Příznivci chlad'ásku spojme se 5

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.7.2007 17:29

a zalozila som novu temu

8.7.2007 17:30

bonita napsal(a):
a zalozila som novu temu

8.7.2007 18:23

bonita napsal(a):

Když jsme u těch dovolených, tak taky jsem byla na víkend u vody :-) Fakt si člověk odpočine, a koně taky

8.7.2007 20:43

bonita napsal(a):
a zalozila som novu temu

jsi mi to vyfoukla
tak něco z výběhu

8.7.2007 20:51

sapaska napsal(a):
jsi mi to vyfoukla
tak něco z výběhu

a ještě jedna nepracovní

8.7.2007 21:03

bonita napsal(a):
a zalozila som novu temu

jj, uz minule som mohla zalozit nove, ale nechala som to tak
tu je jedna fotecka so mnou

8.7.2007 21:18

bonita napsal(a):
jj, uz minule som mohla zalozit nove, ale nechala som to tak
tu je jedna fotecka so mnou

Bohuš

8.7.2007 21:21

andrys napsal(a):
Bohuš

Ještě jednou

8.7.2007 21:22

andrys napsal(a):
Ještě jednou

A ještě koupel

9.7.2007 04:36

andrys napsal(a):
A ještě koupel

zdar mas novyho kone a kolik muje

9.7.2007 08:05

konak napsal(a):
zdar mas novyho kone a kolik muje

Zdravím po ránu, tak už máme tu novou kobču, foto bude v týdnu...

9.7.2007 17:15

siringa napsal(a):
Zdravím po ránu, tak už máme tu novou kobču, foto bude v týdnu...

Pracovala jsem v jediném hřebčíně s chovem SN v republice a měla jsem si tu čest si sednout na plemeného hřebce Gotlase.

Fotografie je ale už asi 4 roky stará, v době kdy jsem na Klo jezdila jen jako brigádnice, po škole jsem tam i pracovala .

9.7.2007 17:17

barletka napsal(a):
Pracovala jsem v jediném hřebčíně s chovem SN v republice a měla jsem si tu čest si sednout na plemeného hřebce Gotlase.

Fotografie je ale už asi 4 roky stará, v době kdy jsem na Klo jezdila jen jako brigádnice, po škole jsem tam i pracovala .

Před jízdou byla pěkně koupel

9.7.2007 17:20

barletka napsal(a):
Před jízdou byla pěkně koupel

A tady je kolekce chladnokrevných koní. Ve předu je 2415 Hugo a zaním já s Gracii.

Koně v akci, Pardubice 2004

9.7.2007 17:23

barletka napsal(a):
A tady je kolekce chladnokrevných koní. Ve předu je 2415 Hugo a zaním já s Gracii.

Koně v akci, Pardubice 2004

A tady jsem já s Istrii , Koně v akci Pardubice Padock 2006

9.7.2007 17:26

barletka napsal(a):
A tady jsem já s Istrii , Koně v akci Pardubice Padock 2006

A takhla jsme v Klokočově volali koníky domů z pastvin
Na fotce je okolo stovky SN a dvě klisny čt najdete je?

9.7.2007 18:20

barletka napsal(a):

tam bych nechtěla stád když to stádo běží domů

9.7.2007 18:36

woldemortik napsal(a):
tam bych nechtěla stád když to stádo běží domů

To musí být nádhera, vidět tolik koní v pohybu

Neregistrovaný uživatel

9.7.2007 19:12
Neregistrovaný uživatel

barletka napsal(a):

Dostih chladnokrevných koní , já na Gracii Pardubice Padock2004

9.7.2007 19:19

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Dostih chladnokrevných koní , já na Gracii Pardubice Padock2004

Holky, když jsem viděla maminy s prcky běžet z ohrady poprvé , tak jsem brečela. Je to ten nejkrásnější pohled na světě!!! Jak na divokém západě!!! Když mi bylo na Klokočově smutno, tak jsem si šla sednout mezi stádo a koukala se jak si hříbci hrají a maminy se pasou!!

9.7.2007 19:23

barletka napsal(a):
Holky, když jsem viděla maminy s prcky běžet z ohrady poprvé , tak jsem brečela. Je to ten nejkrásnější pohled na světě!!! Jak na divokém západě!!! Když mi bylo na Klokočově smutno, tak jsem si šla sednout mezi stádo a koukala se jak si hříbci hrají a maminy se pasou!!

9.7.2007 19:28

barletka napsal(a):

Tady cílová rovina Velké Pardubické v dostihu chladnokrevných koní. V roce 2004, já na Grácii- 2 místo ze 14 koní( na startu asi 7 jezdců spadlo)

sabora

9.7.2007 19:30
sabora

barletka napsal(a):
Tady cílová rovina Velké Pardubické v dostihu chladnokrevných koní. V roce 2004, já na Grácii- 2 místo ze 14 koní( na startu asi 7 jezdců spadlo)

mrkni na disk. o hermelínech. salome

9.7.2007 19:30

bonita napsal(a):
a zalozila som novu temu

A tady dekorování...

sabora

9.7.2007 19:37
sabora

barletka napsal(a):
A tady dekorování...

pěkný fotky, a že jste neměli dostih. sedla?!

