Endurance-sport bez hranic

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.6.2007 21:20

O vikendu jsme s tim mym ctyrnohym kamaradem vyrazili na druhe letosni zavody,do Trebusina u Litomeric.Jsem nadsena ze skvele pripravenych zavodu staje 3V Trebusin.Tady je par fotek...

19.6.2007 21:22

mokasin napsal(a):
O vikendu jsme s tim mym ctyrnohym kamaradem vyrazili na druhe letosni zavody,do Trebusina u Litomeric.Jsem nadsena ze skvele pripravenych zavodu staje 3V Trebusin.Tady je par fotek...

cestou necestou..

19.6.2007 21:24

mokasin napsal(a):
cestou necestou..

v cili..

19.6.2007 21:26

mokasin napsal(a):
v cili..

chlazeni a skvela prace tymu,ktery vedel,co delat

19.6.2007 21:28

mokasin napsal(a):
chlazeni a skvela prace tymu,ktery vedel,co delat

Veterina dopadla dobre,takze hura na dekorovani

19.6.2007 21:34

mokasin napsal(a):
Veterina dopadla dobre,takze hura na dekorovani

19.6.2007 21:37

mokasin napsal(a):

Ahoj, prozkoumám, jestli tě nemám někde na fotce. My tam taky závodily - já a Lara, číslo 90, v Z... nemáš fotečkuu??

19.6.2007 21:41

avecaesar napsal(a):
Ahoj, prozkoumám, jestli tě nemám někde na fotce. My tam taky závodily - já a Lara, číslo 90, v Z... nemáš fotečkuu??

Našla jsem vás jenom na jedný, z vyhlášení, je to celkem z dálky, ale poznat jste, tak ti to dyštak můžu poslat mejlem. Na jakejch závodech si ještě byla? Musim říct, že jsem na koníka koukala, je moc pěknej

19.6.2007 21:42

avecaesar napsal(a):

ahoj,mam spoustu fotek z ruznych zdroju,a vy tam taky parkrat jste,najdu,poslu,ale kvalita nic moc,..Ahoj

19.6.2007 21:43

mokasin napsal(a):
ahoj,mam spoustu fotek z ruznych zdroju,a vy tam taky parkrat jste,najdu,poslu,ale kvalita nic moc,..Ahoj

19.6.2007 21:43

mokasin napsal(a):

juj, můžeš to prosííím poslat na mejla?? avecaesar@atlas.cz
souhlasím, že pořadatelé připravili super pěknej závod

19.6.2007 21:47

mokasin napsal(a):

Tusim,ze jste to vy,nebo se pletu?Byla jsem letos v Podsedicich a ted se chystame do Netvoric,pak urcite Most,to mame kousek od nas.Mokin se porad zlepsuje,udelal ohromnej pokrok,tak jsem zvedava,jak se nam bude darit priste.Loni jsme v Trebusine dosli snad hodinu po limitu

19.6.2007 22:21

mokasin napsal(a):
Tusim,ze jste to vy,nebo se pletu?Byla jsem letos v Podsedicich a ted se chystame do Netvoric,pak urcite Most,to mame kousek od nas.Mokin se porad zlepsuje,udelal ohromnej pokrok,tak jsem zvedava,jak se nam bude darit priste.Loni jsme v Trebusine dosli snad hodinu po limitu

jojo jsme to my, děkuju moc lara taky dělá s každým závodem velký pokrok, je to radost vidět koně, jak je lepší a lepší takže jezdíš kp? pak si uděláš licenci a vrhneš se výš? já dělala licenci v květnu, do tý doby jsem taky jezdila kp

20.6.2007 08:44

mokasin napsal(a):

20.6.2007 08:46

mokasin napsal(a):

20.6.2007 08:47

mokasin napsal(a):

20.6.2007 16:18

mokasin napsal(a):

Andreo, psala jsem ti mejla, tak mrkni

20.6.2007 16:35

denny trikolka napsal(a):

Holky prosím, jaké distance se v Třebušíně jely ? A nepamatujete se a¨lespoň základní výsledky?

