Rada starších s větříky 141:-)))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.6.2007 08:25

proxima napsal(a):

Tady ukázka drápů

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.6.2007 08:25

proxima napsal(a):

Haha, to je hezký název

21.6.2007 08:26

proxima napsal(a):
Tady ukázka drápů

..a tady v ložici..."fakt nemůžu na tu postel?????"

21.6.2007 08:26

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Haha, to je hezký název

...opravdu nééé????

21.6.2007 08:28

proxima napsal(a):
...opravdu nééé????

Tááák si trhni a já si jdu na svůj gaučík

21.6.2007 08:29

proxima napsal(a):
Tááák si trhni a já si jdu na svůj gaučík

A ještě tě za to pohryžu!!!

maťa

21.6.2007 08:33
maťa

proxima napsal(a):

Krááásnééé ráánečko všem!

Teda vy zas valíte! Jaruško, to jsem moooc ráda, že už ti je dobře A nasmála jsem se s tou motorkou.....Míťa měl období, kdy furt zkoušel, kam až naše brmí dojede, jenže u citrona je ooobr nádrž, takže když nám došel benzín a on tam z kanystru nalil 5L, tak jaksi brmí mělo málo a my stejně nejeli....uprostřed polí a luk to bylo fakt bezva

A na Jawce Míťa začínal, a i já ji ještě stihla s Míťou....booože....to už je let, co mám toho chlapa doma

Aronek je bezvadnej....fakt bezvadnej....štěndo, jak má být!!! Mám z něj hroznou radost z prcka ušatýho

Jaňulka, jako vždy, má super fotečky....já su zvědavá, co se mi podaří vytvořit z té výstavy Míťa bere kameru a já foťák....takže kdyby pak byl zájem, můžu vám na mejlíky poslat i videa koníků třeba a tááák

Včera jsem se sousedkou a jejím labísem šla na proťápku, s Agbíšem a Kikou....nooo a přišli jsme domů v 23 hodin!! Míťa akorát dojel a já nenavařila....ale chudáček se ani nezlobil

A do toho města jdem s kámoškou zítra ráno....já dneska čekám tu tunu granulek a konzerv pro čičičny

maťa

21.6.2007 08:35
maťa

maťa napsal(a):

Teda vy zas valíte! Jaruško, to jsem moooc ráda, že už ti je dobře A nasmála jsem se s tou motorkou.....Míťa měl období, kdy furt zkoušel, kam až naše brmí dojede, jenže u citrona je ooobr nádrž, takže když nám došel benzín a on tam z kanystru nalil 5L, tak jaksi brmí mělo málo a my stejně nejeli....uprostřed polí a luk to bylo fakt bezva

A na Jawce Míťa začínal, a i já ji ještě stihla s Míťou....booože....to už je let, co mám toho chlapa doma

Aronek je bezvadnej....fakt bezvadnej....štěndo, jak má být!!! Mám z něj hroznou radost z prcka ušatýho

Jaňulka, jako vždy, má super fotečky....já su zvědavá, co se mi podaří vytvořit z té výstavy Míťa bere kameru a já foťák....takže kdyby pak byl zájem, můžu vám na mejlíky poslat i videa koníků třeba a tááák

Včera jsem se sousedkou a jejím labísem šla na proťápku, s Agbíšem a Kikou....nooo a přišli jsme domů v 23 hodin!! Míťa akorát dojel a já nenavařila....ale chudáček se ani nezlobil

A do toho města jdem s kámoškou zítra ráno....já dneska čekám tu tunu granulek a konzerv pro čičičny

Ale hlavní důvod, proč nikam dneska nejdu je ten, že nemůžu chodit To včerejší kolo mi fakt dalo zabrat a bolí mě nooožičkýýý a zááádečééék

21.6.2007 08:36

maťa napsal(a):

Ahoj Máťo, no jo, Jawky... Jirka je nechce opustit, je jejich velkým zastáncem!!!
Jinak jsem naštvaná, protože jsem si myslela, že jsem si koupila bezlepkový oplateck a já se přehmátla, on je dia!!!!!!!!!!!!! Ble ble!!! Já se tak těšila!!!!!!!!!!

21.6.2007 08:38

maťa napsal(a):
Ale hlavní důvod, proč nikam dneska nejdu je ten, že nemůžu chodit To včerejší kolo mi fakt dalo zabrat a bolí mě nooožičkýýý a zááádečééék

Ahoj Maťulinku...vy jedete na Propet? S Mí´tou? No super...se tam určo musíme najít Kameru vem...bude to fajn!!! Kterej den se chystáte?

21.6.2007 08:40

maťa napsal(a):

Máti,to si kočiny dají do čeníšků,což??No jo,zaslouží si to,když už jsou Tvoje...!!!!!!
Evíí,Katány je fakt moc hezkej pesan,opravdu se mi moc líbí,ouška má,že by s nima mohl jít obracet vítr na Petřín,ale těmhle psům hrozně slušej,mooooc se mi pesáček líbí!!!No jo,to víš,že dokud bude štěnítko,tak se Vás něco nazlobí,ale po tom roce se snad uklidní a bude to spolehlivej pomocník!

maťa

21.6.2007 08:40
maťa

Ahoj Máťo, no jo, Jawky... Jirka je nechce opustit, je jejich velkým zastáncem!!!
Jinak jsem naštvaná, protože jsem si myslela, že jsem si koupila bezlepkový oplateck a já se přehmátla, on je dia!!!!!!!!!!!!! Ble ble!!! Já se tak těšila!!!!!!!!!!

Jejda Vendí....to je škoda, viď? Tak co budeš teďka snídat?

Holky já dneska su hotová a nevím, když bude Míťa do večera doma, jak mám uklidit a uvařit a předtím ještě jet na nákup Sotva lezu a sílu nemám A on mi večer jede do Šoproně....Maďarska....zítra večer se má vrátit a po cestě sem vezme Mú s Jú...a v sobotu brzo ráno vstáváme a frčíme na výstavičku
Jestli nedojede včas, tak ho prostě bacím a bude!!!

