Tak sem dávejte fotečky vašich zlatíček..začu první..Aranka..Focena před dvěma dny
..Moje největší zlatíčko..
terushka
napsal(a):
Tak sem dávejte fotečky vašich zlatíček..začu první..Aranka..Focena před dvěma dny
Omlouvám se za kvalitu je hrozná
terushka
napsal(a):
Se svým kamarádem Fredyskem
Semnou..Já sem tam hrozně ale hlavní je že Aranka je tam pěkná
terushka
napsal(a):
..semnou
Tady moje jedno z čtyř největších zlatíček!! Moje klasavice Jessulka =)
terushka
napsal(a):
Semnou..Já sem tam hrozně ale hlavní je že Aranka je tam pěkná
No jo moc dobrého fotografa jsme neměly
jezabel
napsal(a):
Máš moc krásného koníka..Arka semnou..
terushka
napsal(a):
Máš moc krásného koníka..Arka semnou..
A poslední nechci to tu přeplácat..ale ta kvalita se mi fakt nelíbí
jezabel
napsal(a):
o5 Jessulka
se mnou na veřejňáku
jezabel
napsal(a):
o5 Jessulka
se mnou na veřejňáku
Děkuji ta tvoje taký!! =)
Tohle je moje další zlatíčko!! kobylka Dogorka
jezabel
napsal(a):
Děkuji ta tvoje taký!! =)
Tohle je moje další zlatíčko!! kobylka Dogorka
Ještě jednou Doginka
siringa
napsal(a):
Sárinka
A tady další moje velůiiiikéééé zlatíčko!! klisna Dark Side of the Moon ( Mufinka )
jezabel
napsal(a):
A tady další moje velůiiiikéééé zlatíčko!! klisna Dark Side of the Moon ( Mufinka )
A ještě Mufi
terushka
napsal(a):
Moje zlobivé zlatíčko 7 letá Panama ČT
carodejka
napsal(a):
A ještě jedna
carodejka
napsal(a):
Dám ještě jednu Unču =D
euiickaa
napsal(a):
TERI KDO VÁS FOTIL NA ARULCE A FREDERIKOVI????-nějakej Tůma
moje zlatíčko milovaný
Čirč
ettelwen
napsal(a):
a Karinka
jak jinak než nerozlučná dvojka, já a Sajmík
sajma
napsal(a):
jak jinak než nerozlučná dvojka, já a Sajmík
Pro ERiku: No jasné mladší Tuma..Takový fotograf
Pro Etelwen: Tak co jak pak se mají koníci? Berošek a Karinka? Máš ted ještě nějakého novýho koníka?
Pro Sajmu: Jani co jak pak se má Shelinka roste? A co Sajmík nezlobí?
Jinak u mě Ariska v pohodě pořád přeježďuju dala jsem se zase na anglii takže prodávám westernové sedlo a uzdečku..a tak všechno možné..
Já s Arankou..Jak se tady říká nerozlučná dvojka ta u mě umře..
terushka
napsal(a):
Pro ERiku: No jasné mladší Tuma..Takový fotograf
Pro Etelwen: Tak co jak pak se mají koníci? Berošek a Karinka? Máš ted ještě nějakého novýho koníka?
Pro Sajmu: Jani co jak pak se má Shelinka roste? A co Sajmík nezlobí?
Jinak u mě Ariska v pohodě pořád přeježďuju dala jsem se zase na anglii takže prodávám westernové sedlo a uzdečku..a tak všechno možné..
Já s Arankou..Jak se tady říká nerozlučná dvojka ta u mě umře..
Převálcujem..
rocky
napsal(a):
Můžu se zeptat. To je velšanda???Je možné že mám doma jejího bráchu a měla její maminku. Znáš jména rodičů??Napiš prosím.
Pro Jezabel(Kači)
terushka
napsal(a):
Můj miláček Nikolasek
terushka
napsal(a):
Ještě jedna jak odpočívá
hany
napsal(a):
Ještě jedna jak odpočívá
ahojky,taky se přidám....
přes půl roku mám kobylku, kterou jsem si koupila. přišla jsem na ni úplně náhodou... měla jít na jatka, nebo nějakým cikánům. byla naprosto vyhublá,všechny žebra se na ní daly spočítat,žádný sval, prostě hrůza. kobylku jsem si koupila za jateční cenu a jsem ráda, že ji mám. pomalu se zpravuje, má i chut do života a nikdy bych ji nevyměnila už jen proto, co si všechno prožila a jak se lidi dokáží chovat ke zvířatům. Nyní ji mám ustájenou v Břeclavi s velkým výběhem a ostatními konmi,myslím si, že je tu štastná. Je jí 19.