Díky Vlaďka

20.6.2007 17:39

vs napsal(a):
Holky prosím, jaké distance se v Třebušíně jely ? A nepamatujete se a¨lespoň základní výsledky?

Díky Vlaďka

Ahojky,
v Třebušíně bylo kp, z, l. S mělo být taky, ale neobsadili ho. V KP startovalo na 29 dvojic, polovina neprošla. V Z nás bylo 8: 1.kabardinecký hřebec, 2.nějaká shagya, 3.já , 4. a 5. malí jadlovští, Velvet s Poláčkovou vzdali, elim. byla kabardinecká klisna a ponička z Vrchovan. V L vyhrála Zuzka Hacaperková s Dolarem, další pořadí nevim, startovali tam ještě Ljuba ze Sloupu s Buenem a dva kabardinci (jednoho vyhodili) a jinak si nic nepamatuju (wrangleři mě opili ).

20.6.2007 21:19

avecaesar napsal(a):
Ahojky,
v Třebušíně bylo kp, z, l. S mělo být taky, ale neobsadili ho. V KP startovalo na 29 dvojic, polovina neprošla. V Z nás bylo 8: 1.kabardinecký hřebec, 2.nějaká shagya, 3.já , 4. a 5. malí jadlovští, Velvet s Poláčkovou vzdali, elim. byla kabardinecká klisna a ponička z Vrchovan. V L vyhrála Zuzka Hacaperková s Dolarem, další pořadí nevim, startovali tam ještě Ljuba ze Sloupu s Buenem a dva kabardinci (jednoho vyhodili) a jinak si nic nepamatuju (wrangleři mě opili ).

Díky za info.
Ale ty to zase pleteš - tolik kabardinů v celé ČR není To byli asi Karačejevci od p. Entlicha. Co vím, tak s polokabardinem teď běhám distance jediná. Gratuluju ke krásnému umístění v Z.
Proboha proč neprošlo tolik KP? byl nějaký problém?
Těším se na setkání v Kozlově - kdybys neměla komu wrangleřit, tak se hlásíme.
Vlaďka + Sihaska

20.6.2007 21:24

vs napsal(a):
Díky za info.
Ale ty to zase pleteš - tolik kabardinů v celé ČR není To byli asi Karačejevci od p. Entlicha. Co vím, tak s polokabardinem teď běhám distance jediná. Gratuluju ke krásnému umístění v Z.
Proboha proč neprošlo tolik KP? byl nějaký problém?
Těším se na setkání v Kozlově - kdybys neměla komu wrangleřit, tak se hlásíme.
Vlaďka + Sihaska

VS nic nebude...ona už wrangleří našim koním :-)) my potřebujem zkušenýho wranglera...když jim to já všechno skopu :-)))

20.6.2007 21:52

lesterka napsal(a):
VS nic nebude...ona už wrangleří našim koním :-)) my potřebujem zkušenýho wranglera...když jim to já všechno skopu :-)))

Ahoj Lesterko, to přece není problém - vy jedete 1 kolo KP a já 4 - 120 km. Takže když nás brzy nevyhodí, tak budete mít dost času wrangleřit všechny
Vlaďka

20.6.2007 21:56

vs napsal(a):
Ahoj Lesterko, to přece není problém - vy jedete 1 kolo KP a já 4 - 120 km. Takže když nás brzy nevyhodí, tak budete mít dost času wrangleřit všechny
Vlaďka

:-))) no tak jo...:)) když si to tak pěkně rozdělila

20.6.2007 21:57

vs napsal(a):
Vlaďka

ježkovo voko, to budu mít v kozlově co dělat
tak to jsem spletla, já měla za to, že karáčejevský a kabardinec je to samý, ale do zítra to našprtám, abych to už nikdy nepletla. v třebušíně byli koníci od pana entlicha, který jsem měla na mysli
jdu spát, tak lovu a sihaskovi zdar

20.6.2007 22:02

avecaesar napsal(a):
tak to jsem spletla, já měla za to, že karáčejevský a kabardinec je to samý, ale do zítra to našprtám, abych to už nikdy nepletla. v třebušíně byli koníci od pana entlicha, který jsem měla na mysli

jo a o tý kalamitě v kp nic nevím... možná bylo tolik nováčků neznalých pravidel, nebo neměli čím měřit tepy.... fakt nevím

20.6.2007 22:11

avecaesar napsal(a):

ale nebuj - když budete chtít pomoc, budu ráda, když ne, tak se také nic neděje. Kabardini a karačajevci se rozdělili cca před 50ti lety - podle hřebčínů. Škoda, že tady není takový chov kabardinů, jako má pan Entlich karačajevce Jinak jsem si vzpomněla, specielně pro fanynky arabů, že vlastně běhá ještě jeden arabokabardin - Koki - od pí. Pasekové odněkad z beskyd.
hezky se vyspěte, ať jste plné síly na Kozlov - bude to záběr

21.6.2007 00:52

avecaesar napsal(a):

Máš pravdu, Vlaďka sa mýli.
Karačajevec je vlastne kabardinec, proste časť populácie kabardinského koňa, ktorú administratívne pred 20 rokmi oddelil jeden docent z Moskovskej akadémie.

21.6.2007 00:58

vs napsal(a):
ale nebuj - když budete chtít pomoc, budu ráda, když ne, tak se také nic neděje. Kabardini a karačajevci se rozdělili cca před 50ti lety - podle hřebčínů. Škoda, že tady není takový chov kabardinů, jako má pan Entlich karačajevce Jinak jsem si vzpomněla, specielně pro fanynky arabů, že vlastně běhá ještě jeden arabokabardin - Koki - od pí. Pasekové odněkad z beskyd.
hezky se vyspěte, ať jste plné síly na Kozlov - bude to záběr

Vlaďka, teraz tu dezinformuješ :)

Existuje 5 plemenných kníh kabardinských koní, karačajevský kôň sa spomína až v tej poslednej. A hádaj, kto má ten posledný diel na svedomí - spomínaný docent Moskovskej univerzity. Ak si pozrieš akúkoľvek knihu spred roku 1985, plemeno karačajevský kôň tam nenájdeš. Nakoniec, neexistuje spôsob, ako podĺa exteriéru rozlíšiť kabardinca od karačajevca, jedine podľa papierov.

21.6.2007 12:21

evam napsal(a):
Máš pravdu, Vlaďka sa mýli.
Karačajevec je vlastne kabardinec, proste časť populácie kabardinského koňa, ktorú administratívne pred 20 rokmi oddelil jeden docent z Moskovskej akadémie.

Tak se přece kvůli nějakýmu magorovi z univerzity co v tom udělal čurbes nebudeme hádat, ne? Já jim budu stejně pořád říkat kabardinci .

21.6.2007 13:01

evam napsal(a):
Vlaďka, teraz tu dezinformuješ :)

Existuje 5 plemenných kníh kabardinských koní, karačajevský kôň sa spomína až v tej poslednej. A hádaj, kto má ten posledný diel na svedomí - spomínaný docent Moskovskej univerzity. Ak si pozrieš akúkoľvek knihu spred roku 1985, plemeno karačajevský kôň tam nenájdeš. Nakoniec, neexistuje spôsob, ako podĺa exteriéru rozlíšiť kabardinca od karačajevca, jedine podľa papierov.

Joj já myslela, že to bylo před Parfenovem Díky za poučení No je to jedno - nechovám a chovat nechci - chci sportovat. Takže kdo přijde v Kozlově pomoci, bude vítán¨Vla´dka

Přidejte reakci

Přidat smajlík