Tak kde nám to vázne? Jsme konečně ukecaly fotografa, takže jsme se pokoušely kultivovaně kroužit po louce.
neonka
napsal(a):
Tak kde nám to vázne? Jsme konečně ukecaly fotografa, takže jsme se pokoušely kultivovaně kroužit po louce.
Tak když jste ukecaly fotografa, kde je kruciš více fotek? Ještě k tomu tak hezký koník.
cream
napsal(a):
Tak když jste ukecaly fotografa, kde je kruciš více fotek? Ještě k tomu tak hezký koník.
jn..s temi fotkami ses moc nepředala :D ..tak esi este nake mas tak je sem šupni!
cream
napsal(a):
Tak další.
tady se tváří trochu otráveně, protože panička pořád hudrá aby nežrala. No, vydržte to když vám tráva roste u nosánku
neonka
napsal(a):
Tak další.
tady se tváří trochu otráveně, protože panička pořád hudrá aby nežrala. No, vydržte to když vám tráva roste u nosánku
zlá panička rollkuruje chudáka koníčka. No co jinýho to může být když na jízdárně se nežere a nežere a nežere............ a chramst ho, cos to chtěla? Ha ha ihahaaaa
neonka
napsal(a):
zlá panička rollkuruje chudáka koníčka. No co jinýho to může být když na jízdárně se nežere a nežere a nežere............ a chramst ho, cos to chtěla? Ha ha ihahaaaa
a zas mi to tu panička kazí. Sice není vidět vidět jak se xichtí, ale nohy mají bejt ve třmenu, ne? Zato mě to moooc sluší
neonka
napsal(a):
a zas mi to tu panička kazí. Sice není vidět vidět jak se xichtí, ale nohy mají bejt ve třmenu, ne? Zato mě to moooc sluší
Jinak jsme se od pana fotografa včera dozvěděly, že panička na mě vypadá směšně. Chudák panička. Jsem sice chytřejší a hezčí než ona, to jo, ale to mi to kazí tolik?
Tak jsem ji alepoň včera potěšila a držela při sprejování repelentem.
A co vy? máte otrlé paničky, nebo je taky musíte utěšovat?
neonka
napsal(a):
Jinak jsme se od pana fotografa včera dozvěděly, že panička na mě vypadá směšně. Chudák panička. Jsem sice chytřejší a hezčí než ona, to jo, ale to mi to kazí tolik?
Tak jsem ji alepoň včera potěšila a držela při sprejování repelentem.
A co vy? máte otrlé paničky, nebo je taky musíte utěšovat?
Tak ještě přidám tarzana ...
pegaska pony
napsal(a):
Tak ještě přidám tarzana ...
A ještě na vyjíž´dce...
pegaska pony
napsal(a):
A ještě na vyjíž´dce...
tAK JÁ VÁM S TIM TADY HOLKY TROCHU POMŮŽU Dnes sme byly společně se zuzkou(kámoška) a Pepřem(koník na kterém jezdí) na jízdárně a taky jsem po dlouhém ukecávání vzala s sebou i "fotografa"
Tak jestli to tu nikomu nebude vadit¨,tak se přidám:
klafus
napsal(a):
tAK JÁ VÁM S TIM TADY HOLKY TROCHU POMŮŽU Dnes sme byly společně se zuzkou(kámoška) a Pepřem(koník na kterém jezdí) na jízdárně a taky jsem po dlouhém ukecávání vzala s sebou i "fotografa"
Tak jestli to tu nikomu nebude vadit¨,tak se přidám:
..
klafus
napsal(a):
..
a poslední.Teda ta kvalita mě pěkně sejří no mnohem lepší fotky najdete na:
http://album.volny.cz/malvina/
Tak se mějte všici dobře a ať vám koně jdou..
klafus
napsal(a):
a poslední.Teda ta kvalita mě pěkně sejří no mnohem lepší fotky najdete na:
http://album.volny.cz/malvina/
Tak se mějte všici dobře a ať vám koně jdou..
moje Jessi welsh po Gwenllan Ben
jezabel
napsal(a):
moje Jessi welsh po Gwenllan Ben
ahojky,krásní koně,mě dnes přišlo sedlo,tak snad bude dobré,co na něj říkate????dnes jsem ho zkoušela na Lady.a pro ní asi dobré,pro mě šok,,,,,absolutně v tom neumím,je to něco uplně jinného,no,snad se to naučím,,,
tak sem hodím par fote,,tak písněte,jak nám to sluší nesluší
luda
napsal(a):
ahojky,krásní koně,mě dnes přišlo sedlo,tak snad bude dobré,co na něj říkate????dnes jsem ho zkoušela na Lady.a pro ní asi dobré,pro mě šok,,,,,absolutně v tom neumím,je to něco uplně jinného,no,snad se to naučím,,,
Ahoj, hooodně hooodně dlouho jsem tu nebyla, tak koukám, jak pěkně jedete! Moc chválím všechny fotečky a taky něco přidám.
