jaruska
napsal(a):
Holkýý,hele,jak se Moruše těší,až pojede za Boženkooou!!!!!
Bóbikáá tu sice zůstane,ale bude hlídán a střežen jako oko v hlavě naší sousedkou a navíc tady zůstane s Pierem,tak mu šmutno určitě nebudééé!!!
jaruska
napsal(a):
Bóbikáá tu sice zůstane,ale bude hlídán a střežen jako oko v hlavě naší sousedkou a navíc tady zůstane s Pierem,tak mu šmutno určitě nebudééé!!!
Ivčo, Jarú, mně je to jedno kdy, od pondělka mám dva týdny dovču, tak klidně hnééééd!!!! Ano, Iví, nikdy neříkej nikdy! To je přesně ono! Určo se jednou sejdeme všici i s koňama! Jediný termín, kdy nemůžu, je ten týden od 11.8., jinak můžu fůůůůrt! Tak se rozhodněte, kdy a kam vyrazíme! A jak... po kopytě nebo vozíkem?
nerda
napsal(a):
Hele Jaru,tak se domluvíme a sejdeme se tam a rarazíme na vandr všichni,ne?
Teda to by byl ale pořádnej babinec
No jo,holky,ale ta moje Moruše je fakt na ty cizí koně hnusná,tak holt ty hodný koně budou spolu a zlý potvory budou někde na samotce,tak mušíme nejdřív zjistit,jestli nám to tam Boženka dovolí,a jestli má pro tu mojí vražednici nějákou samotku,jinak samozřejmě jsem pro,Ivčo,bude nás víc,nebudeme se bát Emila niiic!!!!
Kačenka je moc hodná,ta nepotřebuje samotku....
jaruska
napsal(a):
Nojo,jenže Vy to máte všichni za humny.......co by šutrem dohodil
No nic ,já se jdu něčeho nadlábnout...dneska to vypadá k večeři na výborné a osvědčené Jaruščiny chňapky
jackie
napsal(a):
Ivčo, Jarú, mně je to jedno kdy, od pondělka mám dva týdny dovču, tak klidně hnééééd!!!! Ano, Iví, nikdy neříkej nikdy! To je přesně ono! Určo se jednou sejdeme všici i s koňama! Jediný termín, kdy nemůžu, je ten týden od 11.8., jinak můžu fůůůůrt! Tak se rozhodněte, kdy a kam vyrazíme! A jak... po kopytě nebo vozíkem?
Tady jsem nachytala hříšníka přímo při činu,já furt kdo mi to rozhazuje ten hnůj a dneska jsem ho lapila,nezbedu jednoho!!!!
nerda
napsal(a):
Nojo,jenže Vy to máte všichni za humny.......co by šutrem dohodil
No nic ,já se jdu něčeho nadlábnout...dneska to vypadá k večeři na výborné a osvědčené Jaruščiny chňapky
Přesně tak,určitě to někdy dopadne.....sice ta příprava a domluva bude asi malililinkato složitější,ale to my zvládnem,žejo?
Jak Vy to máte daleko k Božence?
jaruska
napsal(a):
Táta teď říkal,Ivčo,že od nás do Budějc je to tak 200 Km,to je fakt hroznýýý....
Tak jsem tady zase na skok, Ivi, já jsem od Č. Budějovic, mám to v profilu, ale vůbec nevím, odkud jsi ty.
Takže po kopytě to je opravdu na dýl, Jani.
Jaruško, 200km není autem zas tak moc. Nechali bychom koníky první den odpočinout po cestě a pak už bychom mohli vyrazit a samotka pro Morušku by se určitě našla. Když nic jiného, šoupneme jí do boxu, to by jeden den taky přežila, nebo ne? Nebo je šoupneme s Kačenkou do kruhovky a dostanou seníčko, ale místo by se určitě našlo.
charliebob
napsal(a):
Tak jsem tady zase na skok, Ivi, já jsem od Č. Budějovic, mám to v profilu, ale vůbec nevím, odkud jsi ty.
Jaruško, 200km není autem zas tak moc. Nechali bychom koníky první den odpočinout po cestě a pak už bychom mohli vyrazit a samotka pro Morušku by se určitě našla. Když nic jiného, šoupneme jí do boxu, to by jeden den taky přežila, nebo ne? Nebo je šoupneme s Kačenkou do kruhovky a dostanou seníčko, ale místo by se určitě našlo.
Hele, holky, Emil je hodnej, toho se bát nemusíte.
charliebob
napsal(a):
Hele, holky, Emil je hodnej, toho se bát nemusíte.
Jo tak Český Budějovice,jo?No tak to je taky od nás pěknej kousek,tak 230km,takže jsme na tom ještě hůř než ty Jaru.Já myslela,že jsi Bóži taky ze středních Čech.No tak to teda holky nevím,nevím,jak tohle dáme dohromady.My jsme Boženko z Východních Čech z Libchav (okr.Ústí nad Orlicí)
To jsme teda pěkně rozprášený po republice,co?Vidíte a jen díky fauně víme co se kde děje,jinak by jsme o sobě nikdy nevěděli..hahaha.
charliebob
napsal(a):
Já vím,Boží,zas tak daleko to není,ale musím to ještě probrat s Janinou,joo?Jsi moc hodná,že bys poskytla Moruši samotku,já bych nechtěla,aby nějákýmu koníkovi něco provedla,ona je opravdu saň na cizí koně!
jaruska
napsal(a):
Já vím,Boží,zas tak daleko to není,ale musím to ještě probrat s Janinou,joo?Jsi moc hodná,že bys poskytla Moruši samotku,já bych nechtěla,aby nějákýmu koníkovi něco provedla,ona je opravdu saň na cizí koně!
Tak tady posílám slíbené fotky hříbka
Uživatel s deaktivovaným účtem

jaruska
napsal(a):
Dobré ráno!!!
Martino, gratuluju ke krásnému prckovi!!!!!!!!!!!!!! Je úžasný! Přeju mu hlavně zdravíčko a plno papánííííííí!
Jinak já měla včera takovou sranda nehodu, práskla jsem sebou v zatáčce v kuchyni na dlažbě a mám krásně modré koleno a odraženou ruku, jak jsem se chytala. Každopádně mě to neodradilo od vyjížďky se Zulitkou, mrška byla plná energie! Pořád by cválala a když jsem jí to nepovolila, tak si zacválala na místě
.. ale už jsem na to zvyklá, je prostě závislák a nervačka!
Ju a nejen že mám odraženou levou ruku z pádu, pravou mám z nakládání hnoje, který jsme včera odváželi. Uf, jsem celá nějaká bolavá....
Jen škoda že dneska není pátek ..........
jaruska
napsal(a):
Také všem přeji dobré rááánko!!!
Marti, přijmi vééééélkoouuuuu gratulaci k náááádhernému hříbouškovi!!! Doufám, že nás budeš průběžně zásobovat spoustou fotek, jooo?? Přeji mu moc a moc zdraví a dlouhý a pohodový život!!!
Holky, já s váma chci někam na výýýýlet!!!!!!!!!!!!!!!