A musím štěndům změřit hrudníčky a krčky a hlavičky....abych mohla kupovat oboječky a vodítečka a postroječky a košíčky......

21.6.2007 08:41

Ahoj Máťo,tak včera jsi to měla asi stejné jako my na Lysou...lýtkový svaly mě bolí ještě teď...au au.
Vendi to je pech,to by mě taky naštvalo!
Škoda že vám Arona nemůžu natočit jak řádí..ono to jde na tom foťáku nahrávat videa,ale já nevím pak co s tím dál...

maťa

21.6.2007 08:42
maťa

sabina napsal(a):
Ahoj Maťulinku...vy jedete na Propet? S Mí´tou? No super...se tam určo musíme najít Kameru vem...bude to fajn!!! Kterej den se chystáte?

Čauuu Sabíííí, že ses taky ozvala

Jedem v sobotu i v neděli!!! Kdy a kde vás najdem, cooo??? Bereš Gabulínka???

21.6.2007 08:43

jaruska napsal(a):
Máti,to si kočiny dají do čeníšků,což??No jo,zaslouží si to,když už jsou Tvoje...!!!!!!
Evíí,Katány je fakt moc hezkej pesan,opravdu se mi moc líbí,ouška má,že by s nima mohl jít obracet vítr na Petřín,ale těmhle psům hrozně slušej,mooooc se mi pesáček líbí!!!No jo,to víš,že dokud bude štěnítko,tak se Vás něco nazlobí,ale po tom roce se snad uklidní a bude to spolehlivej pomocník!

To jo Jaru,má uši jako netopír a vypadá jak kojot
Mohl by dělat Radě maskota-takový radary-uši nikdo z nás nemá

21.6.2007 08:44

proxima napsal(a):
Ahoj Máťo,tak včera jsi to měla asi stejné jako my na Lysou...lýtkový svaly mě bolí ještě teď...au au.
Vendi to je pech,to by mě taky naštvalo!
Škoda že vám Arona nemůžu natočit jak řádí..ono to jde na tom foťáku nahrávat videa,ale já nevím pak co s tím dál...

Máti, já už jsem po snídani!!!!!!! Ale měla jsem takovou chuť na něco sladkého!!!

proxima napsal(a):
To jo Jaru,má uši jako netopír a vypadá jak kojot
Mohl by dělat Radě maskota-takový radary-uši nikdo z nás nemá

To fakt asi ne! Ale kdyby se změřil s nějakým ušatým koníkem?

maťa

maťa

jaruska napsal(a):

Nooo Jarčííí, do čeníšků si dají, nevděčnice jedny....furt se mě bojí a zdá se mi, že víc a víc....ale ono to je taky dobře Asi je to tím, že jsu cítit psama

Evííí, video by se mělo stáhnout s fotkama a jít normálka pustit..... A poslat!

maťa

21.6.2007 08:46
maťa

Máti, já už jsem po snídani!!!!!!! Ale měla jsem takovou chuť na něco sladkého!!!

Vendí, tak to jsme dvě, s těma chuťama, a já tu nic nemám...jen samotný Granko a to nééé éééé

Míšu sem snědla včera....tak musím vydržet na ten nákup, ale mezitím mě to přejde

maťa

21.6.2007 08:48
maťa

proxima napsal(a):

Tady Ibišek zahradničil v kytičkách Mí´tovi mamči

21.6.2007 08:49

jaruska napsal(a):

Joo,jinak jsem Vám zapomněla napsat,že medvědice už má dráty vyndaný,ale hezky s náma ten vet vymetl,protože když jsme platili tu operaci,tak říkal,že budeme platit jen těch 5 tisíc,jinak už nic platit nebudeme,a při vyndání drátů si řekl zase o 1.100 Kč!!Vůbec to nemůžu komentovat,poněvadž bych byla sprostá jak dlaždič!

maťa

maťa

proxima napsal(a):

Ronualdo lulací

jaruska napsal(a):

Super název
Holky vy jste po ránu ukecaný
Jo Áronkovo plachťáky se mi tak moc líbí.Hrozně mu to sluší
Vendul já mám taky hlad,ale bojím se, že když si něco dám, tak poběžím

maťa

21.6.2007 08:52
maťa

maťa napsal(a):
Ronualdo lulací

Teda Jarčí, to je ale hnusnej vet, co?? Takovýhle podrazáky nesnáším Vydělávají na pejscích.....bych ho asi uškrtila

No, hlavně jestli to udělal dobře a Medvědice bude v pořádku....kdyby ne, tak mi dej vědět, tam fakt dojedu a FAKT ho uškrtím

21.6.2007 08:53

maťa napsal(a):
Nooo Jarčííí, do čeníšků si dají, nevděčnice jedny....furt se mě bojí a zdá se mi, že víc a víc....ale ono to je taky dobře Asi je to tím, že jsu cítit psama

Evííí, video by se mělo stáhnout s fotkama a jít normálka pustit..... A poslat!

