Uživatel s deaktivovaným účtem

Máťa je náš zachránce!!!!!!!!!!!!!!!!!!

markemic
napsal(a):
Teda ale to se to fakt nějak hromadí kolizní situace....
Jo a to mě ještě bolí palec u nohy,asi jsem blbě spadla..tak doufám že to nemám zlomený
To poznáš jestli začne modrat

charliebob
napsal(a):
A mě bolí levé kolínko,béééé, ještě, že spíše ležím, nějak mi to nechodí do schodů.
Teda, neměla se ta rada jmenovat U lazarů ?
Mě bolí očička z PC a těch žlutých žaluzií!!!!!!
markemic
napsal(a):
Teda ale to se to fakt nějak hromadí kolizní situace....
Jo a to mě ještě bolí palec u nohy,asi jsem blbě spadla..tak doufám že to nemám zlomený
Tak jo,Markét,domluvíno,zamejluj,až budeš chtít přijít,jo,nerada bych to řešila zde.
Máti a Lůco,na koho jsem ještě zabudla,posílám básničku.A né,že se budete hned chtít vdávat jako Vendíí,hihi!!!Toliko básniček najednou bych uuurčitě nezvládla!!!!Jo,Lůca už je vlastně vdaná,že jo?

jaruska
napsal(a):
Tak jo,Markét,domluvíno,zamejluj,až budeš chtít přijít,jo,nerada bych to řešila zde.
Máti a Lůco,na koho jsem ještě zabudla,posílám básničku.A né,že se budete hned chtít vdávat jako Vendíí,hihi!!!Toliko básniček najednou bych uuurčitě nezvládla!!!!Jo,Lůca už je vlastně vdaná,že jo?
Jaruš, já se vdávat zatím nebudu!!!!!!!!!!!!!! Ale když už mám slíbenou tu básničku!!!!!
jaruska
napsal(a):
Dobře Jaru
maťa

charliebob
napsal(a):
tohle patřilo k tomu, že Maťa je náš zachránce.
Jarčí, ta básnička je krásnááááááá.....to já bych se i vdala, kdybys mi takovou taky složila
Proboha holky, takhle o mně nepište, je mi úplně trapně Tohle je přeci normální, já nepochopím, že ty lidi na to tak kašlou??? Co až budou potřebovat sami pomoc???
Vendí, tak to máte hodnou sousedku!!! Pán se uzdravil, nevíš???
Mně je starých lidí hrozně líto, spousta jich žije osaměle, a oni by se rozkrájeli, když jednou za uherák dojedou děti....nebo tak, však to znáte
Téhle paní bych tipla kolem šedesátky něco....její syn neměl tušení, že jde nakupovat, ještě spal po noční, prej teda. Jinak by tam došel sám, ale je fakt, že brečel, takže asi nekecal
Jen se modlím, aby byla paní v pořádku....úplně se pořád třepu, jak osika, ale kupodivu sem se rozklepala a rozbrečela až doma, celou tu hodinu s ní jsem byla úplně jak robot
Uff, du si dát asi pořádnej hrnek čaje s citronem
maťa
napsal(a):
Jarčí, ta básnička je krásnááááááá.....to já bych se i vdala, kdybys mi takovou taky složila
Proboha holky, takhle o mně nepište, je mi úplně trapně Tohle je přeci normální, já nepochopím, že ty lidi na to tak kašlou??? Co až budou potřebovat sami pomoc???
Mně je starých lidí hrozně líto, spousta jich žije osaměle, a oni by se rozkrájeli, když jednou za uherák dojedou děti....nebo tak, však to znáte
Téhle paní bych tipla kolem šedesátky něco....její syn neměl tušení, že jde nakupovat, ještě spal po noční, prej teda. Jinak by tam došel sám, ale je fakt, že brečel, takže asi nekecal
Jen se modlím, aby byla paní v pořádku....úplně se pořád třepu, jak osika, ale kupodivu sem se rozklepala a rozbrečela až doma, celou tu hodinu s ní jsem byla úplně jak robot
Nooo,tak to jsem přeeesně tušila,hihi,
Vy se budete vdávat a vdávat a já budu skládat a skládat!
Jo,Máti,udělala bych úplně to samý,co Ty,ale je fakt,že lidi jsou dneska neskutečně zlí a podlí,tak přece nechceš,aby takový lidi zachránili nějákou paní.Ale kdyby oni sami byli v nouzi,to by řvali POMOC do celýho světa!!!
maťa

maťa
napsal(a):
A vy se děcka ještě mrzačíte??? To nesmíte!!! Stačí to zničující vedro!!! Paleček hezky chladit a namazat něčím léčivým, heřmánkovou mastí, třeba
A chladit!!
A očička hezky porhýbat a chvilku se koukat třeba do tmavé zásuvky, taky to tak dělám
No já si v tom lítání po parkovišti s vozíkem, vesele přivřela prst do dveří u auta, a pak se praštila do hlavy, jak sem asi nasedala v rychlosti, ale bolí to až teďka a nic to není....hlavně aby ta paní byla v pořádku.
Sem si tak vzpomněla, než se mi uvaří čaj , že v Brně takových kolizí bylo hodně, a nikdy taky nikdo nepomohl, snad jednou dvakrát se ke mně někdo přidal. Ono jen třeba převést starší babičku přes velkou křižovatku na české, byl krásný pocit! Ty babičky děkovaly a byly vděčné a mně bylo hezky tam uvnitř....a spousta lidí čučela opovržlivě, ale oni si to za pár let zkusí sami
Nebo paní, co šla kolem zastávky na šalinu, zakopla a spadla o rozbitý chodník, stálo nás tam snad deset a nikdo nic, jen my s kámoškou jsme hnedka paní pomáhaly vstát a ptaly se, zda je v pořádku! A ti ostatní tam stáli a stáli, kouřili.....a čučeli kamsi za nás!

maťa
napsal(a):
A vy se děcka ještě mrzačíte??? To nesmíte!!! Stačí to zničující vedro!!! Paleček hezky chladit a namazat něčím léčivým, heřmánkovou mastí, třeba
A chladit!!
A očička hezky porhýbat a chvilku se koukat třeba do tmavé zásuvky, taky to tak dělám
No já si v tom lítání po parkovišti s vozíkem, vesele přivřela prst do dveří u auta, a pak se praštila do hlavy, jak sem asi nasedala v rychlosti, ale bolí to až teďka a nic to není....hlavně aby ta paní byla v pořádku.
Sem si tak vzpomněla, než se mi uvaří čaj , že v Brně takových kolizí bylo hodně, a nikdy taky nikdo nepomohl, snad jednou dvakrát se ke mně někdo přidal. Ono jen třeba převést starší babičku přes velkou křižovatku na české, byl krásný pocit! Ty babičky děkovaly a byly vděčné a mně bylo hezky tam uvnitř....a spousta lidí čučela opovržlivě, ale oni si to za pár let zkusí sami
Nebo paní, co šla kolem zastávky na šalinu, zakopla a spadla o rozbitý chodník, stálo nás tam snad deset a nikdo nic, jen my s kámoškou jsme hnedka paní pomáhaly vstát a ptaly se, zda je v pořádku! A ti ostatní tam stáli a stáli, kouřili.....a čučeli kamsi za nás!
Sousedka hodná, ale není organizační typ, prostě řekla mamce a ta se starala , já taky nevím co byl dělala, já bych asi volala 112!
Ju a děda to zvládl!
maťa

