Focení jížní čechy,vysočina

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.6.2007 08:12

Ahoj jak tak kokám po diskusi tak se tu rozmáhá fotografování no tak se taky přidám.Web bohužel dělám,ale fotky mohu poslat je mi 21 mám vlastní auto takže dojet není problém.Fotím panasonic lumix DCM-FZ50.fotím vše nejen koníky,ale i pejsky. krajiny oblohu a přírodu at.

28.6.2007 08:13

woldemortik napsal(a):
Ahoj jak tak kokám po diskusi tak se tu rozmáhá fotografování no tak se taky přidám.Web bohužel dělám,ale fotky mohu poslat je mi 21 mám vlastní auto takže dojet není problém.Fotím panasonic lumix DCM-FZ50.fotím vše nejen koníky,ale i pejsky. krajiny oblohu a přírodu at.

.....

28.6.2007 08:27

woldemortik napsal(a):
,,,,,,,

a spousty další novější fota mám v nootbuku večer na požádání dodám

2.7.2007 17:54

woldemortik napsal(a):
a spousty další novější fota mám v nootbuku večer na požádání dodám

nikdo nemá zájem

3.7.2007 11:28

woldemortik napsal(a):
nikdo nemá zájem

tak nic

4.7.2007 20:58

woldemortik napsal(a):
tak nic

fotím jen tak pro radost za fotky nic nechci

sabora

4.7.2007 21:24
sabora

woldemortik napsal(a):
fotím jen tak pro radost za fotky nic nechci

jak děláš ten stracenej rámeček?
já dřív měla klasiku zrcadlovku, ted digi

4.7.2007 22:14

sabora napsal(a):
jak děláš ten stracenej rámeček?
já dřív měla klasiku zrcadlovku, ted digi

v photo sphopu je to lepší,ale ten rozmazaný jsem dělala ještě v zoneru 8 dala jsem roznzaný okraj a je to ne jestly myslíš,ten černý tak jen okraj zadala jsem šířku a bylo to

5.7.2007 15:45

woldemortik napsal(a):
v photo sphopu je to lepší,ale ten rozmazaný jsem dělala ještě v zoneru 8 dala jsem roznzaný okraj a je to ne jestly myslíš,ten černý tak jen okraj zadala jsem šířku a bylo to

Ach jo já si říkala že bych chtěla taky nějaký ty hezký fota kobyly ale vona je teď vodrbaná jak žid je slabá mušařka a tak vypadá jak koště. navíc ji ve stádě vokusujou malí dorostenci takže opravdu krása... Je celá vomlácená jak se bitkaří - blbne s nima jak hříbek. A to už je tří a půl letá... máma mě hecuje že vypadá jak z koncentráku.

woldemortík

9.7.2007 20:53
woldemortík

zazika napsal(a):
Ach jo já si říkala že bych chtěla taky nějaký ty hezký fota kobyly ale vona je teď vodrbaná jak žid je slabá mušařka a tak vypadá jak koště. navíc ji ve stádě vokusujou malí dorostenci takže opravdu krása... Je celá vomlácená jak se bitkaří - blbne s nima jak hříbek. A to už je tří a půl letá... máma mě hecuje že vypadá jak z koncentráku.

tak se můžu zajet podívat a něco vifotit ne skusit to můžu a pak ti fotky poslat

9.7.2007 22:14

woldemortík napsal(a):
tak se můžu zajet podívat a něco vifotit ne skusit to můžu a pak ti fotky poslat

jasně a kdy? Já bych ráda, ostatně máme tu těch koníků víc, můžeš si udělat fotky všech.

10.7.2007 07:28

zazika napsal(a):
jasně a kdy? Já bych ráda, ostatně máme tu těch koníků víc, můžeš si udělat fotky všech.

co třeba ve čtvrek to mám volnějš dneska jednu k doktorvy,zítra mi má přijet vet. naočkovat hříbka tak ten čvtrtek je asi nejlepší

10.7.2007 20:55

woldemortik napsal(a):
co třeba ve čtvrek to mám volnějš dneska jednu k doktorvy,zítra mi má přijet vet. naočkovat hříbka tak ten čvtrtek je asi nejlepší

No to by šlo, jen ještě budu volat vetovi taky mám tenhle týden očkovat, tak kdy bude mít čas. V kolik ( jen tak orientačně)?

woldemortík

10.7.2007 22:00
woldemortík

zazika napsal(a):
No to by šlo, jen ještě budu volat vetovi taky mám tenhle týden očkovat, tak kdy bude mít čas. V kolik ( jen tak orientačně)?

to zaleží jen na tobě co třeba kolem 9-10 co ty na to

10.7.2007 23:05

woldemortík napsal(a):
to zaleží jen na tobě co třeba kolem 9-10 co ty na to

No kolem desate by to šlo. Tak se můžu těšit?

11.7.2007 20:30

zazika napsal(a):
No kolem desate by to šlo. Tak se můžu těšit?

?

11.7.2007 21:06

zazika napsal(a):
?

KDE MÁŠ PŘESNĚ KONÍKY V DOBROLOVSKÝ LHOTCE NEMÁ TAM KONĚ I VERČA TISONŮ?

11.7.2007 21:10

woldemortik napsal(a):
KDE MÁŠ PŘESNĚ KONÍKY V DOBROLOVSKÝ LHOTCE NEMÁ TAM KONĚ I VERČA TISONŮ?

Já je mám v Bukový to je kousek od Žára a Trh. Svinů. Ve Lhotce má koně Verča a Jarka.

11.7.2007 21:12

zazika napsal(a):
Já je mám v Bukový to je kousek od Žára a Trh. Svinů. Ve Lhotce má koně Verča a Jarka.

buková to je směrem na hrady kde to je přesně abych tam zejtra trefila

11.7.2007 21:33

woldemortik napsal(a):
buková to je směrem na hrady kde to je přesně abych tam zejtra trefila

No Buková to je ze Svinů směrem na Nové Hrady za Žárem uhnešdoleva na Olešnici a za dva kilometry jsi v Bukové. Hned za cedulí Buková se dáš doprava a pojedeš pořád dolů až na konec vsi tam je takový veliký žlutý statek a koníci ve výběhu.

11.7.2007 21:57

zazika napsal(a):
No Buková to je ze Svinů směrem na Nové Hrady za Žárem uhnešdoleva na Olešnici a za dva kilometry jsi v Bukové. Hned za cedulí Buková se dáš doprava a pojedeš pořád dolů až na konec vsi tam je takový veliký žlutý statek a koníci ve výběhu.

dobře budu tam kolem desátý.v deset čekej před statkem

11.7.2007 21:59

woldemortik napsal(a):
dobře budu tam kolem desátý.v deset čekej před statkem

Jojo budu čekat.

12.7.2007 07:31

zazika napsal(a):
Jojo budu čekat.

tak to focení asi neklapne musím jít dělak koníkům přístřešek musí být dneska hotový abych mohla zejtra ovočkovat hříbka.třeba přístí týden cop ty na to

12.7.2007 09:10

woldemortik napsal(a):
tak to focení asi neklapne musím jít dělak koníkům přístřešek musí být dneska hotový abych mohla zejtra ovočkovat hříbka.třeba přístí týden cop ty na to

ne tak za chvilku vyrážím tedka dobijím fotk doufám,že 140 fotek bude stačit

12.10.2008 12:12
woldemortik

XXX.XXX.199.200

woldemortik napsal(a):

tak vytahuji stare tema s propadliš starých časů.mam nový foták nikon d40 tak už je to o necem lepsím.máte nekdo zajem nafotit koniky či pejska

alco

26.7.2009 10:57
alco

XXX.XXX.129.132

woldemortik napsal(a):
tak vytahuji stare tema s propadliš starých časů.mam nový foták nikon d40 tak už je to o necem lepsím.máte nekdo zajem nafotit koniky či pejska

Tak vytahuju staré téme, Martino, fotíš stále? Jsme z Vysočiny a měla bych zájem nafotit svého koníka ... je to plňásek, aleve stáji jsou i chlaďáci, a ti když se vypustí do ohrady tak je to celkem hezká podívaná :-D

26.7.2009 16:37
woldemortik

XXX.XXX.199.200

alco napsal(a):
Tak vytahuju staré téme, Martino, fotíš stále? Jsme z Vysočiny a měla bych zájem nafotit svého koníka ... je to plňásek, aleve stáji jsou i chlaďáci, a ti když se vypustí do ohrady tak je to celkem hezká podívaná :-D

jj fotím stále.Kde přesně se nachazíš na vysočině aby to nebilo moc daleko

alco

26.7.2009 21:50
alco

XXX.XXX.129.132

woldemortik napsal(a):
jj fotím stále.Kde přesně se nachazíš na vysočině aby to nebilo moc daleko

Napíšu ti na mail ;-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík