Rada starších prázdninových 150 :-)!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.6.2007 06:10

Jubileuuuuum!!!

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.6.2007 06:12

jackie napsal(a):
Jubileuuuuum!!!

No ahoj!!!!!!!!!!!!!!! Já píšu ještě do 149 že musím rychle udělat 150 a ani jsem to nestíhlááááááá ! Ale to vůbec nevadí!
Teda, z pátku mám taky radost, ale dovolená mě nečeká! Jen ty dva dny volna příští týden a na ty se mooooc těším!!!!!!

29.6.2007 06:16

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No ahoj!!!!!!!!!!!!!!! Já píšu ještě do 149 že musím rychle udělat 150 a ani jsem to nestíhlááááááá ! Ale to vůbec nevadí!
Teda, z pátku mám taky radost, ale dovolená mě nečeká! Jen ty dva dny volna příští týden a na ty se mooooc těším!!!!!!

Vendí, já ani nevím, jestli si tu dovču chci brát... nějak nemám nic spešl v plánu, program si budu muset teprve vymyslet, asi nějaké cvičeníčko s koníkama. Jo a zítra ráno se jedu kouknout na první sranda závody Jackie, snad to psychicky unese

29.6.2007 06:21

jackie napsal(a):
Vendí, já ani nevím, jestli si tu dovču chci brát... nějak nemám nic spešl v plánu, program si budu muset teprve vymyslet, asi nějaké cvičeníčko s koníkama. Jo a zítra ráno se jedu kouknout na první sranda závody Jackie, snad to psychicky unese

Ona nebo Ty? Já bych byla nervoznější jak ten koník, ještě že bych na něm neseděla!
Já bych si ji vzala hned, ale už nemám tolik dní, musím pošetřit!

29.6.2007 06:27

jackie napsal(a):

Ahoj všicí,no Jurkooo,tak Evička si zase debužíruje a Tebe tu zanechala s Ááronkem samého,jo??No,myslím si,že si s ním užiješ,co,no ale on Tě za to,že ho všude nosíš,bude moooc milovat!!!
Janííí,tak ať to Jackie dobře dopadne,jůůů,taky bych jí ráda viděla,ale až někdy třeba na nějákých ofikách,tam už zaboduje jako profík!!!Na těch fotkách v tom tréninku se mi oooopravdu moc líbila,je to fakt pěkná kobyla!!!!Je dobře,že na těch závodech budeš s ní,určitě si tě pamatuje a bude se snažit,co bude moct!!!!!!!
Jééé,huráááá,prááázdninýýýý!!!Od zítřka se máme s Jaruškou jen pro sebe,huráááá!!!!

29.6.2007 06:38

jaruska napsal(a):
Ahoj všicí,no Jurkooo,tak Evička si zase debužíruje a Tebe tu zanechala s Ááronkem samého,jo??No,myslím si,že si s ním užiješ,co,no ale on Tě za to,že ho všude nosíš,bude moooc milovat!!!
Janííí,tak ať to Jackie dobře dopadne,jůůů,taky bych jí ráda viděla,ale až někdy třeba na nějákých ofikách,tam už zaboduje jako profík!!!Na těch fotkách v tom tréninku se mi oooopravdu moc líbila,je to fakt pěkná kobyla!!!!Je dobře,že na těch závodech budeš s ní,určitě si tě pamatuje a bude se snažit,co bude moct!!!!!!!
Jééé,huráááá,prááázdninýýýý!!!Od zítřka se máme s Jaruškou jen pro sebe,huráááá!!!!

Já ci taky prázdniny!!!!!!!!!!!!!!!!

29.6.2007 06:41

Já ci taky prázdniny!!!!!!!!!!!!!!!!

Vendííí,jééé,moc mě mrzí,že to nemůžu zařídit,abys ty prázdniny opravdu měla!!!!!!!Ách jo,fakt bych Ti je přičarovala,kdybych mohla!!!!

29.6.2007 06:42

jaruska napsal(a):

Vendí, né, copak já, já to unesu, ale Jackie? To se uvidí! Doufám, že ona taky. Je to jen takový zábavný koňský den, o nic tam nejde, ale taky doufám, že nebude ostudáááá
Jaruško aofiko závody? Mooooožnáááá příští rok, to nevím, Jackie opravdu teprve teď začíná pod sedlem a nechceme na ni spěchat. Však to taky znáš, že jo ?
Jarú, já vám ty prázdniny úplně závidím! Já je naposledy měla před 16 ti lety... áááách jo! No to je život, no co

29.6.2007 06:43

jaruska napsal(a):
Vendííí,jééé,moc mě mrzí,že to nemůžu zařídit,abys ty prázdniny opravdu měla!!!!!!!Ách jo,fakt bych Ti je přičarovala,kdybych mohla!!!!

Jarú, a co výzo? Budou samý???

29.6.2007 06:55

jackie napsal(a):
Vendí, né, copak já, já to unesu, ale Jackie? To se uvidí! Doufám, že ona taky. Je to jen takový zábavný koňský den, o nic tam nejde, ale taky doufám, že nebude ostudáááá
Jaruško aofiko závody? Mooooožnáááá příští rok, to nevím, Jackie opravdu teprve teď začíná pod sedlem a nechceme na ni spěchat. Však to taky znáš, že jo ?
Jarú, já vám ty prázdniny úplně závidím! Já je naposledy měla před 16 ti lety... áááách jo! No to je život, no co

Ju, o nic nejde, a Jackie se aspoň pořádně okouká!
Jé, já před 5 lety... ale klidně bych si to zopákla!!!

29.6.2007 07:38

Ju, o nic nejde, a Jackie se aspoň pořádně okouká!
Jé, já před 5 lety... ale klidně bych si to zopákla!!!

Ahoj holky. Krásné fotečky :-)

Já chci také prázdniny. Ale bohužel nebudou. Já je měla na posledy před 3 lety

Ach jo tak nevím jestli si příští týden tu dovču vzít nebo ne. Nevěděla jsem že si ji bere i Mírovo segra. To by jsme museli být spolu doma a my se zrovinka moc nemusíme. A tak bych si to volno neužila jak bych chtěla. Takže to asi zruším a nechám si ji na jindy

29.6.2007 07:57

pretty 1 napsal(a):
Ahoj holky. Krásné fotečky :-)

Já chci také prázdniny. Ale bohužel nebudou. Já je měla na posledy před 3 lety

Ach jo tak nevím jestli si příští týden tu dovču vzít nebo ne. Nevěděla jsem že si ji bere i Mírovo segra. To by jsme museli být spolu doma a my se zrovinka moc nemusíme. A tak bych si to volno neužila jak bych chtěla. Takže to asi zruším a nechám si ji na jindy

Také přeji krásné dobré ráno!
Jackie je určitě šikulka a svoje první závody zmákne.
Jurko, jestli budeš pořád úpět, tak příště ani neřeknu, že jedeme na vandr a žádné fotečky nebudou a bude to. Tak taková jsem já. Vy mě ještě neznáte, ale až mě poznáte, tak se nebudete stačit divit.

Lůci, když to máš k nám nejblíže, tak přifrč a vyrazíme alespoň na vyjížďku. Umíš jezdit na koni? Půjčila bych ti Standu, ale ten to občas na cizí zkouší a hodí jim jednoho hrbíka, nebo bychom šli krokem a to je jako beránek a jezdí na něm i ti co neumí vůbec jezdit.

Hurá, my už máme taky prázdniny. Jaruško, koukejte si je s malou Jaruškou pořádně užít, ale to ti nemusím říkat, viď, to je jasný.

Tak a mažu Ivetce pro vysvědčení, bohužel teď měla dva dny vysoké teploty, ale dneska už je dobrá, ale pro vysvědčení jí raději zajdu. A na tu Moravu asi nejedeme, nemůžeme s sebou brát Ivetku a samotnou jí doma také nenecháme.

29.6.2007 08:06

charliebob napsal(a):
Také přeji krásné dobré ráno!
Jackie je určitě šikulka a svoje první závody zmákne.
Jurko, jestli budeš pořád úpět, tak příště ani neřeknu, že jedeme na vandr a žádné fotečky nebudou a bude to. Tak taková jsem já. Vy mě ještě neznáte, ale až mě poznáte, tak se nebudete stačit divit.

Lůci, když to máš k nám nejblíže, tak přifrč a vyrazíme alespoň na vyjížďku. Umíš jezdit na koni? Půjčila bych ti Standu, ale ten to občas na cizí zkouší a hodí jim jednoho hrbíka, nebo bychom šli krokem a to je jako beránek a jezdí na něm i ti co neumí vůbec jezdit.

Hurá, my už máme taky prázdniny. Jaruško, koukejte si je s malou Jaruškou pořádně užít, ale to ti nemusím říkat, viď, to je jasný.

Tak a mažu Ivetce pro vysvědčení, bohužel teď měla dva dny vysoké teploty, ale dneska už je dobrá, ale pro vysvědčení jí raději zajdu. A na tu Moravu asi nejedeme, nemůžeme s sebou brát Ivetku a samotnou jí doma také nenecháme.

