tak moje kobylka před mojí prací :-)
Vozili jsme v tom městě děcka - ukončení školního roku.
Tak jsem hned musela před hotel
racina
napsal(a):
a tady personál s mrkvičkou
pegaska pony
napsal(a):
My si užívali ve vodě....
A taky trochu pojezdili...
pegaska pony
napsal(a):
A taky trochu pojezdili...
A ještě ve vodě i s ostatníma...
pegaska pony
napsal(a):
A ještě ve vodě i s ostatníma...
My byli ve vodě pozávodech a jaksi sem si nevzala tričko tak tam straším v košili =D
jezabel
napsal(a):
My byli ve vodě pozávodech a jaksi sem si nevzala tričko tak tam straším v košili =D
Nějak tu nikdo nechodí! No toto, že by každý na dovolené?
Přidám foto, jak jsem si jednou skočila u jednoho koníkaSnad se nezvedne vlna kritiky, ještě jsem ve skocích ,,zelenáč"!
pegaska pony
napsal(a):
Přidám foto, jak jsem si jednou skočila u jednoho koníkaSnad se nezvedne vlna kritiky, ještě jsem ve skocích ,,zelenáč"!
Ještě jedna...tady cval s koníky...
racina
napsal(a):
a hříva z blízka
racina:
Nádherně zapletené,!!!Závidím!!!- moje holky zatím mají hřívy krátké a hlavně Bobiška je zatím na ježka,ale až jí to doroste aspoń trochu hned taky zapletu.
pegaska pony
napsal(a):
Peg.Pony: Vlna kritiky? tady u nás na poníkářích->to snad ne!!!!!
P:S Já i kobča jsme taky zelenáči, tak raději ani žádné fotky nad skokem nemáme (ale kdyby jste viděli našeho Huberta, jak jsme kompletně rouzbouraly celý parkureček až i stojany padaly...jediný skok nezůstal nedotčen
)
racina
napsal(a):
Naše přesvesnicová sousedka, co má již rok hříbě poníka, mu koupila kamaráda, valáška po Schoenbrunn Tygr. Jelikož je Bobiška malá a já nemám s kým jezdit, domluvili jsme se, že budem jezdit spolu ven. Už se moc těším!!!. Tak jistě v budoucnu tady přibudou další fotky tohoto fešáka...
microfon
napsal(a):
Naše přesvesnicová sousedka, co má již rok hříbě poníka, mu koupila kamaráda, valáška po Schoenbrunn Tygr. Jelikož je Bobiška malá a já nemám s kým jezdit, domluvili jsme se, že budem jezdit spolu ven. Už se moc těším!!!. Tak jistě v budoucnu tady přibudou další fotky tohoto fešáka...
Je super, když jezdí dva. Vždycky je sranda a koníci si občas na nějakém políčku zazávodí.
Jinak...už jsem si myslela, že poníkáři na Fauně definitivně skončili, nikdo tu nepsal a naše ,,rubrika" se přesouvala až na druhou stránku. Tak to jsem ráda, že se to zase dalo dohromady.
Ještě jednu fotečku z plavení
pegaska pony
napsal(a):
Je super, když jezdí dva. Vždycky je sranda a koníci si občas na nějakém políčku zazávodí.
Jinak...už jsem si myslela, že poníkáři na Fauně definitivně skončili, nikdo tu nepsal a naše ,,rubrika" se přesouvala až na druhou stránku. Tak to jsem ráda, že se to zase dalo dohromady.
Ještě jednu fotečku z plavení
nazdárek krásný fotečky, přidám sem taky nějaký :-)
Dneska jsme byly v kruhovce a hráli si :-) a pak ve výběhu či ve vodě :-)
Snad se budou líbit
racina
napsal(a):
nazdárek krásný fotečky, přidám sem taky nějaký :-)
Dneska jsme byly v kruhovce a hráli si :-) a pak ve výběhu či ve vodě :-)
Snad se budou líbit
a takhle jsme přibraly
pegaska pony
napsal(a):
Krásný! Tvoje kobča má fakt maličký ohonTo má vydrbané?