jackie
napsal(a):
Marti, přijmi vééééélkoouuuuu gratulaci k náááádhernému hříbouškovi!!! Doufám, že nás budeš průběžně zásobovat spoustou fotek, jooo?? Přeji mu moc a moc zdraví a dlouhý a pohodový život!!!
Já ci taky na výlet!!!
jackie
napsal(a):
Přeji dobré ráno Teda Vendi ty řádíš, namaž si to Fastumgelem a koukej si pořídit protiskluzové podrážky, nebo se nám celá dobiješ a nebudeme si mít s kým poudat
.
Holky, opravdu myslíte, že by ta doprava byla tak moc drahá. Já teda netuším, ale když vidím, jak kamarád tak jednou do měsíce frčí s koníkama na závody a všechny jsou jedinně na Moravě či někde u Ústí nad Labem, tak jsem nemyslela, že by to bylo až tak drahý. Ach jo, proč musíte bydlet tak daleko, já chci s váma na Raďáckej vandr.

charliebob
napsal(a):
Přeji dobré ráno Teda Vendi ty řádíš, namaž si to Fastumgelem a koukej si pořídit protiskluzové podrážky, nebo se nám celá dobiješ a nebudeme si mít s kým poudat
.
Holky, opravdu myslíte, že by ta doprava byla tak moc drahá. Já teda netuším, ale když vidím, jak kamarád tak jednou do měsíce frčí s koníkama na závody a všechny jsou jedinně na Moravě či někde u Ústí nad Labem, tak jsem nemyslela, že by to bylo až tak drahý. Ach jo, proč musíte bydlet tak daleko, já chci s váma na Raďáckej vandr.
Boži, vem si že já jsem až od Opavy, Ostravy!!! To je šílená dálka! Takže já asi jedině bez koní, na nějakou tu naši živou Radu, to bych jela vlakem!!!!!
Ju a ono stačí nepospíchat v běhu za koníkama!!! Já totiž letěla rychle jezdit a nějak jsem to nevybrala
napsal(a):
Boži, vem si že já jsem až od Opavy, Ostravy!!! To je šílená dálka! Takže já asi jedině bez koní, na nějakou tu naši živou Radu, to bych jela vlakem!!!!!
Ju a ono stačí nepospíchat v běhu za koníkama!!! Já totiž letěla rychle jezdit a nějak jsem to nevybrala
Vendi, to by bylo fajn, když bys přijela alespoň bez koní, vláčkem a musíš se držet hesla: Pospíchej pomalu a brzdi před zatáčkou.
napsal(a):
Jéé,Vendíí,no hele,já jsem sebou včera taky práskla,přímo na dvoře,ale já blbě šlápla,no a najednou jsem ležela na zemi,v tu ránu si myslel Fous i medvědice,že si s nima chci hrát a vrhli se celý šťastný na mě,no co Ti budu povídat,nic se mi naštěstí nestalo,ale špinavá jsem byla jako čuně!!!
charliebob
napsal(a):
.
No Boží,je to drahý,ale kdyby se našel nějákej dobrovolník,kterej by jel se mnou přede mnou,tak já bych radši jela po kopytě,ušetří se tím spoustu peněz,to za prvý a za druhý,pro mě je ta cesta už ooobrovskej zážitek,no nééé?
Moruše je výkonná,ona tak nevypadá,ale vydrží toho moc,je chodivá,s nohama nemá žádný problémy ani na kamenech,ani unavená není,no uvidíme,třeba nějákýho dobrovolníka seženu a přiřítíme se k Tobě na koňach,jééé,to bude švandááá!!!!
jaruska
napsal(a):
Jéé,Vendíí,no hele,já jsem sebou včera taky práskla,přímo na dvoře,ale já blbě šlápla,no a najednou jsem ležela na zemi,v tu ránu si myslel Fous i medvědice,že si s nima chci hrát a vrhli se celý šťastný na mě,no co Ti budu povídat,nic se mi naštěstí nestalo,ale špinavá jsem byla jako čuně!!!
Čauky holky.
Tedy vy pojedete na výlet????? Já chci takýýýýýýý.
Ale bohužel. Mě by stačil výlet i na pár hodin.Ale bohužel nemám na čem bůůůůůůů
Já bych si tak přála koníka .
Pak bych to k Božence měla nejblíž 105 km je to do Budějic. A cestou přímo by to bylo jistě méně. Já studovala ve Strakonicích takže tam to okolí také dobře znám a určo by to taky stálo za projetí těma končinama...
Vendí bacha na pády a následné zlomeniny vím o čem mluvím
A copak dělá asi Máťa-Včera se celý den neozvala.Asi má moc práce
Marti taky velká gratulace k hříbkovi. Je moc jrásnej.Bude to rošťák. A jakpak se vlastně jmenuje?

jaruska
napsal(a):
Jaruš, včera musela být nějaká zesílené gravitace

napsal(a):
Jaruš, včera musela být nějaká zesílené gravitace
Máťa nám chybí a taky Evička s Jurkou!!!
jaruska
napsal(a):
No Boží,je to drahý,ale kdyby se našel nějákej dobrovolník,kterej by jel se mnou přede mnou,tak já bych radši jela po kopytě,ušetří se tím spoustu peněz,to za prvý a za druhý,pro mě je ta cesta už ooobrovskej zážitek,no nééé?
Moruše je výkonná,ona tak nevypadá,ale vydrží toho moc,je chodivá,s nohama nemá žádný problémy ani na kamenech,ani unavená není,no uvidíme,třeba nějákýho dobrovolníka seženu a přiřítíme se k Tobě na koňach,jééé,to bude švandááá!!!!
Holky a co kdyby vy jste jeli k Božence po kopytě a Boženka po kopytě Vám na proti? Někde v půlce by jste se setkaly a pak by jste jeli dál a buď společně na vandr, nebo společně k Božence. A měli by jste 2 mouchy jednou ranou
napsal(a):
Máťa nám chybí a taky Evička s Jurkou!!!
Jo to je pravda. Akorát Jura včera psal, že závidí vandr,ale to bylo vše.
Asi všichni mají moc práce
To my pracující si chvilku na faunu vždycky najdem žejo
Matýsek

pretty 1
napsal(a):
Jo to je pravda. Akorát Jura včera psal, že závidí vandr,ale to bylo vše.
Asi všichni mají moc práce
To my pracující si chvilku na faunu vždycky najdem žejo
Matýsek
Ju, my pracující u PC, že?
Jé, já si ještě bratry v triku!!!
Mojeho Denise včera chytl amok, ve svém věku lozil po stromě!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A co očičko???
pretty 1
napsal(a):
Holky a co kdyby vy jste jeli k Božence po kopytě a Boženka po kopytě Vám na proti? Někde v půlce by jste se setkaly a pak by jste jeli dál a buď společně na vandr, nebo společně k Božence. A měli by jste 2 mouchy jednou ranou
Jojo,Vendí,gravitace na mě včera zapůsobila tak rychle,že jsem byla na zemi,ani jsem nevěděla,jak!!!
No ale tahle gravitace mi nevadí,horší by byla gravitace a rotace z Morušéééé!!!!