Lucí, já taky přemýšlím, zda si tu dovču vzít... ani nevím proč, nějak se mi na ni nechce, nejspíš si vezmu jen týden... ještě uvidím... nejsme my divné? haha!
Boží, díky, taky myslím, že to Jackie zvládne, jde se tam jen okoukat, otrkat, žádné super výkony od ní nepožadujeme, jen aby byla v klidu a vnímala nás
Já Jurku úplně chápu, že skučí, já taky skučím, sice jen tiše doma, ale skučím. Taky bych strašně ráda někam jela, ale nějak to pořád nevychází. Budeme se muset nějak na příští léto domluvit, pořádně, a vyrazit ve více lidech... Ale asi na to nemám vhodného koně, ten můj moula by nevydržel být někde celou noc uvázaný. Uškrtil by se... neumí to, vždycky měl možnost být nějaké v ohradě nebo v boxu.... ach jo...

29.6.2007 08:19

jackie napsal(a):
Lucí, já taky přemýšlím, zda si tu dovču vzít... ani nevím proč, nějak se mi na ni nechce, nejspíš si vezmu jen týden... ještě uvidím... nejsme my divné? haha!
Boží, díky, taky myslím, že to Jackie zvládne, jde se tam jen okoukat, otrkat, žádné super výkony od ní nepožadujeme, jen aby byla v klidu a vnímala nás
Já Jurku úplně chápu, že skučí, já taky skučím, sice jen tiše doma, ale skučím. Taky bych strašně ráda někam jela, ale nějak to pořád nevychází. Budeme se muset nějak na příští léto domluvit, pořádně, a vyrazit ve více lidech... Ale asi na to nemám vhodného koně, ten můj moula by nevydržel být někde celou noc uvázaný. Uškrtil by se... neumí to, vždycky měl možnost být nějaké v ohradě nebo v boxu.... ach jo...

Dobré ránko všem!!!!!
Tak jak se máme všichni při pátku?Určitě skvěle,že?
Jani kde jsou ty závody ,jak tam pojede Jackie?
To je mazec,co?Ještě nedávno jsi jí měla doma jako takový odrostlý hříbátečko a teď už pojede svoje první závody(ikdyž to jsou jen srandazávody)
Zkusím sem dát nějaké fotky tý mojí manekýny...haha,ale nevím jestli to půjde.....tady v práci se mi to ukládá trochu jinak.

29.6.2007 08:20

nerda napsal(a):
Dobré ránko všem!!!!!
Tak jak se máme všichni při pátku?Určitě skvěle,že?
Jani kde jsou ty závody ,jak tam pojede Jackie?
To je mazec,co?Ještě nedávno jsi jí měla doma jako takový odrostlý hříbátečko a teď už pojede svoje první závody(ikdyž to jsou jen srandazávody)
Zkusím sem dát nějaké fotky tý mojí manekýny...haha,ale nevím jestli to půjde.....tady v práci se mi to ukládá trochu jinak.

tak to jde....

29.6.2007 08:33

nerda napsal(a):
ještě jedna..

....a tady ještě Deniska na "prckovi"

29.6.2007 08:34

nerda napsal(a):
....a tady ještě Deniska na "prckovi"

29.6.2007 08:59

nerda napsal(a):
tak a poslední....

Iví, já už sem nemůžu!
Ty závody jsou kousek od ustájka, takže půjde po kopytě, asi 1 km, jako prochajdu.
Moc pěkný fotky!!!

29.6.2007 09:02

jackie napsal(a):
Iví, já už sem nemůžu!
Ty závody jsou kousek od ustájka, takže půjde po kopytě, asi 1 km, jako prochajdu.
Moc pěkný fotky!!!

Já Ti písnu mejlík

29.6.2007 09:07

jackie napsal(a):
Jubileuuuuum!!!

Tak nakonec odjíždíme, švagrová si Ivetku vezme k sobě, už nemá teploty a je jí dobře. Byl to asi opravdu úpal. Tak se tady mějte krásně a já se zase ozvu, až se někdy vrátíme.

29.6.2007 10:08

charliebob napsal(a):
Tak nakonec odjíždíme, švagrová si Ivetku vezme k sobě, už nemá teploty a je jí dobře. Byl to asi opravdu úpal. Tak se tady mějte krásně a já se zase ozvu, až se někdy vrátíme.

Bóži a kam jedete?Ještě řekni,že zase na nějaký vandr??????????

29.6.2007 10:33

nerda napsal(a):
Bóži a kam jedete?Ještě řekni,že zase na nějaký vandr??????????

žádnej vandr...ale bumbání ve sklípku na moravě....a já zas budu vládnout ve stáji neomezenou mocí

maťa

29.6.2007 11:06
maťa

jackie napsal(a):
Jubileuuuuum!!!

Ahojenkýýýý děti moje zlatýýýýý

Mám po vás tak strašnej absťák, ale bohužel absolutně nestíhám Šéf mě honí, jak nadmutou kozu, a nějak nééé a nééé přestat Dneska musím ještě frčet do Brna na finančák, což mě fakticky těší Ale co už nadělám, že? Jen v pátek to bude opravdu příjemný, i když po Brně se mi jezdí líp, než tadyk mezi těma vesnickejma "profi řidičama"

Moc se omlouvám, ale vůbec vás nestíhám číst, slibuju, že to přes víkend doženu

A za další....měla jsem první trápení s Agbarem....víc vám napíšu, až bude čas, ale myslím, že kvůli Batulčinýmu hárání se Agbarova puberta vynořila nečekaně a rychle a vzal to hopem....ale zvládli jsme to bez řvaní, bití, jen s pomocí základních zákonů a řádů vlčí smečky.....trvalo nám to jeden den.....ale byl to teda den D Taky to byla částečně moje chyba, zezačátku mi vůbec nedošlo, o co jde a ještě mi to jeho chování přišlo k smíchu....ono 10-ti měsíční štěně brát vážně nějak nešlo
Ale už je to príma....myslím, že navždy, Agbar není ten typ, co by to zkoušel dál, prostě se držel hesla: Třikrát a dost.... Každopádně tlapky se mu zlepšit museli, neb párkrát stál na zadních a sílu má jak bejk.....a to sem se furt čílila, že nikdy nepoznám sílu kavkazáka, protože on nikdy nebude úplně zdravý, normální pes----noooo už sa nečílím

A jen pro případné zde čtoucí, a ruce si již mnoucí, "osůbky", co se těší, jak mě Agbar chtěl jistě pokousat a napadat, napíšu......že ani jednou! Agresivita to nebyla....proto jsem to taky hnedka nepoznala, o co jde------více se dočtete později na mém webu, neb já nemám co skrývat, za své chyby se nestydím, a jakýkoliv problém je pro mě výzva k jeho řešení.....úplně mě to nabilo energií a ještě větší láskou k tomuhle medvídkovi

Tak, toť zatím vše....brmám do teho Brnečka, mějte všici krásný víkend a já se ozvu co nejdříve

Pááááá

29.6.2007 11:11

jackie napsal(a):
Jubileuuuuum!!!

ahooooj radaciiii!! tak jsem se vcera vratila z krasne dovolene na Reckem ostrove Korfu:-) byla to nadhera. Byli tam i konici ale vyjizdka stala 37 euro. Tak to se mi zdalo celkem dost..

29.6.2007 11:38

hanzy napsal(a):
ahooooj radaciiii!! tak jsem se vcera vratila z krasne dovolene na Reckem ostrove Korfu:-) byla to nadhera. Byli tam i konici ale vyjizdka stala 37 euro. Tak to se mi zdalo celkem dost..

Ahoj holky!!!!!!!!!!!!!!
Teda, dovolenou závidím, ale jenom proto že jsi určitě Hanzy nemusela brzo vstávat, že? To bych brala hned, ještě že se teď dva dny vyspím!!!!!!!! (možná)

29.6.2007 11:43

Ahoj holky!!!!!!!!!!!!!!
Teda, dovolenou závidím, ale jenom proto že jsi určitě Hanzy nemusela brzo vstávat, že? To bych brala hned, ještě že se teď dva dny vyspím!!!!!!!! (možná)

no, tak vstavali jsme pred osmou, protoze snidane byla jen do deviti:-) ale dalo se to..

29.6.2007 11:49

hanzy napsal(a):
no, tak vstavali jsme pred osmou, protoze snidane byla jen do deviti:-) ale dalo se to..

Tak to bych brala! Pořád lepší než v 5!!!
A nějaké fotečky pro ty, co nikdy u moře nebyli, budou???

29.6.2007 12:09

Tak to bych brala! Pořád lepší než v 5!!!
A nějaké fotečky pro ty, co nikdy u moře nebyli, budou???

budou, hodim sem nejake fotky koniku a more, jen co je trochu preberu a nejake zmensim...

29.6.2007 12:36

hanzy napsal(a):
budou, hodim sem nejake fotky koniku a more, jen co je trochu preberu a nejake zmensim...

Janíí,néé,samý jedničky nemá Jaruška,má 2 dvojky,ale jen díky tomu,že zvrzala závěrečnou práci,ale já jsem se přesvědčila,že všechno uměla,jen prostě asi zazmatkovala a zblbla to,no tak má 2 dvojky.Já z toho ale nedělám žádný scény,to táta si pořád jen myslí,že by měla mít samý,ale pro mě je důležitý,že vím,že to uměla,akorát to blbě napsala.
Teda Boženko,tak na Moravě pozdravuj aspoň zdáli Jurku s Ááronkem a hezky si sklípek užij!!!
Ivčo,Nerda je krááásná kobuška a Denče to v sedle moooc slušííí!!!
Hanko,to jsem moc ráda,že ses ve zdraví vrátila a těším se na foteškýýý!!!!
Tady sousedka Žaneta češe Jarušku,aby byla kráásná na vysvědčení...

29.6.2007 12:38

jaruska napsal(a):
Janíí,néé,samý jedničky nemá Jaruška,má 2 dvojky,ale jen díky tomu,že zvrzala závěrečnou práci,ale já jsem se přesvědčila,že všechno uměla,jen prostě asi zazmatkovala a zblbla to,no tak má 2 dvojky.Já z toho ale nedělám žádný scény,to táta si pořád jen myslí,že by měla mít samý,ale pro mě je důležitý,že vím,že to uměla,akorát to blbě napsala.
Teda Boženko,tak na Moravě pozdravuj aspoň zdáli Jurku s Ááronkem a hezky si sklípek užij!!!
Ivčo,Nerda je krááásná kobuška a Denče to v sedle moooc slušííí!!!
Hanko,to jsem moc ráda,že ses ve zdraví vrátila a těším se na foteškýýý!!!!
Tady sousedka Žaneta češe Jarušku,aby byla kráásná na vysvědčení...

Máti,jsem napnutá,co se tam s Agbíškem stalo,tak píííš!!!!

A takhle účes vypadal v reálu-hezký,že jo?Sousedka je totiž bývalá kadeřnice!!!!

29.6.2007 12:41

jaruska napsal(a):
Máti,jsem napnutá,co se tam s Agbíškem stalo,tak píííš!!!!

A takhle účes vypadal v reálu-hezký,že jo?Sousedka je totiž bývalá kadeřnice!!!!

A tááááákhle hodnej byl dneska Bóbikááá,moooc hodnej zlatej koníčééék!!!!

29.6.2007 12:42

jaruska napsal(a):
A tááááákhle hodnej byl dneska Bóbikááá,moooc hodnej zlatej koníčééék!!!!

29.6.2007 12:44

jaruska napsal(a):

Před pikolou za pikolou nikdo nesmí stát,nebo nebudu hráááát!!!

29.6.2007 12:47

jaruska napsal(a):

Zasloužená odměna se musí hezky vykutat-je tam velkej balík sena,no teda už zas tak velkej není,je ožranej od Bóbikáá!!!!

29.6.2007 12:49

jaruska napsal(a):

HahahaBóbika před pikolou.......tak ta je skvělá
Tak Boženka jde degustovat,jo?????Týýýýbrďo,nejdřív vanr,pak sklípek....ta si teda umí užívat života

29.6.2007 12:50

jaruska napsal(a):
Zasloužená odměna se musí hezky vykutat-je tam velkej balík sena,no teda už zas tak velkej není,je ožranej od Bóbikáá!!!!

A tohle nás včera vyplašilo,Bóbikáá začal zmatkovat a trochu popobíhal,ale já ho hlasem uklidnila a on se za chvilku zastavil.Hned jsem to pustila a on si hned vzpomněl,že nejlepší je zůstat stát a je klid....

29.6.2007 12:56

nerda napsal(a):
Tak Boženka jde degustovat,jo?????Týýýýbrďo,nejdřív vanr,pak sklípek....ta si teda umí užívat života

Iví, žádný mailík mi nedorazil???

29.6.2007 13:06

jackie napsal(a):

Jaru, vždyť 2dvojky to je krásný vysvědčení a Jarušce to moc slušelo, krásný účes, vyřiď jí to
Koukám jak krásně s Bobikem trénujete, proto mam na tebe jeden dotaz, jak by jsi to řešila ty. Lipo v naprostém klidu zvládá nandavání dečky pod sedlo, nějdřív měl na sobě lehké sedlo, pak gelovku s těžkym sedlem, vše v pohodě. Dali jsme mu přes záda pytel s hoblinama, chodil jako by nic, tak mě včera zkusili přehodit přes jeho hřbet jako ten pytel. Paní Končická ho držela a pomohla mi v klidu přehodit se přes hřbet. To Lipo znejistěl a když se rozešel, vyhodil trochu prdelku já bych se udržela, ale Konča stála před ním a jak vyrazil, tak upadla, tak jsem rychle seskočila. Pak jsem se mu jen zkoušela rukou zavěsit na záda, taky se mu to nelíbilo, ale to sedlo a pytel pak zas nesl v pohodě.

jackie napsal(a):

Protože jsem ostuda a ještě jsem ho nenapsala.....haha....už se ale píše

nerda napsal(a):

No jo,Ivčo,já to Božence přeju,jen ať si života užívá plnými doušky,tak to má být!!!Ale já bych do sklípku teda nejelááá,fůůj,víno nemůžu vůbec ani čuchat,ale je zajímavý,že když dělám nějáký maso a trochu vínka tam cmrndnu,tak tak mi to nevadí,ale vzít do pusy syrový víno,tak nevím,ze které strany bych se do záchoda dřív koukala,jestli zepředu,nebo zezadu!!!

29.6.2007 13:16

leennyy napsal(a):
Jaru, vždyť 2dvojky to je krásný vysvědčení a Jarušce to moc slušelo, krásný účes, vyřiď jí to
Koukám jak krásně s Bobikem trénujete, proto mam na tebe jeden dotaz, jak by jsi to řešila ty. Lipo v naprostém klidu zvládá nandavání dečky pod sedlo, nějdřív měl na sobě lehké sedlo, pak gelovku s těžkym sedlem, vše v pohodě. Dali jsme mu přes záda pytel s hoblinama, chodil jako by nic, tak mě včera zkusili přehodit přes jeho hřbet jako ten pytel. Paní Končická ho držela a pomohla mi v klidu přehodit se přes hřbet. To Lipo znejistěl a když se rozešel, vyhodil trochu prdelku já bych se udržela, ale Konča stála před ním a jak vyrazil, tak upadla, tak jsem rychle seskočila. Pak jsem se mu jen zkoušela rukou zavěsit na záda, taky se mu to nelíbilo, ale to sedlo a pytel pak zas nesl v pohodě.

Lenny,moc na něj spěcháš.Je potřeba s tím sedlem samotným chodit tak dlouho,dokud si nejsi stoprocentně jistá,že už to má na háku.Já osobně bych na něj lezla nejprve třeba u hromádky sena,tam by stál a žral a když byses mu přehoupla přes hřbet,no tak by kousek popošel,ale i kdyby vyhodil,tak bych taky radši sekočila,ale je potřeba zase jít a pomalu zase nasedat.Ale v momentě,kdy zůstane úplně v klidu stát,přestat!!!!!Víš,když žere to seno,dej si vedle něj židli a šolíchej ho po těle a jako kdyby se na něj můžeš lehounce navážit,ale pro začátek néé úplně,jen zlehka a vteřinku.Důležitý je vytrvat v tom navažování se do tý doby,než on přijde na to,že mu stejně nedáš pokoj,ale když on bude krásně aspoň chviličku stát,dáš mu pokoj!!!On jinak přemejšlí takhle:já nechci,aby na mě ta bába lezla,tak budu chvíli,třeba hodinu nebo půl neustále unikat.Pak ale po tý hodině začne přemýšlet,cože má vlastně udělat pro to,aby měl už konečně klid,a to přichází Tvoje chvíle.Malinko se zavěsit a vteřinečku vydržet a hned seskočit a nechat ho být,samozřejmě hooodně chválit!!!

29.6.2007 13:22

jaruska napsal(a):
Lenny,moc na něj spěcháš.Je potřeba s tím sedlem samotným chodit tak dlouho,dokud si nejsi stoprocentně jistá,že už to má na háku.Já osobně bych na něj lezla nejprve třeba u hromádky sena,tam by stál a žral a když byses mu přehoupla přes hřbet,no tak by kousek popošel,ale i kdyby vyhodil,tak bych taky radši sekočila,ale je potřeba zase jít a pomalu zase nasedat.Ale v momentě,kdy zůstane úplně v klidu stát,přestat!!!!!Víš,když žere to seno,dej si vedle něj židli a šolíchej ho po těle a jako kdyby se na něj můžeš lehounce navážit,ale pro začátek néé úplně,jen zlehka a vteřinku.Důležitý je vytrvat v tom navažování se do tý doby,než on přijde na to,že mu stejně nedáš pokoj,ale když on bude krásně aspoň chviličku stát,dáš mu pokoj!!!On jinak přemejšlí takhle:já nechci,aby na mě ta bába lezla,tak budu chvíli,třeba hodinu nebo půl neustále unikat.Pak ale po tý hodině začne přemýšlet,cože má vlastně udělat pro to,aby měl už konečně klid,a to přichází Tvoje chvíle.Malinko se zavěsit a vteřinečku vydržet a hned seskočit a nechat ho být,samozřejmě hooodně chválit!!!

Lenny,ještě takový malý dodatek.Já bych na svýho koníka začala nalézat v tom případě,že už umí ze země na povel se rozejít,na povel zastavit.Může se Ti stát,že se opravdu něčeho lekne a když začne utíkat,je to mladej koník,tak mnohem líp bude reagovat na povel HOU,když ho bude znát,než když vlastně nebude vědět,co po něm chceš.Druhá věc je,že bys ho měla ze země ohýbat na stany,protože právě tím ho uvedeš do klidového stavu,když začne vyhazovat.Ale to je na delší povídání...

29.6.2007 13:22

jaruska napsal(a):
No jo,Ivčo,já to Božence přeju,jen ať si života užívá plnými doušky,tak to má být!!!Ale já bych do sklípku teda nejelááá,fůůj,víno nemůžu vůbec ani čuchat,ale je zajímavý,že když dělám nějáký maso a trochu vínka tam cmrndnu,tak tak mi to nevadí,ale vzít do pusy syrový víno,tak nevím,ze které strany bych se do záchoda dřív koukala,jestli zepředu,nebo zezadu!!!

Jarú, to víno není syrový, to už je vykvašený, haha! A to mně zas chutná, ale jen červený! Za to výzo gratuluju, dvě dvojky jsou výborný, co byste ještě chtěli!!!???
Iví, jsem tu dneska do půl čtvrtý, tak to stihneš, že jooo???

29.6.2007 13:24

jaruska napsal(a):
Lenny,ještě takový malý dodatek.Já bych na svýho koníka začala nalézat v tom případě,že už umí ze země na povel se rozejít,na povel zastavit.Může se Ti stát,že se opravdu něčeho lekne a když začne utíkat,je to mladej koník,tak mnohem líp bude reagovat na povel HOU,když ho bude znát,než když vlastně nebude vědět,co po něm chceš.Druhá věc je,že bys ho měla ze země ohýbat na stany,protože právě tím ho uvedeš do klidového stavu,když začne vyhazovat.Ale to je na delší povídání...

né na stany,ale ohýbat na strany...

29.6.2007 13:24

jackie napsal(a):
Jarú, to víno není syrový, to už je vykvašený, haha! A to mně zas chutná, ale jen červený! Za to výzo gratuluju, dvě dvojky jsou výborný, co byste ještě chtěli!!!???
Iví, jsem tu dneska do půl čtvrtý, tak to stihneš, že jooo???

Lenko, a já bych radši hooodně prodloužila třmeny, vždycky jednou nohou stoupla do třmenu, zlehka se zavrtěla a sestoupila. Vůbec bych mu zatím nelezla na hřbet. Zkoušela bych to z obou stran. Dokud na tohle nastupování a vrtění nebude v klidu stát, dál bych nepokročila.... Trpělivost růže přináší!!!!

29.6.2007 13:27

jackie napsal(a):
Jubileuuuuum!!!

Janíí,děkujeme za gratulaci,já jsem taky spokojená,mě to bohatě stačíí!!!
No,červený vínečko prý je dobrý na krev,ale já fakt nemůžu ani červený a ani bílý a ani žádný jiný,nevím,čím to je,je mi po něm fakt vždycky strašně špatně,fůůůj!!!!

29.6.2007 13:28

jaruska napsal(a):
Janíí,děkujeme za gratulaci,já jsem taky spokojená,mě to bohatě stačíí!!!
No,červený vínečko prý je dobrý na krev,ale já fakt nemůžu ani červený a ani bílý a ani žádný jiný,nevím,čím to je,je mi po něm fakt vždycky strašně špatně,fůůůj!!!!

Mně je blbě po bílým, dráždí mi moc žlučník! Ale červený zkousnu jen ho nesmí být moc, haha!
Nevíte, nemění se zas tlak? nějak mě opět začala bolet hlava, ach jo... a to máme tu rozlučku, nevím, co v tý hospodě budu dělat s bolavou hlavou...

29.6.2007 13:35

jaruska napsal(a):
né na stany,ale ohýbat na strany...

Jaru, sedlo bere v pohodě, chodím s ním na procházky, mam zpuštěný třmeny, které ho z boku bouchají, je v pohodě. To jsem pak taky zkoušela, dala jsem si vedle něho malej soudek, vlezla na něj, hladila ho, on žral seno, byl v poho, ale jak jsem se naklonila, bylo zle, už utíkal a zastavení na hlas a rozejetí samozřejmě trénujem, už začíná reagovat. a to vše jsem zkoušela jen v ohradě. No, chce to čas, já vím. Jen mě štvou ty lidi okolo, dělej už ho zajezdi, má na to věk, šup šup. Já nechci pospíchat, jezdim momentálně na Bobovi a jsem spokojená. jen jsem chtěla vyzkoušet jak se na to bude tvářit. Jo a Jaru, jde takhle popisem poradit, jak ho mam ohýbat?Klidně mi napiš na mail. děkuju za radu.

29.6.2007 13:35

jackie napsal(a):
Mně je blbě po bílým, dráždí mi moc žlučník! Ale červený zkousnu jen ho nesmí být moc, haha!
Nevíte, nemění se zas tlak? nějak mě opět začala bolet hlava, ach jo... a to máme tu rozlučku, nevím, co v tý hospodě budu dělat s bolavou hlavou...

Jéé,Janíí,Ty máš takový trable s tou bolavou hlavou,že jo??To je ale hrozný,a ještě když máš někam jít,no jak je to s tlakem nevím,ale asi si zase budeš muset vzít nějákej prášek,no není to žádná sláva,ale když pak třeští hlava,stejně si člověk ten prášek vezme...Včera byl měsíc v úplňku,tak jestli to má na Tebe třeba nějáký vliv....

29.6.2007 13:40

leennyy napsal(a):
Jaru, sedlo bere v pohodě, chodím s ním na procházky, mam zpuštěný třmeny, které ho z boku bouchají, je v pohodě. To jsem pak taky zkoušela, dala jsem si vedle něho malej soudek, vlezla na něj, hladila ho, on žral seno, byl v poho, ale jak jsem se naklonila, bylo zle, už utíkal a zastavení na hlas a rozejetí samozřejmě trénujem, už začíná reagovat. a to vše jsem zkoušela jen v ohradě. No, chce to čas, já vím. Jen mě štvou ty lidi okolo, dělej už ho zajezdi, má na to věk, šup šup. Já nechci pospíchat, jezdim momentálně na Bobovi a jsem spokojená. jen jsem chtěla vyzkoušet jak se na to bude tvářit. Jo a Jaru, jde takhle popisem poradit, jak ho mam ohýbat?Klidně mi napiš na mail. děkuju za radu.

No,a on utíkal a Tys už toho nechala,že jo??Na lidi se zvysoka vykašli,je to Tvůj kůň a klidně se nic nestane,když na něj nasedneš až za půl roku!!!Já Ti to ohýbání nafotím na Bóbikááa dám to sem nebo Ti to pošlu mejlem,jo?Ale až zítra,dneska už má Bóbikáá volnoooo!!!

29.6.2007 13:58

jaruska napsal(a):
Jéé,Janíí,Ty máš takový trable s tou bolavou hlavou,že jo??To je ale hrozný,a ještě když máš někam jít,no jak je to s tlakem nevím,ale asi si zase budeš muset vzít nějákej prášek,no není to žádná sláva,ale když pak třeští hlava,stejně si člověk ten prášek vezme...Včera byl měsíc v úplňku,tak jestli to má na Tebe třeba nějáký vliv....

Prášek si klidně vezmu, ale nebudu moct pít, ani to vínko... na léky prostě nepiju... ach jo, zas to bude stát za.... ne že bych musela chlastat, hehe, ale vínečko při prima atmosféře si ráda dám.
Byl úplněk? Jak to, že jsem tak dobře spala? Při úplňku nikdy nemůžu spát, to jsem už asi fakt nějaká moc zmožená....

29.6.2007 14:43

jackie napsal(a):
Jubileuuuuum!!!

prave aktualizuju web konskyho domova. kouknete jakou kobylku tam maji...
http://www.konskydomovduchodcu.cz/ kone.php?s=4&kun=60 (mezera)

29.6.2007 14:47

hanzy napsal(a):

No já už právě koukala v tom tvém tématu... aj zadní nohy má zničené... zajímal by mě názor veta, zda a co se s kobylkou dá udělat... teda s těma nohama. Ještě nemá úplně ukončený růst kostí, ale přece jen... je tam naděje, že bude normálně chodit? Totéž bych udělala majiteli, který takto kobylku zmrzačil. A jak vidno, tak ani nažrat moc nedostávala, co?

29.6.2007 15:07

jackie napsal(a):
No já už právě koukala v tom tvém tématu... aj zadní nohy má zničené... zajímal by mě názor veta, zda a co se s kobylkou dá udělat... teda s těma nohama. Ještě nemá úplně ukončený růst kostí, ale přece jen... je tam naděje, že bude normálně chodit? Totéž bych udělala majiteli, který takto kobylku zmrzačil. A jak vidno, tak ani nažrat moc nedostávala, co?

no, moc o ni nevim, jen co jsem kratce mluvila ze Zuzkou Polakovou.. ale dorazilo me, ze si prej za tech 14 tis co za ni dostali koupili dalsiho konika

29.6.2007 15:16

hanzy napsal(a):
no, moc o ni nevim, jen co jsem kratce mluvila ze Zuzkou Polakovou.. ale dorazilo me, ze si prej za tech 14 tis co za ni dostali koupili dalsiho konika

Myslela jsem, že je možné, aby takové zvíře zabavila OVS nebo Ochránci nebo někdo ... Policie? Ach ouvej... škoda, že nelze kontaktovat prodávající toho dalšího koníka, aby věděli, do čeho ho poslali... Možná někde na netu zveřejnit toho majitele? Kobylce moc držím palce...

29.6.2007 15:44

hanzy napsal(a):

Jééžíííš,Hanko,to je strašnýýý!!!! Co my jsme to za národ zákonodárcůůů,fakt bych blila z těch našich politikůůů,pomooooc,pomóóć!!!!! Sakra,kdy už někdo z těch pitomců nahoře zjistí,že zvíře není VĚC a začnou se podle toho lidem ty zvířata odebírat????Nejhorší je ta bezmoc,Hanko,mohla bys aspoň uvést to jméno tohodle individua,kterej tohle tý kobylce udělal,prosííím!!!!

29.6.2007 15:59

jaruska napsal(a):
Jééžíííš,Hanko,to je strašnýýý!!!! Co my jsme to za národ zákonodárcůůů,fakt bych blila z těch našich politikůůů,pomooooc,pomóóć!!!!! Sakra,kdy už někdo z těch pitomců nahoře zjistí,že zvíře není VĚC a začnou se podle toho lidem ty zvířata odebírat????Nejhorší je ta bezmoc,Hanko,mohla bys aspoň uvést to jméno tohodle individua,kterej tohle tý kobylce udělal,prosííím!!!!

ja to bohuzel nevim, nevim k tomu nic. Jen mi Zuzka Polakova posilala koniky co maji nove v utulku, takze tohle byl jeden z nich. Myslim, ze by nejake informace mozna rekla ona.

29.6.2007 20:34

hanzy napsal(a):
ja to bohuzel nevim, nevim k tomu nic. Jen mi Zuzka Polakova posilala koniky co maji nove v utulku, takze tohle byl jeden z nich. Myslim, ze by nejake informace mozna rekla ona.

To je škoda,měli by lidi vědět jména těchto milovníků koní,aby se jim zdááálky vyhli...
Kačenka dneska za mnou chodila jak pejsek,a měla takový ty vočíčka,abych jí sloužila jako drbátko!!!

29.6.2007 20:36

jaruska napsal(a):
To je škoda,měli by lidi vědět jména těchto milovníků koní,aby se jim zdááálky vyhli...
Kačenka dneska za mnou chodila jak pejsek,a měla takový ty vočíčka,abych jí sloužila jako drbátko!!!

Bóbikáá prohání Kačenku,když je holt sám proháněn Pierotem a Moruší....

29.6.2007 20:37

jaruska napsal(a):
Bóbikáá prohání Kačenku,když je holt sám proháněn Pierotem a Moruší....

30.6.2007 10:00

jaruska napsal(a):

Takže tátovo sedýlko s pouzdrem na boty ještě není hotové,takže asi nikam nepojedeme,sedlářka prý celý týden dumala,jak to něco k tý anglický šlupce přiděla ta teprve předevčírem jí teprve svitlo,jakže by to asi mělo vypadat,takže máme zavolat po neděli,tzn.tak ve středu,zda to už bude hotový.
Dneska je pořád vítr,to je fakt děs.Když je vítr,nemůžu shazovat seno,jinak ho mám po celým dvoře,a to já necííí!!!
Tak budu aspoň zase chviličku pracovat s Bóbikáá,ale až odpoledne.
Janíí,dneska se něják motá škeble mě,to jsou snad nějáký erupce na slunci či co se to děje....a to už jsem si ráno dala kafe a furt nemám z tý hlavy dobrej pocit.

30.6.2007 10:32

jaruska napsal(a):
Takže tátovo sedýlko s pouzdrem na boty ještě není hotové,takže asi nikam nepojedeme,sedlářka prý celý týden dumala,jak to něco k tý anglický šlupce přiděla ta teprve předevčírem jí teprve svitlo,jakže by to asi mělo vypadat,takže máme zavolat po neděli,tzn.tak ve středu,zda to už bude hotový.
Dneska je pořád vítr,to je fakt děs.Když je vítr,nemůžu shazovat seno,jinak ho mám po celým dvoře,a to já necííí!!!
Tak budu aspoň zase chviličku pracovat s Bóbikáá,ale až odpoledne.
Janíí,dneska se něják motá škeble mě,to jsou snad nějáký erupce na slunci či co se to děje....a to už jsem si ráno dala kafe a furt nemám z tý hlavy dobrej pocit.

Ahoooj Jaruško,no kdyby jsi byla chlap,tak ti upřímně řeknu že to není erupce,to je věkem,ať to neřešíš,ale že su jentleman,tak si to nedovolím.Já to znám,já su už prašivka,kdy ráno vstaneš a něco bolí a stačí k tomu třeba včerejší košení na pár hodin,jako třeba teď.Ty botičky musí být skvělé.Ale přiznám se,že by mě to teda nebavilo slézat a zouvat a obouvat.Navíc tady povětšinou buď jedeš po zelený měkoučký louce a hned po kamenitý cestě.Hliněný cesty tady v kopcích hned splaví voda na kamenitý.Jarušce pokratuluj k vízu.Dvojka je chvalitebný,že jo,na to jsem v pozdějších ročnících povětšinou nedosáhl.
Boženko máte to k nám jen 178km.

30.6.2007 12:17

reldnis napsal(a):
Ahoooj Jaruško,no kdyby jsi byla chlap,tak ti upřímně řeknu že to není erupce,to je věkem,ať to neřešíš,ale že su jentleman,tak si to nedovolím.Já to znám,já su už prašivka,kdy ráno vstaneš a něco bolí a stačí k tomu třeba včerejší košení na pár hodin,jako třeba teď.Ty botičky musí být skvělé.Ale přiznám se,že by mě to teda nebavilo slézat a zouvat a obouvat.Navíc tady povětšinou buď jedeš po zelený měkoučký louce a hned po kamenitý cestě.Hliněný cesty tady v kopcích hned splaví voda na kamenitý.Jarušce pokratuluj k vízu.Dvojka je chvalitebný,že jo,na to jsem v pozdějších ročnících povětšinou nedosáhl.
Boženko máte to k nám jen 178km.

Jurko,já vím,že je to stářím,hihi,jen jsem to nechtěla asi sama sobě říkat nahlas..Jo a Ty kosíš třeba 2 hodiny,to jako ruční kosou nebo motorovou kosou?Ono je namáhající obé,ale přeci jen ta ruční kosa je pořádná dřina!!!
No,Jurko,mě by to taky nebavilo s těma botičkama to nazouvání a vyzouvání,jsem moc ráda za koně,kteří mají pevná kopyta a nějáká šutrcesta je nerozhází,ale ten Pierot je jinak strašně moc hodnej,chodí spolehlivě první,v provozu je milionovej,ale ty kopyta má fakt blbý,asi to bude tím,že je má světlý a nejsou pruhovaný,poněvadž Moruše je taky má světlý,ale kráásně pruhatý a tu nějáká šutrcesta vůůůbec nerozhazuje,ona to vůbec neřeší,štráduje si to po prostředku,zatímco Pierot se tlačí ke straně a stejně píchá.On říkal petr Soukup,že u něj to bude trvat dlouho,než se mu ta rohovina zpevní,on byl zvyklej kovat a teď musíme holt dýl čekat,než mu naroste ta správná tvrdá rohovina,ještě hodně velkej kus chybí,a ani pak to prý nemusí být stopro,protože on má dost širokou tu bílou čáru,do který se pořád ty malý kamínky zapíchávaj a on pořád píchá,bolí ho to.No ještě rok vydržíme,snad se to zlepší.
Jurko,děkuji za Jarušku,popřeju jí za Tebe!!
Lenny,taky moc děkuju,Jarušce jsem vše vyřídila a taky Vás všechny pozdravuje!!!!

30.6.2007 12:58

jaruska napsal(a):
Jurko,já vím,že je to stářím,hihi,jen jsem to nechtěla asi sama sobě říkat nahlas..Jo a Ty kosíš třeba 2 hodiny,to jako ruční kosou nebo motorovou kosou?Ono je namáhající obé,ale přeci jen ta ruční kosa je pořádná dřina!!!
No,Jurko,mě by to taky nebavilo s těma botičkama to nazouvání a vyzouvání,jsem moc ráda za koně,kteří mají pevná kopyta a nějáká šutrcesta je nerozhází,ale ten Pierot je jinak strašně moc hodnej,chodí spolehlivě první,v provozu je milionovej,ale ty kopyta má fakt blbý,asi to bude tím,že je má světlý a nejsou pruhovaný,poněvadž Moruše je taky má světlý,ale kráásně pruhatý a tu nějáká šutrcesta vůůůbec nerozhazuje,ona to vůbec neřeší,štráduje si to po prostředku,zatímco Pierot se tlačí ke straně a stejně píchá.On říkal petr Soukup,že u něj to bude trvat dlouho,než se mu ta rohovina zpevní,on byl zvyklej kovat a teď musíme holt dýl čekat,než mu naroste ta správná tvrdá rohovina,ještě hodně velkej kus chybí,a ani pak to prý nemusí být stopro,protože on má dost širokou tu bílou čáru,do který se pořád ty malý kamínky zapíchávaj a on pořád píchá,bolí ho to.No ještě rok vydržíme,snad se to zlepší.
Jurko,děkuji za Jarušku,popřeju jí za Tebe!!
Lenny,taky moc děkuju,Jarušce jsem vše vyřídila a taky Vás všechny pozdravuje!!!!

Ahojky Jaruško a holky!!!!!!!!!
Tak jsem se včera už vrátila z rodných KérkonošOdbyla jsem toho tam hodně-sešla jsem se s rodinkou,dvěma příbuznýma rodinkama,s jednou bývalou spolužačkou,s kamarádkouu co koupila nového hafloška a hlááávně jsem se těšila že si nechám ošmikat to děsné křoví na hlavěNo kadeřník mě ošmilal,ale vypadalo to nějak divně.Takže další den jsem jela ráno znovu do města a sháněla dvě hodiny nového šmikače co by mě to ještě přišmikl,ale všude měli plno..tak nic..Tak vypadám jak hřib a musím culíka
Jarušce mooooc gratuluju ke krásnému vízu!!!!To já asi první dvě třídy nosila samé jednička a naši si dělali srandu a řikáli "jééééžííš zase všechny známky stejnýýýý-to je nudaaaa!!"Tak jsem jim pak začala nosit různé známky a to se jim taky nelíbilo...no tak co chtějí!!!!!!!!!Néé,Jaruška je šikuláá!!!!!!!
Jaruško Jura sekal včera kosou obyč-ale jako obyč to zase přehnal,takže teď bude chodit jako stará babička
No my se najedli a za chvíli jedeme do Rybího-je to vesnice nedaleko,projdem se s Jurou a Aronkem a od půl 3 jsou tam nějaké vesnické závodíky opilích na koních.Tak bude sranda a budu fotit!Fotky dodám!!!!!!!!!!!!

30.6.2007 20:23

jackie napsal(a):
Jubileuuuuum!!!

Ahoj Evičkoooo,no hurááá,mám radost,že sis tak hezky rodné Kérkonoše užíla a že jsi zase zpátky u Jurky a zlobidýlka Ááronkááá!
My se dnaska flákali,udili jsme mašo a já chvilku zase pracovala s Bóbikéém,je fakt moc hodnej a šikovnej!!
Tak co bude dneska,zase deka,joo?Vždyť já už jsem hodnééj!!!!

30.6.2007 20:27

jaruska napsal(a):
Ahoj Evičkoooo,no hurááá,mám radost,že sis tak hezky rodné Kérkonoše užíla a že jsi zase zpátky u Jurky a zlobidýlka Ááronkááá!
My se dnaska flákali,udili jsme mašo a já chvilku zase pracovala s Bóbikéém,je fakt moc hodnej a šikovnej!!
Tak co bude dneska,zase deka,joo?Vždyť já už jsem hodnééj!!!!

Evičko,to jsou trable s těma holičema,viď,mě když jsem byla asi tak v pátý třídě,tak mě nějáká učnice,káča jedna pitomá,střihla do ucha!!To bylo krve jak z vola,ale od tý doby se pořád bojím a leze po mě husí kůže,když mě holička stříhá u ucha,auau!!

Já vím,Bóbi,že už budeš hodnej,ale opakování je matka moudrosti,víííš???

30.6.2007 20:29

jaruska napsal(a):
Evičko,to jsou trable s těma holičema,viď,mě když jsem byla asi tak v pátý třídě,tak mě nějáká učnice,káča jedna pitomá,střihla do ucha!!To bylo krve jak z vola,ale od tý doby se pořád bojím a leze po mě husí kůže,když mě holička stříhá u ucha,auau!!

Jééé,to je příjemnýýý,drbej mě dáááál!!!!!

30.6.2007 20:32

jaruska napsal(a):
Jééé,to je příjemnýýý,drbej mě dáááál!!!!!

Bóbikáá se u všeho hezky olizuje a přežvykujéé....

30.6.2007 20:34

jaruska napsal(a):
Bóbikáá se u všeho hezky olizuje a přežvykujéé....

A tady něco pro Lenny.Takhle s ním blbnu u tý klece se senem.

30.6.2007 20:38

jaruska napsal(a):
A tady něco pro Lenny.Takhle s ním blbnu u tý klece se senem.

30.6.2007 20:45

jaruska napsal(a):

Nácvik na klid s lanem na všech částech nohy..

30.6.2007 20:46

jaruska napsal(a):
Nácvik na klid s lanem na všech částech nohy..

30.6.2007 20:52

jaruska napsal(a):

Tohle je to ohýbání do stran.Když si pak sedneš na koně a on začne třeba vyhazovat,tak ho uvedeš do této klidové polohy,jednak mu vyřadíš energii zádového svalstva z pohybu a jednak ho uvedeš jemu už známým způsobem do klidu,on se uklidní.

30.6.2007 20:53

jackie napsal(a):
Jubileuuuuum!!!

Jarú a všichní ahoooj!
Tak ty takhle trápíš Bóbiká? No to je dobřéééé! Jste šikulky, deku už neřeší, viď?
Já dneska byla kouknout na Jackie, měla svoje první závody!!! Jen sranda závody, účastnila se trailu, slalomu i barelů, haha! Ale jen pomalinku a klusíkem! V celém tom šrumci, kdy tam bylo 35 soutěžících koní, hudba z amplionu, auta, děti, hlahol, chaos, cizí koně, byla kobyla strašně hodná, ba až flegmatická, bylo jí fuk, že ji cizí očichávají . Spíš i pospávala, než by se nervila.... jupíííííííííí!!!!
A trail z těch 35 koní všemožných plemen a věku zajela úplně nejlíp! Raďáčci moji, ani nevíte, jak jsem na ni pyšná!!! Bohužel se vyhlašoval jen vítěz celého dne (za všechny disciplíny dohromady), takže jsme neměly šanci, neb rychlostky jely holky jen klusem, ale i tak vím, že je z nich nejšikovnější, haha! Dám sem pár fotek a pak padám do peřin, jsem ztahaná jak kotě (mám za sebou ještě vyjížďku na Brebče, haha!)...
Tak tady zastavení...

30.6.2007 20:54

jackie napsal(a):
Jubileuuuuum!!!

... soustředěný výraz...

30.6.2007 20:55

jaruska napsal(a):
Tohle je to ohýbání do stran.Když si pak sedneš na koně a on začne třeba vyhazovat,tak ho uvedeš do této klidové polohy,jednak mu vyřadíš energii zádového svalstva z pohybu a jednak ho uvedeš jemu už známým způsobem do klidu,on se uklidní.

Dělá se to na obě strany.

30.6.2007 20:55

jackie napsal(a):
Jubileuuuuum!!!

Otvírání branky... zvládly to pozadu, tak dostaly dvojnásobek bodů

30.6.2007 20:57

jackie napsal(a):
Jubileuuuuum!!!

Přechod přes můstek (paleta pobitá kobercem, kupodivu na ni nehodlalo vlézt tak 80% koní!!!)...

30.6.2007 20:57

jackie napsal(a):
Jubileuuuuum!!!

Obrat ve čtverci...

30.6.2007 20:59

jackie napsal(a):
Jubileuuuuum!!!

Zacouvání do "boxu" (do uličky)- pro spoustu jezdců velmi těžká disciplína, musím uznat, že bezvadně to zvládali hlavně poníci

30.6.2007 21:00

jackie napsal(a):
Jubileuuuuum!!!

Ustupování nad kavaletou... do L

30.6.2007 21:00

jackie napsal(a):
Jubileuuuuum!!!

... dokončení ustupování

30.6.2007 21:01

jackie napsal(a):
Jubileuuuuum!!!

Zdolání kavalet do vějíře klusem...

30.6.2007 21:02

jackie napsal(a):
Jubileuuuuum!!!

a ještě dokončení...

30.6.2007 21:03

jackie napsal(a):
Jubileuuuuum!!!

Couvání do osmičky mezi kužely... taky nic jednoduchýho, zas to šlo dobře poníkům, bezva se mezi ty kužely vešli

30.6.2007 21:04

jaruska napsal(a):
Dělá se to na obě strany.

Jééé,Janííí,moc gratulujůůů,Jackina je opravdu šikovná,já mám taky velkou radost s Tebooou!!!!To je moc dobře,že ji trenérka nehnala,moc si jí za to vážím,takových svědomitých lidí moc není,někdo by jel na plný koule bez ohledu na mládí koně a to já taky nemám ráda.Tak ještě jednou kobušku i trenérku moooc chválím,obě jsou šikulky!!!!!A moc jim to slušííííí!!!!!!
Tady se Bóbikáá nenásilným způsobem učí stoupat na něco..Pierota na koberec v žádném případě Olda nedostane,má z toho panickou hrůůzu...

30.6.2007 21:04

jackie napsal(a):
Jubileuuuuum!!!

Přenášení kbelíku s plechovkami z bodu A do bodu B... pár koní se pořádně splašilo, když plechovky v kbelíku zachrastily... i Jackie na chvilku znejistěla, ale má zkušenou jezdkyni

30.6.2007 21:08

jackie napsal(a):
Přenášení kbelíku s plechovkami z bodu A do bodu B... pár koní se pořádně splašilo, když plechovky v kbelíku zachrastily... i Jackie na chvilku znejistěla, ale má zkušenou jezdkyni

Jaruško, tak tady jsou fotky ze slalomu... nene, my z Jackie nechceme mít rychlostkáře vyblbnutýho, jely to holky jen proto, aby si to vyzkoušely, jak je Jackie mezi kužely ovladatelná, jak se bude cítit a jak jí to půjde. Ale jako disciplínu na ofiko závodech tyhle rychlostní věci nikdy jezdit nebude. Ani reining, bude to koník na pomalé, technické disciplíny, ty i trenérku baví (a jdou jí) mnohem víc!
Cvalíkem na slalom... pak už klusem, zpět zas cvalem, ale pomalým!!!!

30.6.2007 21:08

jackie napsal(a):
Jubileuuuuum!!!

slalom...

30.6.2007 21:09

jackie napsal(a):
Jubileuuuuum!!!

slalomek... poslední

30.6.2007 21:10

jaruska napsal(a):
Jééé,Janííí,moc gratulujůůů,Jackina je opravdu šikovná,já mám taky velkou radost s Tebooou!!!!To je moc dobře,že ji trenérka nehnala,moc si jí za to vážím,takových svědomitých lidí moc není,někdo by jel na plný koule bez ohledu na mládí koně a to já taky nemám ráda.Tak ještě jednou kobušku i trenérku moooc chválím,obě jsou šikulky!!!!!A moc jim to slušííííí!!!!!!
Tady se Bóbikáá nenásilným způsobem učí stoupat na něco..Pierota na koberec v žádném případě Olda nedostane,má z toho panickou hrůůzu...

Moruše se taky nebojí,ale Pierot je podělanej strachy,přitom mu nikdy nikdo nic neudělal,prostě je na tohle poserááá!!!!
Teda Janííí,to jsou holky šikovnýý,myslím si,že si trenérka bude chtít od tebe jackinu koupit,když vidí,jak je šikovnáááá!!!!

30.6.2007 21:11

jackie napsal(a):
Jubileuuuuum!!!

A poslední foto, portrétek ... a končím, jdu chrupkat...
Jaruško, co hlava? Ještě se motá? Mně už je líp, ale jsem celá unavená, jak jsem půl dne lítala po kolbišti a dělala reportéra (haha, nikdo jiný tam fotit nesměl - teda jako na kolbišti během závodů ). Mám přes 600 fotek, ale dneska už se mi do nich nechce...

30.6.2007 21:14

jaruska napsal(a):
Moruše se taky nebojí,ale Pierot je podělanej strachy,přitom mu nikdy nikdo nic neudělal,prostě je na tohle poserááá!!!!
Teda Janííí,to jsou holky šikovnýý,myslím si,že si trenérka bude chtít od tebe jackinu koupit,když vidí,jak je šikovnáááá!!!!

Jarú, na tu by neměla... a ona trénuje víc koní, nechce žádnýho svýho. Ale Jackie moc chválí (a taky se jí moc a moc líbí... možná víc než mně, haha!)
Já si taky říkám, že začnu s Burákem trénovat tyhle disciplíny šikovnosti... už jsme toho hodně uměli, ale pár let na to už kašlu... asi zas začnu, paletu, plachtu, branku atd... to se dá i doma na pastvině, že jooo???
A já jsem drsňák, neučím je na plachtu na žrádlo, musejí tam jen proto, že mi věří... smolíčci pacholíčci

30.6.2007 21:17

jackie napsal(a):
Jaruško, co hlava? Ještě se motá? Mně už je líp, ale jsem celá unavená, jak jsem půl dne lítala po kolbišti a dělala reportéra (haha, nikdo jiný tam fotit nesměl - teda jako na kolbišti během závodů ). Mám přes 600 fotek, ale dneska už se mi do nich nechce...

Joo,Janí,díky,hlava už je v pohodě,ale přestala se mi motat,když jsem pracovala s Bóbikéém,on je můůj léčitel,hihi!!!!Hele,nevadí mu ani drbání hráběma!!!
Teda Janííí,ta Jackie je fakt nááádherná,myslím,že na ní můžeš být právem pyšná,a hodně pyšnááá!!!Moc Ti to přeju a doufám,že budu mít tu čest ji vidět na vlastní oči,protože se mi fakt mooooc líbí!!!!!

30.6.2007 21:23

jaruska napsal(a):
Joo,Janí,díky,hlava už je v pohodě,ale přestala se mi motat,když jsem pracovala s Bóbikéém,on je můůj léčitel,hihi!!!!Hele,nevadí mu ani drbání hráběma!!!
Teda Janííí,ta Jackie je fakt nááádherná,myslím,že na ní můžeš být právem pyšná,a hodně pyšnááá!!!Moc Ti to přeju a doufám,že budu mít tu čest ji vidět na vlastní oči,protože se mi fakt mooooc líbí!!!!!

Já jsem taky drsňák,hihi,ale vždycky napoprvé dám tomu koníkovi možnost jít tam úplně sám,beze mne,jen tak.Buď tam jde a tím to pro mne končí,nebo kdybych viděla,že se mu tam nechce,tak bych ho vzala na ohlávku a se mnou by tam šel,určitě!!
Takhle tady dneska foukalo,Janí,třeba nás ty škebličky bolej z toho větru!!!!

30.6.2007 21:27

jackie napsal(a):

Janííí,dej ještě nějákou fotešku,pošííím!!!!
Tady jsem milej koberec pak srulovala a přehodila přes klec.Moc mě mrzí,že jsem zrovna nevyfotila Bóbikáá,poněvadž ty vykulený voči byly snad metr před ním!!!!Ale během chviličíčky mu ta jeho šílená zvědavost nedala a přišel to řádně prozkoumat....

30.6.2007 21:30

jaruska napsal(a):
Já jsem taky drsňák,hihi,ale vždycky napoprvé dám tomu koníkovi možnost jít tam úplně sám,beze mne,jen tak.Buď tam jde a tím to pro mne končí,nebo kdybych viděla,že se mu tam nechce,tak bych ho vzala na ohlávku a se mnou by tam šel,určitě!!
Takhle tady dneska foukalo,Janí,třeba nás ty škebličky bolej z toho větru!!!!

To máš pravdu, foukalo děsně, měla jsem plnou pusu, oči i uši písku z té jízdárny (na závodech)... a foťák taky asi bude zanešenej, ach jo... bude mi skříííípáááát!!! Tam se jim z větru i koníci plašili, jen někteří... někteří se spíš plašili z vlastních jezdců... koukni!!!

30.6.2007 21:31

jaruska napsal(a):
Tady jsem milej koberec pak srulovala a přehodila přes klec.Moc mě mrzí,že jsem zrovna nevyfotila Bóbikáá,poněvadž ty vykulený voči byly snad metr před ním!!!!Ale během chviličíčky mu ta jeho šílená zvědavost nedala a přišel to řádně prozkoumat....

Za chvíli byla schůze u zeleného koberce....

30.6.2007 21:33

jaruska napsal(a):

Jaruško, já už těch fotek moc nazmenšovaných nemám, je jich moc a já už nějak nemám sílu... mám krásný záběry, ale musím si s nima trošku pohrát a to dneska fakt už nemůžu... bolí mě celej člověk...
A moc ti děkuju, že mi kobylku tak chválíš, těší měto, ani nevíš jak ... tak bacha, nebo zpychnu!!! A můžem se na ni jet podívat, až příště vyrazíme na výlet, jo?
Jackie s trenérkou

30.6.2007 21:34

jaruska napsal(a):
Za chvíli byla schůze u zeleného koberce....

Nebýt tam ti chlapi, řekla bych, že je to babskej sněm

30.6.2007 21:36

jackie napsal(a):
To máš pravdu, foukalo děsně, měla jsem plnou pusu, oči i uši písku z té jízdárny (na závodech)... a foťák taky asi bude zanešenej, ach jo... bude mi skříííípáááát!!! Tam se jim z větru i koníci plašili, jen někteří... někteří se spíš plašili z vlastních jezdců... koukni!!!

Noo,to je vidět,že to není v pořádku,jééžíš,doufám,že se nepřevrátili....
Bóbiká Vás všechny moooc pozdravujééé!!!!

30.6.2007 21:41

jaruska napsal(a):
Noo,to je vidět,že to není v pořádku,jééžíš,doufám,že se nepřevrátili....
Bóbiká Vás všechny moooc pozdravujééé!!!!

Jarú, naštěstí nepřevrátili, ale jezdkyně hodlala nacouvat s hřebcem do uličky tak razantně, že ho jen rvala za páku a koník neměl jinou šanci, než dělat tohle... Tvrdá ruka jezdce.... kůň je v koncích. Těch svíček jí udělal několik, mám to na fotkách, ale tahle byla fakt speciální...
Tak Jarú, všechny ty svoje chlupáče taky ode mne pozdravuj a tobě přeju dobrou noc, papa zas zítra, snad nějaké fotky dám do kupy a zas je sem šoupnu. Byly tam úžasný záběry malinkatých dětí na ponících, moc dojemné...
Tady ještě poslední couvačka... dva pořádný zadky

30.6.2007 21:45

jackie napsal(a):
Jaruško, já už těch fotek moc nazmenšovaných nemám, je jich moc a já už nějak nemám sílu... mám krásný záběry, ale musím si s nima trošku pohrát a to dneska fakt už nemůžu... bolí mě celej člověk...
A moc ti děkuju, že mi kobylku tak chválíš, těší měto, ani nevíš jak ... tak bacha, nebo zpychnu!!! A můžem se na ni jet podívat, až příště vyrazíme na výlet, jo?
Jackie s trenérkou

Janí,neděkuj,Jackinku Ti upřímně přeju,a mám hroznou radost,když se Ti nebo Tvým koníkům daří,a ač se to nezdá takhle na dálku,tak i mě to popostrkuje o kousek dál,snažím se koníkům rozumnět co nejvíc a pak ty výsledky přece musejí být někde vidět!!!!
Janí,tak už Tě nebudu trápit,já vím,že jsi unavená,tak si hezky odpočiň a samozřejmě budu moc ráda,když se mnou budeš počítat,až zase někdy pojedeš za Jackiíí,moc dííky!!!!
A krááásnou dobrou noc přeje i Bóbikááá!!!!UUáááá

30.6.2007 21:52

jaruska napsal(a):

jarusko tak stím uchem mám stejný problém,když jsem byla malá stříhala mě teta a leklase a stříhla mě do ucha a taky když mě stříhá okolo uší mám stoho hruzu začne mě všude mrazit a bělám šklby no člověk se bojí a by se to nestalo znova co

1.7.2007 07:29

jackie napsal(a):
Jubileuuuuum!!!

Dobré ránko, kamarádi a kamarádky! Tak teda dneska jsem se vůbec nemohla vykopat z postele... ten včerejšek mě asi fakt pořádně vyčerpal, hah, asi psychicky, jak jsem moc fandila Jackině, hihi! Za chvilku startuju za koníkama, pojedeme se někam cournout s Burákem, od středy jsem na něm neseděla a už mám absťák, hehe! A budeme muset taky začít nacvičovat nějaký trailový překážky, abychom mohli příště taky soutěžit - proti Jackie, hahahaha!!!
Tak pápá, zas se loučím, večer sem hodím snad nějakou fotku z těch závodů (už bez Jackie, nebojte ).

1.7.2007 07:36

jackie napsal(a):
Dobré ránko, kamarádi a kamarádky! Tak teda dneska jsem se vůbec nemohla vykopat z postele... ten včerejšek mě asi fakt pořádně vyčerpal, hah, asi psychicky, jak jsem moc fandila Jackině, hihi! Za chvilku startuju za koníkama, pojedeme se někam cournout s Burákem, od středy jsem na něm neseděla a už mám absťák, hehe! A budeme muset taky začít nacvičovat nějaký trailový překážky, abychom mohli příště taky soutěžit - proti Jackie, hahahaha!!!
Tak pápá, zas se loučím, večer sem hodím snad nějakou fotku z těch závodů (už bez Jackie, nebojte ).

Janí,ahoooj,hezky si stádečko užij a Berušce za mě dej krááásnou pusinku na čelíčko na ty dva víry,jo??Já jsem takhle včera pusinkovala toho mýho dvouvíráka,když jedl ňamky z kýble,on má tu lebku kráásně širokou nahoře!!!
Joo,a má chuděrka zase novej kousanec,áách jo,ten je orvanej jak samice!!!!

1.7.2007 10:49

jaruska napsal(a):
Janí,ahoooj,hezky si stádečko užij a Berušce za mě dej krááásnou pusinku na čelíčko na ty dva víry,jo??Já jsem takhle včera pusinkovala toho mýho dvouvíráka,když jedl ňamky z kýble,on má tu lebku kráásně širokou nahoře!!!
Joo,a má chuděrka zase novej kousanec,áách jo,ten je orvanej jak samice!!!!

Dobré ránko raďáci........no spíš dopoledne
No Jani, Jackie je fakt nádherná a moc šikovná,to je dobře že jsi na ni hrdá.#08tak to má být,je vidět ,že i trenérka je v pohodě ,a že opravdu umía taky že si spolu holky sedly a to je dobře.........mám taky radost i za Tebe.Moc krásný fotky.Tak oni si tam z Tebe udělali fotoreportérku,jo?To je bomba
Jinak Jaruško všechno nejlepší k svátku,hlavně hodně zdravíčka,štěstíčka a ať se Ti s Bóbikem hodně daří........je vidět,že si s ním trpělivě "hraješ" a jde Vám to.Je to taky velkej šikula.
My jsme s Denďou byly teď po dva dny taky na vyjížďce a bylo to super,ale dneska nikam nejedu,budu doma u bazénku a grilečku...hahaha

1.7.2007 10:51

nerda napsal(a):
Dobré ránko raďáci........no spíš dopoledne
No Jani, Jackie je fakt nádherná a moc šikovná,to je dobře že jsi na ni hrdá.#08tak to má být,je vidět ,že i trenérka je v pohodě ,a že opravdu umía taky že si spolu holky sedly a to je dobře.........mám taky radost i za Tebe.Moc krásný fotky.Tak oni si tam z Tebe udělali fotoreportérku,jo?To je bomba
Jinak Jaruško všechno nejlepší k svátku,hlavně hodně zdravíčka,štěstíčka a ať se Ti s Bóbikem hodně daří........je vidět,že si s ním trpělivě "hraješ" a jde Vám to.Je to taky velkej šikula.
My jsme s Denďou byly teď po dva dny taky na vyjížďce a bylo to super,ale dneska nikam nejedu,budu doma u bazénku a grilečku...hahaha

ještě Denďa....

1.7.2007 11:41

nerda napsal(a):

zastávka na třešně.....

1.7.2007 11:43

nerda napsal(a):
zastávka na třešně.....

možná byly plný proteinů,ale to jsme raději nezkoumaly,protože chutnaly výborně

1.7.2007 13:52

jackie napsal(a):
Jubileuuuuum!!!

Ahoj hoky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Předem přeju všechno nejlepší naší nejlepší Jarušce!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!
08##

1.7.2007 13:54

proxima napsal(a):
Ahoj hoky!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Předem přeju všechno nejlepší naší nejlepší Jarušce!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!
08##

Vlastně dvoum nejlepším Jaruškám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1.7.2007 13:57

proxima napsal(a):
Vlastně dvoum nejlepším Jaruškám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak a teď už vás zavalím fotečkami ze včerejšího rančerského dne z Rybí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bylo to tam moc pěknééé!!!!!!!!!!!

První dvě fotečky...taková Kačenka

1.7.2007 13:57

proxima napsal(a):
Tak a teď už vás zavalím fotečkami ze včerejšího rančerského dne z Rybí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bylo to tam moc pěknééé!!!!!!!!!!!

První dvě fotečky...taková Kačenka

1.7.2007 13:58

proxima napsal(a):

............tady moc šikovná holčina co neměla na sedlo a celé to přehopsala na dece

1.7.2007 13:59

proxima napsal(a):
............tady moc šikovná holčina co neměla na sedlo a celé to přehopsala na dece

..........tady nějací cavlíci cvalem do kopce nad kolbiště...

1.7.2007 14:00

proxima napsal(a):
..........tady nějací cavlíci cvalem do kopce nad kolbiště...

.................a tady už skoky................

1.7.2007 14:02

proxima napsal(a):
.................a tady už skoky................

............a tady kdo si myslí že appa jsou jen na western...neee...!!!!!!!!!!!!!!!!!Oni i takhle pěkně skáčou!!!!!!!!!!Fakt šikovný skokan plemený hřebec

1.7.2007 14:04

proxima napsal(a):
............a tady kdo si myslí že appa jsou jen na western...neee...!!!!!!!!!!!!!!!!!Oni i takhle pěkně skáčou!!!!!!!!!!Fakt šikovný skokan plemený hřebec

...........taky se tam zabydleli indiáni v týpí a aby jste vyděli jakou mají vybyvení doma...např rychlovarné konvice.....zde

Přidejte reakci

Přidat smajlík