Rada starších výstavních kousků :o) 147

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

maťa

25.6.2007 14:32
maťa

Tak sem založila další

25.6.2007 14:37

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

Sikovna. Ja porad cekala, kdo se toho ujme. A jeste jsi vymyslela bezva nazev.

maťa

25.6.2007 14:37
maťa

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

A fiknu sem i slíbená svoje koťátka

Tak tadyk granulky, co jsem jim objednala, pro divoké venkovní kočky myslím kvalita dostatečná

maťa

25.6.2007 14:38
maťa

maťa napsal(a):
A fiknu sem i slíbená svoje koťátka

Tak tadyk granulky, co jsem jim objednala, pro divoké venkovní kočky myslím kvalita dostatečná

Nooo, ten název mi úplně padl do hlavy sám Ale děkuju

Tady konzervy pro kočky....čisté maso, bez barviv a umělých konzervantů, píšou to na nich

maťa

25.6.2007 14:39
maťa

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

A detail

maťa

25.6.2007 14:39
maťa

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

A papající Grepovníček

maťa

25.6.2007 14:40
maťa

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

To měli ještě zbytek Whiskas granulek

maťa

25.6.2007 14:40
maťa

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

maťa

25.6.2007 14:41
maťa

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

Mamina

maťa

25.6.2007 14:41
maťa

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

Mamina s rozmazlencem

maťa

25.6.2007 14:42
maťa

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

Grepovníček

maťa

25.6.2007 14:42
maťa

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

maťa

25.6.2007 14:43
maťa

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

A Mrkoočko Můj oblíbenec

maťa

25.6.2007 14:44
maťa

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

Opět Grepovníček u mého květináče s Grepem

maťa

25.6.2007 14:44
maťa

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

Mamina

maťa

25.6.2007 14:45
maťa

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

Kiťata už putují daleko od úkrytu a dělaj mi tu lotrovinky a neplechu

maťa

25.6.2007 14:46
maťa

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

Grepovníček na tarase, s mámou, která je mimo fotku A konec kiťat, víc nafotím snad dneska v noci

25.6.2007 14:47

maťa napsal(a):
Kiťata už putují daleko od úkrytu a dělaj mi tu lotrovinky a neplechu

Mati, maji se u tebe jako v bavlnce! A jak povyrosly, prdolky! Skoda, ze se nenechaji umuchlat.

maťa

25.6.2007 14:48
maťa

maťa napsal(a):
Grepovníček na tarase, s mámou, která je mimo fotku A konec kiťat, víc nafotím snad dneska v noci

Hmmm....stárnu, je to přeci Grepíček a nééé Grepovníček Ale to je jedno, stejnak jsou divocí

maťa

25.6.2007 14:50
maťa

peggiska napsal(a):
Mati, maji se u tebe jako v bavlnce! A jak povyrosly, prdolky! Skoda, ze se nenechaji umuchlat.

Děkuju Pavlí....no snažím se jim aspoň do toho začátku dát co nejvíc, pak už to musí zvládnout sami

Rostou strašně rychle, mám dojem, že co je krmím, tak ještě rychleji....a umuchlat se nenechají....zkoušela jsem je odlovit, ale strašně škrábou a prskají....vůbec to už nejsou ta hodná a vyděšená koťátka, jsou to pěkní spratci

maťa

25.6.2007 14:55
maťa

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

Tak a ještě moji chlupáčci miláčci

Batulka a sousedovic stoletá kolie, spíš koliák

maťa

maťa

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

Ibišek v pánečkově tričku

maťa

maťa

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

maťa

25.6.2007 14:56
maťa

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

Agbíškovi šiblo

maťa

25.6.2007 14:56
maťa

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

maťa

25.6.2007 14:57
maťa

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

maťa

25.6.2007 14:57
maťa

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

Poslední

25.6.2007 19:08

maťa napsal(a):
Poslední

Tééda,to byla úroda psů a kočiček,holký,děkuju,ty mainky jsou krááásnéé,taky by se mi líbily!!!!
No Máti,na fotešky středoasiatů se budu moc těšit!!!!!
Tak copa ta Boženkááá,Boženkoo,ožvi šééé,já vím,že máš moc práce,ale aspoň napiš,že jsi živá a zdravááá!!!!

25.6.2007 19:16

jaruska napsal(a):
Tééda,to byla úroda psů a kočiček,holký,děkuju,ty mainky jsou krááásnéé,taky by se mi líbily!!!!
No Máti,na fotešky středoasiatů se budu moc těšit!!!!!
Tak copa ta Boženkááá,Boženkoo,ožvi šééé,já vím,že máš moc práce,ale aspoň napiš,že jsi živá a zdravááá!!!!

jak tak kokám samá kočička apejsek nám se tedka narodily kotátka no spíše před měsícem máme dvě černý a tři černobílá,ale vyděla jsem kotátka co byly podklad mourovaný a v tom měly ještě po sobě bílé a rezavé fleky no ty bily užásný Tady Belinka jako 3,5stará

25.6.2007 20:40

woldemortik napsal(a):
jak tak kokám samá kočička apejsek nám se tedka narodily kotátka no spíše před měsícem máme dvě černý a tři černobílá,ale vyděla jsem kotátka co byly podklad mourovaný a v tom měly ještě po sobě bílé a rezavé fleky no ty bily užásný Tady Belinka jako 3,5stará

Ahoj holký,
tady se vám spustil takový cajmrsk, teda teď už ne, ale ještě před půl hod. tu byl takovej fujavec a liják, ale už jen drobně prší.
Koukám, že to byla dnes kočičí a pejskovská rada, proto taky něco přidám.
To jsou štěňátka sousedů z vesnice, od kterých máme hobliny. Ježiši, ty byli kouzelný, 7 vlčátek a jak voněli stěňátkovsky

25.6.2007 20:42

leennyy napsal(a):
Ahoj holký,
tady se vám spustil takový cajmrsk, teda teď už ne, ale ještě před půl hod. tu byl takovej fujavec a liják, ale už jen drobně prší.
Koukám, že to byla dnes kočičí a pejskovská rada, proto taky něco přidám.
To jsou štěňátka sousedů z vesnice, od kterých máme hobliny. Ježiši, ty byli kouzelný, 7 vlčátek a jak voněli stěňátkovsky

a další

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.6.2007 21:19

leennyy napsal(a):
a další

Ahoj,pisu z telefonu,Jirka si koupil chytry mobil!tak budu online i mimo praci!no jsem zvedava jak to bude vypadat!konici jsou nakrmeni tak ted Jirik a jdem spat!DOBROU!

26.6.2007 06:59

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ahoj,pisu z telefonu,Jirka si koupil chytry mobil!tak budu online i mimo praci!no jsem zvedava jak to bude vypadat!konici jsou nakrmeni tak ted Jirik a jdem spat!DOBROU!

NO haaaaallooo holky, kde pak jsme?Snad vás ta noční voda a vítr neodnesli Vendul, Jani, Lůco, ranní ptáčata

26.6.2007 07:04

Dobré ráno děvčátka. Tak koukám,že jste včera ještě pokračovali s kočátkama a pejsáčkama. Moc krásné fakt.

