PONÍKÁŘI 13 :-) a hurá zase na další

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.7.2007 21:01

tak moje kobylka před mojí prací :-)
Vozili jsme v tom městě děcka - ukončení školního roku.
Tak jsem hned musela před hotel

2.7.2007 21:03

racina napsal(a):

a tady personál s mrkvičkou

2.7.2007 21:04

racina napsal(a):
a tady personál s mrkvičkou

ještě mňam, mňam

2.7.2007 21:04

racina napsal(a):
ještě mňam, mňam

a poslední se mnou ještě

2.7.2007 21:10

racina napsal(a):
a poslední se mnou ještě

a hříva z blízka

2.7.2007 21:34

racina napsal(a):
a hříva z blízka

My si užívali ve vodě....

2.7.2007 21:37

pegaska pony napsal(a):
My si užívali ve vodě....

A taky trochu pojezdili...

2.7.2007 21:40

pegaska pony napsal(a):
A taky trochu pojezdili...

A ještě ve vodě i s ostatníma...

3.7.2007 10:45

pegaska pony napsal(a):
A ještě ve vodě i s ostatníma...

My byli ve vodě pozávodech a jaksi sem si nevzala tričko tak tam straším v košili =D

4.7.2007 20:02

jezabel napsal(a):
My byli ve vodě pozávodech a jaksi sem si nevzala tričko tak tam straším v košili =D

Nějak tu nikdo nechodí! No toto, že by každý na dovolené?
Přidám foto, jak jsem si jednou skočila u jednoho koníkaSnad se nezvedne vlna kritiky, ještě jsem ve skocích ,,zelenáč"!

4.7.2007 20:21

pegaska pony napsal(a):
Přidám foto, jak jsem si jednou skočila u jednoho koníkaSnad se nezvedne vlna kritiky, ještě jsem ve skocích ,,zelenáč"!

Ještě jedna...tady cval s koníky...

7.7.2007 15:54

racina napsal(a):
a hříva z blízka

racina:
Nádherně zapletené,!!!Závidím!!!- moje holky zatím mají hřívy krátké a hlavně Bobiška je zatím na ježka,ale až jí to doroste aspoń trochu hned taky zapletu.

7.7.2007 15:59

pegaska pony napsal(a):

Peg.Pony: Vlna kritiky? tady u nás na poníkářích->to snad ne!!!!!
P:S Já i kobča jsme taky zelenáči, tak raději ani žádné fotky nad skokem nemáme (ale kdyby jste viděli našeho Huberta, jak jsme kompletně rouzbouraly celý parkureček až i stojany padaly...jediný skok nezůstal nedotčen)

7.7.2007 16:01

racina napsal(a):

Naše přesvesnicová sousedka, co má již rok hříbě poníka, mu koupila kamaráda, valáška po Schoenbrunn Tygr. Jelikož je Bobiška malá a já nemám s kým jezdit, domluvili jsme se, že budem jezdit spolu ven. Už se moc těším!!!. Tak jistě v budoucnu tady přibudou další fotky tohoto fešáka...

7.7.2007 18:44

microfon napsal(a):
Naše přesvesnicová sousedka, co má již rok hříbě poníka, mu koupila kamaráda, valáška po Schoenbrunn Tygr. Jelikož je Bobiška malá a já nemám s kým jezdit, domluvili jsme se, že budem jezdit spolu ven. Už se moc těším!!!. Tak jistě v budoucnu tady přibudou další fotky tohoto fešáka...

Je super, když jezdí dva. Vždycky je sranda a koníci si občas na nějakém políčku zazávodí.
Jinak...už jsem si myslela, že poníkáři na Fauně definitivně skončili, nikdo tu nepsal a naše ,,rubrika" se přesouvala až na druhou stránku. Tak to jsem ráda, že se to zase dalo dohromady.
Ještě jednu fotečku z plavení

7.7.2007 19:29

pegaska pony napsal(a):
Je super, když jezdí dva. Vždycky je sranda a koníci si občas na nějakém políčku zazávodí.
Jinak...už jsem si myslela, že poníkáři na Fauně definitivně skončili, nikdo tu nepsal a naše ,,rubrika" se přesouvala až na druhou stránku. Tak to jsem ráda, že se to zase dalo dohromady.
Ještě jednu fotečku z plavení

nazdárek krásný fotečky, přidám sem taky nějaký :-)
Dneska jsme byly v kruhovce a hráli si :-) a pak ve výběhu či ve vodě :-)
Snad se budou líbit

7.7.2007 19:30

racina napsal(a):
Snad se budou líbit

a takhle jsme přibraly

7.7.2007 19:31

racina napsal(a):
Snad se budou líbit

Krásný! Tvoje kobča má fakt maličký ohonTo má vydrbané?