9.7.2007 19:48

sabora napsal(a):
pěkný fotky, a že jste neměli dostih. sedla?!

No právě v roce 2004 byl povolený strat jen bez sedla, ale bylo to poslední den v neděli na závěr výstavy Koně v akci. Begani byli všichni nabytí , protože 4 dny chodili jen krokem po výstavišti, tak na startu všichni popadali. Moje kamarádka si dokonce zlomila ruku i nohu zárověň.........Třeba minulý rok byl povolený už i start se sedlem.

sabora

9.7.2007 19:52
sabora

barletka napsal(a):
No právě v roce 2004 byl povolený strat jen bez sedla, ale bylo to poslední den v neděli na závěr výstavy Koně v akci. Begani byli všichni nabytí , protože 4 dny chodili jen krokem po výstavišti, tak na startu všichni popadali. Moje kamarádka si dokonce zlomila ruku i nohu zárověň.........Třeba minulý rok byl povolený už i start se sedlem.

chudák holka! to se teda asi moc nevyvedlo.
napiš mi prosim něco o te salome, vim je prodaná, ale zajímá mě to.

9.7.2007 19:52

barletka napsal(a):

teda, to musel být super závod :) škoda, že u nás nic takového v okolí není, jestli se můžou účastnit i chladnokrevní kříženci, klidně bych do něčeho takového s Karinou šla :) Jinak fotky klokočovského stáda jsou nádherné, doufám, že se tam konečně někdy dostanu, moc ráda bych se tam podívala.

9.7.2007 19:57

ettelwen napsal(a):
teda, to musel být super závod :) škoda, že u nás nic takového v okolí není, jestli se můžou účastnit i chladnokrevní kříženci, klidně bych do něčeho takového s Karinou šla :) Jinak fotky klokočovského stáda jsou nádherné, doufám, že se tam konečně někdy dostanu, moc ráda bych se tam podívala.

Salome po North Star, M: Seidy . Velmi klidná hodná kobyla, která dokonce stahovala i sušky v lese,chodila v bryčce měla velmi vysoké hezké chody, ale na skákání nebyla!!! Moc ji to nešlo...

9.7.2007 19:59

ettelwen napsal(a):

jinak té kamarádky lituju, bez sedla při něčem takovém, to je hned

10.7.2007 07:19

ettelwen napsal(a):
jinak té kamarádky lituju, bez sedla při něčem takovém, to je hned

Ahojte, tak tady dávám fotku té naší novoty

10.7.2007 07:20

siringa napsal(a):
Ahojte, tak tady dávám fotku té naší novoty

Sáva SN, 4 roky

10.7.2007 07:27

siringa napsal(a):
Sáva SN, 4 roky

je moc pěkná a dobrá barva taková tmavá.jo bogárek nám taky tmavne ten už vyrostl taky už mu je skoro 14 dní roste jako s vody dneska když nebude pršet budu fotit apak jsem dám foto

10.7.2007 11:59

siringa napsal(a):
Sáva SN, 4 roky

Vypadá dobře.
Má i slušný původ - naprosto nechápu, proč s ní neudělali ve 3 letech zkoušky a ani nemá zapsané míry ( svod).
Jinak, pokud by toto vše dobře absolvovala, mohla být i v genovém zdroji SN a na případné hříbě po hřebci v GZ jste mohli dostat dotace.
Že Pavelka nedělá s kobylama zkoušky, to teda koukám .

10.7.2007 12:34

sally napsal(a):
Vypadá dobře.
Má i slušný původ - naprosto nechápu, proč s ní neudělali ve 3 letech zkoušky a ani nemá zapsané míry ( svod).
Jinak, pokud by toto vše dobře absolvovala, mohla být i v genovém zdroji SN a na případné hříbě po hřebci v GZ jste mohli dostat dotace.
Že Pavelka nedělá s kobylama zkoušky, to teda koukám .

ahoj tvrdí že má 62procent GZ, taky jsem se divila, že to není v knize, asi kecal

10.7.2007 13:34

siringa napsal(a):
ahoj tvrdí že má 62procent GZ, taky jsem se divila, že to není v knize, asi kecal

Měla by to mít napsané nahoře v POP ( v pravém rohu), kolik má % PSG.
Jenže pokud nemá udělané ve 3 letech zkoušky a svod ( uchovnění), je jí to na nic.
Chovat se na ní dá, hříbě bude mít plný původ, ale nikdy ji nedostanete do GZ nebo po případném uchovnění jejího potomka do AP, protože tam jsou ZV tříletých podmínka. Což je škoda, naprosto zbytečně se přichází o dotace.
Škoda kobyly, je to podle mne znehodnocení chovného materiálu do jisté míry.
Zkoušky nejsou náročné, naše kobyly je zvládly i po 14 denním rychlokurzu bez problémů. Navíc je na ně dotace, která pokryje náklady na ně ( ikdyž si člověk nechá kobylu ustájit a vycvičit u profíka) a ještě něco zbude.
Stejně se každý chlaďas učí tahat ať už dříve, či později.
Myslela jsem, že už se tohle moc neděje.
Ale jo - připouštěli jsme teď kobylu, která se nám znovu říjela a na připouštění u hřebčáka stála taky jedna taková slezanka - krásná mohutná hnědka po Neguš, tuším 6letá, s dobrým původem ( určitě by do GZ prošla) - ale bez svodu, bez zkoušek - majitel ji má prý jen na pasení... no teď už i na hříbata.
Díky tomu, že se o to zřejmě ve správnou dobu nezajímal, přijde zhruba o 10.000 Kč dotace příští rok ( na chovnou klisnu v GZ SN, která se ohřebí po hřebci v GZ SN), která by se do GZ jinak po splnění podmínek určitě dostala.

10.7.2007 13:50

sally napsal(a):
Měla by to mít napsané nahoře v POP ( v pravém rohu), kolik má % PSG.
Jenže pokud nemá udělané ve 3 letech zkoušky a svod ( uchovnění), je jí to na nic.
Chovat se na ní dá, hříbě bude mít plný původ, ale nikdy ji nedostanete do GZ nebo po případném uchovnění jejího potomka do AP, protože tam jsou ZV tříletých podmínka. Což je škoda, naprosto zbytečně se přichází o dotace.
Škoda kobyly, je to podle mne znehodnocení chovného materiálu do jisté míry.
Zkoušky nejsou náročné, naše kobyly je zvládly i po 14 denním rychlokurzu bez problémů. Navíc je na ně dotace, která pokryje náklady na ně ( ikdyž si člověk nechá kobylu ustájit a vycvičit u profíka) a ještě něco zbude.
Stejně se každý chlaďas učí tahat ať už dříve, či později.
Myslela jsem, že už se tohle moc neděje.
Ale jo - připouštěli jsme teď kobylu, která se nám znovu říjela a na připouštění u hřebčáka stála taky jedna taková slezanka - krásná mohutná hnědka po Neguš, tuším 6letá, s dobrým původem ( určitě by do GZ prošla) - ale bez svodu, bez zkoušek - majitel ji má prý jen na pasení... no teď už i na hříbata.
Díky tomu, že se o to zřejmě ve správnou dobu nezajímal, přijde zhruba o 10.000 Kč dotace příští rok ( na chovnou klisnu v GZ SN, která se ohřebí po hřebci v GZ SN), která by se do GZ jinak po splnění podmínek určitě dostala.

ja se v tom nevyznám, ale to nemůže jít na svod a zkoušky teď? to musí být přesně v 3 letech?
měli jsme možnost vyměnit starou kobylu za ročku SN s PP, skusenosti s chovem nemám, proto se ptám

10.7.2007 13:59

bonita napsal(a):
a zalozila som novu temu

aj mna to celkom zaujima, napriklad v SH ak ma kobyla plny povod cistych SH, tak je automaticky uchovnena a jej zriebata budu mat po SH zrebcovi plny povod. Ale pri mixnutych sa kobyly zaraduju po sekciach a podla uspesnosti a urcitych podmienok, sa jej potomci-teda iba kobylky(po generaciach) mozu dostat do HPK. Zrebce - nuz to je ine kafe, uz v dvoch rokoch musia splnit velmi obtiazne kriteria a vela ich neprejde.

10.7.2007 14:07

bonita napsal(a):
aj mna to celkom zaujima, napriklad v SH ak ma kobyla plny povod cistych SH, tak je automaticky uchovnena a jej zriebata budu mat po SH zrebcovi plny povod. Ale pri mixnutych sa kobyly zaraduju po sekciach a podla uspesnosti a urcitych podmienok, sa jej potomci-teda iba kobylky(po generaciach) mozu dostat do HPK. Zrebce - nuz to je ine kafe, uz v dvoch rokoch musia splnit velmi obtiazne kriteria a vela ich neprejde.

tak je to ve Francii s ardenmi, zadne zkousky....
jedna vystava (asi jako svod) a hotovo, bud je chovny, nebo neni.....

sabora

10.7.2007 14:30
sabora

bonita napsal(a):
a zalozila som novu temu

ty jo lidi! šli kolem nás-pastvy huculíci, (moc pěkný) asi 7kousků, jsem vživotě neviděla koně dělat doslova akrobacii!!! Kulich kdyby se mu to povedlo, dělal by snad i salto vzad, škoda že jsem neměla po ruce foťák, navzdory tomu, na zavolání přišel.

10.7.2007 14:32

sapaska napsal(a):
ja se v tom nevyznám, ale to nemůže jít na svod a zkoušky teď? to musí být přesně v 3 letech?
měli jsme možnost vyměnit starou kobylu za ročku SN s PP, skusenosti s chovem nemám, proto se ptám

Nemůže.
Musí být tříletá, výjimky nejsou.
Aspoň ohledně zkoušek - kolem roku 2000 to ještě šlo, teprve se zaváděly. Tehdy mohly i starší klisny, teď už to delší dobu funguje takto (POUZE 3leté).
U svodu si nejsem jistá - tam by to snad mělo jít i později. Nejlépe zeptat se inspektora pro váš kraj ( najdeš v kontaktech na ASCHK).
Na svodu ohodnotí míry, bodově chody a stavbu těla a podle dosaženého počtu bodů zapíše do plemenné knihy klisen. Ji maximálně do PK ( aby byla v HPK, musí mít právě ve 3 letech zkoušky výkonnosti).
Takže by pak byla v PK klisen, můžeš na ní chovat hříbata s plným původem, ale právě kvůli nesplnění podmínky absolvování zkoušek ve 3 letech se nedostane do genového zdroje či někdy po uchovnění potomka do Akceleračního programu, ač k tomu má jinak všecky předpoklady - takže na její připouštění hřebci v GZ, AP nebudou dotace, které by jinak mohla mít.

10.7.2007 14:56

sally napsal(a):
Nemůže.
Musí být tříletá, výjimky nejsou.
Aspoň ohledně zkoušek - kolem roku 2000 to ještě šlo, teprve se zaváděly. Tehdy mohly i starší klisny, teď už to delší dobu funguje takto (POUZE 3leté).
U svodu si nejsem jistá - tam by to snad mělo jít i později. Nejlépe zeptat se inspektora pro váš kraj ( najdeš v kontaktech na ASCHK).
Na svodu ohodnotí míry, bodově chody a stavbu těla a podle dosaženého počtu bodů zapíše do plemenné knihy klisen. Ji maximálně do PK ( aby byla v HPK, musí mít právě ve 3 letech zkoušky výkonnosti).
Takže by pak byla v PK klisen, můžeš na ní chovat hříbata s plným původem, ale právě kvůli nesplnění podmínky absolvování zkoušek ve 3 letech se nedostane do genového zdroje či někdy po uchovnění potomka do Akceleračního programu, ač k tomu má jinak všecky předpoklady - takže na její připouštění hřebci v GZ, AP nebudou dotace, které by jinak mohla mít.

hmm, to je celkem škoda, když předpoklady jsou , no jo, ale jak se jedná o dotace, je to vždy všechno složitější a přísnější

10.7.2007 15:06

sapaska napsal(a):
hmm, to je celkem škoda, když předpoklady jsou , no jo, ale jak se jedná o dotace, je to vždy všechno složitější a přísnější

To jo.
Škoda, že není o rok mladší.
Ale co se dá dělat - přeju aspoň spokojenost s kobylou .

10.7.2007 15:16

barletka napsal(a):

Když to přiblížíš, tak ty ČT kobyly nejspíš budou to jediné nezrzavé, co se tam najde

10.7.2007 15:57

sally napsal(a):
To jo.
Škoda, že není o rok mladší.
Ale co se dá dělat - přeju aspoň spokojenost s kobylou .

TAK CO ? KDO Z VÁS PŘIJEDE V SOBOTU DO ZUBŘÍ NA ZUBERSKÉ DERBY? vypadá to, že počasí vyjde, a koní by mělo být dost, a trat' je super Myslím, že vodní příkop bude největší perlička

10.7.2007 16:34

sabora napsal(a):
ty jo lidi! šli kolem nás-pastvy huculíci, (moc pěkný) asi 7kousků, jsem vživotě neviděla koně dělat doslova akrobacii!!! Kulich kdyby se mu to povedlo, dělal by snad i salto vzad, škoda že jsem neměla po ruce foťák, navzdory tomu, na zavolání přišel.

Ahojky Míšo, já přijedu i se svou kobylou. Pojedu cross a MINI MAXI

10.7.2007 18:15

m i s i c k a napsal(a):
TAK CO ? KDO Z VÁS PŘIJEDE V SOBOTU DO ZUBŘÍ NA ZUBERSKÉ DERBY? vypadá to, že počasí vyjde, a koní by mělo být dost, a trat' je super Myslím, že vodní příkop bude největší perlička

Ahoj,
my se tam objevíme, jak už jsem psala.
No konečně někde bude vodní příkop, ten Roneček rád , takové osvěžení.
To je překážka, co dělí formanky mezi nudné a zábavné.
Takové akce, jako v Horním Jelení visící pomocník koni na hlavě a snažící se přetáhnout koně přes vodu - jediný výsledek, že byl mokrý a špinavý - zaručeně diváky přilákají .
Nejlepší voda, co jsem viděla, byla ve Velké nad Veličkou - přímo vjezd do řeky (vcelku strmý).
Ale v Zubří jsem zatím nebyla - třeba budete lepší .
My vodu poctivě trénujem dobrovolně odmalička

11.7.2007 10:51

sally napsal(a):
Ahoj,
my se tam objevíme, jak už jsem psala.
No konečně někde bude vodní příkop, ten Roneček rád , takové osvěžení.
To je překážka, co dělí formanky mezi nudné a zábavné.
Takové akce, jako v Horním Jelení visící pomocník koni na hlavě a snažící se přetáhnout koně přes vodu - jediný výsledek, že byl mokrý a špinavý - zaručeně diváky přilákají .
Nejlepší voda, co jsem viděla, byla ve Velké nad Veličkou - přímo vjezd do řeky (vcelku strmý).
Ale v Zubří jsem zatím nebyla - třeba budete lepší .
My vodu poctivě trénujem dobrovolně odmalička

Ron i Rainer přijedou?A budeš tam i odpoledne? protože jedničkový zápřah se pojede po mini maxi, což bude až poobědě. Jinak jsem s kobylou taky trénovala vodní příkop, takže uvidíme .. Bude tam min.60 cm vody, takže to bude mazec:-) Budeme všichni jak čuňata, ale taky to má svoje kouzlo.. Barletko to je fain, že přijedeš. Konečně vás s Parmou uvidím v akci

11.7.2007 11:57

m i s i c k a napsal(a):
Ron i Rainer přijedou?A budeš tam i odpoledne? protože jedničkový zápřah se pojede po mini maxi, což bude až poobědě. Jinak jsem s kobylou taky trénovala vodní příkop, takže uvidíme .. Bude tam min.60 cm vody, takže to bude mazec:-) Budeme všichni jak čuňata, ale taky to má svoje kouzlo.. Barletko to je fain, že přijedeš. Konečně vás s Parmou uvidím v akci

Ahoj,
je změna, takže Ron a Rainer nee. Moc práce v lese, takže napřed práce, pak zábava... jak už to bývá.
Takže my možná jen se podívat, ale pokud bude slušné počasí a oschne, tak konečně zahájíme žně a senáže ( to by pak nebylo ani na kukandu).
Ale kdybych se tam objevila, určitě se k tobě přihlásím ( Keli poznám ).
Jinak přeju hodně štěstí v souteži - pořádně to chlapům natři

11.7.2007 13:46

sally napsal(a):
Ahoj,
je změna, takže Ron a Rainer nee. Moc práce v lese, takže napřed práce, pak zábava... jak už to bývá.
Takže my možná jen se podívat, ale pokud bude slušné počasí a oschne, tak konečně zahájíme žně a senáže ( to by pak nebylo ani na kukandu).
Ale kdybych se tam objevila, určitě se k tobě přihlásím ( Keli poznám ).
Jinak přeju hodně štěstí v souteži - pořádně to chlapům natři

Ono se má v sobotu už počasí vyjasňovat, a pondělí má být dokonce 30°C, takže v sobotu by mohlo být tak akorát. Seno bude schnou jedna radost. Já tam koně budu mít až kolem oběda, takže se určitě stav. Jo, a určitě to bude stát za to, protože trat' je fakt těžká.. Je to v kopci + ten příkop.. Ale pojedu opatrně. Už se těším

11.7.2007 20:49

m i s i c k a napsal(a):

Ahojky Míšo,

tak jsem se tam k Vám jela podívat a je to teda pěkný terénProstě Valašské kopce!!! Ale už se těším. .....

Váš příkop...

12.7.2007 06:47

barletka napsal(a):
Ahojky Míšo,

tak jsem se tam k Vám jela podívat a je to teda pěkný terénProstě Valašské kopce!!! Ale už se těším. .....

Váš příkop...

Si myslím, že ten vodní příkop bude dobrá perlička No uvidíme co koně na to řeknou :-), jinak se taky těším !!! Kobyle jsem přidala ovsa, aby nás do kopce v klusu utáhla..

13.7.2007 20:19

barletka napsal(a):
Ahojky Míšo, já přijedu i se svou kobylou. Pojedu cross a MINI MAXI

Pro konaka Honzu.... temu konikovi je osm roků ale zatím není na prodej je trochu prudčí ale tahoun. Proti kopcu mně utáhl 80 stotin takže bomba.

sabora

13.7.2007 22:16
sabora

bonita napsal(a):
a zalozila som novu temu

ahoj, zas, já, no.........., Kulich byl u chovatele zaučovyný v tahu, ale jako na kládu, já jezdim jen pod sedlem, ale dost mě láká pořídit si maratoňáček, jenže o tom vím velký houby, a nikoho kdo to provozuje neznam........ ...........

14.7.2007 04:53

andrys napsal(a):
Pro konaka Honzu.... temu konikovi je osm roků ale zatím není na prodej je trochu prudčí ale tahoun. Proti kopcu mně utáhl 80 stotin takže bomba.

zdar jo je peknej kde ted delas

18.7.2007 09:28

sabora napsal(a):
ahoj, zas, já, no.........., Kulich byl u chovatele zaučovyný v tahu, ale jako na kládu, já jezdim jen pod sedlem, ale dost mě láká pořídit si maratoňáček, jenže o tom vím velký houby, a nikoho kdo to provozuje neznam........ ...........

Pro konaka Honzu... já tet taham na Opavě... no právě tet ležím doma se zánětem svalů a co ty..

18.7.2007 12:39

andrys napsal(a):
Pro konaka Honzu... já tet taham na Opavě... no právě tet ležím doma se zánětem svalů a co ty..

ahojte tak takhle se nám koza upla na Sáru

18.7.2007 14:10

andrys napsal(a):

zdar mam jit tahat do janovic ale jeste nemam zivnostak tak cekam a proc delas az u opavy

18.7.2007 18:23

konak napsal(a):
zdar mam jit tahat do janovic ale jeste nemam zivnostak tak cekam a proc delas az u opavy

Protože jsou tam lepší peníze

18.7.2007 18:24

andrys napsal(a):

ja jsem jsito myslel ale kamos je ted v jesenikach a nic moc prej

18.7.2007 18:24

andrys napsal(a):

18.7.2007 18:27

andrys napsal(a):

Jendo co to prodavaš za konika..pošli foto..

18.7.2007 18:36

andrys napsal(a):
Jendo co to prodavaš za konika..pošli foto..

Pro konaka HONZU coto maš za kone naprodej

18.7.2007 18:40

andrys napsal(a):
Pro konaka HONZU coto maš za kone naprodej

fotky nemam ale uzje zamluvenej a cotoje za kone to ma kamos uplne stejnyho ale kobylu

18.7.2007 18:41

konak napsal(a):
fotky nemam ale uzje zamluvenej a cotoje za kone to ma kamos uplne stejnyho ale kobylu

to je taky kobyla a je z Loučné

18.7.2007 18:42

andrys napsal(a):
to je taky kobyla a je z Loučné

aha tak tojo je pekna a kolik ji je

18.7.2007 22:24

bonita napsal(a):
a zalozila som novu temu

Chovné stádo Klokočov

18.7.2007 22:27

bonita napsal(a):
a zalozila som novu temu

Klokočov

18.7.2007 22:31

bonita napsal(a):
a zalozila som novu temu

Klokočov

18.7.2007 22:40

bonita napsal(a):
a zalozila som novu temu

Klokočov

18.7.2007 22:42

bonita napsal(a):
a zalozila som novu temu

Nádhera, že?

18.7.2007 22:46

bonita napsal(a):
a zalozila som novu temu

18.7.2007 22:52

bonita napsal(a):
a zalozila som novu temu

18.7.2007 22:56

bonita napsal(a):
a zalozila som novu temu

Klokočov

18.7.2007 23:01

barletka napsal(a):
Klokočov

ju nunu.ten můj had má zejtra dvacet dní,ale to vám řeknu ten vyrostl dám sem zítra foto půjdu fotit .Dala jsem mu ohlávku,ale valach coho mám snima ve stádě m u jí sundala zmetek a tak mu sekla tak jí jdu hledta askusim mu jí zase dát

18.7.2007 23:04

bonita napsal(a):
a zalozila som novu temu

19.7.2007 22:36

bonita napsal(a):
a zalozila som novu temu

nějak se to tu pozastavilo
tak přichází....

19.7.2007 22:39

sapaska napsal(a):
nějak se to tu pozastavilo
tak přichází....

pozlobí se....

19.7.2007 22:45

sapaska napsal(a):
pozlobí se....

ten koík v pravo na fotce na demnou tem má,ale zadní hohy nádnerný až stoho začímám divně slintat

19.7.2007 22:52

woldemortik napsal(a):
ten koík v pravo na fotce na demnou tem má,ale zadní hohy nádnerný až stoho začímám divně slintat

díky, to víš, to jsou pracanti svalovci
a koníci odchází....

19.7.2007 23:00

sapaska napsal(a):
a koníci odchází....

Tak to já jedině sedlo a terém nebo vůz,ale ten musím ještě sehnat hlavně,že mám dma postroje hamáme

19.7.2007 23:04

woldemortik napsal(a):
Tak to já jedině sedlo a terém nebo vůz,ale ten musím ještě sehnat hlavně,že mám dma postroje hamáme

taky scháníme vůz, máme zatím jenom kočár, ale je to nedostatkové zboží

19.7.2007 23:07

sapaska napsal(a):
a koníci odchází....

foceno na chovatelském dni v Tlumačově

19.7.2007 23:07

sapaska napsal(a):
taky scháníme vůz, máme zatím jenom kočár, ale je to nedostatkové zboží

to mi povídej zvlášt unás na jihu čech měla jsem v merku moc krásnej za desítku,ale byl až z trutnova no já myslela,že zešílím.Skusila jsem psát i exnerovy na kolik by mě vyšetl ten maratonák a když mi řekl,že na 50 tisíc tak jsem řekla a děkuji na to moje ježdění jednou za týden na hodku tolik penez nedám.

