Rada starších pavopisu milujících 163 :-)))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.7.2007 08:00

12.7.2007 08:02

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Vendul já psala ohledeně té srsti ještě do minulé rady

12.7.2007 08:04

pretty 1 napsal(a):

Ju Luci, četla jsem. Zeptám se na obědě mamky čím by to mohlo být, ona o micinách hodně ví. Po obědě Ti dám vědět co jsem zjistila. Nejlíp by poradil vet, ale za zeptaní nic nedáme, že?

12.7.2007 08:05

Hihi, Vendul a hned chybka v nadpisu, co?

12.7.2007 08:08

pretty 1 napsal(a):

Boží s tou zeleninou...... Když má Terrynka bolesti, tak při tom jí v břiše škrundá a má průjem a nebo zácpu. Pořád si lehá a nebo se plazí. A většinou si lehá bříškem na dlaždice a roztáhne nožky,aby co největší plocha břicha byla ochlazená. Takže jsme zkusili tu zeleninu. Vždycky si lehne na gauč na záda a my jí tam ten pytlík dáme a průběžně ho otáčíme, pač má břicho velké a teplé, tak aby to měla na hodně místech. A jak dlouho?? No jak dlouho to chce mít. Nenutíme jí to ale vydrží to i hodinu. Klidně takle leží občas se převalí k jedné straně,ale je vydět, že jí to dělá dobře. A opakujeme to taky podle potřeby. Ono už poznáme,kdy to chce a kdy ne. Mamka jí to dává i 4x deně.A za den max 2 je to vše v pohodě. Kolikrát i za půl dne už nevíme, že ji něco bylo

12.7.2007 08:09

Ju Luci, četla jsem. Zeptám se na obědě mamky čím by to mohlo být, ona o micinách hodně ví. Po obědě Ti dám vědět co jsem zjistila. Nejlíp by poradil vet, ale za zeptaní nic nedáme, že?

Přesně tak. Proto jsem se ptala i tady, pač víc lidí víc ví
Tedy to je věta

12.7.2007 08:11

jackie napsal(a):

Ježíš!!!!!!!!!!!!!!! Já jsem ale vůl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostudáááááááááááá

12.7.2007 08:13

jackie napsal(a):

Luci, díky, dneska to tedy určitě už nemá smysl, bříško už má měkké a neškrundá jí tam, zato včera by to asi bodlo. Dobře, že to vím a pokud bude potřeba, tak to použiju.
Jo, s kočičkama já ti neporadím vůbec nic, o kočičkách toho moc nevím. Jenom, že si ráda šmajchlím koťátka.

12.7.2007 08:24

Ježíš!!!!!!!!!!!!!!! Já jsem ale vůl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ostudáááááááááááá

Nejsi

12.7.2007 08:29

charliebob napsal(a):
Luci, díky, dneska to tedy určitě už nemá smysl, bříško už má měkké a neškrundá jí tam, zato včera by to asi bodlo. Dobře, že to vím a pokud bude potřeba, tak to použiju.
Jo, s kočičkama já ti neporadím vůbec nic, o kočičkách toho moc nevím. Jenom, že si ráda šmajchlím koťátka.

Ahoj dívčiny
Tak dnes tu budu s vámi-budu doma,vařit a gruntovat-akorát musím do kráámu
Jo a dnes přijede večer veterinář zjistit Penny jestli je březí..kéž by!!!!!!!!!!!! a Aronkovi píchnout injekci vztekliny

12.7.2007 08:36

proxima napsal(a):
Ahoj dívčiny
Tak dnes tu budu s vámi-budu doma,vařit a gruntovat-akorát musím do kráámu
Jo a dnes přijede večer veterinář zjistit Penny jestli je březí..kéž by!!!!!!!!!!!! a Aronkovi píchnout injekci vztekliny

Evi, Penny to moc přeji a vám také . Ty, prosím tě, jak je Aronek starej. Dyť na minulých fotkách byl opravdu ještě štěně a teď je to velkej kus psa.

12.7.2007 08:46

charliebob napsal(a):
Evi, Penny to moc přeji a vám také . Ty, prosím tě, jak je Aronek starej. Dyť na minulých fotkách byl opravdu ještě štěně a teď je to velkej kus psa.

Děkujeme Boží.No my už si to taky moc přejem,protože připouštíme mraženým semenem a letos jsou tya říje uplně na nic-ale prý všude-takže už asi po třetí a ten pán co máme od něj semeno si už musí myslet své...Snad bude březí.
Aronkovi nejsou ještě 4měsíce.On na těch fotkách vypadá staře,ale je to ještě taková vychrtlinkaMá teď dlouhé nohy a je takový vytáhlý.Ale je hodně mrštný-žádné neohrabané štěnátko.A je hrozný v tom,že třeba se rozítne za tebou a vůbec nekouká jestli ho chtíš ,nebo mu uhneš a klidně ti to vší silou napálí čumákem do nohy...do dveří...divim se že má ještě hlavuNa agility by asi byl fajn.
Jo a vypadli mu přední žuby-ale nedá se vyfotit

12.7.2007 08:47

charliebob napsal(a):

Ahoj holkýý,Vendíí,nááádherný fottešky spokojených koníčkůů,je fakt vidět,že je miluješ,to se opravdu poznáá!!!Já bych chtěla taky hnojištěěě,koně mi to rozhazujou všude možněěě!!!!
To jsem mooooc ráda,Boží,že je Čmudlinka fit,moooc jí za mě popusičkuj!!
Evííí,držím všechno,co máme doma,aby byla Penny březí,jůůůů,jsem nedočkavější než Ty,hihi!!!
Holký,dneska Bóbikáá mě táááák zlobil,ale pak se mu za to dostalo odhánění půlhodinový v tom bahněa pak byl jak beránek.Zase když jsem nesla to seno na vidlích,tak mu říkám pohledem-uhni,ať Tě nepíchnu,on furt nic,tak jsem mu vyhrozila pohybem a von furt nic,tak jsem ho mušela kopnout,no a on se na mě osopil,pacholek jeden,kdybych bývala byla votroubená,tak by mě normálně kousnul!!Já se na něj ale za to nezlobím,je to puberťák a hold to zkouší,jestli by nemohl bejt výš,ale to si měl vybrat nějákou jinou paničku,hihi,já jsem,jak tudle psala Janina,tvrďááák,hihi!!!!Pak se normálně napojil a byl jak beránek,já ho milujůůůůůůůůůůůůůůůů!!!!!!

12.7.2007 08:58

jaruska napsal(a):
Ahoj holkýý,Vendíí,nááádherný fottešky spokojených koníčkůů,je fakt vidět,že je miluješ,to se opravdu poznáá!!!Já bych chtěla taky hnojištěěě,koně mi to rozhazujou všude možněěě!!!!
To jsem mooooc ráda,Boží,že je Čmudlinka fit,moooc jí za mě popusičkuj!!
Evííí,držím všechno,co máme doma,aby byla Penny březí,jůůůů,jsem nedočkavější než Ty,hihi!!!
Holký,dneska Bóbikáá mě táááák zlobil,ale pak se mu za to dostalo odhánění půlhodinový v tom bahněa pak byl jak beránek.Zase když jsem nesla to seno na vidlích,tak mu říkám pohledem-uhni,ať Tě nepíchnu,on furt nic,tak jsem mu vyhrozila pohybem a von furt nic,tak jsem ho mušela kopnout,no a on se na mě osopil,pacholek jeden,kdybych bývala byla votroubená,tak by mě normálně kousnul!!Já se na něj ale za to nezlobím,je to puberťák a hold to zkouší,jestli by nemohl bejt výš,ale to si měl vybrat nějákou jinou paničku,hihi,já jsem,jak tudle psala Janina,tvrďááák,hihi!!!!Pak se normálně napojil a byl jak beránek,já ho milujůůůůůůůůůůůůůůůů!!!!!!

No tak to je dobře že jsi na něj Jaru tvrdá,ale spravedlivá-to tě bude za to mít rád.To je fakt že koušání si nesmí dovolovat
Ještě jsem nepochválila Vendě fotečky!!!!Je to pěkné ti koníci v ranním oparu-taková romantikaA ten doooort-ňamňam.
Já už tak těším na ty appaloosky.-jak budu fotííít a fotííít. a má být krásně.

12.7.2007 09:02

proxima napsal(a):
No tak to je dobře že jsi na něj Jaru tvrdá,ale spravedlivá-to tě bude za to mít rád.To je fakt že koušání si nesmí dovolovat
Ještě jsem nepochválila Vendě fotečky!!!!Je to pěkné ti koníci v ranním oparu-taková romantikaA ten doooort-ňamňam.
Já už tak těším na ty appaloosky.-jak budu fotííít a fotííít. a má být krásně.

Ahoj Evíku a Jaruško!
Evíku moc držím pěstičky aby Penny čekala malé Pennyňátko!!!!
JInak díky za pochvalu fotek, koně jsou ale jak prasátka a to baháýnko, ale i tak díky. Ráno romantika, koně se domáhají papání jen cvaknou dveře! Všichni 3 se seřadí k brance a vrtí sebou! Nejhorší je Zahir, ten začne hrabat a už mi i strh pásku, teda spíš ji jen popotáhl. A stejně mu dávám papů v boudě. Ještě že už ví, kam se má od branky stáhnout....
Jarů, Bobika zlobí? Mě včera normálně utekl Emiš se Zahirem! Táhla jsem z ohrady Emulku, pustila jsem ho v domění že na mě počká jako vždy a Zahir se protáhl takovou škvírkou! No a už šli oba... naštěstí jen kousek, hned jsem je chytla .

12.7.2007 09:05

dobre ranko, poslusne hlasim, ze jsem uz zas taky v praci:-( Dnes o hodinu pozdeji, protoze jsem si rano dopravala slast. Byla jsem na masazi:-)

12.7.2007 09:06

hanzy napsal(a):
dobre ranko, poslusne hlasim, ze jsem uz zas taky v praci:-( Dnes o hodinu pozdeji, protoze jsem si rano dopravala slast. Byla jsem na masazi:-)

Jé já chci taky! U nás teď otevřeli centrum kde dělají i masáže s lávovými kameny. Mě tak bolí za krkem už druhý den, že bych šla hned!

12.7.2007 09:08

Ahoj Evíku a Jaruško!
Evíku moc držím pěstičky aby Penny čekala malé Pennyňátko!!!!
JInak díky za pochvalu fotek, koně jsou ale jak prasátka a to baháýnko, ale i tak díky. Ráno romantika, koně se domáhají papání jen cvaknou dveře! Všichni 3 se seřadí k brance a vrtí sebou! Nejhorší je Zahir, ten začne hrabat a už mi i strh pásku, teda spíš ji jen popotáhl. A stejně mu dávám papů v boudě. Ještě že už ví, kam se má od branky stáhnout....
Jarů, Bobika zlobí? Mě včera normálně utekl Emiš se Zahirem! Táhla jsem z ohrady Emulku, pustila jsem ho v domění že na mě počká jako vždy a Zahir se protáhl takovou škvírkou! No a už šli oba... naštěstí jen kousek, hned jsem je chytla .

Tak to bylo štěstí-ti naši jak utečou z ohrady hned zaboří hlavu do trávy a jedou-jen se ale nechtějí nechat chytitDíky za palce Penny-bude se to hodit...
My už teď ani žádné jádro nedáváme a koně jsou jako koule.Teď se pasou pod strání u souseda v ohradě s kozou a ovcema
Dnes nám to nějak vázne-vymyslete téma
a co Maťo už je líp shiračko??

12.7.2007 09:12

Jé já chci taky! U nás teď otevřeli centrum kde dělají i masáže s lávovými kameny. Mě tak bolí za krkem už druhý den, že bych šla hned!

jj ja chodim normalne do rehabilitacniho centra k jednomu moc sikovnemu panovi. Rikal, ze masiruje uz 23 let. A stoji to jen 150kc, coz bych rekla, ze je moc pekna cena...

12.7.2007 09:15

proxima napsal(a):
Tak to bylo štěstí-ti naši jak utečou z ohrady hned zaboří hlavu do trávy a jedou-jen se ale nechtějí nechat chytitDíky za palce Penny-bude se to hodit...
My už teď ani žádné jádro nedáváme a koně jsou jako koule.Teď se pasou pod strání u souseda v ohradě s kozou a ovcema
Dnes nám to nějak vázne-vymyslete téma
a co Maťo už je líp shiračko??

No jo, zabořili hlavy, Emiš se nechal chytit hned, ale rošťák Zahir musel trošku poodcházet . Normálně takhle nezmatkuju, fakt jsem si myslela že Emulu držím a hups, nedržím!
Jádro taky skoro nedávám, jen trošku Emulkovi a Zahirdovi, aby přibrali, ale fakt jen trošku a Zul ošidím tvrdým chlebem, aby taky měla svůj kyblík :-). A Zul hlavně dostává vitamínky na nožky, tak ji je musím někam nasypat !

Téma? No třeba rostou Vám v lesích houby? Janča mě tak navnadila, že bych hned vyrazila!!!

12.7.2007 09:15

hanzy napsal(a):
jj ja chodim normalne do rehabilitacniho centra k jednomu moc sikovnemu panovi. Rikal, ze masiruje uz 23 let. A stoji to jen 150kc, coz bych rekla, ze je moc pekna cena...

Hm, tak škoda že je to tak daleko!

12.7.2007 09:21

U nás roste prdlajs, ani borůvky, ani houby.

Tak lidičky, já se loučím, kouká tady na mě pořád kopice prádla, tu musím vyžehlit ještě než začnou ta vedra, to znamená, že teď. Ale stejně na vás budu po očku jukat.

Jaruško, kvůli tobě jsem tedy Šmudlinku opusinkovala, chlupy mám úplně všude a víckrát po mě něco takového nechtěj, neb psy nepusinkuji.

12.7.2007 09:22

Hm, tak škoda že je to tak daleko!

no, je to uprostred Brna:-))

12.7.2007 09:29

charliebob napsal(a):
U nás roste prdlajs, ani borůvky, ani houby.

Tak lidičky, já se loučím, kouká tady na mě pořád kopice prádla, tu musím vyžehlit ještě než začnou ta vedra, to znamená, že teď. Ale stejně na vás budu po očku jukat.

Jaruško, kvůli tobě jsem tedy Šmudlinku opusinkovala, chlupy mám úplně všude a víckrát po mě něco takového nechtěj, neb psy nepusinkuji.

U nás roste taky prdlajs jenom Aron
Nééé,já nevím,my se do lesa přes týden nedostaneme a tady jsou listnaté lesy a to je na prd-v nich skoro nic neroste...To u nás v bývalým podkérkonoší tam jsou smrkáče a ty podhřibky se dívají z mechu.....jééééé!!!

12.7.2007 09:46

proxima napsal(a):
U nás roste taky prdlajs jenom Aron
Nééé,já nevím,my se do lesa přes týden nedostaneme a tady jsou listnaté lesy a to je na prd-v nich skoro nic neroste...To u nás v bývalým podkérkonoší tam jsou smrkáče a ty podhřibky se dívají z mechu.....jééééé!!!

Tedy teď se tady řežu při přdstavě Boženčiny plné pusy Šmudliných chlupů

Evi tovíš že budem držet palečky a hlavně drápky ,aby byla Penny v očekávání. Neboj už se to určitě povedlo

Jaru všichni máme potřebu zlobit i Bóóóóóbika.Ale on je šikula a hned se srovná že jo.

Jo masáž bych si taky nechala líbit,ale tady to stojí celkem dost a mám strach,že by mě to bolelo

maťa

12.7.2007 09:50
maťa

Krásné ránečko dětičky mé milované

Tak poslušně hlásím, že mi lépe nénííííí Ba včera večer a v noci mi bylo hoooodně divně, ale furt mňa nic nebolí.....zvláštní že???!!!

Fotečky jsou krásné, hlavně ty koníci po ránu, to bych hnedka za nima šla a jen vstřebávala tu amtosféru.....na probuzení to musí být nádhera, s hrnkem čaje v ruce

Kočičky jsou taky krásné....a ty kožíšky.....našim číčám se občas taky změní, jakoby vyblednou a nejsou tak lesklé a hebké a hlavně husté Dáme jim do jídelníčku kočičí trávu, na čištění chlupů v žaludku a za měsíc dva je zase vše o.k., ale my máme jen bytové kočky, zda je to třeba i u venkovních, ti Luci neřeknu Spíš bych to tipla, že se tělo mátoří po té nemoci A že zase budou časem, jako dřív

Bonito, ty znáš ty Vyškovské Shíry??? Moc děkuju za uklidnění, že toho zas tolik nesní, já si říkala, že kdyby to bylo nějak hrozné, asi by je nikdo moc nechoval, natož ve větším počtu A ano, já opravdu Shíra chci....strašně se mi nejen líbí vzhledově, ale hlavně jejich povaha, co jsem o nich dosud četla A když něco chci, tak nemelu do luftu.....na kavkazáka jsem sice čekala 10 let, ale nelituju toho, protože to čekání se vyplatilo, a ta povaha mě taky nezklama, zatím.....tak snad to tak bude i se Shírem

12.7.2007 09:51

Holky, pomoooc! Zavařujete někdo v horkovzdušné troubě. Já tam chci šupnout ty okurky, ale nevím na kolik nastavit teplotu a jak dlouho. Já si samozřejmě dala návod od trouby tak, aby byl po ruce a klasika, nemůžu ho najít.

12.7.2007 09:58

charliebob napsal(a):
Holky, pomoooc! Zavařujete někdo v horkovzdušné troubě. Já tam chci šupnout ty okurky, ale nevím na kolik nastavit teplotu a jak dlouho. Já si samozřejmě dala návod od trouby tak, aby byl po ruce a klasika, nemůžu ho najít.

Co to je horkovzdušná trouba???

12.7.2007 10:01

proxima napsal(a):
Co to je horkovzdušná trouba???

dobře, jdu najít ten návod, alespoň bude konečně uklizeno.

maťa

12.7.2007 10:06
maťa

charliebob napsal(a):
dobře, jdu najít ten návod, alespoň bude konečně uklizeno.

Taky neznám horkovzdušnou troubu

12.7.2007 10:11

pretty 1 napsal(a):
Tedy teď se tady řežu při přdstavě Boženčiny plné pusy Šmudliných chlupů

Evi tovíš že budem držet palečky a hlavně drápky ,aby byla Penny v očekávání. Neboj už se to určitě povedlo

Jaru všichni máme potřebu zlobit i Bóóóóóbika.Ale on je šikula a hned se srovná že jo.

Jo masáž bych si taky nechala líbit,ale tady to stojí celkem dost a mám strach,že by mě to bolelo

taky me to obcas boli, nekdy vic, nekdy min, ale doufam a verim, ze ten clovek vi co dela:-) Beru to tak, ze to delam pro sebe..

12.7.2007 10:11

maťa napsal(a):

Téda holky, po šestnácti letech se dočkám nového sporáku, samozřejmě, že mi doporučili horkovzdušnou troubu a vy to neznáte a nemůžete mi poradit, to je vážně na péééérd. Ale buchty se tam pečou moc dobře. Mohu vřele doporučit. Jen ten návod, bóže, než já se s ní naučím pořádně zacházet. Jéééé, Anička ho našla a už ho nese, ta je šikovná, tak já jdu na ty okurky a heleďte, Ivetka mě vystřídala při žehlení.

maťa

12.7.2007 10:13
maťa

charliebob napsal(a):
Téda holky, po šestnácti letech se dočkám nového sporáku, samozřejmě, že mi doporučili horkovzdušnou troubu a vy to neznáte a nemůžete mi poradit, to je vážně na péééérd. Ale buchty se tam pečou moc dobře. Mohu vřele doporučit. Jen ten návod, bóže, než já se s ní naučím pořádně zacházet. Jéééé, Anička ho našla a už ho nese, ta je šikovná, tak já jdu na ty okurky a heleďte, Ivetka mě vystřídala při žehlení.

Hernajs Boží, nechceš mi ty svoje príma uklízecí pomáhací holky na chvilku půjčit By se mi tadyk fakt jako šikly

12.7.2007 10:14

maťa napsal(a):
Hernajs Boží, nechceš mi ty svoje príma uklízecí pomáhací holky na chvilku půjčit By se mi tadyk fakt jako šikly

Udělej si svoje, tyhle nepůjčuju.

12.7.2007 10:15

maťa napsal(a):

Já znám, ale jak se s ní pracuje nevím!!!!!!!!

Máti díky za pochvalu fotek! Ta atmosféra, jak si baští, v tom oparu je super, ale já musela do práce!!! Tak jsem si to ani řádně nevychutnala. A oni se pak rozběhnou za mnou v očekávání, že bude bašta. A taky byla, dostali šlupky od melounu. Moc jim to chutná!

Pomoc, mě tak vrže klávesnice jak píšu!!! Čim to může být?

maťa

12.7.2007 10:20
maťa

Já znám, ale jak se s ní pracuje nevím!!!!!!!!

Máti díky za pochvalu fotek! Ta atmosféra, jak si baští, v tom oparu je super, ale já musela do práce!!! Tak jsem si to ani řádně nevychutnala. A oni se pak rozběhnou za mnou v očekávání, že bude bašta. A taky byla, dostali šlupky od melounu. Moc jim to chutná!

Pomoc, mě tak vrže klávesnice jak píšu!!! Čim to může být?

Něco ti tam napadalo Vendí, nebo nateklo Já si v hokně jednou polila klávesnici kapučínem, a to pak bylo něco

No joooo Boží, ale i kdybych teď začala tvořit ty děti pomáhací, tak dřív, jak za 10 let mi pomáhat nebudúúúúú búúúúúúúú

Tak šlupajzny od melounu? Vidíš, to ani nevím, že koníci baští....vlastně už vím

maťa

12.7.2007 10:21
maťa

Su fakt neskutečně zvědavá, zda dneska už konečně dorazí ten balíček, lépe řečeno DVA!!!! Je to už skoro 10 dní, co sem to objednávala

Tobě Evčí ty papíry od Aronka přišly?

12.7.2007 10:23

maťa napsal(a):
Něco ti tam napadalo Vendí, nebo nateklo Já si v hokně jednou polila klávesnici kapučínem, a to pak bylo něco

No joooo Boží, ale i kdybych teď začala tvořit ty děti pomáhací, tak dřív, jak za 10 let mi pomáhat nebudúúúúú búúúúúúúú

Tak šlupajzny od melounu? Vidíš, to ani nevím, že koníci baští....vlastně už vím

No nevím co tam vrže, ale je to kolem mezerníku. Až půjde kolega na oběd, tak s ní klepnu o stůl a budu koukat co jsem měla posledních pár týdnu ke snídani !
Ju, melounek jim šmakuje. Zahirkovi pořád a Zulka ho chtěla jen poprvé a to zase nechtěl Emiš a teď si to vystřídali, Zul nechce a Em pořád!

maťa

12.7.2007 10:25
maťa

No nevím co tam vrže, ale je to kolem mezerníku. Až půjde kolega na oběd, tak s ní klepnu o stůl a budu koukat co jsem měla posledních pár týdnu ke snídani !
Ju, melounek jim šmakuje. Zahirkovi pořád a Zulka ho chtěla jen poprvé a to zase nechtěl Emiš a teď si to vystřídali, Zul nechce a Em pořád!

Jsou ti koníci ale stejní, jak všechna zvířátka mlsátka Jednou jooo, podruhý néééé

Ale klepej s ní opatrně....Míťa takto jednou taky klepal a klepal, až to rozklepl a pak sem bojovala s novou klávesnicí, není to tak dávno

maťa

12.7.2007 10:28
maťa

Jééééé hurááááá hurááááá huráááááá!!!!!!

Holky, já teď volala místní vetce, páč Batulka zas musí na tu injekci proti rakovině, a já truhla zapomněla, že naše chudák vetka má do 23.7. dovču.....byla chudinka na operaci, měla na vaječníkách nějaký cysty A asi se potřebuje zotavit

Jenže Batule musí každý měsíc na tu včelku, a mně to vůbec nedošlo, a teď sem trnula hrůzou, kde tu injekci budou mít....a vona tahle vetka tady ji má!!!! Tak nemusím jezdit do Brna a hledat nějakou jinou, neznámou ordinaci....hurááááá
A zrovna jí tam vezmu Geri Pet Pastu, už ji taky dodělává Jejda, já mám radost a vééélikou......šmarjá, jak málo stačí ke štěstí

12.7.2007 10:32

maťa napsal(a):
Jsou ti koníci ale stejní, jak všechna zvířátka mlsátka Jednou jooo, podruhý néééé

Ale klepej s ní opatrně....Míťa takto jednou taky klepal a klepal, až to rozklepl a pak sem bojovala s novou klávesnicí, není to tak dávno

Jo, já vždycky opatrně a pak sbírám písmenka

12.7.2007 10:32

maťa napsal(a):
Jééééé hurááááá hurááááá huráááááá!!!!!!

Holky, já teď volala místní vetce, páč Batulka zas musí na tu injekci proti rakovině, a já truhla zapomněla, že naše chudák vetka má do 23.7. dovču.....byla chudinka na operaci, měla na vaječníkách nějaký cysty A asi se potřebuje zotavit

Jenže Batule musí každý měsíc na tu včelku, a mně to vůbec nedošlo, a teď sem trnula hrůzou, kde tu injekci budou mít....a vona tahle vetka tady ji má!!!! Tak nemusím jezdit do Brna a hledat nějakou jinou, neznámou ordinaci....hurááááá
A zrovna jí tam vezmu Geri Pet Pastu, už ji taky dodělává Jejda, já mám radost a vééélikou......šmarjá, jak málo stačí ke štěstí

Super, zase o starost míň!!!

maťa

12.7.2007 10:45
maťa

Super, zase o starost míň!!!

Balíček právě došéééééél Sice jen jeden, ale aspoň něco, druhej snad dorazí zítra

12.7.2007 10:48

maťa napsal(a):
Balíček právě došéééééél Sice jen jeden, ale aspoň něco, druhej snad dorazí zítra

a coze jsji to v nem cekala?:-) Jsem mimo asi mi to nekde zas vypadlo. Jinak nam v praci od rana nejede posta.. :-) Takovych dni by mohlo byt vice...

maťa

12.7.2007 10:57
maťa

hanzy napsal(a):
a coze jsji to v nem cekala?:-) Jsem mimo asi mi to nekde zas vypadlo. Jinak nam v praci od rana nejede posta.. :-) Takovych dni by mohlo byt vice...

Náhubky na Agbara A v druhém je náhubek jeden a obří tenisák na hraní, taky pro Agbara

Ono sehnat náhubek na něj, je umění.....maj ti kavkazové kratší čumce, zato zase široké, takže ty koše jim buď přečnívají strašně na délku, nebo je nenatáhnou přes tu širokou hubu vůbec

Vadí mi jen, že nejsou pogumované, Batulka má pogumovaný a léta, a je fajn, a fakt nechápu, proč i ty větší koše nepogumují Ale budu volat do té firmy, co ty koše pogumovává a poptám se, zda by mi pogumovali i ten velký

A proč tolik košů? Za á nevím, který mu kdy sedne, neb ještě roste, a za bé vím, jak do určitého věku ty koše zařvávaj Batulka zničila do svých tří let 5 náhubků

maťa

12.7.2007 11:24
maťa

Cha!!! Tak koš na šarplaninského psa, tedy bratránka kavkazáků, mu je tak tak....hubu v tom otevře, ale né úplně Šířka a délka jsou bezvadný....ale čítám, že tenhle kos zůstane v rezervě, kdyby něco a nosit ho už asi moc nebude

A koš na německou dogu, psa, je mu úplně super, sedne všude, jak ulitý....jen ta délka čenichu prostě není, co by měla být, taky by nemusel mít ten čumák tak krátkej
A taky uvázání vzadu za ušima, je kratší, takže to bude muset Míťa prodloužit Ale jinak šířka a hloubka úplně skvělé!!!!

Tak su ještě zvědavá, až dojde ten druhý balík, tam jsem objednávala přes telefon náhubek přímo na kavkazáka psa!

Jinak mám fotky, stahuju, změnšuju a fiknu je sem, ju???? Chcete? neva?

12.7.2007 11:29

maťa napsal(a):
Cha!!! Tak koš na šarplaninského psa, tedy bratránka kavkazáků, mu je tak tak....hubu v tom otevře, ale né úplně Šířka a délka jsou bezvadný....ale čítám, že tenhle kos zůstane v rezervě, kdyby něco a nosit ho už asi moc nebude

A koš na německou dogu, psa, je mu úplně super, sedne všude, jak ulitý....jen ta délka čenichu prostě není, co by měla být, taky by nemusel mít ten čumák tak krátkej
A taky uvázání vzadu za ušima, je kratší, takže to bude muset Míťa prodloužit Ale jinak šířka a hloubka úplně skvělé!!!!

Tak su ještě zvědavá, až dojde ten druhý balík, tam jsem objednávala přes telefon náhubek přímo na kavkazáka psa!

Jinak mám fotky, stahuju, změnšuju a fiknu je sem, ju???? Chcete? neva?

To je věda s těma košema!

No jasně že chceme!

12.7.2007 11:37

maťa napsal(a):
Náhubky na Agbara A v druhém je náhubek jeden a obří tenisák na hraní, taky pro Agbara

Ono sehnat náhubek na něj, je umění.....maj ti kavkazové kratší čumce, zato zase široké, takže ty koše jim buď přečnívají strašně na délku, nebo je nenatáhnou přes tu širokou hubu vůbec

Vadí mi jen, že nejsou pogumované, Batulka má pogumovaný a léta, a je fajn, a fakt nechápu, proč i ty větší koše nepogumují Ale budu volat do té firmy, co ty koše pogumovává a poptám se, zda by mi pogumovali i ten velký

A proč tolik košů? Za á nevím, který mu kdy sedne, neb ještě roste, a za bé vím, jak do určitého věku ty koše zařvávaj Batulka zničila do svých tří let 5 náhubků

Máti,víš,co to je,když je někomu špatně a furt mu prakticky nic néni?Selhala včelička,hihihihihi!!!!
Joo,Boží,děkuju za Čmudlinku,žes jí hezky opusinkovala,to já jen měla hroznou radost,že už je fit a nemohla jsem jí omuchlinkovat sama,tak jsem požádala Tebe!!!
No joo,Bóbikáá bude potřebovat zjistit,kam až může a nebo nemůže zajít,pak bude spokojenej on i já,pevně v to věřím!!!Někdo si třeba budete myslet,že je to špatně,že mě chtěl rafnout,ale je to úplně normální u koní jeho věku,některej to prostě zkusí,tipla bych,že to zkusí každej koník,ať dřív či později,a je na člověku mu vysvětlit,že tohle nee a že to bylo fůůůj!!!!!Takhle se vytváří vztah a je moc dobře,když to zkouší teď,než kdyby to zkusil třeba za 2 roky,až bude velkej-teda já nechci,aby byl úplně velkej,jako vysokej,já chci,aby byl prdelatej jako Soni Maurínka!!!!Je strašná výhoda,že člověk ví,co má dělat a on fakt potom uznal mou autoritu,a stakovým koníkem se pak hezky pracuje!!!Ale dovedete si představit,jak jsem tam musela lítat v tom bahně,ale prostě jsem mu to musela vysvětlit.A nejhorší je,že když člověk nemá čas,tak se vždycky vyskytne nějákej problém.Tohle se mi stalo v 8 hodin a mě jel v 9 hodin autobus do Slanýho,jela jsem na Pracyho úřad.Ale naštěstí to trvalo jen půl hodiny,ale já bych šla raději do Slanýho pěšky,než abych odešla od Bóbikáá s tím,že se po mě ohnal a já neměla čas to vyřešit!!
Tak co,Evííí,už víš,jestli je Penuše břežííí????

maťa

12.7.2007 11:38
maťa

To je věda s těma košema!

No jasně že chceme!

Je co??? No jooo no, a to byla věda s košama na ovčandy, než jsem našla ty správné A než jsem na výstavě objevila tenkrát jako novinku ty pogumované

Nakonec má Batulka koš na ovčáka, ale psa! Ne fenu! A Arga má koš na Dobrmana, ale taky psa, ne fenu! A je taky ovčanda To si nevybereš

Zmenšuju, tak už to brzo bude

12.7.2007 11:39

maťa napsal(a):
Je co??? No jooo no, a to byla věda s košama na ovčandy, než jsem našla ty správné A než jsem na výstavě objevila tenkrát jako novinku ty pogumované

Nakonec má Batulka koš na ovčáka, ale psa! Ne fenu! A Arga má koš na Dobrmana, ale taky psa, ne fenu! A je taky ovčanda To si nevybereš

Zmenšuju, tak už to brzo bude

No diť říkám že je to věda, jak se v tom člověk má vyznat? Koupíš koš na dobrmana a pasuje na ovčáka.

maťa

12.7.2007 11:41
maťa

jaruska napsal(a):
Máti,víš,co to je,když je někomu špatně a furt mu prakticky nic néni?Selhala včelička,hihihihihi!!!!
Joo,Boží,děkuju za Čmudlinku,žes jí hezky opusinkovala,to já jen měla hroznou radost,že už je fit a nemohla jsem jí omuchlinkovat sama,tak jsem požádala Tebe!!!
No joo,Bóbikáá bude potřebovat zjistit,kam až může a nebo nemůže zajít,pak bude spokojenej on i já,pevně v to věřím!!!Někdo si třeba budete myslet,že je to špatně,že mě chtěl rafnout,ale je to úplně normální u koní jeho věku,některej to prostě zkusí,tipla bych,že to zkusí každej koník,ať dřív či později,a je na člověku mu vysvětlit,že tohle nee a že to bylo fůůůj!!!!!Takhle se vytváří vztah a je moc dobře,když to zkouší teď,než kdyby to zkusil třeba za 2 roky,až bude velkej-teda já nechci,aby byl úplně velkej,jako vysokej,já chci,aby byl prdelatej jako Soni Maurínka!!!!Je strašná výhoda,že člověk ví,co má dělat a on fakt potom uznal mou autoritu,a stakovým koníkem se pak hezky pracuje!!!Ale dovedete si představit,jak jsem tam musela lítat v tom bahně,ale prostě jsem mu to musela vysvětlit.A nejhorší je,že když člověk nemá čas,tak se vždycky vyskytne nějákej problém.Tohle se mi stalo v 8 hodin a mě jel v 9 hodin autobus do Slanýho,jela jsem na Pracyho úřad.Ale naštěstí to trvalo jen půl hodiny,ale já bych šla raději do Slanýho pěšky,než abych odešla od Bóbikáá s tím,že se po mě ohnal a já neměla čas to vyřešit!!
Tak co,Evííí,už víš,jestli je Penuše břežííí????

jarčí nestraš!!! Včelucha selhala určo, páč sem tam měla být už dávno na novou, ale já se kreju ještě dvaceti jinejma způsobama

Ale nasadilas mi brouka do hlavy, tož jak odpo pojedu s Batulkou na tu její včelku, tak se stavím v lékárně koupit ten onen test Ať mám klid

12.7.2007 11:42

maťa napsal(a):
jarčí nestraš!!! Včelucha selhala určo, páč sem tam měla být už dávno na novou, ale já se kreju ještě dvaceti jinejma způsobama

Ale nasadilas mi brouka do hlavy, tož jak odpo pojedu s Batulkou na tu její včelku, tak se stavím v lékárně koupit ten onen test Ať mám klid

Máti!!!!!!! Budem slavit???

maťa

maťa

jo jo Vendí, je to tak

Tak, takže tady máme koš na šarplanince Samy vidíte, že to není jaksi ono, má v tom napranou tlamku

maťa napsal(a):
jo jo Vendí, je to tak

Tak, takže tady máme koš na šarplanince Samy vidíte, že to není jaksi ono, má v tom napranou tlamku

Chudinka jak se tváří!!!

maťa

12.7.2007 11:43
maťa

další

maťa

maťa

maťa

maťa

maťa

12.7.2007 11:44
maťa

A tuť na německou dogu PSA! Toho bordelu vzadu si nevšímejte prosím

maťa

12.7.2007 11:45
maťa

Opět německá doga, jen sem trochu roztáhla ty boky, asi mají dogy užší hlavy

maťa

12.7.2007 11:46
maťa

Opět

maťa

12.7.2007 11:46
maťa

Zase doga

maťa

12.7.2007 11:47
maťa

poslední

maťa

12.7.2007 11:48
maťa

Máti!!!!!!! Budem slavit???

Néééééééé Vendíííííííííííí, to bych se spíš loučila se svobodou

12.7.2007 11:48

maťa napsal(a):
poslední

Jéé,košíky,fůůj,náš Fous má ten umělej a má ho dole v pěti vteřináách,hihi!!!

maťa

12.7.2007 11:52
maťa

jaruska napsal(a):
Jéé,košíky,fůůj,náš Fous má ten umělej a má ho dole v pěti vteřináách,hihi!!!

Ty umělé jsem na ovčandách zkoušela taky, ale sou na háááá Ty pogumované jsou nejlepší....mám je taky fotnout ???

Škoda, že ten na Agbara není pogumovaný....musím tam zavolat a optat se

No naše feny strkaj hlavy do košů samy, těší se ven, jsou na koše zvyklé, ono to v Brně ani jinak nejde, a taky se pak tolik lidí nebojí, a já lidi děsit nechci. Jsou klidnější, když vidí většího psa s košem

Agbar měl koš, ale fakt je, že ho nenosí pravidelně, ovšem ode dneška začne, takže si prostě musí zvyknout, a taky zvykne. Za rok už do něj bude taky strkat sám tlamu, a těšit se ven

12.7.2007 11:56

maťa napsal(a):
Ty umělé jsem na ovčandách zkoušela taky, ale sou na háááá Ty pogumované jsou nejlepší....mám je taky fotnout ???

Škoda, že ten na Agbara není pogumovaný....musím tam zavolat a optat se

No naše feny strkaj hlavy do košů samy, těší se ven, jsou na koše zvyklé, ono to v Brně ani jinak nejde, a taky se pak tolik lidí nebojí, a já lidi děsit nechci. Jsou klidnější, když vidí většího psa s košem

Agbar měl koš, ale fakt je, že ho nenosí pravidelně, ovšem ode dneška začne, takže si prostě musí zvyknout, a taky zvykne. Za rok už do něj bude taky strkat sám tlamu, a těšit se ven

Agbarkovi to moc sluší, ale ty smutné očička!!!!!!!!!!! To je pohled!

12.7.2007 11:58

Agbarkovi to moc sluší, ale ty smutné očička!!!!!!!!!!! To je pohled!

Jdu třepat tu klávesnici!

12.7.2007 12:00

Jdu třepat tu klávesnici!

Tak jsem v ní našla jen pár koňských chlupů, vlasů a drobečku... jo a taky cukr ... letím na obídek!

maťa

12.7.2007 12:03
maťa

Tak jsem v ní našla jen pár koňských chlupů, vlasů a drobečku... jo a taky cukr ... letím na obídek!

Dobrou chuťku Vendí

No jooo, Agbíš s toho byl otrávenej, ale to je jako bys vodila koníka bez ohlávky Prostě pes ten náhubek mít musí, tím spíš, pokud je větší....až největší Je to pro klid okolí, i mne samotné

On si zvykne, jako všichni moji psi

maťa

12.7.2007 12:09
maťa

Holkýýýý zááázrak, PPL mi dovezlo i ten druhý balíček právě Mám dneska nějak dobrej den, bo coooo

maťa

12.7.2007 12:25
maťa

No holky, Agbíšek byl s toho obřího tenisáku úplně hotovej, to sem mu zas jednou udělala radost

A ten náhubek je skvělej!!! Je to něco mezi tam těma dvěma, takže pro aktuální stav ideálka, a až vyroste a zmohutní, bude mít ten na dogu Fakt super, mám radost, jak dlouho ne

Tady fotka tohoto náhubku

maťa

12.7.2007 12:26
maťa

je u něj napsáno, že je pro Leonbergra, fundláka, kavkazáka a bernardýna a šarplanince

maťa

12.7.2007 12:27
maťa

A s otevřenou tlamkou....úplně naplno jí neotevře, ale rozhodně daleko víc, než u toho prvního

maťa

maťa

A obříííí tenisáááák

maťa

maťa

maťa

12.7.2007 12:28
maťa

Tady už s tenisákem v tlamě prchal na zahradu a chtěl se honit

maťa

12.7.2007 12:29
maťa

A poslední

12.7.2007 12:31

maťa napsal(a):
A poslední

Mati, do těch tvých náhubků by se vešla Šmudla i s ocasem a tomuhle říkáš tenisák, dyť je to óbr mičuda

maťa

12.7.2007 12:31
maťa

Ach jooo, to tu nikdo nééjnííí ??? Já mám takovou radost s toho dneška a su na to samááááá???? Búúúúúúúúúúúú béééééééé

12.7.2007 12:32

maťa napsal(a):
Ach jooo, to tu nikdo nééjnííí ??? Já mám takovou radost s toho dneška a su na to samááááá???? Búúúúúúúúúúúú béééééééé

Já už tu přece zase jsem.

maťa

12.7.2007 12:35
maťa

charliebob napsal(a):
Já už tu přece zase jsem.

Joooo Božíííí, už vidíííím-----to su ráda, že tu nejsem samáááá

Právě, to je obří tenisák! A jak je těžkej!!! To si Agbíšek hezky pocvičí krčisko U těch malých balonků mám strach, aby to nepolkl a nedusil se....stalo se to kámošce, a nic hezkýho to není Tak musí mít buďona na míru

Tady ten Batulčin pogumovaný koš

Jaruško, moc dobře děláš, že to Bobíkovi či Bisíkovi rázně hned vysvětlíš. Jak bys mu jednou povolila, tak by to příště zkusil určitě znovu, takhle už si dá možná pozor a znovu to zkoušet nebude.

Nedovedeš si představit, jak to bylo těžké se Standou i Lindou, když jsme je koupily, jak ti kousali a kopali. Díky bohu, je to za námi, ale byla to fuška a ty cizí hold budou kousat asi pořád.

maťa

maťa

Poslední Ten pogumovaný je lepší, hezčí a praktičtější, než ten obyč

maťa

12.7.2007 12:37
maťa

Jarčí, to je fakt, ustupovat se nesmí a hezky to děláš....já to tak u psů dělám taky, i kdyby mi ujelo dvacet autobusů, tak se to musí IHNED vyřešit a dořešit A Bóbiká ti za to jednou bude vděčnej

12.7.2007 12:38

maťa napsal(a):
Poslední Ten pogumovaný je lepší, hezčí a praktičtější, než ten obyč

Přiznávám, že se mi ten pogumovanej taký líbí mnohem víc, ale co naděláš, když tak ty velké koše nedělají, tak asi nic. Dej pak vědět, co ti pověděl ten výrobce pogumovanejch.

maťa

12.7.2007 12:39
maťa

charliebob napsal(a):
Přiznávám, že se mi ten pogumovanej taký líbí mnohem víc, ale co naděláš, když tak ty velké koše nedělají, tak asi nic. Dej pak vědět, co ti pověděl ten výrobce pogumovanejch.

Dám vědět, Boží, su sama zvědavá Protože to nemá logiku....proč větší koš se nedělá pogumovanej a menší joooo??? A ty úplně malé se taky nedělají pogumované, fakt to nechápu!!!???

12.7.2007 12:43

maťa napsal(a):
Jarčí, to je fakt, ustupovat se nesmí a hezky to děláš....já to tak u psů dělám taky, i kdyby mi ujelo dvacet autobusů, tak se to musí IHNED vyřešit a dořešit A Bóbiká ti za to jednou bude vděčnej

My jsme Baldovi nemohli dát žádný takovýhle náhubek, on má asi nějak moc placatou hlavu a ať jsme ho utáhli sebevíc, tak si ho vždycky jedním či dvěma máchnutíma packou sundal, tak jsme mu koupily celokoženej a ten mu vydržel, ten už nesundal.

maťa

12.7.2007 12:44
maťa

Ach jooo, tak jsem myslela, jak se na tu včeličku s BAtulkou hezky projdeme, a tadyk se tak rozchlejstalo, že prdlajs leda, a budem muset jet brmadlem Už toho deště mám fakt plný zuby

12.7.2007 12:48

maťa napsal(a):
Ach jooo, tak jsem myslela, jak se na tu včeličku s BAtulkou hezky projdeme, a tadyk se tak rozchlejstalo, že prdlajs leda, a budem muset jet brmadlem Už toho deště mám fakt plný zuby

U nás taky každou chvilku lije, Anička šla nakoupit, bez deštníku, že? No a vrátila se mi domů zmoklá slepička a teď se pěkně suší.

maťa

12.7.2007 12:53
maťa

charliebob napsal(a):
U nás taky každou chvilku lije, Anička šla nakoupit, bez deštníku, že? No a vrátila se mi domů zmoklá slepička a teď se pěkně suší.

No tady bylo hezky a najednou totok

Tak hlavně ať se Anička nenachladí, jako já

maťa

12.7.2007 12:59
maťa

Tady jen tak pro srovnání, moje ruka a Agbarova tlapa

maťa

12.7.2007 12:59
maťa

maťa

12.7.2007 13:00
maťa

A moje ruka a Batulčina tlapka

maťa napsal(a):

wooow!!! jezis tak ten je asi pekne velkej teda...

maťa

maťa

Miláčci hamají

maťa

12.7.2007 13:01
maťa

A ještě

maťa

12.7.2007 13:03
maťa

maťa napsal(a):
A ještě

Velkej??? Ani nééé Hanzy, ani mi nepřijde

A to podotýkám, že já mám ruce, jak chlap! Malý, kulatý a tlustý

12.7.2007 13:04

mata: nepoznam osobne, lebo ako tysa do Vyskova stale chystam a stale nie je cas, ale si pisem s jednou prima holkou, co sa stara o tu ciernu shirku, co tam maju, tak som stale zasobovana informaciami a hlavne foteckamiiii a aj ona mi poslala maleho mimiska, hned ako sa narodil, musis tam ist! je strasne sladkyyyy

maťa

12.7.2007 13:06
maťa

bonita napsal(a):
mata: nepoznam osobne, lebo ako tysa do Vyskova stale chystam a stale nie je cas, ale si pisem s jednou prima holkou, co sa stara o tu ciernu shirku, co tam maju, tak som stale zasobovana informaciami a hlavne foteckamiiii a aj ona mi poslala maleho mimiska, hned ako sa narodil, musis tam ist! je strasne sladkyyyy

Bonita: jééé tak to se máš!!! Zprávy z první ruky a ještě s fotkama!!! Tiše závidím.....

To já tam pojedu, o tom žádná, ale kdy, to nevím....už si netroufám nic tvrdit najisto, páč se to pak vždycky zvrtne
Ovšem s tím mimíškem jsi mne navnadila....musím to tento víkend nějak udělat, su strašně nedočkavá a zvědavá

12.7.2007 13:09

bonita napsal(a):

Kolik teď tak váží Agbar? Když vidím tu tlapu, tak asi hodně.

O Aničku se nebojím, ta vydrží všechno, naštěstí její imunitní systém je v pořádku a skoro vůbec nemarodí. Ale teď mlátím do dřeva jak divá, abych to nezakřikla a aby jí to vydrželo takhle až do konce živůtka.

12.7.2007 13:10

maťa napsal(a):
Bonita: jééé tak to se máš!!! Zprávy z první ruky a ještě s fotkama!!! Tiše závidím.....

To já tam pojedu, o tom žádná, ale kdy, to nevím....už si netroufám nic tvrdit najisto, páč se to pak vždycky zvrtne
Ovšem s tím mimíškem jsi mne navnadila....musím to tento víkend nějak udělat, su strašně nedočkavá a zvědavá

sice je hnedacik a nie tvoj oblubeny vranicek, ale je neuveritelne krasny, vsaj uvidis, a maju tam aj sestru jeho maminky, takze traja shiraci by ti na obdivovanie pre zaciatok mohli stacit

12.7.2007 13:10

charliebob napsal(a):

O Aničku se nebojím, ta vydrží všechno, naštěstí její imunitní systém je v pořádku a skoro vůbec nemarodí. Ale teď mlátím do dřeva jak divá, abych to nezakřikla a aby jí to vydrželo takhle až do konce živůtka.

Holky, akorát nevěřím tomu, že toho moc nesežere. César sežere to samé, jako Linda, Standa a Mates dohromady a to je proti shirovi maličkej.

maťa

12.7.2007 13:12
maťa

charliebob napsal(a):

Tak to je dobře.... I já mám imunitu relativně o.k. nemarodila jsem už fakt dlouho, jako opravdu....ale problém je, že přecházím tyhle mrňavá nachlazeníčka, obvykle, a pak to se mnou flákne třeba po dvou letech, zato bytelně

Ale já bych řekla, že dneska je i pitomej tlak....třeští mě už hodinu hlava

Nooo kolik váží, netuším...dneska ho zrovna budeme vážit a měřit, tak pak dám vědět, ale tipuju kolem 65 kilo On je docela hodně štíhlej, i když díky tomu kožichu vypadá, jak obří méďa se sto kilama....jenže ty nohy by to neustály A hlavně, i kdyby byl zdravej, tak tlustej pes je na nic, akorát se mu ničí zdraví, není nad svalnatýho a štíhlýho psa!

maťa

12.7.2007 13:14
maťa

bonita napsal(a):
sice je hnedacik a nie tvoj oblubeny vranicek, ale je neuveritelne krasny, vsaj uvidis, a maju tam aj sestru jeho maminky, takze traja shiraci by ti na obdivovanie pre zaciatok mohli stacit

Bonito, to určitě stačit budou...a barva nehraje roli Krásní by byli i zelení

Už se strašně těším....ale příšerně.....

12.7.2007 13:16

charliebob napsal(a):
Holky, akorát nevěřím tomu, že toho moc nesežere. César sežere to samé, jako Linda, Standa a Mates dohromady a to je proti shirovi maličkej.

naozaj nezozeru vela, mam to z prvej ruky akurat cez zimu dostavaju vacsiu davku sena, ale v lete fakt len na trave, a ked pracuju, tak kybel rano a kybel vecer, ale normalnej velkosti, nie ze sud

12.7.2007 13:17

maťa napsal(a):
Tak to je dobře.... I já mám imunitu relativně o.k. nemarodila jsem už fakt dlouho, jako opravdu....ale problém je, že přecházím tyhle mrňavá nachlazeníčka, obvykle, a pak to se mnou flákne třeba po dvou letech, zato bytelně

Ale já bych řekla, že dneska je i pitomej tlak....třeští mě už hodinu hlava

Nooo kolik váží, netuším...dneska ho zrovna budeme vážit a měřit, tak pak dám vědět, ale tipuju kolem 65 kilo On je docela hodně štíhlej, i když díky tomu kožichu vypadá, jak obří méďa se sto kilama....jenže ty nohy by to neustály A hlavně, i kdyby byl zdravej, tak tlustej pes je na nic, akorát se mu ničí zdraví, není nad svalnatýho a štíhlýho psa!

tý brďo 65 kilo, to má víc než naše Anička a ta je taky štíhlá a svalnatá
Mato, tak to toho shira vpohodě uživíš, protože je to určitě jednodušší, než živit takovéhle psisko.

maťa

12.7.2007 13:18
maťa

Když jsme tak u té tloušťky.....moje ovčandy byly kusance, jako mladé, ale svalnaté, né sádelnaté Brita měla 36 kilo a Arga 31 kg!! A byly krásné....a tadyk jedna ženská měla taky ovčandu, a furt se mi chlubila, jak její fena váží 58kg!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kdyby jste tu chudinku viděly!!! Tlustá jak prase, široká, břicho na zemi, srst hnusná, popadala dech, sotva lezla
Když jsem té babě říkala, že ta fenka jí takto dlouho nevydrží, tvrdila mi, že ona má takovou stavbu těla, že je tak mohutná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fenka jí umřela v šesti letech.....selhání ledvin a zástava srdce

Takže takovýhle lidi úplně a naprosto nesnáším!!! Chlubit se váhou, ale jakou!!!!

maťa

12.7.2007 13:19
maťa

bonita napsal(a):
naozaj nezozeru vela, mam to z prvej ruky akurat cez zimu dostavaju vacsiu davku sena, ale v lete fakt len na trave, a ked pracuju, tak kybel rano a kybel vecer, ale normalnej velkosti, nie ze sud

Bonito, myslím, že to bude stejné, jak u psů.....můj kavkazák nesežere o moc víc, než moje ovčanda a to je o dost větší Naše doga taky nesnědla o moc víc, než naši velcí pudli

Jen u štěňat těch obrů...a asi i hříbat....je ta spotřeba větší....že?

maťa

12.7.2007 13:20
maťa

charliebob napsal(a):
tý brďo 65 kilo, to má víc než naše Anička a ta je taky štíhlá a svalnatá
Mato, tak to toho shira vpohodě uživíš, protože je to určitě jednodušší, než živit takovéhle psisko.

zrovna o tom živení píšu výš Boží

12.7.2007 13:22

bonita napsal(a):

už jsem se dlouho tak nezasmála, ty naši mají kýbl na měsíc dohromady, když nepočítám Césara, který když maká tak dostává tak tři litry ovsa. A prosím, neberte to ve zlém, ale co jinému připadá málo, tak pro nás je strašně moc.

12.7.2007 13:24

maťa napsal(a):
Když jsme tak u té tloušťky.....moje ovčandy byly kusance, jako mladé, ale svalnaté, né sádelnaté Brita měla 36 kilo a Arga 31 kg!! A byly krásné....a tadyk jedna ženská měla taky ovčandu, a furt se mi chlubila, jak její fena váží 58kg!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kdyby jste tu chudinku viděly!!! Tlustá jak prase, široká, břicho na zemi, srst hnusná, popadala dech, sotva lezla
Když jsem té babě říkala, že ta fenka jí takto dlouho nevydrží, tvrdila mi, že ona má takovou stavbu těla, že je tak mohutná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Takže takovýhle lidi úplně a naprosto nesnáším!!! Chlubit se váhou, ale jakou!!!!

Baf, už jsem tu! Tenisáček je super!!!!!!!!!!!!! Ten se mi moc líbí!!!

12.7.2007 13:25

maťa napsal(a):

No vidíš, Maťo, a já si myslela čím větší pes, tím mnohem více sežere a ono to tedy tak moc neplatí. Pravda je, že Balda má těch svých 35kg, ale ani nevím o kolik více toho sežere než Tomoušek, který má těch 15kg, protože mají pořád plné misky. Ale nijak tlustí nejsou, naopak jsou to sportovci.

12.7.2007 13:28

charliebob napsal(a):
No vidíš, Maťo, a já si myslela čím větší pes, tím mnohem více sežere a ono to tedy tak moc neplatí. Pravda je, že Balda má těch svých 35kg, ale ani nevím o kolik více toho sežere než Tomoušek, který má těch 15kg, protože mají pořád plné misky. Ale nijak tlustí nejsou, naopak jsou to sportovci.

Holky, šup šup do mailu, něco jsem Vám poslala, přišlo mi to od Leenny. Je to super!!!

maťa

12.7.2007 13:29
maťa

Vendí ten mejlík je božííííííí, sem se nachechtala, až sem málem spadla ze židle

12.7.2007 13:31

maťa napsal(a):
Vendí ten mejlík je božííííííí, sem se nachechtala, až sem málem spadla ze židle

Že? Já taky!!!!!!!!!!!!! Ale určitě jsem na někoho zapomněla....

maťa

12.7.2007 13:32
maťa

charliebob napsal(a):

Kdepak Boží Je jasný, že toho sní víc, než malej pejsek, ale třeba doga sní mnohem méně, než bernardýn, a skoro stejně, ba i stejně, jako rotvajler A briardka mé učitelky, snědla stejně, jako Brita, a to byla o dost větší a těžší, ale obě byly svalnaté a vyběhané

Nejvíc toho u nás zbouchá Kikina, ta být velká a takhle jíst, tak ji neuživím, a přitom je taková štíhlá, i když už se hezky osvaluje

12.7.2007 13:32

Holky, šup šup do mailu, něco jsem Vám poslala, přišlo mi to od Leenny. Je to super!!!

Ahojky holky-tak konečně jsem si sedla.Dnes jsem se po ránu rozjela,a udělala jsem bramboračku a upekla pern´ík-mě to pečení tak začalo bavit že budeme tlustý jako selata a Jura bude prosit ať už nepeču!!!
Teď jsem setřela všechny podlahy a sedla jsem si sem k té bramborajdě a dám si kafe a perníček..
Jo a hlavně předem musím Maťě pogratulovat k těhotenství!!!!!!!!!!!
Jéé tak tím tenisákem hodit po Aronkovi tak ho zabiju

Na něj taky bude problém sehnat košík-má kraťoučký čumes a mají velikou hlavu

12.7.2007 13:33

Na mě si nezapoměla, díky, je to krásňoučký

12.7.2007 13:34

charliebob napsal(a):
Na mě si nezapoměla, díky, je to krásňoučký

Na mě taky nééé,je to supér!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maťa

12.7.2007 13:34
maťa

Evčí, zajdeš do obchodu a bez ohledu na rasu psa, budeš prostě zkoušet košíky, ale tipla bych to, když krátkej čumák a široká hlava, na nějakej koš na knírače, asi středního

I ty kuchařinko....nechceš přijet k nám???? Až Jurka praskne???

Já ti dáááám děti...jen počkej zajdo!!!!

12.7.2007 13:35

proxima napsal(a):
Ahojky holky-tak konečně jsem si sedla.Dnes jsem se po ránu rozjela,a udělala jsem bramboračku a upekla pern´ík-mě to pečení tak začalo bavit že budeme tlustý jako selata a Jura bude prosit ať už nepeču!!!
Teď jsem setřela všechny podlahy a sedla jsem si sem k té bramborajdě a dám si kafe a perníček..
Jo a hlavně předem musím Maťě pogratulovat k těhotenství!!!!!!!!!!!
Jéé tak tím tenisákem hodit po Aronkovi tak ho zabiju

Na něj taky bude problém sehnat košík-má kraťoučký čumes a mají velikou hlavu

Eví nech toho! Já se tak řehtám, že si o mě lidi tady musej myslet že jsem vopitá
Chudák Máťa, my si z ní furt utahujem! A Aronka naprosto vidím

12.7.2007 13:36

maťa napsal(a):
Evčí, zajdeš do obchodu a bez ohledu na rasu psa, budeš prostě zkoušet košíky, ale tipla bych to, když krátkej čumák a široká hlava, na nějakej koš na knírače, asi středního

I ty kuchařinko....nechceš přijet k nám???? Až Jurka praskne???

Já ti dáááám děti...jen počkej zajdo!!!!

Až mi z toho našeho Evika tečou slzy, fakt....

maťa

12.7.2007 13:37
maťa

Holky, bude se vám zdát, že kecám, je to fakt neuvěřitelný, ale já mezi tím psaním sem, stihla umýt nádobí, vyprachovat, poklidit a nyní s odbíháním k vám, luxuju!!!!

Sem netušila, že su tak šikovná a aktivní

12.7.2007 13:37

maťa napsal(a):
Holky, bude se vám zdát, že kecám, je to fakt neuvěřitelný, ale já mezi tím psaním sem, stihla umýt nádobí, vyprachovat, poklidit a nyní s odbíháním k vám, luxuju!!!!

Super Máti!!!! Kdy přijdeš k nám?

12.7.2007 13:38

maťa napsal(a):

Tečou slzy ze mě???že bych dala hodně cibule??
Maťi tak to jsi šiková-to já když to dělám společně s radou,tak se pořád zapomínám nějak dlouho u rady a ne u smetáku

12.7.2007 13:40

proxima napsal(a):
Maťi tak to jsi šiková-to já když to dělám společně s radou,tak se pořád zapomínám nějak dlouho u rady a ne u smetáku

Nene, bavíš mě těma psaníčkama, napsala jsem Ti to o kus víš, jak jsem si představila Aronka pod tenisákem

maťa

12.7.2007 13:40
maťa

Super Máti!!!! Kdy přijdeš k nám?

nikdy Vendí.........mi to stačí tady zas na týden Ale koukat, jak poklízíš ty, klidně přijedu I s mimčem, to víš, jakožto mamina se nesmím moc unavovat

Holky vy mi dáváte s tím mimčem, ale zrovna mi došlo, proč su tak aktivní Pracují mi totiž nervičky na plné obrátky

A tady zas svítí....a přitom je černo, tomu nerozumím a už vůbec nevím, zda k té vetce jet, nebo jít??? Copak já, tak zmoknu, ale Batulka už na to nemá věk

12.7.2007 13:41

maťa napsal(a):
nikdy Vendí.........mi to stačí tady zas na týden Ale koukat, jak poklízíš ty, klidně přijedu I s mimčem, to víš, jakožto mamina se nesmím moc unavovat

Holky vy mi dáváte s tím mimčem, ale zrovna mi došlo, proč su tak aktivní Pracují mi totiž nervičky na plné obrátky

A tady zas svítí....a přitom je černo, tomu nerozumím a už vůbec nevím, zda k té vetce jet, nebo jít??? Copak já, tak zmoknu, ale Batulka už na to nemá věk

Hm, tak ne no... tak já Tě nebudu nutit uklízet, ju?
No dej Baťulce pláštěnku? Nebo radši brmybrmy....

12.7.2007 13:41

proxima napsal(a):

Raďáci, na to je nejlepší rada, pořidťe si potomstvo a těšte se na prázdniny a máte skvělou pracovní sílu a můžete se věnovat Raďákům. Až si to přečtou holky, tak nebudu stíhat utíkat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík