Tak holky, jak jsem slíbil, konečně tu zase můžu hodit nějaké Kerkovy fotečky..byla jsem ho vyfotit dneska, akorát je všude bez, to budu muset vyhrabat nějakou starší los fotos..páč já trávím weekend na pohotovosti...Roste mi osmička, bolí to neskutečně, nemůžu mluvit, polykat, nic..navíc vypadám, že sjem spolkla tenisák a šprajcnul se mi na jendé straně...a v pondělí mě asi čeká řezání..
kukinatost
napsal(a):
Tak holky, jak jsem slíbil, konečně tu zase můžu hodit nějaké Kerkovy fotečky..byla jsem ho vyfotit dneska, akorát je všude bez, to budu muset vyhrabat nějakou starší los fotos..páč já trávím weekend na pohotovosti...Roste mi osmička, bolí to neskutečně, nemůžu mluvit, polykat, nic..navíc vypadám, že sjem spolkla tenisák a šprajcnul se mi na jendé straně...a v pondělí mě asi čeká řezání..
Tak tady nějaká se mnou..::)
kukinatost
napsal(a):
tak tady jedna hopsací...doma mám jenom pár klacků...btw je to tak na po25., než to segra chytla, tak že tam sjem vcelku...:)
kukinatost
napsal(a):
Jedna řepkoidní...)a ve westernu...
kukinatost
napsal(a):
Jedna řepkoidní...)a ve westernu...
a takhle vyjíždíme teď nejčastěji - na ohlávce a bez sedla...
kukinatost
napsal(a):
a ještě jedna dnešní....:)
kukinatost
napsal(a):
tak jo, tak poslední...:)
kukinatost
napsal(a):
tak jo, tak poslední...:)
Ahoj,tak já vám sem teda taky dám pár fotek Ebrouše a Genis aby bylo zítra při pondělku co prohlížet
v v
napsal(a):
Ahoj,tak já vám sem teda taky dám pár fotek Ebrouše a Genis aby bylo zítra při pondělku co prohlížet
jéé.dneska se to hrozně dlouho ukládá.to je doba
Tak ještě jednu na Ebroušovy s jeho bývalým kolegou.
v v
napsal(a):
jéé.dneska se to hrozně dlouho ukládá.to je doba
Tak ještě jednu na Ebroušovy s jeho bývalým kolegou.
.
v v
napsal(a):
První dny u nás.
trochu v pohybu.Zrovna mi psala mamka že je naháněla na silnici mrchy strhy ohradník a šli na špacír po cestě ke kobyle co je naproti.
kukinatost
napsal(a):
Čauky, nevím, jestli se sem ráno dostanu, tak jsem vám pro zpříjemnění začátku pracovního týdne chtěla hodit odkaz na nový video Saxíka, koukněte, zasmějete se
http://www.youtube.com/watch?v=PiexAJf49Xw
cheyenne
napsal(a):
Čauky, nevím, jestli se sem ráno dostanu, tak jsem vám pro zpříjemnění začátku pracovního týdne chtěla hodit odkaz na nový video Saxíka, koukněte, zasmějete se
http://www.youtube.com/watch?v=PiexAJf49Xw
V sobotu koníci úžasně pózovali
cheyenne
napsal(a):
V sobotu koníci úžasně pózovali
Hříbátka nemají chybu
cheyenne
napsal(a):
Kouzelný ksichtík...
A takhle řádí malí kluci spolu...
cheyenne
napsal(a):
A takhle řádí malí kluci spolu...
Jo a kdyby vás zajímalo, s čím si to Saxík tak hraje na tom videu, tak to je drn trávy, kterej si přinesl z ohrady
cheyenne
napsal(a):
Jo a kdyby vás zajímalo, s čím si to Saxík tak hraje na tom videu, tak to je drn trávy, kterej si přinesl z ohrady
Další fotky jsou na
http://album.volny.cz/generale.saxana/browse.php? album_id=87803&browse_page=4#img
(jedna mezera)
lanika
napsal(a):
To jste tak zažrání do práce, při pondělku? No nechtěla bych Ikdyž mě to za chvíli už taky čeká...
Jen hlásím za Klawdii, že se dneska zřejmě nedostaví, očekává návštěvu . Přijede se podívat bývalý majitel Sahiba, tak ho právě šlechtí a chystají se předvést pod sedlem... za chvilku se tam jedu taky kouknout, takže dneska s Klárou budem kazit morálku a místo práce jdeme za koníkama
cheyenne
napsal(a):
Jen hlásím za Klawdii, že se dneska zřejmě nedostaví, očekává návštěvu . Přijede se podívat bývalý majitel Sahiba, tak ho právě šlechtí a chystají se předvést pod sedlem... za chvilku se tam jedu taky kouknout, takže dneska s Klárou budem kazit morálku a místo práce jdeme za koníkama
Tak že přeji Klárce hodně štěstí Už to vidím....Ve stáji ani smítko, stebýlko slámy, v boxu čisťounká podestýlka, začnou se zametat pavučiny
Sahibek vyleštěný jak na výstavu....To známe. Už tam ten majitel někdy byl? Nebo je to dnes poprvé?
lanika
napsal(a):
Tak že přeji Klárce hodně štěstí Už to vidím....Ve stáji ani smítko, stebýlko slámy, v boxu čisťounká podestýlka, začnou se zametat pavučiny
Sahibek vyleštěný jak na výstavu....To známe. Už tam ten majitel někdy byl? Nebo je to dnes poprvé?