19.7.2007 23:09

bonita napsal(a):
a zalozila som novu temu

jj my sme si boli v aprili na Morave pre kociar a chlapik tam mal aj nadherny rebrinak, taky ten typicky moravsky, keby sme ho mali ako odviezt, uz by bol nas, takto sme odisli len so starodavnou kociarovou bryckou

19.7.2007 23:11

monikafris napsal(a):
foceno na chovatelském dni v Tlumačově

19.7.2007 23:14

bonita napsal(a):
jj my sme si boli v aprili na Morave pre kociar a chlapik tam mal aj nadherny rebrinak, taky ten typicky moravsky, keby sme ho mali ako odviezt, uz by bol nas, takto sme odisli len so starodavnou kociarovou bryckou

no já jen chudáček pořád ne ane nanic pořádnýho narzit asi je mi souzeno jezdit jen v sedle a ne vozit si zadnici v kočáře.

19.7.2007 23:27

woldemortik napsal(a):
no já jen chudáček pořád ne ane nanic pořádnýho narzit asi je mi souzeno jezdit jen v sedle a ne vozit si zadnici v kočáře.

Marti, zle hladas, ked sme sa rozhodli, ze chceme nejaky voz, tak sme u vas v CR nasli vela ponuk a vela takych, co nam boli ochotni dat k jednemu kociaru, druhy polorozpadnuty(ale opravitelny) gratis, mrkni na stranky suprbazaru

19.7.2007 23:42

bonita napsal(a):
Marti, zle hladas, ked sme sa rozhodli, ze chceme nejaky voz, tak sme u vas v CR nasli vela ponuk a vela takych, co nam boli ochotni dat k jednemu kociaru, druhy polorozpadnuty(ale opravitelny) gratis, mrkni na stranky suprbazaru

jsem se jukla našla jsem jich tam celkem dost,ale asi nejvíce mě zaujal za devet a za 17 +na náhradní díly k tomu aje to dokonce v jížních čechách

sabora

20.7.2007 11:53
sabora

bonita napsal(a):

ahoj, jak už jsme psala, taky bych ráda "vozíko", abych mohla brát i děti, jak jsem zjistila, je dost fuška aspoň jednou za týden sehnat hlídání pro tři mrňata... a tak bych zabila dvě mouchy jednou ranou, kůň by měl práci, děti bych měla na očích. V inz je nabídka dovozu z Polska, maratoňák hobby za 40tis. ta to te´d teda ale taky nemam, + ještě postroje ........., stačilo by mi nějaký podoma udělaný vozík, co snese i trochu horší cesty. tak kdyby jste někdo věděl? severní a střední čechy...

20.7.2007 17:23

sabora napsal(a):
ahoj, jak už jsme psala, taky bych ráda "vozíko", abych mohla brát i děti, jak jsem zjistila, je dost fuška aspoň jednou za týden sehnat hlídání pro tři mrňata... a tak bych zabila dvě mouchy jednou ranou, kůň by měl práci, děti bych měla na očích. V inz je nabídka dovozu z Polska, maratoňák hobby za 40tis. ta to te´d teda ale taky nemam, + ještě postroje ........., stačilo by mi nějaký podoma udělaný vozík, co snese i trochu horší cesty. tak kdyby jste někdo věděl? severní a střední čechy...

Chladasek to bude konisko.

20.7.2007 18:16

bonita napsal(a):
a zalozila som novu temu

u kováře

20.7.2007 19:28

andrys napsal(a):
Chladasek to bude konisko.

andrys (renča) zdar tak co uz delas

woldemortík

20.7.2007 20:09
woldemortík

sapaska napsal(a):
u kováře

Tak jsem zase po delší době u svého pc tak jsem dám foto zítra jdeme svážet balíky máme jich 107 a myslím pro pět koní na zimu stačí moc se mi pvedlo za dva dny se balíkovalo.za týden je bogarovy měsíc de se slavit

21.7.2007 15:47

woldemortík napsal(a):
Tak jsem zase po delší době u svého pc tak jsem dám foto zítra jdeme svážet balíky máme jich 107 a myslím pro pět koní na zimu stačí moc se mi pvedlo za dva dny se balíkovalo.za týden je bogarovy měsíc de se slavit

Konak Honza... v pondělí to jedu skusit...snad to půjde.

21.7.2007 16:21

andrys napsal(a):

andrys (renča) tak tojo a totam vozis kone kazdy den my jsme byly taky minuli rok u opavy tam to bylo dobry

21.7.2007 18:27

bonita napsal(a):
a zalozila som novu temu

Přidávám chlaďáska jménem Navar Je mu 12 let,ale pořád se předvádí jako mladík!

21.7.2007 18:31

bonita napsal(a):
a zalozila som novu temu

a další z ohrady.

21.7.2007 18:35

bonita napsal(a):
a zalozila som novu temu

a další tentokrát pracovní...

21.7.2007 19:06

irculka napsal(a):
a další tentokrát pracovní...

a ještě fotka jeho synovce,valašek jménem Cézar

21.7.2007 20:57

irculka napsal(a):
a ještě fotka jeho synovce,valašek jménem Cézar

Irculko....krásní ryzáčci máme taky dva valacha 8let a kobylku rok a čtyři měsíce.

21.7.2007 20:59

andrys napsal(a):
Irculko....krásní ryzáčci máme taky dva valacha 8let a kobylku rok a čtyři měsíce.

Mája

22.7.2007 12:32

andrys napsal(a):
Mája

Toto je môj boban Jasan

22.7.2007 12:34

daia napsal(a):
Toto je môj boban Jasan

A tu zase

22.7.2007 12:35

daia napsal(a):
A tu zase

Tu sme spolu

22.7.2007 14:36

daia napsal(a):
Tu sme spolu

No krasavec můj valach se jmenuje Bořek

22.7.2007 16:07

andrys napsal(a):

Díky,jsou to zlatíčka,i když Navar jak je velkej tak je lekavej,hlavně pokud mu chybí práce. Ale ten mladý to je jak já mu říkám mumínek. Máme dva pracanty těžké koníky a dva lehké-sporťáky. A jsme z Beskyd. Jestli se můžu zeptat odkud jsi ty?

22.7.2007 16:08

irculka napsal(a):
Díky,jsou to zlatíčka,i když Navar jak je velkej tak je lekavej,hlavně pokud mu chybí práce. Ale ten mladý to je jak já mu říkám mumínek. Máme dva pracanty těžké koníky a dva lehké-sporťáky. A jsme z Beskyd. Jestli se můžu zeptat odkud jsi ty?

Dotaz je pro Andrys

22.7.2007 19:36

irculka napsal(a):
Dotaz je pro Andrys

Pro Irculku....my jsme z Bruntálu...Hrubý Jeseník. Máme jenom ty dva koníky.. Nejezdíš nahodou western.

22.7.2007 20:02

andrys napsal(a):
Pro Irculku....my jsme z Bruntálu...Hrubý Jeseník. Máme jenom ty dva koníky.. Nejezdíš nahodou western.

andrys (renča) cau mynuli tyden jsem projizdel vasi dedinou jel jsem jse tak podivat a vydolni nebo horni moravici uz nevim stala avije pred domem na kone tam dela taky nekdo s konma v lese jen tak jse ptam mel tu aviu peknou

22.7.2007 20:55

andrys napsal(a):

Western jezdím,i když je fakt,že kvůli mým zdrav.potížím nevím jestli nebudu muset skončit se sportem. Ale nechci to vzdát.. Jezdily jsme rychlostní závody a letos jsme zkusily reining,ale žádná sláva je to náročná disciplína,ale pro potěšení,že jsme zajely za body je to super.Mám totiž plnokrevnou kobylku a ty reining nejezdí. S přítelem děláme s koníkama v lese,no já jen sem tam pokud zdraví dovolí,ale přítel je kočí profík My jsme z Krásné p.Lysou horou.aspoň tam máme koníky,ale bydlíme o 5km níže.

22.7.2007 23:26

irculka napsal(a):
Western jezdím,i když je fakt,že kvůli mým zdrav.potížím nevím jestli nebudu muset skončit se sportem. Ale nechci to vzdát.. Jezdily jsme rychlostní závody a letos jsme zkusily reining,ale žádná sláva je to náročná disciplína,ale pro potěšení,že jsme zajely za body je to super.Mám totiž plnokrevnou kobylku a ty reining nejezdí. S přítelem děláme s koníkama v lese,no já jen sem tam pokud zdraví dovolí,ale přítel je kočí profík My jsme z Krásné p.Lysou horou.aspoň tam máme koníky,ale bydlíme o 5km níže.

pěkný ryzáčci.Dneska jsem konuchám prodloužila ohradu ty koukaly běhaly jak malý akorát lavina ne tam měla zabořenou hlavu v trávě a hříbka si ani všimla tan lítal za ponici mysllel si asi že je taky hríbě jak je malá,ale taho hnala spátky k mámě,ale už i dlabe trávu pinda malej

23.7.2007 07:42

woldemortik napsal(a):
pěkný ryzáčci.Dneska jsem konuchám prodloužila ohradu ty koukaly běhaly jak malý akorát lavina ne tam měla zabořenou hlavu v trávě a hříbka si ani všimla tan lítal za ponici mysllel si asi že je taky hríbě jak je malá,ale taho hnala spátky k mámě,ale už i dlabe trávu pinda malej

Sasun s Biskupem

23.7.2007 07:43

m i s i c k a napsal(a):
Sasun s Biskupem

Savana a Xena

23.7.2007 07:44

m i s i c k a napsal(a):
Savana a Xena

Nacho Salazar a Brys Slezský

23.7.2007 07:54

andrys napsal(a):

Pro andrys:
Ti hermelínci z fotky mají původ? Jestli jo, po jakém hřebci a z jaké matky? Díky.
Jsou to ročci?

23.7.2007 09:13

m i s i c k a napsal(a):
Nacho Salazar a Brys Slezský

Ahojky přidávám fotečku 14-ti letého hřebce od Chomutova, byl na jedné pouti...
Krasavec

23.7.2007 09:14

nikiska napsal(a):
Ahojky přidávám fotečku 14-ti letého hřebce od Chomutova, byl na jedné pouti...
Krasavec

a krasavec ještě jednou byl k sežrání

Přidejte reakci

Přidat smajlík