proxima
napsal(a):
Tak už je hotový.Je trochu tužší,a poleva je sladká,ale dobréé
Jurovi nejvíc chutnali ty kurky-co je po okrajích pekáče
charliebob
napsal(a):
Děkujůůůůůůů Vždyť to říkám, takovejhle voňavej název bych nikdy nevymyslela
Jé ten vypadá krásně, jako u nás jedna buchta, té se říká Šalamoun a je to perník, na který se nalije taková dobrá poleva a posype kokosem, to je asi vono, viď? A taky nám nejvíce chutnají ty okraje, co jsou pěkně nasáklé tou dobrou polevou. Ňam a Ivekta nechce nic upéct, tak budu muset sama, ale dneska už nééé až zítra.
maťa

charliebob
napsal(a):
Děkujůůůůůůů Vždyť to říkám, takovejhle voňavej název bych nikdy nevymyslela
Jéééé ty ale jsou!!!! Evikúúúú, si šikulkááááá
A ty kůrky po okrajích já taky mocky ráda....mňamky mlask!!!
Hernajs a mně tadyk nemá kdo upéct perníček, a kdybych Míťovi řekla, aby mi upekl tu svou bájo tvarohovou buchtu, tak mě asi zabije, v té náladě, co teďka má
Ňamky ňam....asi řeknu zdejšímu pohádkaří, aby vyndal ten svůj vrtulník, co má do Kolumbie na ty pašeráky , a odlétnu k vám Evííííí
maťa
napsal(a):
Jéééé ty ale jsou!!!! Evikúúúú, si šikulkááááá
A ty kůrky po okrajích já taky mocky ráda....mňamky mlask!!!
Hernajs a mně tadyk nemá kdo upéct perníček, a kdybych Míťovi řekla, aby mi upekl tu svou bájo tvarohovou buchtu, tak mě asi zabije, v té náladě, co teďka má
Ňamky ňam....asi řeknu zdejšímu pohádkaří, aby vyndal ten svůj vrtulník, co má do Kolumbie na ty pašeráky , a odlétnu k vám Evííííí
člověk si na chvilku odběhne na slovencko atady se to rojíždí vevelkém
charliebob
napsal(a):
Jé ten vypadá krásně, jako u nás jedna buchta, té se říká Šalamoun a je to perník, na který se nalije taková dobrá poleva a posype kokosem, to je asi vono, viď? A taky nám nejvíce chutnají ty okraje, co jsou pěkně nasáklé tou dobrou polevou. Ňam a Ivekta nechce nic upéct, tak budu muset sama, ale dneska už nééé až zítra.
Jéé to já nevím jestli je to šalamoun,ale je to asi hodně lehké když jsem to pochopila i já...
A poleva je ze sáčku od Vitany (jej skrytá reklama) a na kraje moc nevystačila-bylo jí málo
proxima
napsal(a):
Jéé to já nevím jestli je to šalamoun,ale je to asi hodně lehké když jsem to pochopila i já...
A poleva je ze sáčku od Vitany (jej skrytá reklama) a na kraje moc nevystačila-bylo jí málo
Šalamoun je lehká, rychlá a hlavně chutná buchta. Na polevu příště dáš dva pytlíky a bude to, už asi vím, co zítra upeču díky za inspiraci
charliebob
napsal(a):
Já chci taky koukat na Kluky v akci, ale Emila to nebaví a nenechá mi to
No teda!!!!!!!!!!!!§Pane Emil,nechte Bpženku koukat na Kluky,nebo vám něco uvařim!!!!!!A to není o co stát!!!!!!!!!!!!
Boži třeba se bojí abys nekoukala na cizí chlapy a neutekla mu
Mati přileť tím vrtulňákem,dáme ti perníček s radostí!!!!!!!!
proxima
napsal(a):
No teda!!!!!!!!!!!!§Pane Emil,nechte Bpženku koukat na Kluky,nebo vám něco uvařim!!!!!!A to není o co stát!!!!!!!!!!!!
Boži třeba se bojí abys nekoukala na cizí chlapy a neutekla mu
Mati přileť tím vrtulňákem,dáme ti perníček s radostí!!!!!!!!
Néééé, nebojí, ale pořád říká, že to co vařej klucí mu stejně neuvařím, protože já se snažím vařit mnohem jednodušeji a naposled ho dostalo, když dělali jahody nasladko a dávali do toho kozí sýr, tak to už bylo moc.
maťa

proxima
napsal(a):
Přiletím přiletím, jen co se ten pohádkář vrátí z téj Kolumbije...jeho táta je tam s tankem Inu, my tu máme veseloooo
Tak-.....milé děti, já si hrála s Agbarem na hoňku a utíkala mu, a nějak byl rychlejší, a mám poněkud zvláštní ruce Noooo není to žádný tintítko
Když byla Brita malá, tak si všichni mysleli ve škole, že mě doma Mú mlátí
Já byla samej škrábanec a modřina....prostě když psiska řádí, tak nás nechrání srst, je jo
Ale vyblbli jsme se Ibiškem hezky....su ulítaná a on asi taky, páč leží v předzahrádce a chrupká
maťa

proxima
napsal(a):
Tak děti moje , já se pro dnešek asi loučím....Agbíš je jak urvanej ze řetězu, nějak nedokáže chodit, ale umí jen skákat a poskakovat, jak malá kozička
Takže půjdeme ven, ať se troška vyenerguje a dá doma pokoj
Nejspíš zmoknem, ale vem to čert
Hezký večer všem a zítra páááá pááá
maťa
napsal(a):
Tak děti moje , já se pro dnešek asi loučím....Agbíš je jak urvanej ze řetězu, nějak nedokáže chodit, ale umí jen skákat a poskakovat, jak malá kozička
Takže půjdeme ven, ať se troška vyenerguje a dá doma pokoj
Nejspíš zmoknem, ale vem to čert
Hezký večer všem a zítra páááá pááá
Ahoj Maťo, pááááá
A zítra bude Šalamoun a pozítří Medovník, Emil nám to nakonec přepnul a Ivetka slíbila, že ho upeče. Ňam.
maťa
napsal(a):
Přiletím přiletím, jen co se ten pohádkář vrátí z téj Kolumbije...jeho táta je tam s tankem Inu, my tu máme veseloooo
Tak-.....milé děti, já si hrála s Agbarem na hoňku a utíkala mu, a nějak byl rychlejší, a mám poněkud zvláštní ruce Noooo není to žádný tintítko
Když byla Brita malá, tak si všichni mysleli ve škole, že mě doma Mú mlátí
Já byla samej škrábanec a modřina....prostě když psiska řádí, tak nás nechrání srst, je jo
Ale vyblbli jsme se Ibiškem hezky....su ulítaná a on asi taky, páč leží v předzahrádce a chrupká
No Boží myslím že Emil může být rád že mu nevaříš podle kluků v akci...Třeba dnes dělali kuře s fíky na medu a k tomu jasmínovou rýži s citronem a pomerrančem...Fůůůj!!!!!!!
Ale nějaký medovník tam dělali a to by mohlo být ňamňam..Všechny ty recepty mají na stránkách www.klucivakci.cz
Jinak Maťi mám ruce jak kdyby měškrábalo deset koček!!Aron má drápky jak koťe a pořád mě kousal a škrábal
Je s ním sranda-on nemá rád málo prostoru když leží a spí...Takže když jdu a sednu si k němu na gauč a on se nemůže natáhnout jako žížala,tak je na něm vidět jak ho štvu..jako by říkal "jdi si sednout jinam ty náno-to nevidíš že si nemůžu natáhnout nohy.."A když si tam sednem oba s Jurou na telku,tak kouká "ach booože" nechá se pomuchlat a už fičí na druhej gauč a tam se celý roztáhne jak housenka
Uživatel s deaktivovaným účtem

proxima
napsal(a):
Dobréééé ránooooooooooo!
Teda, Vy si tady mlsáte!!!!!! To je teda... já vo rýžovým chlebu.... no co no, ale za chvíli si snad zajdu pro něco dobrého do obchůdku!
Včera nám počasí vůbec nevyšlo, začalo už ve 14 hodin pršet a přestalo kolem 17 hodiny kdy už kámoška byla dávno za horama, takže jezdit jsme nešly! No smůla, tak snad dneska. Po vzoru Máti jsem se pustila do žehlení , ale asi ne s takovým nadšením....
A jak přestalo pršet, tak jsem vytáhla Emiška, trošku jsem ho potrápila na jízdárně a pak jsme se ještě venku proběhli.
Dneska zase prší, musíme jet pro seno, tak snad do odpoledne přestane!!!
napsal(a):
Dobréééé ránooooooooooo!
Teda, Vy si tady mlsáte!!!!!! To je teda... já vo rýžovým chlebu.... no co no, ale za chvíli si snad zajdu pro něco dobrého do obchůdku!
Včera nám počasí vůbec nevyšlo, začalo už ve 14 hodin pršet a přestalo kolem 17 hodiny kdy už kámoška byla dávno za horama, takže jezdit jsme nešly! No smůla, tak snad dneska. Po vzoru Máti jsem se pustila do žehlení , ale asi ne s takovým nadšením....
A jak přestalo pršet, tak jsem vytáhla Emiška, trošku jsem ho potrápila na jízdárně a pak jsme se ještě venku proběhli.
Dneska zase prší, musíme jet pro seno, tak snad do odpoledne přestane!!!
Ahojky,
taky se hlásím hned po ránu, konečně dneska mám jenom do pul třetí, už se táááák moooc těším.
Endík včera odjel, nastoupil velice dobře a ani on a ani Lucka po sobě ani nezařehtali, Lucina se hned pustila do žrádla až po třech hodinách začala zjištovat že ho nemá a začala řehtat a dostávat se z boxu, tak doufám že v noci nic nevyvedla.
dolinka
napsal(a):
Ahojky,
taky se hlásím hned po ránu, konečně dneska mám jenom do pul třetí, už se táááák moooc těším.
Endík včera odjel, nastoupil velice dobře a ani on a ani Lucka po sobě ani nezařehtali, Lucina se hned pustila do žrádla až po třech hodinách začala zjištovat že ho nemá a začala řehtat a dostávat se z boxu, tak doufám že v noci nic nevyvedla.
Ahoj holky. Tak já už jsem tu taky.
Tedy takové mlsáníčko tady. Asi taky budu muset něco upéct.Ale počkám ještě týden. To si pak zapeču. Mám narozky a tady v práci se nějak rozmohlo pohoštění pro celé ředitelství. Což znamená 25 lidí. A to nemůže být jen tak ledajaká buchta. Oni ti ostatní kupují zákusky a chlebíčky od jedné firmy a ta k nejlevnějším nepatří,ale mají to dobré. Jenže na to já finance opravdu nemám. Jo kdyby mi zvedli plat tak možná jo
Leni a kam vlastně Endík odcestoval?Někam dakeko? A co že máte u Vás Jes a Seidr mamču a sestřičku?
Jsem strašně zvědavá
pretty 1
napsal(a):
Tedy takové mlsáníčko tady. Asi taky budu muset něco upéct.Ale počkám ještě týden. To si pak zapeču. Mám narozky a tady v práci se nějak rozmohlo pohoštění pro celé ředitelství. Což znamená 25 lidí. A to nemůže být jen tak ledajaká buchta. Oni ti ostatní kupují zákusky a chlebíčky od jedné firmy a ta k nejlevnějším nepatří,ale mají to dobré. Jenže na to já finance opravdu nemám. Jo kdyby mi zvedli plat tak možná jo
Leni a kam vlastně Endík odcestoval?Někam dakeko? A co že máte u Vás Jes a Seidr mamču a sestřičku?
Jsem strašně zvědavá
Holky a všimla jste si některá toho názvu minulé rady???
Rada straších DETEKTIVŮ 158
No přeci to číslo 158 a ti detektivové. To se prostě povedlo

pretty 1
napsal(a):
Holky a všimla jste si některá toho názvu minulé rady???
Rada straších DETEKTIVŮ 158
No přeci to číslo 158 a ti detektivové. To se prostě povedlo
Ahoj Leni a Luci!
Leni to je fajn že to Endík zvládl! A Lucinku to tesknění přejde!
Luci, všimla jsem si včera když jsem to zakládala, sedlo to krásně !
pretty 1
napsal(a):
Jsem strašně zvědavá
Luci, jel někam ke Příbramy a jel ještě s jedním koníkem kosek od nás, takže jeli 2 ve valníku, což bylo dobrý.
Mamča je u nás na návštěvě a kvuli odstavu.

dolinka
napsal(a):
Luci, jel někam ke Příbramy a jel ještě s jedním koníkem kosek od nás, takže jeli 2 ve valníku, což bylo dobrý.
Mamča je u nás na návštěvě a kvuli odstavu.
No taková menší koňská dovolená, že?
napsal(a):
No taková menší koňská dovolená, že?
jo, to máš pravdu
tady posílám hřebce kterého jsem našla na internetu
dolinka
napsal(a):
jo, to máš pravdu
tady posílám hřebce kterého jsem našla na internetu
a ještě jeden

dolinka
napsal(a):
a ještě jeden
Oba jsou krásní!
pretty 1
napsal(a):
Leni ti hřebčáci jsou nádherní. A k jakému cestovala Sheidr? Zase k Pavoškovi? Nebo jste vybrali nějakého jiného?
Holky včera se mi do rukou dostala fauna z roku 2001 a víte co v ní zrovna je...
Jsou tam ty chlupové víry u koníčků. Chcete je někdo poslat malíkem? Už jsme Vám to nascenovala...
pretty 1
napsal(a):
Holky včera se mi do rukou dostala fauna z roku 2001 a víte co v ní zrovna je...
Jsou tam ty chlupové víry u koníčků. Chcete je někdo poslat malíkem? Už jsme Vám to nascenovala...
druhá část

pretty 1
napsal(a):
druhá část
Luci mě to prosím pošli!!!! Děkují!
dolinka
napsal(a):
Luci já taky, Sheidr je u Pavoška
a ještě pár hřebečku
dolinka
napsal(a):
a radši poslední at to tady nezaplácám
Ahoj holky!!!!!!!!!
Leni krásní koníci!!!Je dodře že máš kobču u Pavoška-myslím že ty povahy a barvičky co dává jsou super
Jinak tady nic nového.Je pod mrakem,každou chvíli přeháňka.Půjdu dělat s Vaneskou do kruhovky co máme nakázané od cvičitele Doufám že to přežiju-musím na ní sedat a nikdo tu není.
A taky pak musím pochytat koťátka a Jirka je zaveze do FM do zveráku.Chudáci tady by se z nich stali toulavky a tam si je vezmě někdo kdo se o ně bude starat.Většinou staří lidi.
proxima
napsal(a):
Přeji všem dobré ráno Téda fotky jsou paráda
Ještě, že jste mi to řekli, mě to nedocvaklo . Detektivové 158, ale vyšlo to dobře.
Jaruško, právě jsem koukala na počasí a od soboty budou vedra, já budu sice jen přežívat, ale ty si konečně užiješ
Lůci, prosím, pošli mi to také, to o těch vírech. Děkuji.
charliebob
napsal(a):
Ještě, že jste mi to řekli, mě to nedocvaklo . Detektivové 158, ale vyšlo to dobře.
Jaruško, právě jsem koukala na počasí a od soboty budou vedra, já budu sice jen přežívat, ale ty si konečně užiješ
Leniii,krááásný hřebčáááci,ale nejkrásnější je ten grullo,to je fakt tak hezká barva,že jsem se do ní úplně zamilovala!!
Joo,Boženkoo,neboj se,já si užiju na slámě,hihi,ale pod sedlem zatím moc ne,Kačenka pořád kulže,zítra mi má přijet ten kopytář a pak se uvidí.Nikdy nekulhala za ty 2,5 roku,co jí máme,a že se něco nachodila,a najednou prostě kulže a je to v háji.
Evíí,tak co podnikáš s Vaneskou?Já tady dělala reportáže s Bóbiká a Vy nikdo nic nedokumentujete,já pak nic nevím,co ještě kdo s koníkama co dělá.
charliebob
napsal(a):
Holky posílám všem ju. A Leni už se těším na další Pavošátko
Boží dík za malíka je hezkej
jaruska
napsal(a):
Leniii,krááásný hřebčáááci,ale nejkrásnější je ten grullo,to je fakt tak hezká barva,že jsem se do ní úplně zamilovala!!
Joo,Boženkoo,neboj se,já si užiju na slámě,hihi,ale pod sedlem zatím moc ne,Kačenka pořád kulže,zítra mi má přijet ten kopytář a pak se uvidí.Nikdy nekulhala za ty 2,5 roku,co jí máme,a že se něco nachodila,a najednou prostě kulže a je to v háji.
Evíí,tak co podnikáš s Vaneskou?Já tady dělala reportáže s Bóbiká a Vy nikdo nic nedokumentujete,já pak nic nevím,co ještě kdo s koníkama co dělá.
Ahojky Jarů a Boží opozdilci
no to je smula s tou Kačenkou-snad to nebude vážné!!!!Určitě Petr na to přijde.
Jinak já vám napíšu mail,ju?
pretty 1
napsal(a):
Holky posílám všem ju. A Leni už se těším na další Pavošátko
Boží dík za malíka je hezkej
taky jedno Pavosatko, z nedelni vychazky

hanzy
napsal(a):
Krásní Pavošátka!
Holky, u nás pořád prší a mě je zima!!!! A chce se mi spááát! Co s tím?

napsal(a):
Krásní Pavošátka!
Holky, u nás pořád prší a mě je zima!!!! A chce se mi spááát! Co s tím?
Boži, mailík se mi moc líbil!! Krásné fotečky! Kůjí!!!
hanzy
napsal(a):
No jo,krááásný Pawošátko,to je pravda!!A vypadá hezky soustředěně!!
Já včera dala lekci Bóbikáá.Když jsem nesla krmení na vidlích,tak on prostě neuhne.Tak jsem ho odháněla tak dlouho,než pochopil,že provedl něco fuj a teprve na moje svolení mohl k jídlu jít.Já mám všechny koníky naučený,že když nesu seno na vidlích,tak mi nesmějí z těch vidlí užírat a jen na pohled zlýho koně odcházejí ode mně,zatímco já tam to seno v klidu dám.Bóbikáá to ještě neumí,tak se to včera naučil.
Jo,Boženko,díky za úsměvy,byly moc hezký a ta zubatá žába neměla chybičku!!!!
proxima
napsal(a):
Ahojky Jarů a Boží opozdilci
no to je smula s tou Kačenkou-snad to nebude vážné!!!!Určitě Petr na to přijde.
Jinak já vám napíšu mail,ju?
Jojo,čekáááám na mejlíka,Evííí!
Tady byla v noci bouřka,ale taková divná-blýskalo se vždycky jednou tak za 10 minut,ale tak,že když jsem ten blesk viděla,tak jsem pak asi minutu nic neviděla,jaký to byly blaskance!!!
jaruska
napsal(a):
No jo,krááásný Pawošátko,to je pravda!!A vypadá hezky soustředěně!!
Já včera dala lekci Bóbikáá.Když jsem nesla krmení na vidlích,tak on prostě neuhne.Tak jsem ho odháněla tak dlouho,než pochopil,že provedl něco fuj a teprve na moje svolení mohl k jídlu jít.Já mám všechny koníky naučený,že když nesu seno na vidlích,tak mi nesmějí z těch vidlí užírat a jen na pohled zlýho koně odcházejí ode mně,zatímco já tam to seno v klidu dám.Bóbikáá to ještě neumí,tak se to včera naučil.
Jo,Boženko,díky za úsměvy,byly moc hezký a ta zubatá žába neměla chybičku!!!!
Jo,a budu si nechávat šít sedlo na Moruši,protože tohle je na ní ouzký a nesedí jí,je to sedlo na vysokýho kohouta
a Moruše žádnýho nemá.Mám to domluvený s panem Hakenem,říkal tak do dvou měsíců.
jaruska
napsal(a):
Jo,a budu si nechávat šít sedlo na Moruši,protože tohle je na ní ouzký a nesedí jí,je to sedlo na vysokýho kohouta
a Moruše žádnýho nemá.Mám to domluvený s panem Hakenem,říkal tak do dvou měsíců.
Jaruško, že to těm sedlářům všechno trvá vždycky tak dlouho. Ten náš měl spravit jen vadu na kráse Ivetce na sedle a už ho tam má dva měsíce, ale říkal, že už koncem tohodle týdne bychom si mohli přijet.
Tak a o dvou vírech vedle sebe tam nenapsali nic, tak budu věřit tomu, co nám tenkrát pověděl ten pán, že jsou to chytří a inteligentní koníci a basta.
Vendi, proč myslíš, že chodím na Radu teď tak pozdě? No protože se mi teď dobře spinká a tobě mohu poradit, když musíš být v práci, už jen nějakého panáka na probrání. Ale bacha, ať tě šéfíci nevidí.
charliebob
napsal(a):
Jaruško, že to těm sedlářům všechno trvá vždycky tak dlouho. Ten náš měl spravit jen vadu na kráse Ivetce na sedle a už ho tam má dva měsíce, ale říkal, že už koncem tohodle týdne bychom si mohli přijet.
Tak a o dvou vírech vedle sebe tam nenapsali nic, tak budu věřit tomu, co nám tenkrát pověděl ten pán, že jsou to chytří a inteligentní koníci a basta.
Vendi, proč myslíš, že chodím na Radu teď tak pozdě? No protože se mi teď dobře spinká a tobě mohu poradit, když musíš být v práci, už jen nějakého panáka na probrání. Ale bacha, ať tě šéfíci nevidí.
Hanzy a co to překvápko, pořád nic? Já umřu zvědavostí, to nás nemůžeš takhle dlouho napínat, nebo jsi nám to už řekla a já to prošvihlá?
charliebob
napsal(a):
Jo,Vendí,jednoho malého poránu do chřtánu,hihi,
a můžeš dát i šéfovi,taky mu neuškodí!!!
No jo,Boží,ta naše sedlářka má moc práce,protože chodí sama do práce,a ještě k tomu má tu sedlařinu,ale ten pan Haken šije sedla a to holt nějákou dobu trvá.Tu moji Californii si vezme táta na Pierota,tomu bude a když pojedem na vejlet,tak si jí vezme,jinak Huberty bude jezdit v anglii,protože oni rádi skáčou.