právě že jsme jí tak koupili, ale naštěstí už dorůstá, měla ho ještě kratší a nahoře rozdrbáno :-)
racina
napsal(a):
právě že jsme jí tak koupili, ale naštěstí už dorůstá, měla ho ještě kratší a nahoře rozdrbáno :-)
pegaska pony
napsal(a):
Na to rozdrbané doporučuji LeovetMě se osvědčil.
no přesně to mám a pomohl nám :-) Takže taky doporučuji díky :-) Je docela drahej, ale opravdu fungujeeeeeeeeeee
racina
napsal(a):
no přesně to mám a pomohl nám :-) Takže taky doporučuji díky :-) Je docela drahej, ale opravdu fungujeeeeeeeeeee
a poslední po koupeli, vyhazovala na louce o sto péro
racina
napsal(a):
Tak aby jsme se sunuli dál trošku to zasypu fotkama
thesis
napsal(a):
Tak aby jsme se sunuli dál trošku to zasypu fotkama
A teď plavení. Lupínek a Sonia a semtam i Mirka
thesis
napsal(a):
A teď plavení. Lupínek a Sonia a semtam i Mirka
Lupínek je vodní a hraje si jak malý jarda
thesis
napsal(a):
Lupínek si občas hraje i na potápěče a strčí hlavu až po uši pod vodu a pak mžourá jak kocour po ránu
thesis
napsal(a):
Lupínek si občas hraje i na potápěče a strčí hlavu až po uši pod vodu a pak mžourá jak kocour po ránu
A z plavení poslední
thesis
napsal(a):
Shayla ožírá mladou švestku
Tenhle pysk hodila při náznaku kousnutí druhého koně - na kterém jsem zrovna seděla.Hold jak je Lupin pod sedlem tak si na něj troufá v ohradě je jak pipinka jelikož zatím velí on
thesis
napsal(a):
Tenhle pysk hodila při náznaku kousnutí druhého koně - na kterém jsem zrovna seděla.Hold jak je Lupin pod sedlem tak si na něj troufá v ohradě je jak pipinka jelikož zatím velí on
"Smývání čistoty"
racina
napsal(a):
strelish
napsal(a):
Ahoj všem poníkářům!
Od srpnového čísla časopisu Koně & hříbata bude časopis obsahovat pravidelnou rubriku -> Pony koutek. Ráda bych tímto požádala všechny, kdo chtějí - napište mi o sobě a svém poníkovi - zážitky, zkušenosti, rady jiným poníkářům, jaký váš poník je, pošlete foto, stačí jen pár řádků! V pony koutku chceme udělat prostor našim čtenářům. Dejte o sobě vědět ostatním, kdo se o poníky zajímají
Na všechny příspěvky se těší redakce časopisu Koně & hříbata, redakce@koneahribata.cz
zuzule
napsal(a):
Ahoj všem poníkářům!
Od srpnového čísla časopisu Koně & hříbata bude časopis obsahovat pravidelnou rubriku -> Pony koutek. Ráda bych tímto požádala všechny, kdo chtějí - napište mi o sobě a svém poníkovi - zážitky, zkušenosti, rady jiným poníkářům, jaký váš poník je, pošlete foto, stačí jen pár řádků! V pony koutku chceme udělat prostor našim čtenářům. Dejte o sobě vědět ostatním, kdo se o poníky zajímají
Na všechny příspěvky se těší redakce časopisu Koně & hříbata, redakce@koneahribata.cz
Dobrý nápad,každopádně já nevím co bych psala...kdybych už nějak měla psát.
zuzule
napsal(a):
Ahoj všem poníkářům!
To je fakt,já bych klidně napsala ale opravdu nevím co???? Tak sand aspoň někoho jiného něco napadne a přispěje vám
racina
napsal(a):
TAky máte takový spousty fotek końských hybridů???
