Rada starších koňských parťáků 145

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.6.2007 20:37

Juchuuu, jedeme dal.

24.6.2007 20:39

peggiska napsal(a):
Juchuuu, jedeme dal.

No ale ty fotky z haly jsou skaredy.

24.6.2007 20:40

peggiska napsal(a):

.

24.6.2007 20:40

peggiska napsal(a):

Ale nejsouuu,dávej dááál!!!!

24.6.2007 20:41

jaruska napsal(a):
Ale nejsouuu,dávej dááál!!!!

No, vsak ja davam ty nejlepsi a tech moc nebude.

24.6.2007 20:42

peggiska napsal(a):
No, vsak ja davam ty nejlepsi a tech moc nebude.

Navic se ta kvalita na ifaune stejne ztrati.

24.6.2007 20:43

peggiska napsal(a):
Navic se ta kvalita na ifaune stejne ztrati.

.

24.6.2007 20:47

peggiska napsal(a):
.

Freestyle Schumacher

24.6.2007 20:48

peggiska napsal(a):
Freestyle Schumacher

The end.

24.6.2007 21:02

peggiska napsal(a):
The end.

Jo, a moje zlata Misa mi pujci Conkiho na JUJU pristi tyden, tak si prece jen zazavodim. Ja uz jednou JUJU jela, ale to uz je davno. Ale dopadli jsme dobre - v horsemanu 5 z 18. Jsem cucela!!!

24.6.2007 21:27

peggiska napsal(a):
Jo, a moje zlata Misa mi pujci Conkiho na JUJU pristi tyden, tak si prece jen zazavodim. Ja uz jednou JUJU jela, ale to uz je davno. Ale dopadli jsme dobre - v horsemanu 5 z 18. Jsem cucela!!!

Ahoj Pavli,dobrý fotky,ale málo! Ten pes je Kláry,že?
dnešní foto Mauríny a Pepiny.

24.6.2007 21:30

bednarik petr napsal(a):
Ahoj Pavli,dobrý fotky,ale málo! Ten pes je Kláry,že?
dnešní foto Mauríny a Pepiny.

Trochu cvičení,

24.6.2007 21:32

bednarik petr napsal(a):
Trochu cvičení,

.

24.6.2007 21:52

bednarik petr napsal(a):
trochu buldoga

ahoj, odkud jsi, já něco četla s Červenou Lhotou?

24.6.2007 22:01

racina napsal(a):
ahoj, odkud jsi, já něco četla s Červenou Lhotou?

Ahoj,jo jsem z Červené Lhoty,proč se ptáš?

24.6.2007 22:03

bednarik petr napsal(a):

pepča

24.6.2007 22:06

bednarik petr napsal(a):

Jojo Soni, malo, protoze z haly jsou vsechny rozmazany. Navic jsem fotak pred mojim "zavodem" mela na pokoji. Takze showman, pleasure a horseman nemam vubec. A na reiningy uz jsem nebyla, jela jsem domu.
Nevim ci byl pes, chodili s nim porad deti.
Mauri je krasnoucka!!!

24.6.2007 22:09

peggiska napsal(a):
Jojo Soni, malo, protoze z haly jsou vsechny rozmazany. Navic jsem fotak pred mojim "zavodem" mela na pokoji. Takze showman, pleasure a horseman nemam vubec. A na reiningy uz jsem nebyla, jela jsem domu.
Nevim ci byl pes, chodili s nim porad deti.
Mauri je krasnoucka!!!

maurín děkuje za pochvalu.to je škoda,protože mě reining moc nebere ale ty přiježděnostní dis.ano,Tak budeš trénovat s čonkim?

24.6.2007 22:09

bednarik petr napsal(a):

Já jsem z Kardašky :-) takže kousek :-)

24.6.2007 23:00

bednarik petr napsal(a):
maurín děkuje za pochvalu.to je škoda,protože mě reining moc nebere ale ty přiježděnostní dis.ano,Tak budeš trénovat s čonkim?

No jo, je to tak. Conki je ale klidas a sikula. Uz se tesim.
Maurinka si pochvalu zaslouzi, krasavice.

25.6.2007 06:24

peggiska napsal(a):
Juchuuu, jedeme dal.

Ahojík, přeji všem dobré ránko, už z pracovního procesu! Venku se ochladilo, nad hlavou jen husté mraky, no vypadá to, že dneska už těch očekávaných 32 st. nebude
Jaruško, kopytář si drží nohy sám, takže mu to až tak rychle nejde, je pečlivý, proto nám těch šest koní trvalo tak dlouho. A nejhodnější byl asi Tulík, hihi! A Angie se moc líbil a taky Vilda sklidil velikou pochvalu, jak pěkně umí držet nožky. Taky kolem jeli zrovna nějaký lidi od Koťase a vyzvídali, zda je Vilda na prodej, že se jim moc líbí a jestli nemám ještě něco na prodej, haha! Že je u Koťase dost lidí, kteří shánějí painty a ne a ne nic sehnat ... sami měli s sebou krásný hříbátko paintíka, plaváčka, stejně starýho jako je Vilda
Pavlí, fotky jsou moc pěkný, jen mi tam chybějí jména koníků... poznala jsem akorát Skips Diablo Bar... ach jo, už vůbec nemám přehled... A ten Pavošáček je krááásnej, no jo, nezapřou se, to je fakt

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.6.2007 06:28

peggiska napsal(a):
Juchuuu, jedeme dal.

Dobré ráno!!!!
Všichni máte krásné fotečky!!!!
A já Vám povykládám jaký byl víkend u nás.... no pátek nic moc, doma jsem našla lazaret. Zahir se tvářil na koliku, Emiš měl nateklou pravou zadní - asi dostal řádnou kopačku a Zulka měla trošku nateklou levou zadní, zase zlobí ten její lymfatický systém.... Zahirek byl v pohodě, jen mě asi zkoušel jak dlouho na něho vydržím koukat. Vzdal to první ...
V noci na sobotu jsem se o půl 3 ráno vzbudila s pocitem, že kolem baráku lítá tak 350 koní a ne 3! S hrůzou jsem vzbudila Jirku a letěla se podívat ven.. no krve by se ve mě nedořezal, jaký jsem měla strach!!!! Koníci si spokojeně chrupkali seno... pak z Jirky vylezlo, že máme zase na půdě nějakého návštěvníka, co dělá takový rachot!!!! No moje nervy.....
V sobotu ráno, po pokoukání na pohádku, na mě Jirka z koupelny volá, že mám asi mrtvé koně... moji reakci si asi dovedete představit.... letěla jsem jak drak.. a fakt, všichni 3 na zemi a chrněli!!! Jako důkaz vložím fotky. Nic jim nebylo, jen prostě spali! K večeru jsem si vyjela s Emiškem, noha byla o moc lepší a včera už v pořádku. Byl hodný, akorát jsme potkali koně z bývalé stáje, a on chtěl jít snima. Naštěstí mu to vydrželo jen 2 vteřiny, nevím nevím kam by jsme na té parelce dojeli !
A včera jsme vyrazili s koníkama na procházku, přijela majitelka Zahirka... bylo suprově, nějak jsme to procházení protáhli.... ale bylo moc krásně....
No a dneska ráno se do mě pustily nějaké bacily či co!!! Jsem Vám říkala že je máte poslat někam hodně jinam!!!!!!!!

