Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.6.2007 20:59

Ahojik,nemate nekdo zkusennosti s timto sedlarem?Moc se mi libi jeho skokove sedlo.Nevite zda by byl ochoten mi na sedlo napr. vyryt me inicialy?Nebo nejake podobne "blbustky" dekuji za nazory.J

15.6.2007 23:22

bordeauxx napsal(a):
Ahojik,nemate nekdo zkusennosti s timto sedlarem?Moc se mi libi jeho skokove sedlo.Nevite zda by byl ochoten mi na sedlo napr. vyryt me inicialy?Nebo nejake podobne "blbustky" dekuji za nazory.J

Ahoj,se sedlama jsem byla spokojená.Jezdila jsem ve starších typech ale dobře se v nich sedělo.Myslým,že iniciály by ti udělal.Taky mám známýho,Járu Saidla,učil se u něj a dělá skoro stejný sedla jako Vogeltanz a iniciály udělá.

18.6.2007 11:48

oli napsal(a):
Ahoj,se sedlama jsem byla spokojená.Jezdila jsem ve starších typech ale dobře se v nich sedělo.Myslým,že iniciály by ti udělal.Taky mám známýho,Járu Saidla,učil se u něj a dělá skoro stejný sedla jako Vogeltanz a iniciály udělá.

Já má Vogeltanze už několik let. Pan sedlář mi ho šil na míru na kobylku s vysokým kohoutkem. Jezdí se na něm super, kobyle sedí super, za celá léta každodenního ježdění se nikde nezačalo párat. Takže jsem ho zatím měla jen 2x na docpání. Kamarádka si toto sedlo kupovala před dvěma měsíci na svého valáška ČT. Kupovala si skokové, tuším za 11.300,- nebo tak nějak a je také úplně nadšená.
A to měla před tím Hauzra. Takže já mohu jen doporučit.
A s tím zdobením se už domluvíš s ním. Myslím, že nebude problém. Pán je moc ochotný.Janíík.

Přidejte reakci

Přidat smajlík