Rada starších košíkářů 164!!!!!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.7.2007 13:42

proxima napsal(a):

Vy už máte novu a já pořád píšu na starou.

maťa

12.7.2007 13:43
maťa

proxima napsal(a):

Psala jsem ještě do staré Rady

Evík to dneska bere hopem Ale fotka bombastická!!!!

Boží, dobře ti tak, jen ať tě holky proženou

No Vendí, pláštěnku Batulka má, takže ještě popřemýšlím

12.7.2007 13:43

charliebob napsal(a):
Vy už máte novu a já pořád píšu na starou.

No jooo Božííí-mládí vpřed!!!!!!!!!!!!!!!

maťa

12.7.2007 13:46
maťa

proxima napsal(a):

Hele, Batulčina pláštěnka a zateplená, na zimu, kvůli ledvinám, zádům a kloubům

12.7.2007 13:47

maťa napsal(a):
Psala jsem ještě do staré Rady

Evík to dneska bere hopem Ale fotka bombastická!!!!

Boží, dobře ti tak, jen ať tě holky proženou

No Vendí, pláštěnku Batulka má, takže ještě popřemýšlím

To já abyste mě nepšedběhlíííí!!!!

To jsem si zase zadřela třísku do ......
Nabídla jsem ža na appa show dám nějaký ten obrázek na dřevu jako cenu a oni mě pak napsali že jo a že to dají jako dar rakouskýmu a americkému rozdhočímu...
Tož to tam nemůžu teď dát nějaké čmadlíky.To musí k něčemu vypadat ať si o nás v Júesej nemyslí že jsme tady nějaký jelita...
Tak abych šla kreslit a brousit...pooomoooc

12.7.2007 13:48

maťa napsal(a):

Teda Maťi já bych chtěla být tvůj pééés!!!!!!!!!!!!
Takovou pláštěnku nemám ani já

maťa

12.7.2007 13:48
maťa

proxima napsal(a):
To já abyste mě nepšedběhlíííí!!!!

To jsem si zase zadřela třísku do ......
Nabídla jsem ža na appa show dám nějaký ten obrázek na dřevu jako cenu a oni mě pak napsali že jo a že to dají jako dar rakouskýmu a americkému rozdhočímu...
Tož to tam nemůžu teď dát nějaké čmadlíky.To musí k něčemu vypadat ať si o nás v Júesej nemyslí že jsme tady nějaký jelita...
Tak abych šla kreslit a brousit...pooomoooc

Joooo Evčíííí, za dobrotu na žebrotu

Ale ty být šikulka....ty malovat krásně, a ty udělat nááádherný obrázek!!! My tady chtít pak vidět na fotce, že holky????

maťa

12.7.2007 13:49
maťa

proxima napsal(a):
Teda Maťi já bych chtěla být tvůj pééés!!!!!!!!!!!!
Takovou pláštěnku nemám ani já

Jééé děkujíííííí Evíííí

To víš, starý pejsek, je jak starý člověk, musí mít kloubečky, zádíčka a ledvinečky v teple, nesmí prochladnout a provlhnout Tak se starám, aby jí bylo dobře

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.7.2007 13:51

maťa napsal(a):
Jééé děkujíííííí Evíííí

To víš, starý pejsek, je jak starý člověk, musí mít kloubečky, zádíčka a ledvinečky v teple, nesmí prochladnout a provlhnout Tak se starám, aby jí bylo dobře

No tak to bych vzala pláštěnku do batohu a šup šup! Vyrazit!

Eví já chci vidět taky obrázek!!!!!!! Až bude hotový!!!!!!

maťa

12.7.2007 13:52
maťa

proxima napsal(a):

Proboha koukejte, co jsem vytáhla za fotky, s tou Britinou pláštěnkou

Hádejte, kdo to je???????????

12.7.2007 13:55

maťa napsal(a):

Mati, já chci taky být tvůj pes, Eví, doufám, že nám ty obrázky ukážeš, já jsem hrozně zvědavá

12.7.2007 13:56

maťa napsal(a):

To byla prdelka malinká

12.7.2007 13:58

charliebob napsal(a):
To byla prdelka malinká

Ještě menší

12.7.2007 13:58

charliebob napsal(a):
To byla prdelka malinká

Tak a já se dneska loučím, holky chtějí koukat na nějaký film, tak je sem pustím, když jsou to moje šikulky. Vám přeji krásný zbytek dne a zítra, možná večer, juknu. Tak ahoj.

12.7.2007 13:59

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ještě menší

Raďátka, já se s Váma loučím, zítra nebudu v práci, beru si regenerační volno na hřiby! Ale určitě Vás budu pozdravovat aspoň přes mobil, ale tam to tak hrozně dlouho trvá!!! Ale to zvládnu! Mějte se krásně a v pondělí papaááá!

12.7.2007 14:00

charliebob napsal(a):
Tak a já se dneska loučím, holky chtějí koukat na nějaký film, tak je sem pustím, když jsou to moje šikulky. Vám přeji krásný zbytek dne a zítra, možná večer, juknu. Tak ahoj.

Ahoj, Vendi a hezky si uží volno

12.7.2007 14:00

maťa napsal(a):
Joooo Evčíííí, za dobrotu na žebrotu

Ale ty být šikulka....ty malovat krásně, a ty udělat nááádherný obrázek!!! My tady chtít pak vidět na fotce, že holky????

Néé Evíí,neboooj,nejsme tady žádný jelita,ale Ty jsi ELITA,opravdu!!Každej na Moruši namalovanou a Kačenku u nás kouká a ptají se,tak já jim dávám na Tebe odkazy.Jedna mladá paní,moje karamádka,by chtěla od Tebe namalovat BARÁK!!!!!!Ale bude to chvilku trvat,než udělají pěknou fasádu,a pak se Ti určitě ozve.Horší je,že bys tam aši mušela byglet,je to mooc daleko!!!Ale mě by to nevadilo,kdybys u ní bydlela,já bych za Váma vždycky přifrčela na Moruši na kukačkůůů!!!!!
Jurko,nenadávej mi,já za to nemůžu,ale je to kšeft,nééé????
Holkýýým,je s Váma hrooozná prčááá,hihi,Vendí,díky za kočku k ničemu,hihi!!!!

12.7.2007 14:02

charliebob napsal(a):
Ahoj, Vendi a hezky si uží volno

Díky!!!!!

12.7.2007 14:02

jaruska napsal(a):
Néé Evíí,neboooj,nejsme tady žádný jelita,ale Ty jsi ELITA,opravdu!!Každej na Moruši namalovanou a Kačenku u nás kouká a ptají se,tak já jim dávám na Tebe odkazy.Jedna mladá paní,moje karamádka,by chtěla od Tebe namalovat BARÁK!!!!!!Ale bude to chvilku trvat,než udělají pěknou fasádu,a pak se Ti určitě ozve.Horší je,že bys tam aši mušela byglet,je to mooc daleko!!!Ale mě by to nevadilo,kdybys u ní bydlela,já bych za Váma vždycky přifrčela na Moruši na kukačkůůů!!!!!
Jurko,nenadávej mi,já za to nemůžu,ale je to kšeft,nééé????
Holkýýým,je s Váma hrooozná prčááá,hihi,Vendí,díky za kočku k ničemu,hihi!!!!

No jasně,Máti,my chtít vidět KAŽDÝ obrázek namalovaný,nebo upečeme k obědu!!!!

12.7.2007 14:04

proxima napsal(a):

ty jo, clovek se chvilku nediva a je tu zas nova rada! vy teda jedete:-)))

12.7.2007 14:06

Díky!!!!!

Všichní utíkají pomoooc!!!!!!!!
Vendí krásné volno,hodně kozáků a jez jen ty hnědé-zelené nééé!!!!!!!
Obrázek pak vyfotím
Jo a za chvíli nebo už opakují na čt1 Všechnopárty-téma zvířátka-tak můžete juknout!!!!!!!!

maťa

12.7.2007 14:07
maťa

hanzy napsal(a):
ty jo, clovek se chvilku nediva a je tu zas nova rada! vy teda jedete:-)))

Holky ahooooj, aj já sa loučím, bo a páč se du chystat s Batulkou k téj vetce na včelku máááju

A pak zas hodím sicnu, co jest tu nového a u teho budu dělat ty řízky kooonečně

12.7.2007 14:09

proxima napsal(a):
Všichní utíkají pomoooc!!!!!!!!
Vendí krásné volno,hodně kozáků a jez jen ty hnědé-zelené nééé!!!!!!!
Obrázek pak vyfotím
Jo a za chvíli nebo už opakují na čt1 Všechnopárty-téma zvířátka-tak můžete juknout!!!!!!!!

