko pro aplaudující diváky.....
jaruska
napsal(a):
Ještě kolečko pro aplaudující diváky.....
a už na lítání prdím,jdu se napííít!!!!
jaruska
napsal(a):
a už na lítání prdím,jdu se napííít!!!!
Pak se klucí na holky vyprdli a věnovali se sami sobě-pierot zjistil,že tady má konečně nějákýho parťáka,kterej mu došáhne na kohoutek!!!!
reldnis
napsal(a):
Gratulujůů,to víš,my staří pardáli už víme jak se máme chovat
. my už jsme v pohodě
!
Jurko,moc děkujůůů,no to víš,Pierot už se tak nehoní,proč taky,že jo?
Každej pohyb si pečlivě rozmyslí,jestli je to opravdu nutný
a když zjistí,že to nutný zas až tak néni,tak což by se namáhal,že joo?
jaruska
napsal(a):
Jurko,moc děkujůůů,no to víš,Pierot už se tak nehoní,proč taky,že jo?
Každej pohyb si pečlivě rozmyslí,jestli je to opravdu nutný
a když zjistí,že to nutný zas až tak néni,tak což by se namáhal,že joo?
Nemáš záááč,moje zásluha to nééénííí.To je vzorná výchova dle Jarkovského u váás s ingrediencí Oldoušmingu a výsledek nemůže zklamat
.Ale potěší to,viď.A pozdrav mi Oldu.Porád se tady muchlují jen baby
,tak ať si nepřipadá zapomenutej
.Dobře se to Jaruško ohlíželo při obědě,nevím co jsem jedl,ale bylo to dobréé
.Jurka
jackie
napsal(a):
Ahojky Jaruško a spol!!!!!!!!
Moc gratuluju k seznamce chlapů-že to dopadlo tak dobře!!!!!!!!!!
Dám semka pár foteček...včera u řeky...to je Ostravice..
proxima
napsal(a):
Ahojky Jaruško a spol!!!!!!!!
Moc gratuluju k seznamce chlapů-že to dopadlo tak dobře!!!!!!!!!!
Dám semka pár foteček...včera u řeky...to je Ostravice..
..tady mokrý potkánek-včéra poprvé plaval
proxima
napsal(a):
..tady mokrý potkánek-včéra poprvé plaval
a tady už dnešní seznamka s koťátky ve stáji
proxima
napsal(a):
Jééžííš,Evíí,to jsou krásný fotky katányho s kotětama,ale nejkrásnější je ta,jak si kotě s Aáronkem hledí z očí do očí,ta mě opravdu rozesmála!!!!!
Jurko,já se tak nasměju tady s těma kašparama,no je vidět,že si budou rozumnět.
tak se hezky posaď,něco dobrýho si s Evičkou dejte
a já Vám sem dám pár kráááásných fotešééék!!!!!
jaruska
napsal(a):
Jééžííš,Evíí,to jsou krásný fotky katányho s kotětama,ale nejkrásnější je ta,jak si kotě s Aáronkem hledí z očí do očí,ta mě opravdu rozesmála!!!!!
Jurko,já se tak nasměju tady s těma kašparama,no je vidět,že si budou rozumnět.
tak se hezky posaď,něco dobrýho si s Evičkou dejte
a já Vám sem dám pár kráááásných fotešééék!!!!!
jaruska
napsal(a):
Kousnout ho nemůžu,tak na něj aspoň vypláznu jazyk !!!!!
jaruska
napsal(a):
Kousnout ho nemůžu,tak na něj aspoň vypláznu jazyk !!!!!
Hele,každej si budeme olizovat svůj sud,joo????
jaruska
napsal(a):
Teda Jarů,ti kluci si ale padli do oka!!!!Vypadají jak zamilovaný pár
Moc krásný a romantický fotečky!!!!
Jinak díky za pochvalu fotek Arona.
Nevim kdo se bál vícKoťátka se nebála vůbec-jsou to nebojsové-to s bílé vždacky prsklo a Korádo odskočil 2metry daleko-hrdina
Jo ještě dotaz na Oldu Jaruško-vy jste takový rybáři...včera jak jsme byli u splavu u řeky,tak jak tam teče korytem voda a vtéká do řeky a bublá to tam,tak tam plavali hejna malých rybiček a jako gejzír pořád vyskakovali a zase se semleli dolů do řeky a tak pořád...Nevíte proč to dělají...????Dám sem foto,ale rybičky tam asi vidět nebudou..
jaruska
napsal(a):
Pomóóc,on olizuje můůj sud!!!!
Dobře,tak si ty sudy vymněníme!!!!
proxima
napsal(a):
Nevim kdo se bál vícKoťátka se nebála vůbec-jsou to nebojsové-to s bílé vždacky prsklo a Korádo odskočil 2metry daleko-hrdina
Jo ještě dotaz na Oldu Jaruško-vy jste takový rybáři...včera jak jsme byli u splavu u řeky,tak jak tam teče korytem voda a vtéká do řeky a bublá to tam,tak tam plavali hejna malých rybiček a jako gejzír pořád vyskakovali a zase se semleli dolů do řeky a tak pořád...Nevíte proč to dělají...????Dám sem foto,ale rybičky tam asi vidět nebudou..
proxima
napsal(a):
Jéé,Evíí,asi chytali nějáké muuušky,
říká se-když rybičky skáčou,rybáři pláčou.Rybky si loví potravu samy a na rybáře doslova prděěěj!!!!
jaruska
napsal(a):
Jéé,Evíí,asi chytali nějáké muuušky,
říká se-když rybičky skáčou,rybáři pláčou.Rybky si loví potravu samy a na rybáře doslova prděěěj!!!!
jaruska
napsal(a):
No jo,Evíí,klucí se fakt vyblbnou,jsem hrozně ráda,že je máme!!!
Akorát jsem dneska nic kloudnýho kromě oběda neudělala,pořád jen fotím a fotím a fotím a Vy všichni už jdete spát a já stále ještě fotím.....
Ještě společné foto.....že nám to spolu sluší???
jaruska
napsal(a):
Akorát jsem dneska nic kloudnýho kromě oběda neudělala,pořád jen fotím a fotím a fotím a Vy všichni už jdete spát a já stále ještě fotím.....
MUS TANK !!!!!!!!
jaruska
napsal(a):
Jarů to věřim že jsi z nich nadčená!!!!!!!!!!Fakt jim to sluší -vybrala jsi super koníka!!!!!To neva Jaru že jsi nic neudělala,včera jsi makala,tak dnes si dej oddych!!!
jen nefoť až půjdeme spát-to už by jsi fotila jen tmu
proxima
napsal(a):
Jarů to věřim že jsi z nich nadčená!!!!!!!!!!Fakt jim to sluší -vybrala jsi super koníka!!!!!To neva Jaru že jsi nic neudělala,včera jsi makala,tak dnes si dej oddych!!!
jen nefoť až půjdeme spát-to už by jsi fotila jen tmu
Eví,já můžu fotit i v noci,neb mám bleskááá,hihi!!!!
Děkujůůů za pochvalkůůů a Jurko,děkujůůů za pzdrav Oldovi,ráda vyříídím!!!!
jaruska
napsal(a):
Eví,já můžu fotit i v noci,neb mám bleskááá,hihi!!!!
Děkujůůů za pochvalkůůů a Jurko,děkujůůů za pzdrav Oldovi,ráda vyříídím!!!!
Tak to tady ještě trošíčku zaBóbikujůů,tak se nezlobte,joo??
Díííkýýý!!!!
Krásně tu sprchlo a ukázala se nááádherná duha....
jaruska
napsal(a):
Duha-neduha,blbli furt....
Bóbiká by se podle toho,jak otvírá hubu,mohl jmenovat i Krokodýýýl!!!!
jaruska
napsal(a):
Bóbiká by se podle toho,jak otvírá hubu,mohl jmenovat i Krokodýýýl!!!!
Ukáááž,taky jsi zmoknul?
Hmmm,já taky.....
jaruska
napsal(a):
Ukáááž,taky jsi zmoknul?
Hmmm,já taky.....
Bóbiká je u každý špatnosti hnedle prvníííí !!!!!!
jaruska
napsal(a):
Bóbiká je u každý špatnosti hnedle prvníííí !!!!!!
A Pierot se nedá moc dlouho pobízet,aby se přidal.....
jaruska
napsal(a):
A Pierot se nedá moc dlouho pobízet,aby se přidal.....
A ze samý radosti pak chudáčka Bóbiká málem šežral!!!
