České Budějovice - koňáci

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.7.2007 21:13

tak už jste tady dlouho nikdo nebyl :-(
Takže písnu pár řádků.
V sobotu jsem byla s Barčou a kámoškou vozit děti ve Veselí nad Lužnicí a koně chodily jak profíci. Byly to zlatíčka. Jen jsme pak už nemohly. Takže posíl pár fotek, nás před mojí prací - před hotelem a pak po cestě :-)

2.7.2007 21:14

racina napsal(a):
Takže písnu pár řádků.
V sobotu jsem byla s Barčou a kámoškou vozit děti ve Veselí nad Lužnicí a koně chodily jak profíci. Byly to zlatíčka. Jen jsme pak už nemohly. Takže posíl pár fotek, nás před mojí prací - před hotelem a pak po cestě :-)

2.7.2007 21:16

racina napsal(a):

a hříva z blízka
Co kdybychom se někdy někde sešli a jen tak pokecali :-) Takovej koňskej srazík.

2.7.2007 21:16

racina napsal(a):
a hříva z blízka
Co kdybychom se někdy někde sešli a jen tak pokecali :-) Takovej koňskej srazík.

šéfovi hlídám psa tak její dnešní foto. Ještě u mě bude měsíc a pak hurá za páníčkem

2.7.2007 21:17

racina napsal(a):
šéfovi hlídám psa tak její dnešní foto. Ještě u mě bude měsíc a pak hurá za páníčkem

a poslední bígla foto

2.7.2007 21:19

racina napsal(a):
a poslední bígla foto

a tady jak je venku

2.7.2007 21:20

racina napsal(a):
a tady jak je venku

a to je moje dobrmanka v biglovým pelechu, nemohla se tam vejít

2.7.2007 21:23

racina napsal(a):
a to je moje dobrmanka v biglovým pelechu, nemohla se tam vejít

Tak jsem vám to tu trochu zadělala :-)

A i když jsem v práci, tak jdeme spát za chvíli dobrouuuu

2.7.2007 21:26

racina napsal(a):
Tak jsem vám to tu trochu zadělala :-)

A i když jsem v práci, tak jdeme spát za chvíli dobrouuuu

Vito nevis nejakej programek kde se daj udelat z fotek videa ??? dííík

2.7.2007 21:29

kubeska napsal(a):

Tady moje good kamoska na chladacce Barunce (rikame ji barbí)

2.7.2007 21:31

kubeska napsal(a):

ahoj - dělám ve windows movie maker, možná, že půjde stahnout z netu videa i fotky a je česky

2.7.2007 21:32

kubeska napsal(a):

dobrá přezdívka pro Barunku a sluší jim to, je to hora, že jo

2.7.2007 21:32

kubeska napsal(a):

A tady taky good kámoška na Bažantovi , (zrovna se ucila jezdit a ted uz v pohode i tryská :D )

2.7.2007 21:34

racina napsal(a):
ahoj - dělám ve windows movie maker, možná, že půjde stahnout z netu videa i fotky a je česky

Jj dííííky tak ja koncim du delat ty videjka zatim pa pak se jeste ozvu

2.7.2007 21:43

kubeska napsal(a):

není zač, snad to půjde

woldemortík

2.7.2007 21:47
woldemortík

kubeska napsal(a):

ahoj prosím tě odkad jsou ty koníci bažant a barunka nejsou u krumlava nebo tam někde

woldemortík

9.7.2007 20:55
woldemortík

woldemortík napsal(a):
ahoj prosím tě odkad jsou ty koníci bažant a barunka nejsou u krumlava nebo tam někde

koukám nikdo tu dlouho nebilntak aspon něco písnu byla jsem tedka čtyřuí dny na slovencku dole u košic bylo tam moc pěkně

9.7.2007 21:03

woldemortík napsal(a):
koukám nikdo tu dlouho nebilntak aspon něco písnu byla jsem tedka čtyřuí dny na slovencku dole u košic bylo tam moc pěkně

Jsou z Kalište je to par km od Krumlova.....Dám sem pár jejich fotek :) Bára

9.7.2007 21:04

kubeska napsal(a):
Jsou z Kalište je to par km od Krumlova.....Dám sem pár jejich fotek :) Bára

Bažant

9.7.2007 21:05

kubeska napsal(a):
Bažant

Barunka aliaz Barbie

9.7.2007 21:07

kubeska napsal(a):
Barunka aliaz Barbie

Já na Báře to sme delaly nevim co ale potom sme jeli na vyjizdku

9.7.2007 21:09

kubeska napsal(a):

A tady Bažant (naš milasekkk)

9.7.2007 21:11

kubeska napsal(a):

A mozna ze znas i Fredu........

9.7.2007 21:13

kubeska napsal(a):

jo tak t jsou oni jednou jsem na nich jezdila to jich tam bylo asi cca 6 jela jsem na bažantovy měla jsem tenkrát sedlo s dřevěnou kostrou teda jestly to byl bažant je to už pět let

9.7.2007 21:21

woldemortik napsal(a):
jo tak t jsou oni jednou jsem na nich jezdila to jich tam bylo asi cca 6 jela jsem na bažantovy měla jsem tenkrát sedlo s dřevěnou kostrou teda jestly to byl bažant je to už pět let

Jj presne tak to sedlo tam porad je Určo to byl Bažant páč na nikoho jinyho to sedlo nedavame :)

9.7.2007 21:31

kubeska napsal(a):
Jj presne tak to sedlo tam porad je Určo to byl Bažant páč na nikoho jinyho to sedlo nedavame :)

tak to jj jela jsem na něm na vyjíždku a ostatníma konma.odřela jsem si oto sedlo ruku se mi splašil a htěla jsem ho stáhnout a chytla jsem klubama sedlo to bolelo a od tý doby jsem tam nebila

