Nejmenší koně světa

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.12.2005 17:06

Vkládejte fotečky nejmenších koní ,miniappaloosa)

Mini horse:

30.11.2005 23:08

pizneta napsal(a):

Mini horse:

srandovní koníci, co? Mě se moc líbí. Jsou menší než naši psi!

30.11.2005 23:09

lucky napsal(a):
srandovní koníci, co? Mě se moc líbí. Jsou menší než naši psi!

schválně......malý koník v zápřahu

30.11.2005 23:11

lucky napsal(a):
schválně......malý koník v zápřahu

a já a můj 18 měsíční novofundlanďan Darés

Tady se zrovna rozjíždí a zabírá

2.12.2005 22:39

lucky napsal(a):

to je super fotka, odkial mas taky minivozik?Ja som vzdy"zapriahala" moju rotvajlerku a potom i hovawartku, ale len do sani a na lyziach ma tiez tahali, to je fakt dobreeee

2.12.2005 22:43

bonita napsal(a):
to je super fotka, odkial mas taky minivozik?Ja som vzdy"zapriahala" moju rotvajlerku a potom i hovawartku, ale len do sani a na lyziach ma tiez tahali, to je fakt dobreeee

Vozík je snad dvacet let starý. Táta ho děla na prvního psa. Nyní vymýšlím nový, protože jsem vymyslela pro Daréska práci. Jezdím do stolárny pro napytlované hobliny a ona je odveze domů. Je nadšený, že může pracovat. Takže rada, udělat nákres a nechat vyrobit.

3.12.2005 09:42

lucky napsal(a):
Vozík je snad dvacet let starý. Táta ho děla na prvního psa. Nyní vymýšlím nový, protože jsem vymyslela pro Daréska práci. Jezdím do stolárny pro napytlované hobliny a ona je odveze domů. Je nadšený, že může pracovat. Takže rada, udělat nákres a nechat vyrobit.

Minikoníci jsou fakt super!V Lysý(2005)jsem viděla pár těchto ponďů a jsou fakt krááásný!

3.12.2005 09:44

zebra napsal(a):
Minikoníci jsou fakt super!V Lysý(2005)jsem viděla pár těchto ponďů a jsou fakt krááásný!

A foto

4.12.2005 17:00

pizneta napsal(a):

Mini horse:

Lidi, viděli jste už slepeckého koně? Dávám tady několik snímků. Myslím, že pobaví, jen nevím, asi tohle už s koněm fakt nemá mnoho společného!

Ale koukněte se, pokud už tyto snímky neznáte....

4.12.2005 17:01

lucky napsal(a):
Lidi, viděli jste už slepeckého koně? Dávám tady několik snímků. Myslím, že pobaví, jen nevím, asi tohle už s koněm fakt nemá mnoho společného!

Ale koukněte se, pokud už tyto snímky neznáte....

A ty botičky!

4.12.2005 17:02

lucky napsal(a):
A ty botičky!

schody

4.12.2005 17:04

lucky napsal(a):
metro

pes nebo kůň ?

4.12.2005 17:05

lucky napsal(a):
pes nebo kůň ?

ještě v posteli...teda, to už je docela zvrácené

4.12.2005 17:06

lucky napsal(a):

Ale alespoň jeden krásný výkon.

Šikulka prcek, co?

doga

19.7.2006 09:50
doga

lucky napsal(a):
Ale alespoň jeden krásný výkon.

Šikulka prcek, co?

tý jo ten by mohl závodně skákat agility! Medium!!

19.7.2006 13:42

pizneta napsal(a):

Mini horse:

Tak tady první

19.7.2006 13:44

kobylka napsal(a):
Tak tady první

A tady druhá foto a to poslední

11.3.2009 20:29
saddlery

XXX.XXX.2.142

lucky napsal(a):

roztomilý

11.3.2009 20:39
mili

XXX.XXX.130.10

kobylka napsal(a):
A tady druhá foto a to poslední

No tak ti jsou úžasní!! Taky jsem je viděla jednou v Lysé...A nejvíc mě vždycky pobaví jak se jich bojí někteří velcí koně...

11.3.2009 20:42
lucky

XXX.XXX.230.77

mili napsal(a):
No tak ti jsou úžasní!! Taky jsem je viděla jednou v Lysé...A nejvíc mě vždycky pobaví jak se jich bojí někteří velcí koně...

no to věřím..tohle jen tak nevidí

Já jsem do nich úplný blázen, jednou bych takového prcka brala

http://www.tikitano.cz/

12.3.2009 09:08
katjuschka

XXX.XXX.229.232

lucky napsal(a):
no to věřím..tohle jen tak nevidí

Já jsem do nich úplný blázen, jednou bych takového prcka brala

http://www.tikitano.cz/

Beauty

12.3.2009 09:09
katjuschka

XXX.XXX.229.232

katjuschka napsal(a):
Beauty

Lady

12.3.2009 09:10
katjuschka

XXX.XXX.229.232

katjuschka napsal(a):
Lady

A v lete

12.3.2009 09:12
katjuschka

XXX.XXX.229.232

katjuschka napsal(a):
A v lete

Kazdu chvilu cakame dve zriebatka, jedno sa ma vyliahnut cez vikend druhe o tyzden, tak drzte palce Inak kone su "vysoke" 75 a 85 cm