Joo,já zkoukla kousek toho Tomáše Bartáka,bylo to moc hezký,mají krásný podmínky na vyjížďky a na trénink!!Líbí se mi na něm to,že je ke koním ohleduplnej!!

maťa

12.7.2007 14:10
maťa

maťa napsal(a):
Holky ahooooj, aj já sa loučím, bo a páč se du chystat s Batulkou k téj vetce na včelku máááju

A pak zas hodím sicnu, co jest tu nového a u teho budu dělat ty řízky kooonečně

Jééé a holkýýýý, nezapoměňte že v 14:55 na ČT 2 opakují o těch koníkách to Nehasit! Hoříííím!!!

Včera jsem se dívala a je to strašně krásný

Určo to neprošvihnětéééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maťa

12.7.2007 14:18
maťa

proxima napsal(a):

Takovej maličtej buchníčet to byl, ten Agbíííííšééééét
A takovej velkej rváč už

Tak já frčím, páááá

12.7.2007 14:19

proxima napsal(a):

k tomu Tomasi Bartakovi... jeden tu vedle me sedi v praci:-)))

12.7.2007 15:58

hanzy napsal(a):
k tomu Tomasi Bartakovi... jeden tu vedle me sedi v praci:-)))

Tak bylo vidět,že ranní lekce slušnýho chování byla provedena správně,neb Bóbikáá jen na neznatelné pokývání hlavou vcelku ochotně mizel,což je správný,ale nebál se mě,což je taky správnýýý!!!
Boha jeho dreveneho,tady už ZASE pršíííííí!!!!!

12.7.2007 16:01

jaruska napsal(a):
Tak bylo vidět,že ranní lekce slušnýho chování byla provedena správně,neb Bóbikáá jen na neznatelné pokývání hlavou vcelku ochotně mizel,což je správný,ale nebál se mě,což je taky správnýýý!!!
Boha jeho dreveneho,tady už ZASE pršíííííí!!!!!

Na něco je to pršení dobrý,že sice mají malou,ale přece jen nějákou travičku na ukusování,ale to bláto mě štvééééé!!!!No,už snad přestalo,byla to jen taková malá přeháněčka!!!

12.7.2007 16:29

jaruska napsal(a):
Na něco je to pršení dobrý,že sice mají malou,ale přece jen nějákou travičku na ukusování,ale to bláto mě štvééééé!!!!No,už snad přestalo,byla to jen taková malá přeháněčka!!!

ten bobika je fakt moc pekny!:-) Jak to ze tu nikdo neni?

12.7.2007 16:48

hanzy napsal(a):
ten bobika je fakt moc pekny!:-) Jak to ze tu nikdo neni?

Hanzy,moc dííky!!
Já jsem tady,ale koukala jsem na Equichannelu na fotky,mrkni taky.Některý jsou slušný,ale některý teda jsou opravdu hrozný.

12.7.2007 17:00

jaruska napsal(a):
Hanzy,moc dííky!!
Já jsem tady,ale koukala jsem na Equichannelu na fotky,mrkni taky.Některý jsou slušný,ale některý teda jsou opravdu hrozný.

jj uz jsem to videla. Jsem tak trochu spolutvurce ten ankety:-) Takze to mivam vetsinou z nulte ruky

12.7.2007 17:06

hanzy napsal(a):
jj uz jsem to videla. Jsem tak trochu spolutvurce ten ankety:-) Takze to mivam vetsinou z nulte ruky

Ahááá,takhle je to tedy!!!!Náhodou je to dobrá věc,a je super,že můžeme hlasovat,já už hlasovaláááá!!!!!

12.7.2007 17:19

jaruska napsal(a):
Ahááá,takhle je to tedy!!!!Náhodou je to dobrá věc,a je super,že můžeme hlasovat,já už hlasovaláááá!!!!!

jj, no snazila jsem se, neni to dokonale ale splnuje to ucel

12.7.2007 19:07

jaruska napsal(a):

Ahoj lidi, téda, Bobiká je opravdu kousek! Jaruško, on trošičku přibral, že joooo??? a je to moc dobře, že tě respektuje, takový mladý kluci mají pořád pokušení se na lidi trochu vytahovat a nesmí jim to projít .
Já vzala dneska Brebču s Vildou na prochajdu, spíš jen napást na louku, Vilda tam zas lítal jak torpédo, tak vám sem šupnu pár obrázků, abyste viděly (i - jsi-li tu i ty, Jurko) , jak poporostl .
Jen se mi vůbec v tomhle počasí nedařilo nastavit ten starý foťák, takže fotky jsou kvalitou naprosto příšerný, fůůůůůj!!!! se stydíííím!!!

12.7.2007 19:08

proxima napsal(a):

... kulový blesk ...

12.7.2007 19:08

proxima napsal(a):

... Vilda fakt vyrostl, s Tulíkem už jsou tak nějak stejně velcí!

12.7.2007 19:11

proxima napsal(a):

Já vám sem těch fotek naplácám, až mě budete nenávidět...

12.7.2007 19:24

proxima napsal(a):

Už je to kus chlapa... žádný miminko... ale mazlítko je to úžasný, i takhle venku, když se vylítal, tak mi přišel složit hlavu do dlaní... nádhernej pocit

12.7.2007 19:24

proxima napsal(a):

A naposled maminečku, aby jí to nebylo tak líto

12.7.2007 20:28

jackie napsal(a):

Ahoj Jani.krásné fotečky!!!!
Tak peny bohužel...ach jooo-tak počkáme až na podzim...
Tady jeden appa obrázek co jsem načmudlala teď-je to na kameni-není tam nic vidět,že???

12.7.2007 20:33

jackie napsal(a):

Ahoj Jackie!!!! Téda, máš nádherné stádo! Maminečka je moooc pěkná! Dobré je i že má trošičku růžový spodní pysk. A hříbek je teda nádherný divoch! Někdy ho má chudina mamka asi plné zuby. Kolik má Vilda měsíců? Já mám klisnu a jmenuje se Willemke a kamarádčiná dcera jí začala říkat Wilda a tak jí to zůstalo. Já mám šesti měsíčního hřebečka, ale ten je od Anithy. Přidám fotku mého stáda.

12.7.2007 21:11

jackie napsal(a):

No Vilda lítací je úúplně supééér,Janíííí,ten se tedy opravdu vyřádí dosytosti!!!Ale to je jen a jen dobře,je vidět,že je zdravý jako rybička a ke štěstí mu nechybí vůůůůůbec niiic!!!
Beruška jen kouká,kdeže to její nezbedné dítko léétá,že??
Jééé,téééda,Evííí,to mě moooc mrzí s tou kobylkou,že nezůstala,sakramentská práce!!Ale kdyby to člověk nechtěl,tak je to hned!!!!Ten Petr Soukup má taky s tou Appou potíž,ta né že by mu nezabřezla,ale nechce se říjit,přestože je s koníkama,nemá vůbec výraznou říji,chce jí pouštět Impriting Legacym-nevím,jak še to píííše!!!

12.7.2007 21:14

proxima napsal(a):
Ahoj Jani.krásné fotečky!!!!
Tak peny bohužel...ach jooo-tak počkáme až na podzim...
Tady jeden appa obrázek co jsem načmudlala teď-je to na kameni-není tam nic vidět,že???

Téééda Evííí,Ty jsi tak šikovná,já si tě snad adoptujůůů!!!Pomóóóc,já chci Evičku domůůůů!!!

12.7.2007 21:35

jaruska napsal(a):
No Vilda lítací je úúplně supééér,Janíííí,ten se tedy opravdu vyřádí dosytosti!!!Ale to je jen a jen dobře,je vidět,že je zdravý jako rybička a ke štěstí mu nechybí vůůůůůbec niiic!!!
Beruška jen kouká,kdeže to její nezbedné dítko léétá,že??
Jééé,téééda,Evííí,to mě moooc mrzí s tou kobylkou,že nezůstala,sakramentská práce!!Ale kdyby to člověk nechtěl,tak je to hned!!!!Ten Petr Soukup má taky s tou Appou potíž,ta né že by mu nezabřezla,ale nechce se říjit,přestože je s koníkama,nemá vůbec výraznou říji,chce jí pouštět Impriting Legacym-nevím,jak še to píííše!!!

Ahoj k veceru!tak vam musim napsat jakou jsme meli navstevu,nejake decka nam sem privedli stene,pejska a jak videly ze jde za nam tak utekly.pesan nam tu zustal,dostal papu a bud tu rano bude nebo ne.je mily,umazleny,jen.vrcel na kocoura.jinak jsem si vyjela na Zulce do lesa,obhlidnout hriby,no nic moc!Jani Vilda je krasavec!Evi me se ten Tvuj obrazek pres ten mobil neukazal...ach jo.

