blanche
napsal(a):
A máme další
Jinak holky - doufejme, že se nám Andrea vrátí z Ukrajiny
blanche
napsal(a):
Jinak holky - doufejme, že se nám Andrea vrátí z Ukrajiny
Ahoj! Teda fotky jsou úžasné! Čiko je táák krásný, jak se leskne!
My tady měli dnes dvě návštěvy. jedni přivezli dva mladé pejsky na kontrolu a vzali známé co mají koně, takže jsme byli hodně ve stáji a Usa byla stráášně obdivovaná, jak je hodná, krásná a taky tu hřívu záviděli. Takže Usa je dnes lidmi udrbaná úplně šíleně
. Ale je fakt hodná. Navíc chtějí araba, už mají jednoho koně a araba ve stáji. A možná se podívají na Kryštofa..Usinčiného bráchu. Uvidíme :-)
lucky
napsal(a):
Ahoj! Teda fotky jsou úžasné! Čiko je táák krásný, jak se leskne!
My tady měli dnes dvě návštěvy. jedni přivezli dva mladé pejsky na kontrolu a vzali známé co mají koně, takže jsme byli hodně ve stáji a Usa byla stráášně obdivovaná, jak je hodná, krásná a taky tu hřívu záviděli. Takže Usa je dnes lidmi udrbaná úplně šíleně
. Ale je fakt hodná. Navíc chtějí araba, už mají jednoho koně a araba ve stáji. A možná se podívají na Kryštofa..Usinčiného bráchu. Uvidíme :-)
Ooo, děkuji No, má ještě z části tu zimní, no, ale jinak se už leskne pěkně. Akorát tu vyrážku má špatnou, 2 litry léku padly a já budu muset po víkendu za vetem, aby dostal tu injekci s kortikoidama. Už je samá lysina, ach jo...
zviratkova
napsal(a):
Ooo, děkuji No, má ještě z části tu zimní, no, ale jinak se už leskne pěkně. Akorát tu vyrážku má špatnou, 2 litry léku padly a já budu muset po víkendu za vetem, aby dostal tu injekci s kortikoidama. Už je samá lysina, ach jo...
chudinka malý. Je mi ho líto! Bobánek!
Zítra jedeme brzy ráno se psy do Brna na výstavu. Cestou zpátky se asi stavíme podívat na malou Michalku u chovatelky...to bude kvávíkůůůů...se těšííím. A odpoledne snad ještě s Usou vyjedeme na malou vyjížďku a ke koním.
lucky
napsal(a):
chudinka malý. Je mi ho líto! Bobánek!
Zítra jedeme brzy ráno se psy do Brna na výstavu. Cestou zpátky se asi stavíme podívat na malou Michalku u chovatelky...to bude kvávíkůůůů...se těšííím. A odpoledne snad ještě s Usou vyjedeme na malou vyjížďku a ke koním.
Ahojky,
tééééda, mi to tady nějak flákáme, co ?
Co dneska ? Co jste prožili v Vašima miláčkama ?
Já mezi nočníma byla chvíli venku - fotila se ségrou jejího hafana ... ale koníky neviděla
Až zítra
Teď zase makat
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tééééda, mi to tady nějak flákáme, co ?
Co dneska ? Co jste prožili v Vašima miláčkama ?
Já mezi nočníma byla chvíli venku - fotila se ségrou jejího hafana ... ale koníky neviděla
Až zítra
Teď zase makat
Ahojky! No, u mě normálka. Vzala jsem prcka nahoru do výběhu na prolítnutí a napasení. Ale máme tam pouť, tak jsme vyjížděli poslední kopec a prcek se tam najednou zastvil v místě, kde šlo na pouť skrz jednu zahradu vidět, čučel a čučel asi 3 minuty, byl tak rozkošnej, jak ho to zajímalo. Ale fotky nemám, fotila jsem taky akorát pejska sousedů
zviratkova
napsal(a):
Ahojky! No, u mě normálka. Vzala jsem prcka nahoru do výběhu na prolítnutí a napasení. Ale máme tam pouť, tak jsme vyjížděli poslední kopec a prcek se tam najednou zastvil v místě, kde šlo na pouť skrz jednu zahradu vidět, čučel a čučel asi 3 minuty, byl tak rozkošnej, jak ho to zajímalo. Ale fotky nemám, fotila jsem taky akorát pejska sousedů
Ahojky,
tak to sousedi mají hustýho hafana To má brýle na čtení ? Nebo na dálku ?
JJ, někdy jsou koníci dobře vykulený ... hlavně když neví, co to je ... To Bára dokáže taky - stačí letící igeliťák a kouká na to jak na UFO
blanche
napsal(a):
Ahojky,
tak to sousedi mají hustýho hafana To má brýle na čtení ? Nebo na dálku ?
JJ, někdy jsou koníci dobře vykulený ... hlavně když neví, co to je ... To Bára dokáže taky - stačí letící igeliťák a kouká na to jak na UFO
Kdepak, to jsou jenom ochranné pracovní. Takže dioptrie žádné, jenom plast
blanche
napsal(a):
Tak to jo A co hafan pracuje ? Vypadá fakt srandovně
Mě teď přijel bus vykulenejch turistů
Tak se přestávám nudit
No to víš, páníček s tím mým tam něco opravovali, tak my jsme si s Amy (čteno anglicky) hrály .
zviratkova
napsal(a):
No to víš, páníček s tím mým tam něco opravovali, tak my jsme si s Amy (čteno anglicky) hrály .
blanche
napsal(a):
Hrásnej hafan !!!!
Tady jsem si hrála s foťákem
No jo, ale Ty máš určitě dělo, ten můj je rád, že je rád
zviratkova
napsal(a):
No jo, ale Ty máš určitě dělo, ten můj je rád, že je rád
No, taky ne ... je to zlatý střed ... to bych musela asi kráct
Ale fotku máš pěknou
A tady pes hlídací ze Ctěnic
blanche
napsal(a):
No, taky ne ... je to zlatý střed ... to bych musela asi kráct
Ale fotku máš pěknou
A tady pes hlídací ze Ctěnic
pěknej ratlík Jo, ona se i s tim křápek občas nějaká "lepší" povede...
zviratkova
napsal(a):
pěknej ratlík Jo, ona se i s tim křápek občas nějaká "lepší" povede...
blanche
napsal(a):
Koukám, že bychom se rozjely
, ale bohužel budu muset na kutě, za chvíli vstávám
Tak pa pa a zdřímni si taky
zviratkova
napsal(a):
Koukám, že bychom se rozjely
, ale bohužel budu muset na kutě, za chvíli vstávám
Tak pa pa a zdřímni si taky
To se neboj
Tak papa
blanche
napsal(a):
Blani, o5 hezké fotečky! A Lea taky válí! To já jsem dneska docela zbitá. Včera jsme byli v to Brně se psy. Fabby vyhrál mezitřídu, ale titul CAC mu nedal....nechtělo se mu úplně behat jako jindy..v tom vedru se mu nedivím. No, jindy. Jenom jsem to samozřejmě slísla já, že jsem blbá..jako by to bylo tak jednoduché předvádět dobře psa....za kruhem se to kecá. A Darés, ten odmítl běhat úplně, vlekl se jako lemra, takže i když byl rozhodčí trochu nešťatsný, protože by mu to býval dal všechno, tak byl díky tomu druhý v šampiónech a je res. CAC. Jenomže jeho to už strašně nebaví a všichni to vodí, jen náš otec si myslí, že dokud pes nepadne, tak musí jezdit na výstavy
Ale to je na dlouhé. Jsem naštvaná, večer jsem sotva do nic dostala jídlo..půl hodiny jsem je přemlouvala. Chudinky moje malé. Odpoledne jsem byla ještě s Usu na procházce a dlouho jsme byly u koní. Vyřádila se a udělala pořádné dostihy. Jak chytne pořádný trysk a vidím tu akceleraci, tak jsme vždycky ráda, že na ni nesedím. Nemám to ráda od doby, co mě v tryckusundala škaredě kobyla. Takže fakt nemusím. Ale je super se na to dívat!
zvířátková