No to si nejsem tak jistá, že to vieo jde posílat jen tak. Já posílala vido budoucím majitelům koťátka a musela jsem to napřed v programu rozdělit a zazipovat,aby to ten mailík pobral. Video mělo 8 min a rozdělilo se mi to na 14 dílů což znamená na 7 e-mailů

21.6.2007 08:55

pretty 1 napsal(a):
No to si nejsem tak jistá, že to vieo jde posílat jen tak. Já posílala vido budoucím majitelům koťátka a musela jsem to napřed v programu rozdělit a zazipovat,aby to ten mailík pobral. Video mělo 8 min a rozdělilo se mi to na 14 dílů což znamená na 7 e-mailů

Maťiku....jo...musíme se tam někde najít....aby sme se zase viděli Nevím jestli ho můžu vzít....8.6.jsme měli přeočkování vztekliny....je tam teď taky ta lhůta toho měsíce? Nevíš,???

maťa

21.6.2007 08:57
maťa

maťa napsal(a):
Teda Jarčí, to je ale hnusnej vet, co?? Takovýhle podrazáky nesnáším Vydělávají na pejscích.....bych ho asi uškrtila

No, hlavně jestli to udělal dobře a Medvědice bude v pořádku....kdyby ne, tak mi dej vědět, tam fakt dojedu a FAKT ho uškrtím

Safra Luci, máš recht...to mi nedošlo!!! Ty videa jsou velký a mejlík to nepobere!!! My ty videa ze soboty Míťově sestře vypálili na DVD, mejlem to poslat nešlo

Tak to je na prdlačky totok....nač tu kameru čovek vlastně má, že?

maťa

21.6.2007 08:58
maťa

sabina napsal(a):
Maťiku....jo...musíme se tam někde najít....aby sme se zase viděli Nevím jestli ho můžu vzít....8.6.jsme měli přeočkování vztekliny....je tam teď taky ta lhůta toho měsíce? Nevíš,???

Sabulko, myslím že ta lhůta tam je Takže asi ho budeš muset nechat doma...sice u té brány jsou takový starší lidi, ale radši bych to neriskovala

Nooo ale kde se tam najdem? Vy půjdete kterej den?

21.6.2007 09:00

maťa napsal(a):
Sabulko, myslím že ta lhůta tam je Takže asi ho budeš muset nechat doma...sice u té brány jsou takový starší lidi, ale radši bych to neriskovala

Nooo ale kde se tam najdem? Vy půjdete kterej den?

ještě nevím...chtěla bych v sobotu, jelikož v neděli máme coursing..tak asi v sobotu....
Dostnanu na narozky snad nějaký KČ...tak nebudeš sama, kdo chce nakupovat oboješky...asi jo...radši zůstane doma...asi mu tu stejně bude líp...než v tom dusnu a horku tam

maťa

21.6.2007 09:01
maťa

proxima napsal(a):

Mimčo v obležení

21.6.2007 09:01

maťa napsal(a):
Mimčo v obležení

Ibišek je už totálně obří a krásnej

maťa

21.6.2007 09:04
maťa

sabina napsal(a):
ještě nevím...chtěla bych v sobotu, jelikož v neděli máme coursing..tak asi v sobotu....
Dostnanu na narozky snad nějaký KČ...tak nebudeš sama, kdo chce nakupovat oboješky...asi jo...radši zůstane doma...asi mu tu stejně bude líp...než v tom dusnu a horku tam

Právě, chtěla jsem vzít Ibiška, ale v tomhle vedru bych ho mořila a ještě abychom za tři hoďky jeli dom, aby se tam neupekl Bude pro něj lepší, nechat ho doma a pro Gabulínka asi taky....dost na tom, že se tam budeme vařit my

Já na obojcích a vodítkách ulítávám....mohla bych mít osmdesát psů a furt bych měla dost obojků a vodítek

V sobotu hodlám trčet u vlkodávčat a jagošů....a samo koníků a čičinek...prostě všude! Tak doufám, že tě někde najdu...jak budu mít v ruce foťák, tak nevidím, neslyším.... Musíš se orientovat dle Míťy! Ten je vidět všude a z dááálky

maťa

21.6.2007 09:06
maťa

sabina napsal(a):

Ti mně ani obří nepřijde, ale to je tím, že normálka chodí s hlavou vodorovně s tělem, ovšem když se vypne, nebo sedne a dívá se mi do očí....je fakt, že nemá hlavu u mého pasu, ale u mého žaludku....a to nejsu až tak malinká, takže asi fakt vyrostl

Stejnak je to moje medvědí mimi

21.6.2007 09:07

maťa napsal(a):
Právě, chtěla jsem vzít Ibiška, ale v tomhle vedru bych ho mořila a ještě abychom za tři hoďky jeli dom, aby se tam neupekl Bude pro něj lepší, nechat ho doma a pro Gabulínka asi taky....dost na tom, že se tam budeme vařit my

Já na obojcích a vodítkách ulítávám....mohla bych mít osmdesát psů a furt bych měla dost obojků a vodítek

V sobotu hodlám trčet u vlkodávčat a jagošů....a samo koníků a čičinek...prostě všude! Tak doufám, že tě někde najdu...jak budu mít v ruce foťák, tak nevidím, neslyším.... Musíš se orientovat dle Míťy! Ten je vidět všude a z dááálky

Jo...dobrá dobrá...jsem se načipovala na Míťi teda...jo jasně...k vlkodavčátkům bych mocinky chtěla taky.....snad se najdem...minule jsem hledala jak blbá a nejdenou....říkám...jéžiši Tome koukej Kavzazí mimo...a říkám....jůůůůa s kým tu nejnía bylo to...hledali jsme obě ty nálepky do auta...u koní se taky zdržím...však já a koně...už se spoří

21.6.2007 09:08

sabina napsal(a):

Jééé,Maťí to se tě musím zeptat-ještě že jsem si na to vzpoměla....Pustí nás na výstavu když Aron nemá ještě očkování proti vzteklině?Kdy se to má očkovat?Už teď?Včera mu byli 3měsíce....
Jinak má europas a pak 2x očkování nějakým Vanguard? a teď má jít na třetí přeočkování....

Jaru to je teda "hodný"pan veterinář

maťa

21.6.2007 09:09
maťa

sabina napsal(a):
Jo...dobrá dobrá...jsem se načipovala na Míťi teda...jo jasně...k vlkodavčátkům bych mocinky chtěla taky.....snad se najdem...minule jsem hledala jak blbá a nejdenou....říkám...jéžiši Tome koukej Kavzazí mimo...a říkám....jůůůůa s kým tu nejnía bylo to...hledali jsme obě ty nálepky do auta...u koní se taky zdržím...však já a koně...už se spoří

Sabi, já si ty samolepky do auta objednala u jedné príma paní....a mám tam svoje psy a je to nejlepší!!! A ještě jsou ty samolepky fakt velké!!!

Jukni semka: http://www.arbeus.info/

21.6.2007 09:09

proxima napsal(a):
Jééé,Maťí to se tě musím zeptat-ještě že jsem si na to vzpoměla....Pustí nás na výstavu když Aron nemá ještě očkování proti vzteklině?Kdy se to má očkovat?Už teď?Včera mu byli 3měsíce....
Jinak má europas a pak 2x očkování nějakým Vanguard? a teď má jít na třetí přeočkování....

Jaru to je teda "hodný"pan veterinář

nepustí vás tam...a když už je pes naočkovanej...musí uplynou měsíc od vakcnace..aby mohl jít...

21.6.2007 09:10

maťa napsal(a):
Sabi, já si ty samolepky do auta objednala u jedné príma paní....a mám tam svoje psy a je to nejlepší!!! A ještě jsou ty samolepky fakt velké!!!

Jukni semka: http://www.arbeus.info/

jóóó Zlato...už jsem se na ten odkaz od tebe koukala...totálně príma...pamatuješ nemohla jsem najít tu Bordynku ve stoje...a teď??? Budu mít rovnou tu svoji

maťa

21.6.2007 09:10
maťa

sabina napsal(a):
nepustí vás tam...a když už je pes naočkovanej...musí uplynou měsíc od vakcnace..aby mohl jít...

Tak tak Evííí, vidíš, to mi nedošlo! Bez vztekliny ani ránu,.a to ještě musí mít vzteklouše už měsíc

To je teda pitomý.....fakt mě to netrklo

21.6.2007 09:11

maťa napsal(a):
Tak tak Evííí, vidíš, to mi nedošlo! Bez vztekliny ani ránu,.a to ještě musí mít vzteklouše už měsíc

nevím holky, proč to tak je....takhe na pro pet napůjde Gabík nikdy snámi

maťa

21.6.2007 09:11
maťa

sabina napsal(a):
jóóó Zlato...už jsem se na ten odkaz od tebe koukala...totálně príma...pamatuješ nemohla jsem najít tu Bordynku ve stoje...a teď??? Budu mít rovnou tu svoji

Přesně Sabi....to je nejlepší, vlastní pes

21.6.2007 09:12

maťa napsal(a):

Máti, Jirkovi se moc ten SAO líbil! A prej když bude od malička s koňma, tak si na ně zvykne... ale já si myslím, že ty pastvecký pudy má prostě v sobě....
Jinak nám se tady bude servírovat nanukáč se šlehandou!!!!!!!!!!!!!!!!!

maťa

21.6.2007 09:13
maťa

sabina napsal(a):
nevím holky, proč to tak je....takhe na pro pet napůjde Gabík nikdy snámi

Ale půjde Sabulko, příští rok ho nechej normálka naočkovat o měsíc dřív....nic se neděje Já takto zkorigovala očkování svým psům, abych se všema nelítala celej rok zvlášť

21.6.2007 09:13

maťa napsal(a):
Přesně Sabi....to je nejlepší, vlastní pes

Moje slova...Skvělý...jak jsi to našla??? Jsem to někdy hledala a nic takovýho nenašla, krom Těch přívěsků ze stříbra...kterej už mám

21.6.2007 09:14

Máti, Jirkovi se moc ten SAO líbil! A prej když bude od malička s koňma, tak si na ně zvykne... ale já si myslím, že ty pastvecký pudy má prostě v sobě....
Jinak nám se tady bude servírovat nanukáč se šlehandou!!!!!!!!!!!!!!!!!

a s jahodamááááááááá!

21.6.2007 09:15

a s jahodamááááááááá!

já mám taky JAHODÝÝÝÝÝ

maťa

maťa

proxima napsal(a):

Vendí, na koníky si zvykne, o tom žádná....to jooo....a bude je hlídat a mít rád, ale na vyjížďky s ním nebudeš moct....bylo by to nebezpečný

Tak si pořiďte asiata a někoho na vyjížďky ještě....ve dvou se to lépe táhne

maťa

maťa

sabina napsal(a):
já mám taky JAHODÝÝÝÝÝ

Jáááá chci taky jahodýýýýýýýýýýýý!!!!! Holky nemám vás ráda....búúúúúúúúú

21.6.2007 09:16

maťa napsal(a):

Máti, já bych se podělila.. ale než je pošta doveze, tak budou ee!!!

maťa

21.6.2007 09:17
maťa

sabina napsal(a):
Moje slova...Skvělý...jak jsi to našla??? Jsem to někdy hledala a nic takovýho nenašla, krom Těch přívěsků ze stříbra...kterej už mám

Ti ani nevím jak....prostě jsem prolízala nové obchody na netu a našla tenhle...funguje nedlouho, ale paní už má plné ruce práce se zakázkama....se mnou se chudák mořila mooc....mám klíčenky, samolepky a cedulky a plánuju ještě kalendáře a zálořky do knih

maťa

21.6.2007 09:18
maťa

Máti, já bych se podělila.. ale než je pošta doveze, tak budou ee!!!

Právě Vendí....počta blbá...že nemáme holuby co???

Nebo tady řeknu jednomu místnímu Andersenovi.....ten má vrtulník a tank a bojoval ve Vietnamu a tááák

21.6.2007 09:19

maťa napsal(a):

a co rovnou dort???

21.6.2007 09:19

sabina napsal(a):
a co rovnou dort???

ten je pro tebe Mati

21.6.2007 09:20

maťa napsal(a):
Právě Vendí....počta blbá...že nemáme holuby co???

