Uživatel s deaktivovaným účtem

proxima
napsal(a):
Haha, to je hezký název
proxima
napsal(a):
Tady ukázka drápů
..a tady v ložici..."fakt nemůžu na tu postel?????"
napsal(a):
Haha, to je hezký název
...opravdu nééé????
proxima
napsal(a):
...opravdu nééé????
Tááák si trhni a já si jdu na svůj gaučík
proxima
napsal(a):
Tááák si trhni a já si jdu na svůj gaučík
A ještě tě za to pohryžu!!!
maťa

proxima
napsal(a):
Krááásnééé ráánečko všem!
Teda vy zas valíte! Jaruško, to jsem moooc ráda, že už ti je dobře A nasmála jsem se s tou motorkou.....Míťa měl období, kdy furt zkoušel, kam až naše brmí dojede, jenže u citrona je ooobr nádrž, takže když nám došel benzín a on tam z kanystru nalil 5L, tak jaksi brmí mělo málo a my stejně nejeli....uprostřed polí a luk to bylo fakt bezva
A na Jawce Míťa začínal, a i já ji ještě stihla s Míťou....booože....to už je let, co mám toho chlapa doma
Aronek je bezvadnej....fakt bezvadnej....štěndo, jak má být!!! Mám z něj hroznou radost z prcka ušatýho
Jaňulka, jako vždy, má super fotečky....já su zvědavá, co se mi podaří vytvořit z té výstavy Míťa bere kameru a já foťák....takže kdyby pak byl zájem, můžu vám na mejlíky poslat i videa koníků třeba a tááák
Včera jsem se sousedkou a jejím labísem šla na proťápku, s Agbíšem a Kikou....nooo a přišli jsme domů v 23 hodin!! Míťa akorát dojel a já nenavařila....ale chudáček se ani nezlobil
A do toho města jdem s kámoškou zítra ráno....já dneska čekám tu tunu granulek a konzerv pro čičičny
maťa

maťa
napsal(a):
Teda vy zas valíte! Jaruško, to jsem moooc ráda, že už ti je dobře A nasmála jsem se s tou motorkou.....Míťa měl období, kdy furt zkoušel, kam až naše brmí dojede, jenže u citrona je ooobr nádrž, takže když nám došel benzín a on tam z kanystru nalil 5L, tak jaksi brmí mělo málo a my stejně nejeli....uprostřed polí a luk to bylo fakt bezva
A na Jawce Míťa začínal, a i já ji ještě stihla s Míťou....booože....to už je let, co mám toho chlapa doma
Aronek je bezvadnej....fakt bezvadnej....štěndo, jak má být!!! Mám z něj hroznou radost z prcka ušatýho
Jaňulka, jako vždy, má super fotečky....já su zvědavá, co se mi podaří vytvořit z té výstavy Míťa bere kameru a já foťák....takže kdyby pak byl zájem, můžu vám na mejlíky poslat i videa koníků třeba a tááák
Včera jsem se sousedkou a jejím labísem šla na proťápku, s Agbíšem a Kikou....nooo a přišli jsme domů v 23 hodin!! Míťa akorát dojel a já nenavařila....ale chudáček se ani nezlobil
A do toho města jdem s kámoškou zítra ráno....já dneska čekám tu tunu granulek a konzerv pro čičičny
Ale hlavní důvod, proč nikam dneska nejdu je ten, že nemůžu chodit To včerejší kolo mi fakt dalo zabrat a bolí mě nooožičkýýý a zááádečééék

maťa
napsal(a):
Ahoj Máťo, no jo, Jawky... Jirka je nechce opustit, je jejich velkým zastáncem!!!
Jinak jsem naštvaná, protože jsem si myslela, že jsem si koupila bezlepkový oplateck a já se přehmátla, on je dia!!!!!!!!!!!!! Ble ble!!! Já se tak těšila!!!!!!!!!!
maťa
napsal(a):
Máti,to si kočiny dají do čeníšků,což??
No jo,zaslouží si to,když už jsou Tvoje...!!!!!!
Evíí,Katány je fakt moc hezkej pesan,opravdu se mi moc líbí,ouška má,že by s nima mohl jít obracet vítr na Petřín,ale těmhle psům hrozně slušej,mooooc se mi pesáček líbí!!!
No jo,to víš,že dokud bude štěnítko,tak se Vás něco nazlobí,ale po tom roce se snad uklidní a bude to spolehlivej pomocník!
maťa