maťa
napsal(a):
A chladit!!
Tak tak Jarčí, tušila si správně Už jdeme s Vendí hledat ženichy, a hnedka aspoň deset každá, ať máš co psát
Že Vendí????
Jejda, já tady rozvířila vzpomínky....pamatuju, jak když sem byla malá a byla tady u našich na prázdninách, byli jsme tenkrát jediní, co měli na ulici auto a telefon. Bylo to večer, a děda měl v sobě jedno pivo....a najednou zvoní sousedka, že její malá holčička spolkla HODINKY a dusí se!!!!! Děda v bačkorách, jen tak, vylítl ven, babička s ním, než děda vytáhl auto z garáže, tak babička s tou sousedkou držely malou vzhůru nohama, a pak všici valili na pohotovost do nemocnice, tady jiná tenkrát nebyla! Tam malou zachránili, a babička s dědou byli od sousedky a jejího manžela umačkání radostí a zavaleni dárkama, který samo nechtěli, protože sami byli šťastní, že to dobře dopadlo
A dneska "ta malá" má už druhý dítě....a to je jí teprve 19!!!.....je rozvedená, její matka taky....ale aspoň její maminka na naše vzpomíná pořád dobře, a pořád mi děkuje....nevím za co, já nic neudělala, to naši
maťa
napsal(a):
A chladit!!
Přesně tak,Máti,pro mě je automatický někomu,kdo pomoc potřebuje,pomocnou ruku podat.Ale je fakt,že kdyby potřeboval mou pomoc nějákej hajzl na entou,určitě bych váhala....
maťa

napsal(a):
Sousedka hodná, ale není organizační typ, prostě řekla mamce a ta se starala , já taky nevím co byl dělala, já bych asi volala 112!
Ju a děda to zvládl!
Tak je aspoň fajn, že sousedka ví, co není a koho volat!!! Tvoje mamka je príma, ale to už víme dávno všici
Šikovnej děda!!! To je dobře, to je moc dobře....
Su nějak naměkko furt, radši toho tady nechám a du si fňukat do knížky
maťa

napsal(a):
Vidíš Jarčí, a já su takovej vůl, že i tomu hajzlovi na entou bych v první chvíli pomohla....i když bych ho potom, pokud by se nezměnil, asi zase "pomohla zabít"
maťa

jaruska
napsal(a):
Poněvadž jak už napsal nějáký moudrý člověk-KAŽDÝ DOBRÝ SKUTEK JE PO ZÁSLUZE POTRESTÁÁÁN!!!!
Možná jo Jarčí, znám dva lidi, o kterých si myslím, že by za to vděční nebyli, ale prostě ta reakce v prvním momentě by asi byla, že bych jim pomohla.....nemůžu jen tak stát a koukat se, jak někdo trpí
Však potom bych jim to vrátila, i s úrokama....pokud by teda nedošli rozumu
Ale nevím, jestli bych třeba pomohla nějakýmu vrahovi dětí, lidí, zvířátek....to fakt netuším, to semi naštěstí ještě nestalo, a doufám, že ani nestane! No, ani žádnýho osobně neznám, tak snad nééé
Udělala jsem si meduňkový čaj, ne citrona, páč ten uklidňuje, a snad to zaspím, ten třes
maťa
napsal(a):
Možná jo Jarčí, znám dva lidi, o kterých si myslím, že by za to vděční nebyli, ale prostě ta reakce v prvním momentě by asi byla, že bych jim pomohla.....nemůžu jen tak stát a koukat se, jak někdo trpí
Ale nevím, jestli bych třeba pomohla nějakýmu vrahovi dětí, lidí, zvířátek....to fakt netuším, to semi naštěstí ještě nestalo, a doufám, že ani nestane! No, ani žádnýho osobně neznám, tak snad nééé
Udělala jsem si meduňkový čaj, ne citrona, páč ten uklidňuje, a snad to zaspím, ten třes
Markét, ty ani nevíš, jakou jsi měla obrovskou kliku. V těchhle vedrech jsou splodiny z karem velmi nebezpečný, protože nějak blbě proudí vzduch, není odtah nebo co a zrovna včera nebo předvčírem jsem četla, že umřela v koupelně 17ti letá holka na otravu splodinami. Takže opravdu jsi utekla hrobníkovi z lopaty a poděkuj taky andělíčkům strážníčkům!!!!!!!!!!!
Mati a tobě musím taky vyseknout poklonu, v dnešní době je taková obětavost spíš ojedinělá, celá jejich rodina musela být z tebe asi pořádném (milém) šoku! Dneska se každý i bojí pomoct, často pak má z toho nepříjemný tahanice. Jsi šikula, klobouk dolů!!!
maťa
napsal(a):
Vždyť jo,Máti,já píšu jen o takových lidech,proto jsem napsala hajzl na entou.To přece není člověk,který mě jednou(nebo i dvakrát)pošle do zadku,ale opravdu lidi,kterým už není pomoci a věděla bych o tom,tak to je ta skupina,o kterých já píšu,že bych váhala s pomocí.
Nemysli si,že bys někomu vrátila něco s úrokama,kdepák,dnešní režim přeje zločincům.Vzpomeň si třeba na Havlovu amnestii,to byla pecka,a je tisíce případů,které bijou do očí,ale nic se neděje....
maťa