Já se snažila taky fotit,jak jsem slíbila,ale byla už tma a ten můj foťák to moc nezvládá. Sice mám opět 70 fotek,ale tady na fauně by to bylo blbě vidět

26.6.2007 07:08

Dobré ránko, jsem tu taky, už od šesti, sleduju z povzdálí fotečky i příspěvky, ale moc sem nemůžu. A večer jsem ani PC nezapínala, byla jsem na nákupu, pro benzín, dojela jsem dom v šíleném lijáku... a ten vydržel celou noc. Máme důkladně zalito . Už se taky ochladilo, takže já jsem naprosto spokojená!

26.6.2007 07:12

pretty 1 napsal(a):
Dobré ráno děvčátka. Tak koukám,že jste včera ještě pokračovali s kočátkama a pejsáčkama. Moc krásné fakt.

Já se snažila taky fotit,jak jsem slíbila,ale byla už tma a ten můj foťák to moc nezvládá. Sice mám opět 70 fotek,ale tady na fauně by to bylo blbě vidět

Ahoj děvčata,Lenny,to jšou krááásný vlčata,jéé,já mívala kdysi čubičku a ta měla taky jednou štěńata,ale to Ti byli raubíři,to bylo hrozný,kdeco našli,to roztrhali,furt někde něco zahrabávali,no byl to děěěs!!
Z těch fotek z tý výstavy se mi nejvíc líbí Ááronek a hned potom ta Bordeauxská doga,jako má Sab,ti jsou fakt kouzelný,držtičky nádherný!!!
Dneska mám moc práce s mapou,bude se zadávat do výroby ta trasa Doksy-Příbram,Orlík,Zliv,takže z toho mám hlavu jako meloun,takže na Vás semo tamo juknu,jak se činíte,jo?
Tady snad pršelo celou noc,je tu namoknuto až hrůza,a co hůůř,je zimááá,brrr,to je děěěs!!!

26.6.2007 07:14

jaruska napsal(a):
Ahoj děvčata,Lenny,to jšou krááásný vlčata,jéé,já mívala kdysi čubičku a ta měla taky jednou štěńata,ale to Ti byli raubíři,to bylo hrozný,kdeco našli,to roztrhali,furt někde něco zahrabávali,no byl to děěěs!!
Z těch fotek z tý výstavy se mi nejvíc líbí Ááronek a hned potom ta Bordeauxská doga,jako má Sab,ti jsou fakt kouzelný,držtičky nádherný!!!
Dneska mám moc práce s mapou,bude se zadávat do výroby ta trasa Doksy-Příbram,Orlík,Zliv,takže z toho mám hlavu jako meloun,takže na Vás semo tamo juknu,jak se činíte,jo?
Tady snad pršelo celou noc,je tu namoknuto až hrůza,a co hůůř,je zimááá,brrr,to je děěěs!!!

Jarú, nová mapa, joooo??? Tak to se těším! V jakém bude měřítku?
To já jsem ráda, že se ochladilo, koníci už toho vedra měli plný zuby a já ostatně taky... ty třicítky nějak nemusím...

26.6.2007 07:21

jackie napsal(a):
Dobré ránko, jsem tu taky, už od šesti, sleduju z povzdálí fotečky i příspěvky, ale moc sem nemůžu. A večer jsem ani PC nezapínala, byla jsem na nákupu, pro benzín, dojela jsem dom v šíleném lijáku... a ten vydržel celou noc. Máme důkladně zalito . Už se taky ochladilo, takže já jsem naprosto spokojená!

Ahoj, no já jsem tady taky!!!!
I včera, z mobilu :-))))
U nás začalo pršet až dneska, a dost hustě! Jen se škoda, že tady dokola není posušené seno, už jim to několikrát zmoklo .....
Koňata si po snídani krásně hráli, ale já spěchala do práce, tak jsem nemohla fotit!

26.6.2007 07:23

jackie napsal(a):

Tady byli pouze přeháňky. Ale v noci tu byl hrozný liják.Fakt děs. Až to všechny probudilo. Jsem si myslela,že nám padá barák,jaký to byl rachot
No a ráno bylo na teploměru pouhých 8 stupínků brrrrrrrrrrrrrrr hrozná to zima
I kocuříci byly v šoku.Ani nechtěli ven jako normálně.

26.6.2007 07:23

jackie napsal(a):

Ahooj,Janííí,no mapa bude ve stejným měřítku jako ta Středočeská jednička,jak máš odemne,to si myslím je dostačující,já se taky na ní těším,ale my ponejvíce užijeme tu mapu Rakovnicka,na tu já se těším ze všeho nejvíc,není to od nás daleko a dá se vyrazit v pátek,zajezdit si v nádherné krajině a v neděli se vrátit domů.A ta už ve výrobě je,takže jsem moc ráda.

26.6.2007 07:30

pretty 1 napsal(a):
Tady byli pouze přeháňky. Ale v noci tu byl hrozný liják.Fakt děs. Až to všechny probudilo. Jsem si myslela,že nám padá barák,jaký to byl rachot
No a ráno bylo na teploměru pouhých 8 stupínků brrrrrrrrrrrrrrr hrozná to zima
I kocuříci byly v šoku.Ani nechtěli ven jako normálně.

I já chodila ráno v zimní bundě co mi visí v garáži . Ale koníkům bude v chladnu bez much líp.... a kočičákům se teda vůbec nedivím!!

26.6.2007 07:40

jaruska napsal(a):
Ahooj,Janííí,no mapa bude ve stejným měřítku jako ta Středočeská jednička,jak máš odemne,to si myslím je dostačující,já se taky na ní těším,ale my ponejvíce užijeme tu mapu Rakovnicka,na tu já se těším ze všeho nejvíc,není to od nás daleko a dá se vyrazit v pátek,zajezdit si v nádherné krajině a v neděli se vrátit domů.A ta už ve výrobě je,takže jsem moc ráda.

Holky co děláte když se vám chce strašně spát a nemůžete???

26.6.2007 07:42

jaruska napsal(a):

tak u nás začalo pršet už včera asi kolem půl 8 a pršelo celou noc. Občas to byl pořádnej slejvák, až mě to několikrát v noci vzbudilo ale je fakt, že se nám všem bude zas chvíli lépe dýchat a zvířátka pookřejou. Ale zima fakt je a zítra má být ještě o dva stupínky míň.
Jo, včera mi přišel ten pastevní náhubek pro Bobše. Holky to je vám ale mučící nástroj, chtěla jsem mu ho dát už včera a že vám Bobíka vyfotím, ale bylo tak hnusně, že jsem řekla, že to nechám kdyžtak na dnešek, aby kluci v pohodě v tý bouřce a lijáku žrali. Bojim se, aby je Bobeš od žrádla neodháněl, když sám nebude moct žrát, ale snad ne.

26.6.2007 07:43

Holky co děláte když se vám chce strašně spát a nemůžete???

Vendí,já si třeba představuju,že spííím,hihi,ale to je slabá náplast,co?Já zrovna dneska spala jak zabitá,ani jednou jsem se neprobudila,takže ani nevím,byla-li buřina či ne,spala jsem jak miminko!!!!

26.6.2007 07:48

jaruska napsal(a):
Vendí,já si třeba představuju,že spííím,hihi,ale to je slabá náplast,co?Já zrovna dneska spala jak zabitá,ani jednou jsem se neprobudila,takže ani nevím,byla-li buřina či ne,spala jsem jak miminko!!!!

Jaruš já taky prospala celou, ale fakt celou noc... nějakých 7 hodin. Ale usínám a v práci bych asi neměla !
Ale v 9 mám poradu, tam zas dostanu kapky.... hned budu vzhůru!

26.6.2007 07:48

leennyy napsal(a):
tak u nás začalo pršet už včera asi kolem půl 8 a pršelo celou noc. Občas to byl pořádnej slejvák, až mě to několikrát v noci vzbudilo ale je fakt, že se nám všem bude zas chvíli lépe dýchat a zvířátka pookřejou. Ale zima fakt je a zítra má být ještě o dva stupínky míň.
Jo, včera mi přišel ten pastevní náhubek pro Bobše. Holky to je vám ale mučící nástroj, chtěla jsem mu ho dát už včera a že vám Bobíka vyfotím, ale bylo tak hnusně, že jsem řekla, že to nechám kdyžtak na dnešek, aby kluci v pohodě v tý bouřce a lijáku žrali. Bojim se, aby je Bobeš od žrádla neodháněl, když sám nebude moct žrát, ale snad ne.

Joo,Lenny,to sem fotku určitě dej,já jsem sama zvědavá,jak to bude vypadat.Olda si nechal u sedlářky udělat ke svýmu anglickýmu sedlu něco na ty koňský boty,poněvadž mě se do brašniček nevejdou,Pierot má hrozně velký nohy,a aby je Olda nosil v batohu na zádech je taky blbost,takže jsme nevěděli,co a tak sebral milý sedlo a řekl Hance-něják si s tím prostě poraď a udělej to,jak chceš,hlavně ať se tam ty boty vejdou.Takže my jsme teď pojízdný jen samý holky,ale snad pro to už v neděli pojedeme,či snad dokonce v sobotu.Tak Vám to,co ta Hanka vymyslela,pak taky vyfotím.

26.6.2007 07:53

leennyy napsal(a):

Jaruško, a kdy bude ta rakovnická mapa? Schováš mi jeden kousek, prosíííím! to totiž ani od nás není tak strašlivá dálka, to bych možná i s Burákem zvládla

26.6.2007 08:03

jackie napsal(a):
Jaruško, a kdy bude ta rakovnická mapa? Schováš mi jeden kousek, prosíííím! to totiž ani od nás není tak strašlivá dálka, to bych možná i s Burákem zvládla

Jassssněěě,Janí,že schovááám,neboooj,počítám s Tebou!!!!Ale kdy přesně bude Ti nedokážu říct,to nevím,jak jim to může trvat dlouho,ale do otvírání by určitě být měla!!!!!
Táák,teď jsem se byla podívat na koně a řeknu Vám,že mi to dneska vůůůbec nevadí,že je zima,poněvadž já tady budu úřadovat dneska celičkej den,musím toho hodně pohledat a strááášně by mě štvalo,že bych musela tady makat a venku by bylo plavicí počasíí!!!!

26.6.2007 08:23

jaruska napsal(a):
Jassssněěě,Janí,že schovááám,neboooj,počítám s Tebou!!!!Ale kdy přesně bude Ti nedokážu říct,to nevím,jak jim to může trvat dlouho,ale do otvírání by určitě být měla!!!!!
Táák,teď jsem se byla podívat na koně a řeknu Vám,že mi to dneska vůůůbec nevadí,že je zima,poněvadž já tady budu úřadovat dneska celičkej den,musím toho hodně pohledat a strááášně by mě štvalo,že bych musela tady makat a venku by bylo plavicí počasíí!!!!

Tak Jarú, moc kujůůů a už se musím odsud vypařit... Papapa!

26.6.2007 08:30

jackie napsal(a):
Tak Jarú, moc kujůůů a už se musím odsud vypařit... Papapa!

Ahoooj,chudinko moje,oni Tě tam tak utiskujou,kapitalisti jedni!!!!Tak se ozvi aspoň večír,jestli nebudeš spát dřív,než vlezeš oběma nohama do pelíšku!!!!

26.6.2007 08:48

jaruska napsal(a):
Ahoooj,chudinko moje,oni Tě tam tak utiskujou,kapitalisti jedni!!!!Tak se ozvi aspoň večír,jestli nebudeš spát dřív,než vlezeš oběma nohama do pelíšku!!!!

Ozvu, určitě

26.6.2007 08:48

jaruska napsal(a):

Holky mě z těch mých raubířů fakt trefí. Když už jsou všichni zdraví a mají se k světu,tak toho jednoho škrábli do očičika a má ho nějak rozbité. Já se fakt zbláznim. Takže zase dneska jedem k vetovi. No stejně by jsme tam jeli,ale už na očkování.Ale nevim, jestli mi ho naočkuje, když má to ošičko
Já už fakt nevim jestli se tomu smát,nebo brečet.

Koukejte jak to má ošklivé

26.6.2007 08:50

pretty 1 napsal(a):
Holky mě z těch mých raubířů fakt trefí. Když už jsou všichni zdraví a mají se k světu,tak toho jednoho škrábli do očičika a má ho nějak rozbité. Já se fakt zbláznim. Takže zase dneska jedem k vetovi. No stejně by jsme tam jeli,ale už na očkování.Ale nevim, jestli mi ho naočkuje, když má to ošičko
Já už fakt nevim jestli se tomu smát,nebo brečet.

Koukejte jak to má ošklivé

No vidět to moc neni. Má to na pravém očičku.Jako by ten koutek přetahovat přez bulbu a i to víčko má jakoby nateklé a odchlíplé.

26.6.2007 08:59

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

Holky chcete víc foteček těch bratří v triku????