Bóbiká s ním pak nemluvil.....
jaruska
napsal(a):
A ze samý radosti pak chudáčka Bóbiká málem šežral!!!
Bóbiká s ním pak nemluvil.....
JJé Jaruško, mam moc velkou radost, že to dneska takhle super dopadlo, to jsi asi nečekala, viď? Kluci jsou suprový, alespoň se spolu krásně vyblbnou, to je super a holky ani k životu nepotřebujou, viď?
Já dnes s koníkama nic nedělala, jeli jsme s Petrem na oběd a pak k Petrový babičce s dědou do Ústí n.L., vrátili jsme se a jen nakrmili.
leennyy
napsal(a):
JJé Jaruško, mam moc velkou radost, že to dneska takhle super dopadlo, to jsi asi nečekala, viď? Kluci jsou suprový, alespoň se spolu krásně vyblbnou, to je super a holky ani k životu nepotřebujou, viď?
Já dnes s koníkama nic nedělala, jeli jsme s Petrem na oběd a pak k Petrový babičce s dědou do Ústí n.L., vrátili jsme se a jen nakrmili.
Lenny,moooc děkujůů,no to víš,že jsem šťastná jak bleška,že se nic žádnýmu koníkovi nestalo!!!!!
Lenny,to vůbec nevadí,že jsi s koníkama nic nedělala,to se nemusí s tím Lipem denně,stačí 2 x v týdnu a postupně přidávat,ani ven nemusí koníci každý den,kor když je hnusně!!Teď jsem zrovna myslela na Janinu,jak psala včéra,že byla venku v tý bouřce,dneska zrovna ve zprávách bylo,jak to zabilo člověka na kole-děs a hrůza mě jímá,já vím,proč se tý bouřky tak bojím!
jaruska
napsal(a):
Lenny,moooc děkujůů,no to víš,že jsem šťastná jak bleška,že se nic žádnýmu koníkovi nestalo!!!!!
Lenny,to vůbec nevadí,že jsi s koníkama nic nedělala,to se nemusí s tím Lipem denně,stačí 2 x v týdnu a postupně přidávat,ani ven nemusí koníci každý den,kor když je hnusně!!Teď jsem zrovna myslela na Janinu,jak psala včéra,že byla venku v tý bouřce,dneska zrovna ve zprávách bylo,jak to zabilo člověka na kole-děs a hrůza mě jímá,já vím,proč se tý bouřky tak bojím!
no to jsme na tom stejně, venku v bouřce bych být opravdu nechtěla, za oknem už se tolik nebojím, tam mě to docela fascinuje. Tady jen trochu sprchlo, ale jinak žádnej cajmrsk.
Zítra konečně přijede kopytář, tak jsem zvědavá jak se bude Lipo chovat a jak mu upraví kopytář kopýtka.
leennyy
napsal(a):
no to jsme na tom stejně, venku v bouřce bych být opravdu nechtěla, za oknem už se tolik nebojím, tam mě to docela fascinuje. Tady jen trochu sprchlo, ale jinak žádnej cajmrsk.
Zítra konečně přijede kopytář, tak jsem zvědavá jak se bude Lipo chovat a jak mu upraví kopytář kopýtka.
Neboooj,Lenny,Lipánek je přece vychovanej koníček,nééé??
Takže bude hezky stát,neměj strach,uvidíš,bude to dobrýý!!!
A drží si kopytář nohy sám nebo musíš držet Ty????
jaruska
napsal(a):
Neboooj,Lenny,Lipánek je přece vychovanej koníček,nééé??
Takže bude hezky stát,neměj strach,uvidíš,bude to dobrýý!!!
A drží si kopytář nohy sám nebo musíš držet Ty????
To doufám. Kopytář si drží nožky sám, takže já ho budu držet a budu ho drbat ve hřívě, aby byl hodnej koníček.
Jaru, padím do postele, takže dobrou a klidnou noc.
Tady hrabající Barča.
jaruska
napsal(a):
Jaruško, super, že to takhle príííímově dopadlo! Aspoň jsou teď po dvojicích, to je nejlepší!!!
Já mám dneska v nohách fůru kilometrů, byla jsem pěšky s koníkam dvakrát, pokaždé na dvě hodiny, mám toho fakt dost. Pak jsem jela omrknout Jackie, moc pěkně jí ten výcvik jde, hezky se mi na ni koukalo... sice nám to přerušila bouřka, ale aspoň něco jsem stihla vyfotit, tak vám to tu trochu zakobyluju, jo??? Na Jackie nejsem já, ale trenérka...
jackie
napsal(a):
Asi už všici spíte, že jo? Ale já dojela domů až téééď...
Ani jsem Jackie nemohla poznat, vyrostla, nabrala spoustu kil a je taková dospělejší...
jackie
napsal(a):
Tak a ještě poslední a mažu do vany. Z těch procházek mám na prstech u nohou pěkný puchejře, auuuu, zítra to bude fakt prima, jít na procházku...achich!!!
Tak dobrou, radárci, mrknu sem zítra, asi až navečer...
bednarik petr
napsal(a):
krásný,to chodí kolem gum,aby se nebála,nebo to jsou nějaké značky?
Jaru, seznamovani teda dopadlo na vybornou! To jsem rada. Kluci vypadaji spolu moc spokojene. A konecne jsem videla, jak mate velky vyyybeh.
Obvykle jsou totiz fotky jen kolem pristresku.
A vojtesku uz mate taky pod strechou. To vam to vsechno hezky vychazi, to je dobre.
Jani, Jackie je nadherna a pod trenerkou vypada malinka, ze by mela Sona pravdu. A jaka je sikulka, kobylka.
bednarik petr
napsal(a):
krásný,to chodí kolem gum,aby se nebála,nebo to jsou nějaké značky?
Ahoj holký!
Nevím Soni, myslím ,že ty pneu tam byly na procházení mezi, pak ještě L couvání a procházení ustupováním na holeň... jo trenérka je pořez, docela mi vyrazila dech, od zimy mám pocit, že trochu přibrala... Naštěstí trénuje Jackie 3x týdně a moc dlouho na ní nesedí, tak 20-30 min. Jde jim to moc dobře, dva měsíce pod sedlem a krásně se Jackie ohýbá, chodí podsazená, s hlavičkou dole, umí obraty, ustupování, couvání, zastavení na "hou"... ustupování na holeň, dovnitř záď... já nevím, co ještě? JO a včera poprvé obcválala bez přerušení velký kruh, to teprve fakt začínají. KLusík umí ten úplně pomalinkatý i ten svižný, prodloužený, bylo to moc fajn na ně koukat!!!!
jackie
napsal(a):
Jaruško, ještě jsem ti ani nestihla říct, že ti koníci v duze jsou úplně bombastický'!!!!
K nám včera přijely kamarádky na koních, přespaly tam a ráno zas odjížděly domů... mám tu pár obrázků, dám je sem, jo?
jackie
napsal(a):
Dneska byl takový pařák, že ani Vilda nelítal jak zběsilej!
jackie
napsal(a):
Vlastně nekončím, omlouvám se, ještě jsem vám sem chtěla dát fotky, jak mi Vilík přelínává... možná budeme mít flekatýho šimla (jako je Charlie)... nevím, jak moc bíle ještě prokvete... co myslíš, Soni, to je hlavně na tebe ????
jackie
napsal(a):
Ahoj Soni, nene, takhle šimlatý je i na zadku a na plecích, tam kde už vylínal z hříběcí srsti. Tu hříběcí má ještě na zádech a na břiše...ale někdo mi říkal, že red roan se hříbata už rodí, ne že by do ní měli přelínat... takže fakt nevím. A nechala jsem ho registrovat jako tobiano, ale Daky je tovero, jenže já nevím, jak má ty fleky mít aby byl tovero... jsem v tomhle nějak moc pozadu
Jo a víš, že Daky už není mezi plemeníky? Prodali ho... mimo republiku...
jackie
napsal(a):
Jo a Evičko, Jurko, poslala jsem vám mejlík ohledně sedla
jo,to nevím,že je prodanej,mě moz nezajímal,ale ne tím,že by se mi nelíbil,ale že s ním připouštěli všechno. Ale kterým hřebcem ne,že? To si nemyslím,že roani se rodí,ta s toho německa je black roan a je to vidět až teď a maurína v zime vypadá jako sorel až na hlavu tu má pořád prokvetlou.
bednarik petr
napsal(a):
jo,to nevím,že je prodanej,mě moz nezajímal,ale ne tím,že by se mi nelíbil,ale že s ním připouštěli všechno. Ale kterým hřebcem ne,že? To si nemyslím,že roani se rodí,ta s toho německa je black roan a je to vidět až teď a maurína v zime vypadá jako sorel až na hlavu tu má pořád prokvetlou.
Aha, tak to by mohlo být, těch red roanů máme v pedigree několik! To by se mi celkem líbil, hihi, red roan jooo, ale úplnej šiml nééé! On teď vypadá jak šedivej dědula, hihi! Takovej starej mladej
Prosím tě a nekoukla by ses mi i na to rozložení fleků? Jestli je tobiano nebo by mohl být i tovero? Prosíííím!!!!
jackie
napsal(a):
Aha, tak to by mohlo být, těch red roanů máme v pedigree několik! To by se mi celkem líbil, hihi, red roan jooo, ale úplnej šiml nééé! On teď vypadá jak šedivej dědula, hihi! Takovej starej mladej
Prosím tě a nekoukla by ses mi i na to rozložení fleků? Jestli je tobiano nebo by mohl být i tovero? Prosíííím!!!!
Ahojky holky!!!!!!!!!!!!!!!!!
Přišli jsme prve z hor a jsme k.o.,tak teď nebudu tu psát,dokud se neusadíme.Jen Jani ať si nemyslíš že s tebou nemluvíme!!Mail jsme četli a Jura ti pak pošle číslo.Pak jsem dám fotečky pokud neusnu
proxima
napsal(a):
Ahojky holky!!!!!!!!!!!!!!!!!
Přišli jsme prve z hor a jsme k.o.,tak teď nebudu tu psát,dokud se neusadíme.Jen Jani ať si nemyslíš že s tebou nemluvíme!!Mail jsme četli a Jura ti pak pošle číslo.Pak jsem dám fotečky pokud neusnu
Ahojky radárci,
tak Jani, Jackie vypadá nádherně, je to kus ženský. A je teda velice šikovná. A kolik holčin u vás přespalo?Ty jejich koníci jsou taky fešáci.
To já byla dnes jen na chvilku venku. Jela bez sedla na Bobikovi a Lipa měla zas na ohlávce. Teda, dneska se hošánek vybarvil. Popravdě mi přišel doteď docela línější a já mam radši živejší koníky. Ale dneska se vedle nás rozcválala a vyhazoval. nožky měl výš než moje hlava a to jsem seděla na Bobkovi a ocas jak arab, nádhera.
No a pak přijel kopytář. Moc mě potěšil, Lipo se mu líbil a říkal že má i pěkný kopýtka. Samozřejmě úpravy budou nutný ale kopytáři bývají docela kritičtí, tak jsem potěšil. Lipo se trochu cukal, ale jinak to bylo v pohodě.
maťa

jackie
napsal(a):
Jarčííííííí gratulujúúúúúúúúú máš šiko koníčtýýýýýýýýýýýýýýýýý
Tak ses bála, a jak hezky to oni vyřešili za tebe viď??? Podrbej je za mě, šikulky báječný a úžasný.....a ta duha taky nemá chybu
Jinak fotečky všechny jsou tu moooc krásný.....
Nestíhám holky, dočtu vás zítra....a napíšu víc taky zítra, ale navnadím....Míťa se ukázal jako rodilej rodič, ač to NIKDY nedělal a neviděl, přebalil a nakrmil mimčo své sestry, bez pomoci, jak ostřílenej pardál, až sem zase měla komplexy Mám tunu fotek, těšte sééééééééé
Za další....mám bájo cedulky na vrata s psama, od bájo paní, vlastní fotky, vlastní text a krááásnááá cena a paní udělala úžo návrhy....jsu nadšená....fotky zííítrááá
A nakonec to nejhorší Kočkám jsem objednala 8 kg kvalitnějších granulí a 10 kg čistě masových konzerv.....uff uuufff....de to se mnou z kopce, a jak se seznamujeme, napíšu taky zítra.....
Tak a frčím....všem krásný večer
maťa
napsal(a):
Jarčííííííí gratulujúúúúúúúúú máš šiko koníčtýýýýýýýýýýýýýýýýý
Tak ses bála, a jak hezky to oni vyřešili za tebe viď??? Podrbej je za mě, šikulky báječný a úžasný.....a ta duha taky nemá chybu
Jinak fotečky všechny jsou tu moooc krásný.....