25.6.2007 06:29

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Dobré ráno!!!!
Všichni máte krásné fotečky!!!!
A já Vám povykládám jaký byl víkend u nás.... no pátek nic moc, doma jsem našla lazaret. Zahir se tvářil na koliku, Emiš měl nateklou pravou zadní - asi dostal řádnou kopačku a Zulka měla trošku nateklou levou zadní, zase zlobí ten její lymfatický systém.... Zahirek byl v pohodě, jen mě asi zkoušel jak dlouho na něho vydržím koukat. Vzdal to první ...
V noci na sobotu jsem se o půl 3 ráno vzbudila s pocitem, že kolem baráku lítá tak 350 koní a ne 3! S hrůzou jsem vzbudila Jirku a letěla se podívat ven.. no krve by se ve mě nedořezal, jaký jsem měla strach!!!! Koníci si spokojeně chrupkali seno... pak z Jirky vylezlo, že máme zase na půdě nějakého návštěvníka, co dělá takový rachot!!!! No moje nervy.....
V sobotu ráno, po pokoukání na pohádku, na mě Jirka z koupelny volá, že mám asi mrtvé koně... moji reakci si asi dovedete představit.... letěla jsem jak drak.. a fakt, všichni 3 na zemi a chrněli!!! Jako důkaz vložím fotky. Nic jim nebylo, jen prostě spali! K večeru jsem si vyjela s Emiškem, noha byla o moc lepší a včera už v pořádku. Byl hodný, akorát jsme potkali koně z bývalé stáje, a on chtěl jít snima. Naštěstí mu to vydrželo jen 2 vteřiny, nevím nevím kam by jsme na té parelce dojeli !
A včera jsme vyrazili s koníkama na procházku, přijela majitelka Zahirka... bylo suprově, nějak jsme to procházení protáhli.... ale bylo moc krásně....
No a dneska ráno se do mě pustily nějaké bacily či co!!! Jsem Vám říkala že je máte poslat někam hodně jinam!!!!!!!!

Chrnící stádo...

25.6.2007 06:32

Chrnící stádo...

To byl levobok a teď pravobok!

25.6.2007 06:33

To byl levobok a teď pravobok!

Zulka, naprosto tvrdě spala....

25.6.2007 06:34

Zulka, naprosto tvrdě spala....

Ju a to se nepřebarvují, oni jsou opravdu tak špinaví
Zahirek

25.6.2007 06:35

Ju a to se nepřebarvují, oni jsou opravdu tak špinaví
Zahirek

A Emišek....

25.6.2007 06:36

A Emišek....

A tady Zahirek s Deniskem!!!

25.6.2007 06:38

A tady Zahirek s Deniskem!!!

Z procházky...

25.6.2007 06:39

Z procházky...

Em

25.6.2007 06:39

Em

A Zahirek s páničkou!

25.6.2007 06:41

A Zahirek s páničkou!

A krajinka pro Jarušku!!!!!!!!!

25.6.2007 07:02

A krajinka pro Jarušku!!!!!!!!!

Ahoj raďačky. Koukám, zase všichni máte krásné fotečky.Jen závidím.

Holky dneska musím stihnout hodně věcí,pač příští týden mám dovču,ale bohužel hned ten další mám termín na pololetní výkazy... takže mám fofr

25.6.2007 07:04

pretty 1 napsal(a):
Ahoj raďačky. Koukám, zase všichni máte krásné fotečky.Jen závidím.

Holky dneska musím stihnout hodně věcí,pač příští týden mám dovču,ale bohužel hned ten další mám termín na pololetní výkazy... takže mám fofr

Ahoj Lůco! Času dost ! Nemáš nějakou fotečku koťátek???

25.6.2007 07:40

peggiska napsal(a):
Juchuuu, jedeme dal.

Ahoj všicí,Vendí,super fotišky i na pravoboku,i na levoboku!!!No jooo,je vidět,že u Tebe koníškům nic neschází a jsou v pohodě!No to víš,nějákej ten kopanec oni si rozdají,u nás to teď nejvíce odnáší Bóbikáá,sice né moc kopancema,ale pokousanej je hrozně,já doufám,že než se bude znovuobsedat za rok,tak že už ho kousat Pierot přestane,protože to je všechno na těle a zrovna v místech,kde se dává deka!!
Tady je taky zamračíno,ochladilo se,jééé,dneska by to na koupání nebylo ani náááhodouu!!!Ale zase tak nekoušou ty blbý malý mušky!
Janíí,tak takovej je nedostatek paintíků,joo?To je nějáký nedostatkový zbóží či co!!No však zase hříbátko budéé,že jooo?Ale to už jsi psala,že si necháááš....
Tak copak ta naše Boženkáá,jakpak asi vandrovali a zdali nám tam nezbloudila!!!!

25.6.2007 07:43

peggiska napsal(a):
Juchuuu, jedeme dal.

Ahojky holky!!!!!!!!!!!!!!
Zdravím vás při pondělku a musím vám sem dát pár foteček z víkendových akcí a napsat jak bylo.
Koukám že jste se měli všichni fajn a máte krásné fotečky!
Vendi ty tvoje íháky a kočku poštípala nějaká mocha se spací nemocí,né??
Pavlí ěkné fotky z Rožnova-nevíš kdo je ta celá puntíkatá appalooska???Jo a ta druhá fotka z rychlostek je moje kamarádka od Zlína na své kobče-nemáš její víc foto??a neboj-příště jim dáš na frak
Jaruško ty teda děláš výletíky-to muselo být super-taková dálka a pak na konci i s koupelí
No a Jackímoc krásné fotečky jako vždy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jsem zvědavá kdy sem přijde Boženka a popíše nám vandr-těším!!!!!!!!!

25.6.2007 07:48

proxima napsal(a):
Zdravím vás při pondělku a musím vám sem dát pár foteček z víkendových akcí a napsat jak bylo.
Pavlí ěkné fotky z Rožnova-nevíš kdo je ta celá puntíkatá appalooska???Jo a ta druhá fotka z rychlostek je moje kamarádka od Zlína na své kobče-nemáš její víc foto??a neboj-příště jim dáš na frak
Jaruško ty teda děláš výletíky-to muselo být super-taková dálka a pak na konci i s koupelí

Ahoj holky!!!!!!!!
No nevím nevím kdo je pokousal! Ale nepřiznali se

25.6.2007 07:49

proxima napsal(a):

Tady je taky už trochu pod mráčkem...
Dnes mám naplánovaný uklid doma...s pomocníkem Aronem..
Jinak víkend byl moc fajn-byli jsme v sobotu vlakem i s bafanem v Brně na tom propetu-propašovali jsme ho přes bránu na cizí očkovák...ale nikdo to ani moic neštudoval...Bylo to tam moc pěkné-fura zvířátek...byli jsme na výstavě psů,procházeli stánky,na volitiži bylo hrozně narváno,ale vypadalo to super-s tou hudbou je to moc pěkné...A my zase zůstali na agility-tam je to vždy nej!!!!
A víte koho jsme tam potkali?????No přese Míťu s Máťou!!!!!!!!!!!!!!!!

V neděli jsme se odpoledne vydali pěšky na výlet k přehradě...auuauu to mě zase boleli nožičkýýýýýýýýýýAron se trošku vyšplouchal-voda byla jak kafíčko...mít plavky......

