Uživatel s deaktivovaným účtem

Když už tu dneska řešíme to žehlení

bednarik petr
napsal(a):
jo fuj žehlení ,taky mám kupku na žehlení,a ne a ne nikdo ji vyžehlit.
Soni, tak Máťa se hlásila do služby! Ona ráda žehlí!!!
maťa

bednarik petr
napsal(a):
jo fuj žehlení ,taky mám kupku na žehlení,a ne a ne nikdo ji vyžehlit.
Vendí, ty si číslo! My fakt budeme dvojčata....musím si promluvit s mamkou!
Ale název je supráckej!!!
Soni, já už psala, že mi to žehlení máte poslat! Já to úplně miluju....asi nějaká úchylka, či co!
maťa

napsal(a):
Jooo no od psů Míťu taky nedostanu....on zas miluje bernardýny....a nevím fakt proč
Fundláci jsou krásní, to je pravda! Všichni tihle medvídci jsou tomilounký
Ale já v sobotu budu trčet hlavně u těch jagošů a vlkodavů.....ti mě berou fakt fest

maťa
napsal(a):
Jooo no od psů Míťu taky nedostanu....on zas miluje bernardýny....a nevím fakt proč
Fundláci jsou krásní, to je pravda! Všichni tihle medvídci jsou tomilounký
Ale já v sobotu budu trčet hlavně u těch jagošů a vlkodavů.....ti mě berou fakt fest
Když jsem byla malá, tak jsem vždycky chtěla Irského vlkodava!

maťa
napsal(a):
Vendí, ty si číslo! My fakt budeme dvojčata....musím si promluvit s mamkou!
Ale název je supráckej!!!
Soni, já už psala, že mi to žehlení máte poslat! Já to úplně miluju....asi nějaká úchylka, či co!
Asi jo!!!!!!!!!!
Ty by jsi si užila s mojí mamkou... ona pracuje doma, šije takové ubrusy na stoly u jedné firmy a každý ten ubrus musí žehlit!!! Takže já si žehlení užila až moc!!!
Ju a mamka v Brně studovala
maťa

dolinka
napsal(a):
Soni,no vidíš, nevim jak jsme na to přišla ale myslela jsem že Maurině jsou 3, tak to jo, za rok tě přijedem povzbudt, že jo holky.
Jo Máti a nechceš taky přijed k nám na žehlení a i s kotátkem
No mamka vlkodavku měla....teda chodila s ní cvičit a měla ji doma, majitelé jen platili jídlo Shodou okolností se jmenovala Géza
Takže když jsme pak našli jagošku, dala jsem jí jméno Gézinka taky
Vlkodávče budu mít....zatím čekám, kvůli jejich krátkému věku A taky pět psů že...
Leni, na žehlení klíďo.-.....ale s koťátkem? S tím rozmazlencem máminým viď? Ten se ti líbil Nooo.....kdybys mi upekla bublaninu.....
maťa

napsal(a):
Jinak holky, včera jsem koupila místní noviny a jukl na mě článek o té farmě U Zoubků tady za barákem
Víte o tom, že pravidelně pořádají distanční závody? Zrovna teď budou, 23.6 A dokonce i ukázka psů....ale teďka nevím, zda agility, asistenčních, nebo policejních...
Majitelé jsou manželé a jsou taky z Brna!! Svět je maléééj

maťa
napsal(a):
Jinak holky, včera jsem koupila místní noviny a jukl na mě článek o té farmě U Zoubků tady za barákem
Víte o tom, že pravidelně pořádají distanční závody? Zrovna teď budou, 23.6 A dokonce i ukázka psů....ale teďka nevím, zda agility, asistenčních, nebo policejních...
Majitelé jsou manželé a jsou taky z Brna!! Svět je maléééj
No vidíš, já v novinách pořád něco vyhlížím a nic!
Ale o víkendu se jede Velká cena Opavy v parkurovém skákaní, tak to snad v novinách bude!
maťa

dolinka
napsal(a):
Soni,no vidíš, nevim jak jsme na to přišla ale myslela jsem že Maurině jsou 3, tak to jo, za rok tě přijedem povzbudt, že jo holky.
Jo Máti a nechceš taky přijed k nám na žehlení a i s kotátkem
Jo jo, já bych ráda brmala povzbuzovat Tím spíš krásnou a šikovnou Maurínku
maťa

napsal(a):
No vidíš, já v novinách pořád něco vyhlížím a nic!
Ale o víkendu se jede Velká cena Opavy v parkurovém skákaní, tak to snad v novinách bude!
Vendí, to bude tím, že ony to jsou místní noviny....Vysočinské
Ale článek je jímavej....kdyby jste někdo měl zájem, opíšu ho a pošlu na mejlíka....skenr bohužel nemájů

maťa
napsal(a):
Vendí, to bude tím, že ony to jsou místní noviny....Vysočinské
Ale článek je jímavej....kdyby jste někdo měl zájem, opíšu ho a pošlu na mejlíka....skenr bohužel nemájů
Máti jestli se Ti to chce opisovat, tak klidně pošli!
Já jsem myslela noviny jako takové :-))) Třeba z našeho okolí.

napsal(a):
Máti jestli se Ti to chce opisovat, tak klidně pošli!
Já jsem myslela noviny jako takové :-))) Třeba z našeho okolí.
Tak já jdu papkat!!!!!!!
maťa
napsal(a):
No mamka vlkodavku měla....teda chodila s ní cvičit a měla ji doma, majitelé jen platili jídlo Shodou okolností se jmenovala Géza
Takže když jsme pak našli jagošku, dala jsem jí jméno Gézinka taky
Vlkodávče budu mít....zatím čekám, kvůli jejich krátkému věku A taky pět psů že...
Leni, na žehlení klíďo.-.....ale s koťátkem? S tím rozmazlencem máminým viď? Ten se ti líbil Nooo.....kdybys mi upekla bublaninu.....
no bublaninu jsem nikdy nezkoušela, tak nevím jak by to dopadlo, ale míša řezi a nebo tvarohovej dort a nebo taky krtkuv dort bych zvládla
maťa

napsal(a):
Tak já jdu papkat!!!!!!!
Vendí, dobrou chuťku.....
Já to opíšu během dneška a uložím a kdo by chtěl, pošlu
Leni, nedělej mi chutě....míša řezy jsem kupodivu kdysi taky dělala, dědečkovi, on je měl strašně rád Ale to jsem byla ještě mladá a nadšená
maťa
napsal(a):
Vendí, dobrou chuťku.....
Já to opíšu během dneška a uložím a kdo by chtěl, pošlu
Leni, nedělej mi chutě....míša řezy jsem kupodivu kdysi taky dělala, dědečkovi, on je měl strašně rád Ale to jsem byla ještě mladá a nadšená
no já taky na to pečení zase až moc nejsem, to spíše vaření, jen kdyb po tom nebylo to nádobí, to bych vařila ještě radši.
Tak u nás se to počasí začíná pomalu kazit, ach jo a to máme ještě seno na louce, tak doufám že to aspon do večera vydrží aby se to stačilo zabalit
dolinka
napsal(a):
no já taky na to pečení zase až moc nejsem, to spíše vaření, jen kdyb po tom nebylo to nádobí, to bych vařila ještě radši.
Tak u nás se to počasí začíná pomalu kazit, ach jo a to máme ještě seno na louce, tak doufám že to aspon do večera vydrží aby se to stačilo zabalit
Ahoj žehličkýý,mě už je krááásně,už jsem to žaše já,Jaruškáááá!
Sice bych teď byla dobrá na naložení,poněvadž jsem 3 dni jen ležela,takže jsem hezky uleželá,chudinek Olánek kydal,až se z něj kouřilo,ale já jsem prostě nemochlá,
já bych bývala neudržela ani ten Fotyho přístroj v rucéé,fůůůj,to mi bylo blběěě!!!
Ale dneska už jsem to nevydržála a poběhla jsem k mojí paní superdoktorce a ta mi předepsala prášky,že už mě neberou křečci do břicha a průjem by mě měl taky přejít,no zatím teda eště se mě drží,pacholek jeden,ale zítra se určo vytratííí!!!!!!
Leničko,moc budu držet pěstičky,ať stihneš seníčko zabalit!!!!!!!
jaruska
napsal(a):
Ahoj žehličkýý,mě už je krááásně,už jsem to žaše já,Jaruškáááá!
Sice bych teď byla dobrá na naložení,poněvadž jsem 3 dni jen ležela,takže jsem hezky uleželá,chudinek Olánek kydal,až se z něj kouřilo,ale já jsem prostě nemochlá,
já bych bývala neudržela ani ten Fotyho přístroj v rucéé,fůůůj,to mi bylo blběěě!!!
Ale dneska už jsem to nevydržála a poběhla jsem k mojí paní superdoktorce a ta mi předepsala prášky,že už mě neberou křečci do břicha a průjem by mě měl taky přejít,no zatím teda eště se mě drží,pacholek jeden,ale zítra se určo vytratííí!!!!!!
Leničko,moc budu držet pěstičky,ať stihneš seníčko zabalit!!!!!!!
Jaruško děkuji za deržení palečku ale já tomu moc nevěřím, jak jsem v práci a na ty pracanty nedohlížím tak určitě ještě ani nezačali obracet, natož nahrabávat, takž etipuju že teprve až pojedu z práce (coz je po pátej) tak tepve budou zapřahat nahrabávač,ale pří mé smule začne pršet dřiv než něco stihnou
To je dobře že ti je líp.