napsal(a):
Ahoj Máťo, no jo, Jawky... Jirka je nechce opustit, je jejich velkým zastáncem!!!
Jinak jsem naštvaná, protože jsem si myslela, že jsem si koupila bezlepkový oplateck a já se přehmátla, on je dia!!!!!!!!!!!!! Ble ble!!! Já se tak těšila!!!!!!!!!!
Jejda Vendí....to je škoda, viď? Tak co budeš teďka snídat?
Holky já dneska su hotová a nevím, když bude Míťa do večera doma, jak mám uklidit a uvařit a předtím ještě jet na nákup Sotva lezu a sílu nemám
A on mi večer jede do Šoproně....Maďarska....zítra večer se má vrátit a po cestě sem vezme Mú s Jú...a v sobotu brzo ráno vstáváme a frčíme na výstavičku
Jestli nedojede včas, tak ho prostě bacím a bude!!!
A musím štěndům změřit hrudníčky a krčky a hlavičky....abych mohla kupovat oboječky a vodítečka a postroječky a košíčky......
napsal(a):
Ahoj Máťo,tak včera jsi to měla asi stejné jako my na Lysou...lýtkový svaly mě bolí ještě teď...au au.
Vendi to je pech,to by mě taky naštvalo!
Škoda že vám Arona nemůžu natočit jak řádí..ono to jde na tom foťáku nahrávat videa,ale já nevím pak co s tím dál...
maťa

sabina
napsal(a):
Ahoj Maťulinku...vy jedete na Propet? S Mí´tou? No super...se tam určo musíme najít Kameru vem...bude to fajn!!! Kterej den se chystáte?
Čauuu Sabíííí, že ses taky ozvala
Jedem v sobotu i v neděli!!! Kdy a kde vás najdem, cooo???
Bereš Gabulínka???
jaruska
napsal(a):
Evíí,Katány je fakt moc hezkej pesan,opravdu se mi moc líbí,ouška má,že by s nima mohl jít obracet vítr na Petřín,ale těmhle psům hrozně slušej,mooooc se mi pesáček líbí!!!
No jo,to víš,že dokud bude štěnítko,tak se Vás něco nazlobí,ale po tom roce se snad uklidní a bude to spolehlivej pomocník!
To jo Jaru,má uši jako netopír a vypadá jak kojot
Mohl by dělat Radě maskota-takový radary-uši nikdo z nás nemá

proxima
napsal(a):
Ahoj Máťo,tak včera jsi to měla asi stejné jako my na Lysou...lýtkový svaly mě bolí ještě teď...au au.
Vendi to je pech,to by mě taky naštvalo!
Škoda že vám Arona nemůžu natočit jak řádí..ono to jde na tom foťáku nahrávat videa,ale já nevím pak co s tím dál...
Máti, já už jsem po snídani!!!!!!! Ale měla jsem takovou chuť na něco sladkého!!!

proxima
napsal(a):
To jo Jaru,má uši jako netopír a vypadá jak kojot
Mohl by dělat Radě maskota-takový radary-uši nikdo z nás nemá
To fakt asi ne! Ale kdyby se změřil s nějakým ušatým koníkem?
maťa

jaruska
napsal(a):
Nooo Jarčííí, do čeníšků si dají, nevděčnice jedny....furt se mě bojí a zdá se mi, že víc a víc....ale ono to je taky dobře Asi je to tím, že jsu cítit psama
Evííí, video by se mělo stáhnout s fotkama a jít normálka pustit..... A poslat!
maťa

napsal(a):
Máti, já už jsem po snídani!!!!!!! Ale měla jsem takovou chuť na něco sladkého!!!
Vendí, tak to jsme dvě, s těma chuťama, a já tu nic nemám...jen samotný Granko a to nééé éééé
Míšu sem snědla včera....tak musím vydržet na ten nákup, ale mezitím mě to přejde
maťa

jaruska
napsal(a):
Joo,jinak jsem Vám zapomněla napsat,že medvědice už má dráty vyndaný,ale hezky s náma ten vet vymetl,protože když jsme platili tu operaci,tak říkal,že budeme platit jen těch 5 tisíc,jinak už nic platit nebudeme,a při vyndání drátů si řekl zase o 1.100 Kč!!
Vůbec to nemůžu komentovat,poněvadž bych byla sprostá jak dlaždič!
maťa

jaruska
napsal(a):
Super název
Holky vy jste po ránu ukecaný
Jo Áronkovo plachťáky se mi tak moc líbí.Hrozně mu to sluší
Vendul já mám taky hlad,ale bojím se, že když si něco dám, tak poběžím
maťa

maťa
napsal(a):
Ronualdo lulací
Teda Jarčí, to je ale hnusnej vet, co?? Takovýhle podrazáky nesnáším Vydělávají na pejscích.....bych ho asi uškrtila
No, hlavně jestli to udělal dobře a Medvědice bude v pořádku....kdyby ne, tak mi dej vědět, tam fakt dojedu a FAKT ho uškrtím
maťa
napsal(a):
Nooo Jarčííí, do čeníšků si dají, nevděčnice jedny....furt se mě bojí a zdá se mi, že víc a víc....ale ono to je taky dobře Asi je to tím, že jsu cítit psama
Evííí, video by se mělo stáhnout s fotkama a jít normálka pustit..... A poslat!
No to si nejsem tak jistá, že to vieo jde posílat jen tak. Já posílala vido budoucím majitelům koťátka a musela jsem to napřed v programu rozdělit a zazipovat,aby to ten mailík pobral. Video mělo 8 min a rozdělilo se mi to na 14 dílů což znamená na 7 e-mailů
pretty 1
napsal(a):
No to si nejsem tak jistá, že to vieo jde posílat jen tak. Já posílala vido budoucím majitelům koťátka a musela jsem to napřed v programu rozdělit a zazipovat,aby to ten mailík pobral. Video mělo 8 min a rozdělilo se mi to na 14 dílů což znamená na 7 e-mailů
Maťiku....jo...musíme se tam někde najít....aby sme se zase viděli Nevím jestli ho můžu vzít....8.6.jsme měli přeočkování vztekliny....je tam teď taky ta lhůta toho měsíce? Nevíš,???
maťa