Pán už za námi jednou byl.... myslím, že to bylo v říjnu... no, asi bude valit bulvy, Sába se krásně vytvaroval od tý doby.... na podzim hlavně jsme s koníkama postáli v ohradě a žádná akce a Sahib se na něj tvářil hrozně uraženě, asi mu neodpustil, že ho prodal . Tak dneska je sraz na jízdárně a snad pána ukecáme, aby si sednul
. Beru foťák a určitě budeme referovat, jsem na Kláru zvědavá, jak se bude Sába naleštěnej. Tak mizim, mějte se tu a přeji hodně sil do pracovního dne
kukinatost
napsal(a):
Holky zdar, teď jsem přijela od zubaře...no děs..už dva dny jsem nejedla a hned tak to asi nepůjde...sice mi to neřezala, páč by to prý nešlo, nemůžu totiž skoro vůbec tu pusu otevřít...ale jak mi to čistila a rvala tam dén, tak zajela tak brutálně hluboko, že teď mě to už bolí fakt nesnesitelně.. a navíc nemocenská do konce týdne a 3x denně antibiotika, ty jsme měla naposledy před 15 lety..radot jak cip...jo a každý den musím chodit na čištění a nový drén..
Jinak věřím, že ze Sahibka budou mít jenom radost, roste do krásy...
A jak vám to jde při pondělku v práci?
kukinatost
napsal(a):
Holky zdar, teď jsem přijela od zubaře...no děs..už dva dny jsem nejedla a hned tak to asi nepůjde...sice mi to neřezala, páč by to prý nešlo, nemůžu totiž skoro vůbec tu pusu otevřít...ale jak mi to čistila a rvala tam dén, tak zajela tak brutálně hluboko, že teď mě to už bolí fakt nesnesitelně.. a navíc nemocenská do konce týdne a 3x denně antibiotika, ty jsme měla naposledy před 15 lety..radot jak cip...jo a každý den musím chodit na čištění a nový drén..
Jinak věřím, že ze Sahibka budou mít jenom radost, roste do krásy...
A jak vám to jde při pondělku v práci?
Holky, nějak nám to tady dnes vázne. Andy na dovči, Klárka u Sabuly, Janča s bolavým zubiskem ....Mě už z te práce leze všechno krkem a k tomu to hnusné počasí Jinak Jani nezávidím, se zuby to není žádná sranda, tak ať brzo přestane bolet
lanika
napsal(a):
Holky, nějak nám to tady dnes vázne. Andy na dovči, Klárka u Sabuly, Janča s bolavým zubiskem ....Mě už z te práce leze všechno krkem a k tomu to hnusné počasí Jinak Jani nezávidím, se zuby to není žádná sranda, tak ať brzo přestane bolet
Hojda holky, já vůbec nestíhám. Šéf mě od rána pěkně zaměstnává... Jak jste se měli o víkendu? My jsme pořádali pro děti dětský den na raftech...heh, byla celkem sranda...příkládám fotku mě, byla jsem domorodka-lidojed...
tajemma danny
napsal(a):
Hojda holky, já vůbec nestíhám. Šéf mě od rána pěkně zaměstnává... Jak jste se měli o víkendu? My jsme pořádali pro děti dětský den na raftech...heh, byla celkem sranda...příkládám fotku mě, byla jsem domorodka-lidojed...
Bomba To jste pořádali z JK? Nebo jsi pod nějakou organizací....
lanika
napsal(a):
Bomba To jste pořádali z JK? Nebo jsi pod nějakou organizací....
Jsem členem divadelního spolku a furt děláme nějaké akce...super lidi na vesnici... tady ještě s tetkou...
tajemma danny
napsal(a):
Jsem členem divadelního spolku a furt děláme nějaké akce...super lidi na vesnici... tady ještě s tetkou...
Ahooj,tak už taky v robotěDneska mám až odpolední,tak jsem byla dopoledne jezdit.Bylo aspoň trochu obstojně po nočním deštíku.Ebrovi se udělaly podlomy
tak ho jezdím ošetřovat.Jak mě vydí s ohlávkou,tak zaleze do nejoddálenějšího rohu výběhu a snaží se splynout s keřem
Tak si říkám nu což aspoň že pozná že jdu já
v v
napsal(a):
Ahooj,tak už taky v robotěDneska mám až odpolední,tak jsem byla dopoledne jezdit.Bylo aspoň trochu obstojně po nočním deštíku.Ebrovi se udělaly podlomy
tak ho jezdím ošetřovat.Jak mě vydí s ohlávkou,tak zaleze do nejoddálenějšího rohu výběhu a snaží se splynout s keřem
Tak si říkám nu což aspoň že pozná že jdu já
Tak holky, zase jsem se na chvilku vzbudila, je to děs...jsem tak utahaná a nic nedělám...momentálně se do sebe snažím natlačit trochu bramborové kaše...to jediné sjem ještě schopna spořádat...ganz fajné...ale vidím, že dneska to tu zanedbáváte teda fest...:))