napsal(a):
Máti dovolila jsem si napsat Ti mailík!
Jaruš to je fajn že už jsi zase Jaruš!
maťa

napsal(a):
Vendí, už du jukat!!!
Jaruško huráááááá.....šikulkáááááá
Mám dopsanej ten obří článek a je fakt moc zajímavej....kdo ho chce na mejlíka????

maťa
napsal(a):
Vendí, už du jukat!!!
Jaruško huráááááá.....šikulkáááááá
Mám dopsanej ten obří článek a je fakt moc zajímavej....kdo ho chce na mejlíka????
Já se hlásím!
maťa

napsal(a):
Já se hlásím!
Tak posílám a odpověď už máš
napsal(a):
Holky tak už jsem zase tady. Tedy to je hrúza jak jste se zase rozepsaly. Já byla teď doma nakapat těm prďolům do očiček.... No samozřejmě potají ...místo oběda
Už mají očička krásná,takže to nebylo nic vážného, stačily jen správné kapičky.
Leni jsem ti chtěla napsat, že jestli chceš opravdu toho nejmenšího číčánka, tak tě varuji. Je to kocour, kterej tě bude milovat tělem i duší.To znamená, že se od tebe nehne.A půjde za tebou i přez mrtvoly. Sice je to rošťák a křikloun největší,ale jakmile tam přijdu, tak nemám šanci.Místo aby si hrál s klukama, tak si mi sedne do klíne a chce hladit, a ňunat a pod.Vyžaduje strašně mou pozornst. A jakmile se zvednu už mi vysí na noze, nebo mastí zamnou.Ani silnice a auta mu nevadí.Prostě jde. Dokonce i plot přelezl,jen aby mohl být u mě.Mám docela strach,aby ho něco nepřejelo, pač je fakt nevyspitatelnej. Ono je to hezký,ale pak i otravný. Nevím jestli si mě nějak zafixoval místo mámi, když se na ně vyprdla a já ho krmila, myla apod...
Ti ostatní ne to jsou takový tipicky venkovní odrzlí kocouři.Ale tenhle bobík malinkej určitě ne.Ten se bude hodit někam do bytu,kde bude se svým pánečkem a bude mu věrnej.

maťa
napsal(a):
Tak posílám a odpověď už máš
Děkují!!!
maťa

napsal(a):
Děkují!!!
Není zač Vendí, já děkuju za ten tvůj mejlík o životě....je setsakra pravdivý

maťa
napsal(a):
Není zač Vendí, já děkuju za ten tvůj mejlík o životě....je setsakra pravdivý
Je, proto jsem to poslala dál!
maťa

pretty 1
napsal(a):
Holky tak už jsem zase tady. Tedy to je hrúza jak jste se zase rozepsaly. Já byla teď doma nakapat těm prďolům do očiček.... No samozřejmě potají ...místo oběda
Už mají očička krásná,takže to nebylo nic vážného, stačily jen správné kapičky.
Leni jsem ti chtěla napsat, že jestli chceš opravdu toho nejmenšího číčánka, tak tě varuji. Je to kocour, kterej tě bude milovat tělem i duší.To znamená, že se od tebe nehne.A půjde za tebou i přez mrtvoly. Sice je to rošťák a křikloun největší,ale jakmile tam přijdu, tak nemám šanci.Místo aby si hrál s klukama, tak si mi sedne do klíne a chce hladit, a ňunat a pod.Vyžaduje strašně mou pozornst. A jakmile se zvednu už mi vysí na noze, nebo mastí zamnou.Ani silnice a auta mu nevadí.Prostě jde. Dokonce i plot přelezl,jen aby mohl být u mě.Mám docela strach,aby ho něco nepřejelo, pač je fakt nevyspitatelnej. Ono je to hezký,ale pak i otravný. Nevím jestli si mě nějak zafixoval místo mámi, když se na ně vyprdla a já ho krmila, myla apod...
Ti ostatní ne to jsou takový tipicky venkovní odrzlí kocouři.Ale tenhle bobík malinkej určitě ne.Ten se bude hodit někam do bytu,kde bude se svým pánečkem a bude mu věrnej.
Luci, tak to je príma, že se číčáci tak rychle dávají do kupy Jen ať jim to vydrží
Ha! Takže taky jeden rozmazleneček.....dle toho popisu spíš pejsek, než kotě....jako můj Cherrynek Fakt do bytu ideálka číča!
maťa

napsal(a):
Je, proto jsem to poslala dál!
Já taky človíčku....tak by mě jímalo, kolikrát to od nás holky dostaly
maťa

napsal(a):
Mám hlad a nic tu není, co by se nemuselo vařit, krom suchých rohlíků Tak jdu dva slupnout
maťa
napsal(a):
Mám hlad a nic tu není, co by se nemuselo vařit, krom suchých rohlíků Tak jdu dva slupnout
Tak to máš blbé Vendul.Já teď slupla rýžový chlebík
Máti přesně tak- bytovej kocouřík.Ti dva ostatní se spíš přizpůsobí venku,ale tenhle by měl asi problém. Hledal by pořád někoho, komu by mohl věřit a být s ním... No můj rozmazleneček. A taky když nejsem na obzoru já,tak se skovává mamince pod sukni.Když na něj jde nějakej bráška, a je víc od rány, tak tenhle bobíček hned začne ječet a utíká k mámě, která ho ochrání

pretty 1
napsal(a):
Máti přesně tak- bytovej kocouřík.Ti dva ostatní se spíš přizpůsobí venku,ale tenhle by měl asi problém. Hledal by pořád někoho, komu by mohl věřit a být s ním... No můj rozmazleneček. A taky když nejsem na obzoru já,tak se skovává mamince pod sukni.Když na něj jde nějakej bráška, a je víc od rány, tak tenhle bobíček hned začne ječet a utíká k mámě, která ho ochrání
Tak já se jdu s Váma rozloučit, za chvíli mi odťuká pracovní doba... utíkám do obchodu a pak domů, Jirka je po 2 dnech doma... tak snad se mi ho podaří vytáhnout aspoň na třešně!
Ahoj zítra a hezké odpoledne všem!!!
maťa

pretty 1
napsal(a):
Hmm....rohlíky byly dobré
Jinak s tím deštěm, na netu zas píšou úplné horrory, ale jak tady nezaprší a nezaprší, je mi vcelku jasné, že zítra ráno, až půjdu do toho města kupovat ty pitomý hadry, tak bude lejt, jak z konvičky
Tak....a páč sa k tomu už nikdo nemáte a já sem to tak pracně přepisovala, tak vám všem ten článek o farmě prostě povinně pošlu A JE TO!!!!
Mně tadyk málem upadnou prstíky a pro nic? Tak to teda ne....du na vááás!
maťa

