jenny
napsal(a):
Lidičky, jakého byste doporučili koňského veta pro Plzeň? Bodly by i kontakty, pokud možno na někoho skoro místního, aby nás nepoložil i cesťák. Zatím mám kontakt na MVDr. Marcela Chaloupku a na MVDr. Kuncla.
Mvdr. Mužík - kontakt nemám, ale sídlil na Doubravce u Béma. Kuncla bych ke svýmu koni nezavolala, ani kdyby mi za to platil on.
jenny
napsal(a):
Lidičky, jakého byste doporučili koňského veta pro Plzeň? Bodly by i kontakty, pokud možno na někoho skoro místního, aby nás nepoložil i cesťák. Zatím mám kontakt na MVDr. Marcela Chaloupku a na MVDr. Kuncla.
a hlavně by to měl být někdo, kdo dokáže řešit i závažnější věci, naočkovat si můžeme sami.
jenny
napsal(a):
Někde kolem Švihova by měla působit paní veterinářka, co brousí i zuby. Nemáte někdo kontakt? Snad se jmenuje MVDr. Lorencová nebo podobně.
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.110.183
Dobrý den hledám veterináře pro moje koně mám ale nejsem sním spokojená proto hledám jiného jsem z Plzně koně mám Blovicích