maťa
napsal(a):
Teda Jarčí, to je ale hnusnej vet, co?? Takovýhle podrazáky nesnáším Vydělávají na pejscích.....bych ho asi uškrtila
No, hlavně jestli to udělal dobře a Medvědice bude v pořádku....kdyby ne, tak mi dej vědět, tam fakt dojedu a FAKT ho uškrtím
Safra Luci, máš recht...to mi nedošlo!!! Ty videa jsou velký a mejlík to nepobere!!! My ty videa ze soboty Míťově sestře vypálili na DVD, mejlem to poslat nešlo
Tak to je na prdlačky totok....nač tu kameru čovek vlastně má, že?
maťa

sabina
napsal(a):
Maťiku....jo...musíme se tam někde najít....aby sme se zase viděli Nevím jestli ho můžu vzít....8.6.jsme měli přeočkování vztekliny....je tam teď taky ta lhůta toho měsíce? Nevíš,???
Sabulko, myslím že ta lhůta tam je Takže asi ho budeš muset nechat doma...sice u té brány jsou takový starší lidi, ale radši bych to neriskovala
Nooo ale kde se tam najdem? Vy půjdete kterej den?
maťa
napsal(a):
Sabulko, myslím že ta lhůta tam je Takže asi ho budeš muset nechat doma...sice u té brány jsou takový starší lidi, ale radši bych to neriskovala
Nooo ale kde se tam najdem? Vy půjdete kterej den?
ještě nevím...chtěla bych v sobotu, jelikož v neděli máme coursing..tak asi v sobotu....
Dostnanu na narozky snad nějaký KČ...tak nebudeš sama, kdo chce nakupovat oboješky...asi jo...radši zůstane doma...asi mu tu stejně bude líp...než v tom dusnu a horku tam
maťa

maťa

sabina
napsal(a):
ještě nevím...chtěla bych v sobotu, jelikož v neděli máme coursing..tak asi v sobotu....
Dostnanu na narozky snad nějaký KČ...tak nebudeš sama, kdo chce nakupovat oboješky...asi jo...radši zůstane doma...asi mu tu stejně bude líp...než v tom dusnu a horku tam
Právě, chtěla jsem vzít Ibiška, ale v tomhle vedru bych ho mořila a ještě abychom za tři hoďky jeli dom, aby se tam neupekl Bude pro něj lepší, nechat ho doma a pro Gabulínka asi taky....dost na tom, že se tam budeme vařit my
Já na obojcích a vodítkách ulítávám....mohla bych mít osmdesát psů a furt bych měla dost obojků a vodítek
V sobotu hodlám trčet u vlkodávčat a jagošů....a samo koníků a čičinek...prostě všude! Tak doufám, že tě někde najdu...jak budu mít v ruce foťák, tak nevidím, neslyším....
Musíš se orientovat dle Míťy! Ten je vidět všude a z dááálky
maťa

sabina
napsal(a):
Ibišek je už totálně obří a krásnej
Ti mně ani obří nepřijde, ale to je tím, že normálka chodí s hlavou vodorovně s tělem, ovšem když se vypne, nebo sedne a dívá se mi do očí....je fakt, že nemá hlavu u mého pasu, ale u mého žaludku....a to nejsu až tak malinká, takže asi fakt vyrostl
Stejnak je to moje medvědí mimi
maťa
napsal(a):
Právě, chtěla jsem vzít Ibiška, ale v tomhle vedru bych ho mořila a ještě abychom za tři hoďky jeli dom, aby se tam neupekl Bude pro něj lepší, nechat ho doma a pro Gabulínka asi taky....dost na tom, že se tam budeme vařit my
Já na obojcích a vodítkách ulítávám....mohla bych mít osmdesát psů a furt bych měla dost obojků a vodítek
V sobotu hodlám trčet u vlkodávčat a jagošů....a samo koníků a čičinek...prostě všude! Tak doufám, že tě někde najdu...jak budu mít v ruce foťák, tak nevidím, neslyším....
Musíš se orientovat dle Míťy! Ten je vidět všude a z dááálky
Jo...dobrá dobrá...jsem se načipovala na Míťi teda...jo jasně...k vlkodavčátkům bych mocinky chtěla taky.....snad se najdem...minule jsem hledala jak blbá a nejdenou....říkám...jéžiši Tome koukej Kavzazí mimo...a říkám....jůůůůa s kým tu nejní
a bylo to...hledali jsme obě ty nálepky do auta
...u koní se taky zdržím...však já a koně...už se spoří
sabina
napsal(a):
Ibišek je už totálně obří a krásnej
Jééé,Maťí to se tě musím zeptat-ještě že jsem si na to vzpoměla....Pustí nás na výstavu když Aron nemá ještě očkování proti vzteklině?Kdy se to má očkovat?Už teď?Včera mu byli 3měsíce....
Jinak má europas a pak 2x očkování nějakým Vanguard? a teď má jít na třetí přeočkování....
Jaru to je teda "hodný"pan veterinář
maťa