pretty 1
napsal(a):
Ahoj vendul a uží si to
Pááá Vendííííí
maťa
napsal(a):
Hmm....rohlíky byly dobré
Jinak s tím deštěm, na netu zas píšou úplné horrory, ale jak tady nezaprší a nezaprší, je mi vcelku jasné, že zítra ráno, až půjdu do toho města kupovat ty pitomý hadry, tak bude lejt, jak z konvičky
Tak....a páč sa k tomu už nikdo nemáte a já sem to tak pracně přepisovala, tak vám všem ten článek o farmě prostě povinně pošlu A JE TO!!!!
Mně tadyk málem upadnou prstíky a pro nic? Tak to teda ne....du na vááás!
Tak správně Máti povině přečíst a všichni
S těma rohlíkama jsem tě špatně oslovila stydím
maťa

pretty 1
napsal(a):
Tak správně Máti povině přečíst a všichni
S těma rohlíkama jsem tě špatně oslovila stydím
Nestyď Luci....já se taky někdy špatně orientuju, tím spíš, když dělám dvacet věcí zaráz
Právě....článek je fakt jímavej, teda alespoň pro mě joooo
Snad jsem na nikoho nezapomněla....
maťa

maťa
napsal(a):
Nestyď Luci....já se taky někdy špatně orientuju, tím spíš, když dělám dvacet věcí zaráz
Právě....článek je fakt jímavej, teda alespoň pro mě joooo
Snad jsem na nikoho nezapomněla....
Pááá Lucíííí
Taky frčím pááá páá....skáknu si odjuchat na kole a vyzjistit stav své fyzičky
Ahooojky zatím
maťa
napsal(a):
Pááá Lucíííí
Taky frčím pááá páá....skáknu si odjuchat na kole a vyzjistit stav své fyzičky
Ahooojky zatím
Achojky,
Mati, dekuju moc za ten jimavej clanecek. Potesilo me, ze jsem ho dostala, aniz bych si o nej psala. Ale ja bych si o nej stejne napsala. Taky bych jednou chtela mit tolik zviratek!!! Ale ovecek treba jen pet a koniku taky mene, proste, abych to stihala se jim venovat vsem.
maťa