jaruska
napsal(a):
Vždyť jo,Máti,já píšu jen o takových lidech,proto jsem napsala hajzl na entou.To přece není člověk,který mě jednou(nebo i dvakrát)pošle do zadku,ale opravdu lidi,kterým už není pomoci a věděla bych o tom,tak to je ta skupina,o kterých já píšu,že bych váhala s pomocí.
Nemysli si,že bys někomu vrátila něco s úrokama,kdepák,dnešní režim přeje zločincům.Vzpomeň si třeba na Havlovu amnestii,to byla pecka,a je tisíce případů,které bijou do očí,ale nic se neděje....
Jani děkuji, ale fakt už toho nechte....udělala by jste to také, tak co
Jo jo Jarčí, tak tohle myslíš....no pak fakt nevím, asi bych váhala....nevím....ale pomáhat vrahovi by se mi fakt nechtělo
A vrátila vrátila....já totiž někoho znám, za penízky se dá udělat všecko, ale to nevím, jak moc by mi ten člověk musel ublížit, abych do takovýhohle "kšeftu" šla
I když situace, kterýma by mi ublížil, vím....pak bych asi neváhala
Uuuff, to je al téma
Mám v sobě půl litru meduňky a je mi lépe...snad usnu, aspoň na chvilku
maťa

napsal(a):
Jarčíííí a japatooo že máš tak krásné malé šťovičkýýýý???? To je krása, když se učí létat viď??? Já ty své letos propásla, a najednou mi jich tu létalo pět!!!
Ale vyletěly už dávno, tak tajně doufám, že letos vyvedou ještě druhé mladé....když je teplé léto, obvykle vyvedou dvakrát....jdu honem juknout do sklepáááá
maťa
napsal(a):
Jo jo Jarčí, tak tohle myslíš....no pak fakt nevím, asi bych váhala....nevím....ale pomáhat vrahovi by se mi fakt nechtělo
A vrátila vrátila....já totiž někoho znám, za penízky se dá udělat všecko, ale to nevím, jak moc by mi ten člověk musel ublížit, abych do takovýhohle "kšeftu" šla
Uuuff, to je al téma
Fůůj,necháme toho,jo?To je hnusný théémáá!!!!
maťa
napsal(a):
Uuuff, to je al téma
Mati, nebuď v šoku, pomohlas potřebnému, to by tě spíš mělo hřát u srdíčka... aleadrenalin dělá svoje, viď?
Já bych taky prevítům nepomáhala... měla bych strach, že až se dají do kupy, klidně mě přepadnou nebo okradou, bude jim fuk, že zrovna já jim pomohla...
A copak jste měly k obídku? já smažený pidižampionky s brambůrkem a tatarkou, jsem přecpaná, chce se mi spát a nemůžu pracovat
jackie
napsal(a):
Markét, ty ani nevíš, jakou jsi měla obrovskou kliku. V těchhle vedrech jsou splodiny z karem velmi nebezpečný, protože nějak blbě proudí vzduch, není odtah nebo co a zrovna včera nebo předvčírem jsem četla, že umřela v koupelně 17ti letá holka na otravu splodinami. Takže opravdu jsi utekla hrobníkovi z lopaty a poděkuj taky andělíčkům strážníčkům!!!!!!!!!!!
Mati a tobě musím taky vyseknout poklonu, v dnešní době je taková obětavost spíš ojedinělá, celá jejich rodina musela být z tebe asi pořádném (milém) šoku! Dneska se každý i bojí pomoct, často pak má z toho nepříjemný tahanice. Jsi šikula, klobouk dolů!!!
Ježiši..no to je strašný...Koukám jak lehký je umřít..No bejt tam dýl tak asi skončím stejně..Pořád mi to přijde jako blbej vtip,no ale stalo se a sem fakt ráda že sem to přežila..Sem jenom pak bezvládně ležela čuměla jen do stropu a hlavou se mi honilo o co všechno sem mohla příjít ještě než sem si to splnila..
maťa

jackie
napsal(a):
Mati, nebuď v šoku, pomohlas potřebnému, to by tě spíš mělo hřát u srdíčka... aleadrenalin dělá svoje, viď?
Já bych taky prevítům nepomáhala... měla bych strach, že až se dají do kupy, klidně mě přepadnou nebo okradou, bude jim fuk, že zrovna já jim pomohla...
A copak jste měly k obídku? já smažený pidižampionky s brambůrkem a tatarkou, jsem přecpaná, chce se mi spát a nemůžu pracovat
Tak tak Jani, ono mi to dochází až teďka všechno
Téééda, takovej obíídééék....ty se ale máš Nu osobně jsem měla jen ten čaj, kefír a jednu Fidorku....víc do sebe zatím nedostanu ještě, to až se uklidním
Pak sežeru asi i štěňata
maťa
napsal(a):
Jarčíííí a japatooo že máš tak krásné malé šťovičkýýýý???? To je krása, když se učí létat viď??? Já ty své letos propásla, a najednou mi jich tu létalo pět!!!
Ale vyletěly už dávno, tak tajně doufám, že letos vyvedou ještě druhé mladé....když je teplé léto, obvykle vyvedou dvakrát....jdu honem juknout do sklepáááá
No jo,mám tu několik šťovičéék,ale tyhle dneska byli prvně mimo hnízdo a moc se nám s Jaruškou líbily,jak tam seděly jak buchtičky,vůbec se nás nebály.
Já mám o ně strach,poněvadž máme 2 kočky a ty potvory vždycky nějáký to malé šťovče ulověj,když přistane někde,kde oni po něm skočej.No ale stejně to neuhlídám,ale kočky ze dvora ženu vždycky pryč,když vidím malé šťovčí batolátka!
jaruska
napsal(a):
No jo,mám tu několik šťovičéék,ale tyhle dneska byli prvně mimo hnízdo a moc se nám s Jaruškou líbily,jak tam seděly jak buchtičky,vůbec se nás nebály.
Já mám o ně strach,poněvadž máme 2 kočky a ty potvory vždycky nějáký to malé šťovče ulověj,když přistane někde,kde oni po něm skočej.No ale stejně to neuhlídám,ale kočky ze dvora ženu vždycky pryč,když vidím malé šťovčí batolátka!
Tak Anička mě sem na chvilku pustila, ale jdu se jen rozloučit. Pádíme za koníkama. Dočtu vás později.
Mějte krásný zbytek dne a zítra na shledanou!
maťa

jaruska
napsal(a):
jéééé já ti závidím!!! Tohle já úplně miluju....ty buchňatý malý šťovičky
Ony jsou takový vykulený ze všeho ještě....a děsně buchňatý a tomilý, viď??? Nemáš ještě nějaké jejich fotečky???
maťa

napsal(a):
Děti moje, já se s vámi prozatím loučím, klíží se mi očka a jdu si schrupnout, začíná mě bolet škebla, tak snad to zaspím
Přeji krásný den, neuvařte se, pijte, pozor na karmy a večer určo napíšu, jak dopadla ta paní, budu jim tam volat kolem šesté sedmé
Páááá

maťa
napsal(a):
Děti moje, já se s vámi prozatím loučím, klíží se mi očka a jdu si schrupnout, začíná mě bolet škebla, tak snad to zaspím
Přeji krásný den, neuvařte se, pijte, pozor na karmy a večer určo napíšu, jak dopadla ta paní, budu jim tam volat kolem šesté sedmé
Páááá
Máťo, dobře to dopadne!!!!
Tak ahoj, a pěkně se vyspi!
Jani fotečku?