25.6.2007 07:50

proxima napsal(a):
Jinak víkend byl moc fajn-byli jsme v sobotu vlakem i s bafanem v Brně na tom propetu-propašovali jsme ho přes bránu na cizí očkovák...ale nikdo to ani moic neštudoval...Bylo to tam moc pěkné-fura zvířátek...byli jsme na výstavě psů,procházeli stánky,na volitiži bylo hrozně narváno,ale vypadalo to super-s tou hudbou je to moc pěkné...A my zase zůstali na agility-tam je to vždy nej!!!!

V neděli jsme se odpoledne vydali pěšky na výlet k přehradě...auuauu to mě zase boleli nožičkýýýýýýýýýýAron se trošku vyšplouchal-voda byla jak kafíčko...mít plavky......

Tak pár foteček....
Ještě z pátka....
Vaneska rozmazaná v kruhovce....

25.6.2007 07:51

proxima napsal(a):
Tak pár foteček....
Ještě z pátka....
Vaneska rozmazaná v kruhovce....

..........tady jí zaříkavač Jura šeptá do ucha ať poslochá nebo půjde na jatka....

25.6.2007 07:51

jaruska napsal(a):
Ahoj všicí,Vendí,super fotišky i na pravoboku,i na levoboku!!!No jooo,je vidět,že u Tebe koníškům nic neschází a jsou v pohodě!No to víš,nějákej ten kopanec oni si rozdají,u nás to teď nejvíce odnáší Bóbikáá,sice né moc kopancema,ale pokousanej je hrozně,já doufám,že než se bude znovuobsedat za rok,tak že už ho kousat Pierot přestane,protože to je všechno na těle a zrovna v místech,kde se dává deka!!
Tady je taky zamračíno,ochladilo se,jééé,dneska by to na koupání nebylo ani náááhodouu!!!Ale zase tak nekoušou ty blbý malý mušky!
Janíí,tak takovej je nedostatek paintíků,joo?To je nějáký nedostatkový zbóží či co!!No však zase hříbátko budéé,že jooo?Ale to už jsi psala,že si necháááš....
Tak copak ta naše Boženkáá,jakpak asi vandrovali a zdali nám tam nezbloudila!!!!

Jaruško, taky nechápu, že je nedostatek paintů, haha, ale jim se hroznělíbil Vilda, asi třikrát se ptali, jestli je fakt prodanej... tak doufám, že mi ho nešlohnou!!!
Já Brebču budu pouštět jen pokud si hříbka budu chtít nechat, nebo pokud si někdo "objedná", hahaha!
Jo, u nás je taky chladno, dokonce mi byla zima ráno!!! Že by podzim přišel?

25.6.2007 07:52

proxima napsal(a):
..........tady jí zaříkavač Jura šeptá do ucha ať poslochá nebo půjde na jatka....

..............a tady Aron pozorně sleduje výcvik a cpe se při tom travičkou........

25.6.2007 07:54

proxima napsal(a):
..............a tady Aron pozorně sleduje výcvik a cpe se při tom travičkou........

.............a tady jsme je chtěli seznámit s Barčou......ta před ním nejdřív utekla na studnu...

proxima napsal(a):

Jééé,Evííí,to jsem moc ráda,že jste si tak hezky užili víkendu,na plavky se příště vyprdni,já se zásadně v rybníku s koníkama v plavkách nekoupu,poněvadž oni kloužou,takže klasicky jen tričko a šortky!!!Tričko si pak vyždímu,když už jedeme dom a ono mě ještě minimálně půl hodiny krááásně chladí,než uschne!!!!
A co Míťa s Máťou,povídej,přeháněj!!!!

proxima napsal(a):
.............a tady jsme je chtěli seznámit s Barčou......ta před ním nejdřív utekla na studnu...

............tady se Aron nenápadně plížil z poza studny...........

25.6.2007 07:56

proxima napsal(a):
............tady se Aron nenápadně plížil z poza studny...........

..............chvíle napětí................

25.6.2007 07:57

proxima napsal(a):

..............a Aron říká...já tu nejsem.....

25.6.2007 07:57

proxima napsal(a):

Hihi,Evíí,nemá Ááronek ten dar,že když je na vrcholu zvědavosti,že se mu prodloužej i ušii???

25.6.2007 07:58

proxima napsal(a):
..............a Aron říká...já tu nejsem.....

A tady už krásný modroočka na výstavě.............

25.6.2007 07:58

proxima napsal(a):
A tady už krásný modroočka na výstavě.............

...........krásný míšánek............

25.6.2007 07:59

proxima napsal(a):
...........krásný míšánek............

pan veličenstvo barzoj.............

25.6.2007 08:00

proxima napsal(a):
pan veličenstvo barzoj.............

.......tohle je pěkné.......pes i páníček kaput............

25.6.2007 08:01

proxima napsal(a):
.......tohle je pěkné.......pes i páníček kaput............

...........a z jiného soudku..tahle hromaa rozcuchaných chlupů je morčik....

25.6.2007 08:03

proxima napsal(a):
...........a z jiného soudku..tahle hromaa rozcuchaných chlupů je morčik....

.................a tady jeden sympaťák s přehozenou ofinou.....sekáč....

25.6.2007 08:04

proxima napsal(a):
.................a tady jeden sympaťák s přehozenou ofinou.....sekáč....

...........tady už hřištátko na agility.........

25.6.2007 08:05

proxima napsal(a):
...........tady už hřištátko na agility.........

.............tady se Aron zamiloval do pudličky......

25.6.2007 08:06

proxima napsal(a):
.............tady se Aron zamiloval do pudličky......

..............a tady po řádění se psi už byl taky kaput..........

25.6.2007 08:07

proxima napsal(a):
..............a tady po řádění se psi už byl taky kaput..........

...........a tady foto z voltiže..........jelikož se nemohlo fotit z bleskem a bylo tam setmělo,tak mám všechny fotky s koňmi rozmazané......jediné co se nehýbalo bylo toto...takže zadnice rozhodčích a vlajky národůůů.....

25.6.2007 08:08

proxima napsal(a):
...........a tady foto z voltiže..........jelikož se nemohlo fotit z bleskem a bylo tam setmělo,tak mám všechny fotky s koňmi rozmazané......jediné co se nehýbalo bylo toto...takže zadnice rozhodčích a vlajky národůůů.....

...............a ještě pan pštros pro Irenku..........

25.6.2007 08:11

proxima napsal(a):
...............a ještě pan pštros pro Irenku..........

Táááááááák a to je zhruba vše!!!!!!!!!
Mo maťu a míťu jsme hned poznali...tak dlouhé vlasy tam žádný pár neměl!!!!!!!!!!
Byli jsme spolu jen chvilinku,Míťa chudák se nás asi lekl a Máťa ověšená foťáken dokumentovala a podle té chvilky co jsme s ní byli,tak je jistě tak příjemná a hodná jako tady na radě

25.6.2007 08:13

jaruska napsal(a):
Hihi,Evíí,nemá Ááronek ten dar,že když je na vrcholu zvědavosti,že se mu prodloužej i ušii???