12.7.2007 22:38

Ahoj k veceru!tak vam musim napsat jakou jsme meli navstevu,nejake decka nam sem privedli stene,pejska a jak videly ze jde za nam tak utekly.pesan nam tu zustal,dostal papu a bud tu rano bude nebo ne.je mily,umazleny,jen.vrcel na kocoura.jinak jsem si vyjela na Zulce do lesa,obhlidnout hriby,no nic moc!Jani Vilda je krasavec!Evi me se ten Tvuj obrazek pres ten mobil neukazal...ach jo.

Ahojky radničky.No číst to a reagovat to je teda pro nezasvěceného nářez.Zvlášť to prolínání diskutujících dvojic a jak do toho pronese Boženka úplně mimo témata-už zahřmělo zas vypínám-tak se sunu pod stůl smíchy a a vyprsknu nudle na monitor.No a to je na tom nejhezčí.Ale reagovat na cokoliv při vašem tempu je jako povídat si s ozvěnou.
Jaruško doufám že mě vezmeš po adopci Euky taky na milost a nenecháš mě tady chůďa poustevničit,já budu hodný.Poustevníčka jsem si už dříve užil dost,nebo spíš příliš hlučná samota?
Janí,ty jsi takový pracant.Já být kapitalista,tak tě beru.Kluci jsou nádherní a dobře se na ně kouká.Jo a při oslovení lidi jsi uspokojila i mé ego,tak neboj,nezapomělas na nikoho.Děkuji.
Vendulko ahooj.Někdy se zas protáhnem kolem a mooc rádi ti to ahooj řeknem z očí do očí.Obrajdy jsou hezké.
Jo a musím se vám pochválit všem.Dnes jsem vzal Aronka po pidi vyjížďce na Peny na prochajdu ať ho utahám a potkali jsme nad chalupou PANA JELENA!!! Teda to byl zážitek.Já byl podělanej a šťastnej zároveň.
Tož radničky mějte se.Jurka

13.7.2007 06:22

proxima napsal(a):
Ahojky radničky.No číst to a reagovat to je teda pro nezasvěceného nářez.Zvlášť to prolínání diskutujících dvojic a jak do toho pronese Boženka úplně mimo témata-už zahřmělo zas vypínám-tak se sunu pod stůl smíchy a a vyprsknu nudle na monitor.No a to je na tom nejhezčí.Ale reagovat na cokoliv při vašem tempu je jako povídat si s ozvěnou.
Jaruško doufám že mě vezmeš po adopci Euky taky na milost a nenecháš mě tady chůďa poustevničit,já budu hodný.Poustevníčka jsem si už dříve užil dost,nebo spíš příliš hlučná samota?
Janí,ty jsi takový pracant.Já být kapitalista,tak tě beru.Kluci jsou nádherní a dobře se na ně kouká.Jo a při oslovení lidi jsi uspokojila i mé ego,tak neboj,nezapomělas na nikoho.Děkuji.
Vendulko ahooj.Někdy se zas protáhnem kolem a mooc rádi ti to ahooj řeknem z očí do očí.Obrajdy jsou hezké.
Jo a musím se vám pochválit všem.Dnes jsem vzal Aronka po pidi vyjížďce na Peny na prochajdu ať ho utahám a potkali jsme nad chalupou PANA JELENA!!! Teda to byl zážitek.Já byl podělanej a šťastnej zároveň.
Tož radničky mějte se.Jurka

Přeji všem krásné dobré ráno.
Teda Jurko, to je moc dobře, že se také ukážeš. Pana jelena, to u nás nehrozí, že bychom ho potkali, ale stejně bych se taky bála. Jó, sedět takhle někde na posedu, v bezpečí, to bych se kochala krásou těchto tvorů, ale kdyby na mě vykouk někde z křovíček, tak bych asi potřebovala nové gatě.

Eví, moc mě mrzí, že vám to s Penny nevyšlo. Tomuhle nerozumím, jsem si myslela, že když to jde inseminací, že se dílo podaří, ale teď koukám, že asi spíš ne. Kamarád se takhle zkouší připustit svojí arabskou klisnu a také pořád nic.
Ale appa obrázek je moc krásně načmudlanej mě se moc líbí

Jani, Vilík roste do krásy. Já se moc těším, až ho poznám osobně. se bojím, abych to nezakřikla a dorazily jsme k vám.

Vendul, to je bezva. Teď budete mít také hlídače.

13.7.2007 06:53

proxima napsal(a):

Nazdáreček a dobré ránko všem všem všem!!!!!
Eví, Jurko, s Penny mě to moc mrzí! Co ji dovézt k hřebci? Já těm bandaskám moc nevěřím, naživo je naživo a myslím,že šance by byly větší, ne? A vy chcete znovu pouštět až na podzim? Teď by to ještě nebylo tak pozdě, ne? Nééé, kecat vám do toho nechcííííí!!!! A držím palečky, aby to vyšlo a koňata byla příští rok dvě, aby si mohli spolu hrát!!!
Boží, určitě musíš dorazit, moc se těším, až tě taky poznám A Vilda tě za každé podrbání samou láskou skoro sní
Jaruško, Brebera na tý fotce nekouká, kde je Vilda nebo tak... fotila jsem ji - ale pšššššš!!!! - zrovna když čůrala, proto má takový připitomělý výraz, haha!
Pro Monikufris - Vildovi je právě 3,5 měsíce, máma s ním starosti nemá, protože je salámistka a je jí fuk, že se prcek někde fláká. Jen na něj zahuhlá a je na něm, aby se vrátil .
Jé, Vendulka má psa!!!! Tak dlouho vybírala, jaký plemeno si pořídit ...no a on si pes pořídil Vendulku, to je srandááááá!!!!!
Jurko, jak jsi přišel na to, že jsem pracovitá (nebo jak jsi to tam psal, haha!)???

13.7.2007 07:09

jackie napsal(a):
Nazdáreček a dobré ránko všem všem všem!!!!!
Eví, Jurko, s Penny mě to moc mrzí! Co ji dovézt k hřebci? Já těm bandaskám moc nevěřím, naživo je naživo a myslím,že šance by byly větší, ne? A vy chcete znovu pouštět až na podzim? Teď by to ještě nebylo tak pozdě, ne? Nééé, kecat vám do toho nechcííííí!!!! A držím palečky, aby to vyšlo a koňata byla příští rok dvě, aby si mohli spolu hrát!!!
Boží, určitě musíš dorazit, moc se těším, až tě taky poznám A Vilda tě za každé podrbání samou láskou skoro sní
Jaruško, Brebera na tý fotce nekouká, kde je Vilda nebo tak... fotila jsem ji - ale pšššššš!!!! - zrovna když čůrala, proto má takový připitomělý výraz, haha!
Pro Monikufris - Vildovi je právě 3,5 měsíce, máma s ním starosti nemá, protože je salámistka a je jí fuk, že se prcek někde fláká. Jen na něj zahuhlá a je na něm, aby se vrátil .
Jé, Vendulka má psa!!!! Tak dlouho vybírala, jaký plemeno si pořídit ...no a on si pes pořídil Vendulku, to je srandááááá!!!!!
Jurko, jak jsi přišel na to, že jsem pracovitá (nebo jak jsi to tam psal, haha!)???

Ahoj, Jani To je škoda, že tady Vendulka dneska není, jinak bychom hnedka zkoukli jejich nový přírůstek. Pokud mu daly baštu, tak věřím, že už u nich zůstal. A myslím si, že to je to nejhezčí, co může člověka potkat, že si ho zvířátko samo vybere.

Představ si, že ten náš kamarád, nemá šanci připusti kobylu normálka přirozeně. Prostě na sebe hřebce nepustí. Dokonce i jednoho hřebce koupil, nádherného, má je spolu v ohradě a nic. Kobylka je s ním naprosto v pohodě, dokud se o nic nepokouší a jakmile se pokusí, tak schytá takovej kopanec, že ho choutky přejdou. Kdybych to nezažila na vlastní oči, nikdy bych tomu nevěřila. Zato, když se k ním přiblíží mužskej, tak celá zjihnej, okamžitě se rozcápne a je plná očekávání, tak kamarád přistoupil na umělé oplod. a stejně nic. Tolik by si přál od kobylky hříbátko a nejde to a nejde.

13.7.2007 07:25

charliebob napsal(a):
Ahoj, Jani To je škoda, že tady Vendulka dneska není, jinak bychom hnedka zkoukli jejich nový přírůstek. Pokud mu daly baštu, tak věřím, že už u nich zůstal. A myslím si, že to je to nejhezčí, co může člověka potkat, že si ho zvířátko samo vybere.

Představ si, že ten náš kamarád, nemá šanci připusti kobylu normálka přirozeně. Prostě na sebe hřebce nepustí. Dokonce i jednoho hřebce koupil, nádherného, má je spolu v ohradě a nic. Kobylka je s ním naprosto v pohodě, dokud se o nic nepokouší a jakmile se pokusí, tak schytá takovej kopanec, že ho choutky přejdou. Kdybych to nezažila na vlastní oči, nikdy bych tomu nevěřila. Zato, když se k ním přiblíží mužskej, tak celá zjihnej, okamžitě se rozcápne a je plná očekávání, tak kamarád přistoupil na umělé oplod. a stejně nic. Tolik by si přál od kobylky hříbátko a nejde to a nejde.

Boží, ale to vůbec není koňský chování - myslím tý kobylky!!!! Mně úplně děsíš! Nevyrůstala ona bez koní? Jen s lidmi? Hm, je to zvláštní, že se pořád nedaří nechat ji zabřeznout (teda pokud je kobča po zdravotní stránce v pořádku)... ona i ta psýcha dělá svoje, že jo?
Já teď nevím, ale Penny už měla hříbka... nebo nééé??? Jo, že měla? Tak by zas takový problémbýt neměl... asi si chce holka ještě prodloužit prázdniny...
Boží, no jo, pravda, pokud si tě zvířátko vybere samo, tak je to mnohem hezčí pocit Ale Vendulka nemá snad ještě plot, to by jim mrňous utíkal a ještě by ho něco přejelo ... nevím nevím, zda by byla Vendulka ráda, kdyby jim zůstal...

13.7.2007 07:37

jackie napsal(a):
Boží, ale to vůbec není koňský chování - myslím tý kobylky!!!! Mně úplně děsíš! Nevyrůstala ona bez koní? Jen s lidmi? Hm, je to zvláštní, že se pořád nedaří nechat ji zabřeznout (teda pokud je kobča po zdravotní stránce v pořádku)... ona i ta psýcha dělá svoje, že jo?
Já teď nevím, ale Penny už měla hříbka... nebo nééé??? Jo, že měla? Tak by zas takový problémbýt neměl... asi si chce holka ještě prodloužit prázdniny...
Boží, no jo, pravda, pokud si tě zvířátko vybere samo, tak je to mnohem hezčí pocit Ale Vendulka nemá snad ještě plot, to by jim mrňous utíkal a ještě by ho něco přejelo ... nevím nevím, zda by byla Vendulka ráda, kdyby jim zůstal...

Ahoj holky a Juro
Tak jsem konečně přelouskala ty rady od včera a můžu říci, že to byla fuška. Vy jste se nějak rozjeli.
Takže napřed musím pochválit fotečy. Jak pejsků, tak koníčků, tak i obrázek (Evičky)
Všechny jsou NÁDHERNÉ

Moc se mi líbila Batulčina pláštěnka (taky bych chtěla být Mátin pejsek)

A Bóbikovi to taky moc sluší. Tváří se hodně namyšleně,ale je fakt moc hezkej

Vilda už ani jako hříbátko nevipadá.Je takovej hodně vyspělej a na jedné fotce má úplně úžasně vidět svalíky. Až z něj bude dospělák, bude to kusanec

No a samozřejmě Brebča to je prostě Kobylka s vekým K je nádherná. Černý koně mi vždy imponovali

Jo a s Penny mě to moc mrzí.Ale příroda je mocná

Tak a já jdu zase pracovat. Mám toho fakt strašně a dneska to musím odeslat na ministerstvo zdrav

13.7.2007 07:39

jackie napsal(a):

Jestli Penny už měla hříbka, tak by s klasickým připouštěním neměl být problém. Pravda je, že kobylka kamaráda, je asi už devítiletá či desetiletá, přesně nevím, ale hříbátko ještě neměla. Po zdravotní stránce je naprosto v pořádku. Nedovedeš si představit, kolik penízků už ho to stálo. Moc bychom mu hříbátko přáli a pokud se mu to podaří, tak to bude nejdražší hříbátko v republice. Mám pocit, že kobylku kupoval z hřebčína, takže nikdo z nás netuší, proč se takhle chová.

Škoda, že tady ta Vendulka není, hned bychom věděli, jestli je ráda nebo není. Ale když to vezmu podle sebe, vybrat si mě nějakej mrňousek, tak i přesto, že máme už tři pejsky, tak bych si ho nechala. Se znám i kdyby měl bydlet zatím v obýváku, než bychom měli hotový plot, to bych přesvědčila i Emila.

13.7.2007 07:47

charliebob napsal(a):
Jestli Penny už měla hříbka, tak by s klasickým připouštěním neměl být problém. Pravda je, že kobylka kamaráda, je asi už devítiletá či desetiletá, přesně nevím, ale hříbátko ještě neměla. Po zdravotní stránce je naprosto v pořádku. Nedovedeš si představit, kolik penízků už ho to stálo. Moc bychom mu hříbátko přáli a pokud se mu to podaří, tak to bude nejdražší hříbátko v republice. Mám pocit, že kobylku kupoval z hřebčína, takže nikdo z nás netuší, proč se takhle chová.

Škoda, že tady ta Vendulka není, hned bychom věděli, jestli je ráda nebo není. Ale když to vezmu podle sebe, vybrat si mě nějakej mrňousek, tak i přesto, že máme už tři pejsky, tak bych si ho nechala. Se znám i kdyby měl bydlet zatím v obýváku, než bychom měli hotový plot, to bych přesvědčila i Emila.

Jo, však Penny měla Daka a Redíka, nepletu se, ne, Evičko? Ti byli taky bandaskoví?
Boží, to já tomu vašemu kamarádovi taky moc přeju, aby se mu hříbátko povedlo! Když už je tak moc vymodlené, tak aby fakt bylo!!!! a kolikrát už to zkoušel? Možná se kobylce jen ten hřebec nelíbil, některé jsou fakt vybíravé...
Já inseminaci vůbec nevěřím, ten můj kámoš má teda hříbka z inseminace, ale já jsem hrozná,než tohle, vezu kobylu klidně přes celou republiku za hřebcem... chuděru.
Já schválně Vendulce písnu SMS, jak to vypadá se štěníkem, jo?

13.7.2007 08:00

jackie napsal(a):
Jo, však Penny měla Daka a Redíka, nepletu se, ne, Evičko? Ti byli taky bandaskoví?
Boží, to já tomu vašemu kamarádovi taky moc přeju, aby se mu hříbátko povedlo! Když už je tak moc vymodlené, tak aby fakt bylo!!!! a kolikrát už to zkoušel? Možná se kobylce jen ten hřebec nelíbil, některé jsou fakt vybíravé...
Já inseminaci vůbec nevěřím, ten můj kámoš má teda hříbka z inseminace, ale já jsem hrozná,než tohle, vezu kobylu klidně přes celou republiku za hřebcem... chuděru.

Ahojky holkýýýý!!!
Tak už jsme se vyhrabali z pelechu,kromě Jury-ten tam zase hopnul,protože celou noc nám pod oknem řval Majk-doga a mě to nezbudí,ale on celou noc nespal.A to máme jet po obědě do Krkonoš k našim-330km.Tak to bude hrůza
S tou Penny-jak řikal veterinář a všude to i čtem,tak letos s tímbláznivým počasím nemají vůbec kobči říje,nebo slabé,nezabřezávají.....řikal že ten přes léto jsou ty říje nejhorší,tak ať počkáme na září..Jak se ochladí,tak zase jesou....
Jinak s inseminací připouštíme užtak 3roky všechny kobči a vždy na poprvé zabřeznou...jako Andělka letos...Je to lepší než tahat kobču s hříbáčkem třeba na druhý konec republiky

No a obrajdy vám pošlu na mail-dám tam i nějaké staré-bude to spíš pro děcka než rozhodčí-nevím jak přijeli,ale tohle by neunesli jen tak

A Vendě gratuluji k novému hafanovi-to jsem zvědavá-doufám že tam na ní do rána počká!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13.7.2007 08:01

jackie napsal(a):

Jsi hodná Jani, kobylku má už asi čtyři roky. Ke kolika hřebcům už ji vozil a jaké fešáky jí vybíral a nic. Proto se letos odhodlal k inseminaci a zatím zase nic. Fakt smůla. Všichni mu držíme palečky a pěstičky, moc mu hříbátko přejeme.

Tak co, už víš jak to vypadá u Vendulky?

Lůci, nesmí se to s tou prací zase moc přehánět, koukej nám povědět co domeček, co koťátka.