Ty moje blbky pořád lezou jen u sebe no a pak těžko mohu mít ěnjaké pěkné fotky!!!
microfon
napsal(a):
To je fakt,já bych klidně napsala ale opravdu nevím co???? Tak sand aspoň někoho jiného něco napadne a přispěje vám
Bude to věnováno jen a jen poníkům a jejich jezdcům, takkže můžete napsat co s poníkem děláte či neděláte, jak se poník jmenuje, jak je starý, co všechno umí, jak dlouho už se znáte, co jste všechno prožili.. a přiložit fotečku a je to
Já už připravuju článeček o shetlandském hříbátku z Vyškova
Není roztomilounké?
microfon
napsal(a):
TAky máte takový spousty fotek końských hybridů???
Ty moje blbky pořád lezou jen u sebe no a pak těžko mohu mít ěnjaké pěkné fotky!!!
Ahoj,tak jak se tu máte?pěkně to tu poposkočilo,,,,,No já jsem\ na Dovče,V Jižních Čechách, v České Olešné,mají tu také koně,tak je chodím okukovat,,,..
Na fotce koně z Olešné..a já......
luda
napsal(a):
Ahoj,tak jak se tu máte?pěkně to tu poposkočilo,,,,,No já jsem\ na Dovče,V Jižních Čechách, v České Olešné,mají tu také koně,tak je chodím okukovat,,,..
Na fotce koně z Olešné..a já......
Ludo-diblo,prosimtě není to olešná u plzně,u rokycan? odtama mám kobylku a je tam ustájen její syn,přidávám jeho foto.
anushka
napsal(a):
Ludo-diblo,prosimtě není to olešná u plzně,u rokycan? odtama mám kobylku a je tam ustájen její syn,přidávám jeho foto.
Ahoj,,,,není,. České Budějovice,kousek odtamtud....tak tak jsem já,,,,,,ale krýsný koník
jeden z koní
luda
napsal(a):
Ahoj,,,,není,. České Budějovice,kousek odtamtud....tak tak jsem já,,,,,,ale krýsný koník
jeden z koní
a druhý
luda
napsal(a):
a druhý
ahojte! můžu se přidat?? mám doma arábka, ale jako společníka shetlanďáčka!! je to moje zlatíčko!! je hnědý a na zádech má bílá křídla..proto dostal jméno Pegas!!!
bebca
napsal(a):
ahojte! můžu se přidat?? mám doma arábka, ale jako společníka shetlanďáčka!! je to moje zlatíčko!! je hnědý a na zádech má bílá křídla..proto dostal jméno Pegas!!!
jak si užíváte bláto? My jsme veelmi znechuceny a těšíme se na sluníčko
Zepředu
neonka
napsal(a):
jak si užíváte bláto? My jsme veelmi znechuceny a těšíme se na sluníčko
Zepředu
I zezadu
luda
napsal(a):
Ahoj,lidíčky No mě je strašně smutno,po mejch kobylkých,,,a to aš; v Sobotu dorazím domů,,,,ale těším se uš teď...A co vy a koníci,co nového,,,premýšlím co nového naučit kobylky,,,nevěděl by jste někdo něco,,,rada se přiučím
jo a nemáte někdo naprodej navajo,nebo nějakou dobrou deku pod Western sedlo?
pegaska pony
napsal(a):
Jedu taky na týden na prázky. Ale už jsem si sehnala na koníka ,,hlídání!
Nějak se nám to tu nerozjíždí!Tak já přidám nové fotky z pastvy, fotila Thesis.
pegaska pony
napsal(a):
Nějak se nám to tu nerozjíždí!Tak já přidám nové fotky z pastvy, fotila Thesis.
a další
racina
napsal(a):
Moje kobylenka si vodičku opravdu dokáže užít.
cream
napsal(a):
Moje kobylenka si vodičku opravdu dokáže užít.
na procházce k babičce
cream
napsal(a):
na procházce k babičce
ale většinou nás kolemjdoucí vidí spíš takhle
cream
napsal(a):
ale většinou nás kolemjdoucí vidí spíš takhle
můj pejsek Rambošek Miluje návštěvy
cream
napsal(a):
můj pejsek Rambošek Miluje návštěvy
Ještě můj přítel Marian s Melisskou, která ho ve vodě pořádně vyšplouchala.
cream
napsal(a):
Ještě můj přítel Marian s Melisskou, která ho ve vodě pořádně vyšplouchala.