No Vendi vypadá to tak!!!!!!!!!
Ale na výstavě měl uspěch-všichni ho fotili a ptali se co je to za vořecha Asi takového exota eště neviděli

25.6.2007 08:18

jaruska napsal(a):
Jééé,Evííí,to jsem moc ráda,že jste si tak hezky užili víkendu,na plavky se příště vyprdni,já se zásadně v rybníku s koníkama v plavkách nekoupu,poněvadž oni kloužou,takže klasicky jen tričko a šortky!!!Tričko si pak vyždímu,když už jedeme dom a ono mě ještě minimálně půl hodiny krááásně chladí,než uschne!!!!
A co Míťa s Máťou,povídej,přeháněj!!!!

Joooo a dívali jste se na Spirita???????Myslím že jste psali že jo,že???Je to krásná pohajda,že??????Hlavně ta hudba se mě líbí-a v originále je ještě krásnější..Kamarádka na tu hudbu měla natočené jak jezdí na své kobče a bylo to moc pěkné!!!!

25.6.2007 08:19

proxima napsal(a):
Joooo a dívali jste se na Spirita???????Myslím že jste psali že jo,že???Je to krásná pohajda,že??????Hlavně ta hudba se mě líbí-a v originále je ještě krásnější..Kamarádka na tu hudbu měla natočené jak jezdí na své kobče a bylo to moc pěkné!!!!

Dívali!!! bylo to krásný, nejlepší ty grimasy!!!! Já v nich teda hned viděla svoje koně!!! Hlavně jak na něm chtěli jezdit

25.6.2007 08:25

Dívali!!! bylo to krásný, nejlepší ty grimasy!!!! Já v nich teda hned viděla svoje koně!!! Hlavně jak na něm chtěli jezdit

Jojo,Evíí,já u Spirita žehlila,ale fakt je,že jsem to mušela vypnout a dožehlila jsem to až pak,to se prostě nedalo něco u toho dělat a nekoukat!!!!Moc se nám to s Jaruškou líbilo a až to někdy budou opakovat,určitě zase mrknem!!!!
Joo,Vendí,přesně, ty grimasy byly udělaný úplně skvěle,to jsme kolikrát s Jaruškou úplně vybouchly smíchy,a přesně,jak píšeš-jdeme jezdit-následuje grimasa typu No to jsem štěstím úplně celej bez sebe,hihihi!!!!

25.6.2007 08:27

jaruska napsal(a):
Jojo,Evíí,já u Spirita žehlila,ale fakt je,že jsem to mušela vypnout a dožehlila jsem to až pak,to se prostě nedalo něco u toho dělat a nekoukat!!!!Moc se nám to s Jaruškou líbilo a až to někdy budou opakovat,určitě zase mrknem!!!!
Joo,Vendí,přesně, ty grimasy byly udělaný úplně skvěle,to jsme kolikrát s Jaruškou úplně vybouchly smíchy,a přesně,jak píšeš-jdeme jezdit-následuje grimasa typu No to jsem štěstím úplně celej bez sebe,hihihi!!!!

Jo, bylo to fajn, koukali jsme na to i s Jirkou, který běžně takové pohádky a ještě o koních vůbec nemusí

25.6.2007 08:29

proxima napsal(a):

ahoj Evi.Moc hezké fotečky.
Vendul kočičí fotečky nemám.V sobotu nebylo počasí na to,abych je fotila a ani aby byli venku.Byla tady zima a oni jdou zítra na očkování,tak musí být zdravý jako řípa.
A včera jsme byli na těch rodiných oslavách,takže neměl kdo fotit
Ale dneska to možná naprvím.Uvidím jak bude. Očička už mají zdravá a mají se k světu až moc. 08#

25.6.2007 08:31

Jo, bylo to fajn, koukali jsme na to i s Jirkou, který běžně takové pohádky a ještě o koních vůbec nemusí

No já taky koukla,ale připadala jsem si jako blb, když jsem uronila slzičku. To jak ji zachrańoval z té řeky a pak u ní ležel.... a pak ho odvedli
Přišlo mi to hrozně dojemný....

25.6.2007 08:33

pretty 1 napsal(a):
ahoj Evi.Moc hezké fotečky.
Vendul kočičí fotečky nemám.V sobotu nebylo počasí na to,abych je fotila a ani aby byli venku.Byla tady zima a oni jdou zítra na očkování,tak musí být zdravý jako řípa.
A včera jsme byli na těch rodiných oslavách,takže neměl kdo fotit
Ale dneska to možná naprvím.Uvidím jak bude. Očička už mají zdravá a mají se k světu až moc. 08#

Tak Vám sem dám ještě včerejší Jarušku,neutahatelný dítě!!Ale moc se těším,až jí budu mít od pátku už jen pro sebééé,huráááá!!!!!

25.6.2007 08:33

pretty 1 napsal(a):
No já taky koukla,ale připadala jsem si jako blb, když jsem uronila slzičku. To jak ji zachrańoval z té řeky a pak u ní ležel.... a pak ho odvedli
Přišlo mi to hrozně dojemný....

Lůci to neřeš, já řvala jak malé děcko!!!! A nejen u řeky!!!!

25.6.2007 08:34

jaruska napsal(a):
Tak Vám sem dám ještě včerejší Jarušku,neutahatelný dítě!!Ale moc se těším,až jí budu mít od pátku už jen pro sebééé,huráááá!!!!!

Ty dva měsíce volna musím závidět!!!!!!!!!!!!!

25.6.2007 08:35

jaruska napsal(a):

Ještě jedna Kačenka....

25.6.2007 08:39

jaruska napsal(a):
Ještě jedna Kačenka....

A ještě jednu ze seznamovačky...

25.6.2007 08:46

jaruska napsal(a):
A ještě jednu ze seznamovačky...

Jo Eviku, nejake fotecky se jeste najdou, poslu na mail.
Ja na Propetu byla v nedeli trictvrte hodiny pred zavirackou, toz jsme to meli i zadara. Ale vseci to balili, ach jo. Mohlo to byt bezva... Ale ja netusila, ze to bude koncit ve 4!!! hodiny odpoledne. No, ale co jsem chtela jsem skoro stihla. Best in Show kocek, nejlepsi pejsky, ale koniky neee. Koupila jsem cice 4 kg granuli, ktere na vystavach jsou levnejsi a hracku a sli jsme dom.
Jmena koniku ze zavodu si fakt nepamatuju, to po me nechtejte, ja mela myslenky uplne jinde. No jo taky, kdyz oni to vsechno jsou strasne dlouhy jmena... Tak priste se polepsim.
A ja Matu nepotkalaaaaa.

25.6.2007 08:58

peggiska napsal(a):
Jo Eviku, nejake fotecky se jeste najdou, poslu na mail.
Ja na Propetu byla v nedeli trictvrte hodiny pred zavirackou, toz jsme to meli i zadara. Ale vseci to balili, ach jo. Mohlo to byt bezva... Ale ja netusila, ze to bude koncit ve 4!!! hodiny odpoledne. No, ale co jsem chtela jsem skoro stihla. Best in Show kocek, nejlepsi pejsky, ale koniky neee. Koupila jsem cice 4 kg granuli, ktere na vystavach jsou levnejsi a hracku a sli jsme dom.
Jmena koniku ze zavodu si fakt nepamatuju, to po me nechtejte, ja mela myslenky uplne jinde. No jo taky, kdyz oni to vsechno jsou strasne dlouhy jmena... Tak priste se polepsim.
A ja Matu nepotkalaaaaa.