Jestli jo, tak to pojměte formou......Najdi si kocourka. Fotila jsem to večer a ještě kevšemu si pořád hráli v křoví a pod stromama. Takže je tam hrozně moc věcí. Ale číči také
A odnesla jsem to i já.Jsem se zvedla a zapoměla jsem, že tam má babi popínavou obrovskou růži a zapíchla jsem si ten trn přímo do hlavy. To mi teklo krve, by jste nevěřili. Míra říkal, že prý to na dvorku bylo jak na jatkach. Jsem si musila jít umýt hlavu a dát vyprat tričko. fakt super.

maťa

26.6.2007 09:11
maťa

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

Krásné ránečko děti moje

Tak u nás bylo večer černo, šlo to bokem a v noci vyjukly hvězdičky.....až ve 4 ráno mě vzbudil vichr a slejvák a pršelo do sedmi, teď je tu kosááá a zataženo, ale neprší Su ráda, že se aspoň troška zalilo, a na chvilku ochladilo, sice su v pěti svetrech, páč já zimu nerada, ale pro pejsky a kytičky a travičku je to príma

Luci, toho koťátka je mi moc líto, vypadá to fakt ošklivě Tak moc držím palečky, aby to u veta dopadlo dobře a nebylo to nějak moc vážné

A ty malý ovčáčci vlčáčci jsou nádherní.....a tu jejich vůni úplně cítím, to strašně miluju, tu vůni malých štěňat....voní po mlíce od mámy, prostě miminkovsky

Dneska musím pracovat, šéf si zas namyslel věcí pro mě TAkže semo tamo najuknu, jak budu stíhat
Alespoň jsem se dobře vyspala, Agbar kupodivu v noci taky spal a nepištěl a Batulka to stejný....jen mě štve, že ten medvěd pitomej už druhej den nejí, vždycky tu misku čumákem odšoupe zpátky do kuchyně, jí v obýváku, a zas jde kňučet k Batulce....musí být oddělenej na chodbě přepážkou, aby na nás viděl, ale nemohl sem, protože co ten dělá....děsný....a já si myslela, že s těma svýma nohama nebude mít tu sílu, co zdravej kavkaz.....noooo bohužel má Pravá ruka už mi začíná silně svalnatět Ještě nějaký měsíc a fakt, když si usmyslí, ho neudržím.... Ale on je hodný a i přes ty hormony v něm, si dá říct domluvou a lomcuje se mnou jemně, jen se občas zapomene a to já pak letím, jak papírek.....a do papírku mám přitom dalekooo

maťa

26.6.2007 09:17
maťa

maťa napsal(a):
Krásné ránečko děti moje

Tak u nás bylo večer černo, šlo to bokem a v noci vyjukly hvězdičky.....až ve 4 ráno mě vzbudil vichr a slejvák a pršelo do sedmi, teď je tu kosááá a zataženo, ale neprší Su ráda, že se aspoň troška zalilo, a na chvilku ochladilo, sice su v pěti svetrech, páč já zimu nerada, ale pro pejsky a kytičky a travičku je to príma

Luci, toho koťátka je mi moc líto, vypadá to fakt ošklivě Tak moc držím palečky, aby to u veta dopadlo dobře a nebylo to nějak moc vážné

A ty malý ovčáčci vlčáčci jsou nádherní.....a tu jejich vůni úplně cítím, to strašně miluju, tu vůni malých štěňat....voní po mlíce od mámy, prostě miminkovsky

Dneska musím pracovat, šéf si zas namyslel věcí pro mě TAkže semo tamo najuknu, jak budu stíhat
Alespoň jsem se dobře vyspala, Agbar kupodivu v noci taky spal a nepištěl a Batulka to stejný....jen mě štve, že ten medvěd pitomej už druhej den nejí, vždycky tu misku čumákem odšoupe zpátky do kuchyně, jí v obýváku, a zas jde kňučet k Batulce....musí být oddělenej na chodbě přepážkou, aby na nás viděl, ale nemohl sem, protože co ten dělá....děsný....a já si myslela, že s těma svýma nohama nebude mít tu sílu, co zdravej kavkaz.....noooo bohužel má Pravá ruka už mi začíná silně svalnatět Ještě nějaký měsíc a fakt, když si usmyslí, ho neudržím.... Ale on je hodný a i přes ty hormony v něm, si dá říct domluvou a lomcuje se mnou jemně, jen se občas zapomene a to já pak letím, jak papírek.....a do papírku mám přitom dalekooo

Svalnatí mi levá ruka, né pravá....jooo po ránu jsem bystrouška

A ještě mi Agbíš začal hlídat, nééé asi mě,. ale Batulku Prostě jak je z ní paf, tak když jdem ven...Batulka je samo doma s Mú a ostatníma a chodím jen s Agbarem, aby se troška probral , tak je furt našponovanej, vrčí na lidi, na psy.....sice je pravda, že když přijdem blíž, pejsky očuchá a nic, a od lidí se i pohladit nechá, ale je prostě takovej napruženější....i doma, na zahradě štěká na kde co a kde koho....včera třeba seřval odloženej igelitovej pytel s odpadkama

No mám tu veselo, a už se těším, až půjde Kika pod kudlu....Batulka už příště hárat nebude, páč bude mít tu injekci a budu mít klid....musím přežít teďka Batulče, pak Kiku a už bude dobře

Já jen nechápu, se říká, že velcí psi jsou rozumnější a nešílí z háravek tolik, ale já kdybych měla slona, tak to bude pako na entou

26.6.2007 09:18

maťa napsal(a):
Krásné ránečko děti moje

Ahoj Máti. No doufám, že to bude Ok. JInak mě klepne. To jsou fakt rošťáci.

No Agbíšek bude jistě silný pesan.¨

Jo a jak jsem ti slibovala to překvápko jo, tak se mi to nepovedlo.Neměla jsem u sebe foťák,ale jen telefon,takže hrůza. A ještě ke všemu je hrozně akční, že nebila chvilku v klidu

Tak tady je. Jmenuje se NORA a jsou jí 4 roky. Je to ta druhá fenka toho bratrance jak musel nechat utratit tu slepou labradorku

26.6.2007 09:18

pretty 1 napsal(a):
Ahoj Máti. No doufám, že to bude Ok. JInak mě klepne. To jsou fakt rošťáci.

No Agbíšek bude jistě silný pesan.¨

Jo a jak jsem ti slibovala to překvápko jo, tak se mi to nepovedlo.Neměla jsem u sebe foťák,ale jen telefon,takže hrůza. A ještě ke všemu je hrozně akční, že nebila chvilku v klidu

Tak tady je. Jmenuje se NORA a jsou jí 4 roky. Je to ta druhá fenka toho bratrance jak musel nechat utratit tu slepou labradorku

jé špatná fotka tak tahle to měla být

26.6.2007 09:19

pretty 1 napsal(a):
jé špatná fotka tak tahle to měla být

No stejně hrůza. Příště se polepším a vezmu foťák ju

A teď malá Agátka. Týden u nových páníčků

26.6.2007 09:19

pretty 1 napsal(a):
No stejně hrůza. Příště se polepším a vezmu foťák ju

A teď malá Agátka. Týden u nových páníčků

26.6.2007 09:21

pretty 1 napsal(a):

Taky ještě voní miminkovsky. A i ten kožíšek má ještě ten miminkovatej

maťa

26.6.2007 09:24
maťa

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

Luci, ty jsi zlatíčko!!!! Nora je Jagdteriérka !!!!! Panebože!!!! Ta je kráááásnááááá!!!!

Děkuju moooooc!!!!!

I to štěndo je krásný....který štěndo není že? Jsou to ještě takový nevinný, nadýchaný, kuličky

Na výstavě letos nebyl ani jeden Jagoš...loni byli 4 Tak já už nevím, kam jít na ně jukat....

