maťa

maťa

maťa

maťa

maťa
napsal(a):
Německý ovčák....ale moc jsem ty parodie na NO nefotila, radši
maťa

maťa

maťa

maťa
napsal(a):
Bohužel, vlkodavů mám velice málo a nekvalitní fotky....nějak jsem je prošvihla
maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa
napsal(a):
Štěňátko 5 měsíců, Bílý švýcarský ovčák....na toho jsem Vendí zapomněla, ten by pro vás taky byl!!!
maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

sabina
napsal(a):
holky, co to je za plemena - budou to ČT? nebo co?
Jinak co říkáte na ten povrch na jízdárně??? byla jsem z neho totálně hotová....a chtěla jsem ho ukrást....fakt super...tady na něj můžou mrknout, ti co tam nebyli...
www.luckydrasov.cz - tam se dá o tom povrchu dozvědět více...jinak je to od firmy ottosports
maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa
napsal(a):
SOBOTA konééééc....a ještě tuna neděle....chcete??? Neva, že to tu zaflákám?
maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa
napsal(a):
Zlatý retrívr, byl na kukačku a koukal na Míťův bramborák
maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa
napsal(a):
Tak a u této dvojice netuším, o koho šlo...jestli španělské mastiny, nebo co jiného....ale myslím, že to byli španělští mastini....každopádně na muchlání byli bezvadní, hezky mě oslintali
maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa
napsal(a):
A štěndo čau čaua 3 měsíce, muchlíček plyšáček to byl, nemohla jsem se od něj odervat
maťa

maťa
napsal(a):
Teda Maťi ty jedeš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Uplná encyklopedie psů tahle rada
Já se sem jen vecpu a ukážu Jarušce jak vypdá bývalá naše mainka
maťa

proxima
napsal(a):
Teda Maťi ty jedeš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Uplná encyklopedie psů tahle rada
Já se sem jen vecpu a ukážu Jarušce jak vypdá bývalá naše mainka
maťa

maťa
napsal(a):
A konéééééc
A Jarčí, Asiaty jsem nefotila....prošvihla jsem je stejně, jako vlkodávčata Prostě sem lítala sem a tam a zapomněla čumět na hodinky
Příště ti ale dodám alespoň dvacet fotek Medvědic, slibujuuuuuu
maťa

maťa
napsal(a):
není zač Sabi, myslím, že asi ty lidičky od bordo dogy znáš....Helču jsem tam myslím viděla v sobotu? A tihle v neděli seděli venku před pavilonem, zezadu u garáží, měli tam stolek a židličky, tuhle bordynu a anlického mastifa
maťa

maťa

maťa
napsal(a):
Tak snad se vám ty fotky líbí , i když je jich tolik
Já jdu nakrmit Míťu, aby mi nepadl vysílením, podvyživeneček můj malinkej
proxima
napsal(a):
Evi a jsou to fakt Mianky Co jsem se o nich dočetla,tak jsou to spíš kočky ven.Že prý nemají rádi uzavřený teritórium,ale hodně veliké prostory a volnost.A kocouři mají až 17 kg.
Ty vaše mi připadají spíš jako Neva Maskara (sibiřská kočka) ta je skoro stejná,ale menší a povahově to co píšete s Máťou a je to taky náš Mimík
Uživatel s deaktivovaným účtem

maťa
napsal(a):
Tak snad se vám ty fotky líbí , i když je jich tolik
Já jdu nakrmit Míťu, aby mi nepadl vysílením, podvyživeneček můj malinkej
Máti krásné fotky!!!!!!!!!!!!!!!!! Teda je mi líto těch kočiček! Ale ta britka, ta je super!
Jinak z pejsků bych si vybrala, ten malý bernardýn je super! Ale pak je z toho takové tele :-)- Howik se mi líbí ten zlatý
pretty 1
napsal(a):
Máti nádhera.
Holky před chvilkou jsem měla šok. Na impulsu v dopravním hlášení říkli,že se na R46 z Prostějova do Brna srazila dodávka se svodidly, Fuj a Míra tam zrovna jede.Takže se mi udělal hodně nevolno a polil mě studený pot. No myslela jsem že to nerozdýchám.Tak jsem mu hned volal,a on mi to nebral. No opravdu skvělý pocit fakt. A si po 10 zazvonění mi to vzal a divil se proč mu volám. No to vám byla úleva.
Byl kousek od toho,tak hned sjel a objíždí to.Jinak by tam stál v koloně...
Máti tak mi ho hlídej až pojede okolo ju (vtip)

pretty 1
napsal(a):
Holky před chvilkou jsem měla šok. Na impulsu v dopravním hlášení říkli,že se na R46 z Prostějova do Brna srazila dodávka se svodidly, Fuj a Míra tam zrovna jede.Takže se mi udělal hodně nevolno a polil mě studený pot. No myslela jsem že to nerozdýchám.Tak jsem mu hned volal,a on mi to nebral. No opravdu skvělý pocit fakt. A si po 10 zazvonění mi to vzal a divil se proč mu volám. No to vám byla úleva.
Byl kousek od toho,tak hned sjel a objíždí to.Jinak by tam stál v koloně...
Máti tak mi ho hlídej až pojede okolo ju (vtip)
Teda Lůco.. to by mě asi vomdlelo!
No a třeba ten můj chlap nemá nic lepšího na práci než přijít v 10 v noci z práce sednout na motorku a jít se projet! A proč? Protože má na motorce nějaké podsvícení či co to tam má a ono to ve dne nevynikne!!!! Sice nevím kdo ho v noci obdivuje... ale mlčela jsem!
maťa
napsal(a):
A konéééééc
Máti tobě se líbí čau čau?????
Já ho fakt nenávidim A to díky jednomu jedinci.
Tomu mentálovi co máme doma.(omlouvám se za titul) Ale je to fakt debilní čokl.A ještě debilnější páníčkové.....
Pokousaná celá rodina,zabitý 2 koťata,postrach celé vsy, a kvůli němu musím i ty mé 3 prďolky zavírat
napsal(a):
Teda Lůco.. to by mě asi vomdlelo!
No a třeba ten můj chlap nemá nic lepšího na práci než přijít v 10 v noci z práce sednout na motorku a jít se projet! A proč? Protože má na motorce nějaké podsvícení či co to tam má a ono to ve dne nevynikne!!!! Sice nevím kdo ho v noci obdivuje... ale mlčela jsem!
Vendí to ti taky nezávidim. (nojo chlapi)
Já jsem byla málem vomdletá.A špatně je mi ještě teď. Normálně se mi udělalo černo před očima,když mi došlo co říklai a kde zrovna jede. On byl dneska v Olomouci. A vstával v 1 ráno,takže fůůůůj.

pretty 1
napsal(a):
Máti tobě se líbí čau čau?????
Já ho fakt nenávidim A to díky jednomu jedinci.
Tomu mentálovi co máme doma.(omlouvám se za titul) Ale je to fakt debilní čokl.A ještě debilnější páníčkové.....
Pokousaná celá rodina,zabitý 2 koťata,postrach celé vsy, a kvůli němu musím i ty mé 3 prďolky zavírat
Lůco souhlasím s Tvým pojmenováním

pretty 1
napsal(a):
Vendí to ti taky nezávidim. (nojo chlapi)
Já jsem byla málem vomdletá.A špatně je mi ještě teď. Normálně se mi udělalo černo před očima,když mi došlo co říklai a kde zrovna jede. On byl dneska v Olomouci. A vstával v 1 ráno,takže fůůůůj.
No fuj fuj! To je fakt o nervy.... Olomoucík už je od nás kousek! Určo dobře dojede, je to přeci profík!
maťa

napsal(a):
Máti krásné fotky!!!!!!!!!!!!!!!!! Teda je mi líto těch kočiček! Ale ta britka, ta je super!
Jinak z pejsků bych si vybrala, ten malý bernardýn je super! Ale pak je z toho takové tele :-)- Howik se mi líbí ten zlatý
Luci rozkaz.....budu ho hlídat, seč mi vočka budou stačit
A tyhle šoky jsou strašný!!! Taky jsem to už dvakrát zažila a zestárla tak o dvacet let!!! Fuuuj....už nikdy více
Jo Čau čau se mi líbí a moc...tady ho má paní, je starší, ona i pejsek, ale pětkrát denně jsou venku, pomalučku si ťapkají a oboum je evidentně moc dobře Prostě bájo dvojka
Ten váš za to nemůže, za to mohou pánečci....čau je svobodomyslný, hrdý a trošku hodně svéhlavý a občas protivný pes, potřebuje svůj klid, svůj zaběhnutý řád a hlavně milující, leč důslednou a pevnou ruku!!! Pak je to PAN PES....ovšem jinak....jinak je to jako zkaženej kavkaz, asiat....ba ještě horší....asiat a kavkaz si v lepších podmínkách u zkušeného člověka, zvyknou a jsou fajn, čau čau bohužel obvykle ne....
napsal(a):
Pro Jarusku, at vidi, co je Mainská mývalí. A pro Matulku, at se vynadiva. Me se taky moooc libi! Je to takove prirodni plemeno - tak uz vis Mati, proc te to k nim tahne?
Evi, ty vase kocicky vypadaji spise na sibirky. Ale ja se moc v tehle dlouhosrstych nevyznam.
peggiska
napsal(a):
Pro Jarusku, at vidi, co je Mainská mývalí. A pro Matulku, at se vynadiva. Me se taky moooc libi! Je to takove prirodni plemeno - tak uz vis Mati, proc te to k nim tahne?
Evi, ty vase kocicky vypadaji spise na sibirky. Ale ja se moc v tehle dlouhosrstych nevyznam.
.
maťa

peggiska
napsal(a):
Tutu nunu.
Jééééžžžžíííííššš Pavlíííí, já bych to kotě umuchlala !!!!!!!!
Přírodní jsou? Aha, tak pak chápu, proč mě to k nim táhne..... Jsou krááásnééé, děkuju za fotky Pavli