...pak mu uteklateda uplavala
cream
napsal(a):
...pak mu uteklateda uplavala
... a takhle se mu smála
cream
napsal(a):
... a takhle se mu smála
Nakonec byla ale chycena, tak aspoň kalila vodu a strašila malé rybičky.
cream
napsal(a):
Nakonec byla ale chycena, tak aspoň kalila vodu a strašila malé rybičky.
Vidím, že už zase zaplácávám... tek se ještě pochlubím. Moje první odchované štěňátko. Zůstal doma.
cream
napsal(a):
Vidím, že už zase zaplácávám... tek se ještě pochlubím. Moje první odchované štěňátko. Zůstal doma.
Krásní pejsci->ale na Melissku teda nemají!!!
Tak my zítra vyrážíme na vandr, jsem moc zvědavá na Elišku jak to v tom vedru zvládne, počítám že povětšinou pujdu také po svých! Beru fo´ták tak potom sem dám nějakou fotečku, protže pojedem na Ixion za Mérenskýma koníkama
racina
napsal(a):
A dovolím si přiložit pár fotek poníků z rodea v malenicích...
Tenhle nádhernej Hafík měl i rakouskej výžeh a to musel mít nejmíň 155KVH-jo takovýho jsem tenkrát sháněla,ale nikde nic podobného nebylo->tak mám Elišku:-)
microfon
napsal(a):
A dovolím si přiložit pár fotek poníků z rodea v malenicích...
Tenhle nádhernej Hafík měl i rakouskej výžeh a to musel mít nejmíň 155KVH-jo takovýho jsem tenkrát sháněla,ale nikde nic podobného nebylo->tak mám Elišku:-)
tahle paní je taky dost uspěšná (ovšem nemám pamatováka na jména:-( ) a ponička má tak sotva 130KVH, a na tom druhym pony ryzákovi tady team peningoval tak 60letý děda=bezva dvojice|!!!
microfon
napsal(a):
tahle paní je taky dost uspěšná (ovšem nemám pamatováka na jména:-( ) a ponička má tak sotva 130KVH, a na tom druhym pony ryzákovi tady team peningoval tak 60letý děda=bezva dvojice|!!!
no a pro suvereně nejnejnej koník, který tam byl. při focení jsem až nemilosrdně usekla slečnu jezdkyni...
microfon
napsal(a):
no a pro suvereně nejnejnej koník, který tam byl. při focení jsem až nemilosrdně usekla slečnu jezdkyni...
a druhej Hafík...
microfon
napsal(a):
a druhej Hafík...
A jedna šimla ČSP z domácího ranče při pole bendingu
microfon
napsal(a):
A jedna šimla ČSP z domácího ranče při pole bendingu
a ještě jednou musím dát toho prvního nádhernýho haflinga v akci (Ulička)
microfon
napsal(a):
a ještě jednou musím dát toho prvního nádhernýho haflinga v akci (Ulička)
a rodeový huculák při tyčkách, taky měl docela dobrý mety..!!!
microfon
napsal(a):
tak když už sem našla svoji fotku i tady, prozradím vám ty jména ta paní na té hnědce sem já - Silva (podrobnosti si najdete jistě jinde, třeba www.westernes.cz a rodeo corralu) a klisna se jmenuje Ponka je to WPB, 12let, KVH 129cm a je to výbornej kůň-mám ji od ročka. Ryzák je taky můj kůň-jmenuje se Bask, plemeno neznámé-kříženec, věk 16let, KVH 148cm a jezdec je Vašek a je mu něco málo přes 40let
Děkujeme za zhodnocení našich výkonů, ale s oběma koňma sem už v Malenicích měla lepší výsledek. Pokud někoho zajímají podrobnosti občas nahlédnětě na moje stránky www.ponkawa.com
A ZADAVATELKU PROSÍM O ZASLÁNÍ FOTEK, JE TO MOŽNÉ? DĚKUJU
racina
napsal(a):
Ahoj, dávám fotky z drezurního soustředění s mou poničkou. Strakatá Jitřenka, 9 let ČSP
casi
napsal(a):
Ahoj, dávám fotky z drezurního soustředění s mou poničkou. Strakatá Jitřenka, 9 let ČSP
A ještě klusová fotka
casi
napsal(a):
a taky cvalová
a ještě ověření správnosti přilnutí, vytažení otěží v kroku
pegaska pony
napsal(a):
Moc hezké!Kolik má KVH?