Tadeáš
neonka
napsal(a):
Tadeáš
Neregistrovaný uživatel

luda
napsal(a):
tak co na to říkate,sedlo je moc vzádu,jen jsem to na ní hodila apak jsem se nechala fotit,mamka pak musela do práce
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
tak co na to říkate,sedlo je moc vzádu,jen jsem to na ní hodila apak jsem se nechala fotit,mamka pak musela do práce
No zatím vypadá dobře,ale na pravé posouzení by to htělo trošku lepší fotečky.
čistě ze zvědavosti, co je to za značku|???
pegaska pony
napsal(a):
Jo sedlo je fajn. Je to nezvyk no, sice jsem ještě nějak nejezdila ve westernovém, ale věřím, že přestoupit z anglie na western.
ahoooj, tak jsme byly včera na vyjížďce, samý dámy
Bylo to úžasný.
racina
napsal(a):
ahoooj, tak jsme byly včera na vyjížďce, samý dámy
Bylo to úžasný.
na občerstvení pauza
neonka
napsal(a):
Melisska po lonžování.
cream
napsal(a):
Melisska po lonžování.
Moooc pěkná fotka.
Cream, kde sháníte ty ohlávky? Tahle je krásná a ta při tom plavání ta tm.modrá, ta je uplně perfektní, ta by se nám hodila do výbavy My máme jen jednu a už je trochu dobitá, tak sháním novou, ale nemám šanci sehnat velikost a barvu, kterou bych chtěla.
lerry
napsal(a):
Moooc pěkná fotka.
Cream, kde sháníte ty ohlávky? Tahle je krásná a ta při tom plavání ta tm.modrá, ta je uplně perfektní, ta by se nám hodila do výbavy My máme jen jednu a už je trochu dobitá, tak sháním novou, ale nemám šanci sehnat velikost a barvu, kterou bych chtěla.
tady to je hrozné,sedlo není dotáhle,jen jsem ho na ní mrskla,a fotila,uudělám i lepší foto
lerry
napsal(a):
Moooc pěkná fotka.
Díky moc za pochvalu. Já jsem trošku maniak na ohlávky, jak vidím nějakou hezkou, musím ji mít, takže jich má Melisska doma asi 5. Tahle i ta růžová jsou, mám dojem, od firmy Daslo, modrá stála 260, růžová už nevím, obě jsou moc fajn, protože mají podložený nánosník a taky za ouškama takovým měkkým tvarovatelným materiálem, který se nedá ani vzdáleně srovnat s takovým tím bílým neohebným a nekvalitním podložením, kterí je u těch klasických ohlávek. Na ohlávky chodím do Heřmanic do ostravy, ale mám dojem, že se dají i objednat. Tuhle modrou tam měli ve více barvách. Melisska má velikost pony 2, ale kupuju jí i ohlávky cob atd..., prostě to v obchodě poměřím, jak až moc se to dá zkrátit podle nějaké ohlávky pony2.
cream
napsal(a):
Díky moc za pochvalu. Já jsem trošku maniak na ohlávky, jak vidím nějakou hezkou, musím ji mít, takže jich má Melisska doma asi 5. Tahle i ta růžová jsou, mám dojem, od firmy Daslo, modrá stála 260, růžová už nevím, obě jsou moc fajn, protože mají podložený nánosník a taky za ouškama takovým měkkým tvarovatelným materiálem, který se nedá ani vzdáleně srovnat s takovým tím bílým neohebným a nekvalitním podložením, kterí je u těch klasických ohlávek. Na ohlávky chodím do Heřmanic do ostravy, ale mám dojem, že se dají i objednat. Tuhle modrou tam měli ve více barvách. Melisska má velikost pony 2, ale kupuju jí i ohlávky cob atd..., prostě to v obchodě poměřím, jak až moc se to dá zkrátit podle nějaké ohlávky pony2.
