Ahoj jak tak kokám po diskusi tak se tu rozmáhá fotografování no tak se taky přidám.Web bohužel dělám,ale fotky mohu poslat je mi 21 mám vlastní auto takže dojet není problém.Fotím panasonic lumix DCM-FZ50.fotím vše nejen koníky,ale i pejsky. krajiny oblohu a přírodu at.
woldemortik
napsal(a):
Ahoj jak tak kokám po diskusi tak se tu rozmáhá fotografování no tak se taky přidám.Web bohužel dělám,ale fotky mohu poslat je mi 21 mám vlastní auto takže dojet není problém.Fotím panasonic lumix DCM-FZ50.fotím vše nejen koníky,ale i pejsky. krajiny oblohu a přírodu at.
.....
woldemortik
napsal(a):
,,,,,,,
a spousty další novější fota mám v nootbuku večer na požádání dodám
woldemortik
napsal(a):
a spousty další novější fota mám v nootbuku večer na požádání dodám
nikdo nemá zájem
woldemortik
napsal(a):
tak nic
fotím jen tak pro radost za fotky nic nechci
sabora

woldemortik
napsal(a):
fotím jen tak pro radost za fotky nic nechci
jak děláš ten stracenej rámeček?
já dřív měla klasiku zrcadlovku, ted digi
sabora
napsal(a):
jak děláš ten stracenej rámeček?
já dřív měla klasiku zrcadlovku, ted digi
v photo sphopu je to lepší,ale ten rozmazaný jsem dělala ještě v zoneru 8 dala jsem roznzaný okraj a je to ne jestly myslíš,ten černý tak jen okraj zadala jsem šířku a bylo to
woldemortik
napsal(a):
v photo sphopu je to lepší,ale ten rozmazaný jsem dělala ještě v zoneru 8 dala jsem roznzaný okraj a je to ne jestly myslíš,ten černý tak jen okraj zadala jsem šířku a bylo to
Ach jo já si říkala že bych chtěla taky nějaký ty hezký fota kobyly ale vona je teď vodrbaná jak žid je slabá mušařka a tak vypadá jak koště. navíc ji ve stádě vokusujou malí dorostenci takže opravdu krása... Je celá vomlácená jak se bitkaří - blbne s nima jak hříbek. A to už je tří a půl letá...
máma mě hecuje že vypadá jak z koncentráku.
woldemortík

zazika
napsal(a):
Ach jo já si říkala že bych chtěla taky nějaký ty hezký fota kobyly ale vona je teď vodrbaná jak žid je slabá mušařka a tak vypadá jak koště. navíc ji ve stádě vokusujou malí dorostenci takže opravdu krása... Je celá vomlácená jak se bitkaří - blbne s nima jak hříbek. A to už je tří a půl letá...
máma mě hecuje že vypadá jak z koncentráku.
tak se můžu zajet podívat a něco vifotit ne skusit to můžu a pak ti fotky poslat
woldemortík

zazika
napsal(a):
No to by šlo, jen ještě budu volat vetovi taky mám tenhle týden očkovat, tak kdy bude mít čas. V kolik ( jen tak orientačně)?
to zaleží jen na tobě co třeba kolem 9-10 co ty na to
woldemortik
napsal(a):
buková to je směrem na hrady kde to je přesně abych tam zejtra trefila
No Buková to je ze Svinů směrem na Nové Hrady za Žárem uhnešdoleva na Olešnici a za dva kilometry jsi v Bukové. Hned za cedulí Buková se dáš doprava a pojedeš pořád dolů až na konec vsi tam je takový veliký žlutý statek a koníci ve výběhu.
zazika
napsal(a):
No Buková to je ze Svinů směrem na Nové Hrady za Žárem uhnešdoleva na Olešnici a za dva kilometry jsi v Bukové. Hned za cedulí Buková se dáš doprava a pojedeš pořád dolů až na konec vsi tam je takový veliký žlutý statek a koníci ve výběhu.
dobře budu tam kolem desátý.v deset čekej před statkem
woldemortik
napsal(a):
tak vytahuji stare tema s propadliš starých časů.mam nový foták nikon d40 tak už je to o necem lepsím.máte nekdo zajem nafotit koniky či pejska
alco

XXX.XXX.129.132
woldemortik
napsal(a):
tak vytahuji stare tema s propadliš starých časů.mam nový foták nikon d40 tak už je to o necem lepsím.máte nekdo zajem nafotit koniky či pejska
Tak vytahuju staré téme, Martino, fotíš stále? Jsme z Vysočiny a měla bych zájem nafotit svého koníka ... je to plňásek, aleve stáji jsou i chlaďáci, a ti když se vypustí do ohrady tak je to celkem hezká podívaná :-D
alco
napsal(a):
Tak vytahuju staré téme, Martino, fotíš stále? Jsme z Vysočiny a měla bych zájem nafotit svého koníka ... je to plňásek, aleve stáji jsou i chlaďáci, a ti když se vypustí do ohrady tak je to celkem hezká podívaná :-D
jj fotím stále.Kde přesně se nachazíš na vysočině aby to nebilo moc daleko
alco

XXX.XXX.129.132
woldemortik
napsal(a):
jj fotím stále.Kde přesně se nachazíš na vysočině aby to nebilo moc daleko
Napíšu ti na mail ;-)