lucky
napsal(a):
Blani, o5 hezké fotečky! A Lea taky válí! To já jsem dneska docela zbitá. Včera jsme byli v to Brně se psy. Fabby vyhrál mezitřídu, ale titul CAC mu nedal....nechtělo se mu úplně behat jako jindy..v tom vedru se mu nedivím. No, jindy. Jenom jsem to samozřejmě slísla já, že jsem blbá..jako by to bylo tak jednoduché předvádět dobře psa....za kruhem se to kecá. A Darés, ten odmítl běhat úplně, vlekl se jako lemra, takže i když byl rozhodčí trochu nešťatsný, protože by mu to býval dal všechno, tak byl díky tomu druhý v šampiónech a je res. CAC. Jenomže jeho to už strašně nebaví a všichni to vodí, jen náš otec si myslí, že dokud pes nepadne, tak musí jezdit na výstavy
Ale to je na dlouhé. Jsem naštvaná, večer jsem sotva do nic dostala jídlo..půl hodiny jsem je přemlouvala. Chudinky moje malé. Odpoledne jsem byla ještě s Usu na procházce a dlouho jsme byly u koní. Vyřádila se a udělala pořádné dostihy. Jak chytne pořádný trysk a vidím tu akceleraci, tak jsme vždycky ráda, že na ni nesedím. Nemám to ráda od doby, co mě v tryckusundala škaredě kobyla. Takže fakt nemusím. Ale je super se na to dívat!
Čauky! Dneska mě šéf nějak brzdí, to je drzost, co? Tak to je mi pejsanů líto. No jo no, třeba to táta díky tomu "propadu" pochopí. Jo, s tim během Ti rozumím, taky radši koukám, jak kůň běží sám, než abych byla na něm...
zvířátková
napsal(a):
Čauky! Dneska mě šéf nějak brzdí, to je drzost, co? Tak to je mi pejsanů líto. No jo no, třeba to táta díky tomu "propadu" pochopí. Jo, s tim během Ti rozumím, taky radši koukám, jak kůň běží sám, než abych byla na něm...
Ten? Nikdy! Jen já jsem ta nejhorší na světě....ostatně jako pořád
proxima
napsal(a):
Ahojky!
Ale ono to zase nebude tak hrozné,né?Táta to jistě tak nemyslí
A co Michalka?Tu jste domu nepřibalili???
Michalku nee. Ještě je malinká. Ale sešla jsem se s chovatelkou. Bohužel, měli jsme se na ni cestou domů jet podívat, ale oni přijeli chvilku před tím na Propet, než jsme chtěli jet domů a tak jsem je nechtěla honit. Jeli jsme domů po dálnici normálně.
zvířátková

