Pomoc sežerou ji!!!!!!!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.6.2007 20:15

Ahoj,,,mám velký problém,,kobču začínají žrát mouchy,,,je to asi 3-4dny co jí začalo tésc z očí ..a teď už začíná mít rozežraná očka,,co stím číma mazat,,,čabraku nemužu mít,protože si to kobči stahují,,a ničí je....jak na to ,,,děkuji moc.....Lucka

17.6.2007 20:34

luda napsal(a):
Ahoj,,,mám velký problém,,kobču začínají žrát mouchy,,,je to asi 3-4dny co jí začalo tésc z očí ..a teď už začíná mít rozežraná očka,,co stím číma mazat,,,čabraku nemužu mít,protože si to kobči stahují,,a ničí je....jak na to ,,,děkuji moc.....Lucka

Zkus síťku přes oči nebo třášně ty co se přidělají k ohlávce, aby si to nesundala.

17.6.2007 20:37

luda napsal(a):

skus masku... sice s ni nemam skusenosti ale co sem slysela tak si ji lidi pochvaluji a do vybehu je skvela.. a na jezdeni treba trasne a cabraku to uz si nestahne kdyz jezdis ne?.. na oci zadny repelent asi nesezenes...

17.6.2007 22:47

luda napsal(a):

Dávej jí masku, tu si sama nesundá, drží to na suchý zip. Chrání oči i uši a dá se pořídit třeba v Equiservisu. Kobyla, kterou jezdím, má tu z obrázku, zatím dva dny, ale osvědčuje se velmi dobře. Stálo to tři stovky.

18.6.2007 02:08

seraphine napsal(a):
Dávej jí masku, tu si sama nesundá, drží to na suchý zip. Chrání oči i uši a dá se pořídit třeba v Equiservisu. Kobyla, kterou jezdím, má tu z obrázku, zatím dva dny, ale osvědčuje se velmi dobře. Stálo to tři stovky.

Moje kobylka měla oči plný much.Ale i celé tělo poštípaný,je to těžká muchařka.Koupila jsem endure od Farnamu a celou jsem ji postříkala.Hlavně jsem ji tím potřela hlavu a opatrně kolem očí.Dnes je to třetí den a nesedne si na ni ani hovado a mušky jí do oči vůbec nelezou.Konečně repelent,který opravdu funguje.

na fotce letní vyrážka na hlavě mé kobči před ošetřením.

18.6.2007 07:24

trajekt napsal(a):
Moje kobylka měla oči plný much.Ale i celé tělo poštípaný,je to těžká muchařka.Koupila jsem endure od Farnamu a celou jsem ji postříkala.Hlavně jsem ji tím potřela hlavu a opatrně kolem očí.Dnes je to třetí den a nesedne si na ni ani hovado a mušky jí do oči vůbec nelezou.Konečně repelent,který opravdu funguje.

na fotce letní vyrážka na hlavě mé kobči před ošetřením.

ahoj já koníkům dávám masky kompletně všem 4 a sesundají si je akorát jeden jim je sundavá asi proto,že se mu ta jeho stříbrná nelíbí jinak je to moc dobrá věc mouchy pod masku nevlezou a koníci krásně vidí a ješrtě je neboí tak sluníčko do oči

18.6.2007 14:35

luda napsal(a):

jestli chces, můžu ti vyrobit čabraku i třásně, pořádnou, aby ji nikdo nemohl servat .. když tak mi napiš na mail cerridwen@seznam.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík