woldemortík

sendynka
napsal(a):
dej sem fotečky maminek s miminky
já bych jí sem ráda dala,ale ještě si musím měsíc počkat
woldemortík
napsal(a):
já bych jí sem ráda dala,ale ještě si musím měsíc počkat
sendynka
napsal(a):
Ahojky,přidávám fotečky mé kobylky jménem Domina a její hříbátko Dar. Je to sice z loňského roku,ale snad to nebude vadit.
sendynka
napsal(a):
a tentokrát v pohybu
irculka
napsal(a):
Ahojky,přidávám fotečky mé kobylky jménem Domina a její hříbátko Dar. Je to sice z loňského roku,ale snad to nebude vadit.
tak jsem se už dočkala
sendynka
napsal(a):
a ještě jedna odpočinková.
sendynka
napsal(a):
Maminka Fatima a hřebeček Frisco narozen 6.5.2007
sendynka
napsal(a):
a že prý se letos kobylky nerodí....
sapaska
napsal(a):
a že prý se letos kobylky nerodí....
věk: 6 hod a už balancovala i na 3 nožičkách
bonita
napsal(a):
Irculko: to zriebatko je krasne, len sa chcem spytat, akeho malo otca, lebo sa mi zda oproti maminke trosku malinke
odpověď pro Bonitu,mamča je plnokrevná kobylka a nechtěně nám jí připustil hřebec od přítele arabxquarterem. Je fakt,že byl po narození piňďa,ale pak to dohnal Ale je to ušlechtilý koník jemný a strašně učenlivý. Prodala jsem ho v 6měsících z nedostatku místa,až mně to mrzelo,protože to byl hodný a chytrý koník. A fotka je třetí den po ohřebení,takže prcek
kovbojka
napsal(a):
Krásný koník...hele to je fris že? Připomíná mi jednu kobylku kterou jsem znala. Můžu se zeptat odkud jste? Nebo spíš odkud je ta kobylka?
.....
sapaska
napsal(a):
věk: 6 hod a už balancovala i na 3 nožičkách
krásný hříbátko,ryzáčci jsou super.Známý má taky kobylu šedou plavku,ale nikdy nedala jinak zbarvený hříbě něž po sobě,čím jste připouštěli že máte zrzečku?Hodím jsem foto květnového hříbka...
sonik
napsal(a):
krásný hříbátko,ryzáčci jsou super.Známý má taky kobylu šedou plavku,ale nikdy nedala jinak zbarvený hříbě něž po sobě,čím jste připouštěli že máte zrzečku?Hodím jsem foto květnového hříbka...
když to byl dotaz na mne, tak myslím, že kobylka bude hnědka nebo taky plavka, na fotce je ještě hříběcí srst, teď má 3 týdny a začína kolem čumáku šednout- hnědnout uvidíme
sapaska
napsal(a):
když to byl dotaz na mne, tak myslím, že kobylka bude hnědka nebo taky plavka, na fotce je ještě hříběcí srst, teď má 3 týdny a začína kolem čumáku šednout- hnědnout uvidíme
Laidynka a stále vitální Merlin...
tajemma danny
napsal(a):
Laidynka a stále vitální Merlin...
Asconka a Goliáš
tajemma danny
napsal(a):
Asconka a Goliáš
A poslední Kely(šová) a bezejmenný
tajemma danny
napsal(a):
A poslední Kely(šová) a bezejmenný
naše 10-ti letá kobča po Aldan a její 4měsíční hříbek Robi, jeho tatík je nepapírovanej frís. Jinak hřebeček se narodil na pátek 13.4. :)) a je to super koník...ale při říji nám obskakuje kobči
nikiska
napsal(a):
naše 10-ti letá kobča po Aldan a její 4měsíční hříbek Robi, jeho tatík je nepapírovanej frís. Jinak hřebeček se narodil na pátek 13.4. :)) a je to super koník...ale při říji nám obskakuje kobči
a ještě Robi, bez maminky
nikiska
napsal(a):
a ještě Robi, bez maminky
a tady si hrál na mrtvýho a myslel, že nepřídu na to že to neni pravda
nikiska
napsal(a):
a tady si hrál na mrtvýho a myslel, že nepřídu na to že to neni pravda
Jé, tak my jsme o víkendu kupovali plnokrevný hřebečky, podepsaný smlouvy, zaplaceno, a když jsme odjížděli zpět do Mostu, tak se oba váleli, jeden přesně po vzoru Robiho , tak jsme se Wendy - nové paní majitelce smáli, že už jí chcípnul, pár hodin po tom, co ho koupila.
A tady, její Fragbox
nikita11
napsal(a):
Jé, tak my jsme o víkendu kupovali plnokrevný hřebečky, podepsaný smlouvy, zaplaceno, a když jsme odjížděli zpět do Mostu, tak se oba váleli, jeden přesně po vzoru Robiho , tak jsme se Wendy - nové paní majitelce smáli, že už jí chcípnul, pár hodin po tom, co ho koupila.
A tady, její Fragbox
Naše kobylky : Dogora a hžíbo Dark Side of the Moon (Darinka, Mufí)
nikita11
napsal(a):
A tady, její Fragbox
Ahojky, vy ste z Mostu? Já taky..kde máte koníky?? Já mám koníka sice v Žatci, ale mohla by simi napsat sem nebo na mail?? (Nikitttkaa@seznam.cz) díky moc
nikiska
napsal(a):
Ahojky, vy ste z Mostu? Já taky..kde máte koníky?? Já mám koníka sice v Žatci, ale mohla by simi napsat sem nebo na mail?? (Nikitttkaa@seznam.cz) díky moc
Jj, z Mostu. Hříbátka máme ještě v Praze, zatím. A zbytek koňulí na hipodromu, Wendy brácha s jeho přítelkyní mají dvě dostihový kobylky. Teď jsem koukala na to hříbátko, není náhodou jeho mamina kobylka Radana ze Svinčic? Myslím že jí v Žatci měl nějaký pán hned u nádraží.
sadzi saj