sabina
napsal(a):
Jo...dobrá dobrá...jsem se načipovala na Míťi teda...jo jasně...k vlkodavčátkům bych mocinky chtěla taky.....snad se najdem...minule jsem hledala jak blbá a nejdenou....říkám...jéžiši Tome koukej Kavzazí mimo...a říkám....jůůůůa s kým tu nejní
a bylo to...hledali jsme obě ty nálepky do auta
...u koní se taky zdržím...však já a koně...už se spoří
Sabi, já si ty samolepky do auta objednala u jedné príma paní....a mám tam svoje psy a je to nejlepší!!! A ještě jsou ty samolepky fakt velké!!!
Jukni semka: http://www.arbeus.info/
proxima
napsal(a):
Jééé,Maťí to se tě musím zeptat-ještě že jsem si na to vzpoměla....Pustí nás na výstavu když Aron nemá ještě očkování proti vzteklině?Kdy se to má očkovat?Už teď?Včera mu byli 3měsíce....
Jinak má europas a pak 2x očkování nějakým Vanguard? a teď má jít na třetí přeočkování....
Jaru to je teda "hodný"pan veterinář
nepustí vás tam...a když už je pes naočkovanej...musí uplynou měsíc od vakcnace..aby mohl jít...
maťa
napsal(a):
Sabi, já si ty samolepky do auta objednala u jedné príma paní....a mám tam svoje psy a je to nejlepší!!! A ještě jsou ty samolepky fakt velké!!!
Jukni semka: http://www.arbeus.info/
jóóó Zlato...už jsem se na ten odkaz od tebe koukala...totálně príma...pamatuješ nemohla jsem najít tu Bordynku ve stoje...a teď??? Budu mít rovnou tu svoji
maťa

sabina
napsal(a):
nepustí vás tam...a když už je pes naočkovanej...musí uplynou měsíc od vakcnace..aby mohl jít...
Tak tak Evííí, vidíš, to mi nedošlo! Bez vztekliny ani ránu,.a to ještě musí mít vzteklouše už měsíc
To je teda pitomý.....fakt mě to netrklo
maťa

sabina
napsal(a):
jóóó Zlato...už jsem se na ten odkaz od tebe koukala...totálně príma...pamatuješ nemohla jsem najít tu Bordynku ve stoje...a teď??? Budu mít rovnou tu svoji
Přesně Sabi....to je nejlepší, vlastní pes

maťa
napsal(a):
Tak tak Evííí, vidíš, to mi nedošlo! Bez vztekliny ani ránu,.a to ještě musí mít vzteklouše už měsíc
To je teda pitomý.....fakt mě to netrklo
Máti, Jirkovi se moc ten SAO líbil! A prej když bude od malička s koňma, tak si na ně zvykne... ale já si myslím, že ty pastvecký pudy má prostě v sobě....
Jinak nám se tady bude servírovat nanukáč se šlehandou!!!!!!!!!!!!!!!!!
maťa

sabina
napsal(a):
nevím holky, proč to tak je....takhe na pro pet napůjde Gabík nikdy snámi
Ale půjde Sabulko, příští rok ho nechej normálka naočkovat o měsíc dřív....nic se neděje Já takto zkorigovala očkování svým psům, abych se všema nelítala celej rok zvlášť

napsal(a):
Máti, Jirkovi se moc ten SAO líbil! A prej když bude od malička s koňma, tak si na ně zvykne... ale já si myslím, že ty pastvecký pudy má prostě v sobě....
Jinak nám se tady bude servírovat nanukáč se šlehandou!!!!!!!!!!!!!!!!!
a s jahodamááááááááá!
maťa

proxima
napsal(a):
Vendí, na koníky si zvykne, o tom žádná....to jooo....a bude je hlídat a mít rád, ale na vyjížďky s ním nebudeš moct....bylo by to nebezpečný
Tak si pořiďte asiata a někoho na vyjížďky ještě....ve dvou se to lépe táhne
maťa

sabina
napsal(a):
já mám taky JAHODÝÝÝÝÝ
Jáááá chci taky jahodýýýýýýýýýýýý!!!!! Holky nemám vás ráda....búúúúúúúúú

maťa
napsal(a):
Máti, já bych se podělila.. ale než je pošta doveze, tak budou ee!!!
maťa

