Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.6.2007 00:44

Velice prosím o info o paní Romaně z Přerova.V září to bude 3roky co nám darovala kobylku A1/1 Astéku.Velice prosím kdyby jste na ni měl někdo maila nebo tel:číslo.Byl mi odcizen telefon a tak na ni nemám žádný kontakt a ráda bych jí zase poslala fota Astule.Moc děkuji Bea a Astéka

26.6.2007 08:44

asteka napsal(a):
Velice prosím o info o paní Romaně z Přerova.V září to bude 3roky co nám darovala kobylku A1/1 Astéku.Velice prosím kdyby jste na ni měl někdo maila nebo tel:číslo.Byl mi odcizen telefon a tak na ni nemám žádný kontakt a ráda bych jí zase poslala fota Astule.Moc děkuji Bea a Astéka

Zkusím ti ho zjistit a poslat. Ale nevím teď děláme seno tak ji ani moc nevídám, jezdím kousek vedle na koních.
A jak se Astéka má? Na obrázku vypadá pěkně

Foto: už před 5ti lety moje svěřenkyně Magic Star, fotograf: H. Vytopilová

Neregistrovaný uživatel

26.6.2007 13:54
Neregistrovaný uživatel

ijik napsal(a):
Zkusím ti ho zjistit a poslat. Ale nevím teď děláme seno tak ji ani moc nevídám, jezdím kousek vedle na koních.
A jak se Astéka má? Na obrázku vypadá pěkně

Foto: už před 5ti lety moje svěřenkyně Magic Star, fotograf: H. Vytopilová

Moc děkuji.Astéka se má dobře ,je v pořádku .Je to strašnej mazel všech.Na A1/1 je strašně klidná malej ni jezdí je mu 5 a ona přesně ví co si může dovolit když na ni je prcek.Naopak semnou to někdy vymete ale nemám ji to za zlé no tak se vrátím z vyjíždky zachvíli po ní a pěškobusem.A ona jako zprávný kabrnák stojí u brány a kouká zpátky kdy konečně dorazím. S pohledem notak kde si??Dělá nám velkou radost ted i začala pěkně přibírat a zakulacovat se.Konečně jsme narazili ny ty správné granule a vitamíny.Prozatím děkuji bea a Astina

26.6.2007 18:11

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Moc děkuji.Astéka se má dobře ,je v pořádku .Je to strašnej mazel všech.Na A1/1 je strašně klidná malej ni jezdí je mu 5 a ona přesně ví co si může dovolit když na ni je prcek.Naopak semnou to někdy vymete ale nemám ji to za zlé no tak se vrátím z vyjíždky zachvíli po ní a pěškobusem.A ona jako zprávný kabrnák stojí u brány a kouká zpátky kdy konečně dorazím. S pohledem notak kde si??Dělá nám velkou radost ted i začala pěkně přibírat a zakulacovat se.Konečně jsme narazili ny ty správné granule a vitamíny.Prozatím děkuji bea a Astina

Nemáte náhodou někdo fota Astéky za mlada?potěšili by mne...děkuji

30.6.2007 10:45

asteka napsal(a):
Nemáte náhodou někdo fota Astéky za mlada?potěšili by mne...děkuji

Kontakt zatím nemám ale v JO by mohla bejt fotka Astéky s Romanou tak pokud ju najdu tak ju nascanuju a hodím ti ji sem

30.6.2007 11:46

asteka napsal(a):

Ahoj, Romanu znám a hned jí napíšu ať se vám ozve, jistě vaše číslo má. Nerada bych zveřejňovala její číslo. Mějte se fajn. Hanka

Přidejte reakci

Přidat smajlík