jaruska
napsal(a):
Jojo,Vendí,gravitace na mě včera zapůsobila tak rychle,že jsem byla na zemi,ani jsem nevěděla,jak!!!
No ale tahle gravitace mi nevadí,horší by byla gravitace a rotace z Morušéééé!!!!
No Jaruš a vem si, že Zulka je ještě o pár desítek cm vyšší!!!!!!!!!!!! To mě by to moc bolelo!!! To ten dopad na tu dlažbu byl asi přijatelnější
napsal(a):
Ju, my pracující u PC, že?
Jé, já si ještě bratry v triku!!!
Mojeho Denise včera chytl amok, ve svém věku lozil po stromě!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A co očičko???
Očičko je bolavé. Prý ho tam nějaký loupežník škrábl. Tak to mažeme mastičkou. Na očičko prý vidí a následky to mít nebude,ale prý to bude na delší léčení asi tak 3 týdny.
Nojo já abych měla klid
Zase Matýsek
pretty 1
napsal(a):
Očičko je bolavé. Prý ho tam nějaký loupežník škrábl. Tak to mažeme mastičkou. Na očičko prý vidí a následky to mít nebude,ale prý to bude na delší léčení asi tak 3 týdny.
Nojo já abych měla klid
Zase Matýsek
Vendí chceš ještě další fotečky? Mám jich 70
Tady se Tomíček myje po večeři
pretty 1
napsal(a):
Vendí chceš ještě další fotečky? Mám jich 70
Tady se Tomíček myje po večeři
pretty 1
napsal(a):
Néé,Lůco,to já nemůžu po Božence chtít,aby jela někam do neznámých končin,a kdoví,co se nám cestou může přihodit a zbytečně bychom Boženku hnali někam do neznáma,néé,to néé,to zavrhuju.A stejně by byla Boženka unavená a pak by s náma nejela na vandr tam v těch nádherných končinách,na Kleť a podobně.Jéé,Boží,to byl vždycky můj sen se dostat na koni na Kleť,a ještě mám přání se dostavit na koni na Říp,no a vidíš,koukám na něj skoro z baráku a ještě jsem se tam s koníkama nedostala-Olda vždycky nasadí klasickou otázku-A co tam budeš dělat??
,a já mu nemůžu za boha vysvětlit,že nic,že se tam jen chci podívat na koni na rotundu,mít krásnej výlet a jet pak zase dom,no je to někdy těžký.
pretty 1
napsal(a):
Matýsek je cirkusák. Sedne si na prdelku a zvedne přední nožičky a sedí. A klidně tak sedí i 10 min

pretty 1
napsal(a):
Matýsek je cirkusák. Sedne si na prdelku a zvedne přední nožičky a sedí. A klidně tak sedí i 10 min
Chcíííí! Jsou krásní!!!
pretty 1
napsal(a):
,, nefoť mě ''
jaruska
napsal(a):
Néé,Lůco,to já nemůžu po Božence chtít,aby jela někam do neznámých končin,a kdoví,co se nám cestou může přihodit a zbytečně bychom Boženku hnali někam do neznáma,néé,to néé,to zavrhuju.A stejně by byla Boženka unavená a pak by s náma nejela na vandr tam v těch nádherných končinách,na Kleť a podobně.Jéé,Boží,to byl vždycky můj sen se dostat na koni na Kleť,a ještě mám přání se dostavit na koni na Říp,no a vidíš,koukám na něj skoro z baráku a ještě jsem se tam s koníkama nedostala-Olda vždycky nasadí klasickou otázku-A co tam budeš dělat??
,a já mu nemůžu za boha vysvětlit,že nic,že se tam jen chci podívat na koni na rotundu,mít krásnej výlet a jet pak zase dom,no je to někdy těžký.
ahoj přeju krásný ráno .Moc všem děkuji za gratulace méno bohužel jěště nemá,ale rodiná rada se pořád rozhoduje já jsem chtěla Bogar,ale maka ne ta chtěla Matěj,ale to jsem zase nelíbí mě chtěla bych pro měj zakový vznešení jméno je to přece naše první hříbě tak at to stojí za to

pretty 1
napsal(a):
Nefoť mě je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
napsal(a):
Nefoť mě je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hrátky v křoví
pretty 1
napsal(a):
hrátky v křoví
Krisařík je pozoruje za oknem (se mu nechce z teplíčka do té zimi)
pretty 1
napsal(a):
Krisařík je pozoruje za oknem (se mu nechce z teplíčka do té zimi)
pretty 1
napsal(a):
No tak to je strašná kvalita....
Tak poslední ,, Pusťte mě ven''

pretty 1
napsal(a):
No tak to je strašná kvalita....
Tak poslední ,, Pusťte mě ven''
Lůco prosím prosím pošleš mi tu nefoť mě na mail? Já krásná!!!!
No a co Kominíček a ostatní?
woldemortik
napsal(a):
ahoj přeju krásný ráno .Moc všem děkuji za gratulace méno bohužel jěště nemá,ale rodiná rada se pořád rozhoduje já jsem chtěla Bogar,ale maka ne ta chtěla Matěj,ale to jsem zase nelíbí mě chtěla bych pro měj zakový vznešení jméno je to přece naše první hříbě tak at to stojí za to
Jaruško, to po mě klidně můžeš chtít, my vyrážíme i do neznámých končin, když máme s sebou Emila a mapy, tak je to v pohodě. Jen letos už to asi nevyjde, protože to by nebylo na pár dní, ale na dýl. My nemáme ani ten vozík, jen tu starou Avinu, takže k vám se letos asi nedostaneme. A vyjet s koníkama na Říp, to by bylo bájo. Však mi rádi s koníkama na kopečky, už jsme byli i na Blaníku. Akorát je Emil ze mě dost paf, když už s koníkem vylezeme na nějaký kopec a na kopci je taková ta děravá, žebříkatá rozhledna, tak tam už nevylezu. Kdyby to byla věž, tak klidně lezu dvěstě schodů, ale jak vidím pod nohama pořád zem, tak tam nevylezu. To se bojím, bojím.
Čičínky jsou krásnýýýýýýýýýý a jak umí sedět na prdíně, jako když Šmudlinka prosí a krásně se nechce fotit
woldemortik
napsal(a):
Dobré ránko radačky
Jojo,kdyby nebyla ta doprava tak drahá.Když nemáš vozejk ani papíry (a na něho má už málokterá ženská),tak si musíš nechat koně odvézt a vem si Bóži,že nejlevnější doprava je 10kč za km a musíš platit cestu tam i zpět,takže 230 km(to beru cestu od nás) tam a zpátky je 460 krát 10 a zaplatíš 4600kč a to je jen cesta tam
,to samí ještě zpátky.Takže Boženko doprava fakt nic levnýho.Tak teda holky nevím,nevím.......to by nás muselo jet víc z toho směru a třeba se na dopravu složit,ale jak,když jsme každá někde jinde,že jo?
A tak nebyly včera nějaký erupce,že Vám Jaru a Vendí včera oběma upadlo tělo?

nerda
napsal(a):
Dobré ránko radačky
Jojo,kdyby nebyla ta doprava tak drahá.Když nemáš vozejk ani papíry (a na něho má už málokterá ženská),tak si musíš nechat koně odvézt a vem si Bóži,že nejlevnější doprava je 10kč za km a musíš platit cestu tam i zpět,takže 230 km(to beru cestu od nás) tam a zpátky je 460 krát 10 a zaplatíš 4600kč a to je jen cesta tam
,to samí ještě zpátky.Takže Boženko doprava fakt nic levnýho.Tak teda holky nevím,nevím.......to by nás muselo jet víc z toho směru a třeba se na dopravu složit,ale jak,když jsme každá někde jinde,že jo?
Ahoj Iví, nevím co to bylo ale bolelo to!
nerda
napsal(a):
Dobré ránko radačky
Ježíš, tolik, no to po vás opravdu nemůžu chtít, to by vás celá doprava vyšla mnohem dráž, než celej vandr.
nerda
napsal(a):
Dobré ránko radačky
Ivčo,poslala jsem Ti na mejlíka inzerát na docela slušnou kobču,neznám ji,ale klidně si majitelce o podrobnosti napiš,myslím,že by Ti mohla vyhovovat jak přiježděností,tak cenově.
charliebob
napsal(a):
Ježíš, tolik, no to po vás opravdu nemůžu chtít, to by vás celá doprava vyšla mnohem dráž, než celej vandr.
Haha,to máš pravdu Boženko,tak by jsme se mohli aspoň sejí na tu "radu na živo",a bez koní (ta cesta vlakem se dá už zvládnout)a vandrovat každý v těch svých končinách a pak si aspoň posílat fotečky.
Ale byla by to jinak bomba,to se musí nechat.
napsal(a):
Lůco prosím prosím pošleš mi tu nefoť mě na mail? Já krásná!!!!
No a co Kominíček a ostatní?
Kominíček a Mimouš jsou v pohodě. Po nemoci ani památky a pěkně přibírají. Až mám strach,aby komča zase nečekala nějaká kočátka....
A Mimíč zlobí. Zase už se přez den toulá. No za ty 2 týdny jim to skončí. Napřed půljde na kastraci Komča a až si pro ni půjdu,tak tam dám Mimíka. On je to divoch a tak chci,aby Komča po té narkóze měla klid a já abych se mohla o oba starat s největší svědomitostí. Takže na ten 1 den po narkóze budu mít jen 1 na starost...
Krisaříka zatím kastrovat nebudu. On se netoulá a za kočkama nechodí.Nezajmají ho. Raději sedí doma na schodech,nebo v kuchyni u sporáku

pretty 1
napsal(a):
Kominíček a Mimouš jsou v pohodě. Po nemoci ani památky a pěkně přibírají. Až mám strach,aby komča zase nečekala nějaká kočátka....
A Mimíč zlobí. Zase už se přez den toulá. No za ty 2 týdny jim to skončí. Napřed půljde na kastraci Komča a až si pro ni půjdu,tak tam dám Mimíka. On je to divoch a tak chci,aby Komča po té narkóze měla klid a já abych se mohla o oba starat s největší svědomitostí. Takže na ten 1 den po narkóze budu mít jen 1 na starost...
Krisaříka zatím kastrovat nebudu. On se netoulá a za kočkama nechodí.Nezajmají ho. Raději sedí doma na schodech,nebo v kuchyni u sporáku
Ví kde je mu dobře!
Naštěstí veti klidně kastrují i březí kočky.... Teda, to je dobrotka v té misce!
pretty 1
napsal(a):
A předsatvte si, že mi Komča mění barvu. Z černé na takovou hnědo zrzavou...
Nevím proč a taky jí ta srst hodně zřídla. Jestli je to tím zápalem plic co měla nebo starostma s koťátkama.... fakt nevím..
jaruska
napsal(a):
Ivčo,poslala jsem Ti na mejlíka inzerát na docela slušnou kobču,neznám ji,ale klidně si majitelce o podrobnosti napiš,myslím,že by Ti mohla vyhovovat jak přiježděností,tak cenově.
Já jsem holky tak naštvaná,proč třeba nepřevážejí koně vlaky?To by nemohlo bejt tak drahý,už jsme o tom s Milenou mluvily,ale prý by ten vagon museli vyrobit a kvůli pár koním by se jim to prý nevyplatilo,to naše hospodářství je fakt úplně někde jinde,služby občanům především,že jo?Hlavně nahrabat do svýho koryta a na lidi se zvysoka v.....
jaruska
napsal(a):
Já jsem holky tak naštvaná,proč třeba nepřevážejí koně vlaky?To by nemohlo bejt tak drahý,už jsme o tom s Milenou mluvily,ale prý by ten vagon museli vyrobit a kvůli pár koním by se jim to prý nevyplatilo,to naše hospodářství je fakt úplně někde jinde,služby občanům především,že jo?Hlavně nahrabat do svýho koryta a na lidi se zvysoka v.....
Jaru to je fakt k naštvání.....
Ale bohužel my stím nic neuděláme.
Vendul už jsem ti poslal mailíka tak se jukni, jestli ti dorazil ju
jaruska
napsal(a):
jo, budeme se muset vzbouřit, že je to diskriminace.......lidi vozí, balíky vozí, auta vozí, kola vozí, tak proč né koně.....

pretty 1
napsal(a):
Jaru to je fakt k naštvání.....
Ale bohužel my stím nic neuděláme.
Vendul už jsem ti poslal mailíka tak se jukni, jestli ti dorazil ju
Lůco došel!!!!!!!!!! Děkuji, jsou tak k umuchlování
charliebob
napsal(a):
jo, budeme se muset vzbouřit, že je to diskriminace.......lidi vozí, balíky vozí, auta vozí, kola vozí, tak proč né koně.....
No a néé,že jo?Víš,jaká by to byla paráda v pátek naložit koně do vlaku,za 4 hodiny jsem na karlštejně,tam si zajezdit a pak zase čekat s koníkem na nádraží na vlak?
Určitě by to vyšlo i levnějc,než pořád schánět někoho s přívěsem,autem a pořád někoho prosit!

pretty 1
napsal(a):
A předsatvte si, že mi Komča mění barvu. Z černé na takovou hnědo zrzavou...
Nevím proč a taky jí ta srst hodně zřídla. Jestli je to tím zápalem plic co měla nebo starostma s koťátkama.... fakt nevím..
Určitě dává vitamínky do mlíka pro koťátka... až je "odstavíš" tak se zase spraví. A mě koně přebarvujou ze sluníčka, ale to je asi jiný případ
napsal(a):
Lůco došel!!!!!!!!!! Děkuji, jsou tak k umuchlování
To opravdu jsou. Já je muchlám pořát.Hlavně Lenči Tomíčka, to je muchlovací kocourek jedna báseň. A sám to vyžaduje to je ješlě lepší. Vždycky si na mě vleze a pak mi dá hlavišku na krk a lísá se(lýsá ach ta čeština) . A on tak krásně funí
To mi po nich bude smutno
jaruska
napsal(a):
No a néé,že jo?Víš,jaká by to byla paráda v pátek naložit koně do vlaku,za 4 hodiny jsem na karlštejně,tam si zajezdit a pak zase čekat s koníkem na nádraží na vlak?
Určitě by to vyšlo i levnějc,než pořád schánět někoho s přívěsem,autem a pořád někoho prosit!
Jaruško, to si piš, že by to byla paráda. Právě, že mi máme ty naše Jižní Čechy už docela dost projeté a rádi bychom někam dál. Tak si říkáme, že bychom se nechali někam odvézt a vraceli bychom se zpět, abychom zatím platili jenom jednu cestu. A až se budeme chtít podívat ještě dále, tak budeme muset vyrazit asi s vozíkem, abych se měla vždycky kam schovat, když by přišli nějaké velké deštíky.
charliebob
napsal(a):
Jaruško, to si piš, že by to byla paráda. Právě, že mi máme ty naše Jižní Čechy už docela dost projeté a rádi bychom někam dál. Tak si říkáme, že bychom se nechali někam odvézt a vraceli bychom se zpět, abychom zatím platili jenom jednu cestu. A až se budeme chtít podívat ještě dále, tak budeme muset vyrazit asi s vozíkem, abych se měla vždycky kam schovat, když by přišli nějaké velké deštíky.
Zase hrubka, omlouvám se.
charliebob
napsal(a):
Zase hrubka, omlouvám se.
Boženko,prosím tě,neomlouvej se,joo?
No já bych Vás ráda pozvala k nám,jenže on Pierot strašně klká,a někteří koně se to rychle naučej,on klká bez opory.Faktem je,že Moruše ani Kačenka neklkají,těm to něják nejde do hlavy,jak se to dělá,ale Bóbikáá je chytrej,ten to zjistil brzo a občas klkne taky,takže je tady riziko,že by se to Vaši koníci mohli rychle naučit,a to je pak na mrtvici.Nám to až zas tolik nevadí a když někam jedeme s Pierotem,tak mu dám klkáč,ale nedávám mu ho tady doma,to néé,to by měl ten krk hrozně olezlej.A hlavně,on z toho nemá žádný zdravotní problémy.To se mi naučil u Pažoudky,když jsem ho tam jako dvouletýho vodila za jedním hřebcem,aby si mohl hrát,a Pažoudka mi to neřekl,že všechny jeho koně klkaj.
napsal(a):
Určitě dává vitamínky do mlíka pro koťátka... až je "odstavíš" tak se zase spraví. A mě koně přebarvujou ze sluníčka, ale to je asi jiný případ
No loni ze sluníčka nepřebarvovala. Ale někde jsem četla, že to může být i z granulí.Že prý mají v sobě nějaké barvivo.
ALe já jim dávám pořát ty samé.Občas to změním,ale oni mají nejraději tyhle.
Dokonce i ti prckové je mají rádi. Já jim koupila speciální koťátkovské od whiskasu a ty jim nechutnali,ale ty obyčejné Petty za pár korun z kauflandu jim chutnají ze všeho nejvíc
. A i ty konzervy. Tedy malým dávám ty kvalitnější,ale velikým chutnají tyhle. Jsou v té šťávě a to jim moc chutná.
A představ si, že ti velký kaňouři musí mít ty granule jen barevné. Když jim koupím jen hnědé tak to do pusy nevezmou
nerda
napsal(a):
Už tam máš odpověď Jaru
Lůci, tak to máš s čičínkama stejné jako my s pesánkama. Když jsme jim chtěli přilepšit, tak jsme jim koupili granule s tím prý šťavnatým masíčkem uprostřed, snad Friskies nebo tak nějak a oni ti naši mají nejraději obyčejné od Bona a nejraději ty obří pro velké psy a to včetně Šmudly.
charliebob
napsal(a):
Lůci, tak to máš s čičínkama stejné jako my s pesánkama. Když jsme jim chtěli přilepšit, tak jsme jim koupili granule s tím prý šťavnatým masíčkem uprostřed, snad Friskies nebo tak nějak a oni ti naši mají nejraději obyčejné od Bona a nejraději ty obří pro velké psy a to včetně Šmudly.
Taky jsem vám slíbila fotečky flekatého Bobíška, ale snažila jsem se ho fotit zrovna když byl v přístřešku a všechny fotky mám totálně tmavé. Co nastavíte na foťák auto, nebo sluníčko, nebo mráček, když venku svítí sluníčko a v přístřešku je stín. Z Bobíška mám jenom tmavého mimozemšťana se svítícíma očima.
charliebob
napsal(a):
Taky jsem vám slíbila fotečky flekatého Bobíška, ale snažila jsem se ho fotit zrovna když byl v přístřešku a všechny fotky mám totálně tmavé. Co nastavíte na foťák auto, nebo sluníčko, nebo mráček, když venku svítí sluníčko a v přístřešku je stín. Z Bobíška mám jenom tmavého mimozemšťana se svítícíma očima.
Trošičku je vidět, jak je flekatej.
charliebob
napsal(a):
Koukám, že je tam opravdu vidět velké prd, ale má to všudě na hlavě, na prsou, na nohách, na prďce, prostě všude.
Jo a víte co nám řekl Vašek. Koník prý bude mít barvu takovou, jakou má barvu jeho oční víčko. Jo a že se s nimi známe, tak to proto, že to byli naši skoro sousedi. Koníky měli jenom za silnicí a domeček asi 3km od nás a Vašek nás naučil trochu tu koňskou řeč, abychom si s těma našima lépe rozuměli. A největší prča je, že to fakt funguje.
charliebob
napsal(a):
Koukám, že je tam opravdu vidět velké prd, ale má to všudě na hlavě, na prsou, na nohách, na prďce, prostě všude.
Jo a víte co nám řekl Vašek. Koník prý bude mít barvu takovou, jakou má barvu jeho oční víčko. Jo a že se s nimi známe, tak to proto, že to byli naši skoro sousedi. Koníky měli jenom za silnicí a domeček asi 3km od nás a Vašek nás naučil trochu tu koňskou řeč, abychom si s těma našima lépe rozuměli. A největší prča je, že to fakt funguje.
No jo,Boží,já odtud odešla a přistěhoval se tam Bořánek,to naštve,já vím,měli tu samotu tam ke Hvízdace,že jo?Já k tomu baráčku furt jezdila s poníkem a furt jsem si říkala-tady bych chtěla bydlet..Nebo to si zase pletu?Bydleli někde jinde?
jaruska
napsal(a):
Jo,Boženko,Bobíšek je moc hezkej,a bude mít asi tatínkovu barvičku,ale to by byl náádhernej koníček,že joo?
Mě se tihle tmaví hnědáci mooc líběj!!!!
A je hezky vykrmeňoučkej,není to žádná třasořitka.
Jaruško, už je z něj opravdu kus koňa, jen mě opravdu štve, že vždycky zapomenu doma foťák. Protože je krásný pozorovat, jak se vytahuje na Matese, mimochodem, už je větší a taky třeba na Césara, ale před Standou se má na pozoru. A jak se panečkute umí stavět na zadní. To by byly fotečky. Jenže on je to stejně takovej fofr, že než bych to zmáčkla, tak už by zase nebyla žádná akce
Tahle motorka měla takhle prťavý zrcátka, snad to je vidět.
charliebob
napsal(a):
Jaruško, už je z něj opravdu kus koňa, jen mě opravdu štve, že vždycky zapomenu doma foťák. Protože je krásný pozorovat, jak se vytahuje na Matese, mimochodem, už je větší a taky třeba na Césara, ale před Standou se má na pozoru. A jak se panečkute umí stavět na zadní. To by byly fotečky. Jenže on je to stejně takovej fofr, že než bych to zmáčkla, tak už by zase nebyla žádná akce
Jaruško, tak moc to nepleteš. U té samoty měli koníky ustájené a domeček měli v Plavě.
charliebob
napsal(a):
Noo,Boží,to taky znám,taky takhle fotím,ty nejhezčí momenty mi vždycky utečou,protože Fotyho přístroj vyfotí jednu fotku a pak půl minuty mi jí ukazuje a další půl minuty se připravuje na to,aby mohl vyfotit další fotku,někdy to stejně vezmu a dočká se konce,jaký si zaslouží,ale nejdřív musím vyhrát první ve Sportce,dřív ho rozbít nemůžu,poněvadž už bych se horko těžko zmohla na novej.
Ale asi bych si měla tedy vsadit,že jo?
charliebob
napsal(a):
Jaruško, tak moc to nepleteš. U té samoty měli koníky ustájené a domeček měli v Plavě.
Jéé,Boží,teď jsi mi připomněla Plavnici,ta opravdu měla svoje jméno tak perfektně na sebe napasovaný,poněvadž po každým větším dešti byla úplně celá vyplavená,já se tam byla kouknout jednou a nebydlela bych tam ani za zlatý prase!!!!
A tam někde jsem byla asi 2x chytat kuřata v hale při vyskladňování....
jaruska
napsal(a):
Noo,Boží,to taky znám,taky takhle fotím,ty nejhezčí momenty mi vždycky utečou,protože Fotyho přístroj vyfotí jednu fotku a pak půl minuty mi jí ukazuje a další půl minuty se připravuje na to,aby mohl vyfotit další fotku,někdy to stejně vezmu a dočká se konce,jaký si zaslouží,ale nejdřív musím vyhrát první ve Sportce,dřív ho rozbít nemůžu,poněvadž už bych se horko těžko zmohla na novej.
Ale asi bych si měla tedy vsadit,že jo?
Jaruško, dyť ty si nemůžeš vsadit, když si chci vsadit já, to já bych zas nic nevyhrála a ten můj fotyho přístroj je taky takovejhle, já nevím, proč mi dycky půl minuty ukazuje tu fotku, dyž já chci fotit. Holt si nějak nerozumíme, ale lepší něco než nic.
A kdepak jsou všichni ostatní, že oni zase pilně pracují, to abych šla taky něco dělat.
charliebob
napsal(a):
Jaruško, dyť ty si nemůžeš vsadit, když si chci vsadit já, to já bych zas nic nevyhrála a ten můj fotyho přístroj je taky takovejhle, já nevím, proč mi dycky půl minuty ukazuje tu fotku, dyž já chci fotit. Holt si nějak nerozumíme, ale lepší něco než nic.
A kdepak jsou všichni ostatní, že oni zase pilně pracují, to abych šla taky něco dělat.
Joo,Boží,já taky muším se odebrati něco udělati,
jen čekám,až se mi doskenuje PC,aby to tu neběželo zbytečně,když já budu pryč.
charliebob
napsal(a):
Jaruško, Plavnice je příšerná a je hnedka pod kopcem u Kameňáku a Plav je ještě kousek dál. To už je hezká vesnička, akorát taky vždycky plavou, když jsou záplavy. Ale Baruška měla naštěstí domeček výše, takže se jim záplavy vyhnuly. Jenom asi chudáci nemohli kolikrát projet do Kameňáku, co tam bylo vody.
charliebob
napsal(a):
Jaruško, Plavnice je příšerná a je hnedka pod kopcem u Kameňáku a Plav je ještě kousek dál. To už je hezká vesnička, akorát taky vždycky plavou, když jsou záplavy. Ale Baruška měla naštěstí domeček výše, takže se jim záplavy vyhnuly. Jenom asi chudáci nemohli kolikrát projet do Kameňáku, co tam bylo vody.
Tak jo,Boží,tak se domluvíme.Ty si vsaď tenhle týden na neděli a já vsadím na příští neděli,joo?
A jestli Boží vyhrajůůů,tak za Tebou okkkkamžžžitě přijedůůůů!!!!!
jaruska
napsal(a):
Tak,já jdu už něco činiti,mějte se tu zatím krásně a skládejte nám při tom básně,ať Vás nebolejí dásně,můžete u toho plíst i třásně,jasně!!!!!!
Dneska by to šlóó.....
Jaru zase se ozvalo tvé básnické střevo
Vendul posílala jsem ti mail,ale prý máš plnou schránku přišel ti nebo ne? S těma opičkama????
jaruska
napsal(a):
Tak,já jdu už něco činiti,mějte se tu zatím krásně a skládejte nám při tom básně,ať Vás nebolejí dásně,můžete u toho plíst i třásně,jasně!!!!!!
Dneska by to šlóó.....
Ahoooooojjjjjjj
pretty 1
napsal(a):
ahóóóóóój Boženko a Jaruško
Tak dneska to sice šlo,ale né tak,jak bych já bývala si představovala,no nandat na Bóbikáá deku byl úkol na hodinu čistého času!!!!Já vůbec nevím,jak ho tam mohli sedlat,přitom jsem na to koukala,ani se nehnul,a mě tady pacholek jeden zkouší,kolik mám trpělivosti!!
Ale trpělivost je to,čeho já mám naštěstí dostatek,takže nakonec jsem na něj házela deku ze všech stran a on u toho spal,ale neopomenul mě vyzkoušet,hrabal,couval,popocházel,frrrkal,no pusinka mojééé!!!
Pak to vzdal a nechal si tu deku na sebe doslova házet,ale musíme zítra opakovat,sedlo na něj ještě dávat nehodlám,nejprve musí umět perfektně stát při dekování,pak se může postoupit dál.
Pak jsem mu za odměnu dala seno do klece a hlídala ho před ostatníma,aby mu to nesnědli,ono to taky hodně dělá,v jeho očích jsem já vedoucí stáda,že má ze mě respekt i Moruše i pierot,ale jakmile bych odešla,tak by chudáčka Bóbikáá vyhnali od tý kopičky úplně nemilosrdně!!Jo a pak jsem ještě kolem něj na tu klec naskakovala,bouchala,aby se takových banálních podnětů nebál.No tak on se tedy nebál,ale vyběhnul mu za prdelí Fous a to byl Bóbikáá málem zaraženej v tý kleci
,to je fakt sranda s koněma!!
Tady na tý fotce už je jakž takž v pohodě,ale ještě pořád to není ono.To,jak u toho spal,už jsem nefotila,moooc jsem ho chválila a hladila a na Fotyho přístroj jsem dočista zapomněla,sorry....
jaruska
napsal(a):
Tady Bóbikáá hodlá sežrat mrkvovou hůlku,poněvadž jí nemá rád,ona ho popohání,když se loudá!!!!
jaruska
napsal(a):
Tady Bóbikáá hodlá sežrat mrkvovou hůlku,poněvadž jí nemá rád,ona ho popohání,když se loudá!!!!
A tady děvčátka daruju kocourka,je moc kráásnej,já už si ho nechat nemůžu,už máme 2 kočky a nám to bohatě stačí,takže kdybyste někdo chtěl polodlouhosrstýho černobílýho kocourečka,tak si k nám pro něj dojechejtééé!!!!
Na fotce spinká s maminkou Micinkou,naší tříbarevnou kočičkou.
jaruska
napsal(a):
A tady děvčátka daruju kocourka,je moc kráásnej,já už si ho nechat nemůžu,už máme 2 kočky a nám to bohatě stačí,takže kdybyste někdo chtěl polodlouhosrstýho černobílýho kocourečka,tak si k nám pro něj dojechejtééé!!!!
Na fotce spinká s maminkou Micinkou,naší tříbarevnou kočičkou.
Tady chudák Bóbikáá je vidět,jak je pokousanej,a dneska má zas úplně novou ránu,kousanec od Pierota,na pleci,no snad je to časem přejde....
jaruska
napsal(a):
Tady chudák Bóbikáá je vidět,jak je pokousanej,a dneska má zas úplně novou ránu,kousanec od Pierota,na pleci,no snad je to časem přejde....
To víš, že to bude v pohodě,musí si to prostě všechno vyjasnit......to musí být.A to vypadá Jaru ještě dost dobře.......když jsem dávala tenkrát do stáda Šardu,tak byl jak válečný bojovník....všude samý šrám,hryzanec,kopanec(jak partizán)......a to mě k tomu tenkrát ještě zhubnul.....což Bóbika asi ani náhodou......spíš naopak,viď?.
Oni ty valaši jsou na tom vždycky hůř,než kobyly........Nera byla třeba úplně v pohodě.
nerda
napsal(a):
To víš, že to bude v pohodě,musí si to prostě všechno vyjasnit......to musí být.A to vypadá Jaru ještě dost dobře.......když jsem dávala tenkrát do stáda Šardu,tak byl jak válečný bojovník....všude samý šrám,hryzanec,kopanec(jak partizán)......a to mě k tomu tenkrát ještě zhubnul.....což Bóbika asi ani náhodou......spíš naopak,viď?.
Oni ty valaši jsou na tom vždycky hůř,než kobyly........Nera byla třeba úplně v pohodě.
Já taky doufám,Ivčo,že přestane být tak okousanej,on je to takovej truhlík,tak se holt kousnout občas nechá...
Tady mokne,zatímco Pierot je v celým přístřešku úplně sáám.
jaruska
napsal(a):
Já taky doufám,Ivčo,že přestane být tak okousanej,on je to takovej truhlík,tak se holt kousnout občas nechá...
Tady mokne,zatímco Pierot je v celým přístřešku úplně sáám.
Kousanec
.
jaruska
napsal(a):
Kousanec
.
Válí si tělíško,pak se přišel tak krásně pomazlit,to byla nádhera!!!
jaruska
napsal(a):
Válí si tělíško,pak se přišel tak krásně pomazlit,to byla nádhera!!!
Pierot cíleně Bóbikáá v kroku směruje k jedinému cíli....
jaruska
napsal(a):
Pierot cíleně Bóbikáá v kroku směruje k jedinému cíli....
...pojď si se mnou hráááát!!!
jaruska
napsal(a):
Ale Bóbikáá se zatím bóójíí,tak nechcéé!!!
jaruska
napsal(a):
AHoj Jarú, neboj, oni sito vyříkají a budou z nich kámoši. Burák s Charliem se ze začátku hrozně kousali, hlavně do krku, byli celý krvavý! Ale teď ? Trvalo to sice tak 3-4 měsíce,ale jsou z nich kámoši, že si i vzájemně pečují o srst. KDyž Buráka beru ven, tak Charlie často celou dobu čeká u vrátek, až mu ho tam zas přivedu zpět. Už žádné bojůvky neprobíhají (mezi nimi dvěma), sem tam ročáky kousnou, když se neumějí chovat. Ale oni dva dospěláci už jsou v pohodě
A Bóbiká měl problémek s dekou, jo? Jestli oni tam na něj příliš nespěchali... možná se stala chybka...máte aspoň co napravovat, na čem pracovat, máš na to nejmíň rok, to bude v pohodě
jackie
napsal(a):
AHoj Jarú, neboj, oni sito vyříkají a budou z nich kámoši. Burák s Charliem se ze začátku hrozně kousali, hlavně do krku, byli celý krvavý! Ale teď ? Trvalo to sice tak 3-4 měsíce,ale jsou z nich kámoši, že si i vzájemně pečují o srst. KDyž Buráka beru ven, tak Charlie často celou dobu čeká u vrátek, až mu ho tam zas přivedu zpět. Už žádné bojůvky neprobíhají (mezi nimi dvěma), sem tam ročáky kousnou, když se neumějí chovat. Ale oni dva dospěláci už jsou v pohodě
A Bóbiká měl problémek s dekou, jo? Jestli oni tam na něj příliš nespěchali... možná se stala chybka...máte aspoň co napravovat, na čem pracovat, máš na to nejmíň rok, to bude v pohodě
Jojo,Janí,strašně se té deky bál,úplně přesně se choval,jako když jsme tam na něj dávali to sedlo,vždyť jsi u toho byla,co vyváděl.
No fakt nevím,jestli mě jen zkoušel,jestli má více výdrže on nebo já,ale já s klídečkem a láskou vydržela a dostalo se mi pak odměny v podobě toho,že zjistil,že já nepřestanu a deka ho nesežere!!!
Pak to byl úplně jinej kůň,nechal tu deku na sebe doslova házet a bylo mu to fůůk,no zítra budeme pokračovat.taky se nám dneska i stalo,že se mu zamotalo lano mezi přední i zadní nohy,tak začal trochu utíkat a bál se toho,ale já ten konec lana ještě naštěstí chytla a v klidu jsem s tím běhala za ním a když se uklidnil,tak jsem to pustila a pochválila jsem ho moc!!!
No to by bylo taky dobrý,kdyby tohle uměl,protože když se pak někde do něčeho zamotá a nebude vědět,že má zůstat v klidu,dobil by se.
No pak jsem to ještě zkusila mu to protáhnout mezi nožkama jen zlehýnka a on už pak neutíkal,jen stál a čekal,až to z něj sundám,je to fakt zlato!!!
Jakšto,že nejsi u stádečka????
jackie
napsal(a):
Joo,Janí,já na něj vůůbec nebudu s ničím spěchat,naopak,moc mi záleží na tom,aby mi opravdu věřil,ale zároveń aby to nebylo potom vyjukaný trdlo z každý igelitový letící tašky,kterou zvedne vítr,prostě si s ním budu hrát,ten pocit,když potom on stál a přežvykoval a přemejšlel,proč vlastně tam tak blbnul,když vlastně o vůůůbec nic nešlo,je k nezaplacení,
pak už byl úplně spokojenej i on a když byl v naprostý pohodě,tak jsem ho moc chválila a přestala,ale to už doopravdy usínal!
Zítra to zase zopáknem,nejedná se o žádnou fyzicky namáhavou práci pro něj,jen po něm budu žádat,aby stál v klidu,když se na něj háže pravidelným rytmem deka a když to splní,moooc ho pomuchlám a pustím ho.Nebudu ho pak,když bude hezky stát,zkoušet moc dlouho,spíš častějc,abych věděla,že je pak na něj stoprocentní spolehnutí,že v klidu zůstane stát.
Moc mě to baví a je strašně důležitý,že je moc hodnej.
jackie
napsal(a):
Jaruško, já byla u kadeřnice, udělala mi zas klučičí sestřih, tý jo, bude mi ta hlava pěkně větrat, hihi! Tak proto jsem nemohla za stádečkem... a zítra taky nemůžu, loučím se v Praze s kolegama, co odcházejí, domů přijedu někdy v noci...
To já vím, že na prďolu nespěcháš . Ale možná tě nezkouší, má jen teď ten dospívací věk, puberťák hadr, bude si vymýšlet různé bubáky, jen počkej, teď je to deka, lano, pak to bude třeba koště, nebo pneumatika, oni se tím lekáním hrozně zabaví, mají to jako hru. Nám to teď dělá Jackie, jsou jí sice tři, ale asi je na tom psychicky tak, jako Bobiká ve dvou, haha! Ona ve dvou byla úplný hříbě! Ale zas je to přejde, budou v pohodě, spolehliví, nelekaví, vsadím se s tebou, klíďo
jackie
napsal(a):
Jaruško, já byla u kadeřnice, udělala mi zas klučičí sestřih, tý jo, bude mi ta hlava pěkně větrat, hihi! Tak proto jsem nemohla za stádečkem... a zítra taky nemůžu, loučím se v Praze s kolegama, co odcházejí, domů přijedu někdy v noci...
To já vím, že na prďolu nespěcháš . Ale možná tě nezkouší, má jen teď ten dospívací věk, puberťák hadr, bude si vymýšlet různé bubáky, jen počkej, teď je to deka, lano, pak to bude třeba koště, nebo pneumatika, oni se tím lekáním hrozně zabaví, mají to jako hru. Nám to teď dělá Jackie, jsou jí sice tři, ale asi je na tom psychicky tak, jako Bobiká ve dvou, haha! Ona ve dvou byla úplný hříbě! Ale zas je to přejde, budou v pohodě, spolehliví, nelekaví, vsadím se s tebou, klíďo
Jééé,Janíí,tak jsi kráásná,joo?
Já už jsem taky navštívila holičku,no je to přece jen pohodlnější ty krátký vlasy...kor teď v létě,viď????
Jo,Janí,já to chápu,že to třeba dělá ze zábavy,no doufám,že ho to brzo přejde,hihi!!ba néé,no je to mladý žvíže,tak občas bude mít hovězí nápady,že jo,no ale doufám,že pod sedlem bude hodnééééj!!!!!
Tady 2 koťátka.....
jaruska
napsal(a):
Jééé,Janíí,tak jsi kráásná,joo?
Já už jsem taky navštívila holičku,no je to přece jen pohodlnější ty krátký vlasy...kor teď v létě,viď????
Jo,Janí,já to chápu,že to třeba dělá ze zábavy,no doufám,že ho to brzo přejde,hihi!!ba néé,no je to mladý žvíže,tak občas bude mít hovězí nápady,že jo,no ale doufám,že pod sedlem bude hodnééééj!!!!!
Tady 2 koťátka.....
Tady vlezlo milý kotě Jarušce pod tričko až na záda,takže tam není vidět,ale je vidět jeho maminka,Micinka.
jaruska
napsal(a):
Tady vlezlo milý kotě Jarušce pod tričko až na záda,takže tam není vidět,ale je vidět jeho maminka,Micinka.
A kočičky dnes naposledy....
jaruska
napsal(a):
Tady kouká Bóbikáá do pneumatiky jako husa do flašky,že joo?Asi čekal,jestli z toho nevyběhne třeba usušenej rohlík.
jaruska
napsal(a):
Tady kouká Bóbikáá do pneumatiky jako husa do flašky,že joo?Asi čekal,jestli z toho nevyběhne třeba usušenej rohlík.
Ahoj holky vy teda cestujete! Já taky cestovala,ale jen po internetu.
bednarik petr
napsal(a):
Ahoj holky vy teda cestujete! Já taky cestovala,ale jen po internetu.
tohle je nádherná barvička.
bednarik petr
napsal(a):
hlavinka
a tohle jsou už česká hříbata po Blue Eye Jane Valey
bednarik petr
napsal(a):
tohle je nádherná barvička.
Ahoj Soni,no my zatím cestujeme taky jen myšlenkama a prstem po mapě,zatím se nikam nejede,ještě jsem nenašla dobrovolníka,kterej by jel se mnou přede mnou,hihi!
A mě by se líbilo i tohle žvíže,mrkni!
http://zvirata.bazos.cz/obr/742169.jpg
jaruska
napsal(a):
Ahoj Soni,no my zatím cestujeme taky jen myšlenkama a prstem po mapě,zatím se nikam nejede,ještě jsem nenašla dobrovolníka,kterej by jel se mnou přede mnou,hihi!
A mě by se líbilo i tohle žvíže,mrkni!
http://zvirata.bazos.cz/obr/742169.jpg
jo,Jarů vím o něm,je pěknej a macek na to ,že je s A1,1.
tady další hříbě po Blue.
bednarik petr
napsal(a):
jo,Jarů vím o něm,je pěknej a macek na to ,že je s A1,1.
tady další hříbě po Blue.
co máte v plánu na víkend? tady něco pro tebe Jarůůůůů
bednarik petr
napsal(a):
co máte v plánu na víkend? tady něco pro tebe Jarůůůůů
.
jaruska
napsal(a):
Jůůůůůů,to je motóóórek,to je Ferrari,že jooo?
Soni,my taky nevíme,co bude o víkendu,hlavně záleží na tom,jestli Olda bude mít sedlo nebo ne,jestli ne,tak vyrazíme s Jaruškou prozkoumat zahrady,už by se měly pomaličku začínat červenat broskve a višně,jestli už jsme ty višně nezaspaly.
jaruska
napsal(a):
Soni,není z A 1/1,je z polokrevné kobyly....
Ahoooj skorocestovatelky
.Láká to láká,já přímo úpím,ale každý si žijem ten svůj životek tak jak jsme si ho sami nalajnovali.
Takže pochvalme Emila (spoluautora bez slávy),od Boženky a užívejme to co zvládneme každý doma
.Evík teď je v rodných kerkonoších a na pár dní a já makám jak barevný
,bez rasistického podtextu.Tak proto žádný příspěvky.Aroonek se má jak prase v žitě,jezdí se mnou a já díky jeho společnosti musím do pivovaru a různých lázní chodit pěšo s chladicím boxem se vzorky,se psy se tam nesmí,tak makám jak v posilovně,dobře mi tak,ale rád.Je fakt zlatíčko
.Tak se holki moje mějte jak nejlíp zvládnete
.Hezký zbytek týdne a pořád s úsměvem
.Jurka
reldnis
napsal(a):
Ahoooj skorocestovatelky
.Láká to láká,já přímo úpím,ale každý si žijem ten svůj životek tak jak jsme si ho sami nalajnovali.
Takže pochvalme Emila (spoluautora bez slávy),od Boženky a užívejme to co zvládneme každý doma
,bez rasistického podtextu.Tak proto žádný příspěvky.Aroonek se má jak prase v žitě,jezdí se mnou a já díky jeho společnosti musím do pivovaru a různých lázní chodit pěšo s chladicím boxem se vzorky,se psy se tam nesmí,tak makám jak v posilovně,dobře mi tak,ale rád.Je fakt zlatíčko
.Jurka
Přeji dobré ráááánko! Je tu pátek a víkend za dveřmi, pro mne i dvoutýdenní dovolenáááá, jupííí!

reldnis
napsal(a):
Ahoooj skorocestovatelky
.Jurka
Ahoj všichni!!!
Tak už máme pátek!!!!!! Jupí!!!! Zítra se nemusí do práce ... teda práce mi ani nevadí, ale to vstávání!
Já jdu rychle udělat novou radu