Nestíhám holky, dočtu vás zítra....a napíšu víc taky zítra, ale navnadím....Míťa se ukázal jako rodilej rodič, ač to NIKDY nedělal a neviděl, přebalil a nakrmil mimčo své sestry, bez pomoci, jak ostřílenej pardál, až sem zase měla komplexy Mám tunu fotek, těšte sééééééééé
Za další....mám bájo cedulky na vrata s psama, od bájo paní, vlastní fotky, vlastní text a krááásnááá cena a paní udělala úžo návrhy....jsu nadšená....fotky zííítrááá
A nakonec to nejhorší Kočkám jsem objednala 8 kg kvalitnějších granulí a 10 kg čistě masových konzerv.....uff uuufff....de to se mnou z kopce, a jak se seznamujeme, napíšu taky zítra.....
Tak a frčím....všem krásný večer
Jani mrknu,škoda,že nemám tu brožurku u sebe půjčila jsem jí známé tam bylo popsané daleko víc typů,
bednarik petr
napsal(a):
Jani mrknu,škoda,že nemám tu brožurku u sebe půjčila jsem jí známé tam bylo popsané daleko víc typů,
Jani,je to tobiano,pokud chceš tak to přepíši sem.
bednarik petr
napsal(a):
Jani,je to tobiano,pokud chceš tak to přepíši sem.
tobiano!!!!!
U koně zbarvením tobiano překrývají skvrny jeden,popřípadě oba boky,zatím co nohy jsou .od kolen nahoru většinou bílé.Skvrny jsou oválné či kulaté a táhnou se od krku k plecím,takže připomínají štít.Hlava bývá většinou tmavá s klasickými znaky,hvězda,lysina.Ocas i hříva jsou dvoubarevné.
bednarik petr
napsal(a):
tobiano!!!!!
U koně zbarvením tobiano překrývají skvrny jeden,popřípadě oba boky,zatím co nohy jsou .od kolen nahoru většinou bílé.Skvrny jsou oválné či kulaté a táhnou se od krku k plecím,takže připomínají štít.Hlava bývá většinou tmavá s klasickými znaky,hvězda,lysina.Ocas i hříva jsou dvoubarevné.
Ahojky děvčátka
Jaruško,Bobika s Pierem,tak to chce potlesk - moc chválím ty šikulky.Kačenka je prostě miláček a Moruška krasavice.
Evi,mně se taky hrozně líbí,jak si to Aronek s kotětem vyřizují z očí v oči,je to srandovní
Leni,Lipo je borec a šikulka.Já už chci taky k Bělce nějakého takového koníka,ryzáci se mi moc líbí a hlavně ti odznakoví.
Janičko,Jackie je taky Tvoje kobča ve výcviku a nebo jsi ji prodala a byla se jen podívat,ako sa má?Já ted nevím,tak prosím omluv mou hloupou otázku,tady to asi vědí všichni,jak to je,já to nevím.Vilda je bez komentáře-kluk,jako buk
,krasavec a ty čím dál větší svaly-no nádherný.
Neregistrovaný uživatel

trajekt
napsal(a):
Ahojky děvčátka
Jaruško,Bobika s Pierem,tak to chce potlesk - moc chválím ty šikulky.Kačenka je prostě miláček a Moruška krasavice.
Evi,mně se taky hrozně líbí,jak si to Aronek s kotětem vyřizují z očí v oči,je to srandovní
Leni,Lipo je borec a šikulka.Já už chci taky k Bělce nějakého takového koníka,ryzáci se mi moc líbí a hlavně ti odznakoví.
Janičko,Jackie je taky Tvoje kobča ve výcviku a nebo jsi ji prodala a byla se jen podívat,ako sa má?Já ted nevím,tak prosím omluv mou hloupou otázku,tady to asi vědí všichni,jak to je,já to nevím.Vilda je bez komentáře-kluk,jako buk
,krasavec a ty čím dál větší svaly-no nádherný.
V pátek mi konečně dorazil Endure Farnam,i ošetřující šampon.Tak jsem hned zpáchala očistu a potom jsem miláčka nastříkala od hlavy až k patě repelentem.Opravdu jsem nastříkala úplně celýho kona a výsledek je vynikající.Takže zjištění je,že na Brněnsku Endure zabírá dokonce i na ty největší hovada který znám,až na to,že se hejno hovad ve vzteku vrhlo na človíčka.On se ale poučil a příště se taky něčím napatlá.