Nebo tady řeknu jednomu místnímu Andersenovi.....ten má vrtulník a tank a bojoval ve Vietnamu a tááák

Máti pozdě, už není !
Tak příště, ju? Nebo já mám v mražáku!
A není to nanukáč, ale Vieneta!
A na počtu nenadávat, počta mě a koníky živí

maťa

21.6.2007 09:20
maťa

sabina napsal(a):
a co rovnou dort???

Sabulkooo??? Ty ráda provokuješ, žeéééé???? Bude baci baci

Mňam....mňam....Mńááááááááááámmmmmm

21.6.2007 09:21

Máti pozdě, už není !

a detailnějc

maťa napsal(a):
Vendí, na koníky si zvykne, o tom žádná....to jooo....a bude je hlídat a mít rád, ale na vyjížďky s ním nebudeš moct....bylo by to nebezpečný

Tak si pořiďte asiata a někoho na vyjížďky ještě....ve dvou se to lépe táhne

Hahaha! To je Máti dobrej for ! Leda že by přišla ještě jedan taková Kikuška!

No času ještě dost! Musím najít fotky howarda... ať můžem srovnávat a porovnávat

maťa

maťa

Máti pozdě, už není !

U vás je počta fajnky, ale Jižní Moravě nestíhá....to včera říkali i ve zprávách....není počta, jako počta Tady na Vysočině je taky fajn....

maťa

21.6.2007 09:22
maťa

Hahaha! To je Máti dobrej for ! Leda že by přišla ještě jedan taková Kikuška!

No času ještě dost! Musím najít fotky howarda... ať můžem srovnávat a porovnávat

Tak tak, jen srovnávejte a porovnávejte Su zvědavá a hrozně, jak to nakonec vymyslíte

21.6.2007 09:22

maťa napsal(a):
U vás je počta fajnky, ale Jižní Moravě nestíhá....to včera říkali i ve zprávách....není počta, jako počta Tady na Vysočině je taky fajn....

Ju, na JM jsou nové uzle a asi moc nezajeté, hlavně ta nová technika

21.6.2007 09:23

maťa napsal(a):
Tak tak, jen srovnávejte a porovnávejte Su zvědavá a hrozně, jak to nakonec vymyslíte

Máti, já to vidím na NO ! Ale kdo ví.....

21.6.2007 09:23

Ju, na JM jsou nové uzle a asi moc nezajeté, hlavně ta nová technika

máte pravdu...pošta je tu hroznáááposlední dobou

maťa

21.6.2007 09:24
maťa

Tak faktem je Vendí, že NO je univerzální....to zase jo

Ale su fakt zvědavá, jak stará baba čééče Nakonec stejně budete mít dva...už to vidím....dřív, nebo později....

Máti mám prosbičku, Ty jsi takové ten pesomil... můžu napsat mailíka? Mě se to přímo netýká, ale....

maťa

maťa

Máti mám prosbičku, Ty jsi takové ten pesomil... můžu napsat mailíka? Mě se to přímo netýká, ale....

Jen piš Vendulko

21.6.2007 09:25

přesně tak Vendi....ale to asi každej

maťa

21.6.2007 09:26
maťa

sabina napsal(a):
máte pravdu...pošta je tu hroznáááposlední dobou

Se jim ty uzle nějak ne a ne rozuzlovat Ale to přijde...doufám

21.6.2007 09:27

maťa napsal(a):
Se jim ty uzle nějak ne a ne rozuzlovat Ale to přijde...doufám

no...doufám i já....i balíková služba je bad.....fakt na prdelku než něco dojde...jednou za dva dny....a podruhé čekáš 14 dní....to aby se jeden...po...

21.6.2007 09:28

sabina napsal(a):
no...doufám i já....i balíková služba je bad.....fakt na prdelku než něco dojde...jednou za dva dny....a podruhé čekáš 14 dní....to aby se jeden...po...

rozuzlete hlavně Vedníininy pejsky

maťa

21.6.2007 09:29
maťa

sabina napsal(a):

No jo Sabči, vzali si toho moc a technika je jen technika....není nad ručičky

Mně naštěstí nikdo balíčky neposílá....teda třeba balíčky jídla a tak by se šikly, ale nikdo nece nic posílat

21.6.2007 09:30

maťa napsal(a):
No jo Sabči, vzali si toho moc a technika je jen technika....není nad ručičky

Mně naštěstí nikdo balíčky neposílá....teda třeba balíčky jídla a tak by se šikly, ale nikdo nece nic posílat

ti jsou ale zlí na Maťu.... neboj...jsou hloupoučcí...že ti nic neposílají....ošklivky jedny

21.6.2007 09:30

No holky já v tom mám teď pěknej bordel.Kdo kde teda dělá??? Vendul já myslela, že děláš v lékárně a ty jsi na poště?? Tedy to jsem ale popleta co.Tak v té lékarně dělá asi Lenny.....
Achjo ta paměť je ale děravá

maťa

21.6.2007 09:31
maťa

proxima napsal(a):

Bych měla kooonečně uklidit a možná i zajet na ten nákup....ale s těma bolavýma nohama se mi tadyk tak kráááásně hačááááá

Nákup asi nechám až na Míťu....a uklízení neuteče To včera v tom mejlíku od Vendulky bylo napsáno mooo dobře

pretty 1 napsal(a):
No holky já v tom mám teď pěknej bordel.Kdo kde teda dělá??? Vendul já myslela, že děláš v lékárně a ty jsi na poště?? Tedy to jsem ale popleta co.Tak v té lékarně dělá asi Lenny.....

asi víš kdo kde dělá...jen se bavíme, že jahody nestihnem poštou doručit včas a ještě ne - e

pretty 1 napsal(a):

Bože já mám ale hlad.......

maťa

maťa

sabina napsal(a):
ti jsou ale zlí na Maťu.... neboj...jsou hloupoučcí...že ti nic neposílají....ošklivky jedny

viď??? Taky jim nic nepošlu a bude

maťa

21.6.2007 09:32
maťa

pretty 1 napsal(a):

Já taky Luci

21.6.2007 09:32

pretty 1 napsal(a):

No jo a kde je dneska Boženka???????

21.6.2007 09:33

maťa napsal(a):
viď??? Taky jim nic nepošlu a bude

jo..jak se z lesa ozývá..tak tam taky musíš ty volat..kakáč na ně

maťa

21.6.2007 09:33
maťa

pretty 1 napsal(a):
No jo a kde je dneska Boženka???????

Neříkala něco, že dělají seno? A nebo zase vozí dětičky?

21.6.2007 09:35

sabina napsal(a):
přesně tak Vendi....ale to asi každej

Jééé,no holky to mě neštvěte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!My ho musíme vzít sebou!!
Tak to je teda pěkně blbé..Ale dobře že jste mě to řekli...Ale dyť tam lidi chodí normálně se štěňátkama,nee??A třece se jim neočkuje vzteklina hned ve 2 měsících????

Ježiši ten dooort!!!!!!!!!!!!!!Ňam ňam!!!!!!!!!!!!!!

21.6.2007 09:38

maťa napsal(a):
Bych měla kooonečně uklidit a možná i zajet na ten nákup....ale s těma bolavýma nohama se mi tadyk tak kráááásně hačááááá

Nákup asi nechám až na Míťu....a uklízení neuteče To včera v tom mejlíku od Vendulky bylo napsáno mooo dobře

Máti máš to tam!

Luci já pracuju pod Českou poštou, ale ne přímo jako na poště za přepážkou, ale na takovém velkém závodě kde máme archivy, různé servery, účto, různé elektronické služby...

21.6.2007 09:38

proxima napsal(a):
Jééé,no holky to mě neštvěte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!My ho musíme vzít sebou!!
Tak to je teda pěkně blbé..Ale dobře že jste mě to řekli...Ale dyť tam lidi chodí normálně se štěňátkama,nee??A třece se jim neočkuje vzteklina hned ve 2 měsících????

Ježiši ten dooort!!!!!!!!!!!!!!Ňam ňam!!!!!!!!!!!!!!

no...určitě musí být naočkovaný....když jsme to zkoušeli s Borderem...nepustili nás....tak musel děda čekat s nim v autě...a s Gabem jsme to nezkoušeli...byl sice naočkovaný...ale jen pár dnů...takže taky nic...zkus tam zavolat...a třeba je umluvíš

21.6.2007 09:39

sabina napsal(a):
jo..jak se z lesa ozývá..tak tam taky musíš ty volat..kakáč na ně

Sabí, pesan má ještě čas! Chceme ho až bude plotek, jinak by byl zavřený v kotci když třeba budem v práci a tak.. a to nechcem, chceme aby hlídal!

21.6.2007 09:40

sabina napsal(a):
no...určitě musí být naočkovaný....když jsme to zkoušeli s Borderem...nepustili nás....tak musel děda čekat s nim v autě...a s Gabem jsme to nezkoušeli...byl sice naočkovaný...ale jen pár dnů...takže taky nic...zkus tam zavolat...a třeba je umluvíš

aby tady těch psisek na koňským fóru nebylo málo

21.6.2007 09:41

Sabí, pesan má ještě čas! Chceme ho až bude plotek, jinak by byl zavřený v kotci když třeba budem v práci a tak.. a to nechcem, chceme aby hlídal!

Vendi...skvělý, jsem ráda, že jsou i lidi, kteří jsou normální....a klidně počkají....a nebudou psa zavírat do kotce....

21.6.2007 09:42

sabina napsal(a):
Vendi...skvělý, jsem ráda, že jsou i lidi, kteří jsou normální....a klidně počkají....a nebudou psa zavírat do kotce....

ale přece jen...jedna koňská

21.6.2007 09:43

sabina napsal(a):

Jo jo, i koníky máme na pastevním ustájení... tak i pesan musí mít volnost! Boudu s kotcem budu mít určitě, ale jeho hlavní teritorium bude zahrada a 4,5 hektaru louky s koníkama!

21.6.2007 09:44

Jo jo, i koníky máme na pastevním ustájení... tak i pesan musí mít volnost! Boudu s kotcem budu mít určitě, ale jeho hlavní teritorium bude zahrada a 4,5 hektaru louky s koníkama!

bomba...bude se mít u vás moc dobře...ostatně jako asi všichni tady u vás všech

21.6.2007 09:46

sabina napsal(a):
bomba...bude se mít u vás moc dobře...ostatně jako asi všichni tady u vás všech

Sabí nepřeháněj... ale určitě všichni děláme pro svoje chlupáče to nej.... jako uričtě i Ty!!!

21.6.2007 09:49

Sabí nepřeháněj... ale určitě všichni děláme pro svoje chlupáče to nej.... jako uričtě i Ty!!!

jasně...snažíme se....já bych totiž za koně a psiska položila život..nejednou mi v životě pomohly......100x víc než lidi....jsem za nás lidi někdy tak naštvaná....jsem hrozný zvěrstva...nepřijde vám?

maťa

21.6.2007 09:50
maťa

Máti máš to tam!

Luci já pracuju pod Českou poštou, ale ne přímo jako na poště za přepážkou, ale na takovém velkém závodě kde máme archivy, různé servery, účto, různé elektronické služby...

Vendi, už sem odpověděla!

Evííí, vzteklina se dá očkovat už ve 3 měsících!!!! Ale obvykle se to dělá jen u velkých plemen, která jsou v prostředí, kde by se mohla nakazit....třeba Brno a parky plné psů, nebo tak Takže proto tam chodí i se štěndama

Ale človíčku, je pravda, že i malá plemena jsem tam viděla jako štěňátka....a 6 měsíců jim nebylo teda!!!