nikita11
napsal(a):
Jj, z Mostu. Hříbátka máme ještě v Praze, zatím. A zbytek koňulí na hipodromu, Wendy brácha s jeho přítelkyní mají dvě dostihový kobylky. Teď jsem koukala na to hříbátko, není náhodou jeho mamina kobylka Radana ze Svinčic? Myslím že jí v Žatci měl nějaký pán hned u nádraží.
Tak tady jeden hřebeček po Oridovi
sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
Tak tady jeden hřebeček po Oridovi
A tady zvědavě kouká, co to dělám
sadzi saj

nikita11
napsal(a):
Jo tak to je přesně ta Radana do nedávna měl i Mocninu taky ze Svinčic, ale tu prodal a má po ní jen syna. Takže vy to máte na dostihy..no já jen zjišťuju kde v okolí Mostu sou takhle všude koně. Dík za odpověď
nikiska
napsal(a):
Jo tak to je přesně ta Radana do nedávna měl i Mocninu taky ze Svinčic, ale tu prodal a má po ní jen syna. Takže vy to máte na dostihy..no já jen zjišťuju kde v okolí Mostu sou takhle všude koně. Dík za odpověď
tady jsou moje milovana arabska miminka - foto Linda welsch
gianna
napsal(a):
tady jsou moje milovana arabska miminka - foto Linda welsch
Tady jedna akcni
Shagya Sejna a dcera Sissi
alfi pav
napsal(a):
Tady jedna akcni
Shagya Sejna a dcera Sissi
Taky mate problemy prcka zvednout, kdyz si lehne na nespravnem miste a zacne delat siestu?
U te moji je to pro cloveka nemozne, musi mi ji zvedat pes oblizovanim, jinak zadna sance
Tady pes zacina malou zvedat (je to uz starsi fotka, mrne ma ted 4 mesice)
alfi pav
napsal(a):
Taky mate problemy prcka zvednout, kdyz si lehne na nespravnem miste a zacne delat siestu?
U te moji je to pro cloveka nemozne, musi mi ji zvedat pes oblizovanim, jinak zadna sance
Tady pes zacina malou zvedat (je to uz starsi fotka, mrne ma ted 4 mesice)
A tady uz je stojici a pripravena prejit cca 10m na pastvinu, aby sebou placla na zem znovu
nikita11
napsal(a):
A tady, její Fragbox
jujky co tady dela moje miminovy jste se nesmali vy jste se vsichni primo tlemili
dagies
napsal(a):
to na hoře je před dvěma roky, tahle je z letoška
Tínka a Rosa Lee
woldemortik
napsal(a):
bogar tři týdny
arabské klisny s hříbaty v Babolne
monikafris
napsal(a):
klisny v zápřeži s hříbaty - foceno v Babolne
welsh