napsal(a):
Pavli, nemáš zač děkovat Taky bych tolik těch zvířátek nechtěla, to už bych je nestíhala všechny sama opatřit, omuchlat a tááák
Tož já jsem se živa, leč zničena, vrátila domů ze svých cest na kole! Fyzičku jsem su teda fakt prubla pěkně....nemůžu sedět, ani chodit....plíce odešli kamsi v dál.... Najela jsem sice jen 13,5 Km, ale to bylo samej kopec tam a kopec sem, pěkně po kostrbatých polních cestách....uff uuufff....sem si dala zabrat, frajerka, a to sem si myslela, jak to zvládnu levou zadní
Tak, du si dát Míšu a sprchu.....su umořená!
maťa
napsal(a):
Pavli, nemáš zač děkovat Taky bych tolik těch zvířátek nechtěla, to už bych je nestíhala všechny sama opatřit, omuchlat a tááák
Tož já jsem se živa, leč zničena, vrátila domů ze svých cest na kole! Fyzičku jsem su teda fakt prubla pěkně....nemůžu sedět, ani chodit....plíce odešli kamsi v dál.... Najela jsem sice jen 13,5 Km, ale to bylo samej kopec tam a kopec sem, pěkně po kostrbatých polních cestách....uff uuufff....sem si dala zabrat, frajerka, a to sem si myslela, jak to zvládnu levou zadní
Tak, du si dát Míšu a sprchu.....su umořená!
Tý joo,Mátíí,Ty budeš mít švalýýý!!!!
Já pojedu zítra,ale jen kousek a mám z toho děěěsnou hrůzu,poněvadž jak musím šlapat ja a ne kůň,tak to strááášně boolí!!!!
Janíí,Beruška jako vždy líbezná krasavice a Vildík,no fakt nemám slov,kluk jeden roste do krásy
a jak krásně vyběluje,to je zajímavý,co z něj tedy nakonec vyleze!!!!
Angie je nádhernej sám od sebe a koukala jsem,že jsi taky překřtila koníka-z Tuldy se stal Ťulda!!!
Ale i to je hezký,oni stejně,ti naši mazánci,slyšej na všechno!!!
Já už teď tady hezky sedím,už mám všechno hotovo,jen půjdu ještě po TN sbírat bobánky,v tom vedru se to nedá dělat,a Ordinac dneska není,tak si to tam v klídku dondu posbírat.
jaruska
napsal(a):
Tý joo,Mátíí,Ty budeš mít švalýýý!!!!
Já pojedu zítra,ale jen kousek a mám z toho děěěsnou hrůzu,poněvadž jak musím šlapat ja a ne kůň,tak to strááášně boolí!!!!
Janíí,Beruška jako vždy líbezná krasavice a Vildík,no fakt nemám slov,kluk jeden roste do krásy
a jak krásně vyběluje,to je zajímavý,co z něj tedy nakonec vyleze!!!!
Angie je nádhernej sám od sebe a koukala jsem,že jsi taky překřtila koníka-z Tuldy se stal Ťulda!!!
Ale i to je hezký,oni stejně,ti naši mazánci,slyšej na všechno!!!
Já už teď tady hezky sedím,už mám všechno hotovo,jen půjdu ještě po TN sbírat bobánky,v tom vedru se to nedá dělat,a Ordinac dneska není,tak si to tam v klídku dondu posbírat.
Ahoj Jarčo, ty se máš,že máš hotovo,já byla venku a teď jdu žehlit a znova pověsit prádlo,mám nějaké fotky.Maura utahala Petra,ti kamionysti nic nevydrží,cha cha
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj Jarčo, ty se máš,že máš hotovo,já byla venku a teď jdu žehlit a znova pověsit prádlo,mám nějaké fotky.Maura utahala Petra,ti kamionysti nic nevydrží,cha cha
to jsme našli v lese,pak ještě pár babek a dva praváky,ale jinak nic,Maurína běhala na volno a byláááá hodnááá
bednarik petr
napsal(a):
to jsme našli v lese,pak ještě pár babek a dva praváky,ale jinak nic,Maurína běhala na volno a byláááá hodnááá
a to jsme doma po vykoupání.
bednarik petr
napsal(a):
No joo,to je mooc hodná Maurínka,když neuteče dom!!!
To tady nejde takhle pustit koně na volno,oni by hned vlítli zemědělcům do pšenic a nezbylo by nám z koní níííc!!!!!
Dám sem ještě pár fotešek ze seznamky,který se sem nevešly,nafotila jsem jich óópravdu hooodněě!!!!
Tady strkačka s Pierem....
bednarik petr
napsal(a):
tady něco erotického,prsíčka.....
známá a její tažná kobyla,na oslavách ČERVENÉ LHOTY měla 600let.
jaruska
napsal(a):
To tady nejde takhle pustit koně na volno,oni by hned vlítli zemědělcům do pšenic a nezbylo by nám z koní níííc!!!!!
Dám sem ještě pár fotešek ze seznamky,který se sem nevešly,nafotila jsem jich óópravdu hooodněě!!!!
Tady ho chtěli zmáčknout oba,ale unikl!!!!!
jaruska
napsal(a):
jo ,jo maurínka je moc hodná.ještě známá
jaruska
napsal(a):
Tady ho chtěli zmáčknout oba,ale unikl!!!!!
Moruše zkoumá Bóóbikáá!
jaruska
napsal(a):
Moruše zkoumá Bóóbikáá!
Jak ho mám,sakra,kousnout?????
jaruska
napsal(a):
Jak ho mám,sakra,kousnout?????
Povíme si to z uší do uší !!!!!
jaruska
napsal(a):
Povíme si to z uší do uší !!!!!
K pohybu byla donucena Bóbikem i Kačenkááá!!!!
jaruska
napsal(a):
K pohybu byla donucena Bóbikem i Kačenkááá!!!!
Etě...
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj holkýýý! Kdo jste tu? Jarú? Soni???
Jaruško, to jsem ráda, že už je ti dobře! Nějaká střevní chřipajzna... zákeřná mrcha, viď?
Soni, Maurínaje fakt plesnivá stejně jako VIlda! Red roani jak vyšitý, tý jooo!!!! Vilda bude mít asi nejsvětlejší hlavu, zadek tak hooodně bílý nemá, i když už je taky přelínanej...
Já zas po školení stihla koníky jen zkontrolovat a pomazlit, ale to neva, to mazlení je stejně to nejúžasnější! Hlavně od Vildy, protože ten je hroznej pronásledovač, kam se hnu, tam ho mám hned za prdelí. Obcházím Breberu pořád dokola, abych mu utekla, ale on stejně vytrvale a v klidu obchází taky, pořád mně za zadkem, haha!
bednarik petr
napsal(a):
Jarú, ti tví kluci divočáci, už si spolu rozumějí? A co Moruška, ještě si ji necháváš? Taky sek po té nemoci těšíš do sedla, viď? Já hrooozně moc, zítra vyrazím, končíme v poledne, tak rychle pošupajdím za koníkama!
jaruska
napsal(a):
Etě...
A nakonec jsme na oslavu úspěšného začlenění Bóbikáá do stáda zasadili malý oříšek,bude nám stále ten den připomínat....
napsal(a):
To už tu zas nikdo neníííí??? Žehličky, kam jste zmizely??? Za chvíli jdu chrupkat, to už si zas s nikým z vás nepokecám... ach jooo...
jackie
napsal(a):
Jarú, ti tví kluci divočáci, už si spolu rozumějí? A co Moruška, ještě si ji necháváš? Taky sek po té nemoci těšíš do sedla, viď? Já hrooozně moc, zítra vyrazím, končíme v poledne, tak rychle pošupajdím za koníkama!
Lidicky...prosim vas jak mam poznat ze mam na koni spravne danej martingal? Myslim tim ze ho nemam moc kratkej nebo dlouhej...prosim poradte..nejlepe s fotem..
jackie
napsal(a):
To už tu zas nikdo neníííí??? Žehličky, kam jste zmizely??? Za chvíli jdu chrupkat, to už si zas s nikým z vás nepokecám... ach jooo...
Tak oříšek, jo? Už se těším, až na ty oříšky přijedůůůů !!! Haha, ale to už budu stará báááábáááá!!! Jaruško, představ si, rodiče taky zasadili ořešák, malinkej, druhej rok už měl dva ořechy, letos, tj. hned další rok, už jich má asi 10!!!
ukulemba
napsal(a):
Lidicky...prosim vas jak mam poznat ze mam na koni spravne danej martingal? Myslim tim ze ho nemam moc kratkej nebo dlouhej...prosim poradte..nejlepe s fotem..
Naďo, je mi líto, u sebe žádné foto nemám! Ale když napneš otěž, tak by ti ji vidlice martingalu neměla lomit. Ta otěž k tvojí ruce musí být rovná (vmomentě, kdy má kůň hlavu na kolmici).
jackie
napsal(a):
Tak oříšek, jo? Už se těším, až na ty oříšky přijedůůůů !!! Haha, ale to už budu stará báááábáááá!!! Jaruško, představ si, rodiče taky zasadili ořešák, malinkej, druhej rok už měl dva ořechy, letos, tj. hned další rok, už jich má asi 10!!!
Jéé,Beruška je sláááádkááá,já už mám zase takový nutkání se s ní strašně pomuchlat!!!
A Tulík je taky strašně pěknej,hele,až vyroste,můžeš klidně blafovat neznalé,že je to minipaint!!!!
napsal(a):
Už u vás prší? Tady je pořád sem tam mráček, vedro, nic se nechystá... chci deštíček a ochlazení, tohle je příšerný!
jackie
napsal(a):
Už u vás prší? Tady je pořád sem tam mráček, vedro, nic se nechystá... chci deštíček a ochlazení, tohle je příšerný!
Jaruško, souhlas, bobíky počkaj! A co ten tvůj Bobík s velkým B??? Je hodnéééj? Jak se mu líbí s holkama ve stádě? Neperou se o ně s Pierotem?
jackie
napsal(a):
Jaruško, souhlas, bobíky počkaj! A co ten tvůj Bobík s velkým B??? Je hodnéééj? Jak se mu líbí s holkama ve stádě? Neperou se o ně s Pierotem?
Haha, Ťulda a minipaint? To nééé, to by mi nikdo nespolknul, on má prdýlečku jak placatice! To by každej hned poznal, že kecáááám! No možná, až se trochu našpekatí, to by se pak o paintovi možná dalo uvažovat... o takovém nedorostlém paintíkovi, hihihi!!!
Tady jeden zažloutlej paintík
jackie
napsal(a):
Janí,díky,Bóbiká se musel přizpůsobit,jinak by byl bit jak žito,to víš,přiblížit se Moruši k její kopičce se už neodvažuje ani za nic,ale zjistil,že jedinej,s kým se dá jíst z jednoho talíře,
je Kačenka,ta s ním v pohodě žere a nic mu nenadává.
Je pořád moc hodnej,je na něj v tom opravdu spolehnutí,to mám hroznou radost!
jackie
napsal(a):
Jarú, ty jsi stejně šla na ty bobíky, viď? Tak já sem dám ještě nějakou fotku a mrknu aspoň na inzerci na EQCH... co jenového ,
Tady jeden přetloustlej huculík... kdopak to asi je???
jackie
napsal(a):
Jarú, ty jsi stejně šla na ty bobíky, viď? Tak já sem dám ještě nějakou fotku a mrknu aspoň na inzerci na EQCH... co jenového ,
Tak to jsem i za tebe moc ráda, že setakhle pěkně snášejí! Motorka si udělá pořádek, to víš, co kdyby jí to Bóbiká všechno snědl!?!? CO by si pak počala, když by musela pár deka zhubnout, hihi!
Ti naši už jsou taky úplně v pohodě, Ťulda má dokonce dovoleno vlézt do boudičky na seno, i když se tam cpe horem dolem Brebera a malej spí pod nohama. Už ho nevyhání, jen když tam jsem a ona si mne uzurpuje jen pro sebe...
Jo a tady fotka pro SOňu... ona má erotickou fotku prsíček, já za prdelky, hahahahaha!!!!!
jackie
napsal(a):
Haha, Ťulda a minipaint? To nééé, to by mi nikdo nespolknul, on má prdýlečku jak placatice! To by každej hned poznal, že kecáááám! No možná, až se trochu našpekatí, to by se pak o paintovi možná dalo uvažovat... o takovém nedorostlém paintíkovi, hihihi!!!
Tady jeden zažloutlej paintík
Ále,Janí,ti,co viděj koně jen z rychlíku,by Ti to zbaštili i s navijákem,nebooj!
Angie je nááádhernéééj,já chci taky Angiééé,béééééééé béééé!!!!!No,ale jaksi už by se sem nevešel,
nemůžeme mít všechno,co vidíme,že joo???
Jinak Kačenka má zase říji a na Pierota už se úplně vyprdla a chodí jen za Bóbiká,ale ten ničemuž nerozumí a čumí jako puk,co to Kačulda dělá!!!To člověče je zajímavý,že Moruše je první kobyla,kterou znám,která bude mít holt jen 2 říje v roce-jednu na jaře a jednu na podzim!!
jackie
napsal(a):
Jé ahoj Jani,je plesnivka,ale když ji namočím tak je krásná tmavá,teda jen ten podklad. Navím zda jsi četla to zařazení Willdu,je to tobiano.
jackie
napsal(a):
Tak to jsem i za tebe moc ráda, že setakhle pěkně snášejí! Motorka si udělá pořádek, to víš, co kdyby jí to Bóbiká všechno snědl!?!? CO by si pak počala, když by musela pár deka zhubnout, hihi!
Ti naši už jsou taky úplně v pohodě, Ťulda má dokonce dovoleno vlézt do boudičky na seno, i když se tam cpe horem dolem Brebera a malej spí pod nohama. Už ho nevyhání, jen když tam jsem a ona si mne uzurpuje jen pro sebe...
Jo a tady fotka pro SOňu... ona má erotickou fotku prsíček, já za prdelky, hahahahaha!!!!!
Soni, tahle je možná erotičtější ... a taky je "pánská"
jackie
napsal(a):
Naďo, je mi líto, u sebe žádné foto nemám! Ale když napneš otěž, tak by ti ji vidlice martingalu neměla lomit. Ta otěž k tvojí ruce musí být rovná (vmomentě, kdy má kůň hlavu na kolmici).
Aha...tak to ho mam asi dobre..mam dneska cerstvy fotky a skoro teda vsude se mi lame ale proto,ze Roy jeste neumi nosit poradne hlavinku na kolmici ale furt ji cpe nahoru..ja jen abych mu nejak neprznila hubu a tak..tak snad dobry ja sem kdyztak jednu fotku hodim,vyberu nejakou kde jde lip..:)
jackie
napsal(a):
No Buráček je opravdu krááásně napasenej,skoro až vypasenej,hihi!!!
Ale je krááásnej i tak,krásně se leskne a evidentně mu nevadí ten kousek špíčku navíc,poněvadž co kdyby dlouho nepršelo a pak nebyla tráva,že?No tady je to s tou vodou opravdu bída s nouzí,když sprchlo,tak tady to hned vyfouká vítr,no fakt děěěs,mělo obden pršet celou noc,to by bylo bááájo!!!!
Včera jsem objevila,že se Moruše nechá postříkat úplně v klidu hadicí a můžeš jí to stříkat i do huby,ona si s tím hraje jako Zahirek Vendulky,