9.7.2007 21:47

woldemortik napsal(a):
tak to jj jela jsem na něm na vyjíždku a ostatníma konma.odřela jsem si oto sedlo ruku se mi splašil a htěla jsem ho stáhnout a chytla jsem klubama sedlo to bolelo a od tý doby jsem tam nebila

Tak se tam prijed nekdy podivat plsss já tam tuhle středu du :) http://www.youtube.com/ watch?v=HRk69VjE6Uo&NR=1 juknete na to videjko ja sem se u toho smala az mi z toho tekly slzy (pred watch je mezera)

10.7.2007 11:48

kubeska napsal(a):
Tak se tam prijed nekdy podivat plsss já tam tuhle středu du :) http://www.youtube.com/ watch?v=HRk69VjE6Uo&NR=1 juknete na to videjko ja sem se u toho smala az mi z toho tekly slzy (pred watch je mezera)

Ahoj holky,já to tu teď zanedbávala jelikož jsem měla dovču a byla jsem na chalupě se zrekreovat
Raci barče krásně už dorostla hříva.Ještě žes jí předtím neostříhala.A co ocásek,taky už roste???Moc jí to sluší.Jak ti to dlouho trvalo??Já sice kadeřnice,ale koňo účes mi hrozně dlouho trvá,tak jezdíme s rozpuštěnýma hřívama.Včera nám utekly koně z výběhu,tak potvora pozná když v tom není proud a v klidu to projde mrcha a Ebrouš jde samo s ní.Mamka mi to volala až když je po dlouhém obíhání vesnice v dešti našla a to tak že šla uklidit kozy z venka a lámala chleba a najednou se koně vyřítily z takového vysokého rákosí za vsí kde dřív býval rybníka že prej chleba chtěj takyJsou to mrchy mlsný.Hlavně že se našly,ale teď musíme vyřešit jak dát proud do odlehlé pastvyny.

11.7.2007 08:40

v v napsal(a):
Ahoj holky,já to tu teď zanedbávala jelikož jsem měla dovču a byla jsem na chalupě se zrekreovat
Raci barče krásně už dorostla hříva.Ještě žes jí předtím neostříhala.A co ocásek,taky už roste???Moc jí to sluší.Jak ti to dlouho trvalo??Já sice kadeřnice,ale koňo účes mi hrozně dlouho trvá,tak jezdíme s rozpuštěnýma hřívama.Včera nám utekly koně z výběhu,tak potvora pozná když v tom není proud a v klidu to projde mrcha a Ebrouš jde samo s ní.Mamka mi to volala až když je po dlouhém obíhání vesnice v dešti našla a to tak že šla uklidit kozy z venka a lámala chleba a najednou se koně vyřítily z takového vysokého rákosí za vsí kde dřív býval rybníka že prej chleba chtěj takyJsou to mrchy mlsný.Hlavně že se našly,ale teď musíme vyřešit jak dát proud do odlehlé pastvyny.

Ahoj :-) taky si říkám, ještě že jsem jí neostříhala :-)
Ale já jsem stejně myslela až na podzim až nebudou mouchy, ale nechám jí dlouhou.
Jen je blbý, že se plete do sedla a občas do uzdečky.
Ocásek roste, ale tak pomalu, že snad to ani nevidím. Ale u kořene jak to měla rozdrbaný to vyrostlo o 3cm. takže jsem ráda. Koupila jsem na to Leovet a krmím do žrádýlka česnek, takže si ho naštěstí nedrbe. Kobylku mám od břeyna, takže takovou dobu. Jen je mi líto, že nemůže jak nemá ocásek pořádně odhánět mouchy.

Koně jsou potvory jak jde o ohradník. Poznají, když tam není proud, občas to jde i slyšet, že tam něco probíjí. No máte asi zábavu je honit :-( Hlavně, aby se nic nestalo :-(

11.7.2007 08:49

racina napsal(a):
Ahoj :-) taky si říkám, ještě že jsem jí neostříhala :-)
Ale já jsem stejně myslela až na podzim až nebudou mouchy, ale nechám jí dlouhou.
Jen je blbý, že se plete do sedla a občas do uzdečky.
Ocásek roste, ale tak pomalu, že snad to ani nevidím. Ale u kořene jak to měla rozdrbaný to vyrostlo o 3cm. takže jsem ráda. Koupila jsem na to Leovet a krmím do žrádýlka česnek, takže si ho naštěstí nedrbe. Kobylku mám od břeyna, takže takovou dobu. Jen je mi líto, že nemůže jak nemá ocásek pořádně odhánět mouchy.

Koně jsou potvory jak jde o ohradník. Poznají, když tam není proud, občas to jde i slyšet, že tam něco probíjí. No máte asi zábavu je honit :-( Hlavně, aby se nic nestalo :-(

a tady pár fotek :-)

11.7.2007 08:50

racina napsal(a):
a tady pár fotek :-)

11.7.2007 08:53

racina napsal(a):
a hřívaaaa

a poslední v kruhovce

11.7.2007 08:57

racina napsal(a):
a poslední v kruhovce

a její přístřešek, o víkendu jsem ho natřela

11.7.2007 08:58

racina napsal(a):
a její přístřešek, o víkendu jsem ho natřela

a zahrádka kde vegetí přes noc

11.7.2007 21:58

racina napsal(a):
a zahrádka kde vegetí přes noc

AAhojky Jak se mate a co konici ??,

11.7.2007 22:11

kubeska napsal(a):
AAhojky Jak se mate a co konici ??,

vito moc pěknej přístřešek viděla jsem fota jak jste stavěli ten se pvedl mohu se zeptat koklik vás stál tak matroš a co jsi dala napodlahu nebo je ta hlína a podestílka. kubeska konuchy se maj super dneska jsem skoušela dát hříbkovy ohlávku ten dělala a ´necheal se n skusim to zítra musím jít dát jinak se stoho zblízním.