7.7.2007 19:31

racina napsal(a):
a takhle jsme přibraly

7.7.2007 19:33

pegaska pony napsal(a):
Krásný! Tvoje kobča má fakt maličký ohonTo má vydrbané?

právě že jsme jí tak koupili, ale naštěstí už dorůstá, měla ho ještě kratší a nahoře rozdrbáno :-)

7.7.2007 19:35

racina napsal(a):
právě že jsme jí tak koupili, ale naštěstí už dorůstá, měla ho ještě kratší a nahoře rozdrbáno :-)

7.7.2007 19:35

racina napsal(a):

Na to rozdrbané doporučuji LeovetMě se osvědčil.

7.7.2007 19:38

pegaska pony napsal(a):
Na to rozdrbané doporučuji LeovetMě se osvědčil.

no přesně to mám a pomohl nám :-) Takže taky doporučuji díky :-) Je docela drahej, ale opravdu fungujeeeeeeeeeee

7.7.2007 19:39

racina napsal(a):
no přesně to mám a pomohl nám :-) Takže taky doporučuji díky :-) Je docela drahej, ale opravdu fungujeeeeeeeeeee

a poslední po koupeli, vyhazovala na louce o sto péro

7.7.2007 23:21

racina napsal(a):

Tak aby jsme se sunuli dál trošku to zasypu fotkama

7.7.2007 23:23

thesis napsal(a):
Tak aby jsme se sunuli dál trošku to zasypu fotkama

A teď plavení. Lupínek a Sonia a semtam i Mirka

7.7.2007 23:24

thesis napsal(a):
A teď plavení. Lupínek a Sonia a semtam i Mirka

Lupínek je vodní a hraje si jak malý jarda

7.7.2007 23:25

thesis napsal(a):
Lupínek je vodní a hraje si jak malý jarda

7.7.2007 23:29

thesis napsal(a):

Lupínek si občas hraje i na potápěče a strčí hlavu až po uši pod vodu a pak mžourá jak kocour po ránu

7.7.2007 23:30

thesis napsal(a):
Lupínek si občas hraje i na potápěče a strčí hlavu až po uši pod vodu a pak mžourá jak kocour po ránu

A z plavení poslední

7.7.2007 23:33

thesis napsal(a):
A z plavení poslední

Shayla ožírá mladou švestku

7.7.2007 23:35

thesis napsal(a):
Shayla ožírá mladou švestku

Tenhle pysk hodila při náznaku kousnutí druhého koně - na kterém jsem zrovna seděla.Hold jak je Lupin pod sedlem tak si na něj troufá v ohradě je jak pipinka jelikož zatím velí on

7.7.2007 23:37

thesis napsal(a):
Tenhle pysk hodila při náznaku kousnutí druhého koně - na kterém jsem zrovna seděla.Hold jak je Lupin pod sedlem tak si na něj troufá v ohradě je jak pipinka jelikož zatím velí on

"Smývání čistoty"

7.7.2007 23:38

thesis napsal(a):
"Smývání čistoty"

život hříbošky

7.7.2007 23:40

thesis napsal(a):
život hříbošky

Mňam

7.7.2007 23:42

thesis napsal(a):
Mňam

Hlavičky u sebe a bagrujem

7.7.2007 23:43

thesis napsal(a):
Hlavičky u sebe a bagrujem

A ještě se Soniou

7.7.2007 23:44

thesis napsal(a):
A ještě se Soniou

A poslední pro dnešek

8.7.2007 10:10

racina napsal(a):

8.7.2007 10:53

strelish napsal(a):

Mimochodem, jak vidím sebe na těch fotkách, říkám si, kdy se mi splní přání ,,nebýt celá mokrá" Zatím se mi to letos nepovedlo...