musím poprosit Jarušku,by mě to někdy fotla!
bednarik petr
napsal(a):
Jé ahoj Jani,je plesnivka,ale když ji namočím tak je krásná tmavá,teda jen ten podklad. Navím zda jsi četla to zařazení Willdu,je to tobiano.
No tak to máme obě dvě plesnivky, haha! Já ho moc nemáčím, ale když ho nastříkám na plecích repelentem, tak ten podklad taky pěkně ztmavne... ale hlavička bude hoooodně prokvetlá, už teď je děsně světlounká Vilda je tobiano? No však jsem ho nechala jako tobiano registrovat... aspoň jednu věc jsem nespletla... Ale barvu tam má blbě, stejně jako Angie... jsem ostuda...
Jaruško, ona Moruše fakt vůbec neříjí? Měla jen jednu? To je zvláštní!!!
Haha, tak se přijeď s Breberuškou pomuchlovat! Ona bude ráda, dneska při drbání držela jak socha z kamene vysochaná!!!
ukulemba
napsal(a):
Aha...tak to ho mam asi dobre..mam dneska cerstvy fotky a skoro teda vsude se mi lame ale proto,ze Roy jeste neumi nosit poradne hlavinku na kolmici ale furt ji cpe nahoru..ja jen abych mu nejak neprznila hubu a tak..tak snad dobry ja sem kdyztak jednu fotku hodim,vyberu nejakou kde jde lip..:)
Tady ma tu palici celkem dobrou,jinak ji furt cpe nahoru...ale nekdy chodi fakt pekne...na tech kavaletach se snazi,tam mu nic jinyho nezbyva..
jaruska
napsal(a):
No Buráček je opravdu krááásně napasenej,skoro až vypasenej,hihi!!!
Ale je krááásnej i tak,krásně se leskne a evidentně mu nevadí ten kousek špíčku navíc,poněvadž co kdyby dlouho nepršelo a pak nebyla tráva,že?No tady je to s tou vodou opravdu bída s nouzí,když sprchlo,tak tady to hned vyfouká vítr,no fakt děěěs,mělo obden pršet celou noc,to by bylo bááájo!!!!
Včera jsem objevila,že se Moruše nechá postříkat úplně v klidu hadicí a můžeš jí to stříkat i do huby,ona si s tím hraje jako Zahirek Vendulky,
musím poprosit Jarušku,by mě to někdy fotla!
Vy mě tady vždycky s tou vodou dostanete... já nemám Jaruško ani tu hadici! Na pastvinu vozíme vodu ve voznicích, ale studna tu není, natož vodovod... na koupání koní nemůžu ani pomyslet... je mi to hrozně líto, ale to je jediná nevýhoda, co tu je. Ale studna tu je, jen je zakopaná, zahrabaná, snad příští rok ji vykutáme... bude těsně vedle kruhovky... nejspíš, on to nikdo přesně neví
Hihi, jo jo, Burák je řáááádně vypasenej! NO už zas 4 dny nebyl pod sedlem, na něm je každý den flákání hrozně znát!
bednarik petr
napsal(a):
tak a tady je naše kamarádka hnědka ,Pepina musela se dnes okoupat a vůbec se jí nechtělo.Pak si ale dala říct a její panička ji drhla......
jackie
napsal(a):
Vy mě tady vždycky s tou vodou dostanete... já nemám Jaruško ani tu hadici! Na pastvinu vozíme vodu ve voznicích, ale studna tu není, natož vodovod... na koupání koní nemůžu ani pomyslet... je mi to hrozně líto, ale to je jediná nevýhoda, co tu je. Ale studna tu je, jen je zakopaná, zahrabaná, snad příští rok ji vykutáme... bude těsně vedle kruhovky... nejspíš, on to nikdo přesně neví
Hihi, jo jo, Burák je řáááádně vypasenej! NO už zas 4 dny nebyl pod sedlem, na něm je každý den flákání hrozně znát!
tak on je sorel roan tobiano,ne? Ježiš to máte ale dlouhý
bednarik petr
napsal(a):
tak on je sorel roan tobiano,ne? Ježiš to máte ale dlouhý
.
jackie
napsal(a):
No tak to máme obě dvě plesnivky, haha! Já ho moc nemáčím, ale když ho nastříkám na plecích repelentem, tak ten podklad taky pěkně ztmavne... ale hlavička bude hoooodně prokvetlá, už teď je děsně světlounká Vilda je tobiano? No však jsem ho nechala jako tobiano registrovat... aspoň jednu věc jsem nespletla... Ale barvu tam má blbě, stejně jako Angie... jsem ostuda...
Jaruško, ona Moruše fakt vůbec neříjí? Měla jen jednu? To je zvláštní!!!
Haha, tak se přijeď s Breberuškou pomuchlovat! Ona bude ráda, dneska při drbání držela jak socha z kamene vysochaná!!!
Janí,já bych i přijela,díky za pozvání,ale jaksi nemám jááák!!!!!!
No,fakt,člověče,měla zjara jen jednu říji,a od tý doby nic,nic,nic.Zatímco Kačenka má pravidelnou říji,Moruše nee.Ale ony jsou holky moc hodný i v říji,jezdíme na nich normálně,Kačenka je moc hodná i pod sedlem,akorát mám pak strach,až budem jezdit na stezky a potkáme nějákýho debžu s hřebcem,kterej ho neudrží,aby mi neskočil na holku,ale to bych před ně klidně postavila Moruši,ta by ho zabila!!!!Preventivně!!!!!
jackie
napsal(a):
Nééé, bude red roan tobiano, sorel roan se nepoužívá ! Jé, Soni, vy tam máte krásně zeleno!!!! My už tu máme jen suché spáleniště... tráva je úplně uschlá
Jaruško, tak zas někdy podnikneme výlet třeba za Lenčou a cestou se stavíme u nás, jako posledně ! Já mám první dva týdny v červenci dovču, tak některý den bychom mohly vyrazit, kdybys chtěla
jackie
napsal(a):
Janičko,ani nevíš,jak mě to strašně moc mrzí,že tam nemáš vodičku,ale budu se modlit,aby se to s tou studnou povedlo a určitě tam nějákou loužičku třeba někde vymyslíte nebo určitě aspoň tu chadici!!!!!
Já tu mám sice chadici i rybník nedaleko,ale Janí,věř,že bych tu chadici strašně ráda vyměnila za véélikej hlubokej lééés,pomóóóc!!!!!!!
jackie
napsal(a):
Nééé, bude red roan tobiano, sorel roan se nepoužívá ! Jé, Soni, vy tam máte krásně zeleno!!!! My už tu máme jen suché spáleniště... tráva je úplně uschlá
jo! to já musela posekat obě pastviny a už se zase zelenají,ale mám málo koní na takovou plochu.Ještě Tessa.
jackie
napsal(a):
A třeba za Ivčou a Martinem a Bubíkem ...???
Já vím, Jarú, všude je něco... vám chybí les, nám chybí voda, ale co jenejlepší, nechybí nám láska a taky krmení, což se o všech stájích říct nedá! Takže jsem spokojená, tak jak to tu mám, neměnila bych... Ale je fakt, že les je v tomhle vedru k nezaplacení!!! I když to ta voda takýýýýýý!!!
jackie
napsal(a):
Jaruško, tak zas někdy podnikneme výlet třeba za Lenčou a cestou se stavíme u nás, jako posledně ! Já mám první dva týdny v červenci dovču, tak některý den bychom mohly vyrazit, kdybys chtěla
Jojo,Janíí,moc ráda s Tebou zase pofrčím,bylo to u Tebe i u Lenči moc fajn!!!!!
Budeme mít k obědu zas to divoký žvíže,Lenii?????
jackie
napsal(a):
Já vím, Jarú, všude je něco... vám chybí les, nám chybí voda, ale co jenejlepší, nechybí nám láska a taky krmení, což se o všech stájích říct nedá! Takže jsem spokojená, tak jak to tu mám, neměnila bych... Ale je fakt, že les je v tomhle vedru k nezaplacení!!! I když to ta voda takýýýýýý!!!
Haha, Soni, Soptík je úžasnej!!! On se koní vůbec nebojí, co? Je to statečnej požáááárníííík!!!!
Jarú, Lenka ti odpoví až ráno, doma net nemá! Máš chuť na divoký žvíže, jo? To já bych klidně jen nějakou bublaninkůůůů! Jste mne tu naladily, ale já ani nemám čas kdy si ji upéct ... radši sedím u Rady a kecááám! Jsem hrozná
jackie
napsal(a):
A tady jsem někde i já poznáte kde?
bednarik petr
napsal(a):
soptík se bohužel ničeho nebojí a tak je věčně všude kde nemá,
to nejsem já!!!
jackie
napsal(a):
No jo,ale za Ivčou je to dáálava,jé,to já še bójim
,no ale snad to něják přežijůůů!!!!
Přesně tak,Janí,všude chybí něco a důležitý je to,že koníky milujem a netrpějí hlady,žízní nebo celkovým zanedbáním!!!Některej koník má třeba kus lesa a velkej rybník za barákem,ale co je mu to platný,když stojí celej tejden v maštali a ven se dostane jen případě,že si majitel vzpomene,že má koně!!!!
napsal(a):
Jéžíšmarjá! Já teprve teď dočetla staré rady... musím neprodleně pozdravit Martinku a její Izulku!!! Holky, jste šikovný kočky! Marti, máš už tedy obsednuto, jo? Krásný sedlo, hoď sem fotku zblízka, aťmám inšpiraci... musím si dát šít na Breberu sedlo, ale nevím jak by mělo vypadat... ty máš od Zajace?
Jo a fotím na digitál CANON EOS 400D, koupila jsem si ho před pár týdny, zatím se s tím učím... ale hroooozně mooooc mě to baví Moc a moc Izu podrbej - za mne, a jestli ti to neva, dej sem nějaké další nové fotečky! Však tu má polobrášku, tak ať se pořádně seznámí, haha!
bednarik petr
napsal(a):
to nejsem já!!!
tady jsem já ,jen ze zadu,neboť ze předu mě nikdo nefotí,protože ...........................!
jaruska
napsal(a):
No jo,ale za Ivčou je to dáálava,jé,to já še bójim
,no ale snad to něják přežijůůů!!!!
Přesně tak,Janí,všude chybí něco a důležitý je to,že koníky milujem a netrpějí hlady,žízní nebo celkovým zanedbáním!!!Některej koník má třeba kus lesa a velkej rybník za barákem,ale co je mu to platný,když stojí celej tejden v maštali a ven se dostane jen případě,že si majitel vzpomene,že má koně!!!!
Jarú, neblázni, za Ivčou je to blíž než za Lenčou, haha! A já už tam jednou byla, je tam moc krásná příroda kolem, budeš se cestou moct kochat
Jojo, a to co píšeš... svatá pravda...
Soni, že ty tam stojíš u té tyče a chlandíš pivčooo???
jackie
napsal(a):
Jarú, neblázni, za Ivčou je to blíž než za Lenčou, haha! A já už tam jednou byla, je tam moc krásná příroda kolem, budeš se cestou moct kochat
Jojo, a to co píšeš... svatá pravda...
Soni, že ty tam stojíš u té tyče a chlandíš pivčooo???
Určitě,taky to vidím,ale nechtěla jsem to hláásit,hihi!!!!
Jen si dej,Soni,pivčo je občas dobrý,když je sutený a když je žížeň!!!!
No tak joo,tedy,Janí,pojedu s Taboj i za Ivčou a Martinem!!Počkej,já jim tak zkrotím taky nějákýho mustanga divýho,hihi!!!Ta maličká poničkabude asi nejlepčí,že joo???
Holky moje,dobrou noc,už jdu sabiráť govnáá!!!!!
bednarik petr
napsal(a):
soptík se bohužel ničeho nebojí a tak je věčně všude kde nemá,
Ta blondýnka v tom modrym, že Soni? Ale malej Petřík je supráckej s těma koníkama.
Tak jsem holky dneska úplně nenásilně a jen na chvilku šoupla na Lipa Bobšovo sedlo a chodili jsme po ohradě. Nejdřív si ho samozřejmě očuchal, ožvejkal a byl v pohodě Pak vzal Petr kolo, já jela na Bobkovi, Lipa sebou a jeli jsme se natáhnout k řece. T o byla paráda, sice už bylo pod mrakem, ale kluci se čachtali, pak se pásli a my se váleli na dece. Cestou zpátky jsem zkusila Lipa pustit. Po pravdě jsem se docela bála, přišlo mi že je takovej moc samostatnej, ale žral a pak nás doklusal, jindy docválal, mezi tím si vyhodil, paráda. Jinak je to zlatíčko, chodíme přes plachty, ani nemrkne, ustupujem a couváme na tlak, ale vždy jen chviličku, pár minutek, ale jde mu to
jackie
napsal(a):
Jéžíšmarjá! Já teprve teď dočetla staré rady... musím neprodleně pozdravit Martinku a její Izulku!!! Holky, jste šikovný kočky! Marti, máš už tedy obsednuto, jo? Krásný sedlo, hoď sem fotku zblízka, aťmám inšpiraci... musím si dát šít na Breberu sedlo, ale nevím jak by mělo vypadat... ty máš od Zajace?
Jo a fotím na digitál CANON EOS 400D, koupila jsem si ho před pár týdny, zatím se s tím učím... ale hroooozně mooooc mě to baví Moc a moc Izu podrbej - za mne, a jestli ti to neva, dej sem nějaké další nové fotečky! Však tu má polobrášku, tak ať se pořádně seznámí, haha!
Lenko, ahojky! To je hezký, že takhle můžete k vodě a tam koníky pustit, aby se bavili podle svýho! To já bych si asi netroufla... určitě by mi zdrhli Jsem moc ráda, že je Lipo takový šikovný a hrdina, že mu nic nevadí. O to lepší na něm bude poježděníčko
Táááák, Jaruška šla na bobiky, Soňa určo na pivčo, já si dala sklenici mlíka (pivo mi došlo ) a upaluju do hajan. Zítra se tu zas potkáme večer, dřív se sem nedostanu! Tak se, moji drazí žehličkáři, mějte krásně, ať vás nevyplaví nějaká bouřka s přívalem deště a zítra zas ahooooj!!!!
jackie
napsal(a):
Lenko, ahojky! To je hezký, že takhle můžete k vodě a tam koníky pustit, aby se bavili podle svýho! To já bych si asi netroufla... určitě by mi zdrhli Jsem moc ráda, že je Lipo takový šikovný a hrdina, že mu nic nevadí. O to lepší na něm bude poježděníčko
Táááák, Jaruška šla na bobiky, Soňa určo na pivčo, já si dala sklenici mlíka (pivo mi došlo ) a upaluju do hajan. Zítra se tu zas potkáme večer, dřív se sem nedostanu! Tak se, moji drazí žehličkáři, mějte krásně, ať vás nevyplaví nějaká bouřka s přívalem deště a zítra zas ahooooj!!!!
Já pivo nepiju,fuj to bylo víno,ale taky nic moc.