13.7.2007 08:08

charliebob napsal(a):
Jsi hodná Jani, kobylku má už asi čtyři roky. Ke kolika hřebcům už ji vozil a jaké fešáky jí vybíral a nic. Proto se letos odhodlal k inseminaci a zatím zase nic. Fakt smůla. Všichni mu držíme palečky a pěstičky, moc mu hříbátko přejeme.

Tak co, už víš jak to vypadá u Vendulky?

Lůci, nesmí se to s tou prací zase moc přehánět, koukej nám povědět co domeček, co koťátka.

Jo a na tu inseminaci ji chudák vozí také přes celou republiku.

Eví, Jurko těch 330 km cesty vám teda vůbec nezávidím, ale ty Krkonoše trošku joooo, fůj závidět se nemá, ale tam by se mi líbilo. Tak si to tam užijte.

My se chystáme tenhle výkend navozit konečně seno a zazimovat ho, ale uvidíme, možná počkáme až na to, co teprve posekali a budeme svážet v pondělí či úterý.

13.7.2007 08:10

charliebob napsal(a):

Eví, Jurko těch 330 km cesty vám teda vůbec nezávidím, ale ty Krkonoše trošku joooo, fůj závidět se nemá, ale tam by se mi líbilo. Tak si to tam užijte.

My se chystáme tenhle výkend navozit konečně seno a zazimovat ho, ale uvidíme, možná počkáme až na to, co teprve posekali a budeme svážet v pondělí či úterý.

Netušíte, proč pořád píšu výkend a ne víkend? Fakt se asi budu muset vráti na základku. Fuj jsem hamba.

13.7.2007 08:13

charliebob napsal(a):

Jééé,tak to ti Boží taky nezávidim-ale kdo poseče teď-so ne po má vyráno-má být neuvěřitelné veroooooooooo!!!!!!!!!
Já ježdění v autě teda můžu-já už se moc těšim.Sice se trochu bojim,ale Jurka řídí moc dobře,tak je to pohoda-pokud neusne
poslala jsem vám obrázky
Jo a s tou kobčou známého...vyšetřoval jí doktor???Vypadá to že ona ná problém...

13.7.2007 08:17

proxima napsal(a):
Jééé,tak to ti Boží taky nezávidim-ale kdo poseče teď-so ne po má vyráno-má být neuvěřitelné veroooooooooo!!!!!!!!!
Já ježdění v autě teda můžu-já už se moc těšim.Sice se trochu bojim,ale Jurka řídí moc dobře,tak je to pohoda-pokud neusne
poslala jsem vám obrázky
Jo a s tou kobčou známého...vyšetřoval jí doktor???Vypadá to že ona ná problém...

Jo, vyšetřoval a je prý naprosto v pořádku a teď jde juknout na obrázky.

13.7.2007 08:26

charliebob napsal(a):

To ta moje stará ČT co jsem jí měla doma samotnou byla taky naprosto v pořádku-chodila jsem s ní k hřebci,i inseminačně a nic....
A teď jak je tady s koňma,má říje jako blázen...
Oni to prý taky dovedou ovládat smai kobči podle své pohody jestli chtějí být březí nebo ne

13.7.2007 08:29

charliebob napsal(a):

Takže obrázky jsou nádhera a né žádné čmaraniny, takové bych brala všema deseti . Koukej tohle přestat povídat, nebo povím Jurkovi, aby ti za takovéhle řeči pěkně naplácal na holou.

Tak a teď mi Eliška pověděla, že tu kobylku sice koupil ze stáda, ale tam byla jen chvíli a do té doby žila chudinka sama.

Janí, co ta Vendulka? A kdepa je dneska Jaruška? A jestlipak je Maťě už lépe?

13.7.2007 08:32

charliebob napsal(a):
Takže obrázky jsou nádhera a né žádné čmaraniny, takové bych brala všema deseti . Koukej tohle přestat povídat, nebo povím Jurkovi, aby ti za takovéhle řeči pěkně naplácal na holou.

Tak a teď mi Eliška pověděla, že tu kobylku sice koupil ze stáda, ale tam byla jen chvíli a do té doby žila chudinka sama.

Janí, co ta Vendulka? A kdepa je dneska Jaruška? A jestlipak je Maťě už lépe?

Tohle mělo být za čmáraninama a za všemi deseti mělo být tohle . Tak a já si jdu uvařit kafe, neboť dělám už zase jednu kravinu za druhou.

13.7.2007 08:32

charliebob napsal(a):

Ahoj děvčátka,Jurkooo,téééda,setkání s panem Jelenem závidím,i když jak píše Boženka,fůůj,nemá se to,ale musel to bejt zážitek,kterej si budeš v mysli promítat dlouho!!!A Ááronek to přežil?Nepokakal se??Ale asi ho vyplašil,viď??
Boženko,to je fakt divný s tou kobylkou,je potřeba jí vyšetřit,ale podle mě se chová jako když vyrůstala jen s lidma,jak píše Janí.Ale jestli je to arabka,tak ty jsou na lidi hodně vázaný,no je to prostě divný.Ale moc mu přeju,aby se to jednoho dne povedlo a hříbečka se pán dočkal!!!!
Evičko,moooc děkuju za obrázky,fakt moc hezky maluješ.Já jsem tady Jarušce říkala,že kdybych uměla takhle krásně malovat,tak bych se tím určitě živila,a Jaruška na to povídá:Tak vždyť umíš zpívat,tak proč se tím neživííš??Hihi,to mě fakt rozesmálo!!!Vysvětlila jsem jí,že zpívat se musí v Praze a po všech čertech a tím pádem by člověk už skoro ty koně neměl a malovat se může hezky doma v kuchyni!!
Vendí,taky mě moc zajímá,jestli si Tě už pejsek ochočil nebo néé,a hrooozně bych ho chtěla viděěěět!!!!!
Jo a Evičko s Jurkou,hezky si Kerkonoše užijte,těšíme se na fotečky všeho,co tam mají zajímavéhooo!!!!!A hlavně dobře dojeďte a ve zdraví se vraťte dooom!!!!!

13.7.2007 08:40

jaruska napsal(a):
Ahoj děvčátka,Jurkooo,téééda,setkání s panem Jelenem závidím,i když jak píše Boženka,fůůj,nemá se to,ale musel to bejt zážitek,kterej si budeš v mysli promítat dlouho!!!A Ááronek to přežil?Nepokakal se??Ale asi ho vyplašil,viď??
Boženko,to je fakt divný s tou kobylkou,je potřeba jí vyšetřit,ale podle mě se chová jako když vyrůstala jen s lidma,jak píše Janí.Ale jestli je to arabka,tak ty jsou na lidi hodně vázaný,no je to prostě divný.Ale moc mu přeju,aby se to jednoho dne povedlo a hříbečka se pán dočkal!!!!
Evičko,moooc děkuju za obrázky,fakt moc hezky maluješ.Já jsem tady Jarušce říkala,že kdybych uměla takhle krásně malovat,tak bych se tím určitě živila,a Jaruška na to povídá:Tak vždyť umíš zpívat,tak proč se tím neživííš??Hihi,to mě fakt rozesmálo!!!Vysvětlila jsem jí,že zpívat se musí v Praze a po všech čertech a tím pádem by člověk už skoro ty koně neměl a malovat se může hezky doma v kuchyni!!
Vendí,taky mě moc zajímá,jestli si Tě už pejsek ochočil nebo néé,a hrooozně bych ho chtěla viděěěět!!!!!
Jo a Evičko s Jurkou,hezky si Kerkonoše užijte,těšíme se na fotečky všeho,co tam mají zajímavéhooo!!!!!A hlavně dobře dojeďte a ve zdraví se vraťte dooom!!!!!

Evi ty obrázky jsou nádherné. A nejvíc se mi líbí ten u toho krbu. Te je fakt nádhernej.

Boží a děkuji i tobě za mailíka je dobrej. Nejvíc sem se nasmála u toho lepidla. Když slepí vše, proč ne tubu

13.7.2007 08:41

jaruska napsal(a):

Joo,Janí,nepřibral Bóbikáá,to se Ti zdá,je furt stejnej,já jim to seníčko trochu koriguju,oni by jinak žrali a žrali,to taky nejde.Dostanou trochu sena,ale pak dostanou senoslámu a té se naštěstí nepřežírají,ale žrát jí můžou.Já si ho,kocourka,hlídám,nechci,aby byl tlustej,každých 10 kilo navíc na takovýmdle mladým koni se někde projeví,já ho udržuju akorát!!!!!