sabina
napsal(a):
Moje slova...Skvělý...jak jsi to našla??? Jsem to někdy hledala a nic takovýho nenašla, krom Těch přívěsků ze stříbra...kterej už mám
Ti ani nevím jak....prostě jsem prolízala nové obchody na netu a našla tenhle...funguje nedlouho, ale paní už má plné ruce práce se zakázkama....se mnou se chudák mořila mooc....mám klíčenky, samolepky a cedulky a plánuju ještě kalendáře a zálořky do knih
maťa

napsal(a):
Máti, já bych se podělila.. ale než je pošta doveze, tak budou ee!!!
Právě Vendí....počta blbá...že nemáme holuby co???
Nebo tady řeknu jednomu místnímu Andersenovi.....ten má vrtulník a tank a bojoval ve Vietnamu a tááák
maťa
napsal(a):
a co rovnou dort???

maťa
napsal(a):
Právě Vendí....počta blbá...že nemáme holuby co???
Nebo tady řeknu jednomu místnímu Andersenovi.....ten má vrtulník a tank a bojoval ve Vietnamu a tááák
Máti pozdě, už není !
Tak příště, ju? Nebo já mám v mražáku!
A není to nanukáč, ale Vieneta!
A na počtu nenadávat, počta mě a koníky živí
maťa

sabina
napsal(a):
a co rovnou dort???
Sabulkooo??? Ty ráda provokuješ, žeéééé???? Bude baci baci
Mňam....mňam....Mńááááááááááámmmmmm
napsal(a):
Máti pozdě, už není !
a detailnějc

maťa
napsal(a):
Vendí, na koníky si zvykne, o tom žádná....to jooo....a bude je hlídat a mít rád, ale na vyjížďky s ním nebudeš moct....bylo by to nebezpečný
Tak si pořiďte asiata a někoho na vyjížďky ještě....ve dvou se to lépe táhne
Hahaha! To je Máti dobrej for ! Leda že by přišla ještě jedan taková Kikuška!
No času ještě dost! Musím najít fotky howarda... ať můžem srovnávat a porovnávat
maťa

napsal(a):
Máti pozdě, už není !
U vás je počta fajnky, ale Jižní Moravě nestíhá....to včera říkali i ve zprávách....není počta, jako počta Tady na Vysočině je taky fajn....
maťa

napsal(a):
Hahaha! To je Máti dobrej for ! Leda že by přišla ještě jedan taková Kikuška!
No času ještě dost! Musím najít fotky howarda... ať můžem srovnávat a porovnávat
Tak tak, jen srovnávejte a porovnávejte Su zvědavá a hrozně, jak to nakonec vymyslíte

maťa
napsal(a):
U vás je počta fajnky, ale Jižní Moravě nestíhá....to včera říkali i ve zprávách....není počta, jako počta Tady na Vysočině je taky fajn....
Ju, na JM jsou nové uzle a asi moc nezajeté, hlavně ta nová technika

maťa
napsal(a):
Tak tak, jen srovnávejte a porovnávejte Su zvědavá a hrozně, jak to nakonec vymyslíte
Máti, já to vidím na NO ! Ale kdo ví.....
maťa

napsal(a):
Tak faktem je Vendí, že NO je univerzální....to zase jo
Ale su fakt zvědavá, jak stará baba čééče Nakonec stejně budete mít dva...už to vidím....dřív, nebo později....

napsal(a):
Máti mám prosbičku, Ty jsi takové ten pesomil... můžu napsat mailíka? Mě se to přímo netýká, ale....
maťa

napsal(a):
Máti mám prosbičku, Ty jsi takové ten pesomil... můžu napsat mailíka? Mě se to přímo netýká, ale....
Jen piš Vendulko
maťa

sabina
napsal(a):
máte pravdu...pošta je tu hroznáááposlední dobou
Se jim ty uzle nějak ne a ne rozuzlovat Ale to přijde...doufám
maťa

sabina
napsal(a):
no...doufám i já....i balíková služba je bad.....fakt na prdelku než něco dojde...jednou za dva dny....a podruhé čekáš 14 dní....to aby se jeden...po...
No jo Sabči, vzali si toho moc a technika je jen technika....není nad ručičky
Mně naštěstí nikdo balíčky neposílá....teda třeba balíčky jídla a tak by se šikly, ale nikdo nece nic posílat
maťa

proxima
napsal(a):
Bych měla kooonečně uklidit a možná i zajet na ten nákup....ale s těma bolavýma nohama se mi tadyk tak kráááásně hačááááá
Nákup asi nechám až na Míťu....a uklízení neuteče To včera v tom mejlíku od Vendulky bylo napsáno mooo dobře
pretty 1
napsal(a):
No holky já v tom mám teď pěknej bordel.Kdo kde teda dělá??? Vendul já myslela, že děláš v lékárně a ty jsi na poště?? Tedy to jsem ale popleta co.Tak v té lékarně dělá asi Lenny.....
Achjo ta paměť je ale děravá
asi víš kdo kde dělá...jen se bavíme, že jahody nestihnem poštou doručit včas a ještě ne - e
maťa

sabina
napsal(a):
ti jsou ale zlí na Maťu.... neboj...jsou hloupoučcí...že ti nic neposílají....ošklivky jedny
viď??? Taky jim nic nepošlu a bude
maťa

pretty 1
napsal(a):
Bože já mám ale hlad.......
Já taky Luci
maťa

pretty 1
napsal(a):
No jo a kde je dneska Boženka???????
Neříkala něco, že dělají seno? A nebo zase vozí dětičky?
sabina
napsal(a):
přesně tak Vendi....ale to asi každej
Jééé,no holky to mě neštvěte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!My ho musíme vzít sebou!!
Tak to je teda pěkně blbé..Ale dobře že jste mě to řekli...Ale dyť tam lidi chodí normálně se štěňátkama,nee??A třece se jim neočkuje vzteklina hned ve 2 měsících????
Ježiši ten dooort!!!!!!!!!!!!!!Ňam ňam!!!!!!!!!!!!!!

maťa
napsal(a):
Bych měla kooonečně uklidit a možná i zajet na ten nákup....ale s těma bolavýma nohama se mi tadyk tak kráááásně hačááááá
Nákup asi nechám až na Míťu....a uklízení neuteče To včera v tom mejlíku od Vendulky bylo napsáno mooo dobře
Máti máš to tam!
Luci já pracuju pod Českou poštou, ale ne přímo jako na poště za přepážkou, ale na takovém velkém závodě kde máme archivy, různé servery, účto, různé elektronické služby...
proxima
napsal(a):
Jééé,no holky to mě neštvěte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!My ho musíme vzít sebou!!
Tak to je teda pěkně blbé..Ale dobře že jste mě to řekli...Ale dyť tam lidi chodí normálně se štěňátkama,nee??A třece se jim neočkuje vzteklina hned ve 2 měsících????
Ježiši ten dooort!!!!!!!!!!!!!!Ňam ňam!!!!!!!!!!!!!!
no...určitě musí být naočkovaný....když jsme to zkoušeli s Borderem...nepustili nás....tak musel děda čekat s nim v autě...a s Gabem jsme to nezkoušeli...byl sice naočkovaný...ale jen pár dnů...takže taky nic...zkus tam zavolat...a třeba je umluvíš

sabina
napsal(a):
jo..jak se z lesa ozývá..tak tam taky musíš ty volat..kakáč na ně
Sabí, pesan má ještě čas! Chceme ho až bude plotek, jinak by byl zavřený v kotci když třeba budem v práci a tak.. a to nechcem, chceme aby hlídal!
sabina
napsal(a):
no...určitě musí být naočkovaný....když jsme to zkoušeli s Borderem...nepustili nás....tak musel děda čekat s nim v autě...a s Gabem jsme to nezkoušeli...byl sice naočkovaný...ale jen pár dnů...takže taky nic...zkus tam zavolat...a třeba je umluvíš
aby tady těch psisek na koňským fóru nebylo málo
napsal(a):
Sabí, pesan má ještě čas! Chceme ho až bude plotek, jinak by byl zavřený v kotci když třeba budem v práci a tak.. a to nechcem, chceme aby hlídal!
Vendi...skvělý, jsem ráda, že jsou i lidi, kteří jsou normální....a klidně počkají....a nebudou psa zavírat do kotce....
sabina
napsal(a):
Vendi...skvělý, jsem ráda, že jsou i lidi, kteří jsou normální....a klidně počkají....a nebudou psa zavírat do kotce....
ale přece jen...jedna koňská

sabina
napsal(a):
Jo jo, i koníky máme na pastevním ustájení... tak i pesan musí mít volnost! Boudu s kotcem budu mít určitě, ale jeho hlavní teritorium bude zahrada a 4,5 hektaru louky s koníkama!
napsal(a):
Jo jo, i koníky máme na pastevním ustájení... tak i pesan musí mít volnost! Boudu s kotcem budu mít určitě, ale jeho hlavní teritorium bude zahrada a 4,5 hektaru louky s koníkama!
bomba...bude se mít u vás moc dobře...ostatně jako asi všichni tady u vás všech

sabina
napsal(a):
bomba...bude se mít u vás moc dobře...ostatně jako asi všichni tady u vás všech
Sabí nepřeháněj... ale určitě všichni děláme pro svoje chlupáče to nej.... jako uričtě i Ty!!!
napsal(a):
Sabí nepřeháněj... ale určitě všichni děláme pro svoje chlupáče to nej.... jako uričtě i Ty!!!
jasně...snažíme se....já bych totiž za koně a psiska položila život..nejednou mi v životě pomohly......100x víc než lidi....jsem za nás lidi někdy tak naštvaná....jsem hrozný zvěrstva...nepřijde vám?
maťa

napsal(a):
Máti máš to tam!
Luci já pracuju pod Českou poštou, ale ne přímo jako na poště za přepážkou, ale na takovém velkém závodě kde máme archivy, různé servery, účto, různé elektronické služby...
Vendi, už sem odpověděla!
Evííí, vzteklina se dá očkovat už ve 3 měsících!!!! Ale obvykle se to dělá jen u velkých plemen, která jsou v prostředí, kde by se mohla nakazit....třeba Brno a parky plné psů, nebo tak
Takže proto tam chodí i se štěndama
Ale človíčku, je pravda, že i malá plemena jsem tam viděla jako štěňátka....a 6 měsíců jim nebylo teda!!!
Fakt tam zavolej a optej se, to má Sabča dobrej nápad!!! Telefon víš? Najdeš ho na:
www.propet.cz
maťa
napsal(a):
Evííí, vzteklina se dá očkovat už ve 3 měsících!!!! Ale obvykle se to dělá jen u velkých plemen, která jsou v prostředí, kde by se mohla nakazit....třeba Brno a parky plné psů, nebo tak
Ale človíčku, je pravda, že i malá plemena jsem tam viděla jako štěňátka....a 6 měsíců jim nebylo teda!!!
Fakt tam zavolej a optej se, to má Sabča dobrej nápad!!! Telefon víš? Najdeš ho na:
www.propet.cz
řekni, že nastala situace...kdy prcka musíte vzít...jestli by ti nemohli vystavit nějaké povolení...nebo na bráně říct..že tvůj pejsek podle průkazu mlže dál...třeba vyhoví

sabina
napsal(a):
jasně...snažíme se....já bych totiž za koně a psiska položila život..nejednou mi v životě pomohly......100x víc než lidi....jsem za nás lidi někdy tak naštvaná....jsem hrozný zvěrstva...nepřijde vám?
Přesně tak!
maťa
napsal(a):
www.propet.cz
Holky díky!!!!
Už jsem tam psala mail a ještě tam pak Jura zavolá a zeptá se.Uvidíme.No 3 měsíce mu bylo včera..přijde mě to brzo na vzteklinu,ale klidně můžeme už teď jestli se to tak dělá...

sabina
napsal(a):
řekni, že nastala situace...kdy prcka musíte vzít...jestli by ti nemohli vystavit nějaké povolení...nebo na bráně říct..že tvůj pejsek podle průkazu mlže dál...třeba vyhoví
Máti díky, máš tam ještě písání...
maťa

sabina
napsal(a):
jojo....
Evííí dělá, ale nevím, jak u malých pejsků....u velkých a obřích plemen to problém není, já Agbara očkovala na vzteklouše pár dní po třetím měsíci...ale malé pejsky myslím nechávají do těch šesti měsíců, ono to zatěžuje imunitu a malý pejsek je přeci jen citlivější
Ale oni ti asi poradí nejlépe, jak a co.... Dej pak vědět, jooo Evííí???
proxima
napsal(a):
....pžece by vás toto nekoušlooo!!!!!
...nová poloha spaní...
maťa
napsal(a):
Joo,díky,Máti,no přesně to samý mám chuť udělat i já,uškrtit ho zaživa!No ale to by pan doktor nemohl mít fungl novej model Meďoura,že jo??No snad jí to aspoň dobře sroste,poněvadž jak ne,tak ho uškrtím a ještě k tomu ho i udusím!!!
maťa
napsal(a):
Evííí dělá, ale nevím, jak u malých pejsků....u velkých a obřích plemen to problém není, já Agbara očkovala na vzteklouše pár dní po třetím měsíci...ale malé pejsky myslím nechávají do těch šesti měsíců, ono to zatěžuje imunitu a malý pejsek je přeci jen citlivější
Ale oni ti asi poradí nejlépe, jak a co.... Dej pak vědět, jooo Evííí???
Dobře,pak dám vědět...ježiš mankoté,já myslela jak dnes budu pilná a zase jsem tu zůstala s váma sedět!!!Vy jste fakt drogy holkýý!!!!!!!!!!!!§
Ale fičím zase chvíli něco dělat...
jaruska
napsal(a):
Joo,díky,Máti,no přesně to samý mám chuť udělat i já,uškrtit ho zaživa!No ale to by pan doktor nemohl mít fungl novej model Meďoura,že jo??No snad jí to aspoň dobře sroste,poněvadž jak ne,tak ho uškrtím a ještě k tomu ho i udusím!!!
my takhle za veta vyplázli přes 3 500kč...takže tě Jaruš plně chápu...to je pak na věšák
maťa

proxima
napsal(a):
...nová poloha spaní...
Ten Aronek je nskutečnej....já bych ho tááák umuchliláááá
Vendí, sem ti ještě odepsala a porááád neděkuj, když není zač
Taky bych měla jít fakt uklidit....ale taky je mi tady dobře

sabina
napsal(a):
Nejste sami holky...sice jsem se sem za váma tak trochu přivtěrkla...jste fajn
Ju Sabí a při vstupním pohovoru by jsi nám měla říct, z kama jsi, kolik Ti je, co děláš, co máš za zvířectvo... no prostě zpoveď pro zvědavé baby a Jurku
maťa

proxima
napsal(a):
To dají teda....jsme ukecaný, to je děs....se blíží víkend a tak tu nebudeme, takže předkecáváme dopředu
No jooo Sabi....měla by ses nám představit....to je tadyk taková vstupní podmínka

pretty 1
napsal(a):
Holky my skoro za 2 hoďky naplnili hnedle celou radu
To budou mít holky večer co číst. Ty nám dají
Jo, akorát tím vázne moje směrnice!

maťa
napsal(a):
To dají teda....jsme ukecaný, to je děs....se blíží víkend a tak tu nebudeme, takže předkecáváme dopředu
No jooo Sabi....měla by ses nám představit....to je tadyk taková vstupní podmínka
No já se vždycky těším v pondělí do práce... ale na Vás, ne na práci!!!!!!!!!!!

napsal(a):
Eví máme na příspěvku stejný čas!!!!!!!!!!!!!!! haha, to je sranda!
napsal(a):
Ju Sabí a při vstupním pohovoru by jsi nám měla říct, z kama jsi, kolik Ti je, co děláš, co máš za zvířectvo... no prostě zpoveď pro zvědavé baby a Jurku
tak dobře....podstoupím vstupní prohlídku
Maťa mě sice už zná...ale tak vy ne, žejo?
Bydlím kousek od Brna - cca 15km
Vlastní Bordeauxskou dogu...Gabíka - má momentálně 14měsíců
Jinak jsem od mala jezdila na koních...začínala na westernu a pak zkoušela přes rok anglii a i sem tam něco zkočila...měla jsem dělat licenci...ale přišel chlap, já v pubertě a koza se na to vybodla....
teď je chlap už přes 4 roky a máme u nich zemědělství...a ty stáje holky....no...takže jsem řekla, že u téhle příležitosti zůstávám a spořím si na nějakéh Arabáška....jezdila jsem totiž jednoho angloaraba...a ten mi zůstal v srdci napořád...
jinak je mi 19...takže prťě....zatím...ale zkušeností o kopanců od života si myslím, že mám na 19 až dost...jinak vás tu holky sleduju už pšknš douho...pročítám zárovně s arabama, a ty z moderky králíkůůů.tak se to množí arabama,...takže proto..jinak miluji obrovskýá koně, jako i Maťa...shiry a SN....apod...jinak nevím co ještě...klidně se optejte
maťa

napsal(a):
Luci, to není bulmastif, ale bordo doga
sabina
napsal(a):
tak dobře....podstoupím vstupní prohlídku
Maťa mě sice už zná...ale tak vy ne, žejo?
Bydlím kousek od Brna - cca 15km
Vlastní Bordeauxskou dogu...Gabíka - má momentálně 14měsíců
Jinak jsem od mala jezdila na koních...začínala na westernu a pak zkoušela přes rok anglii a i sem tam něco zkočila...měla jsem dělat licenci...ale přišel chlap, já v pubertě a koza se na to vybodla....
teď je chlap už přes 4 roky a máme u nich zemědělství...a ty stáje holky....no...takže jsem řekla, že u téhle příležitosti zůstávám a spořím si na nějakéh Arabáška....jezdila jsem totiž jednoho angloaraba...a ten mi zůstal v srdci napořád...
jinak je mi 19...takže prťě....zatím...ale zkušeností o kopanců od života si myslím, že mám na 19 až dost...jinak vás tu holky sleduju už pšknš douho...pročítám zárovně s arabama, a ty z moderky králíkůůů.tak se to množí arabama,...takže proto..jinak miluji obrovskýá koně, jako i Maťa...shiry a SN....apod...jinak nevím co ještě...klidně se optejte
je toé bordeauxská doga...jsou si podobní....
maťa

proxima
napsal(a):
No to je náááhodička...ježiš kopněte mě někdo do zadku...já odsud nevztanu!!!!
Mě taky kopněte joooío??????
maťa

pretty 1
napsal(a):
Jo jo taky už jsem koukala.Mě ty jejich šklebíky přijdou podobný
Co máš z toho Luci, já si pletu bulmastifa s bandogem..-....sou vlastně skoro stejní, jen se každej jinak jmenuje
pretty 1
napsal(a):
jsou si podobný....hodně lidí si je plete...protože jsou i brodyny, co mají pusu černou a to už vůbec lidi nepoznají...jenže bullmastif ji má vždy černou...takže když ti to přijde jako bull...a nebude to mít tmavou pusu...je to bordyna
maťa

sabina
napsal(a):
jsou si podobný....hodně lidí si je plete...protože jsou i brodyny, co mají pusu černou a to už vůbec lidi nepoznají...jenže bullmastif ji má vždy černou...takže když ti to přijde jako bull...a nebude to mít tmavou pusu...je to bordyna
Holky, kdo založí novou Radu, a pak mě odsud už vykopéééé????
pretty 1
napsal(a):
naše terča je jim taky podobná žejóóóó