Rančerský den v Rybí 30.6

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.7.2007 08:47

Byl někdo na téhlé akci? A nemáte někdo nějaké fotky?

1.7.2007 10:15

tauria napsal(a):
Byl někdo na téhlé akci? A nemáte někdo nějaké fotky?

to si piš že jsem tam byla...a fotky mám nějaký ale něco jen okolo stovky nebo tak bo další půlku tu hezčí jsem nechtěně vymazala..myslela jsem že zhebnu..mám jen tu první soutěž okolo barelů a pár okolo tičí. Tys tam jela?

1.7.2007 10:18

kovbojka napsal(a):
to si piš že jsem tam byla...a fotky mám nějaký ale něco jen okolo stovky nebo tak bo další půlku tu hezčí jsem nechtěně vymazala..myslela jsem že zhebnu..mám jen tu první soutěž okolo barelů a pár okolo tičí. Tys tam jela?

tedy sakra..já si to zpletla s něčím jiným...do Rybího jsem chtěla ale nakonec nezbyl časík..tak promiň

1.7.2007 14:49

kovbojka napsal(a):
tedy sakra..já si to zpletla s něčím jiným...do Rybího jsem chtěla ale nakonec nezbyl časík..tak promiň

Byli jsme tam ...na fotky se mrkněte na téma Rada starších 150-151 a ještě večer dám něco na stránky kde to bude líp vidět...www.rancpodhůrkou.estranky.cz

2.7.2007 11:37

proxima napsal(a):
Byli jsme tam ...na fotky se mrkněte na téma Rada starších 150-151 a ještě večer dám něco na stránky kde to bude líp vidět...www.rancpodhůrkou.estranky.cz

Jestli někdo fotil, tak mi prosím pošlete fotky na tauria@seznam.cz hlavně parkur, díky

Přidejte reakci

Přidat smajlík