Fakt tam zavolej a optej se, to má Sabča dobrej nápad!!! Telefon víš? Najdeš ho na:

www.propet.cz

21.6.2007 09:51

maťa napsal(a):

Evííí, vzteklina se dá očkovat už ve 3 měsících!!!! Ale obvykle se to dělá jen u velkých plemen, která jsou v prostředí, kde by se mohla nakazit....třeba Brno a parky plné psů, nebo tak Takže proto tam chodí i se štěndama

Ale človíčku, je pravda, že i malá plemena jsem tam viděla jako štěňátka....a 6 měsíců jim nebylo teda!!!

Fakt tam zavolej a optej se, to má Sabča dobrej nápad!!! Telefon víš? Najdeš ho na:

www.propet.cz

řekni, že nastala situace...kdy prcka musíte vzít...jestli by ti nemohli vystavit nějaké povolení...nebo na bráně říct..že tvůj pejsek podle průkazu mlže dál...třeba vyhoví

21.6.2007 09:53

sabina napsal(a):
jasně...snažíme se....já bych totiž za koně a psiska položila život..nejednou mi v životě pomohly......100x víc než lidi....jsem za nás lidi někdy tak naštvaná....jsem hrozný zvěrstva...nepřijde vám?

Přesně tak!

21.6.2007 09:53

maťa napsal(a):

www.propet.cz

Holky díky!!!!
Už jsem tam psala mail a ještě tam pak Jura zavolá a zeptá se.Uvidíme.No 3 měsíce mu bylo včera..přijde mě to brzo na vzteklinu,ale klidně můžeme už teď jestli se to tak dělá...

21.6.2007 09:54

sabina napsal(a):
řekni, že nastala situace...kdy prcka musíte vzít...jestli by ti nemohli vystavit nějaké povolení...nebo na bráně říct..že tvůj pejsek podle průkazu mlže dál...třeba vyhoví

Máti díky, máš tam ještě písání...

21.6.2007 09:54

proxima napsal(a):
Holky díky!!!!
Už jsem tam psala mail a ještě tam pak Jura zavolá a zeptá se.Uvidíme.No 3 měsíce mu bylo včera..přijde mě to brzo na vzteklinu,ale klidně můžeme už teď jestli se to tak dělá...

jojo....

maťa

21.6.2007 09:57
maťa

sabina napsal(a):
jojo....

Evííí dělá, ale nevím, jak u malých pejsků....u velkých a obřích plemen to problém není, já Agbara očkovala na vzteklouše pár dní po třetím měsíci...ale malé pejsky myslím nechávají do těch šesti měsíců, ono to zatěžuje imunitu a malý pejsek je přeci jen citlivější

Ale oni ti asi poradí nejlépe, jak a co.... Dej pak vědět, jooo Evííí???

21.6.2007 09:57

sabina napsal(a):
jojo....

....pžece by vás toto nekoušlooo!!!!!

21.6.2007 09:58

proxima napsal(a):

je sladkej...fakt

21.6.2007 09:58

proxima napsal(a):

...nová poloha spaní...

21.6.2007 09:59

maťa napsal(a):

Joo,díky,Máti,no přesně to samý mám chuť udělat i já,uškrtit ho zaživa!No ale to by pan doktor nemohl mít fungl novej model Meďoura,že jo??No snad jí to aspoň dobře sroste,poněvadž jak ne,tak ho uškrtím a ještě k tomu ho i udusím!!!

21.6.2007 09:59

maťa napsal(a):
Evííí dělá, ale nevím, jak u malých pejsků....u velkých a obřích plemen to problém není, já Agbara očkovala na vzteklouše pár dní po třetím měsíci...ale malé pejsky myslím nechávají do těch šesti měsíců, ono to zatěžuje imunitu a malý pejsek je přeci jen citlivější

Ale oni ti asi poradí nejlépe, jak a co.... Dej pak vědět, jooo Evííí???

Dobře,pak dám vědět...ježiš mankoté,já myslela jak dnes budu pilná a zase jsem tu zůstala s váma sedět!!!Vy jste fakt drogy holkýý!!!!!!!!!!!!§
Ale fičím zase chvíli něco dělat...

21.6.2007 10:00

jaruska napsal(a):
Joo,díky,Máti,no přesně to samý mám chuť udělat i já,uškrtit ho zaživa!No ale to by pan doktor nemohl mít fungl novej model Meďoura,že jo??No snad jí to aspoň dobře sroste,poněvadž jak ne,tak ho uškrtím a ještě k tomu ho i udusím!!!

my takhle za veta vyplázli přes 3 500kč...takže tě Jaruš plně chápu...to je pak na věšák

maťa

21.6.2007 10:01
maťa

proxima napsal(a):
...nová poloha spaní...

Ten Aronek je nskutečnej....já bych ho tááák umuchliláááá

Vendí, sem ti ještě odepsala a porááád neděkuj, když není zač

Taky bych měla jít fakt uklidit....ale taky je mi tady dobře

21.6.2007 10:02

maťa napsal(a):

Nejste sami holky...sice jsem se sem za váma tak trochu přivtěrkla...jste fajn

21.6.2007 10:03

maťa napsal(a):

No ten Áronek je k sežrání.Takvý malý bezbraný miminko.

pretty 1 napsal(a):

Hlavně ten výraz.... já nic...to oni....a za koutem hihihi

sabina napsal(a):
Nejste sami holky...sice jsem se sem za váma tak trochu přivtěrkla...jste fajn

Ju Sabí a při vstupním pohovoru by jsi nám měla říct, z kama jsi, kolik Ti je, co děláš, co máš za zvířectvo... no prostě zpoveď pro zvědavé baby a Jurku

21.6.2007 10:04

pretty 1 napsal(a):

Holky my skoro za 2 hoďky naplnili hnedle celou radu
To budou mít holky večer co číst. Ty nám dají

21.6.2007 10:05

Ju Sabí a při vstupním pohovoru by jsi nám měla říct, z kama jsi, kolik Ti je, co děláš, co máš za zvířectvo... no prostě zpoveď pro zvědavé baby a Jurku

jo jo přesně tak.Jsem taky zvědavá

maťa

maťa

proxima napsal(a):

To dají teda....jsme ukecaný, to je děs....se blíží víkend a tak tu nebudeme, takže předkecáváme dopředu

No jooo Sabi....měla by ses nám představit....to je tadyk taková vstupní podmínka

pretty 1 napsal(a):
Holky my skoro za 2 hoďky naplnili hnedle celou radu
To budou mít holky večer co číst. Ty nám dají

Jo, akorát tím vázne moje směrnice!

21.6.2007 10:06

pretty 1 napsal(a):
jo jo přesně tak.Jsem taky zvědavá

Sabi ten nádhernej pejsek na tom obrázku je tvůj???? To je asi bulmativ žejo. Tyhle pesani se mi hrozně líbí. Teda mě se líbí všichni velcí psi

21.6.2007 10:07

maťa napsal(a):
To dají teda....jsme ukecaný, to je děs....se blíží víkend a tak tu nebudeme, takže předkecáváme dopředu

No jooo Sabi....měla by ses nám představit....to je tadyk taková vstupní podmínka

Ťak Ťak!!!!

21.6.2007 10:07

maťa napsal(a):

No já se vždycky těším v pondělí do práce... ale na Vás, ne na práci!!!!!!!!!!!

21.6.2007 10:08

Eví máme na příspěvku stejný čas!!!!!!!!!!!!!!! haha, to je sranda!

21.6.2007 10:08

tak dobře....podstoupím vstupní prohlídku
Maťa mě sice už zná...ale tak vy ne, žejo?

Bydlím kousek od Brna - cca 15km
Vlastní Bordeauxskou dogu...Gabíka - má momentálně 14měsíců
Jinak jsem od mala jezdila na koních...začínala na westernu a pak zkoušela přes rok anglii a i sem tam něco zkočila...měla jsem dělat licenci...ale přišel chlap, já v pubertě a koza se na to vybodla....
teď je chlap už přes 4 roky a máme u nich zemědělství...a ty stáje holky....no...takže jsem řekla, že u téhle příležitosti zůstávám a spořím si na nějakéh Arabáška....jezdila jsem totiž jednoho angloaraba...a ten mi zůstal v srdci napořád...
jinak je mi 19...takže prťě....zatím...ale zkušeností o kopanců od života si myslím, že mám na 19 až dost...jinak vás tu holky sleduju už pšknš douho...pročítám zárovně s arabama, a ty z moderky králíkůůů.tak se to množí arabama,...takže proto..jinak miluji obrovskýá koně, jako i Maťa...shiry a SN....apod...jinak nevím co ještě...klidně se optejte

maťa

21.6.2007 10:09
maťa

Luci, to není bulmastif, ale bordo doga

21.6.2007 10:09

Eví máme na příspěvku stejný čas!!!!!!!!!!!!!!! haha, to je sranda!

No to je náááhodička...ježiš kopněte mě někdo do zadku...já odsud nevztanu!!!!

21.6.2007 10:10

sabina napsal(a):
tak dobře....podstoupím vstupní prohlídku
Maťa mě sice už zná...ale tak vy ne, žejo?

Bydlím kousek od Brna - cca 15km
Vlastní Bordeauxskou dogu...Gabíka - má momentálně 14měsíců
Jinak jsem od mala jezdila na koních...začínala na westernu a pak zkoušela přes rok anglii a i sem tam něco zkočila...měla jsem dělat licenci...ale přišel chlap, já v pubertě a koza se na to vybodla....
teď je chlap už přes 4 roky a máme u nich zemědělství...a ty stáje holky....no...takže jsem řekla, že u téhle příležitosti zůstávám a spořím si na nějakéh Arabáška....jezdila jsem totiž jednoho angloaraba...a ten mi zůstal v srdci napořád...
jinak je mi 19...takže prťě....zatím...ale zkušeností o kopanců od života si myslím, že mám na 19 až dost...jinak vás tu holky sleduju už pšknš douho...pročítám zárovně s arabama, a ty z moderky králíkůůů.tak se to množí arabama,...takže proto..jinak miluji obrovskýá koně, jako i Maťa...shiry a SN....apod...jinak nevím co ještě...klidně se optejte

je toé bordeauxská doga...jsou si podobní....

Jo, akorát tím vázne moje směrnice!

no moje příprava na pololetní statistiku taky nějak vázne

maťa

maťa

proxima napsal(a):
No to je náááhodička...ježiš kopněte mě někdo do zadku...já odsud nevztanu!!!!

Mě taky kopněte joooío??????

21.6.2007 10:12

maťa napsal(a):
Luci, to není bulmastif, ale bordo doga

Jo jo taky už jsem koukala.Mě ty jejich šklebíky přijdou podobný

maťa

21.6.2007 10:13
maťa

pretty 1 napsal(a):

Co máš z toho Luci, já si pletu bulmastifa s bandogem..-....sou vlastně skoro stejní, jen se každej jinak jmenuje

21.6.2007 10:13

pretty 1 napsal(a):

jsou si podobný....hodně lidí si je plete...protože jsou i brodyny, co mají pusu černou a to už vůbec lidi nepoznají...jenže bullmastif ji má vždy černou...takže když ti to přijde jako bull...a nebude to mít tmavou pusu...je to bordyna

maťa

21.6.2007 10:14
maťa

sabina napsal(a):
jsou si podobný....hodně lidí si je plete...protože jsou i brodyny, co mají pusu černou a to už vůbec lidi nepoznají...jenže bullmastif ji má vždy černou...takže když ti to přijde jako bull...a nebude to mít tmavou pusu...je to bordyna

Holky, kdo založí novou Radu, a pak mě odsud už vykopéééé????

21.6.2007 10:18

pretty 1 napsal(a):

naše terča je jim taky podobná žejóóóó

Přidejte reakci

Přidat smajlík