kolka lena
napsal(a):
Ahojky Baruško.Píšu za Hanču...Nemá doma net....Tady Lenka...Halooooo=))
Ahoj Leni. Jak je? Co konici? Ja se tam tenhle tyden nedostanu, protoze mam praxi:o( Jeste chci prijet do Vanoc takze kdyz to vyjde tak bych prijela pristi ctvrtek odpoledne. Hanca uz pujde tenhle vikend ke konim? Ze by si vzala ty fotky. A ty si puc ty fotky na skenovani. Ja je tam minule zapomnela a protoze ted neprijedu, tak je nebudu potrebovat. Az ten dalsi tyden. Mej se a pozdarvuj u koni. Pa Bara
baara
napsal(a):
Ahoj Leni. Jak je? Co konici? Ja se tam tenhle tyden nedostanu, protoze mam praxi:o( Jeste chci prijet do Vanoc takze kdyz to vyjde tak bych prijela pristi ctvrtek odpoledne. Hanca uz pujde tenhle vikend ke konim? Ze by si vzala ty fotky. A ty si puc ty fotky na skenovani. Ja je tam minule zapomnela a protoze ted neprijedu, tak je nebudu potrebovat. Az ten dalsi tyden. Mej se a pozdarvuj u koni. Pa Bara
Ahojda Barčo.Hanka by už měla jít na koně.Pokud nepojede zase na chatu....A díky za ty fotky.Hanče to vyřídim.Nevíš,jestli tenhle tejden přijede ta Janča???
baara
napsal(a):
Ahoj. Do Vanoc neprijede, pry by chtela prijet v lednu az bude mit po zkouskach:o)) Pa
Ahojky Barčo to je škoda že nepřijedeš!! Já si tada nějaký fotečky vezmu a dám ti k nim penízky!!!! Nevíš jak je na tom Janča??? Moc ji pozdravuj!!! Napiš mi svýho maila!!! Budu pozdravovat. Papa Hana
haanaaa
napsal(a):
Ahojky Barčo to je škoda že nepřijedeš!! Já si tada nějaký fotečky vezmu a dám ti k nim penízky!!!! Nevíš jak je na tom Janča??? Moc ji pozdravuj!!! Napiš mi svýho maila!!! Budu pozdravovat. Papa Hana
monba@seznam.cz a jestli chces i na Jancu: janice.k@seznam.cz. Mejte se a pozdravujte. SWnad ve ctvrtek dorazim;o)) Pa
haanaaa
napsal(a):
Hledám Tadeáše je to mladý koník tatínka má Bostona609 a maminku Tifany!!! Je to tmavší hnědák. Byl dříve ve Filipově a pak v Budějovicích prosím jestli něco víte dejte vědět!!! Děkuji moc