napsal(a):
Máťo, dobře to dopadne!!!!
Tak ahoj, a pěkně se vyspi!
Jani fotečku?
To je Emiš jak se řítí k zemi

napsal(a):
To je Emiš jak se řítí k zemi
A pak už si jen lebedil a drbal...

napsal(a):
A pak už si jen lebedil a drbal...
A Zahir ho hned musel zkopčit!
Byl bez hlavy!

napsal(a):
Byl bez hlavy!
A pak je to zmohlo, že se šli napít!

napsal(a):
A pak je to zmohlo, že se šli napít!
Prdelky!

napsal(a):
Prdelky!
A vycucli všechnu vodu!!!!!

napsal(a):
A vycucli všechnu vodu!!!!!
No fakt tam už nic není Zahirku? Není není, pánička nám musí napustííííííííít!
Tak víš co, já na tebe trošku pustím! (Emiš se rád podělí )

napsal(a):
No fakt tam už nic není Zahirku? Není není, pánička nám musí napustííííííííít!
Tak víš co, já na tebe trošku pustím! (Emiš se rád podělí )
Ten čůrek vody vypadá jak šňůrka!

napsal(a):
Ten čůrek vody vypadá jak šňůrka!
A ještě Zulku! Tady má krásně velku hlavu

napsal(a):
A ještě Zulku! Tady má krásně velku hlavu
A už stačí, ju?
napsal(a):
Byl bez hlavy!
Máti,fotešku jinou nemám,ale jestli tam zase ráno budou,tak je fotnu,joo?mě se taky moc líběj a hlavně tohle hnízdo je opravdu tak čistotný,vůbec pod nima není naděláno,což se u jiných hnízd nevidí,od jiných hnízd to muším házet do hnoje lopatou!
Ona to vždycky od nich máma sebere a odnese to pryč,už jsem to pozorovala,je to zvláštní,že některý to dělaj a některý nééé,zvláště ty nad autem jsou pěkný pašatááá!!!!
Tady máte fotišku gromujícího Bóbikáá a Kačenky,taková pohoda.
jaruska
napsal(a):
Máti,fotešku jinou nemám,ale jestli tam zase ráno budou,tak je fotnu,joo?mě se taky moc líběj a hlavně tohle hnízdo je opravdu tak čistotný,vůbec pod nima není naděláno,což se u jiných hnízd nevidí,od jiných hnízd to muším házet do hnoje lopatou!
Ona to vždycky od nich máma sebere a odnese to pryč,už jsem to pozorovala,je to zvláštní,že některý to dělaj a některý nééé,zvláště ty nad autem jsou pěkný pašatááá!!!!
Tady máte fotišku gromujícího Bóbikáá a Kačenky,taková pohoda.
Super, jen tak dál, ještě fotečkýýý!!! Já nemůžu, tak mušíte samy!!!