Už opravdu bylo na čase,takhle vypadá naše letní vyrážka.
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
V pátek mi konečně dorazil Endure Farnam,i ošetřující šampon.Tak jsem hned zpáchala očistu a potom jsem miláčka nastříkala od hlavy až k patě repelentem.Opravdu jsem nastříkala úplně celýho kona a výsledek je vynikající.Takže zjištění je,že na Brněnsku Endure zabírá dokonce i na ty největší hovada který znám,až na to,že se hejno hovad ve vzteku vrhlo na človíčka.On se ale poučil a příště se taky něčím napatlá.
Už opravdu bylo na čase,takhle vypadá naše letní vyrážka.
a ted vám povím pohádku na dobrou noc .
LOV BEZE ZBRANĚ - Človíček a divoký Mus-tank ( díky Jaruško ).
-Hnusnými hovady,málem sežraný človíček zahlédl koně,jak právě páchá-Velkou kukuřičnou loupež
trajekt
napsal(a):
a ted vám povím pohádku na dobrou noc .
LOV BEZE ZBRANĚ - Človíček a divoký Mus-tank ( díky Jaruško ).
-Hnusnými hovady,málem sežraný človíček zahlédl koně,jak právě páchá-Velkou kukuřičnou loupež
-Řekl si,že toho divokého koně uloví a tak na něho číhal ve vysoké trávě.
Kůn človíčka ale odhalil a chystal se ho sežráááááááááááááát.
Odvážný človíček ale fotil a fotil,až se mu z pravěkého Fottyho přístroje kouřilo.
Fotil jak o život.
trajekt
napsal(a):
-Řekl si,že toho divokého koně uloví a tak na něho číhal ve vysoké trávě.
Kůn človíčka ale odhalil a chystal se ho sežráááááááááááááát.
Odvážný človíček ale fotil a fotil,až se mu z pravěkého Fottyho přístroje kouřilo.
Fotil jak o život.
-Když už velká rozzuřená tlama skoro se dotýkala človíčka,on nepropadl panice a dostal šibalský nápad..........
Položil tomu zuřivci na zem hmotu,kterou si vyráběl z obilí na horší časy a ani ve snu by ho nenapadlo,že se za to v budoucnu bude platit nějakými kovovými kolečky a bude se tomu říkat chleba.
trajekt
napsal(a):
-Když už velká rozzuřená tlama skoro se dotýkala človíčka,on nepropadl panice a dostal šibalský nápad..........
Položil tomu zuřivci na zem hmotu,kterou si vyráběl z obilí na horší časy a ani ve snu by ho nenapadlo,že se za to v budoucnu bude platit nějakými kovovými kolečky a bude se tomu říkat chleba.
I tu se divoch umoudřil a za vidinou velké hromady té tvrdé pochoutky,počal se s človíčkem kamarádit
trajekt
napsal(a):
I tu se divoch umoudřil a za vidinou velké hromady té tvrdé pochoutky,počal se s človíčkem kamarádit
Mus-tank přemýšlí,jestli má zůstat sám v divočině,nebo bude človíčka následovat do jeho rodné jeskyně.
trajekt
napsal(a):
Mus-tank přemýšlí,jestli má zůstat sám v divočině,nebo bude človíčka následovat do jeho rodné jeskyně.
Když už človíček mizel v dáli,Tankovi to přece jen nedalo a pelášil k němu.
To ale chudák ještě netušil,že po zbytek jeho života se bude tahat s člobrdou na hřbetě.
DOOOOOOOOOOOBROOOOOOOOOU NOOOOOOOOOOOOOOOC
MILÉ DĚTI
trajekt
napsal(a):
Když už človíček mizel v dáli,Tankovi to přece jen nedalo a pelášil k němu.
To ale chudák ještě netušil,že po zbytek jeho života se bude tahat s člobrdou na hřbetě.
DOOOOOOOOOOOBROOOOOOOOOU NOOOOOOOOOOOOOOOC
MILÉ DĚTI
Dobré ránko, radárci!!! Tak u nás od brzkého raníčka lehoučce poprchává, sice to nezalije, ale osvěží. A taky je úúúúplně zataženo!!! Jsem docelaráda, že se trošku "zkazilo" počasí, tyvedra byly už opravdu úmorný!!!