Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.7.2007 09:04

ahoj znáte nějaké křížence těchto plemen,popř.vlastníte?mohli by jste mi o nich něco napsat+foto?děkuji

9.7.2007 11:03

regie napsal(a):
ahoj znáte nějaké křížence těchto plemen,popř.vlastníte?mohli by jste mi o nich něco napsat+foto?děkuji

Ahojka!!! Promiň fotku bohužel nemám, ale jeden náš známý vlastní kobylku jmenuje se Bibina. Je to Arab x QH fajn jezditelná kobylka. Moc hodná. jezdí se na ni jenom na parellce. Je fakt 100% spolehlivájestli chceš něco vědět napiš.

9.7.2007 13:14

jezabel napsal(a):
Ahojka!!! Promiň fotku bohužel nemám, ale jeden náš známý vlastní kobylku jmenuje se Bibina. Je to Arab x QH fajn jezditelná kobylka. Moc hodná. jezdí se na ni jenom na parellce. Je fakt 100% spolehlivájestli chceš něco vědět napiš.

ahoj, já mám jednoho, M.Plnokrevná arabka po Sameer a O: QH Count Jess....perfektní koník, v životě by jsem něměnila za jiného, je mu 5 let a těď teprve začíná přecházet z puberťáka na koně...jezdím ho na parelce, a když jdu do lesa na ruce tak ho i pustím a zatím teda neutekl odemě, ba naopak, když jsem mu chtěla utéct tak běžel za mnou a pošťuchoval mě hlavou ať hejbnu kostrou, fotek sem pár hodím, je to ten ryzák

9.7.2007 13:18

sajma napsal(a):
ahoj, já mám jednoho, M.Plnokrevná arabka po Sameer a O: QH Count Jess....perfektní koník, v životě by jsem něměnila za jiného, je mu 5 let a těď teprve začíná přecházet z puberťáka na koně...jezdím ho na parelce, a když jdu do lesa na ruce tak ho i pustím a zatím teda neutekl odemě, ba naopak, když jsem mu chtěla utéct tak běžel za mnou a pošťuchoval mě hlavou ať hejbnu kostrou, fotek sem pár hodím, je to ten ryzák

...

9.7.2007 13:49

sajma napsal(a):

a tato je asi rok stará

9.7.2007 13:52

sajma napsal(a):
a tato je asi rok stará

a ještě ze zimy a končím

9.7.2007 13:56

sajma napsal(a):
a ještě ze zimy a končím

13.7.2007 20:10

sajma napsal(a):

ahoj děkuju krásnej koník....taky bych chtěla takovéhop křížence...hřebec?

13.7.2007 20:16

regie napsal(a):
ahoj děkuju krásnej koník....taky bych chtěla takovéhop křížence...hřebec?

ne, už valach

13.7.2007 20:27

sajma napsal(a):
ne, už valach

krásnej koník já miluju araby a Qh takže jejich kombinace je supera jakej je povahově jinak?jestli se můžu zeptat děkuju

13.7.2007 20:33

regie napsal(a):
krásnej koník já miluju araby a Qh takže jejich kombinace je supera jakej je povahově jinak?jestli se můžu zeptat děkuju

úplně parádní,teď snad i začíná přecházet s pubertálního věku...teď jsem s ním byla např na výletě nečekaném na 2 dny...jela jsem za kamarádem no a zůstala jsem na noc a koník stál celou dobu poslušně u balíka sena a přes den pobíhal volně po zahradě, jen jsem ho hlídala aby mě nespadl do bazénu, nikdy by jsem za něj nechtěla žádnýho jinýho ani miliony kdyby mě někdo nabízel, má energii a hbytost po arabovi, přitom klidný a rozvážný po QH

13.7.2007 20:37

sajma napsal(a):
úplně parádní,teď snad i začíná přecházet s pubertálního věku...teď jsem s ním byla např na výletě nečekaném na 2 dny...jela jsem za kamarádem no a zůstala jsem na noc a koník stál celou dobu poslušně u balíka sena a přes den pobíhal volně po zahradě, jen jsem ho hlídala aby mě nespadl do bazénu, nikdy by jsem za něj nechtěla žádnýho jinýho ani miliony kdyby mě někdo nabízel, má energii a hbytost po arabovi, přitom klidný a rozvážný po QH

tak to je úžasné...škoda že jich není mnoho nebo aspon tady na fauně abych se o nich dozvěděla více,pokud máš ještě foto nějaké tak pošly,děkuji moc

13.7.2007 20:40

sajma napsal(a):

to už nikdo nemáte koníky takového spojený??

13.7.2007 20:48

sajma napsal(a):
to už nikdo nemáte koníky takového spojený??

no asi ne ale je to škoda..

16.7.2007 10:38

regie napsal(a):
no asi ne ale je to škoda..

Ahoj,
teď prodávají na bazos.cz kobylku QH x Arab
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/769644/quarab.php

16.7.2007 10:42

kris napsal(a):
Ahoj,
teď prodávají na bazos.cz kobylku QH x Arab
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/769644/quarab.php

hezká, ale já bych chtěla hřebce..nejlépe vraníka nebo plaváka ale to bude na dlouhé čekání...

Přidejte reakci

Přidat smajlík