12.3.2009 16:17
kesau

XXX.XXX.123.249

katjuschka napsal(a):
Kazdu chvilu cakame dve zriebatka, jedno sa ma vyliahnut cez vikend druhe o tyzden, tak drzte palce Inak kone su "vysoke" 75 a 85 cm

hej tak ti jsou přímo luxusní.....ten tmavší v té zimní srsti je překrásný!! a ty světlé konce, fakt moc pěkní (jsem teď nedávala pozor, jestli je to klisnička nebo valášek)

12.3.2009 16:19
kesau

XXX.XXX.123.249

kesau napsal(a):
hej tak ti jsou přímo luxusní.....ten tmavší v té zimní srsti je překrásný!! a ty světlé konce, fakt moc pěkní (jsem teď nedávala pozor, jestli je to klisnička nebo valášek)

aha, takže kobuchy to jsou, už jsem si to přečetla...a nejsou to světlé konce, ale flek...nj, už mám dneska dost

12.3.2009 16:42
lucky

XXX.XXX.230.77

kesau napsal(a):
aha, takže kobuchy to jsou, už jsem si to přečetla...a nejsou to světlé konce, ale flek...nj, už mám dneska dost

No to jsou kráásné kobylky! Já jsem na tmavé ryzáčky zatížená. Ale obě jsou nádherné! Klidně může být víc fotek A na hříbátka se tady budeme těšit!!!!
tyhle prcky fakt žeru

buggyna

12.3.2009 16:45
buggyna

XXX.XXX.81.124

lucky napsal(a):

jaký má displazie, když v 18 měsících tahá?

13.3.2009 18:37
katjuschka

XXX.XXX.241.50

lucky napsal(a):
No to jsou kráásné kobylky! Já jsem na tmavé ryzáčky zatížená. Ale obě jsou nádherné! Klidně může být víc fotek A na hříbátka se tady budeme těšit!!!!
tyhle prcky fakt žeru

Ďakujem za povzbudivé slová, budú to aj "moje" prvé žriebätká, tak som zvedavá ako to vypáli No - ten menší krpec je tricolor - biela-hnedá-čierna(hriva,chvost) a väčší krpec je čokoládkový. Inak čo sa týka povahy - už by som ich nemenila za "veľké" kone =) Sú to fakt najprítulnejšie stvorenia na celom konskom svete

Tak teda ešte dve fotky

Lady

13.3.2009 18:39
katjuschka

XXX.XXX.241.50

katjuschka napsal(a):
Ďakujem za povzbudivé slová, budú to aj "moje" prvé žriebätká, tak som zvedavá ako to vypáli No - ten menší krpec je tricolor - biela-hnedá-čierna(hriva,chvost) a väčší krpec je čokoládkový. Inak čo sa týka povahy - už by som ich nemenila za "veľké" kone =) Sú to fakt najprítulnejšie stvorenia na celom konskom svete

Tak teda ešte dve fotky

Lady

a malá Beauty

13.3.2009 18:40
katjuschka

XXX.XXX.241.50

katjuschka napsal(a):
a malá Beauty

a aby som si nedávala len svoje - Jasper vant Heidepark - dedulo buduceho zriebatka

13.3.2009 18:41
katjuschka

XXX.XXX.241.50

katjuschka napsal(a):
a aby som si nedávala len svoje - Jasper vant Heidepark - dedulo buduceho zriebatka

tatino buduceho zriebatka

13.3.2009 18:42
katjuschka

XXX.XXX.241.50

katjuschka napsal(a):
tatino buduceho zriebatka

a Ladyninin tato Vulcan. Vsetko miniponíci

13.3.2009 18:44
katjuschka

XXX.XXX.241.50

katjuschka napsal(a):
a Ladyninin tato Vulcan. Vsetko miniponíci

a Bella - ta mala byt moja, len to bohuzial nevyslo =/ Inak konici maju aj svoju vlastnu stranku www.minipony.estranky.sk - prosim neberte to ako reklamu ked to sem pisem (uz mi to raz vycitali), je tam plno fotiek a clankov zo zivota krpatych slecien

13.3.2009 19:06
nikootin

XXX.XXX.118.69

katjuschka napsal(a):
a Bella - ta mala byt moja, len to bohuzial nevyslo =/ Inak konici maju aj svoju vlastnu stranku www.minipony.estranky.sk - prosim neberte to ako reklamu ked to sem pisem (uz mi to raz vycitali), je tam plno fotiek a clankov zo zivota krpatych slecien

jsou to slaďoušci, vždycky byl můj sen mít "malýho a velkýho" ;) toto jsem našla na netu :)