lucky
napsal(a):
Michalku nee. Ještě je malinká. Ale sešla jsem se s chovatelkou. Bohužel, měli jsme se na ni cestou domů jet podívat, ale oni přijeli chvilku před tím na Propet, než jsme chtěli jet domů a tak jsem je nechtěla honit. Jeli jsme domů po dálnici normálně.
Jo, tak takovejhle přístup jsem měla doma s mámou skoro 23 let. Jééé, to je škoda, že jste se na ní nemohli mrknout...
lucky
napsal(a):
Tak to jo,už se na ní těším-jsem z těch králíčků nadčená...vůbec jsem předtím nevěděla že se dají tak ochočit
Pěkný fotečky Usy z kopců
proxima
napsal(a):
Tak to jo,už se na ní těším-jsem z těch králíčků nadčená...vůbec jsem předtím nevěděla že se dají tak ochočit
Pěkný fotečky Usy z kopců
Nevěděla? No jo, oni jsou mazlíci!!! Já taky vždycky koukám na tvé stránečky, co tam za kopcem u vás nového
Poznáš to? Dole k pískovně ..... z Čupku
lucky
napsal(a):
Nevěděla? No jo, oni jsou mazlíci!!! Já taky vždycky koukám na tvé stránečky, co tam za kopcem u vás nového
Jo jo,poznám,už jsem znalec přistěhovalec
U nás toho moc nového není.Pomalu začínáme něco dělat s Vanesou a máme toho nového trhače-tak králíček teď bohužel nepřichází v úvahu-ten by si s ním pohrál
lucky
napsal(a):
Jinak to by ses divila, jak to myslí, ale už radši no coment.....já jsem ještě ze včerejška rozštílená a asi se na vystavování komplet vykašlu
lucky
napsal(a):
Jinak to by ses divila, jak to myslí, ale už radši no coment.....já jsem ještě ze včerejška rozštílená a asi se na vystavování komplet vykašlu
No jo, viděla jsem.
Jo, pod Čupkem se výborně fotí. Uvažuji, že bych s ní zase vyrazila s foťákem. Dlouho jsem v kopcích nic nefotila. Nebo do pískovny. Tam ji baví šplhat.
lucky
napsal(a):
No jo, viděla jsem.
Jo, pod Čupkem se výborně fotí. Uvažuji, že bych s ní zase vyrazila s foťákem. Dlouho jsem v kopcích nic nefotila. Nebo do pískovny. Tam ji baví šplhat.
No jo,ale teď tam není tak krásně barevně jako na podzim
S tím vystavováním to určitě zase za pár dní bude jiný
I když jak koukám jak třeba vystavování psy nudí a agility baví,asi bych si vystavování taky nevybrala..ale k chovu se hold musí
proxima
napsal(a):
No jo,ale teď tam není tak krásně barevně jako na podzim
S tím vystavováním to určitě zase za pár dní bude jiný
I když jak koukám jak třeba vystavování psy nudí a agility baví,asi bych si vystavování taky nevybrala..ale k chovu se hold musí
no jo, na podzim bylo krásně. Ale taky není lehké ji vyfotit jak běží kde chci aby za ni byly třeba červené stromy. to mi kolem nich lezla Zato tam kde není nic moc, tak letí jako pako
zvířátková