11.7.2007 22:15

woldemortik napsal(a):
vito moc pěknej přístřešek viděla jsem fota jak jste stavěli ten se pvedl mohu se zeptat koklik vás stál tak matroš a co jsi dala napodlahu nebo je ta hlína a podestílka. kubeska konuchy se maj super dneska jsem skoušela dát hříbkovy ohlávku ten dělala a ´necheal se n skusim to zítra musím jít dát jinak se stoho zblízním.

moc děkujeeem :-)
Podle mě vyšel tak na 5000,) na střeše starý lino(zdarma) a pak plachta od kámoše
Jen jsme kupovali dřevo. No a na zem jsme chtěli dát pražce, ale nechali jsme hlínu na to piliny a pak slámu aby byla v měkoučku. Takže piliny se vsákly a jsou super, nesmrdí to tam. A sláma je perfekt, že se do ní může zachumlat. Stejnak si tam jde jen lehnout nebo udělat bobek :-)

11.7.2007 22:26

racina napsal(a):
moc děkujeeem :-)
Podle mě vyšel tak na 5000,) na střeše starý lino(zdarma) a pak plachta od kámoše
Jen jsme kupovali dřevo. No a na zem jsme chtěli dát pražce, ale nechali jsme hlínu na to piliny a pak slámu aby byla v měkoučku. Takže piliny se vsákly a jsou super, nesmrdí to tam. A sláma je perfekt, že se do ní může zachumlat. Stejnak si tam jde jen lehnout nebo udělat bobek :-)

to já mám taky hlínu naspod špatný seno pak hobliny apak až slámu a tyky super,ale tedka musím děůat přístřešek nový tenhle je moc málí holt velký koně a jeden navíc.chtěla bych udělat 4 na šířku 6 na dílku a dva metry vcho.střechu do áčka a tam udělat pudu na věci krmivo atd. na střechu šindel a pak časem okapy a sud pod vývod no nezní to špatně no dokonce jsem si to i načrtla avypadá to fak supr akorát tozhmotnit. a jěště jsem zapoměla větrací prna na odrití na pantech na léto na krátkých stěnán

12.7.2007 10:00

woldemortik napsal(a):
to já mám taky hlínu naspod špatný seno pak hobliny apak až slámu a tyky super,ale tedka musím děůat přístřešek nový tenhle je moc málí holt velký koně a jeden navíc.chtěla bych udělat 4 na šířku 6 na dílku a dva metry vcho.střechu do áčka a tam udělat pudu na věci krmivo atd. na střechu šindel a pak časem okapy a sud pod vývod no nezní to špatně no dokonce jsem si to i načrtla avypadá to fak supr akorát tozhmotnit. a jěště jsem zapoměla větrací prna na odrití na pantech na léto na krátkých stěnán

Ahoj,
Já už jsem to s přístřeškem vzdala.Často jsem si koně stěhovala a když mi táta s přítelem stavěly už třetí,tak se mi na to vykašlaly.Já už to taky vzdala jelikož Ebrouš tam byl jen po dobu co tam bylo seno a až ho všechno sežral,tak už se tam neukázal.Za děště i v pařáku,nikdy tam nevlezl,takže u nás zbytečnost.Ve výběhu máme několik velkých třešní a jabloní,tak stojí pod nima a jsou spokojený.
Jak máte velké pastvyny na jednoho koně???Ty naše potvory mají ha na jednoho a už to maj vyžraný,tak jsme jim daly do výběhu loňskej bylík aby se eventuelně dožraly,no a Ebrouš se od něj týden nehnul a ž ho celej za týden!!!!snědl.Je jak bylón.To je s ním šílený jak mu vysvětlit že hlady nepadne a nemusí to sežrat naráz.

12.7.2007 14:11

v v napsal(a):
Ahoj,
Já už jsem to s přístřeškem vzdala.Často jsem si koně stěhovala a když mi táta s přítelem stavěly už třetí,tak se mi na to vykašlaly.Já už to taky vzdala jelikož Ebrouš tam byl jen po dobu co tam bylo seno a až ho všechno sežral,tak už se tam neukázal.Za děště i v pařáku,nikdy tam nevlezl,takže u nás zbytečnost.Ve výběhu máme několik velkých třešní a jabloní,tak stojí pod nima a jsou spokojený.
Jak máte velké pastvyny na jednoho koně???Ty naše potvory mají ha na jednoho a už to maj vyžraný,tak jsme jim daly do výběhu loňskej bylík aby se eventuelně dožraly,no a Ebrouš se od něj týden nehnul a ž ho celej za týden!!!!snědl.Je jak bylón.To je s ním šílený jak mu vysvětlit že hlady nepadne a nemusí to sežrat naráz.

Verčo, jak mám velký výběh víš, vyžráno do mrtě maj taky, ale dělám to tak, že je přikrmuje trávou nebo senem jenom ráno a vypadaj všichni dobře, sice se tváří hladově, ale to oni i když žerou nonstop, tak to neřeším. Nehubnou, takže jim ty zbytečky trávy asi stačí.No a přístřešek tedy nevím, jestli se dočkám, ale tipuju, že by ho stejně ocenili jenom když je parno, ona ta moje obéza nesnáší, když je někde zavřená.

13.7.2007 22:06

amazonka napsal(a):
Verčo, jak mám velký výběh víš, vyžráno do mrtě maj taky, ale dělám to tak, že je přikrmuje trávou nebo senem jenom ráno a vypadaj všichni dobře, sice se tváří hladově, ale to oni i když žerou nonstop, tak to neřeším. Nehubnou, takže jim ty zbytečky trávy asi stačí.No a přístřešek tedy nevím, jestli se dočkám, ale tipuju, že by ho stejně ocenili jenom když je parno, ona ta moje obéza nesnáší, když je někde zavřená.

Mam new fotky !! :) Já s Nortmánkem

13.7.2007 22:09

kubeska napsal(a):
Mam new fotky !! :) Já s Nortmánkem

Já a Florunka ,,, Moje nejoblibenejsi klisna

13.7.2007 22:10

kubeska napsal(a):
Já a Florunka ,,, Moje nejoblibenejsi klisna

A nakonecc PUSINKA S Nortmánkem

24.7.2007 12:29

kubeska napsal(a):
A nakonecc PUSINKA S Nortmánkem

Ahoj,tak po delší době zdravím Budějice.Nějak nám to tu neubíhá.Aneto budete se vlastně teda stěhovat,nebo z toho sešlo??
Dášo už jezdíte????Že bysme vyrazily společně.Chci jet na tu dvoudenu,zatím to vypadá na 18.8.nebo tak nějak ten víkend.
Konečně jsem se s Ebroušem dostala v neděli do vody a bylo to super.Myslím že i jemu se to moc líbylo.Byly jsme přes hodinu ve vodě a ven jsem ho musela tahat.Horší bylo že jsem tím musela podstoupit 4hodinovou vyjížďku k tomu rybníku a bolel mi zadek.Domů jsem se jak jinak vrátila za tmy v deset večer a už jsem si v lese musela zpívat abych se tak nebála.Jsem hroznej posera.
Dneska jedeme s Genesis k tomu hřebci.Mrcha vůbec už dva měsíce nedostala říji,tak jsme jí musely píchnout nějaké hormony či co a už je to tady,tak zítra napíšu jak to probíhalo.
Objednala jsem na to transportní kamaše aby se jí nic nestalo,jenže jsem netušila že to bude po té injekci tak rychlé a kamaše přijdou až v týdnu což už jaksi nebudou třeba.

25.7.2007 21:22

v v napsal(a):
Ahoj,tak po delší době zdravím Budějice.Nějak nám to tu neubíhá.Aneto budete se vlastně teda stěhovat,nebo z toho sešlo??
Dášo už jezdíte????Že bysme vyrazily společně.Chci jet na tu dvoudenu,zatím to vypadá na 18.8.nebo tak nějak ten víkend.
Konečně jsem se s Ebroušem dostala v neděli do vody a bylo to super.Myslím že i jemu se to moc líbylo.Byly jsme přes hodinu ve vodě a ven jsem ho musela tahat.Horší bylo že jsem tím musela podstoupit 4hodinovou vyjížďku k tomu rybníku a bolel mi zadek.Domů jsem se jak jinak vrátila za tmy v deset večer a už jsem si v lese musela zpívat abych se tak nebála.Jsem hroznej posera.
Dneska jedeme s Genesis k tomu hřebci.Mrcha vůbec už dva měsíce nedostala říji,tak jsme jí musely píchnout nějaké hormony či co a už je to tady,tak zítra napíšu jak to probíhalo.
Objednala jsem na to transportní kamaše aby se jí nic nestalo,jenže jsem netušila že to bude po té injekci tak rychlé a kamaše přijdou až v týdnu což už jaksi nebudou třeba.

ahoj posílámvalejícího se umytého Ebrouše.No dlouho čistej nebyl.

25.7.2007 21:25

v v napsal(a):

Ahojky stehovat se nakonec nebudem ,, na jednu stranu me to stve ze nebudu mit konika ale nadruhou stranu bych to bez kámošů neprezila

25.7.2007 21:38

kubeska napsal(a):
Ahojky stehovat se nakonec nebudem ,, na jednu stranu me to stve ze nebudu mit konika ale nadruhou stranu bych to bez kámošů neprezila

Ahojky holky!
Veronika: odkut máš toho Ebra (promin nevim jestli se tak ted jmenuje) nebo Embra, jéžiš promin.. díky

26.7.2007 08:55

eowyn napsal(a):
Ahojky holky!
Veronika: odkut máš toho Ebra (promin nevim jestli se tak ted jmenuje) nebo Embra, jéžiš promin.. díky

Jo jmenuje se Ebro a mám ho ze Štětic.už jsem tě na ně určitě odkazovala.Mají cca 30 haflingů a po sezóně budou prý něco prodávat.na stránkách ale koně na prodej nemají,takže to chce tam zajet osobně a kouknout co nabízí.

26.7.2007 11:17

v v napsal(a):
Jo jmenuje se Ebro a mám ho ze Štětic.už jsem tě na ně určitě odkazovala.Mají cca 30 haflingů a po sezóně budou prý něco prodávat.na stránkách ale koně na prodej nemají,takže to chce tam zajet osobně a kouknout co nabízí.

jj byli jsme tam.. tenhle víkend, tak to se máš že jsi narazila na toho správného přeju moc štěstí s tim a plno zážitků...

26.7.2007 11:28

eowyn napsal(a):
jj byli jsme tam.. tenhle víkend, tak to se máš že jsi narazila na toho správného přeju moc štěstí s tim a plno zážitků...

