monikafris
napsal(a):
Tento víkend so, ne - od 10.00hod se koná chovatelský den v Tlumačově.
V sobotu je jen výstava a hodnocení koní, neděle bude zajímavější, budou i ukázky zápřahu, drezury, voltiže a předvedou se i chovné kolekce ze soboty. Nejlepší podívaná bude asi hned v neděli 10.15 - plemenní hřebci všech kategoriií. My jdeme až 13.10h. Z plemen co vím že tam budou: ČT, MT, Shagye, chlaďasi-asi ČMB, norik i SN, haflingové, kladrubáci a frísové, snad i pony. Četla jsem rozpis nástupů, ale moc si to nepamatuju, jen ty plemena.
ghajariy
napsal(a):
V sobotu je jen výstava a hodnocení koní, neděle bude zajímavější, budou i ukázky zápřahu, drezury, voltiže a předvedou se i chovné kolekce ze soboty. Nejlepší podívaná bude asi hned v neděli 10.15 - plemenní hřebci všech kategoriií. My jdeme až 13.10h. Z plemen co vím že tam budou: ČT, MT, Shagye, chlaďasi-asi ČMB, norik i SN, haflingové, kladrubáci a frísové, snad i pony. Četla jsem rozpis nástupů, ale moc si to nepamatuju, jen ty plemena.
jj, taky tam jedu :) už od rána (v neděli) se tam budu pohybovat, fotit a sledovat :)
monikafris
napsal(a):
Také bychom se tam měli objěvit. M.
Prosím šikovné fotografky, aby mi v Tlumačově vyfotily koníky ČMB, resp. dvě kobylky s hříbátky, jménem Azíra a Sanera. Nemohu se přehlídky účastnit, koně jsou mé kamarádky, tak bych jí tímto chtěla nějaké fotografie opatřit. kontakt.můj e-mail., děkuji
mezerova
napsal(a):
Prosím šikovné fotografky, aby mi v Tlumačově vyfotily koníky ČMB, resp. dvě kobylky s hříbátky, jménem Azíra a Sanera. Nemohu se přehlídky účastnit, koně jsou mé kamarádky, tak bych jí tímto chtěla nějaké fotografie opatřit. kontakt.můj e-mail., děkuji
Jééé, a když někdo ty kobylky bude fotit, tak bych chtěla poprosit i o zvěčnění klisny ČMB Áji s hříbětem (vypravila jsem koču na výstavu, ale musím zůstat doma s ostatníma koníkama). Díky
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Jééé, a když někdo ty kobylky bude fotit, tak bych chtěla poprosit i o zvěčnění klisny ČMB Áji s hříbětem (vypravila jsem koču na výstavu, ale musím zůstat doma s ostatníma koníkama). Díky
já budu fotit určitě, chlaďásky obzvlášť. je něco podle čeho kobylky poznám, kdybych náhodou přeslechla jméno? Občas bývá celkem zmatek a ani nestíhám pořádně fotit, tak abych vám je vyfotila určitě.
ettelwen
napsal(a):
já budu fotit určitě, chlaďásky obzvlášť. je něco podle čeho kobylky poznám, kdybych náhodou přeslechla jméno? Občas bývá celkem zmatek a ani nestíhám pořádně fotit, tak abych vám je vyfotila určitě.
Ája je ryzka s lysinou, a světlou hřívou, a a má pod sebou hnědou lysinatou kobylku. Díky
monikafris
napsal(a):
Přidávám fotečku z dneška. Poník.
monikafris
napsal(a):
Hafling, čtyřspřeží + hříbátko
Shagya arab - klisna
monikafris
napsal(a):
Shagya arab - klisna
přidávám taky nějaké fotečky...bohužel jsem vyfotit kobylky nestihla, program měl mírné zpoždění a já ve 3 musela jít. V tu dobu chladnokrevné kobylky ještě nepředváděli.
ettelwen
napsal(a):
přidávám taky nějaké fotečky...bohužel jsem vyfotit kobylky nestihla, program měl mírné zpoždění a já ve 3 musela jít. V tu dobu chladnokrevné kobylky ještě nepředváděli.
Nacho Salazar, pro změnu moje srdeční záležitost
ettelwen
napsal(a):
Nacho Salazar, pro změnu moje srdeční záležitost
drezurní ukázka
sajma
napsal(a):
namáte ješte fotku Matese?? možná koupím po něm koníka 3letého tak abych viděla jak vypadá otec
jj, ještě jednu mám
impact
napsal(a):
Mám kvanta foteček ze sobotního dopoledne. Především hřebce a kolekce klisen s i bez hříbat. Kdyby byl zájem, písněte nejla.
PS: Nevíte, co to bylo za šílenou fotografku s telefoním číslem na zádech....?
Joo ta byla hustá
impact
napsal(a):
Jen bych upřesnila - mám pouze TEPLOKREVNÉ koně....
přidám ještě pár foteček
monikafris
napsal(a):
Taky něco přihodím :)
Drezúrující Touha:
monikafris
napsal(a):
Vernius
monikafris
napsal(a):
Tady přímo Ája osobně :)
monikafris
napsal(a):
Dáma a frís
monikafris
napsal(a):
Téda. Tak já se taky namrskám vzoreček.
Cassilius
impact
napsal(a):
Téda. Tak já se taky namrskám vzoreček.
Cassilius
Btw. všimli jste si, jak se s vodičem neustále pral o vodítko?
impact
napsal(a):
Btw. všimli jste si, jak se s vodičem neustále pral o vodítko?
Lancelot
monikafris
napsal(a):
monikafris
napsal(a):
monikafris
napsal(a):
monikafris
napsal(a):
monikafris
napsal(a):
Tohle škvrně se tam pekelně předvádělo.
monikafris
napsal(a):
monikafris
napsal(a):
Tahle je lukcucni. Všimněte si postavení všech končetin koní i vodiče.
monikafris
napsal(a):
monikafris
napsal(a):
monikafris
napsal(a):
Uživatel s deaktivovaným účtem

impact
napsal(a):
Impact máš moc krásné fotky! Všechny jsou krásné!!!
buggyna

Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Impact máš moc krásné fotky! Všechny jsou krásné!!!
jéé můžu se zeptat??? byly tam i 2letí hřebečci???Tlumačov si totiž od nás kupoval odstávče po Amarillo,tak jestli tam náhodou taky nebyl...jmenuje se AMARETTO.Díky
tady byl jako mimi
buggyna
napsal(a):
jéé můžu se zeptat??? byly tam i 2letí hřebečci???Tlumačov si totiž od nás kupoval odstávče po Amarillo,tak jestli tam náhodou taky nebyl...jmenuje se AMARETTO.Díky
tady byl jako mimi
Dvouleté hřebce jsem venku neviděla. Ale dá se vcelku slušně předpokládat, že dvouletý škvrně bude pořád ještě na tlumačovské hříbárně a ta je mimo hřebčinec v jiné vesnici (mám dojem, že Buňov, nebo tak nějak).
monikafris
napsal(a):
Jinak nějaké fotečky z víkendové akce jsou i zde.
www.hrebcinectlumacov.wz.cz
buggyna
napsal(a):
tady byl jako mimi
Mrkni na stránky hřebčince. Jsou tam různý fotogalerie. Třeba ho tam najdeš.
http://www.hrebcinectlumacov.wz.cz/
buggyna

impact
napsal(a):
Dvouleté hřebce jsem venku neviděla. Ale dá se vcelku slušně předpokládat, že dvouletý škvrně bude pořád ještě na tlumačovské hříbárně a ta je mimo hřebčinec v jiné vesnici (mám dojem, že Buňov, nebo tak nějak).
díky za tip!!!taky mě napadlo že budou na pastvinách...ale kdyby...
impact
napsal(a):
Jinak nějaké fotečky z víkendové akce jsou i zde.
www.hrebcinectlumacov.wz.cz
Teda lidičky vy se máte....Vy tam u Vás máte tolik akciček u nás stále nic.
Ráda bych ty moje holky někam přihlásila, ale copak to jde. U nás nic není, jedině Koně v Akci a to je docela opravdu velká akcička.
nightdevil
napsal(a):
Teda lidičky vy se máte....Vy tam u Vás máte tolik akciček u nás stále nic.
Ráda bych ty moje holky někam přihlásila, ale copak to jde. U nás nic není, jedině Koně v Akci a to je docela opravdu velká akcička.
Nic proti, ale s tímhle uzděním bych se snad ani věřejně nikde neukazovala! Páka/pelham (na fotce není vidět co to je) x mexickej nánosák, a na tom ještě martingal - to je dost vražedná kombinace