lucky
napsal(a):
Ahoj! Nějak dneska spíme? V tom počasí?
Ahojky! No, já tu třeba měla účetní a po jejím odchodu i dost práce. Ale radši bych zaspala všechno...
zvířátková
napsal(a):
Ahojky! No, já tu třeba měla účetní a po jejím odchodu i dost práce. Ale radši bych zaspala všechno...
Taky se ti chce spát? Mě hrozně Byli jsme teď se psy na procházce v lese..dostali pořádnou zabíračku. A dost tady pršelo ráno a pořád se to hrozně honí a tak nevím, jestli jít s Usou. Asi jo. Chtěla jsem zajít na pastvinu, že se bude hodiny pást a já potřebuji něco dodělat, takže bych kreslila. Asi tam zajdu. Doufám, že nezmokneme
lucky
napsal(a):
Taky se ti chce spát? Mě hrozně Byli jsme teď se psy na procházce v lese..dostali pořádnou zabíračku. A dost tady pršelo ráno a pořád se to hrozně honí a tak nevím, jestli jít s Usou. Asi jo. Chtěla jsem zajít na pastvinu, že se bude hodiny pást a já potřebuji něco dodělat, takže bych kreslila. Asi tam zajdu. Doufám, že nezmokneme
Ahojky! Tak nám dneska přišla ohlávka No, strááášně mu to sluší, vcelku mu je dobře, všude, akorát pod tou hubou to má větší a tak bych se chtěla zeptat, zda je nutné, aby to měl pevnější, když celkově mu drží dobře, není problém tam udělat o dirku víc a víc mu tu čumu obepnout. Bohužel nesvítilo sluníčko, takže se fotky moc nevedly. No, ale jinak vám toho moc nenakecám, před chvílí jsme doma objevili mrtvého anduláčka, je mi z toho dost smutno....
zviratkova
napsal(a):
Ahojky! Tak nám dneska přišla ohlávka No, strááášně mu to sluší, vcelku mu je dobře, všude, akorát pod tou hubou to má větší a tak bych se chtěla zeptat, zda je nutné, aby to měl pevnější, když celkově mu drží dobře, není problém tam udělat o dirku víc a víc mu tu čumu obepnout. Bohužel nesvítilo sluníčko, takže se fotky moc nevedly. No, ale jinak vám toho moc nenakecám, před chvílí jsme doma objevili mrtvého anduláčka, je mi z toho dost smutno....
no na to, že jí má novou, tak se moc nadšeně netvářil
zviratkova
napsal(a):
no na to, že jí má novou, tak se moc nadšeně netvářil
tady jde vidět, že to má kolem čumy volné
zviratkova
napsal(a):
tady jde vidět, že to má kolem čumy volné
a poslední
zviratkova
napsal(a):
a poslední
Jé, to je náhoda! Já jsem dnes také malému davala dnes novou ohlávku.
monikafris
napsal(a):
Jé, to je náhoda! Já jsem dnes také malému davala dnes novou ohlávku.
a ještě z blízka
zvířátková