peggiska
napsal(a):
Takze Mainky jsou takovi maly rysove. Steticky na usich, chundelaty ocas a jsou obrovske.
Mati, fotecky bombaaaa, ale malooo, ja chcu vic.
Ale ne staci. A agility vyfoceny nemas?
To kotě je super!!!!!!!!!
maťa

peggiska
napsal(a):
Takze Mainky jsou takovi maly rysove. Steticky na usich, chundelaty ocas a jsou obrovske.
Mati, fotecky bombaaaa, ale malooo, ja chcu vic.
Ale ne staci. A agility vyfoceny nemas?
Nooo agility nafocený nemám, to by toho moc vidět nebylo, při těch trysko psech Ale Míťa to točil na kameru
I tu voltiž, je to lepší, než fotky
A Luci, to zbarvení, co se mi tak líbí, se jmenuje whiskas???? To je dobrý teda

peggiska
napsal(a):
Taky bys ho umuchlala, ze?
celýho

maťa
napsal(a):
Nooo agility nafocený nemám, to by toho moc vidět nebylo, při těch trysko psech Ale Míťa to točil na kameru
I tu voltiž, je to lepší, než fotky
A Luci, to zbarvení, co se mi tak líbí, se jmenuje whiskas???? To je dobrý teda
Máti whiskas je ten v té kleci, že?

pretty 1
napsal(a):
Vendul tohle je standardní zbarvení u kočky, která má příhodný název Whiskas
Jo, whiskas!!!!!!!!!!!!!!!!
Však od Evíka dneska přišel vitp něco v tom smyslu....
Říká manželka manželovi, že by chtěla kožich... a manžel říká: "To by jsi musela začít žrát Whiskas"
napsal(a):
Mati, tomu zbarveni se jen tak rika, protoze se foti pro reklamy whiskas, ale ofic to neni. Je to britska stribrita cerne mramorovana se zelenyma ocima.
Pro velky uspech jeste jedno muchlovaci miminko.
maťa

napsal(a):
Jo jo a koukám, že tu barvu mají i Mainky
maťa
napsal(a):
Luci rozkaz.....budu ho hlídat, seč mi vočka budou stačit
A tyhle šoky jsou strašný!!! Taky jsem to už dvakrát zažila a zestárla tak o dvacet let!!! Fuuuj....už nikdy více
Jo Čau čau se mi líbí a moc...tady ho má paní, je starší, ona i pejsek, ale pětkrát denně jsou venku, pomalučku si ťapkají a oboum je evidentně moc dobře Prostě bájo dvojka
Ten váš za to nemůže, za to mohou pánečci....čau je svobodomyslný, hrdý a trošku hodně svéhlavý a občas protivný pes, potřebuje svůj klid, svůj zaběhnutý řád a hlavně milující, leč důslednou a pevnou ruku!!! Pak je to PAN PES....ovšem jinak....jinak je to jako zkaženej kavkaz, asiat....ba ještě horší....asiat a kavkaz si v lepších podmínkách u zkušeného člověka, zvyknou a jsou fajn, čau čau bohužel obvykle ne....
Máti jen souhlasím. Lidé co nikdy psa neměli by si takovéhohle fakt pořizovat neměli.
To oni by zasloužili přez hubu.Udělali to z něj oni.
Ale je to sním strašný.Mírovo segra má kvůli němu plastiku obličeje. Ale on je to pořát jejich Mufíček.
Kdyby múj pes 1 kousnul bez milosti bych ho nechala utratir.ALe oni ne.Míra má prokousaný ruce,chybí mu kus stehna,babi taky ruce prokousané atd......
No nechápu to...
Když je bouřka,tak leze po stole,ve spíži,ve skříních,v postelích (s posranou prdelí,pač se nenechá vyčesat) a všude chčije.
Když ho chci vyhodit ven z kuchyně, tak to musíme dělat 2. Já přez něj dam židli,aby nemohl kousnout a Míra ho strkákoštětem před sebou fakt skvělej pejsek.
Nikdy v životě jsem nic podobného neviděla. Je to strašný. Kolikrát už jsem si říkala, že mu pomůžu z tohohle světa.Vím je to hnusné,ale taky se to nedá. Naštěstí je mu 9 let,tak už tu snad dlouho nebude.
Jo a taky furt chce chodit na vycházky.A říká si o to tak, že jsou rozdrápané všechny dveře a věci, na které došahne
maťa

maťa
napsal(a):
Ahááá Pavlí, děkuju za vysvětlení....ten mramor se mi už líbí víc....je mi to i povědomé Ty se nějak vyznáš človíčku!!!
Další púúúú kitě !!!!! Všecky je umuchlááám a snííím a budéééé
maťa
napsal(a):
A o tohohle vas taky nemuzu pripravit.
maťa

maťa
napsal(a):
Šmarjááá Pavli.....nejsu já fakt úplně přituplá???? Ty to máš v profilu, já to už dávno četla a přesto to nevím A to mi ještě není třicet....kam já to mířím?