Díky za pochvalu, ale já musím ještě moc pracovat na svém sedu. Dala jsem sem fotky, kdybyste také někdo chtěl jet na drezurní soustředění, trenérka má poníky moc ráda. Damián je už valášek, je to moc hodný koník. Má se rád s Jitřenky dcerou Casifou, blbnou spolu ve výběhu. Jitřenka má KHV 134 cm.
casi
napsal(a):
Díky za pochvalu, ale já musím ještě moc pracovat na svém sedu. Dala jsem sem fotky, kdybyste také někdo chtěl jet na drezurní soustředění, trenérka má poníky moc ráda. Damián je už valášek, je to moc hodný koník. Má se rád s Jitřenky dcerou Casifou, blbnou spolu ve výběhu. Jitřenka má KHV 134 cm.
Tak zase něco přidám, ta strakatá kobylka je nádherná
thesis
napsal(a):
Tak zase něco přidám, ta strakatá kobylka je nádherná
Shayla a její dostihový den
thesis
napsal(a):
Shayla a její dostihový den
Snad se v dospělosti ještě vejdeme k poníkům
thesis
napsal(a):
Snad se v dospělosti ještě vejdeme k poníkům
A Lupínek
thesis
napsal(a):
A Lupínek
A poslední zase Shayla.Fotky Lupa z této série sem radši nedám,je na nich jezdec který údajně jezdil spousty koní a mě příjde že jen houpacího takže aby se nezvedla vlna kritiky že si nechám týrat koně.Už teda nenechám,fakt mi přišlo že se mu tím ubližuje, byl zcela bez jiskry.Valašisko moje zlaté, semnou jezdí jak ďábel a spíš brzdím než pobízím.Ale nebojte není to neposlušnost takhle to spolu máme.
thesis
napsal(a):
A poslední zase Shayla.Fotky Lupa z této série sem radši nedám,je na nich jezdec který údajně jezdil spousty koní a mě příjde že jen houpacího takže aby se nezvedla vlna kritiky že si nechám týrat koně.Už teda nenechám,fakt mi přišlo že se mu tím ubližuje, byl zcela bez jiskry.Valašisko moje zlaté, semnou jezdí jak ďábel a spíš brzdím než pobízím.Ale nebojte není to neposlušnost takhle to spolu máme.
dík za pochvalu, Jíťa je miláček, je výborně jezditelná a moc hodná. Vaši koníci jsou taky krásní.
casi
napsal(a):
dík za pochvalu, Jíťa je miláček, je výborně jezditelná a moc hodná. Vaši koníci jsou taky krásní.
Přidám pár nových foteček.
Takže...hlavička Soni.
pegaska pony
napsal(a):
Přidám pár nových foteček.
Takže...hlavička Soni.
Já a Sonia. Trochu jsem se schovala za páskem.
pegaska pony
napsal(a):
Já a Sonia. Trochu jsem se schovala za páskem.
...
pegaska pony
napsal(a):
ahoooj :-) taky přidám :-) Takhle jsme jí chladila. Sítovanou deku do kyble s vodou a pak na zada, kobylka byla v sedmým nebi :-) Ty vedra jsou strašný
racina
napsal(a):
ahoooj :-) taky přidám :-) Takhle jsme jí chladila. Sítovanou deku do kyble s vodou a pak na zada, kobylka byla v sedmým nebi :-) Ty vedra jsou strašný
racina
napsal(a):
a jedeme ven
Dobrý den, zdravím všechny poníkáře. Já jsem tu nová na radu mé kamarádky -. Všichni máte moc hezké koníky a já se tedy taky musím pochlubit
Jsem majitelkou haflinga - Whipsy a welshe (zřejmě čistokrevný cob, ale to nikdo neví
) Monarcha. Také máme u nás na ustájení malinkou klisničku WMP(A) Mess.