Děkuju moc.Už jsme si spolu užily.Jezdím na něm už skoro osm let z toho čtyři je můj.Taková srdcová záležitostTak doufám že tu se mnou ještě nějaký ten pátek bude

27.7.2007 21:52

v v napsal(a):
Děkuju moc.Už jsme si spolu užily.Jezdím na něm už skoro osm let z toho čtyři je můj.Taková srdcová záležitostTak doufám že tu se mnou ještě nějaký ten pátek bude

Tak jsem se taky dostala doma k PC,tak sem dám nějaké fotky

Ebro v obložení rodiny

27.7.2007 21:54

v v napsal(a):
Tak jsem se taky dostala doma k PC,tak sem dám nějaké fotky

Ebro v obložení rodiny

taky už mě konečně vyfotil Petr na Kuldě

27.7.2007 22:06

v v napsal(a):
taky už mě konečně vyfotil Petr na Kuldě

Petr s Ebroušem.Trochu ho zlobyl kanec.Malinko mi zmizeli na louce v dály

27.7.2007 22:07

v v napsal(a):
Petr s Ebroušem.Trochu ho zlobyl kanec.Malinko mi zmizeli na louce v dály

.

27.7.2007 22:09

v v napsal(a):
.

ona se pořát tvářila takle šíleně,takže žádnou hezkou fotku stejně nemám

27.7.2007 22:12

v v napsal(a):
ona se pořát tvářila takle šíleně,takže žádnou hezkou fotku stejně nemám

tady něco z kurzu s p.Bořánkem

27.7.2007 22:14

v v napsal(a):
tady něco z kurzu s p.Bořánkem

i s poníkem se to vyzkoušelo

27.7.2007 22:25

v v napsal(a):
i s poníkem se to vyzkoušelo

ještě rozpláclá Ťapka-mopsík

27.7.2007 22:27

v v napsal(a):
ještě rozpláclá Ťapka-mopsík

můj Bogáč

27.7.2007 22:28

v v napsal(a):
můj Bogáč

takle jsem trávily většinu dovolené.stejně mě ta práce dostihla a musela jsem stříhat malého zákazníka-

6.8.2007 12:04

v v napsal(a):
takle jsem trávily většinu dovolené.stejně mě ta práce dostihla a musela jsem stříhat malého zákazníka-

teda holky vy už sem nikdo nechodíte!!!!!!!!!!!!!!!!!
tohle je z rodea v Malenicích

10.8.2007 18:42

v v napsal(a):

tak jsme se konečně vykoupali,tak tady jsou fotky

10.8.2007 18:44

v v napsal(a):
tak jsme se konečně vykoupali,tak tady jsou fotky

kamarádka Janina s kobylkou Ambrou

10.8.2007 18:44

v v napsal(a):

A já jsem si tě v Malenicích vůbec nevšimla

26.10.2007 07:46

microfon napsal(a):
A já jsem si tě v Malenicích vůbec nevšimla

o tak holky koukám ,že nám to tady upadlo do zapomění tak jsem to vytáhla a minule bylo téma 7 teda je 8 a pak bude 9

26.10.2007 07:49

woldemortik napsal(a):
o tak holky koukám ,že nám to tady upadlo do zapomění tak jsem to vytáhla a minule bylo téma 7 teda je 8 a pak bude 9

Jo jo vydimco delaji konici?

26.10.2007 08:34

kati napsal(a):
Jo jo vydimco delaji konici?

nazdárek tak co je u nás nového? Máme za sebou dva huberty a chystáme se na poslední třetí tak snad vyjde počásko :-)
Je to moje šikula :-)
Jen nerváček. A co vy jeli jste někam na jízdu?

26.10.2007 08:35

racina napsal(a):
nazdárek tak co je u nás nového? Máme za sebou dva huberty a chystáme se na poslední třetí tak snad vyjde počásko :-)
Je to moje šikula :-)
Jen nerváček. A co vy jeli jste někam na jízdu?

26.10.2007 08:37

racina napsal(a):
dobrá přezdívka pro Barunku a sluší jim to, je to hora, že jo

no vito já na huberty jezdím akorát fotit.byla jsem u dominiky na vaniškově.no řeknu ti bylo to tam moc krásný.Hříbek roste jak z vody.ferdu už nemám

26.10.2007 08:38

racina napsal(a):

no vito já na huberty jezdím akorát fotit.byla jsem u dominiky na vaniškově.no řeknu ti bylo to tam moc krásný.Hříbek roste jak z vody.ferdu už nemám.koukám sekllo vám to spolu jako vždy

26.10.2007 09:37

woldemortik napsal(a):
no vito já na huberty jezdím akorát fotit.byla jsem u dominiky na vaniškově.no řeknu ti bylo to tam moc krásný.Hříbek roste jak z vody.ferdu už nemám.koukám sekllo vám to spolu jako vždy

Ježkovy voči Marti kdes to vzala, to je tvoje? Ale je to hezoučký

26.10.2007 13:17

zazika napsal(a):
Ježkovy voči Marti kdes to vzala, to je tvoje? Ale je to hezoučký

jsem je měla dřív tohle beran béda šikovnej beránek naučenej na pískání.Když jsem čistila koně tak přyběhl a chtěl vyčistit taky a ještě k tomu vrtěl ocáskem.

26.10.2007 15:47

woldemortik napsal(a):
jsem je měla dřív tohle beran béda šikovnej beránek naučenej na pískání.Když jsem čistila koně tak přyběhl a chtěl vyčistit taky a ještě k tomu vrtěl ocáskem.

Jéjinky, takovýho sem taky něco chtěla ale dopadlo to jinak bohužel

5.11.2007 12:25

zazika napsal(a):
Jéjinky, takovýho sem taky něco chtěla ale dopadlo to jinak bohužel

Ahojky tak jsem od středy taky budějičák. To bylo nervů okolo převozu.

