kacatkos
napsal(a):
Zdravím do diskuse Kdyby jste měli možnost si koupit jakékoli western. sedlo, nekoukat na cenu, jaké by to bylo, o jakém sníte? Na couračky po lese, aby bylo pohodlné. Ne že bych na to měla
sama jsem koupila dětský western za 2000,-. Můžete vkládat i fotky.
To je zajímavá diskuze..... Já bych si koupila od Zajace "reining Bob" ale stojí 34 500
sejtanek
napsal(a):
To je zajímavá diskuze..... Já bych si koupila od Zajace "reining Bob" ale stojí 34 500
a mám od Hudečka, ale taky super
sejtanek
napsal(a):
a mám od Hudečka, ale taky super
ahoj tak já mám objednané to co chci-Reining-All Round od pana Nepustila
regie
napsal(a):
ahoj tak já mám objednané to co chci-Reining-All Round od pana Nepustila
Já si nechávala šít sedlo svých snů u pana Hudečka a jsem spokojená
kacatkos
napsal(a):
To je nádhera, krásný sedýlka
Ahojda.
Já mám sedýlko od Lucky horse šité na míru koníkovi, je trochu tvrdší, ale na vyjížďky do terénku to stačí.
Bohužel nemám fotku, kde by bylo vidět, ale můžu dodat.
ladys
napsal(a):
Ahojda.
Já mám sedýlko od Lucky horse šité na míru koníkovi, je trochu tvrdší, ale na vyjížďky do terénku to stačí.
Bohužel nemám fotku, kde by bylo vidět, ale můžu dodat.
A druhé sedlo je od Saddlesmith (amerika) nevím o jakého jezdce, který je tam podškrtlý se jedná, protože je to podpis doktorský, tudíž nepřeložitelný , ale asi to bude nějaký Dale, a když se tím budu zabývat dalších 5 dní, možná to přečtu
. Ale je to sedlo k nezaplacení a člověk si ani nepřipadá jako v sedle, ale jako v bavlnce
.
ladys
napsal(a):
A druhé sedlo je od Saddlesmith (amerika) nevím o jakého jezdce, který je tam podškrtlý se jedná, protože je to podpis doktorský, tudíž nepřeložitelný , ale asi to bude nějaký Dale, a když se tím budu zabývat dalších 5 dní, možná to přečtu
. Ale je to sedlo k nezaplacení a člověk si ani nepřipadá jako v sedle, ale jako v bavlnce
.
moc pěkné sedlo. Vypadá pohodlně
kacatkos
napsal(a):
Zdravím do diskuse Kdyby jste měli možnost si koupit jakékoli western. sedlo, nekoukat na cenu, jaké by to bylo, o jakém sníte? Na couračky po lese, aby bylo pohodlné. Ne že bych na to měla
sama jsem koupila dětský western za 2000,-. Můžete vkládat i fotky.
já pořídila sedlo od westjacka a od té doby jsme s kobylou spokojené obě, jestli někdy další sedlo, tak jen z jejich dílny
cowgirl
napsal(a):
já pořídila sedlo od westjacka a od té doby jsme s kobylou spokojené obě, jestli někdy další sedlo, tak jen z jejich dílny
Já jsem velmi spokojená s Wade sedlem od p. Vacka.
kacatkos
napsal(a):
Zajímalo by mě jak dlouho trvá dodání tohoto sedla? Je fakt hezký, dobrá volba Jak je to s váhou westernových sedel? Jeden pán mi tvrdil, že jak nemá aspoň 10 kg tak to není western. Nevíte někdo?
Ahojda.
Tak jak je to s dodáním to nevím, ale nemůžu ho na netu nikde najít. Anglicky moc neumím, ale můžu se určitě pozeptat. Jek je to s váhou nevím, ale to hnědé je rozhodně težší než to černé.
jackie
napsal(a):
Já jsem velmi spokojená s Wade sedlem od p. Vacka.
Ještě jezdím na tomhle sedle, reiner od Pinta, ale mojí kobylce už je úzký....