Tak vám se pošlu nějakou fotečku.
veronika20
napsal(a):
ahojky,taky se přidám....
přes půl roku mám kobylku, kterou jsem si koupila. přišla jsem na ni úplně náhodou... měla jít na jatka, nebo nějakým cikánům. byla naprosto vyhublá,všechny žebra se na ní daly spočítat,žádný sval, prostě hrůza. kobylku jsem si koupila za jateční cenu a jsem ráda, že ji mám. pomalu se zpravuje, má i chut do života a nikdy bych ji nevyměnila už jen proto, co si všechno prožila a jak se lidi dokáží chovat ke zvířatům. Nyní ji mám ustájenou v Břeclavi s velkým výběhem a ostatními konmi,myslím si, že je tu štastná. Je jí 19.
Tak vám se pošlu nějakou fotečku.
a ještě jedna...
veronika20
napsal(a):
a ještě jedna...
a ještě na veřejném tréningu, zkusila jsem to a vyplatilo se to, skočila mi ZM čistě.... Byla tam nejstarší a měla za svůj výkon velký aplaus
buggyna

mya
napsal(a):
krásný zvíře
zazika
napsal(a):
Smím se zeptat na jméno? Kobylka mi připomíná jednu co jsem znala- věk by odpovídal jen nevím kam po prodeji od nás přišla
pro ZAZIKA: kobylka se jmenuje Kenny. Jestli ti to pomůže tak matka je Kenta po Centovi a otec Libanon.
No myslím, že si Kenny toho prožila hodně, má i jizvy od mlácení... hlavně se bojí chlapů,zjišťovala jsem si původní majitele, měla jich asi 7 a samý chlapy,tak možná proto, bůhví.....
Ale má 8 hříbat, zajímalo by mě, kde jsou.... 3 její kobylky jsou v HPK.
No nic, kdyby jsi Kenny znala, tak se ozvi, ráda bych se o ní klidně dozvěděla více....
veronika20
napsal(a):
pro ZAZIKA: kobylka se jmenuje Kenny. Jestli ti to pomůže tak matka je Kenta po Centovi a otec Libanon.
No myslím, že si Kenny toho prožila hodně, má i jizvy od mlácení... hlavně se bojí chlapů,zjišťovala jsem si původní majitele, měla jich asi 7 a samý chlapy,tak možná proto, bůhví.....
Ale má 8 hříbat, zajímalo by mě, kde jsou.... 3 její kobylky jsou v HPK.
No nic, kdyby jsi Kenny znala, tak se ozvi, ráda bych se o ní klidně dozvěděla více....
Bohužel to není ona. Já měla pocit že je to Apinka jsou si hrozně moc podobné. Nebyl jeden z Majitelů nějaký pan Váňa? Taky mi podobnou nabízel. Nakonec se dostala jinam.
zazika
napsal(a):
Bohužel to není ona. Já měla pocit že je to Apinka jsou si hrozně moc podobné. Nebyl jeden z Majitelů nějaký pan Váňa? Taky mi podobnou nabízel. Nakonec se dostala jinam.
No a vlastně jsem se taky chtěla přidat, moje zlatíčko Neťulka...
veronika20
napsal(a):
Tak to ti nepovím,měla si 7 majitelů.
máš moc pěknou kobylku !!!
Děkujůůůů. Taky mi trvalo než začala vypadat takhle! Tohle jsem si dovezla:
terushka
napsal(a):
A poslední nechci to tu přeplácat..ale ta kvalita se mi fakt nelíbí
pro Terushku : Koníci super, jsou úžasní..mám u nás teď ustájenou kobylku kamarádky, Kačenku. Jinak já nic nového nemám, ani nepotřebuju... jestli chceš, mrkni na naše webovky a klidně něco písni do knihy... http://ranchtraplice.estranky.cz Jinak jsem moc ráda, že si mě ještě pamatuješ :) Přidávám fotečku ještě mě a kamarádčiny výše zmiňované Kačenky . Jo, mimochodem, Kačenka má asi 28 let :) A málem bych ti zapomněla pochválit Aranku, roste fakt do krásy, čumím :) Jak se vám holky vůbec daří?