8.7.2007 11:37

strelish napsal(a):

Ahoj všem poníkářům!
Od srpnového čísla časopisu Koně & hříbata bude časopis obsahovat pravidelnou rubriku -> Pony koutek. Ráda bych tímto požádala všechny, kdo chtějí - napište mi o sobě a svém poníkovi - zážitky, zkušenosti, rady jiným poníkářům, jaký váš poník je, pošlete foto, stačí jen pár řádků! V pony koutku chceme udělat prostor našim čtenářům. Dejte o sobě vědět ostatním, kdo se o poníky zajímají
Na všechny příspěvky se těší redakce časopisu Koně & hříbata, redakce@koneahribata.cz

8.7.2007 12:07

zuzule napsal(a):
Ahoj všem poníkářům!
Od srpnového čísla časopisu Koně & hříbata bude časopis obsahovat pravidelnou rubriku -> Pony koutek. Ráda bych tímto požádala všechny, kdo chtějí - napište mi o sobě a svém poníkovi - zážitky, zkušenosti, rady jiným poníkářům, jaký váš poník je, pošlete foto, stačí jen pár řádků! V pony koutku chceme udělat prostor našim čtenářům. Dejte o sobě vědět ostatním, kdo se o poníky zajímají
Na všechny příspěvky se těší redakce časopisu Koně & hříbata, redakce@koneahribata.cz

Dobrý nápad,každopádně já nevím co bych psala...kdybych už nějak měla psát.

8.7.2007 13:45

zuzule napsal(a):
Ahoj všem poníkářům!

To je fakt,já bych klidně napsala ale opravdu nevím co???? Tak sand aspoň někoho jiného něco napadne a přispěje vám

8.7.2007 13:47

racina napsal(a):

TAky máte takový spousty fotek końských hybridů???
Ty moje blbky pořád lezou jen u sebe no a pak těžko mohu mít ěnjaké pěkné fotky!!!

8.7.2007 13:54

microfon napsal(a):
To je fakt,já bych klidně napsala ale opravdu nevím co???? Tak sand aspoň někoho jiného něco napadne a přispěje vám

Bude to věnováno jen a jen poníkům a jejich jezdcům, takkže můžete napsat co s poníkem děláte či neděláte, jak se poník jmenuje, jak je starý, co všechno umí, jak dlouho už se znáte, co jste všechno prožili.. a přiložit fotečku a je to
Já už připravuju článeček o shetlandském hříbátku z Vyškova
Není roztomilounké?

9.7.2007 14:03

microfon napsal(a):
TAky máte takový spousty fotek końských hybridů???
Ty moje blbky pořád lezou jen u sebe no a pak těžko mohu mít ěnjaké pěkné fotky!!!

Ahoj,tak jak se tu máte?pěkně to tu poposkočilo,,,,,No já jsem\ na Dovče,V Jižních Čechách, v České Olešné,mají tu také koně,tak je chodím okukovat,,,..

Na fotce koně z Olešné..a já......

9.7.2007 14:49

luda napsal(a):
Ahoj,tak jak se tu máte?pěkně to tu poposkočilo,,,,,No já jsem\ na Dovče,V Jižních Čechách, v České Olešné,mají tu také koně,tak je chodím okukovat,,,..

Na fotce koně z Olešné..a já......

Ludo-diblo,prosimtě není to olešná u plzně,u rokycan? odtama mám kobylku a je tam ustájen její syn,přidávám jeho foto.

9.7.2007 15:28

anushka napsal(a):
Ludo-diblo,prosimtě není to olešná u plzně,u rokycan? odtama mám kobylku a je tam ustájen její syn,přidávám jeho foto.

Ahoj,,,,není,. České Budějovice,kousek odtamtud....tak tak jsem já,,,,,,ale krýsný koník

jeden z koní

9.7.2007 15:34

luda napsal(a):
Ahoj,,,,není,. České Budějovice,kousek odtamtud....tak tak jsem já,,,,,,ale krýsný koník

jeden z koní

a druhý

10.7.2007 18:33

luda napsal(a):
a druhý

ahojte! můžu se přidat?? mám doma arábka, ale jako společníka shetlanďáčka!! je to moje zlatíčko!! je hnědý a na zádech má bílá křídla..proto dostal jméno Pegas!!!

10.7.2007 20:29

bebca napsal(a):
ahojte! můžu se přidat?? mám doma arábka, ale jako společníka shetlanďáčka!! je to moje zlatíčko!! je hnědý a na zádech má bílá křídla..proto dostal jméno Pegas!!!

jak si užíváte bláto? My jsme veelmi znechuceny a těšíme se na sluníčko
Zepředu

10.7.2007 20:30

neonka napsal(a):
jak si užíváte bláto? My jsme veelmi znechuceny a těšíme se na sluníčko
Zepředu

I zezadu

11.7.2007 17:08

luda napsal(a):
a druhý

Ahá,tak to jó.. mají tam krásné koníky

11.7.2007 17:28

anushka napsal(a):
Ahá,tak to jó.. mají tam krásné koníky

Ahoj,lidíčky No mě je strašně smutno,po mejch kobylkých,,,a to aš; v Sobotu dorazím domů,,,,ale těším se uš teď...A co vy a koníci,co nového,,,premýšlím co nového naučit kobylky,,,nevěděl by jste někdo něco,,,rada se přiučím