jaruska
napsal(a):
Jo,Vendí,jednoho malého poránu do chřtánu,hihi,
a můžeš dát i šéfovi,taky mu neuškodí!!!
No jo,Boží,ta naše sedlářka má moc práce,protože chodí sama do práce,a ještě k tomu má tu sedlařinu,ale ten pan Haken šije sedla a to holt nějákou dobu trvá.Tu moji Californii si vezme táta na Pierota,tomu bude a když pojedem na vejlet,tak si jí vezme,jinak Huberty bude jezdit v anglii,protože oni rádi skáčou.
Holky holky, k čemu Vy mě to navádíte...... ! To nezabere, obávám se že jeden panák by mě složil na stůl a druhý už pod stůl!
... mám lepší recept, semtam kuknu na Radu a to mě probere + komunikace s Jančou, to je taky dobíjení energie!
Ju a mám prosbu, já jako začátečník držení koní na vlastním pozemku.... jak to děláte s kobylákama? Jaruška poctivě sbírá do koleček, to vím, ale Boží, Leni, Eviku??? Jak to děláte? Já minulý týden chvíli sbírala a po 2 hodinách jsem musela půl hodiny nehnutě sedět, abych nevypustila duši!!!!!!!!!!!!!!!!!

hanzy
napsal(a):
ne-e, jeste to bude nejakou chvili trvat.. ale pak to tu napisu velkymi a tucnymi pismeny:-))
Hanzy, že Ty plánuješ toho Pavoška ? Ježíš, já jsem zvědavá
hanzy
napsal(a):
ty ji nebudes nakonec prodavat?
Vendi, kobyláky jsme vždycky každý den sbírali, aby se nám tam nerozmnožili nějací červíci a teď, když máme těch osm hektarů, tak každý den sbíráme pod přístřeškama a asi tak na třičtvrtě hektaru, ale je pravda, že jich tam teď máme tak jedno kolečko, či dvě, jak lezou po celé pastvině, takže pohoda. No a pastvina se bude muset potom převláčet. Za přístřeškama máme schované malé hnojiště a s hnojem není problém, na podzim ho rozvozíme zahrádkářům a jen se po něm zapráší.
hanzy
napsal(a):
ty ji nebudes nakonec prodavat?
Néé,zjistila jsem,že ona dopředu jde,už jsem to tu psala,sice se špornama,ale pak opravdu jde,tak by jí byla škoda,já jsem s ní teď na tý dlouhý vyjížďce,kdy\ž jsem byla sama,byla naprosto spokojená.Sice jí opravdu musím někdy těma špornama popostrčit,na to nejsem zvyklá,já musela toho valacha spíš držet,ten šel všude,Moruše vždycky,když se jí něco nezdá,tak řekne-tam nepudu.No jenže já zase řeknu-ááále pudeš,no a už mažeme.Budu věřit v to,jak mi psala Ivča,že ona to třeba časem přestane dělat,protože bude vědět,že jí tam stejně dostanu.Je to jen o ježdění,musím s ní hodně jezdit sama,myslím si,že to bude dobrýý.
Je to teda o hubu s ní,ona když třeba cváláme a tam někde zafouká vítr a pohnou se lopuchy,tak ona je schopná to na místě zašlajfovat a otočit,no a já když se nebudu dobře držet,tak bych jela furt rovně,ale po hubě,ale snad se i tohle odnaučí.To jsou ty její lekací blbosti,to dělá vždycky zezačátku vyjížďky,když má ještě hodně enerdžajzr,pak už se nelekne ani žabanta ani těch malejch uřvanejch ptáků....Jo,a líbí se mi na ní,že se nebojí pytlíků a takovejch těch bordelů u cesty,to zase Pierot řeší každej pytlíček a ty modrý pytle u cesty a veškerej bordel,to se tam vždycky vlní a to zase Moruše ho kolikrát už přes to musela převýst,ta to neřeší.Ale vyletí vrabec z roští a byla bych na zemi!!!
jaruska
napsal(a):
Néé,zjistila jsem,že ona dopředu jde,už jsem to tu psala,sice se špornama,ale pak opravdu jde,tak by jí byla škoda,já jsem s ní teď na tý dlouhý vyjížďce,kdy\ž jsem byla sama,byla naprosto spokojená.Sice jí opravdu musím někdy těma špornama popostrčit,na to nejsem zvyklá,já musela toho valacha spíš držet,ten šel všude,Moruše vždycky,když se jí něco nezdá,tak řekne-tam nepudu.No jenže já zase řeknu-ááále pudeš,no a už mažeme.Budu věřit v to,jak mi psala Ivča,že ona to třeba časem přestane dělat,protože bude vědět,že jí tam stejně dostanu.Je to jen o ježdění,musím s ní hodně jezdit sama,myslím si,že to bude dobrýý.
Je to teda o hubu s ní,ona když třeba cváláme a tam někde zafouká vítr a pohnou se lopuchy,tak ona je schopná to na místě zašlajfovat a otočit,no a já když se nebudu dobře držet,tak bych jela furt rovně,ale po hubě,ale snad se i tohle odnaučí.To jsou ty její lekací blbosti,to dělá vždycky zezačátku vyjížďky,když má ještě hodně enerdžajzr,pak už se nelekne ani žabanta ani těch malejch uřvanejch ptáků....Jo,a líbí se mi na ní,že se nebojí pytlíků a takovejch těch bordelů u cesty,to zase Pierot řeší každej pytlíček a ty modrý pytle u cesty a veškerej bordel,to se tam vždycky vlní a to zase Moruše ho kolikrát už přes to musela převýst,ta to neřeší.Ale vyletí vrabec z roští a byla bych na zemi!!!
Vendi na našem pozemku a džungli se kobyláky rozpadávají-teď přes léto...A v zimě jsme ve stáji zbírali a obsipávaji tím mez kolem baráku....doufám že to nečte nějaký kontrolor hospodářství
Teď už to ale budem muset řešit-už jsme obhnojovaný a není to kam dávat a ani se to tak nesmí....Takže vlečka,kontejner.....
Já fičím ven,pozdej napíšu....
proxima
napsal(a):
Vendi na našem pozemku a džungli se kobyláky rozpadávají-teď přes léto...A v zimě jsme ve stáji zbírali a obsipávaji tím mez kolem baráku....doufám že to nečte nějaký kontrolor hospodářství
Teď už to ale budem muset řešit-už jsme obhnojovaný a není to kam dávat a ani se to tak nesmí....Takže vlečka,kontejner.....
Já fičím ven,pozdej napíšu....
Poooomoooc co to máme za psa-on mě nechce puuustííít a pořád mě pronásleduje!!!!!!!!!!
jaruska
napsal(a):
tka to je fajn, takze na ni ted budes jezdit nez Bobikaa doroste a pak na ni bude jezdit Jaruska?
hanzy
napsal(a):
tka to je fajn, takze na ni ted budes jezdit nez Bobikaa doroste a pak na ni bude jezdit Jaruska?
Noo,to jsem si taky původně myslela,že bych nechala Moruši Jarušce,ale budu klidnější,když se obsedne Bóbikáá a přijezdí se,tak on bude takový moula,tak asi bude pro Jarušku lepší,ale klidně se budeme střídat,uvidíme.
jaruska
napsal(a):
Noo,to jsem si taky původně myslela,že bych nechala Moruši Jarušce,ale budu klidnější,když se obsedne Bóbikáá a přijezdí se,tak on bude takový moula,tak asi bude pro Jarušku lepší,ale klidně se budeme střídat,uvidíme.
juu teda to jsou plany;-) a co s Kacenkou az z ni Jaruska vyroste?
jaruska
napsal(a):
Jaruško, já mám taky velkou radost, že si Morušku necháte, to je bezva. Je to holka šikovná a určitě brzo pochopí, že je s tebou v bezpečí a že se jí nic nestane a bude s tebou šupajdit bezpečně vepředu.
Jo, ještě s tím hnojem, pro úřady /a taky doufám, že to nečte kontrolor/ jsme napojeni na místní hnojovod, to znamená, že mám uzavřenou smlouvu s místním zemědělcem, který jakoby náš hnůj odváží do oficiálního hnojiště. Ale byla u nás už i kontrola a ta říkala, že to naše hnojiště ani žádné hnojiště není, že to je jen sezonní hnojiště, které mít můžeme, právě proto, že ho alespoň jednou do roka řádně vyvozíme. A co máme tu pastvinu, tak nám žádný hnůj nepřebívá, naopak nám ještě chybí.
charliebob
napsal(a):
Jaruško, já mám taky velkou radost, že si Morušku necháte, to je bezva. Je to holka šikovná a určitě brzo pochopí, že je s tebou v bezpečí a že se jí nic nestane a bude s tebou šupajdit bezpečně vepředu.
Jo, ještě s tím hnojem, pro úřady /a taky doufám, že to nečte kontrolor/ jsme napojeni na místní hnojovod, to znamená, že mám uzavřenou smlouvu s místním zemědělcem, který jakoby náš hnůj odváží do oficiálního hnojiště. Ale byla u nás už i kontrola a ta říkala, že to naše hnojiště ani žádné hnojiště není, že to je jen sezonní hnojiště, které mít můžeme, právě proto, že ho alespoň jednou do roka řádně vyvozíme. A co máme tu pastvinu, tak nám žádný hnůj nepřebívá, naopak nám ještě chybí.
Hanzy, co to znamená chvíli, den, týden?

charliebob
napsal(a):
Ježíš Boží tak to ty zahrádkáře pošli k nám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

charliebob
napsal(a):
Jo, Vendi a sbírat musíme každý den, jinak bychom se z toho taky zcvokli.
Já vybírám z přístřešku taky každý den, ale ohradu jsem teprve začala.... musím si zavést nějaké systém
napsal(a):
Ježíš Boží tak to ty zahrádkáře pošli k nám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendi, oni si pro něj sami nepřijedou, to oni si ho berou, protože to mají bez práce a přivezeme jim ho až pod nos a za jeden plně naložený vozík Emil brával jen šedesát korun, tak jsem mu řekla, že když teď hnůj rozvážím já, tak si letos budu brát alespoň stovku.

charliebob
napsal(a):
Vendi, oni si pro něj sami nepřijedou, to oni si ho berou, protože to mají bez práce a přivezeme jim ho až pod nos a za jeden plně naložený vozík Emil brával jen šedesát korun, tak jsem mu řekla, že když teď hnůj rozvážím já, tak si letos budu brát alespoň stovku.
Naštestí máme kousek za ohradou osadu zahrádkářů, už mám i nějaké zájemce, ale všechno až na podzim... a ráda jim to zavezu!!!! A pak udělám cedulky že daruji bobany
napsal(a):
Naštestí máme kousek za ohradou osadu zahrádkářů, už mám i nějaké zájemce, ale všechno až na podzim... a ráda jim to zavezu!!!! A pak udělám cedulky že daruji bobany
No vidíš a bude to. Anička už na mě naléhá, že by si zkontrolovala alespoň poštu, tak jí sem zase na chvilku pustím, tak zatím.
napsal(a):
Šmankote,Hanzy,dostaneš na zadééék,safra,kdo to má vydržet!!!
A kdyby to byl ten Pawošek,tak toho bych Ti fakt moooooc přála,jůůůů,to bychom udělali výlet,že jo,Radárci????Kdeže to vlastně byglíš,zase určitě na Moravě,že joo???
proxima
napsal(a):
Jo,Kačenka by tady mohla být s náma a nebo by posloužila nějákým malým rajťákům,o tu je zájem,prosím Tě,každej,kdo přijede,myslím ti stezkaři,tak říkají-až jí budete prodávat,tak my si jí vezmeme.Jenže ona je dušná a neměla by být v boxe,ale každopádně ještě 2 roky určitě bude mít Jarušku jako jezdkyni,takže nic zatím neřešíme.pak se uvidí.
jaruska
napsal(a):
Šmankote,Hanzy,dostaneš na zadééék,safra,kdo to má vydržet!!!
A kdyby to byl ten Pawošek,tak toho bych Ti fakt moooooc přála,jůůůů,to bychom udělali výlet,že jo,Radárci????Kdeže to vlastně byglíš,zase určitě na Moravě,že joo???
no jasny:-) Brno ... Brniiicko... jsem prece od Misi a od Peggisky
hanzy
napsal(a):
no jasny:-) Brno ... Brniiicko... jsem prece od Misi a od Peggisky
Ó Brno,Brníčko,no tak bychom aspoň přepadli Míšu,což???Jééé,ta by asi zírala,hihi!!No ale od nás po dálnici je to 2 hodinky.Já to Brno něják stejně přitahuju,odtud jsem sehnala známýmu poníka Blacka,je to tam někde na tom okruhu,jéé,teď pracuje sklerooza jako Brno,nemůžu si vzpomenout,kde to bylo....
maťa

proxima
napsal(a):
Krásné ránečko
Mocky děkuju za mejlíky, ten od Boženky mě hezky rozesmál, po ránu O těch vírech to je moc zajímavé, a už jsem si to uložila, neb su hlava děravá, a jistě bych za rok věděla prdlajs
A od Evika jsem si krásně početla....sic su naprostý laik, ale ono to bylo tak úžo napsaný, že jsem to pochopila....částečně samo, není nad to, vidět to na vlastní oka A děkuju Evčí, že sis na mě taky vzpomněla
Tady zatím neprší, ale vypadá to všelijak. A já dneska musím vařit ty bramb a řízky Míťa mi někam odjel, v půl páté ráno, ale kam, to netuším
Mám matný dojem, že blábolil něco o Frenštátu pod Radhoštěm a nějaké nakládce, bo co, ale radši mu zavolám, abych zas neuvařila a vono to nebylo jak kus ledu, až se Míťa o půlnoci dosápe dum
A psiska mi nežerou a nežerou, prťata teda jooo, ale ti velcí nee eee Batula se v tom hnípe a tváří, jak umučení boží, a Agbulák jeden u toho leží a čumákem tu misku odšťouchává v dááál
Co Aronek? Je mu dneska už lépe???
jaruska
napsal(a):
Ó Brno,Brníčko,no tak bychom aspoň přepadli Míšu,což???Jééé,ta by asi zírala,hihi!!No ale od nás po dálnici je to 2 hodinky.Já to Brno něják stejně přitahuju,odtud jsem sehnala známýmu poníka Blacka,je to tam někde na tom okruhu,jéé,teď pracuje sklerooza jako Brno,nemůžu si vzpomenout,kde to bylo....
u okruhu? nevim tak tam je vic staji v blizkosti.. no jo, tak se budu tesit ze jednou prijedete:-))
maťa
napsal(a):
Krásné ránečko
Mocky děkuju za mejlíky, ten od Boženky mě hezky rozesmál, po ránu O těch vírech to je moc zajímavé, a už jsem si to uložila, neb su hlava děravá, a jistě bych za rok věděla prdlajs
A od Evika jsem si krásně početla....sic su naprostý laik, ale ono to bylo tak úžo napsaný, že jsem to pochopila....částečně samo, není nad to, vidět to na vlastní oka A děkuju Evčí, že sis na mě taky vzpomněla
Tady zatím neprší, ale vypadá to všelijak. A já dneska musím vařit ty bramb a řízky Míťa mi někam odjel, v půl páté ráno, ale kam, to netuším
Mám matný dojem, že blábolil něco o Frenštátu pod Radhoštěm a nějaké nakládce, bo co, ale radši mu zavolám, abych zas neuvařila a vono to nebylo jak kus ledu, až se Míťa o půlnoci dosápe dum
A psiska mi nežerou a nežerou, prťata teda jooo, ale ti velcí nee eee Batula se v tom hnípe a tváří, jak umučení boží, a Agbulák jeden u toho leží a čumákem tu misku odšťouchává v dááál
Co Aronek? Je mu dneska už lépe???
Ahoj Máti,no dneska je docela hezky tady u nás,ale je všude tuna bahna,to je jen detail,nedá se v tom chodit,furt se v tom jen klouže,sakramentská práčéé!!!
Ale Boženka psala,že weekend hrozí sluníčkem,jůůůů,to já se budu snad i opalovat,hihi!!!!

jaruska
napsal(a):
Ahoj Máti,no dneska je docela hezky tady u nás,ale je všude tuna bahna,to je jen detail,nedá se v tom chodit,furt se v tom jen klouže,sakramentská práčéé!!!
Ale Boženka psala,že weekend hrozí sluníčkem,jůůůů,to já se budu snad i opalovat,hihi!!!!
Ahoj Máťo, tak já jim s tím papáním pomůžu! Pořád něco pochrupkávám abych tady neusla! Teď se nalívám kávou, ale nějak nezabírá!
Já se budu taky vopalovat!
maťa

jaruska
napsal(a):
No kéž by sluníčkovalo!! Už tři dny Agbíšek neplaval, a mám s toho nervičky....potřebuju, aby přes to léto naplaval co nejvíc a troška se mu ty nožky osvalily V zimě asi moc plavat nebudem, že
Čekám, že mi přijdou náhubky....objednala jsem přímo na kavkazáka, tak su zvědavá Ale asi ještě napíšu do jedné firmy, co dělá ty pogumované, černé, páč ty obyčejné jsou na nic.....Batulka i Arga mají ty pogumované, tak proč to nedělají i na velké psy, to nechápu
A se mi nechce vůbec vařit....že se ty bramb neoškrábou samy, a ty řízky neobalí sami, to nepochopím
maťa
napsal(a):
No kéž by sluníčkovalo!! Už tři dny Agbíšek neplaval, a mám s toho nervičky....potřebuju, aby přes to léto naplaval co nejvíc a troška se mu ty nožky osvalily V zimě asi moc plavat nebudem, že
Čekám, že mi přijdou náhubky....objednala jsem přímo na kavkazáka, tak su zvědavá Ale asi ještě napíšu do jedné firmy, co dělá ty pogumované, černé, páč ty obyčejné jsou na nic.....Batulka i Arga mají ty pogumované, tak proč to nedělají i na velké psy, to nechápu
A se mi nechce vůbec vařit....že se ty bramb neoškrábou samy, a ty řízky neobalí sami, to nepochopím
kup nove brambory:-) Ty se ji i se slupkou. V nedeli jsme je meli k obedu:-))
maťa
napsal(a):
Jééé,to by Ti pomohla Jaruška,to je už skoro mistr v obalování řízků,ale jen v mouce!!Kdybyste jí viděli,jak u toho vypadá,no Bílá pani je proti ní hadr!!!!
Ale pomáhá mi a to je hlavní,že joo???
Tudle už škrábala sama od sebe i brambory,to byla legrace,brambory běhaly po kuchyni a Jaruška je pronásledovala!!!
maťa

proxima
napsal(a):
Jooo a moje laxní Batulka, u které jsem už nedoufala, že Agbarovi někdá ještě dá ťafku, mu včera večer tak cvakala zubama před ksichtem, až se Agbar sesul k jejím nohám a přestal ji otravovat
Holčička mě překvapuje
On je nějakej divokej, neumí chodit, ale jen skákat, jak koza , a myslí si, že všici si s ním budou hrát
Tož mu Batulka jasně vysvětlila, že teda ONA si hrát nebude
Hernajs, to je tadyk kosa.....to je strašná....zlatý Kanáry
maťa

jaruska
napsal(a):
Jééé,to by Ti pomohla Jaruška,to je už skoro mistr v obalování řízků,ale jen v mouce!!Kdybyste jí viděli,jak u toho vypadá,no Bílá pani je proti ní hadr!!!!
Ale pomáhá mi a to je hlavní,že joo???
Tudle už škrábala sama od sebe i brambory,to byla legrace,brambory běhaly po kuchyni a Jaruška je pronásledovala!!!
Jarčí, úplně to vidím, jak ty bramb běhaj a Jaruška za nima
Sem se zase nasmála
Nooo nový bramb bych ráda koupila, ale tadyk prostě sehnat kvalitní bramb, je nadlidskej výkon Naši mi nabízeli, když jsem byla juknout na Jú, abych si vzala, maj na zahrádce, ale já měla plnou hlavu Jú a bramb mě nezajímaly....toho teďka lituju!
maťa

proxima
napsal(a):
Sáfryš Hanzy, že bych učinila poslední pokus a zajela do města juknout, zda někde mají dobré a nepředražené nové bramb????? Si mě nahlodala.....

maťa
napsal(a):
Sáfryš Hanzy, že bych učinila poslední pokus a zajela do města juknout, zda někde mají dobré a nepředražené nové bramb????? Si mě nahlodala.....
Kosa je u nás taky! Pořádně mě zebou nožičky! ju a brambory tu máme krásné, za 12 kč kilo, vozí je z Polska? Asi jo....
Jo a kosa... tak tu už jsem při mém druhém pokusu zlomila, takže mi Jirka z 60 cm udělal 30 cm a hned mi to jde líp
maťa

napsal(a):
Kosa je u nás taky! Pořádně mě zebou nožičky! ju a brambory tu máme krásné, za 12 kč kilo, vozí je z Polska? Asi jo....
Jo a kosa... tak tu už jsem při mém druhém pokusu zlomila, takže mi Jirka z 60 cm udělal 30 cm a hned mi to jde líp
Vendí, tak ty máš svou spešl mini kosu, jooo??? Tu úplně vidím
maťa
napsal(a):
taky jsme meli nejaky do 15kc kilo. BYly krasne, meli jen jednu vadu, obcas byl v brambore zapichnutej malej kaminek:-)) ale byly vynikajici.. a nemuseli se lopat!