Ahoj holky, když jste u těch jmen koníků....šíleně mě tam zaujal Capucino a Massimo...nádherní koně fakt....akorád nevím proč se u Voliže všechny koně dávají za otěž...ale neskutečným způsobem...v kroku ani neuměli chodit

25.6.2007 08:59

Lůci to neřeš, já řvala jak malé děcko!!!! A nejen u řeky!!!!

Jo jo,já taky vždycky mrkám ať neslzím

25.6.2007 09:01

proxima napsal(a):
Jo jo,já taky vždycky mrkám ať neslzím

Jinak nevíte náhodou, co to bývá za plemínka??? Ty koně na ten Voltiž jsou neskutečně obří - měli snad 190cm v kohoutku...některý lidičky na ně pořádně nedosáhli ani když natáhli ruce nahoru....ale byli krásně nasvalení!

25.6.2007 09:03

sabina napsal(a):
Ahoj holky, když jste u těch jmen koníků....šíleně mě tam zaujal Capucino a Massimo...nádherní koně fakt....akorád nevím proč se u Voliže všechny koně dávají za otěž...ale neskutečným způsobem...v kroku ani neuměli chodit

PRO RACINU,ALE JÁ JSEM Z ČERVENÉ LHOTY U OLOMOUCE A TY Z TÝ CO JE ZÁMEK,ŽE? TO MÁME OPRAVDU KOUSEK,CHA CHA JE TO ŠKODA,POTŘEBOVALA BYCH TU KAMARÁDKU NA VÝLETY,JEZDÍM ÚPLNĚ SAMA A KDYŽ PAK PROMLUVÍM TAK KONÍK ZASTOPUJE,PROTOŽE MYSLÍ,ŽE ŘÍKÁM HOU.TADY U NÁS NA PASTVINÁCH MAJÍ PODOBNOU KLISNU JAKO JE TA TVOJE,MÁ TEĎ HŘÍBĚ,

25.6.2007 09:07

sabina napsal(a):

Pavli v neděli to vždycky končí dřív,ale to neva,stihla jsi toho ještě hodně..Koníci kromě voltiže tam vlastně žádní nebyli a byl tam jen jeden koňo stánek..
My tam na těch koníkách byli tak 10minut..nesmělo se tam se psem,Aron už pak protestoval a ňafal,nesmělo se tam fotit s bleskem a bylo tam narváno...
Ale koníci co tam zrovna byli byli pěkní..ani nevim jak jsou za udidlo,jestli je na tm řemenu nějaká guma,aby to pružilo...asi jo...
Jinak kdybys náhodou našla fotky s Hankou budu ráda...
No a o jménech mě nemluv..to si pamatovat...já si ještě dost pamatuju jména u appa,protože o nich dělám ty stránky,ale jinak...Nevím proč se ty američani nemůžou jmenovat Ferda a Jurda a Fricek
Jarů to si s Jaruškou užijete prázdninky!!!!!!!!!!

25.6.2007 09:23

proxima napsal(a):
Pavli v neděli to vždycky končí dřív,ale to neva,stihla jsi toho ještě hodně..Koníci kromě voltiže tam vlastně žádní nebyli a byl tam jen jeden koňo stánek..
My tam na těch koníkách byli tak 10minut..nesmělo se tam se psem,Aron už pak protestoval a ňafal,nesmělo se tam fotit s bleskem a bylo tam narváno...
Ale koníci co tam zrovna byli byli pěkní..ani nevim jak jsou za udidlo,jestli je na tm řemenu nějaká guma,aby to pružilo...asi jo...
Jinak kdybys náhodou našla fotky s Hankou budu ráda...
No a o jménech mě nemluv..to si pamatovat...já si ještě dost pamatuju jména u appa,protože o nich dělám ty stránky,ale jinak...Nevím proč se ty američani nemůžou jmenovat Ferda a Jurda a Fricek
Jarů to si s Jaruškou užijete prázdninky!!!!!!!!!!

Tak to jsem o koniky teda neprisla...Vzdyt koniky jsem si uzila v sobotu. Evi, mailik uz je nekde na pul cesty...
Ze me nenapadlo podivat se v kolik to vubec konci. Ale ja byla z te soboty a jeste z patku tak utahana, ze jsem v nedeli spala do obeda a pak se nic nestiha.
No nic, aspon se mam zase na co tesit napresrok.

25.6.2007 09:46

peggiska napsal(a):
Tak to jsem o koniky teda neprisla...Vzdyt koniky jsem si uzila v sobotu. Evi, mailik uz je nekde na pul cesty...
Ze me nenapadlo podivat se v kolik to vubec konci. Ale ja byla z te soboty a jeste z patku tak utahana, ze jsem v nedeli spala do obeda a pak se nic nestiha.
No nic, aspon se mam zase na co tesit napresrok.

Jojo,Evíí,prázdniny si,doufám,užijeme ve zdraví,snad bude i lepší počasí,i když tohle je na ježdění ideálníí,hihi!!!
Švára Fanouš přivezl zelený,tak se koníci tumlujou.

25.6.2007 09:48

peggiska napsal(a):
Juchuuu, jedeme dal.

A Bóóbikááá....

maťa

25.6.2007 09:57
maťa

peggiska napsal(a):
Juchuuu, jedeme dal.

Ahooooj děckááááá

Booože, já mám po vás absťák, to je děs běs.....se budu muset asi nějak léčit, či cooo

Dočtu vás později, mám zas frčák, za ten víkend sem doma nestíhala nic, páč jsme vždycky přijeli večer a já hnedka buchla do peřin

Fotek mám tunu, ale počkám si na novou Radu....abych byla hezky vepředu a nezapadla

Evíííí.....tobě pošlu ty tři fotky Arronka i na mejlíka ju???? Ale samo je dám taky sem

Taky sem potkala Lucku od Daréska a Fabbyho a Usinky....bezva jsme pokecaly! Pavlííí, tobě jsem napsala mejlíka a fakt se moc omlouvám, já PC zapínala až teď, celej víkend spinkalo Moc mě to mrzí

Evííí a Jurkooo....sem moc ráda, že jsem vás aspoň na tu chvilku potkala....jste príma, ještě víc, než z netu , a Aronek je úplně bezvadný štěndo....přesně takovej, jakej jsem myslela, že je Prostě se s ním člověk nenudí, že joooo???? A je kráááásnej a hebunkej....a voní mimintem

Jinak dojmy mám veskrze pozitivní....jen ta Voltiž mě nějak nevzala. Je to hezké a asi hodně náročné, ale nějak mně víc třeba táhne toooo....noooo....jak se to jenom odborně.....nooo jak chlaďásci tahají náklad na čas a tak.....ehm ehm....musím doplnit vzdělání Už jsem si koupila Jezdectví....a možná si ho i předplatím A ty koně na voltiži byli fakt veliký....mám nějaké fotky z venku, ale nic moc kvalita, byl tam plot

Uuuufff uuufff....a Vendí, tobě jsem blikla Hovíky....bohužel z blbé strany kruhu, ale snad něco vidět bude

Jinak všichni majitelé pejsků všech plemen, byli strašně fajn a vstřícní a usměvaví...krom....ehm ehm....pár majitelů určitého plemene....ale to je fuk

maťa

25.6.2007 10:00
maťa

maťa napsal(a):
Ahooooj děckááááá

Booože, já mám po vás absťák, to je děs běs.....se budu muset asi nějak léčit, či cooo