5.11.2007 12:34

zazika napsal(a):
Ahojky tak jsem od středy taky budějičák. To bylo nervů okolo převozu.

co po vídej přeháněj

5.11.2007 14:58

woldemortik napsal(a):
co po vídej přeháněj

No přeprava báječná, přepravovali mi Lucky horses, nakládka 25 vteřin fakt super, firma se specializuje na přepravu problémových koní po celý republice. Jinak bydlíme, jsme spokojený a hledáme kamarády ještě se dva vejdou, jinak je to tam moc krásný asi jako ve Vanišově

5.11.2007 14:59

zazika napsal(a):
No přeprava báječná, přepravovali mi Lucky horses, nakládka 25 vteřin fakt super, firma se specializuje na přepravu problémových koní po celý republice. Jinak bydlíme, jsme spokojený a hledáme kamarády ještě se dva vejdou, jinak je to tam moc krásný asi jako ve Vanišově

a ještě

5.11.2007 15:01

zazika napsal(a):
a ještě

a kde to přesně je

5.11.2007 15:02

woldemortik napsal(a):
a kde to přesně je

staré Hodějovice.

5.11.2007 15:03

zazika napsal(a):
staré Hodějovice.

a poslední fotečka, škoda že nemám výběhy

5.11.2007 15:04

zazika napsal(a):
staré Hodějovice.

jj to vik kde je a kde je tam stáj nějak mi to nepali o žádne tam nevim to máš dobrý je to na stranu svynu

5.11.2007 15:05

woldemortik napsal(a):
jj to vik kde je a kde je tam stáj nějak mi to nepali o žádne tam nevim to máš dobrý je to na stranu svynu

koukám máš už fotáček

5.11.2007 15:09

woldemortik napsal(a):
koukám máš už fotáček

Ne ne nemám, to mi poslala majitelka, je to na samotě cca 3 km za Hodějicema. Mám to z ruky ale zatím jsem spokojená. No a sháníme ty kamarády

5.11.2007 15:10

zazika napsal(a):
Ne ne nemám, to mi poslala majitelka, je to na samotě cca 3 km za Hodějicema. Mám to z ruky ale zatím jsem spokojená. No a sháníme ty kamarády

za kolik je ustájení.

5.11.2007 15:11

woldemortik napsal(a):
za kolik je ustájení.

2500,-

5.11.2007 15:14

zazika napsal(a):
2500,-

to není moc to jde kalda je držší ten tedka chce 3:500 aza chladáka 4500 debil

5.11.2007 16:42

woldemortik napsal(a):
to není moc to jde kalda je držší ten tedka chce 3:500 aza chladáka 4500 debil

Jo já vím to hlásal už kdy že tam těch ustájenejch má co? Nemá von nějaký stránky?

5.11.2007 16:44

zazika napsal(a):
Jo já vím to hlásal už kdy že tam těch ustájenejch má co? Nemá von nějaký stránky?

to máě pravdu má tam narváno všichni se mu tam jen hrnu nevímm asi už jsem jítaky hledala to by se chtělo ho zeptat

5.11.2007 16:48

kubeska napsal(a):

já nám to trochu šoupnu tohle je děs.

5.11.2007 16:49

zazika napsal(a):
já nám to trochu šoupnu tohle je děs.

No někde jsem kdysi něco vyšašila. Ale už to nemůžu najít.

5.11.2007 16:56

zazika napsal(a):
No někde jsem kdysi něco vyšašila. Ale už to nemůžu najít.

no ja jsem našla kone na prodej byla tam hag,monty a sorbon,ale t už nemá jinak veniv jestly něco vůbec má

5.11.2007 16:59

woldemortik napsal(a):
no ja jsem našla kone na prodej byla tam hag,monty a sorbon,ale t už nemá jinak veniv jestly něco vůbec má

to já taky, našla jsem odkaz ale nefunguje bylo to na equiwebu.

5.11.2007 17:02

zazika napsal(a):
to já taky, našla jsem odkaz ale nefunguje bylo to na equiwebu.

jj tam jsem byla tedka je tam jen meil a to na tu jeho bejvalku jinak nic

5.11.2007 17:39

woldemortik napsal(a):
jj tam jsem byla tedka je tam jen meil a to na tu jeho bejvalku jinak nic

Hele máš ty ty svoje hebelky pojištěný?

5.11.2007 17:48

zazika napsal(a):
Hele máš ty ty svoje hebelky pojištěný?

jj

5.11.2007 18:30

woldemortik napsal(a):
jj

A u koho, kolik to stojí, já si chcu teď taky pojistit a nevím kde a jak.

5.11.2007 19:41

zazika napsal(a):
A u koho, kolik to stojí, já si chcu teď taky pojistit a nevím kde a jak.

AHOJ,
tak vítám dalšího novopečeného Budějičáka.Stáje vypadají parádně,jen bych se tam bála vykroutit se v tak úzké uličce.Naše přerostlá kobyla se nikam neohne a vždycky když jí nenavedem přesně do vrátek tak by je div nevyvalila..

5.11.2007 20:51

v v napsal(a):
AHOJ,
tak vítám dalšího novopečeného Budějičáka.Stáje vypadají parádně,jen bych se tam bála vykroutit se v tak úzké uličce.Naše přerostlá kobyla se nikam neohne a vždycky když jí nenavedem přesně do vrátek tak by je div nevyvalila..

mam je pojštěni u kooperatyvi,ale půjdu asi k čsob to je lepší

5.11.2007 21:13

woldemortik napsal(a):
mam je pojštěni u kooperatyvi,ale půjdu asi k čsob to je lepší

No my jsme maličké 147 KVH Odkud přesně jste vy?

6.11.2007 08:16

zazika napsal(a):
No my jsme maličké 147 KVH Odkud přesně jste vy?