maťa
napsal(a):
Vendí, tak ty máš svou spešl mini kosu, jooo??? Tu úplně vidím
Jo jo, jsem si ji upravila! Jen jsem koza zapomněla koupit brousek a pořád na to zapomínám ... tak to tak škudlím.. no zlatý Jirka s křoviňákem!
Tak právě jsem si domluvila seníčko pro koně, odpoledne jedeme pro balíka!
hanzy
napsal(a):
taky jsme meli nejaky do 15kc kilo. BYly krasne, meli jen jednu vadu, obcas byl v brambore zapichnutej malej kaminek:-)) ale byly vynikajici.. a nemuseli se lopat!
Vendi, my když jsme jednou vyrazily samy s Eliškou nasekat koním travičku, tak ten pán, co měl vedle domeček, tak přišel a řekl, že nám to raději naseče, že se na nás nemůže dívat. Přiznávám a bez mučení, že umím nasíct kosou kopřivy a bršlici, ale travičku néééé.
Heleďte, v sobotu hlásí třicet, na neděli třicetři a na příští týden 36 !!! Tak já jdu začít kopat zemljanku, tam snad přežiju.
charliebob
napsal(a):
Vendi, my když jsme jednou vyrazily samy s Eliškou nasekat koním travičku, tak ten pán, co měl vedle domeček, tak přišel a řekl, že nám to raději naseče, že se na nás nemůže dívat. Přiznávám a bez mučení, že umím nasíct kosou kopřivy a bršlici, ale travičku néééé.
Heleďte, v sobotu hlásí třicet, na neděli třicetři a na příští týden 36 !!! Tak já jdu začít kopat zemljanku, tam snad přežiju.
Jůůůů,huláááá,to já milujůůůů,teplíčkoooo,pojď ke mněěěě,
Jůůůů!!!No tak snad konečně vyschne tady to bahno,že joo?

charliebob
napsal(a):
To bude zase skok!!!!!!!!!!!! To je teda rozdíl!!!! Ježíš, fakt skočím koním do té vany...
No taťka mi to taky sebral z ruk, ale taky mu to moc nešlo, protože je tupá. No a v sobotu před odjezdem na svatbu jsem ještě kosila, tak půl koleček a měla jsem dost....
maťa

proxima
napsal(a):
Teda já bych se nakopala do zadku!! Dneska vyváželi popelnice, a já mám samo za dveřma dva pytle, ale v popelnici nic, že!!
Ti popeláři tadyk z nás musej být úplně paf! Jeden týden je popelnice narvaná a kolem ještě dva pytle, další týden je popelnice prázdná až na dno, další je popelnice sic prázdná, ale kolem dva pytle.....občas se mi i zadaří, narvat jak popelnici, tak kolem fiknout ještě pár pytlů Si musej myslet, že sme úplný paka
Těžko jim vysvětlím, že paka nejsme, jen trpíme těžkou formou sklerózy

maťa
napsal(a):
Teda já bych se nakopala do zadku!! Dneska vyváželi popelnice, a já mám samo za dveřma dva pytle, ale v popelnici nic, že!!
Ti popeláři tadyk z nás musej být úplně paf! Jeden týden je popelnice narvaná a kolem ještě dva pytle, další týden je popelnice prázdná až na dno, další je popelnice sic prázdná, ale kolem dva pytle.....občas se mi i zadaří, narvat jak popelnici, tak kolem fiknout ještě pár pytlů Si musej myslet, že sme úplný paka
Těžko jim vysvětlím, že paka nejsme, jen trpíme těžkou formou sklerózy
Já Máťo myslím, že jsou zvyklí ! Já platím odpad u našich, tak to vozím k nim do kontejneru
. Ju a přestalo pršet!!!!!!!!!!!
maťa

proxima
napsal(a):
A už mě to štve.-.....se nemůžu Míťovi dovolat, zas určo nechal mobču v autě a někde vykecává!!! A já mám být asi jasnovidec, abych věděla, na kolikátou mám uvařit, ne?!!
Prostě se na něj vyprdnu, a je to.....aneb jak s radostí neuvařit ....pojedu obkouknout ty obchody a hledat kvalitní nové bramb, a nebudu řešit čas
Zima je tadyk, jak v Rusku, tož sa tím běháním po obchodech a čílením, že nemaj ty dobré bramb, aspoň hezky zahřeju Teď ještě, abych nastartovala naše fikané autí, si ze mne furt dělá srandu, brmadlo jedno poťapaný
No nic, jdu najít kožíšek, tuleňky a zimní čepicu, abych mohla vyrazit

maťa
napsal(a):
A už mě to štve.-.....se nemůžu Míťovi dovolat, zas určo nechal mobču v autě a někde vykecává!!! A já mám být asi jasnovidec, abych věděla, na kolikátou mám uvařit, ne?!!
Prostě se na něj vyprdnu, a je to.....aneb jak s radostí neuvařit ....pojedu obkouknout ty obchody a hledat kvalitní nové bramb, a nebudu řešit čas
Zima je tadyk, jak v Rusku, tož sa tím běháním po obchodech a čílením, že nemaj ty dobré bramb, aspoň hezky zahřeju Teď ještě, abych nastartovala naše fikané autí, si ze mne furt dělá srandu, brmadlo jedno poťapaný
No nic, jdu najít kožíšek, tuleňky a zimní čepicu, abych mohla vyrazit
Máťo nezapomeň na rukavičky! Míťa dorazí a hold si počká! já taky pak Jirkovi řeknu, že se měl nahlásit, je nejasnovědím!
maťa

napsal(a):
Máťo nezapomeň na rukavičky! Míťa dorazí a hold si počká! já taky pak Jirkovi řeknu, že se měl nahlásit, je nejasnovědím!
To je právě to....čovek se s tím vaří, jak švihlej, ještě když já to tak nesnáším, a vařím vlastně jen a jenom kvůli němu, a pak to mám dvacekrát ohřívat, a nebo se dívat na to, jak to chladne a hnusní, když to ohřít nejde? To už pak není vono
To by mě vždycky kleplo vzteky z toho
Rukavičky mám vytažený, ty sem si včera vzala na tu večerní prochajdu s Agbíšem....a dobře jsem udělala, neb jsme samo zmokli, ale bételně, a mně bylo aspoň troška teplo na ruce
maťa

proxima
napsal(a):
Ach jojky jojky....a včera sem si zapomněla po tom zmoknutí umýt škeblu, a dneska jest ze mne ovečka....pravá, ořechová....od Mattela
Tak abych si snad vzala klóbrc na hlavu a černý brýle na oka, aby mě nikdo nepoznal Malovat se nebudu, se mi nechce....ale zjev su řádnej, takže zase nemůžu děsit lidi a děti, že...
Tož jdu si navlíknout ty kožíšky a pokusím se odjet....kdyžtak holt pěcha no a vo co, že jakmile odhrkám, přihrká pošta s balíkem....mi to vždycky dělaj naschvál, když na ně čekám

proxima
napsal(a):
To je děs takhle před obědem... pokaždé co otevřu radu, tak koukám na ten báječný perník!!!!
maťa
napsal(a):
Ach jojky jojky....a včera sem si zapomněla po tom zmoknutí umýt škeblu, a dneska jest ze mne ovečka....pravá, ořechová....od Mattela
Tak abych si snad vzala klóbrc na hlavu a černý brýle na oka, aby mě nikdo nepoznal Malovat se nebudu, se mi nechce....ale zjev su řádnej, takže zase nemůžu děsit lidi a děti, že...
Tož jdu si navlíknout ty kožíšky a pokusím se odjet....kdyžtak holt pěcha no a vo co, že jakmile odhrkám, přihrká pošta s balíkem....mi to vždycky dělaj naschvál, když na ně čekám
teda s váma je holky sranda
Koukám že je to ale všade stejný...já když se mě něco podaří konečně ukuchtit a vypadá to solidně,tak než Jura dorazí tak to vystydne a už to vypadá divně a když se to přihřeje,tak je to oschlé,nebo fujtajblové
To je sranda-já sedím u PC a taky čekám doporučenou poštu-PP od Aronka a tak jak slyším že štěkají venku psy,tak vystřelím ze židle a utíkám vedle do ložnice kouknout z okna..a Aron jak vidí že někam utíkám,tak začne sprintovat za mnou abych muneutekla a le já u verandových dveří uhnu do prava do ložnice a to on tuž nestihá a tak hodí na těch kluzkých dlaždicích hroznou tlamu a narazí do dveří...to je pohled-jo Mati je dnes už fit!
proxima
napsal(a):
Tak už je hotový.Je trochu tužší,a poleva je sladká,ale dobréé
Jurovi nejvíc chutnali ty kurky-co je po okrajích pekáče
knedlo-.........
proxima
napsal(a):
Vendi zrovna jsem teď na to myslela taky-vždy jak otevřu radu,tak tam je ten perník-už je mě z něj špatně
Holky já se tu řechtám. Tedy problémy méme všechny stejné....
Akorát já hrozně ráda vařim a oto víc mě se... že se stím dělám a pak to je studený a po ohřátí ošklivé...... By mě pak z toho kleplo.
A ten perník hned na začátku je fakt za trest takle před obědem. a dneska máme špagetky....... to zas budu vypadat..
proxima
napsal(a):
knedlo vepřo zelo
Teda Eví, ty jsi na nás takováhle, jóóóóóóóóoóó
Já se mám, heč, Ivetka šla upéct toho Šalamouna a Anička vaří polévku a já jsem si dala koupel a přesvědčuji se, abych konečně zajela na kontrolu k jednomu lékaři, kterého opravdu nemám ráda, ale bohužel, ten ke kterému bych chtěla, tak ten má neustále plno a nové pacientky nebere
charliebob
napsal(a):
Já se mám, heč, Ivetka šla upéct toho Šalamouna a Anička vaří polévku a já jsem si dala koupel a přesvědčuji se, abych konečně zajela na kontrolu k jednomu lékaři, kterého opravdu nemám ráda, ale bohužel, ten ke kterému bych chtěla, tak ten má neustále plno a nové pacientky nebere
Ňam.......
maťa

proxima
napsal(a):
Chichi....to su ráda, že nejsu sama
Evčí, přesně, taky sprintuju do obýváku k oknu, jak slyším auto.-....a pošta to furt néní
Já su oblečená, vyspršená a umrzlá.....a nyní mi držte palce, jdu zkusit to naše filutské brmí
A estli nebudou bramb, tak už nikdy nebudu vařit, tak
maťa

proxima
napsal(a):
Ňam ňam....ještě zákuseček....
Hernajs Evčíííí, okamžitě těch chutí nech, bo ťa přijedu sníst i s Aronkem!!!!
Takový chutě dělat......ach jooooo
charliebob
napsal(a):
Jééé ty se Boží máš-já chci taky dospělé dcerušky
Jurovi včera bylo chudákovi špatně jak se přejedl a tak dnes bude jen zeleninová polívčička s brambůrkami...ach jooo ještě jí jít udělat....
Taky jsi Boží specialista na odkládání chození k doktorům....Ach jo,taky tam musím a jak se mě nechce...
maťa

proxima
napsal(a):
Jééé ty se Boží máš-já chci taky dospělé dcerušky
Jurovi včera bylo chudákovi špatně jak se přejedl a tak dnes bude jen zeleninová polívčička s brambůrkami...ach jooo ještě jí jít udělat....
Taky jsi Boží specialista na odkládání chození k doktorům....Ach jo,taky tam musím a jak se mě nechce...
Holky, já tam taky musím, a taky nechci....doktorka mě zabije, až zjistí, že jsem na té včeličce měla být už dávno, a přitom jí tam vždycky pláču, že všechno, jen né mrně
Tak ta mě fakt zavraždí....a já se tam furt nemůžu dostat....búúúúú

maťa
napsal(a):
Evčí, přesně, taky sprintuju do obýváku k oknu, jak slyším auto.-....a pošta to furt néní
Já su oblečená, vyspršená a umrzlá.....a nyní mi držte palce, jdu zkusit to naše filutské brmí
Eví Ty ale zlobíš! Zelíčko s knedlíkem.. kendlík jsem se svojí dietou neměla tak dva roky! Ale zalíčko... hm, to bych si fakt dala! A to je kačena? Tak to ne, to nemusím! Ale vypadá to moc hezky! A zákuseček... hm hm! Asi Vám sem předhodím fotku svatebního dortu!!!!!!!!!!!! Ale nemám ji u sebe!!!

maťa
napsal(a):
Holky, já tam taky musím, a taky nechci....doktorka mě zabije, až zjistí, že jsem na té včeličce měla být už dávno, a přitom jí tam vždycky pláču, že všechno, jen né mrně
Tak ta mě fakt zavraždí....a já se tam furt nemůžu dostat....búúúúú
Jé holky, já jdu 31.7. Ale máme strašně hodno paní doktorku!
maťa
napsal(a):
Eví, ještě moc dospělé nejsou, ale šikulky to zase jo. Jsem moc ráda, že je mám.
No a jsou doktoři a doktoři. K jinému chodím docela ráda, vždycky pokecáme i o koníkách, za což mě asi ostatní pacienti nemají moc rádi, ale k tomuhle se mi fakt nechce. Vždycky má takový blbý keci. Nejhorší je, že sleduju Ordinaci, jak tam jsou všichni chápaví a umí dobře poradit, ale tenhle ne. Začalo lejt, tak ho navštívím možná zítra.
Eliška mi zase vynadá, pořád mi říká, ať to neodkládám a jedu, nebo bude průšvih, ale já fakt asi budu raději doma.
Téda a vepřo knedlo zelo, na to chuť nemám, to si sem klíďo píďo dávej, ale ten zákus, ach, chuťové buňky už vyvádějí

charliebob
napsal(a):
Eví, ještě moc dospělé nejsou, ale šikulky to zase jo. Jsem moc ráda, že je mám.
No a jsou doktoři a doktoři. K jinému chodím docela ráda, vždycky pokecáme i o koníkách, za což mě asi ostatní pacienti nemají moc rádi, ale k tomuhle se mi fakt nechce. Vždycky má takový blbý keci. Nejhorší je, že sleduju Ordinaci, jak tam jsou všichni chápaví a umí dobře poradit, ale tenhle ne. Začalo lejt, tak ho navštívím možná zítra.
Eliška mi zase vynadá, pořád mi říká, ať to neodkládám a jedu, nebo bude průšvih, ale já fakt asi budu raději doma.
Téda a vepřo knedlo zelo, na to chuť nemám, to si sem klíďo píďo dávej, ale ten zákus, ach, chuťové buňky už vyvádějí
Kdo založí novou???
charliebob
napsal(a):
Maťi, Vendul a ostatní, nasedneme do brmlátek a jedeme vyjíst Evíka.