Dočtu vás později, mám zas frčák, za ten víkend sem doma nestíhala nic, páč jsme vždycky přijeli večer a já hnedka buchla do peřin

Fotek mám tunu, ale počkám si na novou Radu....abych byla hezky vepředu a nezapadla

Evíííí.....tobě pošlu ty tři fotky Arronka i na mejlíka ju???? Ale samo je dám taky sem

Taky sem potkala Lucku od Daréska a Fabbyho a Usinky....bezva jsme pokecaly! Pavlííí, tobě jsem napsala mejlíka a fakt se moc omlouvám, já PC zapínala až teď, celej víkend spinkalo Moc mě to mrzí

Evííí a Jurkooo....sem moc ráda, že jsem vás aspoň na tu chvilku potkala....jste príma, ještě víc, než z netu , a Aronek je úplně bezvadný štěndo....přesně takovej, jakej jsem myslela, že je Prostě se s ním člověk nenudí, že joooo???? A je kráááásnej a hebunkej....a voní mimintem

Jinak dojmy mám veskrze pozitivní....jen ta Voltiž mě nějak nevzala. Je to hezké a asi hodně náročné, ale nějak mně víc třeba táhne toooo....noooo....jak se to jenom odborně.....nooo jak chlaďásci tahají náklad na čas a tak.....ehm ehm....musím doplnit vzdělání Už jsem si koupila Jezdectví....a možná si ho i předplatím A ty koně na voltiži byli fakt veliký....mám nějaké fotky z venku, ale nic moc kvalita, byl tam plot

Uuuufff uuufff....a Vendí, tobě jsem blikla Hovíky....bohužel z blbé strany kruhu, ale snad něco vidět bude

Jinak všichni majitelé pejsků všech plemen, byli strašně fajn a vstřícní a usměvaví...krom....ehm ehm....pár majitelů určitého plemene....ale to je fuk

A Evčííí....proboha nepiš jak su hodná a milá....se pak budu červenat a zas tak dlouho jsme spolu nemluvili Třebas bych ti po půl hoďce až tak hodná a milá nepřipadala....ale vy jste nám s Jurkou padli do oček Akorát Míťa se vás nelekl, jen ho ta voltiž zajímala víc, než mě

Vendí....hovíky ti taky šupnu na mejlíka, ju???

Nejvíc nafocených mám dog....jooo dogule A taky bernardýnů....kvůli Míťovi

25.6.2007 10:11

maťa napsal(a):
A Evčííí....proboha nepiš jak su hodná a milá....se pak budu červenat a zas tak dlouho jsme spolu nemluvili Třebas bych ti po půl hoďce až tak hodná a milá nepřipadala....ale vy jste nám s Jurkou padli do oček Akorát Míťa se vás nelekl, jen ho ta voltiž zajímala víc, než mě

Vendí....hovíky ti taky šupnu na mejlíka, ju???

Nejvíc nafocených mám dog....jooo dogule A taky bernardýnů....kvůli Míťovi

Maťi díky za mailíka s Aronkem!!Koukal se na to taky a řikalže děkuje-sedí vedle mě na židli
Jo a nečervenej se..myslíš že bys nás po půl hodince zbila???
Tak to jooo,my mysleli že když nás Míťa viděl,tak raději vzal nohy na ramena ani bych se mu nedivila

maťa

25.6.2007 10:22
maťa

proxima napsal(a):
Maťi díky za mailíka s Aronkem!!Koukal se na to taky a řikalže děkuje-sedí vedle mě na židli
Jo a nečervenej se..myslíš že bys nás po půl hodince zbila???
Tak to jooo,my mysleli že když nás Míťa viděl,tak raději vzal nohy na ramena ani bych se mu nedivila

Já a někoho tak prímového, jako tebe a Jurku, bít??? Nééééé
Já bacám jen zlé lidi a šmíráky

Tak to jsem ráda, že se fotky Aronkovi taky líbí....byla to fuška ho stihnout v klidu

Kdepááák nohy na ramena...on byl Míťa s té voltiže úplně paf, ale jako fakticky, úplně ho to vzalo a točil to na kameru tak aktivně, až mu došla baterka Ale máme tam i pát pádů německého družstva....ti si chudáci pěkně namleli

Já su teďka na mrtvicu....Brituška mě minulý týden zaskočila a začala hárat, strašně brzo, takže tu protihárací injekci jsem nestihla....sice skoro neteče, ale Agbíšek je jak urvanej ze řetězu....to sou ty přírodní plemena!!!!! V noci se mi krásně spí, páč buď piští Agbar, nebo Batule....a nejlépe oba Su opravdu fit a závidím Míťovi, kterej prostě usne a spí, i kdyby tady tanky jezdily Aaaach joooo....bůůůůůůůů pomóóóc......

25.6.2007 10:42

maťa napsal(a):
Já a někoho tak prímového, jako tebe a Jurku, bít??? Nééééé
Já bacám jen zlé lidi a šmíráky

Tak to jsem ráda, že se fotky Aronkovi taky líbí....byla to fuška ho stihnout v klidu

Kdepááák nohy na ramena...on byl Míťa s té voltiže úplně paf, ale jako fakticky, úplně ho to vzalo a točil to na kameru tak aktivně, až mu došla baterka Ale máme tam i pát pádů německého družstva....ti si chudáci pěkně namleli

Já su teďka na mrtvicu....Brituška mě minulý týden zaskočila a začala hárat, strašně brzo, takže tu protihárací injekci jsem nestihla....sice skoro neteče, ale Agbíšek je jak urvanej ze řetězu....to sou ty přírodní plemena!!!!! V noci se mi krásně spí, páč buď piští Agbar, nebo Batule....a nejlépe oba Su opravdu fit a závidím Míťovi, kterej prostě usne a spí, i kdyby tady tanky jezdily Aaaach joooo....bůůůůůůůů pomóóóc......

Ta Mata nas ale napina, vidte. Ja uz chcu foteckyyyy!!! Tak vsichni rychle pisteee.

25.6.2007 10:50

peggiska napsal(a):
Ta Mata nas ale napina, vidte. Ja uz chcu foteckyyyy!!! Tak vsichni rychle pisteee.

Pavli to si ještě počkáme,než se založí nová rada.

Evi dík za mailíky,ale přeplnila si mi schránku. Mám ji malinkou .ALe neva, ráda se pokochám a pak to smažu a je zase volná

maťa

25.6.2007 10:53
maťa

peggiska napsal(a):
Juchuuu, jedeme dal.

Tak sem teďka dokoukala ty mejliska od Evíííka....a nasmála se hlavně u toho, Jak se správně tvářit, když máte průser To nemá chybu

Dííííky Evííííí....

A letím zabít medvědáááááááá

25.6.2007 10:54

pretty 1 napsal(a):
Pavli to si ještě počkáme,než se založí nová rada.

Evi dík za mailíky,ale přeplnila si mi schránku. Mám ji malinkou .ALe neva, ráda se pokochám a pak to smažu a je zase volná

Neboj Luci, nasim kecacim tempem to bude hned.

25.6.2007 10:57

maťa napsal(a):
Tak sem teďka dokoukala ty mejliska od Evíííka....a nasmála se hlavně u toho, Jak se správně tvářit, když máte průser To nemá chybu

Dííííky Evííííí....

A letím zabít medvědáááááááá

Ja jsem vam jeste zapomnela rict jednu skvelou vec:
Dianka byla na Woodentrophy 2. v pleasure s Katkou Svedovou!!! A ze tam byla konkurence!!! Jelo kolem dvacitky jezdcu. Ja mam s te nasi prdelky takovou radost!!!

maťa

25.6.2007 11:02
maťa

peggiska napsal(a):
Dianka byla na Woodentrophy 2. v pleasure s Katkou Svedovou!!! A ze tam byla konkurence!!! Jelo kolem dvacitky jezdcu. Ja mam s te nasi prdelky takovou radost!!!

Pavlíííí GRATULUJUUUUUU!!!!! Je to šikovná holčičta!!!!! Já tomu sice nerozumím tak, jak vy ostřílení mazáci tady, ale stejně mám radost....

Medvěda jsem přizabila a silně uvažuju o kavkazským bifteku k obědu!

25.6.2007 11:05

peggiska napsal(a):

Tak to je super!!Šikovná kobylka.
Jinak dám tedy téma-ať to rychle zaplníme a Maťa nám dá fotky...CHYSTÁTE SE LETOS NĚKAM NA DOVČU???My ne!!

25.6.2007 11:05

maťa napsal(a):
Pavlíííí GRATULUJUUUUUU!!!!! Je to šikovná holčičta!!!!! Já tomu sice nerozumím tak, jak vy ostřílení mazáci tady, ale stejně mám radost....

Medvěda jsem přizabila a silně uvažuju o kavkazským bifteku k obědu!

Matííí nech mi kousek...takovej biftek ještě nikdo nejedl...dám si s tebou

25.6.2007 11:09

proxima napsal(a):
Jinak dám tedy téma-ať to rychle zaplníme a Maťa nám dá fotky...CHYSTÁTE SE LETOS NĚKAM NA DOVČU???My ne!!

Jedna Miska na Conkim.
Dekujeme za gratulace. Vyridim.

25.6.2007 11:10

peggiska napsal(a):
Jedna Miska na Conkim.

Dovcu, no nevim. Mozna nejaky TATRY. To uz se chystame 3 roky.

maťa

25.6.2007 11:10
maťa

proxima napsal(a):

Evííííí-----my na dovču, jako dovču taky ne

Asi jen nějaký menší výletek pod stan....na tři čtyři dny někde k Vrůtkám A pak plánuju víkendové výletky do Zooparku Vyškov a Chomutov, v obou mají Shíry A výletky na mašině určo někam....když mi hodná Mú bude hlídat štěnda

Ale já se najezdila po světě dost, teď mě láká naše zemička a slovensko a můj doslova hysterický sen je IRSKO a RUMUNSKO!!!! Tyhle dvě země bych chtěla někdy navštívit alespoň na měsíc Snad se toho jednou dočkám

25.6.2007 11:11

peggiska napsal(a):
Jedna Miska na Conkim.

Eví to je pěkné téma!!! My jo, na maltu a na písky! Písek už máme za domečkem !!! A maltu umí Jirka umýchat

maťa

25.6.2007 11:13
maťa

sabina napsal(a):
Matííí nech mi kousek...takovej biftek ještě nikdo nejedl...dám si s tebou

Sabi nechám nechám....pošlu ho po sousedovic holubech joooo???? Ono bude bifteků doooost....maj bejt z čeho

maťa

25.6.2007 11:16
maťa

peggiska napsal(a):
Juchuuu, jedeme dal.

Jináč na Interfelisu, tedy výstavě koček, jsem nejvíce čučela po Mainské mývalí....tyhle kočky mě fascinují a možná někdy...... Jsou tááák obrovské a mají tááák skvělou a klidnou povahu....no su na ty obříky fakt ujetáááá

Bohužel, fotky Mainky nemám....myslím teda....oni to tam moc popsané neměli, a já fakt nerozeznám ty plemena koček nějak dobře
Ale mám jednu super vyvrácenou číču....ta měla tu výstavu tak krásně v zadečku, že už to líp najevo dát nemohla

maťa

25.6.2007 11:19
maťa

maťa napsal(a):
Jináč na Interfelisu, tedy výstavě koček, jsem nejvíce čučela po Mainské mývalí....tyhle kočky mě fascinují a možná někdy...... Jsou tááák obrovské a mají tááák skvělou a klidnou povahu....no su na ty obříky fakt ujetáááá

Bohužel, fotky Mainky nemám....myslím teda....oni to tam moc popsané neměli, a já fakt nerozeznám ty plemena koček nějak dobře
Ale mám jednu super vyvrácenou číču....ta měla tu výstavu tak krásně v zadečku, že už to líp najevo dát nemohla

Zklamal mě ale výber vodítek a řemenů a hraček pro psy....ty stánky byly hrozné, to toho je víc tadyk na maloměstě A když už bylo něco hezké, tak na malé psy....a náhubky vůbec neměli....největší na velkého knírače

Takže zůstanu u osvědčených netových obchodů na přání, nechám udělat, co chci a je to....a koš koupím asi na dogu, a Míťa ho kdyžtak upraví

Ty máš Sab koš taky upravenej, co?

25.6.2007 11:20

maťa napsal(a):

jo...tak z těch koček mi bylo do breku...netušila jsem jak taková výstava probíhá...ale tohle mě dostalo...venku vedro jak prase v hale taky nic moc a ty kočky zavřené v bedýnce sna 50 na 50 cm....no já měla málem smrt, když jsem tam vešla...

25.6.2007 11:22

maťa napsal(a):
Zklamal mě ale výber vodítek a řemenů a hraček pro psy....ty stánky byly hrozné, to toho je víc tadyk na maloměstě A když už bylo něco hezké, tak na malé psy....a náhubky vůbec neměli....největší na velkého knírače

Takže zůstanu u osvědčených netových obchodů na přání, nechám udělat, co chci a je to....a koš koupím asi na dogu, a Míťa ho kdyžtak upraví

Ty máš Sab koš taky upravenej, co?

Jeste Misku, jo?
Mato, Mainky se mi taky libi, ale prostor na ne nemam. :-(

25.6.2007 11:26

peggiska napsal(a):
Jeste Misku, jo?
Mato, Mainky se mi taky libi, ale prostor na ne nemam. :-(

Jasně...mám upravenej...jinak to nešlo...na naše psy se nic nedělá..jinak já byla taky silně zklamaná...byl to propet, ale věcí jen po asi 20s stáncích..no nic tam nebylo a z toho půlka s jídlem.chtěla jsem koupit obojky od Magu. a nic....tak zůstane u netu...přesně tak mati

25.6.2007 11:27

sabina napsal(a):
jo...tak z těch koček mi bylo do breku...netušila jsem jak taková výstava probíhá...ale tohle mě dostalo...venku vedro jak prase v hale taky nic moc a ty kočky zavřené v bedýnce sna 50 na 50 cm....no já měla málem smrt, když jsem tam vešla...

Tak mainek jsme ještě nedávno měli doma asi 10 nebo kolik

maťa

25.6.2007 11:29
maťa

sabina napsal(a):

Jo jo, některé ty kočinky byly fakt uvařené Ale zase jiné ne, protože majitel s nima byl a choval je, nebo si dokonce hrál, jednu takovou Britku mám vyfocenou, si hrála s umělou myškou

Víc mně ale vadila ta morčátka a potkánci....ti byli upraženější a vyděšenější, většina teda, taky se našli mazáci No oni ani ty pštrosi nebyli moc spokojení....ale co už naděláme že?

Jdu dělat mývala mýválka.....nádobí

25.6.2007 11:30

proxima napsal(a):

Jinak výstavy koček to je fakt hnus...akvária a červené záclonky....brrrrrr

maťa

25.6.2007 11:30
maťa

proxima napsal(a):

Nooo Evíííí a to mi říkáš až teď??????? Tolik Mainek?????

25.6.2007 11:32

proxima napsal(a):
Jinak výstavy koček to je fakt hnus...akvária a červené záclonky....brrrrrr

fakt šílený....někdy se k těm zvířatům chováme jak k zboží...i u těch psů...nebudu jmenovat...ale jeden přístup prostě hnus....sem rypákovala...jsem ten typ, co neudrží v tomhle pusu....Tomá mi ji zacpával

25.6.2007 11:33

maťa napsal(a):
Jo jo, některé ty kočinky byly fakt uvařené Ale zase jiné ne, protože majitel s nima byl a choval je, nebo si dokonce hrál, jednu takovou Britku mám vyfocenou, si hrála s umělou myškou

Víc mně ale vadila ta morčátka a potkánci....ti byli upraženější a vyděšenější, většina teda, taky se našli mazáci No oni ani ty pštrosi nebyli moc spokojení....ale co už naděláme že?

Já to taky nemusím, nejhorší jsou ty záclonky, jak píše Evička... to je děs! Za chvíli jim budou dávat oblečky!!!
Jo a mě málem v sobotu přejelo auto Deniska.. Blbec mě viděl, tak vyběhl z křoví na cestu a málem pod auto..... ženská naštěstí zastavila, ale bylo to tak tak.... vůl jeden!

25.6.2007 11:37

maťa napsal(a):

Už je nemáme..Naštěstí
Nééé,jsou to moc hodňoučké a miločké a krásné kočky.Ale je na nich blbé že jako všechny kočky v bytě lezou po oknech,lince,stole,ve dřezu...no a to už nebylo pak příjemnéjura koupil před pár lety kocoura a asi 5 koček?Nejřív jsme je měli v bytě,ale pak jak rostli jsme jim udělai jednu místnost zvlášť ,jenže na ně bylo hrozně málo času a pak to taky tak vypadá..musí se česat a vyžadují pozornost lidí..to jsme jim nemohli dát,ak jsme je loni prodávali...
Ale doporučuju-jsou fajn.Spíš povaha psa,nežř kočky
Teď máme ještě jednu venku v kotci-černou a ještě jednu napůl mainku-ne naší.

25.6.2007 11:47

proxima napsal(a):
Už je nemáme..Naštěstí
Nééé,jsou to moc hodňoučké a miločké a krásné kočky.Ale je na nich blbé že jako všechny kočky v bytě lezou po oknech,lince,stole,ve dřezu...no a to už nebylo pak příjemnéjura koupil před pár lety kocoura a asi 5 koček?Nejřív jsme je měli v bytě,ale pak jak rostli jsme jim udělai jednu místnost zvlášť ,jenže na ně bylo hrozně málo času a pak to taky tak vypadá..musí se česat a vyžadují pozornost lidí..to jsme jim nemohli dát,ak jsme je loni prodávali...

Teda Evi, Vy jste takový chovatelé?
Našich kocourek je vychovaný, na linku nevyleze a na stůl minimálně, jen když se nikdo nedívá

25.6.2007 11:49

proxima napsal(a):
Už je nemáme..Naštěstí

Holkýý,já vůbec nevím,jak taková mainská mývalí kočka vypadá,nešlo by to něják zařídit,abych jí uzřela i jááá?
Moruše zívuše....

25.6.2007 11:50

jaruska napsal(a):
Holkýý,já vůbec nevím,jak taková mainská mývalí kočka vypadá,nešlo by to něják zařídit,abych jí uzřela i jááá?
Moruše zívuše....

maťa

25.6.2007 11:52
maťa

proxima napsal(a):
Už je nemáme..Naštěstí

Chudák Denisek Vendí....truhlíček malunkej Hlavně, že to dobře dopadlo

Jooo Evííí, to mi právě psala jedna chovatelka kdysi, že povahou jsou to psi, ne kočky Což se mi taky líbí, můj Cherry je taky pes a ne kočka, a hrozně ho zbožňuju A je taky velikej, jen tu srst má kratší

Tak, a já chtěla dělat pečené maso na másle s Provensálským kořením a bramb a neudělám, páč mi nějak nedošlo, že je na mražáku Takže holt k obědu bude sekaná a bramb a maso až k véči.....to bude mít Míťa asi radost A co, si má hernajs uvařit sám, já hlad nemám Aspoň že mi Mú škrábe bramb, páč já bych se na to dneska fakt vykvácla....su úplně mrtvá po tom víkendu, mám tu tunu praní a uklízení, do toho hysterickýho Agbara a Batulu a Gerču a nevím, co dřív A nejhorší je, že zítra musím zas dělat něco do hokny a to teda ten čas bude úplně v háječku zeleným

Mno ale zase, aspoň sa nenudím, žeééééé???

25.6.2007 11:54

jaruska napsal(a):

Bóbikáá s košilí,holt se ochladilo...

maťa

25.6.2007 11:54
maťa

peggiska napsal(a):
Juchuuu, jedeme dal.

A kdo založí nocou RADU????

Jarčííí, Moruše je dokonalá....vyjadřuje přesně moji dnešní náladu

25.6.2007 11:55

maťa napsal(a):
Chudák Denisek Vendí....truhlíček malunkej Hlavně, že to dobře dopadlo

Jooo Evííí, to mi právě psala jedna chovatelka kdysi, že povahou jsou to psi, ne kočky Což se mi taky líbí, můj Cherry je taky pes a ne kočka, a hrozně ho zbožňuju A je taky velikej, jen tu srst má kratší

Tak, a já chtěla dělat pečené maso na másle s Provensálským kořením a bramb a neudělám, páč mi nějak nedošlo, že je na mražáku Takže holt k obědu bude sekaná a bramb a maso až k véči.....to bude mít Míťa asi radost A co, si má hernajs uvařit sám, já hlad nemám Aspoň že mi Mú škrábe bramb, páč já bych se na to dneska fakt vykvácla....su úplně mrtvá po tom víkendu, mám tu tunu praní a uklízení, do toho hysterickýho Agbara a Batulu a Gerču a nevím, co dřív A nejhorší je, že zítra musím zas dělat něco do hokny a to teda ten čas bude úplně v háječku zeleným

Mno ale zase, aspoň sa nenudím, žeééééé???

Teda Máti, to je fičák, že? Já o víkendu uklidila, umyla okna a podlahy, koupelku, prostě gruntyk... ale vydrželo to jen do druhého dne, protože tím že jsem vytřela jsem setřela i Raid na mravence a ty potvory se zase vyrojili!!!!!!!

25.6.2007 11:56

maťa napsal(a):

Máti Ty a začni s těma fotkama!!!!!!!!

25.6.2007 11:56

maťa napsal(a):

Joo,taky bys spinkala??