zazika
napsal(a):
Děkujůůůů. Taky mi trvalo než začala vypadat takhle! Tohle jsem si dovezla:
Tak sem přidám také moje zlatíčko! Willemke (Wilda)
monikafris
napsal(a):
Tak sem přidám také moje zlatíčko! Willemke (Wilda)
Pro Sajmu: No viděla jsem inzerát že ji prodáváš sem na to úplně čuměla..a kam se stěhuješ že nemůžeš vzít Sheilinku sebou?..Tak to je fajn že Sajmík je v pohodě:-)..Hejík co se týče Kamily vůbec nevím už nemáme koníky spolu takže vůbec nevím. Ale tak na podzim bude mladému 2.5roku tak možné je že bude obsedat ale víc fakt nevím..A jinak nic nového ve Zlíně?
terushka
napsal(a):
Pro Sajmu: No viděla jsem inzerát že ji prodáváš sem na to úplně čuměla..a kam se stěhuješ že nemůžeš vzít Sheilinku sebou?..Tak to je fajn že Sajmík je v pohodě:-)..Hejík co se týče Kamily vůbec nevím už nemáme koníky spolu takže vůbec nevím. Ale tak na podzim bude mladému 2.5roku tak možné je že bude obsedat ale víc fakt nevím..A jinak nic nového ve Zlíně?
Parmulka je pořezaná, proletěla el. ohradníkem, ale než se vdá, tak se jí to zahojí..
barletka
napsal(a):
Parmulka je pořezaná, proletěla el. ohradníkem, ale než se vdá, tak se jí to zahojí..
Do včerejška jsem měla barák s bazénem vyhřívaný v Tlumáku, měla jsem tam i Sajmina ale nějak jsem vše zvorala, buď to koupím což je dost dobrá pálka nebo nevím, měla jsem tam i bar tzn práci, pohádala jsem se s majitelem a docela jsem ho podrazila takže situace se změnila, nevím co bude dál, chcu zůstat v tlumáku mám tam kamarády a taky člověka s kterým by jsem chtěla zůstat nevím, moc složité...stav se ráda tě uvidím
sajma
napsal(a):
Do včerejška jsem měla barák s bazénem vyhřívaný v Tlumáku, měla jsem tam i Sajmina ale nějak jsem vše zvorala, buď to koupím což je dost dobrá pálka nebo nevím, měla jsem tam i bar tzn práci, pohádala jsem se s majitelem a docela jsem ho podrazila takže situace se změnila, nevím co bude dál, chcu zůstat v tlumáku mám tam kamarády a taky člověka s kterým by jsem chtěla zůstat nevím, moc složité...stav se ráda tě uvidím
Aha tak to je mi líto. A na Sheilinku už máš kupce?
Asi nepojedeš do Jasenice na "Westernové závody" co? Teda jestli se tomu dá říct závody..Já jsem se rozhodla že to asi s Arkou zkusím jet bude prdel ale jak teď trénuju tyče tak ji to teda moc nebaví zase ji začalo bavit skákat
..ale tak sem i celkem ráda
..Jo určitě se stavím podívat se na toho tvojeho krasavce:-)..Máš ted nějakou novější fotku?
ettelwen
napsal(a):
pro Terushku : Koníci super, jsou úžasní..mám u nás teď ustájenou kobylku kamarádky, Kačenku. Jinak já nic nového nemám, ani nepotřebuju... jestli chceš, mrkni na naše webovky a klidně něco písni do knihy... http://ranchtraplice.estranky.cz Jinak jsem moc ráda, že si mě ještě pamatuješ :) Přidávám fotečku ještě mě a kamarádčiny výše zmiňované Kačenky . Jo, mimochodem, Kačenka má asi 28 let :) A málem bych ti zapomněla pochválit Aranku, roste fakt do krásy, čumím :) Jak se vám holky vůbec daří?
Pro Ettelwen: Tak to je fajn..ty jo na 28let vůbec nevypadá. Jo na webpvky určitě mrknu..No jasně že si tě pamatuju já mám pameť na lidi
. Jé díky moc no je to taková moje puberťačka
..ale Berošek a Karinka jsou taky moc krásní
..A jinak všechno v pohodě Arku už v Bynině nemám teď ji mám ustájenou u známého protože doděláváme doma boxy ale jakmile budou budu ji mít doma a chci kupovat ještě jednoho koníka
..Tak snad to všechno výjde