11.7.2007 17:49

luda napsal(a):
Ahoj,lidíčky No mě je strašně smutno,po mejch kobylkých,,,a to aš; v Sobotu dorazím domů,,,,ale těším se uš teď...A co vy a koníci,co nového,,,premýšlím co nového naučit kobylky,,,nevěděl by jste někdo něco,,,rada se přiučím

jo a nemáte někdo naprodej navajo,nebo nějakou dobrou deku pod Western sedlo?

12.7.2007 20:23

luda napsal(a):
jo a nemáte někdo naprodej navajo,nebo nějakou dobrou deku pod Western sedlo?

Jedu taky na týden na prázky. Ale už jsem si sehnala na koníka ,,hlídání!

14.7.2007 10:37

pegaska pony napsal(a):
Jedu taky na týden na prázky. Ale už jsem si sehnala na koníka ,,hlídání!

Nějak se nám to tu nerozjíždí!Tak já přidám nové fotky z pastvy, fotila Thesis.

14.7.2007 10:38

pegaska pony napsal(a):
Nějak se nám to tu nerozjíždí!Tak já přidám nové fotky z pastvy, fotila Thesis.

a další

14.7.2007 11:04

pegaska pony napsal(a):
a další

tak jsem taky něco přidám :-)

14.7.2007 11:04

racina napsal(a):
tak jsem taky něco přidám :-)

a poslední :-)

15.7.2007 00:35

racina napsal(a):

Moje kobylenka si vodičku opravdu dokáže užít.

15.7.2007 00:37

racina napsal(a):
a poslední :-)

Teda ta kobylka vypadá čím dál lépe, je opravdu krásná a netypická a je na ní vidět, že se má dobře. Udělaly jste kus práce, když koukám na fotky kobylky po příjezdu....

15.7.2007 00:40

cream napsal(a):
Moje kobylenka si vodičku opravdu dokáže užít.

na procházce k babičce

15.7.2007 00:42

cream napsal(a):
na procházce k babičce

ale většinou nás kolemjdoucí vidí spíš takhle

15.7.2007 00:44

cream napsal(a):
ale většinou nás kolemjdoucí vidí spíš takhle

můj pejsek Rambošek Miluje návštěvy

15.7.2007 00:45

cream napsal(a):
můj pejsek Rambošek Miluje návštěvy

Ještě můj přítel Marian s Melisskou, která ho ve vodě pořádně vyšplouchala.

15.7.2007 00:47

cream napsal(a):
Ještě můj přítel Marian s Melisskou, která ho ve vodě pořádně vyšplouchala.

...pak mu uteklateda uplavala

15.7.2007 00:49

cream napsal(a):
...pak mu uteklateda uplavala

... a takhle se mu smála

15.7.2007 00:53

cream napsal(a):
... a takhle se mu smála

Nakonec byla ale chycena, tak aspoň kalila vodu a strašila malé rybičky.

15.7.2007 00:56

cream napsal(a):
Nakonec byla ale chycena, tak aspoň kalila vodu a strašila malé rybičky.

Vidím, že už zase zaplácávám... tek se ještě pochlubím. Moje první odchované štěňátko. Zůstal doma.

15.7.2007 09:49

cream napsal(a):
Vidím, že už zase zaplácávám... tek se ještě pochlubím. Moje první odchované štěňátko. Zůstal doma.

Krásní pejsci->ale na Melissku teda nemají!!!

Tak my zítra vyrážíme na vandr, jsem moc zvědavá na Elišku jak to v tom vedru zvládne, počítám že povětšinou pujdu také po svých! Beru fo´ták tak potom sem dám nějakou fotečku, protže pojedem na Ixion za Mérenskýma koníkama

15.7.2007 09:58

racina napsal(a):

A dovolím si přiložit pár fotek poníků z rodea v malenicích...
Tenhle nádhernej Hafík měl i rakouskej výžeh a to musel mít nejmíň 155KVH-jo takovýho jsem tenkrát sháněla,ale nikde nic podobného nebylo->tak mám Elišku:-)

15.7.2007 10:03

microfon napsal(a):
A dovolím si přiložit pár fotek poníků z rodea v malenicích...
Tenhle nádhernej Hafík měl i rakouskej výžeh a to musel mít nejmíň 155KVH-jo takovýho jsem tenkrát sháněla,ale nikde nic podobného nebylo->tak mám Elišku:-)

tahle paní je taky dost uspěšná (ovšem nemám pamatováka na jména:-( ) a ponička má tak sotva 130KVH, a na tom druhym pony ryzákovi tady team peningoval tak 60letý děda=bezva dvojice|!!!