monikafris
napsal(a):
a ještě z blízka
Ale že mu ta žlutá sekne Koukám, že hříběcí dělají asi tenčí, já jak jsem zvyklá na ty parelky, tak mi přijde, že ta nilonka mu kryje půlku hlavy...
zvířátková

blanche
napsal(a):
Ahojky,
téééda, tady to je jak módní salon
Moc jim to sluší - to je frísátko v té žluté ohlávce ?
Krasavec
Co Lea - taky maká ?
Mi povídej, celá žhavá a nadšená
zvířátková
napsal(a):
Mi povídej, celá žhavá a nadšená
No, tady taky dobrej vopruz
Tak Bára nekašle, nekulhá, ale teď pro změnu po naočkování byla naprosto zničená !!! Usínala za chůze ... A byla i malátná ...
Snad už lepší ...
Doufejme, že už si choroby vybrala a bude zase v pořádku
lucky
napsal(a):
Chidinka malá. Snad bude v pořádku
No, teď se to na ní pěkně vyřádilo
Snad už bude ok ... Včera už byla jako dřív - šla za mnou i do kloubovny - teda mezi dveře a žadonila o chleba ... Je někdy fakt srandovní
zvířátková

blanche
napsal(a):
No, teď se to na ní pěkně vyřádilo
Snad už bude ok ... Včera už byla jako dřív - šla za mnou i do kloubovny - teda mezi dveře a žadonila o chleba ... Je někdy fakt srandovní
No zas tak strašně velká není, jinak mu sedí skvěle, sedne mu na lících, pod sanicema, za ušima, akorát tam pod čumou je to větší, ale když tak koukám na fotky ostatních, tak tam každý kůň má rezervu. Ono když se podíváte, jak zívá, tak to má taky skoro akorát. Ale není problém udělat další dirku, ten popruh pod bradou je totiž posuvný, takže to nebude mít k jedné straně.
Jj, pro někoho možná jenom andulka, ale pro mě to má stejnou váhu co u jinýho zvířátka.
zvířátková
napsal(a):
No zas tak strašně velká není, jinak mu sedí skvěle, sedne mu na lících, pod sanicema, za ušima, akorát tam pod čumou je to větší, ale když tak koukám na fotky ostatních, tak tam každý kůň má rezervu. Ono když se podíváte, jak zívá, tak to má taky skoro akorát. Ale není problém udělat další dirku, ten popruh pod bradou je totiž posuvný, takže to nebude mít k jedné straně.
Jj, pro někoho možná jenom andulka, ale pro mě to má stejnou váhu co u jinýho zvířátka.
Já myslím, že mu ohlávka sedí dobře
Andulky je mi líto :( Když se o to člověk stará, tak k nim musím mít také vztah ... to je jasné ... a pak tím pádem i smutné ...
Pořídíte novou ?
zvířátková

blanche
napsal(a):
Já myslím, že mu ohlávka sedí dobře
Andulky je mi líto :( Když se o to člověk stará, tak k nim musím mít také vztah ... to je jasné ... a pak tím pádem i smutné ...
Pořídíte novou ?
No pod hubou je to volné, ale to snad nevadí, ne? Nebo se dává nějaká míra, kolik by tam mělo být volna?
No, mám ještě dvě, takže teď je budu sledovat, jestli jsou v pořádku, snad od něho nic nechytli. A když budou, tak si myslím pomažu pro další.
blanche
napsal(a):
Ahojky,
téééda, tady to je jak módní salon
Moc jim to sluší - to je frísátko v té žluté ohlávce ?
Krasavec
Co Lea - taky maká ?
Ano, je to frísula, má tři týdny. A tady už usíná....
zvířátková
napsal(a):
No pod hubou je to volné, ale to snad nevadí, ne? Nebo se dává nějaká míra, kolik by tam mělo být volna?
No, mám ještě dvě, takže teď je budu sledovat, jestli jsou v pořádku, snad od něho nic nechytli. A když budou, tak si myslím pomažu pro další.
Snad budou ostatní v pořádku ... Moc bych Ti to přála ...
Já teď byla na obídku
zvířátková

blanche
napsal(a):
Snad budou ostatní v pořádku ... Moc bych Ti to přála ...
Já teď byla na obídku
Děkuju, jsi hodná
zvířátková

blanche
napsal(a):
Tak to juknu, snad nezapomenu
Já bez šancí, to se teprve povleču z práce .
zvířátková

