muchlos
napsal(a):
Hřebec Oliver z farmy hucul
hřebec Ind, také farma hucul
muchlos
napsal(a):
hřebec Ind, také farma hucul
kobyly na pastvě
fotky jsou z webu (ty svoje se pokusím co nejdříve nascanerovat)
muchlos
napsal(a):
kobyly na pastvě
fotky jsou z webu (ty svoje se pokusím co nejdříve nascanerovat)
tak tohle je můj Jurášek..
anushka
napsal(a):
tak tohle je můj Jurášek..
a ještě jednou Jurášek..
anushka
napsal(a):
a ještě jednou Jurášek..
Tady jsou huculové od známého
myšák Juráš a hnědák Lukáš
markétka

lucky
napsal(a):
Tady jsou huculové od známého
myšák Juráš a hnědák Lukáš
Ten Oliver je nádherný!
lucky
napsal(a):
moc krásný Tadeášek! A vůbec všichni.
ODPORUCAM stranku www.hucul.sk
stranka o prirodzenom partnerstve s konmi,hry(hucul puzzle),fotogaleria,horsemanship a ine.
kazdy milovnik koni(obzvlast huculov) si tam najde nieco pre seba
na obrazku moja milovana kobylka zo Sihly a vola sa Sihla (prve zrieba od "zalozenia koni" na Sihle)
zebra
napsal(a):
Ukažte fotečku hucula!
Huculka mojí kamarádka, která odešla od nás z maštale. Kobylka se úspěšně umísťuje na dostizích poníků nad 115 cm. Fotka z jara.
carodejka
napsal(a):
Huculka mojí kamarádka, která odešla od nás z maštale. Kobylka se úspěšně umísťuje na dostizích poníků nad 115 cm. Fotka z jara.
A ještě jedna. Pozadí na fotce patří chlaďasovi Matesovi.
carodejka
napsal(a):
A ještě jedna. Pozadí na fotce patří chlaďasovi Matesovi.
taky jeden huculík
zebra
napsal(a):
Ukažte fotečku hucula!
Tohle je mistr republiky v pole bendingu - Gery
lochneska
napsal(a):
Tohle je mistr republiky v pole bendingu - Gery
tak já taky dám fotku Geryho...z Evropského poháru na Čeladné
lenocka
napsal(a):
Presne tak, Gerry tam opravdu araba ma. Ale konik je to super,to se musi nechat.
ahoj tohle je foto kobylky na které jsem dříve jezdila
heidy411
napsal(a):
ODPORUCAM stranku www.hucul.sk
stranka o prirodzenom partnerstve s konmi,hry(hucul puzzle),fotogaleria,horsemanship a ine.
kazdy milovnik koni(obzvlast huculov) si tam najde nieco pre seba
na obrazku moja milovana kobylka zo Sihly a vola sa Sihla (prve zrieba od "zalozenia koni" na Sihle)
tak té tvé fotce nemůžu vůbec uvěřit vypadá přesně jako mojr kobylka. Až oskenuju naky foto tak ho sem dám a uvidíš
misicka
napsal(a):
ne..sice tak vipadá ale opravdu neni...taky sem si to dříve myslela ale majitelka mi řikala že ne dám sem foto
nejde to moc vidět ale má úhoří pruh...takže je to hucul
misicka
napsal(a):
nejde to moc vidět ale má úhoří pruh...takže je to hucul
a ještě jedna
zebra
napsal(a):
Ukažte fotečku hucula!
šogun...kamarádčin huculák...Tohle je jeho osobní rekord...115 cm na letošním Hubertu:o)
miska

misicka
napsal(a):
a ještě jedna
Kobylku i její majitelku jsem znala,a je to Hafling s PP!!!
To teda nejsi moc dobrá koňařka když nerozeznáš hucula od Haflinga a ještě se hádáš,ale každý má chyby...
misicka
napsal(a):
ale je to opravdu čistokrevná huculka a neni to hafling opravdu
Vymadá opravdu na fotkách jako hafling. Ve skutečnosti je to možná jinak. Každopádně......jestli je to fakt hucul, tak je to zvláštnost (měla nějaká hříbata???)
.......viz. Z NETU:
Žluťák - izabela (podle terminologie westernového ježdění palomino) byl u hucula zaznamenán zcela ojediněle. Tak např. Hackl takto označuje topolčianského hřebce Hroby III. Podle dochované (bohužel černobílé) fotografie nelze posoudit, zda by stejně zbarvený chladnokrevný kůň nebyl popisován jako světlý ryzák. V plemenné knize topolčianského hřebčína je však nesprávně uváděn jako plavák; vzhledem k uvedené fotografii lze tuto nesrovnalost vysvětlit v té době dosud neujednocenou terminologií. V základním stádě, které bylo vytvořeno nákupem 138 klisen v typu hucula při založení hřebčína státních lesů Muráň (v r. 1951), je rovněž uváděna jako jedna z klisen jako izabela uváděna. Zaznamenáni byli i další typicky zbarvení jedinci s nepochybným podílem fjordské krve.
miska
napsal(a):
Kobylku i její majitelku jsem znala,a je to Hafling s PP!!!
To teda nejsi moc dobrá koňařka když nerozeznáš hucula od Haflinga a ještě se hádáš,ale každý má chyby...
jo a když si znala majitelku a kobylku tak odkud je a jak se jmenjuje?? mě její majitelka řekla že je to hucul, i když sem řikala že je to divný, protože takovýhle zbarvení mají haflingové...tak nevim teda co si mám myslet ale majitelce snad věřit můžu....hříbata měla jedno stejné barvy akorát oněco tmavší a teď má hnědáka hříbě
zebra
napsal(a):
Ukažte fotečku hucula!
Přidám taky skákací huculku, nevím jestli čistou, ale bez původu. Lady Race. Není to sice na fotce, ale její skákací rekord u mně je 130 cm.
eva nohelova
napsal(a):
Přidám taky skákací huculku, nevím jestli čistou, ale bez původu. Lady Race. Není to sice na fotce, ale její skákací rekord u mně je 130 cm.
A ještě jedna. Škoda její strašné umíněnosti (někdy odmítla i jen 70 cm, ale když měla den, odskákala krátký parkur 100-110 cm bezchybně a nadšeně).
eva nohelova
napsal(a):
A ještě jedna. Škoda její strašné umíněnosti (někdy odmítla i jen 70 cm, ale když měla den, odskákala krátký parkur 100-110 cm bezchybně a nadšeně).
Moje nejoblíbenější klisnička z celého obrovského stáda na janovce....představuji vám Lotu
muchlos
napsal(a):
Moje nejoblíbenější klisnička z celého obrovského stáda na janovce....představuji vám Lotu
valášek Inka
zebra
napsal(a):
Ukažte fotečku hucula!
Ahojky, taky mám huculíka už asi 26hodin, je 3letej a půl roku na něj nikdo ani nesáhl. Takže mi dá zabrat, umřel mu majitel. Jinak proběhlo seznamování s našima kobylkama a docela dobrý
zebra
napsal(a):
Ukažte fotečku hucula!
tak tady je moje žravá kobuška je to kříženec hucula
syndygirl
napsal(a):
tak tady je moje žravá kobuška je to kříženec hucula
Kříženec hucula s A 1/1
muchlos
napsal(a):
Júúú, Lota! Taky jsem ji měla moc rada, ale jinak myslím v oblibě nebyla, tak se docela divím, že to byl něčí nejoblíbenější koník. To je foto z těchto prázdnin (2005)? vypadá tam opravdu moc krásně! nemáš nějaké další fotky z Janovky?
janamalik
napsal(a):
Huculka Mája genetický zdroj
Blair, kříženec huculky / ČT
joli
napsal(a):
Nádherná!
Tak tohle je poloviční hucul..........
je to můj miláček Gája
alisa
napsal(a):
ahaAle je pěkná
tak tohle je můj miláček valášek Vasil.všichni jsou krásní, ale nejvíce se mi líbí Tadeáš a Pegas.
nicolll
napsal(a):
tak tohle je můj miláček valášek Vasil.všichni jsou krásní, ale nejvíce se mi líbí Tadeáš a Pegas.
a další
janna
napsal(a):
Kříženec hucula a norika Břéťa
Toto je kříženec huculky a Shagy araba.Je ježděna westernem.
zebra
napsal(a):
Ukažte fotečku hucula!
Tak přidám také jednoho křížence (KVH 124cm)... po huculovi z matky pony. Kobylku nabízíme do pronájmu, aby se něčemu přiučila (nemáme na ni momentálně jezdce)...
lerry
napsal(a):
Tak přidám také jednoho křížence (KVH 124cm)... po huculovi z matky pony. Kobylku nabízíme do pronájmu, aby se něčemu přiučila (nemáme na ni momentálně jezdce)...
Zkoušeli jsme skoky ve volnosti, zdá se též docela šikovná....
evka
napsal(a):
Odkud je Břéťa? Já ho možná znám! Nestál kdysi u Prahy na Rymáni?
Břéťu jsme přivezli do stáje kde jsem pracovala na podzim 2004 z Mladé Boleslavy (léčebny Kosmonosy) je to možný, že byl i v Praze, nejsou od něj dodnes papíry a tak se neví odkud se vzal... Můžeš mi o něm napsat víc co v Praze dělal jaký byl, odkud přišel... Moc děkuju
zebra
napsal(a):
Ukažte fotečku hucula!
...valach Shambala /Hroby /.....
dicky
napsal(a):
to je můj hřebčoun
odkaz na moje stránečky o mojí huculce. Kdo chcete mrkňete
www.matyldicka.websnadno.cz
zebra
napsal(a):
Ukažte fotečku hucula!
Moje kobylka Bonanza při koupání
zebra
napsal(a):
Ukažte fotečku hucula!
Tak tady je moje kobylka Lucka po Hrobym
doga

soňa7
napsal(a):
Opravdu moc hezký. Odkud jste a kolik mu je? Můžu poprosit o původ (třeba na mail)? Až jednou budu hledat ženicha pro své
komtesky .
Náš Mr. Bobesch zvaný Jurka
Náš miláček :-)
miskamiska
napsal(a):
Náš Mr. Bobesch zvaný Jurka
Náš miláček :-)
Hucul Monty, teď sháním ještě jednoho není tady nějaký na prodej???
samara
napsal(a):
Banita
Bára a Athos...všichni huculci jsou z Mokřice
lucie buresova
napsal(a):
Díky, mrknu se tam
My máme na prodej polohuculku (matka pony, otec Goral Míša).
KVH cca 125cm, moc šikovná- perspektivní do pony sportu. Letos chodila prvním rokem VT do 100cm. Ve volnosti skáče 130cm
lerry
napsal(a):
My máme na prodej polohuculku (matka pony, otec Goral Míša).
KVH cca 125cm, moc šikovná- perspektivní do pony sportu. Letos chodila prvním rokem VT do 100cm. Ve volnosti skáče 130cm
Ještě jedna- skáče vcelku profesionálně
lerry
napsal(a):
Ještě jedna- skáče vcelku profesionálně
Umí i tahat, v zimě jsme trénovali se sáňkami...
lerry
napsal(a):
Umí i tahat, v zimě jsme trénovali se sáňkami...
Terénní skoky ji také baví...
lerry
napsal(a):
Terénní skoky ji také baví...
Je perfektně přiježděná (překroky, obraty,...) Zvládá bez problémů sprchování, plavení i nástup do vozíku...
K prodeji je kvůli nedostatku času, pouze do dobrých rukou do poloviny září za 20ooo,-.
ladyamalka
napsal(a):
Ahoj já mám doma jeden a půlroční kobylku hucula jménem LADY AMÉLIE.
DĚLÁME lehoučkou práci - občas si zkočíme nějakou tu překážku na vodítku a skoro každý ,každičký den chodíme na procházky.
ahoj holky, popřípadě kluci :-) máte opravdu náááádherný huculíky, taky bych vám sem dala fotečku mího broučka ale boužel mám momentálně odpojenej internet, takže snad příště. ještě že má internet mamča v práci já mám jednu kobylku poloviční plňasku ä valáška hucula.
jinak huculkové jsou mooocinky fajn konici a ti vaši sou fakt úžo !!!!!!!!!!
battery
napsal(a):
Ještě jedna.
Gabén (Gabra x Hroby VI-5), alias tlustý Ben
zebra
napsal(a):
Ukažte fotečku hucula!
Další z Janováků.... Dezmir- Dezmíček....
ladyamalka
napsal(a):
S Amálkou na procházce
Taky nedáte na huculy ani dopustit? Tady má huculka Kara
debii
napsal(a):
Taky nedáte na huculy ani dopustit? Tady má huculka Kara
A ještě jedenou....
ladyamalka
napsal(a):
KARA je moc hezká. kolik pak měří v KHV????
moje kobylka má 132cm.
Děkujůůůůů. Kara (plným jménem Karin) je na huculku trošičku přerostlá, má KHV 145 cm
.
debii
napsal(a):
Děkujůůůůů. Kara (plným jménem Karin) je na huculku trošičku přerostlá, má KHV 145 cm
.
jack
woldemortik
napsal(a):
ferda na prodej
Za kolik,smím se zeptat?
Na fotce huhul od nás z maštale