15.7.2007 10:08

microfon napsal(a):
tahle paní je taky dost uspěšná (ovšem nemám pamatováka na jména:-( ) a ponička má tak sotva 130KVH, a na tom druhym pony ryzákovi tady team peningoval tak 60letý děda=bezva dvojice|!!!

no a pro suvereně nejnejnej koník, který tam byl. při focení jsem až nemilosrdně usekla slečnu jezdkyni...

15.7.2007 10:14

microfon napsal(a):
no a pro suvereně nejnejnej koník, který tam byl. při focení jsem až nemilosrdně usekla slečnu jezdkyni...

a druhej Hafík...

15.7.2007 10:16

microfon napsal(a):
a druhej Hafík...

A jedna šimla ČSP z domácího ranče při pole bendingu

15.7.2007 10:21

microfon napsal(a):
A jedna šimla ČSP z domácího ranče při pole bendingu

a ještě jednou musím dát toho prvního nádhernýho haflinga v akci (Ulička)

15.7.2007 10:28

microfon napsal(a):
a ještě jednou musím dát toho prvního nádhernýho haflinga v akci (Ulička)

a rodeový huculák při tyčkách, taky měl docela dobrý mety..!!!

15.7.2007 11:49

microfon napsal(a):
a rodeový huculák při tyčkách, taky měl docela dobrý mety..!!!

To je super! Tak vidím, že i poníci a western jdou k sobě! Nedalek od nás bude taky jeden veřejňák, tak snad budou pak fotečky!

15.7.2007 13:21

pegaska pony napsal(a):
To je super! Tak vidím, že i poníci a western jdou k sobě! Nedalek od nás bude taky jeden veřejňák, tak snad budou pak fotečky!

racina vita: jak jste byli ve Veselí nad Lužnicí mám tam příbuzný sestřenku, a 1 km od Veselí ve vesnici Horusice mám babičku tak někdy zajedu

15.7.2007 20:21

microfon napsal(a):

tak když už sem našla svoji fotku i tady, prozradím vám ty jména ta paní na té hnědce sem já - Silva (podrobnosti si najdete jistě jinde, třeba www.westernes.cz a rodeo corralu) a klisna se jmenuje Ponka je to WPB, 12let, KVH 129cm a je to výbornej kůň-mám ji od ročka. Ryzák je taky můj kůň-jmenuje se Bask, plemeno neznámé-kříženec, věk 16let, KVH 148cm a jezdec je Vašek a je mu něco málo přes 40let Děkujeme za zhodnocení našich výkonů, ale s oběma koňma sem už v Malenicích měla lepší výsledek. Pokud někoho zajímají podrobnosti občas nahlédnětě na moje stránky www.ponkawa.com

A ZADAVATELKU PROSÍM O ZASLÁNÍ FOTEK, JE TO MOŽNÉ? DĚKUJU

16.7.2007 13:50

racina napsal(a):

Ahoj, dávám fotky z drezurního soustředění s mou poničkou. Strakatá Jitřenka, 9 let ČSP

16.7.2007 13:51

casi napsal(a):
Ahoj, dávám fotky z drezurního soustředění s mou poničkou. Strakatá Jitřenka, 9 let ČSP

A ještě klusová fotka

16.7.2007 13:52

casi napsal(a):
A ještě klusová fotka

a taky cvalová

16.7.2007 13:54

casi napsal(a):
a taky cvalová

a ještě ověření správnosti přilnutí, vytažení otěží v kroku

16.7.2007 14:19

casi napsal(a):
a ještě ověření správnosti přilnutí, vytažení otěží v kroku

Ivana Marková - Dobrý den, fotečky jsou moc hezké, kobylka i vy vypadáte moc hezky. A jak se má Damián?

16.7.2007 20:28

madlenka napsal(a):
Ivana Marková - Dobrý den, fotečky jsou moc hezké, kobylka i vy vypadáte moc hezky. A jak se má Damián?

Moc hezké!Kolik má KVH?

17.7.2007 07:41

pegaska pony napsal(a):
Moc hezké!Kolik má KVH?

