Ahoj,,,mám velký problém,,kobču začínají žrát mouchy,,,je to asi 3-4dny co jí začalo tésc z očí ..a teď už začíná mít rozežraná očka,,co stím číma mazat,,,čabraku nemužu mít,protože si to kobči stahují,,a ničí je....jak na to ,,,děkuji moc.....Lucka
luda
napsal(a):
Ahoj,,,mám velký problém,,kobču začínají žrát mouchy,,,je to asi 3-4dny co jí začalo tésc z očí ..a teď už začíná mít rozežraná očka,,co stím číma mazat,,,čabraku nemužu mít,protože si to kobči stahují,,a ničí je....jak na to ,,,děkuji moc.....Lucka
Zkus síťku přes oči nebo třášně ty co se přidělají k ohlávce, aby si to nesundala.
luda
napsal(a):
skus masku... sice s ni nemam skusenosti ale co sem slysela tak si ji lidi pochvaluji a do vybehu je skvela.. a na jezdeni treba trasne a cabraku to uz si nestahne kdyz jezdis ne?.. na oci zadny repelent asi nesezenes...
luda
napsal(a):
Dávej jí masku, tu si sama nesundá, drží to na suchý zip. Chrání oči i uši a dá se pořídit třeba v Equiservisu. Kobyla, kterou jezdím, má tu z obrázku, zatím dva dny, ale osvědčuje se velmi dobře. Stálo to tři stovky.
seraphine
napsal(a):
Dávej jí masku, tu si sama nesundá, drží to na suchý zip. Chrání oči i uši a dá se pořídit třeba v Equiservisu. Kobyla, kterou jezdím, má tu z obrázku, zatím dva dny, ale osvědčuje se velmi dobře. Stálo to tři stovky.
Moje kobylka měla oči plný much.Ale i celé tělo poštípaný,je to těžká muchařka.Koupila jsem endure od Farnamu a celou jsem ji postříkala.Hlavně jsem ji tím potřela hlavu a opatrně kolem očí.Dnes je to třetí den a nesedne si na ni ani hovado a mušky jí do oči vůbec nelezou.Konečně repelent,který opravdu funguje.
na fotce letní vyrážka na hlavě mé kobči před ošetřením.
trajekt
napsal(a):
Moje kobylka měla oči plný much.Ale i celé tělo poštípaný,je to těžká muchařka.Koupila jsem endure od Farnamu a celou jsem ji postříkala.Hlavně jsem ji tím potřela hlavu a opatrně kolem očí.Dnes je to třetí den a nesedne si na ni ani hovado a mušky jí do oči vůbec nelezou.Konečně repelent,který opravdu funguje.
na fotce letní vyrážka na hlavě mé kobči před ošetřením.
ahoj já koníkům dávám masky kompletně všem 4 a sesundají si je akorát jeden jim je sundavá asi proto,že se mu ta jeho stříbrná nelíbí jinak je to moc dobrá věc mouchy pod masku nevlezou a koníci krásně vidí a ješrtě je neboí tak sluníčko do oči
luda
napsal(a):
jestli chces, můžu ti vyrobit čabraku i třásně, pořádnou, aby ji nikdo nemohl servat .. když tak mi napiš na mail cerridwen@seznam.cz