Kurz hipoterapie,léčebné pedagogicko psychologické ježdění ?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.6.2007 19:06

Nevíte o nějakém kurzu či škole která by učila hipoterapie,léčebné pedagogicko psychologické ježdění. zooterapie, nebo fyzioterapie? díky

30.6.2007 22:48

Na masarykově univerzitě v brně dělají roční kurz pedagogicko-psychologického ježdění. Moje známá to absolvovala. Myslím, že se to otvírá jen každé dva roky a letos se to má právě otvírat.

1.7.2007 18:55

ja kvejk napsal(a):
Na masarykově univerzitě v brně dělají roční kurz pedagogicko-psychologického ježdění. Moje známá to absolvovala. Myslím, že se to otvírá jen každé dva roky a letos se to má právě otvírat.

V Brně se už letos otevřel. a dobře si promysli kde to budeš provozovat. jelikož doma se Ti to nevyplatí, jsou tam tak náročné podmínky, že si to málokdo může dovolit doma- teda pokud to chceš provozovat poctivě. A aby mi někdo něco říkal o přirozené komunikaci a přitom koně měli podkovy ,zavření v boxech a ještě k tomu deku., to je u mě naprostý.....Jo a sami tam nevědí co chtějí-nejdřív mi tvrdili, že berou kohokoliv,potom že si musíš udělat pedago.min. nebo sociální školu, a pak zase tvrdili, že ne, že nám to dají i takhle,ale těžší zkoušky. Moc mě to tam teda nenadchlo s přístupem lidí. JInak přednášky dobré.

Přidejte reakci

Přidat smajlík