Díky za pochvalu, ale já musím ještě moc pracovat na svém sedu. Dala jsem sem fotky, kdybyste také někdo chtěl jet na drezurní soustředění, trenérka má poníky moc ráda. Damián je už valášek, je to moc hodný koník. Má se rád s Jitřenky dcerou Casifou, blbnou spolu ve výběhu. Jitřenka má KHV 134 cm.

17.7.2007 08:40

casi napsal(a):
Díky za pochvalu, ale já musím ještě moc pracovat na svém sedu. Dala jsem sem fotky, kdybyste také někdo chtěl jet na drezurní soustředění, trenérka má poníky moc ráda. Damián je už valášek, je to moc hodný koník. Má se rád s Jitřenky dcerou Casifou, blbnou spolu ve výběhu. Jitřenka má KHV 134 cm.

Tak zase něco přidám, ta strakatá kobylka je nádherná

17.7.2007 08:42

thesis napsal(a):
Tak zase něco přidám, ta strakatá kobylka je nádherná

Shayla a její dostihový den

17.7.2007 08:44

thesis napsal(a):
Shayla a její dostihový den

Snad se v dospělosti ještě vejdeme k poníkům

17.7.2007 08:46

thesis napsal(a):
Snad se v dospělosti ještě vejdeme k poníkům

A Lupínek

17.7.2007 08:50

thesis napsal(a):
A Lupínek

A poslední zase Shayla.Fotky Lupa z této série sem radši nedám,je na nich jezdec který údajně jezdil spousty koní a mě příjde že jen houpacího takže aby se nezvedla vlna kritiky že si nechám týrat koně.Už teda nenechám,fakt mi přišlo že se mu tím ubližuje, byl zcela bez jiskry.Valašisko moje zlaté, semnou jezdí jak ďábel a spíš brzdím než pobízím.Ale nebojte není to neposlušnost takhle to spolu máme.

17.7.2007 09:37

thesis napsal(a):
A poslední zase Shayla.Fotky Lupa z této série sem radši nedám,je na nich jezdec který údajně jezdil spousty koní a mě příjde že jen houpacího takže aby se nezvedla vlna kritiky že si nechám týrat koně.Už teda nenechám,fakt mi přišlo že se mu tím ubližuje, byl zcela bez jiskry.Valašisko moje zlaté, semnou jezdí jak ďábel a spíš brzdím než pobízím.Ale nebojte není to neposlušnost takhle to spolu máme.

dík za pochvalu, Jíťa je miláček, je výborně jezditelná a moc hodná. Vaši koníci jsou taky krásní.

17.7.2007 21:30

casi napsal(a):
dík za pochvalu, Jíťa je miláček, je výborně jezditelná a moc hodná. Vaši koníci jsou taky krásní.

Přidám pár nových foteček.
Takže...hlavička Soni.

17.7.2007 21:35

pegaska pony napsal(a):
Přidám pár nových foteček.
Takže...hlavička Soni.

Já a Sonia. Trochu jsem se schovala za páskem.

17.7.2007 21:39

pegaska pony napsal(a):
Já a Sonia. Trochu jsem se schovala za páskem.

...

18.7.2007 08:43

eowyn napsal(a):
racina vita: jak jste byli ve Veselí nad Lužnicí mám tam příbuzný sestřenku, a 1 km od Veselí ve vesnici Horusice mám babičku tak někdy zajedu

no tak to se stav klidně budu ráda, ale bydlím v Kardašově Řečici

18.7.2007 09:56

pegaska pony napsal(a):

ahoooj :-) taky přidám :-) Takhle jsme jí chladila. Sítovanou deku do kyble s vodou a pak na zada, kobylka byla v sedmým nebi :-) Ty vedra jsou strašný

18.7.2007 09:56

racina napsal(a):
ahoooj :-) taky přidám :-) Takhle jsme jí chladila. Sítovanou deku do kyble s vodou a pak na zada, kobylka byla v sedmým nebi :-) Ty vedra jsou strašný

18.7.2007 09:57

racina napsal(a):

manžílek a dva hafani a Barčaaaa

18.7.2007 09:58

racina napsal(a):
manžílek a dva hafani a Barčaaaa

a jedeme ven

18.7.2007 12:19

racina napsal(a):
a jedeme ven

Ahoj poníkáři!

Nevadí, když se přidám? Jsem majitelka poníka - Juráška. Pokud mě přijmete mezi vás, tak vám o něm klidně něco napíšu.

18.7.2007 12:24

racina napsal(a):
a jedeme ven

Dobrý den, zdravím všechny poníkáře. Já jsem tu nová na radu mé kamarádky -. Všichni máte moc hezké koníky a já se tedy taky musím pochlubit Jsem majitelkou haflinga - Whipsy a welshe (zřejmě čistokrevný cob, ale to nikdo neví ) Monarcha. Také máme u nás na ustájení malinkou klisničku WMP(A) Mess. Jinak méte všichni moc krásné fotky, úplně vám závidím, jelikož já nemám foťák

18.7.2007 14:00

simcikova napsal(a):
Dobrý den, zdravím všechny poníkáře. Já jsem tu nová na radu mé kamarádky -. Všichni máte moc hezké koníky a já se tedy taky musím pochlubit Jsem majitelkou haflinga - Whipsy a welshe (zřejmě čistokrevný cob, ale to nikdo neví ) Monarcha. Také máme u nás na ustájení malinkou klisničku WMP(A) Mess. Jinak méte všichni moc krásné fotky, úplně vám závidím, jelikož já nemám foťák

Tak to jsme tu nové dvě

Tady fotka Dianky.Ponička, kterou jsem měla na výcvik. Hodná a chyrta - občas dost vyčůraná..

18.7.2007 14:02

jurasek1 napsal(a):
Tak to jsme tu nové dvě

Tady fotka Dianky.Ponička, kterou jsem měla na výcvik. Hodná a chyrta - občas dost vyčůraná..

Tady se učila do přepravníku..

PS: na datum nekoukejte - mám ho špatně nastavené a nejde mi přehodit

18.7.2007 14:03

jurasek1 napsal(a):
Tady se učila do přepravníku..

PS: na datum nekoukejte - mám ho špatně nastavené a nejde mi přehodit

.

18.7.2007 14:11

jurasek1 napsal(a):
.

A tady kobylka Dorka..Patří mé kamarádce.Teď má pod sebou prcka

18.7.2007 14:21

jurasek1 napsal(a):

A tady Jurášek..

18.7.2007 15:18

racina napsal(a):

Ahoj!!
Mate tady nadherne fotky uzasnych mini koniku, ja jsem taky velky vyznavac malych koni...jsem tedy hlavne na arabky, ale mela jsem tu cest trenovat mesic jednoho valaska haflinga a od te doby miluji poniky!!!To co jsem s nim zazila...proste parada....

18.7.2007 15:19

gianna napsal(a):
Ahoj!!
Mate tady nadherne fotky uzasnych mini koniku, ja jsem taky velky vyznavac malych koni...jsem tedy hlavne na arabky, ale mela jsem tu cest trenovat mesic jednoho valaska haflinga a od te doby miluji poniky!!!To co jsem s nim zazila...proste parada....

jeste jedna fotecka...byl to fakt mazlik

18.7.2007 16:14

jurasek1 napsal(a):

A hele fotky z Těšína, no Dia je teď v Agricoopu,pokud tam je.A Doris byla na statku,takže je u soukromníka?Ta se má,vypadá dobře.Odkud jsi?Jurášek to asi nebude ten z Třince že?

Lupínek z Třineckého okolí a "jezdec"

18.7.2007 16:26

gianna napsal(a):
jeste jedna fotecka...byl to fakt mazlik

Ahoj,po dlouhé době se sem jdu na Vás podívat a koukám že spousta nových poníků a jejich lidček.
Šárko co je to za haflinga????Není po Maditovi???
Ještě jsem tě chtěla moooc pochválit.Vyděla jsem tě s Gaborem(snad to píšu dobře) na akci dámy v sedle a moc se nám to líbylo.Vytáhla jsem celou rodinu na výlet a i táta který jinak koně nemusí ti tleskal jak o život.Nakonec jsme vyhráli dort,tkaže jsme odcházeli nadšený

18.7.2007 17:39

thesis napsal(a):
A hele fotky z Těšína, no Dia je teď v Agricoopu,pokud tam je.A Doris byla na statku,takže je u soukromníka?Ta se má,vypadá dobře.Odkud jsi?Jurášek to asi nebude ten z Třince že?

Lupínek z Třineckého okolí a "jezdec"

Nene, Jurášek z Třince není

O kobylkách toho víc nevím, jen jsem párkrát trénovala tu hnědou..A ta světlá - to mi posílala kamarádka foto že jí jezdí a jestli bych jí taky nechtěla trénovat, ale já mám už Juráška..

