Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.7.2007 13:23

ahojky vsem.

mate nekdo zkusenosti s nejakym priravkem na klouby?? chci jej preventivne pro 6ti leteho valacha- hodne skacem.. a pro rocni hribe, aby mel zdrave klouby apod..

uvazuji o koupi EXTRAFLEX HA (z Feedmarku) nebo o EQUINE Joint Health.. ale oboji je docela drahe.. tak kdybyste vedeli o necem levnejsim priblizne kvality tak bych byla rada

Uživatel s deaktivovaným účtem

10.7.2007 14:27
Uživatel s deaktivovaným účtem

sagitka napsal(a):
ahojky vsem.

mate nekdo zkusenosti s nejakym priravkem na klouby?? chci jej preventivne pro 6ti leteho valacha- hodne skacem.. a pro rocni hribe, aby mel zdrave klouby apod..

uvazuji o koupi EXTRAFLEX HA (z Feedmarku) nebo o EQUINE Joint Health.. ale oboji je docela drahe.. tak kdybyste vedeli o necem levnejsim priblizne kvality tak bych byla rada

rocnemu zriebatu staci ako prevencia poriadna pastvina a kvalitne seno.hlavne ho neprekrmuj. ohladom toho skokoveho sa porad s vetom,na trhu je ohromne mnozstvo preparatov roznych znaciek,zalezi na skusenostiach. ja mam pre toho svojho vitaminy od equistra a som spokojna

10.7.2007 14:47

sagitka napsal(a):
ahojky vsem.

Hříbě bych vynecchala,ale pro toho valacha, zkus třeba nutrihorse gel, používám ho na mladáka,je tam želatina a buh ví co ještě,více si najdeš na www.biofaktory.cz a neplatíš poštovné přišlo mi celkem rychle,ale nepočítej s nízkou cenou pokud chceš přípravky na klouby...

10.7.2007 15:06

sagitka napsal(a):
ahojky vsem.

používala jsem české Gelapony a valach se udržel na dráze od2 do 13let. já to brala taky a dělalo mi to moc dobře. s cenou to taky není tak zlé, jen si musíš vybrat

Přidejte reakci

Přidat smajlík