enriko
napsal(a):
Ahojky, kdo se chystáte do Grygova na veřejňák? Kolik tam bývá koníků?
ahoj. Já tam bývám pravidelně, záleží v jaké disciplíně,ale myslím že okolo těch 50-ti se jich tam sejde. Já tentokrát nejedu,ale myslím,že pojede kamarádka,teda doufám,že toho mojeho bubina utlačí. Já už nemůžu. Mateřské povinnosti čekají Jsem na začátku,tak to nebudu riskovat.
tango
napsal(a):
ahoj. Já tam bývám pravidelně, záleží v jaké disciplíně,ale myslím že okolo těch 50-ti se jich tam sejde. Já tentokrát nejedu,ale myslím,že pojede kamarádka,teda doufám,že toho mojeho bubina utlačí. Já už nemůžu. Mateřské povinnosti čekají Jsem na začátku,tak to nebudu riskovat.
Taky moc gratuluju Jinak do Grygova už se moc těším, snad nebude mít Rocky jednu ze svých nálad
majtá

zirawka
napsal(a):
Taky moc gratuluju Jinak do Grygova už se moc těším, snad nebude mít Rocky jednu ze svých nálad
Já taky dorazím..s foťákem...pokud teda zrovna nebude 36 stupňů, jak strašijou teď na pondělí:o)
Fotka z minulého VT v Grygově.
majtá

tango
napsal(a):
A tady je budoucí mamka a Tango Taky gratuluju
enriko
napsal(a):
Ahojky, kdo se chystáte do Grygova na veřejňák? Kolik tam bývá koníků?
Taky se chystám tam poskakovat s foťákem, tak snad to vyjde a neupčeme se....
Foto z posledního VT v Grygově
janesm
napsal(a):
Taky se chystám tam poskakovat s foťákem, tak snad to vyjde a neupčeme se....
Foto z posledního VT v Grygově
ahojte. Děkuju všem. A poník bude Marti,jen až bude děcko trochu větší aby mohlo jezdit s mámou ven. Jinak záleží na disciplíně,ale těch 50 koní se tam myslím sejde celkově, ale nevím,nikdy jsem to nepočítala. Atmosféra pohoda, mají tam dobré steaky, ty se jim fakt daří. Konečně si je i já užiju,když tam budu jako divák a možná už jako trenér . Jen doufám,e tu kamarádku ukecám. Zatím hojte