13.7.2007 08:47

jaruska napsal(a):
Joo,Janí,nepřibral Bóbikáá,to se Ti zdá,je furt stejnej,já jim to seníčko trochu koriguju,oni by jinak žrali a žrali,to taky nejde.Dostanou trochu sena,ale pak dostanou senoslámu a té se naštěstí nepřežírají,ale žrát jí můžou.Já si ho,kocourka,hlídám,nechci,aby byl tlustej,každých 10 kilo navíc na takovýmdle mladým koni se někde projeví,já ho udržuju akorát!!!!!

Holky mooooc díky za pochvalu-ale ono to zase není taková nádhera
Jo a pssst s tím Jurou a jelenem...on Jura už za šera trochu špatně vidí,takže to tam mohla klidně jít paní s hráběma přes rameno...

13.7.2007 08:47

proxima napsal(a):

Luci, teď jsem koukala, kolik si poslala mailíků, díky, díky. Nemaj chybu, hlavně ti mužský

13.7.2007 08:49

charliebob napsal(a):
Luci, teď jsem koukala, kolik si poslala mailíků, díky, díky. Nemaj chybu, hlavně ti mužský

zdravim po ranu:-) Konecne patek! a dneska je patek 13. vite to?:-) Tak doufam, ze to rychle utece a ze se odpoledne dostanu ke konikuuuum:-))

13.7.2007 08:50

charliebob napsal(a):

Luci,já taky děkuju za mejlíky,ale otevřely se mi asi jen 2-ti chlapi() a ten andělíčééék,jinak nic.

13.7.2007 08:56

jaruska napsal(a):
Luci,já taky děkuju za mejlíky,ale otevřely se mi asi jen 2-ti chlapi() a ten andělíčééék,jinak nic.

Luci já taky děkuji za mailíky
Mi jedeme dnes k našim tam přespíme a v so na appa show...takže tam nikdo nedorazíte,žééé???

13.7.2007 08:59

proxima napsal(a):
Mi jedeme dnes k našim tam přespíme a v so na appa show...takže tam nikdo nedorazíte,žééé???

Nééé,Evíí,já určitě nééé,i když mě to mrzí,ráda bych se pokochala nádhernejma puntíkáčema!!!!Ale nemože být člověk fšude:My budeme rajzovat příští weekend,je to slavnostní otvírání,tak se pro to chystá vše možné i nemožnééé!!!Tak nám,prosím,vyfoť krááásné Appy,ať máme na co hledět a co obdivovat aspoň na fotkách!!!!!!

13.7.2007 09:00

proxima napsal(a):

a kde to je ta appa show?

13.7.2007 09:10

hanzy napsal(a):
a kde to je ta appa show?

Myslím, že Eva psala, že na Nové Americe, ale mi také nejedeme, čeká nás to seno. Tak foť, foť, foť. Už se těším na fotečky.

maťa

13.7.2007 09:28
maťa

proxima napsal(a):

Krásné rááánečkóóóó všééém

Teda vás dočíst, to je fuška....jedete jak dracííííí

Děkuju za mejlíky, jsou super, a Evčííí, ty fakt maluješ nádherně!!! Moc se mi to líbí
Takhle kdybys chtěla přibrmat k nám a pomalovat mi náš dřevník z jedné strany mýma pejskama, já bych se na ně z toho zelenýho koutku svýho furt jukala

Opravdu jsi šikulka

Jináč mně je dneska už lépe, teda asi úplně dobře Zabraly ty čaje a medisko a citroniska a tááák Včera jsme s BAtulkou na tu včelku jeli nakonec brmátkem, páč tadyk nepršelo, ale lilo a lilo a zrovna jsem vzala i Agbíška, na zvážení, tahle vetka má tu super váhu, obří, na zemi....a holky, Agbíšek má "jen" 54 kg!!! On totiž zhubl, páč jak hárala Batulka, tak nechtěl jíst vůbec, a teďka jí hrozně málo....on ten měsíc skoro hladu udělal své, páč před měsícem měl 57 kg Ale furt lepší, než kdyby byl tlustej...že joooo????

Nuž a Míťa je v Němčourech, a páč je tu zatím vcelku hezky, chystám se konečně se štěndama na tu socializační projížďku Vezmem to do Žďáru, tam občumnou lidi a snad potkáme nějaké psy, a pak pojedem na Devět Skal, do přírody, a možná potkáme Monte Kvasnicu On tam často chodí, my taky, ale ještě jsem ho nepotkala

13.7.2007 09:41

maťa napsal(a):
Krásné rááánečkóóóó všééém

Teda vás dočíst, to je fuška....jedete jak dracííííí

Děkuju za mejlíky, jsou super, a Evčííí, ty fakt maluješ nádherně!!! Moc se mi to líbí
Takhle kdybys chtěla přibrmat k nám a pomalovat mi náš dřevník z jedné strany mýma pejskama, já bych se na ně z toho zelenýho koutku svýho furt jukala

Opravdu jsi šikulka

Jináč mně je dneska už lépe, teda asi úplně dobře Zabraly ty čaje a medisko a citroniska a tááák Včera jsme s BAtulkou na tu včelku jeli nakonec brmátkem, páč tadyk nepršelo, ale lilo a lilo a zrovna jsem vzala i Agbíška, na zvážení, tahle vetka má tu super váhu, obří, na zemi....a holky, Agbíšek má "jen" 54 kg!!! On totiž zhubl, páč jak hárala Batulka, tak nechtěl jíst vůbec, a teďka jí hrozně málo....on ten měsíc skoro hladu udělal své, páč před měsícem měl 57 kg Ale furt lepší, než kdyby byl tlustej...že joooo????

Nuž a Míťa je v Němčourech, a páč je tu zatím vcelku hezky, chystám se konečně se štěndama na tu socializační projížďku Vezmem to do Žďáru, tam občumnou lidi a snad potkáme nějaké psy, a pak pojedem na Devět Skal, do přírody, a možná potkáme Monte Kvasnicu On tam často chodí, my taky, ale ještě jsem ho nepotkala

Boží, tak to je jasný, když ta kamarádova kobča žila sama... možná by pomohlo, když se chuděra rozcapuje před chlapama, aby ji inseminoval sám majitel? Né, vypadá to jako blbej vtip, ale často koním do hlavy nevidíš, pokud se kobča zařazuje spíš mezi lidi, no tak holt bude mušet nastoupit nějakej sympatickej chlap s trubičkou...Od doktora se jí to asi nelíbí, navíc v cizím prostředí... nemohl by si zavolat inseminátora domů? Vím jak je to komplikovaný, ale pokud o to hříbě tak moc stojí, asi by to stálo za pokus...???
Jarú, tak ´to já mám asi vlčí mhu, haha, zdálo se mi, že má Bóbikáá nějaký kilčo navíc oproti posledku, hihi!
Venďa se mi zatím neozvala, možná ještě chrupká a nebo si tak zaujatě hraje se štěníkem, že ani neví, že má zprávu na mobilu
No a já na appa show taky nejedu... je to na mne moc daleko anemám parťáka za volant

maťa

13.7.2007 09:51
maťa

jackie napsal(a):
Boží, tak to je jasný, když ta kamarádova kobča žila sama... možná by pomohlo, když se chuděra rozcapuje před chlapama, aby ji inseminoval sám majitel? Né, vypadá to jako blbej vtip, ale často koním do hlavy nevidíš, pokud se kobča zařazuje spíš mezi lidi, no tak holt bude mušet nastoupit nějakej sympatickej chlap s trubičkou...Od doktora se jí to asi nelíbí, navíc v cizím prostředí... nemohl by si zavolat inseminátora domů? Vím jak je to komplikovaný, ale pokud o to hříbě tak moc stojí, asi by to stálo za pokus...???
Jarú, tak ´to já mám asi vlčí mhu, haha, zdálo se mi, že má Bóbikáá nějaký kilčo navíc oproti posledku, hihi!
Venďa se mi zatím neozvala, možná ještě chrupká a nebo si tak zaujatě hraje se štěníkem, že ani neví, že má zprávu na mobilu
No a já na appa show taky nejedu... je to na mne moc daleko anemám parťáka za volant

Teda já té umělé inseminaci nerozumím, ale po tolika pokusech pořád nic? Safra, to je k vzteku a pláči, že?
Snad se to povede příště

A Vendíííí má pejska, jááá to přehlííídláááá No jooo, tak dlouho se vybírá plemeno, až se přebere a pejsek to vyřeší sám Jejda já su zvědavá, jak vypadá a jakej je....už aby bylo pondělí a Vendí nám sem fikla fotky!!!! Se nedočkám!!!

maťa

13.7.2007 09:52
maťa

proxima napsal(a):

A Evčííí, cos to vlastně včera zase pekla dobrého???? Neviděl ten Jurka Jeleny proto, páč už byl nacpanej k prasknutí, když tak kuchařinkuješ ???

maťa

13.7.2007 10:15
maťa

proxima napsal(a):

Tak! Vše mám doděláno, Pípy pokrmeny, psiska nažhavení, a frčíme vstříc lepším zítřkům

Přeji všem krásný víkend, koukejte fotit a fotit, ať je na co se dívat A doufám, že víkend bude bez deště a zimy

Tak pááá páááá

13.7.2007 10:36

maťa napsal(a):
Tak! Vše mám doděláno, Pípy pokrmeny, psiska nažhavení, a frčíme vstříc lepším zítřkům

Přeji všem krásný víkend, koukejte fotit a fotit, ať je na co se dívat A doufám, že víkend bude bez deště a zimy

Tak pááá páááá

Ahoj,tak.normalne jsem zavisla,mistn na svuj mobil koukam na Jirkuv abych tu byla chvili s vama!zavislak jsem...takze jsem Jani cetla napred ze se neozyvam a pak az sms!musim vas zklamat,pesan to hned vecer zabalil,jak sel kolem lid,stacilo 1pohlazeni a sel.jak psala Janca,nemame plot ani kam ho zavrit.treba jen nekomu utekl a verim ze i my by jsme ho vecne nekde hledali.