13.3.2009 19:06
nikootin

XXX.XXX.118.69

nikootin napsal(a):
jsou to slaďoušci, vždycky byl můj sen mít "malýho a velkýho" ;) toto jsem našla na netu :)

13.3.2009 19:11
lucky

XXX.XXX.230.77

nikootin napsal(a):

Teda já tyhle prcky miluji! Nikdo nic vyčítat nebude a já teda mám šíílenou slabost pro ty čokolády..tyhle tmavé ryzáky děsně miluji a vidím, že u těch prcků je to docela častá barvička! Snad jednou budu takového taky mít. Jsou velcí jak naši psi

13.3.2009 19:25
lucajs

XXX.XXX.122.234

lucky napsal(a):
Teda já tyhle prcky miluji! Nikdo nic vyčítat nebude a já teda mám šíílenou slabost pro ty čokolády..tyhle tmavé ryzáky děsně miluji a vidím, že u těch prcků je to docela častá barvička! Snad jednou budu takového taky mít. Jsou velcí jak naši psi

Tak se taky přidám.
Jinak nejkrásnější je ta čokoládová od Katjuschky, a Katko...odkad jsi ze Slovenska?? Teda pokud tam bydlíš když píšeš slovensky.
Cigínek....minihorse, bez PP, kdysi jako malý v cirkuse, ted po tolika majitelích skončil u mě s astmatem, už ho mám rok a je to miláček....spurný

13.3.2009 19:28
lucajs

XXX.XXX.122.234

lucajs napsal(a):
Tak se taky přidám.
Jinak nejkrásnější je ta čokoládová od Katjuschky, a Katko...odkad jsi ze Slovenska?? Teda pokud tam bydlíš když píšeš slovensky.
Cigínek....minihorse, bez PP, kdysi jako malý v cirkuse, ted po tolika majitelích skončil u mě s astmatem, už ho mám rok a je to miláček....spurný

a ještě v létě.....

13.3.2009 19:39
katjuschka

XXX.XXX.241.50

lucajs napsal(a):
a ještě v létě.....

Lady odkazuje že ďakuje za kompliment a že možme hodiť rande s Cigískom aký je povahovo? to by ma zaujímalo, lebo zatiaľ som stretla iba fakt zlaté povahy =) Bývam blízko pri Bratislave, takže áno - Slovensko. Baby som si doviezla minulý rok na jar z Holandska =) Bohužiaľ vyzerá to tak, že práve tú čokoládu budem musieť na jeseň aj so žriebätkom predať =::::::((( - ja sa čiastočne sťahujem, kvôli tomu, že mi na výške zrušili Mgr. odbor a budem si môcť nechať doma len tú menšiu s jej žriebätkom (tá je maminina)

14.3.2009 06:10
rampelnik

XXX.XXX.210.137

pizneta napsal(a):

Mini horse:

Malý,nenáročný.

14.3.2009 10:21
lucajs

XXX.XXX.122.234

rampelnik napsal(a):
Malý,nenáročný.

Cigánek, je takový, no přišel ke mě z utočivou povahou, ale už je šikovný, neutočí, nekouše ani nekopne. Ale nemá rád psy, na ty utočí, na naší labradoru si už zvykl, ale neexistuje cizí pes. A pro děti taky není, nemá rad nikoho moc na hřbetě a vždy se začne stresovat a kašlat a chcrchlat. Mohu se zeptat kolik tě stála Lady?? Nebo ta druhá...konik tak stojí dovoz z Holandska, a koník. Ptala jsem se na to Slovensko kvuli tomu že často jsem v Čadci, ale ty jsi hooodně daleko.
Jinak vlastně se psu snesl naše štěňata, vždy jak jsem ho přendavala na noc do ohrady a ráno zas do druhé, tak se naši trhači na něj vrhli

14.3.2009 11:08
havj

XXX.XXX.39.158

lucajs napsal(a):
Cigánek, je takový, no přišel ke mě z utočivou povahou, ale už je šikovný, neutočí, nekouše ani nekopne. Ale nemá rád psy, na ty utočí, na naší labradoru si už zvykl, ale neexistuje cizí pes. A pro děti taky není, nemá rad nikoho moc na hřbetě a vždy se začne stresovat a kašlat a chcrchlat. Mohu se zeptat kolik tě stála Lady?? Nebo ta druhá...konik tak stojí dovoz z Holandska, a koník. Ptala jsem se na to Slovensko kvuli tomu že často jsem v Čadci, ale ty jsi hooodně daleko.
Jinak vlastně se psu snesl naše štěňata, vždy jak jsem ho přendavala na noc do ohrady a ráno zas do druhé, tak se naši trhači na něj vrhli

Tak já taky přidám pár foteček : z Liberce na výstavě arabských koní r. 2007.
Kouzelní drobečci.

14.3.2009 11:10
havj

XXX.XXX.39.158

havj napsal(a):
Tak já taky přidám pár foteček : z Liberce na výstavě arabských koní r. 2007.
Kouzelní drobečci.

Přidejte reakci

Přidat smajlík