Jinak já jsem od Šumavy..Kousek od Třince mám kamarádku, ale nevím přesně název vesnice

Tady Jurášek - utíkající

18.7.2007 19:05

v v napsal(a):
Ahoj,po dlouhé době se sem jdu na Vás podívat a koukám že spousta nových poníků a jejich lidček.
Šárko co je to za haflinga????Není po Maditovi???
Ještě jsem tě chtěla moooc pochválit.Vyděla jsem tě s Gaborem(snad to píšu dobře) na akci dámy v sedle a moc se nám to líbylo.Vytáhla jsem celou rodinu na výlet a i táta který jinak koně nemusí ti tleskal jak o život.Nakonec jsme vyhráli dort,tkaže jsme odcházeli nadšený

Tak to jsem rada, ze jsme se vam s Gaborkem libili....Stanley tam mel vystupovat taky ale majitelka uz nemela penize na jeho dalsi trnink tak si ho odvezla. Takze je to Hafling stanley - ale po kom je to bych se musela mrknout nekam do historie...jinak byl to super konik...

19.7.2007 13:22

racina napsal(a):

Ahojky všichni noví i staří dobří známí poníkáři.... !!!! TAk sjem se vrátil z vandru, tak dám pár foteček-
Moje spolujezdkyně Zuzka a valášeki Ziky(shagya*hucul)

19.7.2007 13:27

microfon napsal(a):
Ahojky všichni noví i staří dobří známí poníkáři.... !!!! TAk sjem se vrátil z vandru, tak dám pár foteček-
Moje spolujezdkyně Zuzka a valášeki Ziky(shagya*hucul)

A já v Píseckých horách-ty kopečky byl pro Eli docela zážitek

19.7.2007 14:52

microfon napsal(a):
A já v Píseckých horách-ty kopečky byl pro Eli docela zážitek

Juuu, tolik nových osobností!
Dianka se mi vždycky líbila, je taky taková menší jak moje Sonia i tu barvičku mají skoro stejnou.
Já jsem zrovna dneska měla trénink a začali jsme trochu i skákat, spíše vyvýšené kavalety, ale mě to je celkem jedno že to není šedesátka
Navíc, Sonička má krásný skok.
Microfon: Jak bylo na tom vandru? Kde jste jezdili?

19.7.2007 16:28

pegaska pony napsal(a):
Juuu, tolik nových osobností!
Dianka se mi vždycky líbila, je taky taková menší jak moje Sonia i tu barvičku mají skoro stejnou.
Já jsem zrovna dneska měla trénink a začali jsme trochu i skákat, spíše vyvýšené kavalety, ale mě to je celkem jedno že to není šedesátka
Navíc, Sonička má krásný skok.
Microfon: Jak bylo na tom vandru? Kde jste jezdili?

Ahoj poníkáři, tak jaký byl dneska den? My jsme byli zase dneska opět plavit a to kompletně celá stáj - 4 členové rodiny, 2 členové stáje, 3 koníci a 3 pejsci V rybníce se nám moc líbilo, ani jsme nechtěli domů , ale museli jsme, jelikož nám přivezli nový přírůstek Byli jsme docela natěšení, co nám přijede, ale když tu byl docela nám padali oči z důlků
Přijel takový chudáček malý shetlandík, širší než vyšší, 2x kousl tu paní co ho přivezla a pak když sem ho seznamovala s Moníškem, tak se pokopali A chcete se zasmát? Ta paní mi psala, že by potřebovala obsednout poníka pro děti Tak tenhle šmejdík, jestli bude pro děti, tak nám to dá hodně práce

19.7.2007 21:33

simcikova napsal(a):
Ahoj poníkáři, tak jaký byl dneska den? My jsme byli zase dneska opět plavit a to kompletně celá stáj - 4 členové rodiny, 2 členové stáje, 3 koníci a 3 pejsci V rybníce se nám moc líbilo, ani jsme nechtěli domů , ale museli jsme, jelikož nám přivezli nový přírůstek Byli jsme docela natěšení, co nám přijede, ale když tu byl docela nám padali oči z důlků
Přijel takový chudáček malý shetlandík, širší než vyšší, 2x kousl tu paní co ho přivezla a pak když sem ho seznamovala s Moníškem, tak se pokopali A chcete se zasmát? Ta paní mi psala, že by potřebovala obsednout poníka pro děti Tak tenhle šmejdík, jestli bude pro děti, tak nám to dá hodně práce

Jerry měl dnes jen lonž pod vedením Lucky

19.7.2007 21:33

klafus napsal(a):
Jerry měl dnes jen lonž pod vedením Lucky

.

20.7.2007 09:55

klafus napsal(a):
a posledníí

klafus: Má fakt supr čupr hřívu. Co je to za plemeno?Koliv má KVH?

Přidejte reakci

Přidat smajlík