Ahojky, to je skvělý, že máš konečně správný ustájení a ještě za slušný peníze. Tak už snad bude kobylka spokojená a zdravá.

6.11.2007 09:07

aluska napsal(a):
Ahojky, to je skvělý, že máš konečně správný ustájení a ještě za slušný peníze. Tak už snad bude kobylka spokojená a zdravá.

Já jsem od Libniče z Jelma.máme jen tyhle dva koníky doma.To my máme 170 a žlutej ma 140...takže ještě menší prcek.
Pojištěný je nemáme.

6.11.2007 09:39

v v napsal(a):
Já jsem od Libniče z Jelma.máme jen tyhle dva koníky doma.To my máme 170 a žlutej ma 140...takže ještě menší prcek.
Pojištěný je nemáme.

Veroniko, nejezdíš náhodou s koníkama přes Libnič až k Borku? Já na Borku bydlím a teď vídám v lese směrem na Libnič, kam chodím se psem na procházky, stopy kopýtek a bobky

6.11.2007 09:49

aluska napsal(a):
Veroniko, nejezdíš náhodou s koníkama přes Libnič až k Borku? Já na Borku bydlím a teď vídám v lese směrem na Libnič, kam chodím se psem na procházky, stopy kopýtek a bobky

ahoj,na Borek nejezdím.jezdím kolem Libníče a pak se stáčím spíš na Červenej Újezdec a tam dál,na Borek ne.Možná tam jezdí s koníkama z Libniče.Mají tu dva na ježdění a jednoho poníka.neustále jim zdrhaj a pochodujou po okolí....A ty máš koně tam???Nějak jsem nepostřehla kde máš koníka ty.

6.11.2007 10:37

v v napsal(a):
ahoj,na Borek nejezdím.jezdím kolem Libníče a pak se stáčím spíš na Červenej Újezdec a tam dál,na Borek ne.Možná tam jezdí s koníkama z Libniče.Mají tu dva na ježdění a jednoho poníka.neustále jim zdrhaj a pochodujou po okolí....A ty máš koně tam???Nějak jsem nepostřehla kde máš koníka ty.

Já mám Cipíska u Vanišů, kousek za Haklákem

6.11.2007 22:05

aluska napsal(a):
Já mám Cipíska u Vanišů, kousek za Haklákem

Pro Zaziku: Ahojky. Dloho už jsem tady nebyla a koukám jedna změna za druhou Tak zbývající dvá koníci se už našli.. V neděli se k vám stěhujeme a popravdě, už teď se nemůžu dočkat Tady nás máš:
2,5 letý valášek Enzo

6.11.2007 22:26

racina napsal(a):
Takže písnu pár řádků.

A kobylka Arna - 5 let. Jen ta se mi teď na fotce nechce protlačit.. Asi je to tím, že na konci února bude mít hříbátko

6.11.2007 22:57

racina napsal(a):
Takže písnu pár řádků.

Pokus č. 2 - Arna

7.11.2007 08:28

neottia napsal(a):
Pokus č. 2 - Arna

Ahojky Edi, tak nejdeš k Věrce? Koukám, že už máš jiný ustájení, za míň, že jo.

7.11.2007 16:10

racina napsal(a):
Takže písnu pár řádků.

Ahojky Alčo, k Věrce bych šla moc ráda, ale 7000 měsíčně za oba koníky, to už je pořádná pálka

7.11.2007 21:15

neottia napsal(a):
Ahojky Alčo, k Věrce bych šla moc ráda, ale 7000 měsíčně za oba koníky, to už je pořádná pálka

Jé to se těším, takže taky mlaďasi jo? A jezdíte? Já mám obsednuto ale potřebovala bych jí vychodit za koněm. Samotnou mě to neba. To budou holky rády že bude větší parta, samotné dvě se nudí

7.11.2007 21:18

zazika napsal(a):
Jé to se těším, takže taky mlaďasi jo? A jezdíte? Já mám obsednuto ale potřebovala bych jí vychodit za koněm. Samotnou mě to neba. To budou holky rády že bude větší parta, samotné dvě se nudí

Předpokládám že máte auto, narozdíl ode mě chodím z Hodějovic pěšky

7.11.2007 21:37

zazika napsal(a):
Předpokládám že máte auto, narozdíl ode mě chodím z Hodějovic pěšky

Teď nad tím tak přemýšlým a koukám, napsala jsem asi pěknou blbost, koník je mladej takže asi taky teprve v začátcích a kobča jako těhule taky asi moc pod sedlem nerajzuje což?

7.11.2007 21:41

zazika napsal(a):
Teď nad tím tak přemýšlým a koukám, napsala jsem asi pěknou blbost, koník je mladej takže asi taky teprve v začátcích a kobča jako těhule taky asi moc pod sedlem nerajzuje což?

Ježíši kriste co to vidí oko mé hnědavé hruka jako Atlantik! Samozřejmně přemýšlím. Jinak v kolik asi tak budete na místě? Já bych ráda taky byla v uvítacím výboru.

7.11.2007 22:17

zazika napsal(a):
Ježíši kriste co to vidí oko mé hnědavé hruka jako Atlantik! Samozřejmně přemýšlím. Jinak v kolik asi tak budete na místě? Já bych ráda taky byla v uvítacím výboru.

