Zuberské derby 14.7 2007

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.7.2007 16:23

byl někdo na téhlé akci? bylo moc fajn až na to horko a pokud jste byli a fotili jste, ho´dte někdo fotečky

16.7.2007 01:37

tauria napsal(a):
byl někdo na téhlé akci? bylo moc fajn až na to horko a pokud jste byli a fotili jste, ho´dte někdo fotečky

Míšo!!!! Posílej fotky

16.7.2007 12:40

barletka napsal(a):
Míšo!!!! Posílej fotky

jasně, dejte sem fotečky :) já se tam bohužel nedostala, tak se podívám alespoň na fotečky

16.7.2007 14:20

ettelwen napsal(a):
jasně, dejte sem fotečky :) já se tam bohužel nedostala, tak se podívám alespoň na fotečky

Ahoj, ani já to nezvládla - práce přednější.
Počkáme na Míšu, až se vzbudí a popíše své závodnické zážitky

16.7.2007 21:31

sally napsal(a):
Ahoj, ani já to nezvládla - práce přednější.
Počkáme na Míšu, až se vzbudí a popíše své závodnické zážitky

Já jsem tam taky byla a můžu celé závody jen pochválit . Organizace na 101%, pěkné stužky a poháry pro závodníky,skvělé publikum i celé provedení závodů!! Jen jsem bohužel neměla sebou fotografa. Proto čekám na Mišku!!!

17.7.2007 15:18

barletka napsal(a):
Já jsem tam taky byla a můžu celé závody jen pochválit . Organizace na 101%, pěkné stužky a poháry pro závodníky,skvělé publikum i celé provedení závodů!! Jen jsem bohužel neměla sebou fotografa. Proto čekám na Mišku!!!

Mě se tam taky líbilo, bylo to tam skvělé A kdo je ta Míša co měla fotit?

17.7.2007 19:35

tauria napsal(a):
Mě se tam taky líbilo, bylo to tam skvělé A kdo je ta Míša co měla fotit?

Takže Ahoj Zuberské derby bylo super, jakožto i minulý rok. Jinak fakt ta organizace na 100%.. Sice mi kobyla nechtěla chodit, ale zkončila jsem díky "rychlým" koním na 3.místě. Jinak fotek mám celkem dost, ale nejde mi to sem vkládat, o mejl mi nějak nejde, takže asik nebude nic

17.7.2007 19:39

m i s i c k a napsal(a):
Takže Ahoj Zuberské derby bylo super, jakožto i minulý rok. Jinak fakt ta organizace na 100%.. Sice mi kobyla nechtěla chodit, ale zkončila jsem díky "rychlým" koním na 3.místě. Jinak fotek mám celkem dost, ale nejde mi to sem vkládat, o mejl mi nějak nejde, takže asik nebude nic

Nevím, proč mi to tady nejde vkládat. nejde mi to už delší dobu. A byli jsem tem všichni až do konce? Kromě Barletky ?

17.7.2007 19:45

m i s i c k a napsal(a):
Nevím, proč mi to tady nejde vkládat. nejde mi to už delší dobu. A byli jsem tem všichni až do konce? Kromě Barletky ?

Jo, a Martina tam byla se mnou, a taky fotila, takže snad ona něco dodá. Jo, a Barletko, jestli chceš ty fotky, tak ti je pošlu poštou... Napiš adresu, a pošlu Ti je

17.7.2007 20:02

m i s i c k a napsal(a):
Jo, a Martina tam byla se mnou, a taky fotila, takže snad ona něco dodá. Jo, a Barletko, jestli chceš ty fotky, tak ti je pošlu poštou... Napiš adresu, a pošlu Ti je

Já se tak ně těším!!! barletka@centrum.cz

17.7.2007 20:07

barletka napsal(a):

A Miško nemůžeš mi je poslat po Jardovi Petřekovi na CDčku , pracuji na Hradisku? A nebo bych se pro něj i stavila do Zubří. Často jezdím přes Zubří kolem tvé obřice

CD ti samozdřejmě pošlu na oplatku nové!!

17.7.2007 20:08

barletka napsal(a):

Jsem myslela poštou jako normálně:-D Mi napiš na mejl adresu. Tím mejlem jsem ti to posílala, ale neodeslalo se to.. Nějak nám **** celý počítač

20.7.2007 13:13

m i s i c k a napsal(a):
Jsem myslela poštou jako normálně:-D Mi napiš na mejl adresu. Tím mejlem jsem ti to posílala, ale neodeslalo se to.. Nějak nám **** celý počítač

Sehnala jsem nějaké fotografie ze Zubří . Nějaké Vám sed dám ...Edit

Koníci z Ranče Ladná.

20.7.2007 13:16

tauria napsal(a):

Já na Parmě, skok mohutnosti.

20.7.2007 13:18

tauria napsal(a):

Parma a já.

20.7.2007 13:21

barletka napsal(a):
Parma a já.

Nacho Salazar a Brys Sleszký

20.7.2007 13:26

barletka napsal(a):

Edit, namáš někde můj pád?

20.7.2007 13:47

barletka napsal(a):

jé, Nacho...němohla bys mi prosím tuhle fotku + nějaké další s ním, jestli máš poslat na mail ettelwen@centrum.cz ? Byla bych ti moc vděčná, Nacha mám moc ráda...

20.7.2007 13:53

tauria napsal(a):

JK Karina Loučka

20.7.2007 13:56

barletka napsal(a):
JK Karina Loučka

Tvůj pád nemám škoda...

20.7.2007 14:00

barletka napsal(a):
Tvůj pád nemám škoda...

Nacha ti hned pošlu! B.

20.7.2007 14:10

barletka napsal(a):
Nacha ti hned pošlu! B.

20.7.2007 14:23

tauria napsal(a):

Zlatko, JK Valašsko

20.7.2007 14:31

tauria napsal(a):

Parma( no hold mám tady hlavně ji, tak se nezlobte)

20.7.2007 14:33

barletka napsal(a):
Parma( no hold mám tady hlavně ji, tak se nezlobte)

20.7.2007 14:35

tauria napsal(a):

Parmulka..

20.7.2007 14:40

tauria napsal(a):

20.7.2007 14:44

tauria napsal(a):

20.7.2007 14:49

tauria napsal(a):

20.7.2007 14:53

tauria napsal(a):

20.7.2007 14:58

tauria napsal(a):

20.7.2007 15:04

tauria napsal(a):

POŘADATEL

20.7.2007 15:07

tauria napsal(a):

Fire Val, Jk Valašsko

22.7.2007 09:10

barletka napsal(a):
Fire Val, Jk Valašsko

Mohla bys mi prosím poslat fotky Jk Kariny na e mail, chtěla bych něco vytisknout, ale takhle by to bylo malinké tauria@seznam.cz děkuji moc

22.7.2007 11:54

barletka napsal(a):
Míšo!!!! Posílej fotky

Přidejte reakci

Přidat smajlík