13.7.2007 11:00

Ahoj,tak.normalne jsem zavisla,mistn na svuj mobil koukam na Jirkuv abych tu byla chvili s vama!zavislak jsem...takze jsem Jani cetla napred ze se neozyvam a pak az sms!musim vas zklamat,pesan to hned vecer zabalil,jak sel kolem lid,stacilo 1pohlazeni a sel.jak psala Janca,nemame plot ani kam ho zavrit.treba jen nekomu utekl a verim ze i my by jsme ho vecne nekde hledali.

Ahoj závislá Vendulkooo,jéé,to je škoda,že pesan nevzal zavděk Vašim dobrým rukám,no což,takový by stejně utíkal.Asi je lepší si štěndo vychovat,i když zpočátku zloběj,ale pak jsou moc hodnýýý!!!!A hlavně se držej u baráku,nám neuteče ani jeden pes,ani když stokrát můžou,prostě se držej doma a hlídají si jen to svoje území.

13.7.2007 11:04

jaruska napsal(a):
Ahoj závislá Vendulkooo,jéé,to je škoda,že pesan nevzal zavděk Vašim dobrým rukám,no což,takový by stejně utíkal.Asi je lepší si štěndo vychovat,i když zpočátku zloběj,ale pak jsou moc hodnýýý!!!!A hlavně se držej u baráku,nám neuteče ani jeden pes,ani když stokrát můžou,prostě se držej doma a hlídají si jen to svoje území.

Tady jedna včerejší Moruše....

13.7.2007 11:16

jaruska napsal(a):
Tady jedna včerejší Moruše....

A jeden dnešní Bóbikáá čumící..

13.7.2007 11:58

jaruska napsal(a):
A jeden dnešní Bóbikáá čumící..

halooo je tu nekdooo?:-)) furt obnovuju a nikdo nic... asi jste vsichni uz nekde venku. To se mate.. uz se tesim na vikend..

13.7.2007 12:18

hanzy napsal(a):
halooo je tu nekdooo?:-)) furt obnovuju a nikdo nic... asi jste vsichni uz nekde venku. To se mate.. uz se tesim na vikend..

Hanzy, já už jsem zase tady, na chvilku. Zahrádka už volala, tak jsem jí musela vyplít. Nechápu, proč ta zeleninka nemůže růst tak rychle jako plevel. To bysme měli za dva měsíce vypěstováno i sklizeno a mohli bychom zorat a už si jen vegetit.
Potom jsem se zajely s holkama podívat na jednu moc pěknou nevěstu, frčely jsme nakoupit, teď musíme poklidit a uvařit a hurá za koníkama.
Copak ty plánuješ na víkend?

Vendulko, to je škoda, mohli jste mít už také pesánka, ale vy jste asi rádi, viď? Však vy se toho svého také dočkáte.

Jaruško, Bóbikovi to sluší jako dycinky.

13.7.2007 12:20

charliebob napsal(a):
Hanzy, já už jsem zase tady, na chvilku. Zahrádka už volala, tak jsem jí musela vyplít. Nechápu, proč ta zeleninka nemůže růst tak rychle jako plevel. To bysme měli za dva měsíce vypěstováno i sklizeno a mohli bychom zorat a už si jen vegetit.
Potom jsem se zajely s holkama podívat na jednu moc pěknou nevěstu, frčely jsme nakoupit, teď musíme poklidit a uvařit a hurá za koníkama.
Copak ty plánuješ na víkend?

Vendulko, to je škoda, mohli jste mít už také pesánka, ale vy jste asi rádi, viď? Však vy se toho svého také dočkáte.

Jaruško, Bóbikovi to sluší jako dycinky.

To abyste viděli i jiná zvířátka než pejsky, kočičky a koníky.

13.7.2007 12:21

charliebob napsal(a):
To abyste viděli i jiná zvířátka než pejsky, kočičky a koníky.

13.7.2007 12:26

charliebob napsal(a):

no, ani nevim. Ale pritel mi sam od sebe navrhl, ze by jsme mohli zajet treba na Sikluv mlyn. Tento vikend je tam velky den koni. Sice je to takovy porad stejny, ale co.. uspech je , ze mi to sam navrhl ze to videl na plakate ve meste:-)

13.7.2007 12:28

hanzy napsal(a):
no, ani nevim. Ale pritel mi sam od sebe navrhl, ze by jsme mohli zajet treba na Sikluv mlyn. Tento vikend je tam velky den koni. Sice je to takovy porad stejny, ale co.. uspech je , ze mi to sam navrhl ze to videl na plakate ve meste:-)

Tak to bez všema deseti a koukejte frčet a můžete fotečkovat koníky. My tam byli jenom jednou a ještě mimo sezónu, takže nic. Kousek odsud jsou také Boskovice, jestli to píši správně a tam se nám líbilo více, i když i tady jsme byli mimo sezónu a nic se tady zrovínka nedělo.

13.7.2007 12:34

charliebob napsal(a):
Tak to bez všema deseti a koukejte frčet a můžete fotečkovat koníky. My tam byli jenom jednou a ještě mimo sezónu, takže nic. Kousek odsud jsou také Boskovice, jestli to píši správně a tam se nám líbilo více, i když i tady jsme byli mimo sezónu a nic se tady zrovínka nedělo.

Samozřejmě mělo být ber

13.7.2007 12:44

charliebob napsal(a):

jj v boskovicich jsem byla taky mimo sezonu, tam je to pekne a min komercni. Jinak pokud se nekdy jeste chystate na Siklak, tak VRELE doporucuju NOCNI OHNOVOU SHOW. Sice je to rok od roku slabsi, ale stale je na co se koukat! Clovek nevidi kazdy den jak konici behaji ohnem atd... je to fakt zazitek! Da se tam i prespat v campu za 30kc/osobu. Minuly rok jsme tam takhle byli. Vecer se ucastnili party ve mestecku a pak rano pekne v klidku odjeli. Vecer po show tam totiz byvaji dost zacpy:-))

13.7.2007 12:56

hanzy napsal(a):
jj v boskovicich jsem byla taky mimo sezonu, tam je to pekne a min komercni. Jinak pokud se nekdy jeste chystate na Siklak, tak VRELE doporucuju NOCNI OHNOVOU SHOW. Sice je to rok od roku slabsi, ale stale je na co se koukat! Clovek nevidi kazdy den jak konici behaji ohnem atd... je to fakt zazitek! Da se tam i prespat v campu za 30kc/osobu. Minuly rok jsme tam takhle byli. Vecer se ucastnili party ve mestecku a pak rano pekne v klidku odjeli. Vecer po show tam totiz byvaji dost zacpy:-))

Joo,Hanzy,to je sice hezký,ale kdo mi bude hlídat Bóbikáá,když půjdu na noční SHOW???No jo,to si člověk musí vybrat-buď má koně a nikam se jinam nedostane a nebo nemá koně a jezdí všude na čumendu,ale zas ten život bez koní stojí za starou bačkoru!!

13.7.2007 12:59

jaruska napsal(a):
Joo,Hanzy,to je sice hezký,ale kdo mi bude hlídat Bóbikáá,když půjdu na noční SHOW???No jo,to si člověk musí vybrat-buď má koně a nikam se jinam nedostane a nebo nemá koně a jezdí všude na čumendu,ale zas ten život bez koní stojí za starou bačkoru!!

tak tam nemusis byt cely den, stejne ta nocni show zacina az se setmi, tudiz nekdy v deset hodin vecer:-)) takze zavres bobika, nakrmis a muzes supajdit

13.7.2007 13:01

proxima napsal(a):

Néé,to já neudělám,to by tu musel někdo pohlídat.Ale je fakt,že sousedka by si mohla udělat výlet k nám v noci,ta by pohlídat mohla.kdyže jsi říkala,že to je?jestli je to teď někdy,tak tostejně nemám šanci..ale Jarušce by se to určitě líbilo!!!!