napsal(a):
Dobré ráno !!!!!!!!!!!!!
Tak já už pracuju! Čeká mě tu hora práce... ale ještě musím snídat.
Jinak včera jsem se už naštvala a vytáhla jsem Jirku do Olomouce koupit pořádný repelent... jeli jsme na motorce, cesta super, až na to že nám asi 25 km před domkem došel benzín ! Myslela jsem že ho kousnu! No ale motorku jsme nějak nahnuli a pak těch pár km jsme dojeli na výpary
.
Koníci jsou moc spokejení, repelent funguje! Ale já zase nebudu mít ty nové kalhoty!.... nevadí!
Dneska přijede kovář, takže já si už teď masíruju zádááááááááááá!
napsal(a):
Dobré ráno !!!!!!!!!!!!!
Tak já už pracuju! Čeká mě tu hora práce... ale ještě musím snídat.
Jinak včera jsem se už naštvala a vytáhla jsem Jirku do Olomouce koupit pořádný repelent... jeli jsme na motorce, cesta super, až na to že nám asi 25 km před domkem došel benzín ! Myslela jsem že ho kousnu! No ale motorku jsme nějak nahnuli a pak těch pár km jsme dojeli na výpary
.
Koníci jsou moc spokejení, repelent funguje! Ale já zase nebudu mít ty nové kalhoty!.... nevadí!
Dneska přijede kovář, takže já si už teď masíruju zádááááááááááá!
Ahoj Vendul.Tak koukám, že jsme tu sami co
No to jste měli štěstí, že ta motorka jezdí i na výpary Ještě že jste ji nemuseli těch 25 km tlačit
A pršelo u vás?U nás nic ani kapka ani mráček.Akorát teď po ránu je tu trošíčku pod mrakem,ale vypadá to,že sluníčko vykoukne
pretty 1
napsal(a):
Ahoj Vendul.Tak koukám, že jsme tu sami co
No to jste měli štěstí, že ta motorka jezdí i na výpary Ještě že jste ji nemuseli těch 25 km tlačit
A pršelo u vás?U nás nic ani kapka ani mráček.Akorát teď po ránu je tu trošíčku pod mrakem,ale vypadá to,že sluníčko vykoukne
No a Je moc dobře že už je Jaruška zdravá.Ale bohužel tu střevní záležitost mám teď já. Nebo spíš ani ne chřipku jako úpla (nebo úžech)
Bylo my blbě už od pondělí,ale nějak jsem to neřešila.Večer se mi vždy ulevilo,ale včera už jsem myslela,že jsou to mé poslední hodinky. Jakmile jsme přijela domu,tak jsem neopustila onu místnost a nebo postel.Pořád se střídalo zvracení s průjmem.No hrůza. Když se večer ochladilo,tak se mi trošku ulevilo no,ale bojím se až se zase udělá hyc,abych vůbec dojela domu. Včera jsem totiš musela 3x stavět.Se mi vždy zatmělo před očima a já nevěděla jestli neomdlím.
Je to z toho horka tady v práci.Nemáme klimošku a okna jsou na jih.A včera jsem tu měla 29 stuopňů. pomóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóc
Jo a kocouříci už mají očička fakt super.I jim bylo včera horko chudinky.Hledali stín a chládek.Ale rvát se nepřestali

pretty 1
napsal(a):
No a Je moc dobře že už je Jaruška zdravá.Ale bohužel tu střevní záležitost mám teď já. Nebo spíš ani ne chřipku jako úpla (nebo úžech)
Bylo my blbě už od pondělí,ale nějak jsem to neřešila.Večer se mi vždy ulevilo,ale včera už jsem myslela,že jsou to mé poslední hodinky. Jakmile jsme přijela domu,tak jsem neopustila onu místnost a nebo postel.Pořád se střídalo zvracení s průjmem.No hrůza. Když se večer ochladilo,tak se mi trošku ulevilo no,ale bojím se až se zase udělá hyc,abych vůbec dojela domu. Včera jsem totiš musela 3x stavět.Se mi vždy zatmělo před očima a já nevěděla jestli neomdlím.
Je to z toho horka tady v práci.Nemáme klimošku a okna jsou na jih.A včera jsem tu měla 29 stuopňů. pomóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóc
Jo a kocouříci už mají očička fakt super.I jim bylo včera horko chudinky.Hledali stín a chládek.Ale rvát se nepřestali
Luci ahoj, no tlačit by mě asi jeblo!!!!!!!!!!!!!!!!
Teda, ta chřipka se snad šíří po netu či co? Prosím, jen to neposílejte ke mně ale někam hodně daleko!!!!! Teda Luci, hlavně opatrně, neměla jsi raději zůstat doma?
Super že jsou miciny ok. Denisek včera dostal novou misku na papů. A taky chudák včera dýchal papulkou, jak mu bylo horko! Vypadal jak pes!
Jo a Luci, 29 stupňů je v normě, taťka na úřadě je pod střechou, mají jen střešní okna a v kanclu naměřili 39 stupňů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bych už asi byla vodvařená!
napsal(a):
Teda, ta chřipka se snad šíří po netu či co? Prosím, jen to neposílejte ke mně ale někam hodně daleko!!!!! Teda Luci, hlavně opatrně, neměla jsi raději zůstat doma?
Super že jsou miciny ok. Denisek včera dostal novou misku na papů. A taky chudák včera dýchal papulkou, jak mu bylo horko! Vypadal jak pes!
Jo a Luci, 29 stupňů je v normě, taťka na úřadě je pod střechou, mají jen střešní okna a v kanclu naměřili 39 stupňů!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bych už asi byla vodvařená!
Ahoj holky,Luci,to je mi Tě opravdu moc líto a přeju,aby to rychle přešlo,ale zase nečekej s doktorem moc dlouho jako já,protože to může být i podezření na salmonelozu,já budu výsledky toho,co mi je,vědět až ve čtvrtek,protože to dlouho trvá,ale já jsem trpěla celé3 dny,než mě to pak stejně nakonec dohnalo k doktorce,a kdybych bývala šla hned,nemušela jsem toliko trpěti jako vůůůl!!!!
Tady už je dneska pod mrakem a samo víkend má propršet,no snad nepřijdou nějáký lijáky nebo vichřice,to by mě fakt dojalo!
napsal(a):
No fuj tolik dtupňů ????Bych tam nešla to už je fakt na pováženou a proti zákoníku práce. No ono je nejhorší,že se v tom člověk úplně umorduje.Já pak nejsem schopná ani pořádně pracovat.Vendul chtěla jsem zůstat doma,ale bohužel z 5 lidí jsme tu jen2. Kolegině má nemocnou dceru.Šéf má kolaudaci.Kolega má dovolenou a tak jsme tu jen my 2.Já přez pacoše a on přez Pc.Takže to fakt nešlo:ALe jakmile ucítím ,že to njede tak jedu dom .
A ti naši číčáni taky dýchají s otevřenou pusonkou a vyplazeným jazýčkem.Chudinky viť. Míra včera měřil teplotu máíme tu meterologickou stanici doma a víš kolik jsme tam měli 35,8 ve stínu.No fakt hrůza....
jaruska
napsal(a):
Ahoj holky,Luci,to je mi Tě opravdu moc líto a přeju,aby to rychle přešlo,ale zase nečekej s doktorem moc dlouho jako já,protože to může být i podezření na salmonelozu,já budu výsledky toho,co mi je,vědět až ve čtvrtek,protože to dlouho trvá,ale já jsem trpěla celé3 dny,než mě to pak stejně nakonec dohnalo k doktorce,a kdybych bývala šla hned,nemušela jsem toliko trpěti jako vůůůl!!!!
Tady už je dneska pod mrakem a samo víkend má propršet,no snad nepřijdou nějáký lijáky nebo vichřice,to by mě fakt dojalo!
Jo a Lůco,ty dva tu opici a příběh mi nejdou otevřít,nevím,jak je to možný.....

jaruska
napsal(a):
Jaruš ahoj, pršet můžu, začne aspoň růst tráva na druhé seno, že? Ale žádné katastrofy, fujavice.. to ne!!!!!!!!!!
Ju a průjmen nebo zvracením se projevuje i alergie na lepek!!! Ale nikomu to nepřeju, to ne! Jen kdyby Vás to nepřešlo, tak si na to nechte udělat vyšetření....

pretty 1
napsal(a):
No fuj tolik dtupňů ????Bych tam nešla to už je fakt na pováženou a proti zákoníku práce. No ono je nejhorší,že se v tom člověk úplně umorduje.Já pak nejsem schopná ani pořádně pracovat.Vendul chtěla jsem zůstat doma,ale bohužel z 5 lidí jsme tu jen2. Kolegině má nemocnou dceru.Šéf má kolaudaci.Kolega má dovolenou a tak jsme tu jen my 2.Já přez pacoše a on přez Pc.Takže to fakt nešlo:ALe jakmile ucítím ,že to njede tak jedu dom .
A ti naši číčáni taky dýchají s otevřenou pusonkou a vyplazeným jazýčkem.Chudinky viť. Míra včera měřil teplotu máíme tu meterologickou stanici doma a víš kolik jsme tam měli 35,8 ve stínu.No fakt hrůza....
Ju, tolik tam mají. Dali jim tam klimatizaci, takovou tu malou skříňku, jenže to když zapnou, tak je na chodbě 50 stupňů!!! A to zase nejde kvůli ostatním kanelářím.. no jak u deb....
Snad Ti Luci bude dobře....
No a Denisovi to horko přes den nestačí, on musí večer ještě na cestu - na asfalt a péct se tam!!!
A včera jsem slyšela Genesis! Sice jen přes mobil, ale bylo to hezký!!!
pretty 1
napsal(a):
Ahojky holký!!!!
Přeju pěkný den z Moravičky
Jaru to je fajn že jsi fit!!!A co doktorka ptala,ptala???Kdyžtak na mail.
Luci to ti teda nezávidím,ale zase teď už se má ochladit,tak snad by mohlo být líp.Jsem ráda,protože do Brna chceme jet s pejskem a ten by se jinak upekl!
Vendi na motorce by se mě to taky líbilo-romantika
My včera celý den ježdili i s Aronkem s Jurou v práci.A večer asi v 20h jsme s nim šli ještě na dlouhou prochajdu-večer už bylo fajn.
Dnes jsem doma a muím uklízet.Odpoledne povezeme Penny opět k veterináři na inseminaci a zůstane tam.

proxima
napsal(a):
Ahojky holký!!!!
Luci to ti teda nezávidím,ale zase teď už se má ochladit,tak snad by mohlo být líp.Jsem ráda,protože do Brna chceme jet s pejskem a ten by se jinak upekl!
My včera celý den ježdili i s Aronkem s Jurou v práci.A večer asi v 20h jsme s nim šli ještě na dlouhou prochajdu-večer už bylo fajn.
Dnes jsem doma a muím uklízet.Odpoledne povezeme Penny opět k veterináři na inseminaci a zůstane tam.
Ahoj Evíku! No romantika, hlavně bez toho benzínu! Jawička dostala od Jirky i pusu, že umí na ty výpary!!!! Já se vozím strašně ráda, ale řídit? to nikdy!!!!!!!
napsal(a):
Ahoj Evíku! No romantika, hlavně bez toho benzínu! Jawička dostala od Jirky i pusu, že umí na ty výpary!!!! Já se vozím strašně ráda, ale řídit? to nikdy!!!!!!!
No to já bych taky neřídila-to mě se líbí jen kochat se
Jinaak všem moc dík za mailíky-ale nej je ten s tím opičákem a psem-to je teda dobrá jak pes leží jak placka a opička ho chudák naštvaná tahá za nohy
proxima
napsal(a):
Ahojky holký!!!!
Ahoj Evikůů,no ptala,ptala,ale MUDr.za týden odjíždí na dovču,tak mi ukážala hromadu lejster,který muší něják dočíst,tak jsem řekla,že se nic neděje,optám se třeba za měsíc.
Holkýý,tadyk normálně perší a je u toho slyšet i bubu,no huráááá!!!!!

proxima
napsal(a):
No to já bych taky neřídila-to mě se líbí jen kochat se
Jinaak všem moc dík za mailíky-ale nej je ten s tím opičákem a psem-to je teda dobrá jak pes leží jak placka a opička ho chudák naštvaná tahá za nohy
Ten je Eví super!!!! A pak jak i otírá ty očička, jako by brečela!!!!!!!!
jaruska
napsal(a):
Ahoj Evikůů,no ptala,ptala,ale MUDr.za týden odjíždí na dovču,tak mi ukážala hromadu lejster,který muší něják dočíst,tak jsem řekla,že se nic neděje,optám se třeba za měsíc.
Holkýý,tadyk normálně perší a je u toho slyšet i bubu,no huráááá!!!!!
Tak to joo Jarů,kdo si počká ten se dočká!
Jé a pak ten deštík pošli k nám,jo?
Teda řeknu vám ten Aron to je expert!!!
On má nejraději když si sednem-ještě líp-lehnem na gauč a to je jeho..Skáče z jednoho gauče na druhý jako veverka-mě skočí těma svýma drápama na tu jizvu,tak zuřim,a nespavec Jura když se natáhne a podaří se mu usnout,tak ten malej šílenec na něj ze země skočí-třeba na hrudník ,a začne se mu tam promenádovat
A taky občas něco upustí-tedy jenom větřík a to jdem do kolen
Jak jsme jeli busem na Krásnou na tu Lysou,tak jsme řikali že až si uprdne,tak celý autobus lidí padne a bude si myslet že to byl Jura
Nejraději chytá můry a motýli a děsně kouše a škrábe.A když ženeme koně,tak je na vodítku uplně napjatý jak by se za nima hnal

proxima
napsal(a):
Tak to joo Jarů,kdo si počká ten se dočká!
Jé a pak ten deštík pošli k nám,jo?
Teda řeknu vám ten Aron to je expert!!!
On má nejraději když si sednem-ještě líp-lehnem na gauč a to je jeho..Skáče z jednoho gauče na druhý jako veverka-mě skočí těma svýma drápama na tu jizvu,tak zuřim,a nespavec Jura když se natáhne a podaří se mu usnout,tak ten malej šílenec na něj ze země skočí-třeba na hrudník ,a začne se mu tam promenádovat
A taky občas něco upustí-tedy jenom větřík a to jdem do kolen
Jak jsme jeli busem na Krásnou na tu Lysou,tak jsme řikali že až si uprdne,tak celý autobus lidí padne a bude si myslet že to byl Jura
Nejraději chytá můry a motýli a děsně kouše a škrábe.A když ženeme koně,tak je na vodítku uplně napjatý jak by se za nima hnal
Eví a nějaká fotka by nebyla???
napsal(a):
Eví a nějaká fotka by nebyla???
Ahoj Evi.Normálně se tu řežu jak blázen. Si představuju ten autobus a malého áronka
Naše Terča taky strašně prdí,ale ta opravdu kolikrát nechutně smrdí.A zásedně se jde uprdnout k nám do obýváku a pak odejde na chodbu a má strašnou radost,jak se dusíme a nadáváme na ni
pretty 1
napsal(a):
Ahoj Evi.Normálně se tu řežu jak blázen. Si představuju ten autobus a malého áronka
Naše Terča taky strašně prdí,ale ta opravdu kolikrát nechutně smrdí.A zásedně se jde uprdnout k nám do obýváku a pak odejde na chodbu a má strašnou radost,jak se dusíme a nadáváme na ni
Kodopak udělá novou radu??A jaký ji dá název??? Třeba rada pokakaných, nebo uprděných