Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.6.2007 21:20

Lidičky, jakého byste doporučili koňského veta pro Plzeň? Bodly by i kontakty, pokud možno na někoho skoro místního, aby nás nepoložil i cesťák. Zatím mám kontakt na MVDr. Marcela Chaloupku a na MVDr. Kuncla.

29.6.2007 21:23

jenny napsal(a):
Lidičky, jakého byste doporučili koňského veta pro Plzeň? Bodly by i kontakty, pokud možno na někoho skoro místního, aby nás nepoložil i cesťák. Zatím mám kontakt na MVDr. Marcela Chaloupku a na MVDr. Kuncla.

Mvdr. Mužík - kontakt nemám, ale sídlil na Doubravce u Béma. Kuncla bych ke svýmu koni nezavolala, ani kdyby mi za to platil on.

30.6.2007 15:59

tadik napsal(a):
Mvdr. Mužík - kontakt nemám, ale sídlil na Doubravce u Béma. Kuncla bych ke svýmu koni nezavolala, ani kdyby mi za to platil on.

Takze ja znam jeste pana doktora Šndeláře-602464977

1.7.2007 16:56

bordeauxx napsal(a):
Takze ja znam jeste pana doktora Šndeláře-602464977

Kuncl neni špatnej. Léčil nám koliku. Lítal okolo toho celý odpoledne a chtěl 1600Kč. Mužika bych nevolala ani na očkování.... Jinak doporučuji MVDr. Vavřičkovou. Ochotná, levná a přijede na cokoliv.608157900. Petra

1.7.2007 19:40

jenny napsal(a):

a hlavně by to měl být někdo, kdo dokáže řešit i závažnější věci, naočkovat si můžeme sami.

2.7.2007 08:32

jenny napsal(a):

Někde kolem Švihova by měla působit paní veterinářka, co brousí i zuby. Nemáte někdo kontakt? Snad se jmenuje MVDr. Lorencová nebo podobně.

2.7.2007 10:18

jenny napsal(a):
Někde kolem Švihova by měla působit paní veterinářka, co brousí i zuby. Nemáte někdo kontakt? Snad se jmenuje MVDr. Lorencová nebo podobně.

Už jsem ti vše podrobně zodpověděla na Equichannelu včetně kontaktu na MVdr. Lorencovou. Janík.

Neregistrovaný uživatel

20.11.2020 17:37
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.110.183

Dobrý den hledám veterináře pro moje koně mám ale nejsem sním spokojená proto hledám jiného jsem z Plzně koně mám Blovicích

21.11.2020 02:51
Dotaz

XXX.XXX.235.225

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dobrý den hledám veterináře pro moje koně mám ale nejsem sním spokojená proto hledám jiného jsem z Plzně koně mám Blovicích

Co vet. klinika MVDr. Kuncla? Koně dělají.

Přidejte reakci

Přidat smajlík