Jinak méte všichni moc krásné fotky, úplně vám závidím, jelikož já nemám foťák
simcikova
napsal(a):
Dobrý den, zdravím všechny poníkáře. Já jsem tu nová na radu mé kamarádky -. Všichni máte moc hezké koníky a já se tedy taky musím pochlubit
Jsem majitelkou haflinga - Whipsy a welshe (zřejmě čistokrevný cob, ale to nikdo neví
) Monarcha. Také máme u nás na ustájení malinkou klisničku WMP(A) Mess.
Jinak méte všichni moc krásné fotky, úplně vám závidím, jelikož já nemám foťák
Tak to jsme tu nové dvě
Tady fotka Dianky.Ponička, kterou jsem měla na výcvik. Hodná a chyrta - občas dost vyčůraná..
jurasek1
napsal(a):
Tak to jsme tu nové dvě
Tady fotka Dianky.Ponička, kterou jsem měla na výcvik. Hodná a chyrta - občas dost vyčůraná..
Tady se učila do přepravníku..
PS: na datum nekoukejte - mám ho špatně nastavené a nejde mi přehodit
jurasek1
napsal(a):
Tady se učila do přepravníku..
PS: na datum nekoukejte - mám ho špatně nastavené a nejde mi přehodit
.
jurasek1
napsal(a):
.
A tady kobylka Dorka..Patří mé kamarádce.Teď má pod sebou prcka
jurasek1
napsal(a):
A tady Jurášek..
racina
napsal(a):
Ahoj!!
Mate tady nadherne fotky uzasnych mini koniku, ja jsem taky velky vyznavac malych koni...jsem tedy hlavne na arabky, ale mela jsem tu cest trenovat mesic jednoho valaska haflinga a od te doby miluji poniky!!!To co jsem s nim zazila...proste parada....
gianna
napsal(a):
Ahoj!!
Mate tady nadherne fotky uzasnych mini koniku, ja jsem taky velky vyznavac malych koni...jsem tedy hlavne na arabky, ale mela jsem tu cest trenovat mesic jednoho valaska haflinga a od te doby miluji poniky!!!To co jsem s nim zazila...proste parada....
jeste jedna fotecka...byl to fakt mazlik
jurasek1
napsal(a):
A hele fotky z Těšína, no Dia je teď v Agricoopu,pokud tam je.A Doris byla na statku,takže je u soukromníka?Ta se má,vypadá dobře.Odkud jsi?Jurášek to asi nebude ten z Třince že?
Lupínek z Třineckého okolí a "jezdec"
gianna
napsal(a):
jeste jedna fotecka...byl to fakt mazlik
Ahoj,po dlouhé době se sem jdu na Vás podívat a koukám že spousta nových poníků a jejich lidček.
Šárko co je to za haflinga????Není po Maditovi???
Ještě jsem tě chtěla moooc pochválit.Vyděla jsem tě s Gaborem(snad to píšu dobře) na akci dámy v sedle a moc se nám to líbylo.Vytáhla jsem celou rodinu na výlet a i táta který jinak koně nemusí ti tleskal jak o život.Nakonec jsme vyhráli dort,tkaže jsme odcházeli nadšený
thesis
napsal(a):
A hele fotky z Těšína, no Dia je teď v Agricoopu,pokud tam je.A Doris byla na statku,takže je u soukromníka?Ta se má,vypadá dobře.Odkud jsi?Jurášek to asi nebude ten z Třince že?
Lupínek z Třineckého okolí a "jezdec"
Nene, Jurášek z Třince není
O kobylkách toho víc nevím, jen jsem párkrát trénovala tu hnědou..A ta světlá - to mi posílala kamarádka foto že jí jezdí a jestli bych jí taky nechtěla trénovat, ale já mám už Juráška..
Jinak já jsem od Šumavy..Kousek od Třince mám kamarádku, ale nevím přesně název vesnice
Tady Jurášek - utíkající
v v
napsal(a):
Ahoj,po dlouhé době se sem jdu na Vás podívat a koukám že spousta nových poníků a jejich lidček.
Šárko co je to za haflinga????Není po Maditovi???
Ještě jsem tě chtěla moooc pochválit.Vyděla jsem tě s Gaborem(snad to píšu dobře) na akci dámy v sedle a moc se nám to líbylo.Vytáhla jsem celou rodinu na výlet a i táta který jinak koně nemusí ti tleskal jak o život.Nakonec jsme vyhráli dort,tkaže jsme odcházeli nadšený
Tak to jsem rada, ze jsme se vam s Gaborkem libili....Stanley tam mel vystupovat taky ale majitelka uz nemela penize na jeho dalsi trnink tak si ho odvezla. Takze je to Hafling stanley - ale po kom je to bych se musela mrknout nekam do historie...jinak byl to super konik...
racina
napsal(a):
Ahojky všichni noví i staří dobří známí poníkáři.... !!!! TAk sjem se vrátil z vandru, tak dám pár foteček-
Moje spolujezdkyně Zuzka a valášeki Ziky(shagya*hucul)
microfon
napsal(a):
Ahojky všichni noví i staří dobří známí poníkáři.... !!!! TAk sjem se vrátil z vandru, tak dám pár foteček-
Moje spolujezdkyně Zuzka a valášeki Ziky(shagya*hucul)
A já v Píseckých horách-ty kopečky byl pro Eli docela zážitek
microfon
napsal(a):
A já v Píseckých horách-ty kopečky byl pro Eli docela zážitek
Juuu, tolik nových osobností!
Dianka se mi vždycky líbila, je taky taková menší jak moje Sonia i tu barvičku mají skoro stejnou.
Já jsem zrovna dneska měla trénink a začali jsme trochu i skákat, spíše vyvýšené kavalety, ale mě to je celkem jedno že to není šedesátka
Navíc, Sonička má krásný skok.
Microfon: Jak bylo na tom vandru? Kde jste jezdili?
pegaska pony
napsal(a):
Juuu, tolik nových osobností!
Dianka se mi vždycky líbila, je taky taková menší jak moje Sonia i tu barvičku mají skoro stejnou.
Já jsem zrovna dneska měla trénink a začali jsme trochu i skákat, spíše vyvýšené kavalety, ale mě to je celkem jedno že to není šedesátka
Navíc, Sonička má krásný skok.
Microfon: Jak bylo na tom vandru? Kde jste jezdili?
Ahoj poníkáři, tak jaký byl dneska den? My jsme byli zase dneska opět plavit
a to kompletně celá stáj
- 4 členové rodiny, 2 členové stáje, 3 koníci a 3 pejsci
V rybníce se nám moc líbilo, ani jsme nechtěli domů
, ale museli jsme, jelikož nám přivezli nový přírůstek
Byli jsme docela natěšení, co nám přijede, ale když tu byl docela nám padali oči z důlků
Přijel takový chudáček malý shetlandík, širší než vyšší, 2x kousl tu paní co ho přivezla a pak když sem ho seznamovala s Moníškem, tak se pokopali A chcete se zasmát?
Ta paní mi psala, že by potřebovala obsednout poníka pro děti
Tak tenhle šmejdík, jestli bude pro děti, tak nám to dá hodně práce
simcikova
napsal(a):
Ahoj poníkáři, tak jaký byl dneska den? My jsme byli zase dneska opět plavit
a to kompletně celá stáj
- 4 členové rodiny, 2 členové stáje, 3 koníci a 3 pejsci
V rybníce se nám moc líbilo, ani jsme nechtěli domů
, ale museli jsme, jelikož nám přivezli nový přírůstek
Byli jsme docela natěšení, co nám přijede, ale když tu byl docela nám padali oči z důlků
Přijel takový chudáček malý shetlandík, širší než vyšší, 2x kousl tu paní co ho přivezla a pak když sem ho seznamovala s Moníškem, tak se pokopali A chcete se zasmát?
Ta paní mi psala, že by potřebovala obsednout poníka pro děti
Tak tenhle šmejdík, jestli bude pro děti, tak nám to dá hodně práce
Jerry měl dnes jen lonž pod vedením Lucky