13.7.2007 13:04

jaruska napsal(a):
Néé,to já neudělám,to by tu musel někdo pohlídat.Ale je fakt,že sousedka by si mohla udělat výlet k nám v noci,ta by pohlídat mohla.kdyže jsi říkala,že to je?jestli je to teď někdy,tak tostejně nemám šanci..ale Jarušce by se to určitě líbilo!!!!

ta ohnova show je myslim na prelomu cervence a srpna. Je to na strankach www.western.cz urcite.

13.7.2007 13:08

hanzy napsal(a):
ta ohnova show je myslim na prelomu cervence a srpna. Je to na strankach www.western.cz urcite.

Hanzy,díííky,jsi žlato!!!
Už musím končííít,přijel Oláánek!!!Ahoooj!!!!

13.7.2007 13:11

jaruska napsal(a):
Hanzy,díííky,jsi žlato!!!
Už musím končííít,přijel Oláánek!!!Ahoooj!!!!

neni zac, cauky:-)

13.7.2007 14:05

hanzy napsal(a):
neni zac, cauky:-)

Holky za mailíky neděkujte já to posílám pro radost a vy taky posíláte.

Jinak nestíhám si vás číst.Musím to dodělat,ale v pondělí tu možná nebudu tak se ozvu až v úterý. To už budu mít po těch debilních statistikách.
Takže mějte hezký víkend a užívejte si to.

Jo a foťte

papapapapapapa

13.7.2007 14:12

pretty 1 napsal(a):
Holky za mailíky neděkujte já to posílám pro radost a vy taky posíláte.

Jinak nestíhám si vás číst.Musím to dodělat,ale v pondělí tu možná nebudu tak se ozvu až v úterý. To už budu mít po těch debilních statistikách.
Takže mějte hezký víkend a užívejte si to.

Jo a foťte

papapapapapapa

Ahojka lidičky, doufám že si na mě někteří vzpomínáte. Neměla jsem totiž čas sem chodit =)

DOufám že mi napíšete alespoň jak se vede letošním mrňouskům =)

13.7.2007 16:58

jezabel napsal(a):
Ahojka lidičky, doufám že si na mě někteří vzpomínáte. Neměla jsem totiž čas sem chodit =)

DOufám že mi napíšete alespoň jak se vede letošním mrňouskům =)

Lůco,děkujem za přání,Ty si taky weekendíku užívej a koukej už ten baráček dostavět,ať se už můžem doject kouknooout!!!

13.7.2007 17:04

jaruska napsal(a):
Lůco,děkujem za přání,Ty si taky weekendíku užívej a koukej už ten baráček dostavět,ať se už můžem doject kouknooout!!!

Abyste neřekli,že se Pierot furt tváří tak blbě.....

13.7.2007 17:18

jaruska napsal(a):
Abyste neřekli,že se Pierot furt tváří tak blbě.....

Bóbikáá zííívááá...

13.7.2007 17:22

jaruska napsal(a):
Bóbikáá zííívááá...

Bóbikáá vždycky,než usne,zkontroluje letmým pohledem,jestli je přítomna Kačenka.....

13.7.2007 17:24

jaruska napsal(a):
Bóbikáá vždycky,než usne,zkontroluje letmým pohledem,jestli je přítomna Kačenka.....

Kačenka tu je,tak si můžu v klidu zdřímnout.

13.7.2007 17:51

jaruska napsal(a):
Kačenka tu je,tak si můžu v klidu zdřímnout.

Boženko,prosím Tě,mohla bys mi zase vyfotit Apolenkůůů,prosííím,ona se mi hrozně moc líbí a my s Jaruškou bychom jí chtěly viděěěět,pošííím!!!!
Jo,a Božíí,píšu Ti mejlína!!!!

maťa

13.7.2007 18:08
maťa

proxima napsal(a):

Jéééé, Jarčííí, to jsou tááák pěknééé fotečkýýýý Moc jim to sluší, broučkům krásným, s velkýma čumáčkama To se musí pusintovat!!!

Tak, psiska dostali najíst a chrní, jak medvědi, páč sme se hezky prošli a probrmali a měli spoustu záážitkůůůů
Nuž a páč i já su znavená, vykoupaná a voňavoučká, tak se též odebéřu s knížkou do růžovek

13.7.2007 19:11

maťa napsal(a):
Jéééé, Jarčííí, to jsou tááák pěknééé fotečkýýýý Moc jim to sluší, broučkům krásným, s velkýma čumáčkama To se musí pusintovat!!!

Tak, psiska dostali najíst a chrní, jak medvědi, páč sme se hezky prošli a probrmali a měli spoustu záážitkůůůů
Nuž a páč i já su znavená, vykoupaná a voňavoučká, tak se též odebéřu s knížkou do růžovek

Máti,Ty už jdeš takhle brzo chrounit,jooo?

13.7.2007 19:18

jaruska napsal(a):
Máti,Ty už jdeš takhle brzo chrounit,jooo?

No joo,už chráápe,slyším jí až sééém,to je hrůůůza!!!!!
Až se vyspíš,máti,přečteš si,že naše konýky děkujou za pochvalůůůů!!!!!
Hezké shirské sny-hihi,chtěla jsi velkého shíra a možná budeš mít malýho Míťu,hihi!!!!

13.7.2007 20:38

jaruska napsal(a):
No joo,už chráápe,slyším jí až sééém,to je hrůůůza!!!!!
Až se vyspíš,máti,přečteš si,že naše konýky děkujou za pochvalůůůů!!!!!
Hezké shirské sny-hihi,chtěla jsi velkého shíra a možná budeš mít malýho Míťu,hihi!!!!

Tak jsem na vás dneska ještě jukla a Maťa a vy ostatní už jste v růžovkách? Tož já budu za chvíli.

Jaruško, mailíka jsem četla a hned tam máš odpověď. Joj, Apolenka je také na té fotečce nahoře v obležení těch jejích pašounků, co už poněkud povyrostli a zkusím najít lepší fotečku a když nenajdu, tak vám jí nafotím.

13.7.2007 20:39

charliebob napsal(a):
Tak jsem na vás dneska ještě jukla a Maťa a vy ostatní už jste v růžovkách? Tož já budu za chvíli.

Jaruško, mailíka jsem četla a hned tam máš odpověď. Joj, Apolenka je také na té fotečce nahoře v obležení těch jejích pašounků, co už poněkud povyrostli a zkusím najít lepší fotečku a když nenajdu, tak vám jí nafotím.

a ještě Apolenka

13.7.2007 20:41

charliebob napsal(a):
a ještě Apolenka

a poslední Apolenka i s Eliškou, abyste viděli, že se jí také nebojí

13.7.2007 20:50

charliebob napsal(a):
a poslední Apolenka i s Eliškou, abyste viděli, že se jí také nebojí

Jééé,Boženkooo,moooc děkuju za všechnooo,i za nááádhernou Apolenku s Apolenčátkama,jsou fakt náááádhernýýýý!!!!!Jaruška se tady úúúplně rozplývá!!!!

13.7.2007 20:57

jaruska napsal(a):
Jééé,Boženkooo,moooc děkuju za všechnooo,i za nááádhernou Apolenku s Apolenčátkama,jsou fakt náááádhernýýýý!!!!!Jaruška se tady úúúplně rozplývá!!!!

Janí,Moruše se u této činnosti taky tváří tak nějáák divně,že jooo?

13.7.2007 20:57

jaruska napsal(a):

Tak to je dobře, že se líbí. Holt si k nám budete muset ten výlet někdy udělat.

13.7.2007 21:00

charliebob napsal(a):
Tak to je dobře, že se líbí. Holt si k nám budete muset ten výlet někdy udělat.

A Pierot se řehtáááá.....

13.7.2007 21:01

jaruska napsal(a):

Bóbikáá je vychovanej,ten se nekouká....

13.7.2007 21:03

jaruska napsal(a):

Jaruško, jak ty to děláš. Já ty moje koňouše nemám šanci při tom zívání vyfotit. Já než připravím foťák, tak je po zívání.
Tak a ještě něco pro Jarušku.

13.7.2007 21:04

jaruska napsal(a):
Bóbikáá je vychovanej,ten se nekouká....

Boženkoo,moc rádi,děkuji!!!!Už se táááák těšíííím!!!!!!
Tady zajímavý Bóbikáá....

Přidejte reakci

Přidat smajlík