blanche
napsal(a):
Jak já se už těším domůůůůůů !!!!!
Nechystá se někdo o vík do Slatiňan na jezdecký den ?
Mi povídej, to je zas den o ničem. Z práce letím mrknout na lacící vodítko Čikovi k nové ohlávce a pak mu pro lék na veterinu. No, samej bojovej úkol .
blanche
napsal(a):
Téééda, žo bude frajer !!!
Já bych mu tu ohlávku asi ani neupravovala ... myslím, že bude ok, neboj :)
Zdravim vsechny a posilam dnesni fotecku Royíka pri praci..:) Zase vypada o neco lepe.
ukulemba
napsal(a):
Zdravim vsechny a posilam dnesni fotecku Royíka pri praci..:) Zase vypada o neco lepe.
No právě tam má místa dost, ale nijak to nevypadá, že by vadilo, celkově mu sedí a zrovna tenhle pásek není pro pevnost podstatnej. Díky za radu A tady to má s vodítkem. Sice je jako na psy (i když jsem stejné viděla prodávat pro koně), ale nebude to na vodění, jen pod uzdečku, když ho za něj odvést z ohrady, do ohrady nebo vyfotit, jinak ho bude mít jen tak pro jistotu na krku.
zviratkova
napsal(a):
No právě tam má místa dost, ale nijak to nevypadá, že by vadilo, celkově mu sedí a zrovna tenhle pásek není pro pevnost podstatnej. Díky za radu A tady to má s vodítkem. Sice je jako na psy (i když jsem stejné viděla prodávat pro koně), ale nebude to na vodění, jen pod uzdečku, když ho za něj odvést z ohrady, do ohrady nebo vyfotit, jinak ho bude mít jen tak pro jistotu na krku.
takhle je vyšívané
zviratkova
napsal(a):
takhle je vyšívané
teda to je hezké!!! Moc pěkná barva!
Holky, já se dnes vydala na pastvinu i s fotyho přístrojem, takže mám fotek do aleluja....nevím, kdy to vše přeukládám. Tak tady ochutnávka
lucky
napsal(a):
teda to je hezké!!! Moc pěkná barva!
Holky, já se dnes vydala na pastvinu i s fotyho přístrojem, takže mám fotek do aleluja....nevím, kdy to vše přeukládám. Tak tady ochutnávka
lucky
napsal(a):
hopík
a tady v pozadí je panorama Beskyd a to nejvyšší je Lysá hora!....se povedla fotka, co?
blanche
napsal(a):
A máme další
Tady jedna kobylka od nás - ve skvělé pozici
blanche
napsal(a):
Tady jedna kobylka od nás - ve skvělé pozici
Další povaleč
blanche
napsal(a):
Blani, krásné fotky! Já to tak vidím, že jsme tady všichni maniaci na focení, co?
Tahle se mi móóć líbí...kouká tady jako puk
lucky
napsal(a):
Blani, krásné fotky! Já to tak vidím, že jsme tady všichni maniaci na focení, co?
Tahle se mi móóć líbí...kouká tady jako puk
Ježiš, ta je náááádherná :)) Necheš mě někdy vzít fakt s tebou ?
Tady ségry hafan
blanche
napsal(a):
,
Tak koukám, že je Lea v práci asi pořádně vytížená ? Co ?
blanche
napsal(a):
Tomu věřím ... Ty jsi přímo majitelkou Frísáka ?
Mám tady tyto tři. A nebo spíše dva a půl.
blanche
napsal(a):
Téééda, se máš ... škoda, že jsi daleko, bych se ráda přijela podívat na pořádný frísáky na vlastní kukadla
zvířátková

blanche
napsal(a):
Tak koukám, že je Lea v práci asi pořádně vytížená ? Co ?
Nazdárek krásky! Koukám, že jste to beze mě pěkně rozjely No, já tu měla účetní a ta mi vždycky zabere pc na několik hodin, takže jí za zády usínám nudou
. Chválím fotečky, by mě zajímalo, kde berete to sluníčko, tady jsem ho už nějakou dobu neviděla, což mě dost vytáčí, jelikož bez sluníčka nefotím, ten můj aparát toho totiž není schopný.
zvířátková
napsal(a):
Nazdárek krásky! Koukám, že jste to beze mě pěkně rozjely No, já tu měla účetní a ta mi vždycky zabere pc na několik hodin, takže jí za zády usínám nudou
. Chválím fotečky, by mě zajímalo, kde berete to sluníčko, tady jsem ho už nějakou dobu neviděla, což mě dost vytáčí, jelikož bez sluníčka nefotím, ten můj aparát toho totiž není schopný.
Zdravíme
Jsem si říkala, kde asi jsi
No, u nás je taky pořád zataženo ... Když vysvitne, beru foťák
blanche
napsal(a):
Zdravíme
Jsem si říkala, kde asi jsi
No, u nás je taky pořád zataženo ... Když vysvitne, beru foťák
krásné fotky! Kvávík je supeer! Holky, já se nemůžu dočkat Michalky!!!
Jdu hodit Usinku na pastvinu..doufám, že mi nezmokne, ale nevypadá to. Tak zatííím.
Ještě umýt nádobí.....
zvířátková

lucky
napsal(a):
krásné fotky! Kvávík je supeer! Holky, já se nemůžu dočkat Michalky!!!
Jdu hodit Usinku na pastvinu..doufám, že mi nezmokne, ale nevypadá to. Tak zatííím.
Ještě umýt nádobí.....
Tak to si to nádobí pěkně užij - kiš, kiš
zvířátková
napsal(a):
Tak to si to nádobí pěkně užij - kiš, kiš
grrrr....už to mám hotové. Ručičky vyprané....
Usa dostala obídek...to byl kravál. Ona vždycky dělá, jako by chudinka malá, nebohá ,umírala hlady
hele co jsem včera vyfotila ve stáji u Athose!!!
lucky
napsal(a):
grrrr....už to mám hotové. Ručičky vyprané....
Usa dostala obídek...to byl kravál. Ona vždycky dělá, jako by chudinka malá, nebohá ,umírala hlady
hele co jsem včera vyfotila ve stáji u Athose!!!
že jsou rozkošné!!!!
lucky
napsal(a):
že jsou rozkošné!!!!
když jsem si počkala, i krmení jsem se dočkala
lucky
napsal(a):
když jsem si počkala, i krmení jsem se dočkala
a poslední.....jsem se bála, že mě sní
ta se povedla
lucky
napsal(a):
a poslední.....jsem se bála, že mě sní
ta se povedla
sakra, koukám, že jednou jsem tady Usu dala dvakrát stejnou fotku....to mě omluvte, ale já pak nějak neregistruji z té hromady, co jsem sem dala a co nee
tak já ji jdu trochu vypucovat a půjde do večera na pastvinu...snad mi tam nezmokne
blanche
napsal(a):
Jůůůů, ti jsou ale kvásní
že jo! K sežrání! fakt jsou skvělí. Ale už brzy vyletí. Je jich tam 5 a jsou stráášně roztomilí
tuto jsem ještě nedávala, co?...a už fakt letím, ať se zpět můžu svézt autobusem..to víte, jsem lenora...dva kilásky pak pěšky domů sama, samotinka, bez holčí
zvířátková

lucky
napsal(a):
že jo! K sežrání! fakt jsou skvělí. Ale už brzy vyletí. Je jich tam 5 a jsou stráášně roztomilí
tuto jsem ještě nedávala, co?...a už fakt letím, ať se zpět můžu svézt autobusem..to víte, jsem lenora...dva kilásky pak pěšky domů sama, samotinka, bez holčí
Teeeda, ti mají chlebárny Prdelky malinký...
zvířátková

zvířátková
napsal(a):
Teeeda, ti mají chlebárny Prdelky malinký...
No tak Blaní, napiš něco, neni třeba něco nového nebo starého?
blanche
napsal(a):
No, mám prostoje, co ? To víš, byla jsem "na obědě" tak jsem si byla o prac. době udělat nákup
Pro Lucky - tahle fotka je můj favorit č 1 !!! Tak rovnou na plakát !!!!!!
.
zvířátková

blanche
napsal(a):
A máme další
Jééé, to se někdo má, takhle si skáknout ven by se mi taky líbilo. I když se nám tady teda teď prohnala menší sibérie se slejvákem. Jo nenapadá Tě, z čeho udělat podhrdelník na uzdečku? Všude radí, že je to bez ní nebezpečné a Čiko tu uzdečku umí sundat. Proto mám teda tu ohlávku s vodítkem pro jistotu pod tím. Koukala jsem na ty podhrdelníky na eshopech, ale to je tak kolem 200,-, za malý kousek s přeskou, to mi přijde trošku moc.
zvířátková
napsal(a):
Jééé, to se někdo má, takhle si skáknout ven by se mi taky líbilo. I když se nám tady teda teď prohnala menší sibérie se slejvákem. Jo nenapadá Tě, z čeho udělat podhrdelník na uzdečku? Všude radí, že je to bez ní nebezpečné a Čiko tu uzdečku umí sundat. Proto mám teda tu ohlávku s vodítkem pro jistotu pod tím. Koukala jsem na ty podhrdelníky na eshopech, ale to je tak kolem 200,-, za malý kousek s přeskou, to mi přijde trošku moc.
Podhrdelník, jo ?
Provázek jej blbý ... nějaký kus kůže ? Nemáš něco ? Nebo silný popruh ? Aby to ale neřezalo ... a jak to tam pak připevnit ? NO, to máš co vymýšlet, co ?
blanche
napsal(a):
Podhrdelník, jo ?
Provázek jej blbý ... nějaký kus kůže ? Nemáš něco ? Nebo silný popruh ? Aby to ale neřezalo ... a jak to tam pak připevnit ? NO, to máš co vymýšlet, co ?
.
zvířátková

blanche
napsal(a):
.
No právě, buď rozebrat nějaké staré vybavení, co se jenom u koní válí. Nebo mi to hrozně připomíná řemínek od hodinek . Nebo kus nilonovýho vodítka... Nevim no. Myslíš, že to musí být rozpojovací? Asi ne ne, když to jenom navlíkneš....
zvířátková
napsal(a):
No právě, buď rozebrat nějaké staré vybavení, co se jenom u koní válí. Nebo mi to hrozně připomíná řemínek od hodinek . Nebo kus nilonovýho vodítka... Nevim no. Myslíš, že to musí být rozpojovací? Asi ne ne, když to jenom navlíkneš....
Těžko říci ... aby to tam nasoukat pak vůbec šlo - ale taky podle toho, jak volné to bude ... a když to bude volné, aby to pak nepostrádalo účel ... Asi lepší zapínání ? ...
blanche
napsal(a):
Těžko říci ... aby to tam nasoukat pak vůbec šlo - ale taky podle toho, jak volné to bude ... a když to bude volné, aby to pak nepostrádalo účel ... Asi lepší zapínání ? ...
.
zvířátková

blanche
napsal(a):
.
To je právě to, co nevim No, omrknu staré náčiní, co se nepoužívá...
zvířátková
napsal(a):
To je právě to, co nevim No, omrknu staré náčiní, co se nepoužívá...
Já se těším domů ... Jedu rovnou na chalupu a zítra dopol. na koníky - se už mooooc těším
Si ale do večera ještě počkám
zvířátková

blanche
napsal(a):
Já se těším domů ... Jedu rovnou na chalupu a zítra dopol. na koníky - se už mooooc těším
Si ale do večera ještě počkám
Jééé, Ty se máš! Mě za chvíli začne úklid, venku je slejvák, takže to asi nebude ani na procházku . No a zítra samozřejmě repeté tady v práci. Už se nemůžu dočkat víkendu, doufám, že se to počasí aspoň trošku umoudří...
zvířátková
napsal(a):
Jééé, Ty se máš! Mě za chvíli začne úklid, venku je slejvák, takže to asi nebude ani na procházku . No a zítra samozřejmě repeté tady v práci. Už se nemůžu dočkat víkendu, doufám, že se to počasí aspoň trošku umoudří...
No, tady taky nic moc ... začalo kalendářní léto a vypadá to jak podzim
blanche
napsal(a):
No, tady taky nic moc ... začalo kalendářní léto a vypadá to jak podzim
Tak holky když tady dáváte těch fotek hafo, tak já se taky přidám! Jsou to asi ty nejpovedenější co mám!
Takže Džinečku SÝR!!
dzinecek
napsal(a):
Tak holky když tady dáváte těch fotek hafo, tak já se taky přidám! Jsou to asi ty nejpovedenější co mám!
Takže Džinečku SÝR!!
A tady něco vykoukal lumpík....
dzinecek
napsal(a):
A tady něco vykoukal lumpík....
No a abych nezapoměla na bráchu. ten si taky zapozoval!!