Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.6.2007 14:54

Tak lidičky, tenhle nápad vznikl na nemoderce.Původně byla řeč o váze a nějak jsme to stočili na naše tváře.tak si myslím že když tady je tolik hádek, proč bychom nezaložili téma kde se pro změnu zasmějeme.Jde o fotky vás ať už u koní nebo jinde - fotky nepovedené.Bohužel v mém případě je to realita.Podotýkám není to zde soutěž o modelku ale pouze na pobavení.Proto vás prosím přispějte pouze opravdu "zdárnými " fotkami.A doufám že se nás najde víc co zahodí stud.

Takže pár mých fotek

28.6.2007 15:00

thesis napsal(a):
Tak lidičky, tenhle nápad vznikl na nemoderce.Původně byla řeč o váze a nějak jsme to stočili na naše tváře.tak si myslím že když tady je tolik hádek, proč bychom nezaložili téma kde se pro změnu zasmějeme.Jde o fotky vás ať už u koní nebo jinde - fotky nepovedené.Bohužel v mém případě je to realita.Podotýkám není to zde soutěž o modelku ale pouze na pobavení.Proto vás prosím přispějte pouze opravdu "zdárnými " fotkami.A doufám že se nás najde víc co zahodí stud.

Takže pár mých fotek

První foto je loňské,fotograf mě načapal
A toto je sice trochu mázlé ale smrtka se nezapře

28.6.2007 15:01

thesis napsal(a):

Takže pár mých fotek

Tak když to začíná tak pěkně u těch zadků........

28.6.2007 15:06

janda napsal(a):
Tak když to začíná tak pěkně u těch zadků........

A do smrtky máš celkem daleko v porovnání se mnou
Jen pohleď - je to pohled vskutku pro bohy. Ještě ke všemu vypadám jako bych tam seděla prvně. No vyloženě foto ukázkové

28.6.2007 15:07

thesis napsal(a):

Takže pár mých fotek

Chcípák na koni

28.6.2007 15:14

thesis napsal(a):
Chcípák na koni

zrovna jí lovím větev na stromě

28.6.2007 15:19

thesis napsal(a):
Chcípák na koni

Tak to jo, já se vždy blbě tvářím a ještě kruhy pod očima

28.6.2007 15:22

racina napsal(a):
zrovna jí lovím větev na stromě

nepovedené fotky?Hmm.. tak těch je dost
Třeba tahle.. jepěkná co...fotila jsem nevímco a vzniklo z toho tohle!!

28.6.2007 15:23

thesis napsal(a):

ještě, že jsou tady ty fotky malý, že jo :-) nejde to vidět

28.6.2007 15:25

racina napsal(a):
ještě, že jsou tady ty fotky malý, že jo :-) nejde to vidět

28.6.2007 15:30

thesis napsal(a):

Tak tuhle snad ani neokomentuju

28.6.2007 18:34

thesis napsal(a):
Tak tuhle snad ani neokomentuju

A co takhle špek na pochodu?
Netvářím se normálně tak moc jak debil, pozoruju svého koně jak skáče ve volnosti a "pomáhám" mu psychicky

28.6.2007 18:39

janulka napsal(a):
A co takhle špek na pochodu?
Netvářím se normálně tak moc jak debil, pozoruju svého koně jak skáče ve volnosti a "pomáhám" mu psychicky

Hmmm, tak ta fotka předtím se rozmázla víc, než jsem čekala.
Tak ještě jednu - spytování svědomí po parkuru, aneb co jsem blbec zase vyváděla??

28.6.2007 19:45

thesis napsal(a):

Takže pár mých fotek

No, tak jestli chcete vidět špeky, tak tady jsem já při pokusu fotit Saxíka ve výstavní póze.... nějak mi nedošlo, že mám plavky

28.6.2007 19:47

cheyenne napsal(a):
No, tak jestli chcete vidět špeky, tak tady jsem já při pokusu fotit Saxíka ve výstavní póze.... nějak mi nedošlo, že mám plavky

A fotka, kdy kůň vyloženě pózuje tak, jak chci

Přidejte reakci

Přidat smajlík