Ahojda Vůbec netuším v kolik dorazíme.. Jdeme to s přítelem z Jivna pěšky, ale dýl jak tři hoďky nám to snad trvat nebude. Vycházet budeme někdy okolo poledního. Po Vánocích bych chtěla Enza obsedat, ale nejřív si chci počkat na nějakou tu sněhovou pokrývku, abych měla do čeho padat Nu a kobylka je sice těhule, ale tu a tam jí procházka taky nezabije

8.11.2007 08:06

neottia napsal(a):
Ahojda Vůbec netuším v kolik dorazíme.. Jdeme to s přítelem z Jivna pěšky, ale dýl jak tři hoďky nám to snad trvat nebude. Vycházet budeme někdy okolo poledního. Po Vánocích bych chtěla Enza obsedat, ale nejřív si chci počkat na nějakou tu sněhovou pokrývku, abych měla do čeho padat Nu a kobylka je sice těhule, ale tu a tam jí procházka taky nezabije

No to jo, za dva je to dost . Tak hlavně ať se vám v novém líbí. Já a Cipísek jsme absolutně spokojení u Vanišů, máme i výbornou trenérku a je tu bezvadná parta

8.11.2007 13:37

aluska napsal(a):
No to jo, za dva je to dost . Tak hlavně ať se vám v novém líbí. Já a Cipísek jsme absolutně spokojení u Vanišů, máme i výbornou trenérku a je tu bezvadná parta

Tak to je dobře.. Jistě se nám v novém bude líbit, už se nemůžu neděle dočkat. Viděla jsem vás s Cípou na pár fotkách z Huberta - moc pěkný

8.11.2007 18:04

neottia napsal(a):
Tak to je dobře.. Jistě se nám v novém bude líbit, už se nemůžu neděle dočkat. Viděla jsem vás s Cípou na pár fotkách z Huberta - moc pěkný

Pro neotiia : 7000kč za dva koně opravdu není moc 3500kč za měsíc je klasická cena a jsou převážně i vyšší,tedy jestli je v tom box,kydání,krmení,jádro a např. vodění do výběhu a zavírání

8.11.2007 20:09

dominika napsal(a):
Pro neotiia : 7000kč za dva koně opravdu není moc 3500kč za měsíc je klasická cena a jsou převážně i vyšší,tedy jestli je v tom box,kydání,krmení,jádro a např. vodění do výběhu a zavírání

No ale dělá se na to hůř než na těch 5000,-, Já nevím jestli se dostanu, respektive potřebovala bych tam bejt jenom dopoledne, no to neva. Jak často se budete zjevovat? Aby jsme se taky někdy potkaly. Koníky máš ty a přítel? Já měla za to že máte být dvě děvčata tak mi to říkala majitelka.

8.11.2007 20:20

racina napsal(a):
Takže písnu pár řádků.

Vím, že 3500 je ještě stále pěkná cena.. Ale zatím pracuju při vejšce a 7000 bych sice utáhla, ale buď bych musela přidat na tempu nebo bych žila z koruny ke koruně. Navíc si platím všechno sama a ostatních výdajů mám i kolem hromadu Teda teď se cícím jako nějaký "socan"

8.11.2007 20:26

neottia napsal(a):
Vím, že 3500 je ještě stále pěkná cena.. Ale zatím pracuju při vejšce a 7000 bych sice utáhla, ale buď bych musela přidat na tempu nebo bych žila z koruny ke koruně. Navíc si platím všechno sama a ostatních výdajů mám i kolem hromadu Teda teď se cícím jako nějaký "socan"

Já taky pracuju při vejšce a jsem na tom finančně asi hůř než ty, takže buď v poho.

8.11.2007 20:35

zazika napsal(a):
No ale dělá se na to hůř než na těch 5000,-, Já nevím jestli se dostanu, respektive potřebovala bych tam bejt jenom dopoledne, no to neva. Jak často se budete zjevovat? Aby jsme se taky někdy potkaly. Koníky máš ty a přítel? Já měla za to že máte být dvě děvčata tak mi to říkala majitelka.

Vůbec neva, někde na netu jsem objevila tvoje číslo 775116813 - tedy pokud stále platí, tak až budeme vycházet, napíšu A neboj, určitě se potkáme Koníky mám pouze já, přítel mi s nimi tu a tam pomůže, tu a tam pomazlí, ale jinak je všechno na mně

8.11.2007 20:36

zazika napsal(a):
Já taky pracuju při vejšce a jsem na tom finančně asi hůř než ty, takže buď v poho.

Díííííííííííky, tak to jsem si teď oddechla

8.11.2007 20:44

neottia napsal(a):
Díííííííííííky, tak to jsem si teď oddechla

Jej, nějak se mi to divně posunulo.. Ten obrazek s tím povídáním patří sem dolů.....

9.11.2007 08:26

neottia napsal(a):
Jej, nějak se mi to divně posunulo.. Ten obrazek s tím povídáním patří sem dolů.....

Já platím 1500,- včetně sena, bez jádra, ale mám begánka a je celej rok venku, jenom s přístřeškem. Výběhy jsou krásně velký, jízdárnu a skokovej materiál máme, sedlovnu taky a bezvadnou partu.Každou sobotu pořádáme společný vyjížďky

9.11.2007 08:49

aluska napsal(a):
Já platím 1500,- včetně sena, bez jádra, ale mám begánka a je celej rok venku, jenom s přístřeškem. Výběhy jsou krásně velký, jízdárnu a skokovej materiál máme, sedlovnu taky a bezvadnou partu.Každou sobotu pořádáme společný vyjížďky

Jo jo číslo platí, tak to budou asi jiný slečny o kterejch mluvila majitelka- prý jim ve stáji zamykají věci a jezdit můžou jen v určitou dobu, chuděry. Jinak jsme na tom podobně můj přítel se s kobylou taky tak maximálně pomazlí a víc nic. Ale i za to jsem ráda, když jsme spolu začínali chodit měl s koňmi špatnou zkušenost a tak je neměl rád ale teď má rád nás obě. A proto k vánocům dostanu autí abych za ní mohla jezdit.

Přidejte reakci

Přidat smajlík