26.6.2007 09:28

maťa napsal(a):
Luci, ty jsi zlatíčko!!!! Nora je Jagdteriérka !!!!! Panebože!!!! Ta je kráááásnááááá!!!!

Děkuju moooooc!!!!!

I to štěndo je krásný....který štěndo není že? Jsou to ještě takový nevinný, nadýchaný, kuličky

Na výstavě letos nebyl ani jeden Jagoš...loni byli 4 Tak já už nevím, kam jít na ně jukat....

k nám

maťa

26.6.2007 09:30
maťa

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

Tak, tady ještě jeden Anglickej mastif

Sranda je, že Batulka mi nahání Gerryho, ten na ni přede mnou vrčí - beze mne by jí samo s radostí vojel - a Batulku nahání Agbar a ona zas vrčí na něj....Agbara nechce, Gerču jo
Jenže Ibišek je velkej a těžkej, jednou po ní pícl tlapou a Batulka spadla....ona ten zadek nekoriguje a tohle já prostě nepřipustím, takže Ibin je oddělenej. Jednou si na to ten neurvalec možná vzpomene, až tu budu mít nového mladého velkého psa a Ibin bude starý a nohy mu budou vypovídat službu a já ho budu chránit před tím mladým stejně, jako teďka chráním Batulku před ním
S nemocnýma psama to není lehké....

26.6.2007 09:31

maťa napsal(a):

Děkuju moooooc!!!!!

Holký,můj Olda míval 2 jagoše na myslivost,ale to byla taková banda,že je vždycky někde něco roztrhalo a on jim to Olda zašíval vlastníma rukama a oni ani nepípli,co to bylo za povahy!!!Ještě,když jsem sem přišla já k Oldovi,tak tu jeden byl,myslím,že se jmenoval Patry,ale už byl starej,tak jsme ho pak nakonec museli dát uspat.Ale byli to superpsi na lišky,ničeho a nikoho se nebáli.
Holky,já už tady dočista z těch stanic blbnu,a to je teprve začátek,pomóóóc,hilfééééé!!!! No ještě že mám ty moje chlupatý milášky,za chvilku budu mušet jít pomuchlat aspoň malou Kačenku,aspoň kousek nějákýho koně,kterej bude nejblíž!!!!! Nebo se z toho na mou duši zcvoknůůůů ůůůůů!!!!

maťa

26.6.2007 09:38
maťa

jaruska napsal(a):
Holký,můj Olda míval 2 jagoše na myslivost,ale to byla taková banda,že je vždycky někde něco roztrhalo a on jim to Olda zašíval vlastníma rukama a oni ani nepípli,co to bylo za povahy!!!Ještě,když jsem sem přišla já k Oldovi,tak tu jeden byl,myslím,že se jmenoval Patry,ale už byl starej,tak jsme ho pak nakonec museli dát uspat.Ale byli to superpsi na lišky,ničeho a nikoho se nebáli.
Holky,já už tady dočista z těch stanic blbnu,a to je teprve začátek,pomóóóc,hilfééééé!!!! No ještě že mám ty moje chlupatý milášky,za chvilku budu mušet jít pomuchlat aspoň malou Kačenku,aspoň kousek nějákýho koně,kterej bude nejblíž!!!!! Nebo se z toho na mou duši zcvoknůůůů ůůůůů!!!!

Neříkej dvakrát Luci, se mně pak už nezbavíš

Jarčííí, to je ta jejich povaha....jsou tvrdí na sebe, i na zvěř, jagoši jedni Právě to naši Gézinku zabilo....měla raka, a měla bolesti, ale najevo to nedala, až ke konci, kdy už to asi bylo hodně zlé, troška pískala.....kdyby to nějak projevila dřív, třeba s námi mohla být déle No nic s tím teď už neudělám...ale poučila jsem se dokonale, a páč Batulka je taky tvrďák, ta nepiští a nepláče, i kdybych jí urvala nohu, tak jí sleduju dvacetkrát tolik....

Tak honem honem muchlej muchlej.....zcvokovatět nesmííííííššš

A co ta Boženka....jakpak se jim podařil výlet???? Se neozve a neozve

26.6.2007 09:48

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

Ahoj všicííííí!!!!!

Vandr byl supééééérrrrr, vrátili jsme se včera navečer, všichni živí, zdraví, včetně koníků. Bližší informace podám později, až tady zlikviduji to domácí zemětřesení.

Ozvu se buď večer, nebo zítra ráno. Tak se tady mějte krásně, pohodově a i fotečky budou.

26.6.2007 09:49

maťa napsal(a):
Tak, tady ještě jeden Anglickej mastif

Sranda je, že Batulka mi nahání Gerryho, ten na ni přede mnou vrčí - beze mne by jí samo s radostí vojel - a Batulku nahání Agbar a ona zas vrčí na něj....Agbara nechce, Gerču jo
Jenže Ibišek je velkej a těžkej, jednou po ní pícl tlapou a Batulka spadla....ona ten zadek nekoriguje a tohle já prostě nepřipustím, takže Ibin je oddělenej. Jednou si na to ten neurvalec možná vzpomene, až tu budu mít nového mladého velkého psa a Ibin bude starý a nohy mu budou vypovídat službu a já ho budu chránit před tím mladým stejně, jako teďka chráním Batulku před ním
S nemocnýma psama to není lehké....

ale ty to Máťo zvládneš
Já bych z tohohle měla strach. Máme doma 2 fenky a většinou hárají na stejno.Ikdyž Laurinka už rok nehárala. Její 13 let, tak nevím jestli je to normální, nebo není.
Ale mám co dělat je uhlídat. A to žádného psa nemáme. No a jednou hlídala mamka a neuhlídala.V 10 letech. Štěstí v neštěstí bylo, že si Laurinka vybrala správného ženicha. Také jezevčíka. A ačkoliv ona je černá on byl rezavej štěnda byla po mamince také černá. Akorát bylo vidět že nejsou čistokrevná, pač 2 pejsci měli bílou šáličku kolem krku.

A Máti máš na ně nějaké kalhotky? My máme pro tu jezevčici takovej ten ,,igeliťák'' co se dával dřív pod látkové plenky dětěm. Tam je vystřižená dírka na ocásek. Igelit jsme z něj strhli a zůstala jen ta látka. A Terrynka je na to moc velká tak nosí trenýrky
Když to Míra prvně viděl,tak ho to málem strhlo

26.6.2007 10:08

charliebob napsal(a):
Ahoj všicííííí!!!!!

Vandr byl supééééérrrrr, vrátili jsme se včera navečer, všichni živí, zdraví, včetně koníků. Bližší informace podám později, až tady zlikviduji to domácí zemětřesení.

Ozvu se buď večer, nebo zítra ráno. Tak se tady mějte krásně, pohodově a i fotečky budou.

Huráááááááááááááááááááá Boženka je doma
Už se moc těším na fotečky

26.6.2007 10:14

pretty 1 napsal(a):
Huráááááááááááááááááááá Boženka je doma
Už se moc těším na fotečky

Huráááááá,Boženka to přežila ve zdravíííííííí,hurááááá,já se taky moooc těším na foteškýýýý!!!!!

maťa

26.6.2007 11:07
maťa

jaruska napsal(a):
Huráááááá,Boženka to přežila ve zdravíííííííí,hurááááá,já se taky moooc těším na foteškýýýý!!!!!

Huráááá Boženka je v pořádku a všici ostatní taky a budou fotečkýýýýý!!!!

Luci, ve 13 letech je normální, že fenka přestane buď hárat úplně, nebo bude hárat jen jednou za rok, či dva....naše špiclice Asta od 11 let hárala jednou za rok až rok a půl

Jo jo, kalhotky na hárání máme! Batulka nosí normálně lidské, koupila jsem je u ťamanů, vystřihla dírku na ocásek a dovnitř všila síťovanou kapsičku na vložečku a je to, má na střídačku patery a Kika je malunká, tak jsem jí objednala na netu dvoje, ale nedošlo mi, že jí vykastruju, takže je budu mít asi na ozdobu a vzpomínky

maťa

26.6.2007 11:08
maťa

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

Ale Luci, ta fotka v trenkách nemá chybu!!!!! Vypadají líp, než kalhotky!!!! Asi Míťovi jedny trencle šlohnu pro Batulku

A Batulka má kalhotky červené, modré a s kytičkama!!!!

26.6.2007 11:17

maťa napsal(a):
Ale Luci, ta fotka v trenkách nemá chybu!!!!! Vypadají líp, než kalhotky!!!! Asi Míťovi jedny trencle šlohnu pro Batulku

Máti,já se zeptám asi blbě,ale nediv se,už mi tady šibe z těch map-nebylo by lepší dát vykastrovat i Agbíška?měl by pokoj on i Ty,do chovu ho určitě mít nebudeš,tak se jen tak ptááám,abyste nedopadli jako naši známí,mají fenu a psa a nikdy to neuhlídá,aby se jí k feně pes nedostal,každej půlrok mají štěňata!

26.6.2007 11:29

maťa napsal(a):

Jo Terčí má modré bez dírky, ty jsou jen jako nouzovka a pak má 2 červené s dírkou (pionýrské) Ona jak má kupírovaný ocásek,tak tu dirku ani moc nepotřebuje. Ten ocásek jí stejně z dírky vypadává

26.6.2007 12:43

pretty 1 napsal(a):
Jo Terčí má modré bez dírky, ty jsou jen jako nouzovka a pak má 2 červené s dírkou (pionýrské) Ona jak má kupírovaný ocásek,tak tu dirku ani moc nepotřebuje. Ten ocásek jí stejně z dírky vypadává

Ty koťata jsou super! Taky máme doma fenku a při hárání jsem vystřihla na ponožce dvě dírky a navlekla jsem to na ni. Je to malí hladkosrstý pinč.

26.6.2007 13:23

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

Ahojda, byla jsem v sobotu v Radotíně, tak sem hodím pr foteček
Jarčo to je super ta mapa. Až bude, tak bych jednu chtěla kde se dá sehnat? Nemám čas to tu pročíst celé, ale zítra snad koněčně nebude tolik práce, tak to napravím

26.6.2007 13:24

bubo napsal(a):
Jarčo to je super ta mapa. Až bude, tak bych jednu chtěla kde se dá sehnat? Nemám čas to tu pročíst celé, ale zítra snad koněčně nebude tolik práce, tak to napravím

26.6.2007 13:25

bubo napsal(a):

,

26.6.2007 13:26

bubo napsal(a):

.

26.6.2007 13:27

bubo napsal(a):

.

26.6.2007 13:28

bubo napsal(a):

26.6.2007 13:29

bubo napsal(a):

26.6.2007 13:34

bubo napsal(a):

.

26.6.2007 13:35

bubo napsal(a):

.

26.6.2007 13:37

bubo napsal(a):

26.6.2007 13:38

bubo napsal(a):

26.6.2007 13:40

bubo napsal(a):

26.6.2007 13:43

bubo napsal(a):

26.6.2007 13:44

bubo napsal(a):

Andaluzan byl prostě nejlepší!!!!!!!!!!!!!

26.6.2007 13:47

bubo napsal(a):

a končím

26.6.2007 13:54

bubo napsal(a):

Ahoj Ivčooo,ta mapa,myslíš,co má Janina,jo?Tu středočeskou jedničku,jo?Ta už je na světě,ale rakovnicko a další Doksy,Příbram,Orlík,Zliv se teprve dává dohromady,lépe řečeno já tady u toho blbnu úúplně do foroty,to je stanic a všeho,co se musí popsat,sepsat,kováři,veterináři,no už je ze mně dneska napůl cvóók!Já jsem se tě tady ptala,jestli máš mapu a jestli chceš mapu,ty jsi na mě tak divně koukala,tak jsem si myslela,že už máš mapu,hihi,no to bylo nějáké nedorozumnění!!!
Tady je dneska fakt Sibiř,je to úplně hnusný,jaká je zima,chvilkama se mi zdálo,že místo prší padá i sníh,fůůůj!!!Ale tak právě makám u map,abych mohla bejt,až bude lepší počasí,s Jaruškou a kobuškama u vodýýýýý!!!!
Tady dnešní klucííí....

26.6.2007 13:57

bubo napsal(a):
a končím

Nene,mě se líbí víc to tele,je fakt kouzelnýýý!!!!!Taková čokoládička malinkááá!!!!

26.6.2007 13:59

jaruska napsal(a):
Nene,mě se líbí víc to tele,je fakt kouzelnýýý!!!!!Taková čokoládička malinkááá!!!!

Bóbikáá drbuvší se....

26.6.2007 20:39

jaruska napsal(a):
Bóbikáá drbuvší se....

Ahoj holký, že zas všechny koukáte na ordinaci a mě jste tu nechali samotnou no, mam pár nových foteček, tak vám je sem dám,nikdo mi v tom alespoň nemůže bránit

26.6.2007 20:42

leennyy napsal(a):
Ahoj holký, že zas všechny koukáte na ordinaci a mě jste tu nechali samotnou no, mam pár nových foteček, tak vám je sem dám,nikdo mi v tom alespoň nemůže bránit

další Lipčule

26.6.2007 20:43

leennyy napsal(a):
další Lipčule

Lipi

26.6.2007 20:47

leennyy napsal(a):
silná trojka

žrout

26.6.2007 20:54

leennyy napsal(a):
Karko a Bobule

a tady žroutík Bobeš. Dneska jsem mu chtěla poprvé nasadit náhubek, ale zjistila jsem, že budu muset nejprve koupit menší ohlávku, jelikože mřížka na náhubku je těžká a ohlávka větší, takže mu to padá. Ale šikula s tim zkoušel žrát a nějaký stébelko pobral, takže to bude pohoda. Jo a dneska mi 2 lidé, nezávisle po sobě řekli, že Bob zhubnul. To je tim, jak jsem na něm zase začala jezdit, ale pár desítek kilo ještě musí udělat.

26.6.2007 20:57

leennyy napsal(a):
a tady žroutík Bobeš. Dneska jsem mu chtěla poprvé nasadit náhubek, ale zjistila jsem, že budu muset nejprve koupit menší ohlávku, jelikože mřížka na náhubku je těžká a ohlávka větší, takže mu to padá. Ale šikula s tim zkoušel žrát a nějaký stébelko pobral, takže to bude pohoda. Jo a dneska mi 2 lidé, nezávisle po sobě řekli, že Bob zhubnul. To je tim, jak jsem na něm zase začala jezdit, ale pár desítek kilo ještě musí udělat.

a tady ještě šikulka Lipo. Včera jsem na něj dala sedlo a šla na prochajdu. Cestou jsem spustila třmeny, aby ho trochu bouchali a nic. Jako by na hřbetě nic neměl

26.6.2007 21:00

leennyy napsal(a):
a tady ještě šikulka Lipo. Včera jsem na něj dala sedlo a šla na prochajdu. Cestou jsem spustila třmeny, aby ho trochu bouchali a nic. Jako by na hřbetě nic neměl

No tak já končím
Ještě teda spící Barča

27.6.2007 06:41

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

Dobrá ráno Raďárci!!!!!!!!! Tak zase v pracovním procesu, že? Ale za týden jsou dva dny volnáááááááááá! Já se tak těším!!!!!!!!!
Včera u nás bylo mučení učení, odnesl to Emišek a učili jsme se kolečka a obraty, krok, klus.... šlo mu to moc pěkně!

27.6.2007 07:16

Dobrá ráno Raďárci!!!!!!!!! Tak zase v pracovním procesu, že? Ale za týden jsou dva dny volnáááááááááá! Já se tak těším!!!!!!!!!
Včera u nás bylo mučení učení, odnesl to Emišek a učili jsme se kolečka a obraty, krok, klus.... šlo mu to moc pěkně!

Krásné nové ráno děvčátka a Juro
Tak jsem byla včera u veta s těma prckama. Jo jo už jsou to velcí kluci. Už jsou naočkovaní,odčervení a každej má svůj očkovák. Tedy zatím jen takovou kartičku. Budoucí majitelé si pak vyberou očkováky sami.
A Harry má to očičko opravdu škrábnuté. Dostal na to mastičku. Prý se to bude hojit asi tak 3 týdny. Tak nevím jestli ho dát novým majitelům,nebo ho nechat u maminky,než se zahojí. Ale zase bych ho tam nechtěla nechat samotného ....
Veterinář říkal,že je to jedno.Tak opravdu nevím

27.6.2007 07:16

pretty 1 napsal(a):
Krásné nové ráno děvčátka a Juro
Tak jsem byla včera u veta s těma prckama. Jo jo už jsou to velcí kluci. Už jsou naočkovaní,odčervení a každej má svůj očkovák. Tedy zatím jen takovou kartičku. Budoucí majitelé si pak vyberou očkováky sami.
A Harry má to očičko opravdu škrábnuté. Dostal na to mastičku. Prý se to bude hojit asi tak 3 týdny. Tak nevím jestli ho dát novým majitelům,nebo ho nechat u maminky,než se zahojí. Ale zase bych ho tam nechtěla nechat samotného ....
Veterinář říkal,že je to jedno.Tak opravdu nevím

Tatínek se strejdou

27.6.2007 07:17

pretty 1 napsal(a):

Tatínek se strejdou

27.6.2007 07:19

pretty 1 napsal(a):

Tak a zatim poslední.Další až jestli budete chtít

27.6.2007 07:32

pretty 1 napsal(a):
Tak a zatim poslední.Další až jestli budete chtít

Ahoj lidičky,já jsem včera už nechtěla kompjutr ani vidět a po ordinaci jsem šla spát,ale čekala jsem,.že tady ráníčko bude reportáž od Boženky a ono nííííc!!!!
Vendí,u Vás není takovej vichr jako u nás?Tady je to fakt hrozný,myslela jsem včera,že jednak zmrznu a jednak mě to poponášelo kousek dál,a než jsem koníkům domesla do klece seno,tak tam žádný nebylo,vichr to rozfoukal!!Teď ráno sice svítí sluníčko,ale ten vichr je pořád,je studenej a dost prudkej!

27.6.2007 07:44

maťa napsal(a):
Tak sem založila další

Raďáci, přeji krásné dobré ráno!!! Jaruško, reportáž budu dávat postupně dohromady, včera jsem tak trochu poklízela a pospávala a jedinné, co jsem udělala na PC bylo, že jsem si pustila DVD Obě oči a ani fotky jsem nestáhla, takže se mi ještě stále stahují. To víte, fotila jsem o sto šest, ale jak tak koukám, tak tam mám některé foto 3x i víckrát, já nevím, jestli se někdy naučím s tím foťákem fotit.

Zkusím, na začátek, je pátek ráno, poslední úpravy sedel a sedlovek.

27.6.2007 07:44

leennyy napsal(a):

Lenny,já si myslím,že už je na sedlo zvyklý od předešlé majitelky,což je jen dobře,a myslím si,že obsednutej už taky bude,co myslíš?Určitě už na něm seděla aspoň třeba bez sedla,já jsem to taky nevydržela a na Queenuši jsem si sedla bez sedla,sice jenom na chvilku,ale sedla.Joo,a Queenuše ještě pořád podle zpráv od majitelky není obsednutá,stále pracujou na ohýbání,na zemi,v terénu ji paní pouze vodí,prostě si hrajou a nikam nespěchají.

27.6.2007 07:46

charliebob napsal(a):
Raďáci, přeji krásné dobré ráno!!! Jaruško, reportáž budu dávat postupně dohromady, včera jsem tak trochu poklízela a pospávala a jedinné, co jsem udělala na PC bylo, že jsem si pustila DVD Obě oči a ani fotky jsem nestáhla, takže se mi ještě stále stahují. To víte, fotila jsem o sto šest, ale jak tak koukám, tak tam mám některé foto 3x i víckrát, já nevím, jestli se někdy naučím s tím foťákem fotit.

Zkusím, na začátek, je pátek ráno, poslední úpravy sedel a sedlovek.

Tak a tady už frčíme, směr Trocnov, cca 22 km od nás.

27.6.2007 07:49

charliebob napsal(a):

Nevím, jestli někdy zvládnu, dávat si tam iniciály, ale třeba po těchto fotkách, už to budu umět.

27.6.2007 07:51

charliebob napsal(a):
Nevím, jestli někdy zvládnu, dávat si tam iniciály, ale třeba po těchto fotkách, už to budu umět.

Tady už jsme v Trocnově, tak jsem vám zvěčnila Žižku

27.6.2007 07:52

charliebob napsal(a):

Boženkoo,vidím své bývalé pracovištěěěě,kravíínek!!!!Co já jsem se po té cestě najezdila,jednak na Stadionu a pak s poníkem...áách jooo!

27.6.2007 07:52

jaruska napsal(a):
Ahoj lidičky,já jsem včera už nechtěla kompjutr ani vidět a po ordinaci jsem šla spát,ale čekala jsem,.že tady ráníčko bude reportáž od Boženky a ono nííííc!!!!
Vendí,u Vás není takovej vichr jako u nás?Tady je to fakt hrozný,myslela jsem včera,že jednak zmrznu a jednak mě to poponášelo kousek dál,a než jsem koníkům domesla do klece seno,tak tam žádný nebylo,vichr to rozfoukal!!Teď ráno sice svítí sluníčko,ale ten vichr je pořád,je studenej a dost prudkej!

AHoj holky!!!!
Luci, pokud by mi nový majitel slíbil, že mu to bude mazat a starat se, tak bych jim ho dala.... záleží jaké ten majitel je !
Jaruš, u nás foukalo, i zima byla, ale byla jsem nadšená z toho, že to koníkům vůbec nevadilo! A kdyby jste viděli Zulku!!!! Jako by jí přeskočilo, začala pištět, vyhazovat, stavět se na zadní.... Vzbudila ve mě dojem absolutní spokojenosti!!!!!!!!

27.6.2007 07:53

charliebob napsal(a):
Tady už jsme v Trocnově, tak jsem vám zvěčnila Žižku

První zastavení a obídek.

27.6.2007 07:55

jaruska napsal(a):
Boženkoo,vidím své bývalé pracovištěěěě,kravíínek!!!!Co já jsem se po té cestě najezdila,jednak na Stadionu a pak s poníkem...áách jooo!

Jaruško, to je kravínek před Doudlebama a teď přidám nějaké krajinky.

Klidně si povídejte, já než to sem nacpu, tak bude večer.

27.6.2007 07:56

AHoj holky!!!!
Luci, pokud by mi nový majitel slíbil, že mu to bude mazat a starat se, tak bych jim ho dala.... záleží jaké ten majitel je !
Jaruš, u nás foukalo, i zima byla, ale byla jsem nadšená z toho, že to koníkům vůbec nevadilo! A kdyby jste viděli Zulku!!!! Jako by jí přeskočilo, začala pištět, vyhazovat, stavět se na zadní.... Vzbudila ve mě dojem absolutní spokojenosti!!!!!!!!

Lůco, prosím ještě koťátka!!!

27.6.2007 07:57

charliebob napsal(a):

27.6.2007 07:59

charliebob napsal(a):

Tady nás dohnala buřina a lijavec, ale Pánbíček byl na nás hodný a seslal déšť, když jsme byli u této zastávky, takže jsme se měli kam schovat. Vedle byla i hospůdka, kde jsme si dali večeři a potom jsme vyrazili hledat nocleh.

27.6.2007 08:01

charliebob napsal(a):

Aháá,ale vypadá skoro jako ten kravínek za Kameňákem,že jo?I Ta cestička tam taková vede,sice už bude asi hezky vymletá,ale byla tam udělaná nová asfaltka.
Krajinky nááádherné,taky ráda koukám po krajině,když někam jedeme,některá místa naší krásné zemičky jsou prostě kouzelná,nemusím vůbec jezdit k moři nebo do ciziny,vždyť než by člověk projel na koni celou naši zem,byl by v důchodu a zdaleka by se nedostal všude!!!!
Boženko,jestli chceš mapu východních Čech,na Equichannelu v diskuzi o jezdeckých stezkách ji pan Lašek nabízí zdarma poslat,tak si tam napiš,já jsem si napsala o 2 a přišly mi za 3 dny,mají to hezky udělaný,člověk nikdy neví,kam ho vítr zavane....

27.6.2007 08:02

charliebob napsal(a):
Tady nás dohnala buřina a lijavec, ale Pánbíček byl na nás hodný a seslal déšť, když jsme byli u této zastávky, takže jsme se měli kam schovat. Vedle byla i hospůdka, kde jsme si dali večeři a potom jsme vyrazili hledat nocleh.

Než jsme šli na véču, tak jsme je odsedlali a tady měli koníci i dostatek bašty.

27.6.2007 08:08

jaruska napsal(a):
Aháá,ale vypadá skoro jako ten kravínek za Kameňákem,že jo?I Ta cestička tam taková vede,sice už bude asi hezky vymletá,ale byla tam udělaná nová asfaltka.
Krajinky nááádherné,taky ráda koukám po krajině,když někam jedeme,některá místa naší krásné zemičky jsou prostě kouzelná,nemusím vůbec jezdit k moři nebo do ciziny,vždyť než by člověk projel na koni celou naši zem,byl by v důchodu a zdaleka by se nedostal všude!!!!
Boženko,jestli chceš mapu východních Čech,na Equichannelu v diskuzi o jezdeckých stezkách ji pan Lašek nabízí zdarma poslat,tak si tam napiš,já jsem si napsala o 2 a přišly mi za 3 dny,mají to hezky udělaný,člověk nikdy neví,kam ho vítr zavane....

Jasně, vypadá jako ten u Kameňáku, ale tam už opravdu vede asfaltka. Mapy, to je příběh sám pro sebe. Když jsem šla kupovat nové před cestou, tak už mě asi měli v obchodě za zloděje, protože jsem pořád nemohla najít ty vhodné, až se mě ujala paní prodavačka a poradila mi. Chtěla jsem už nové turistické mapy, ve kterých by byly koňské stezky, ale tu bohužel měli pouze jednu a to bylo České Švýcarsko. Takže jsem koupila klasické turistické mapy a protože jsme měli s sebou Emilka, tak jsme nebloudili.

Tady jsme nabrali vodu a frčeli jsme najít spaní.

27.6.2007 08:11

charliebob napsal(a):
Jasně, vypadá jako ten u Kameňáku, ale tam už opravdu vede asfaltka. Mapy, to je příběh sám pro sebe. Když jsem šla kupovat nové před cestou, tak už mě asi měli v obchodě za zloděje, protože jsem pořád nemohla najít ty vhodné, až se mě ujala paní prodavačka a poradila mi. Chtěla jsem už nové turistické mapy, ve kterých by byly koňské stezky, ale tu bohužel měli pouze jednu a to bylo České Švýcarsko. Takže jsem koupila klasické turistické mapy a protože jsme měli s sebou Emilka, tak jsme nebloudili.

Tady se krásně spalo, hlavně na nás nepršelo.

27.6.2007 08:12

charliebob napsal(a):
Tady se krásně spalo, hlavně na nás nepršelo.

Koníci chtěli za náma.

27.6.2007 08:13

charliebob napsal(a):
Koníci chtěli za náma.

Tak založím novou radu. Klidně dávej i kočičky, vlezla jsem ti do nich.

27.6.2007 08:19

charliebob napsal(a):

Teda Bóži, to musel být ale krásný vandr, taky jsem zažila jeden, na 3dny, ale bylo to moc fajn, i když s blbejma lidma, jinak jsem si to užila. Tak dále, dále s fotečkama, těšíme se a kocháme se
Jaru, na Lipovi nikdo ještě neseděl, sedlo měl u nich jen jednou, ale je to prostě šikula

Přidejte reakci

Přidat smajlík