Jéé, ta je suprovní. Díky. Už jdu psát mail na prodejnu, stránky jim bohužel nejedou. Jen váhám jestli č.1 nebo tu 2? No snad to nějak vymyslíme...
Ještě jsem objevila tyhle, co se mi vcelku zamlouvaly....
lerry
napsal(a):
Jéé, ta je suprovní. Díky. Už jdu psát mail na prodejnu, stránky jim bohužel nejedou. Jen váhám jestli č.1 nebo tu 2? No snad to nějak vymyslíme...
Ještě jsem objevila tyhle, co se mi vcelku zamlouvaly....
Mají je taky různé kombinace...
Docela se mi líbí na fotkách i tento vzor, ale nemám představu, jak by vypadala v reálu, nemáš nějakou takovou ve sbírce, že bych poprosila o odborný posudek?
cream
napsal(a):
Momentálně máme tuhle, barevně OK, podložená černou kůží, ta ale po namočení pouští barvu, takže ideál pro světlého koně
lerry
napsal(a):
Momentálně máme tuhle, barevně OK, podložená černou kůží, ta ale po namočení pouští barvu, takže ideál pro světlého koně
Lerry tu ohlavku s indianskym vzorem ma kobylka co ju budu jezdit..takze jak bude moznost tak ju vyfotim..ale uprimne me prijde zhe ji to neslusi...ale tak aspon ze nejakou ma..
pegaska pony
napsal(a):
No, ale nevím jestli je to ta samá. Mám u Cream ustájenou kobylku, takže jsem ji tam viděla a moje kobylka ji párkrát na sobě měla a fajně to vypadalo.
Taky se přidám, včera sme byli na závodech v Kozohlodech
Já s Juráškem
daty
napsal(a):
Taky se přidám, včera sme byli na závodech v Kozohlodech
Já s Juráškem
po pony parkuru..druhé místo...
daty
napsal(a):
a ještě
většinou jsem fotograf já, tak nemám moc fotek, nebo fotěj malé holky a to je nic moc....
daty
napsal(a):
většinou jsem fotograf já, tak nemám moc fotek, nebo fotěj malé holky a to je nic moc....
Přidávám pár nových fotek,autorem je MartankaK
anushka
napsal(a):
Přidávám pár nových fotek,autorem je MartankaK
Sendy
anushka
napsal(a):
a ještě Sáva
Nejkrásnější a nejčistší poník ve stáji - Drak
neonka
napsal(a):
Ahoj poníkáři nemáte někdo náhodou na prodej černý podocasník na poníka?Před dvěma měsíci jsem si ho objednala ale zřejmě se na mě vybodli takže na ně kašlu taky.Kdyby někdo měl dejte vědět.Já se zas pro změnu chci zbavit rezlého udidla s černými kroužky a jednozápinkového podbřišníku na placku.Obojí nosil pony cca 125KVH,spíše menší huculek - obojí dám zdarma.
thesis
napsal(a):
Ahoj poníkáři nemáte někdo náhodou na prodej černý podocasník na poníka?Před dvěma měsíci jsem si ho objednala ale zřejmě se na mě vybodli takže na ně kašlu taky.Kdyby někdo měl dejte vědět.Já se zas pro změnu chci zbavit rezlého udidla s černými kroužky a jednozápinkového podbřišníku na placku.Obojí nosil pony cca 125KVH,spíše menší huculek - obojí dám zdarma.
Poohlížím se po podbřišáku, ale k west. sedlu (teď mám provázkový a řekla bych, že to není ono...), teoreticky by tam šel snad i ten tvůj, mohla bys prosím změřit šířku přezky? Díky
strelish
napsal(a):
Poohlížím se po podbřišáku, ale k west. sedlu (teď mám provázkový a řekla bych, že to není ono...), teoreticky by tam šel snad i ten tvůj, mohla bys prosím změřit šířku přezky? Díky
Pro Strelish: Tak délka podbřišníku je 94cm, šířka přezky 4cm - do níž se vleze řemen o šíři 3cm.A tady foto
thesis
napsal(a):
Pro Strelish: Tak délka podbřišníku je 94cm, šířka přezky 4cm - do níž se vleze řemen o šíři 3cm.A tady foto
Ještě přezky
thesis
napsal(a):
a druhá
Pro Racinu: Udidlo měří v prostoru pro hubu 12.5cm
thesis
napsal(a):
Pro Racinu: Udidlo měří v prostoru pro hubu 12.5cm
a ještě blíž