jackie
napsal(a):
Já se pro dnešek loučím, jdu se uvařit do auta a už prosím žádné katastrofy!!!!!!!!!!!
jackie
napsal(a):
Já huž iný nemám a z výcviku Bóbikáá a ostatních koníků Vám budu posílat už jen mejlem,sem budu dávat jen ty,kdy koníci stojí a nic nedělají,zívají,čůrají,kakají a nebo papají....
Ale teď fakt nic neděláme,je moc horko a já počkám,až se trochu ochládne....
jaruska
napsal(a):
Já huž iný nemám a z výcviku Bóbikáá a ostatních koníků Vám budu posílat už jen mejlem,sem budu dávat jen ty,kdy koníci stojí a nic nedělají,zívají,čůrají,kakají a nebo papají....
Ale teď fakt nic neděláme,je moc horko a já počkám,až se trochu ochládne....
Jééééééééééé,to je ale vedrrrróóó........
jaruska
napsal(a):
Jééééééééééé,to je ale vedrrrróóó........
Kačenka ála pankáč....
jaruska
napsal(a):
Kačenka ála pankáč....
Jé, Jaruško, ty jsi tady. My jsme navezli koníkům vodu, před chvílí jsme přijeli a samozřejmě foťáček zůstal doma. Ale byla jsem taková šikulka, že jsem si nabyla baterčičky a stejně mi to bylo na prd. Ale kráva se s námi chtěla kamarádit a přišla až k nám a stála s námi i s telíkem v chládečku. Očichávala Emilovi nohy i do něj zkusila žďuchnout, ale to jsem nasadila zpátečku a schovala jsem se za něj.
Jaruško, hlavně se, prosím tě, nenech otrávit, to by byla škoda.
charliebob
napsal(a):
Jé, Jaruško, ty jsi tady. My jsme navezli koníkům vodu, před chvílí jsme přijeli a samozřejmě foťáček zůstal doma. Ale byla jsem taková šikulka, že jsem si nabyla baterčičky a stejně mi to bylo na prd. Ale kráva se s námi chtěla kamarádit a přišla až k nám a stála s námi i s telíkem v chládečku. Očichávala Emilovi nohy i do něj zkusila žďuchnout, ale to jsem nasadila zpátečku a schovala jsem se za něj.
Holky jely do kina, tak okupuju počítač, ale je tady hrozný vedro a nefouká a nefouká.
charliebob
napsal(a):
Holky jely do kina, tak okupuju počítač, ale je tady hrozný vedro a nefouká a nefouká.
Ještě jednu věc jsem zapoměla. V tom největším vedru, byli všichni na pastvině, kromě Matýska, ten byl s námi a chtěl šmajchlovat.
Foto z dřívějška.
charliebob
napsal(a):
Boženkoo,nebóój,nenechám,mám přeci Vás všechnýýý!!!!!!
Boží,Ty bys taky potřebovala,aby na Tebe Fotyho přístroj řval-Já jsem tadýý,vem mě ss sebou,nenechávej mě tadýýý,že jo?Noo,já taky jsem takovej trula,a vždycky,než se zuju a doběhnu nahoru do obejváku,tak je krásnej zážitek nezvěčnej a nenávratně v hááájiiii!!!!!
Joo,tak kravička se chtěla karamádit,joo?To se asi chtěla taky pomazlit,že joo?Ono je nejlepší vždycky počkat,až ty žvížata plachý přijdou sami,třeba jim to dýl trvá,ale nakanónec stejně přijdou se pomuchlat!!!!
Takhle si Bóbikáá vždycky rozklepe ty vlasy,když mu je namuchlám hezky doprostředka-vždycky si to rozhází,nemá tohle módění rád.
jaruska
napsal(a):
Boží,Ty bys taky potřebovala,aby na Tebe Fotyho přístroj řval-Já jsem tadýý,vem mě ss sebou,nenechávej mě tadýýý,že jo?Noo,já taky jsem takovej trula,a vždycky,než se zuju a doběhnu nahoru do obejváku,tak je krásnej zážitek nezvěčnej a nenávratně v hááájiiii!!!!!
Joo,tak kravička se chtěla karamádit,joo?To se asi chtěla taky pomazlit,že joo?Ono je nejlepší vždycky počkat,až ty žvížata plachý přijdou sami,třeba jim to dýl trvá,ale nakanónec stejně přijdou se pomuchlat!!!!
Takhle si Bóbikáá vždycky rozklepe ty vlasy,když mu je namuchlám hezky doprostředka-vždycky si to rozhází,nemá tohle módění rád.
Jaruško, jenomže ty jenom vyběhneš schody, ale já mám koníky asi 500 m od baráku a to už se pro něj nevracím.
A s těma zvířátkama je to opravdu tak. Krávu ani telíka nijak nenaháníme, ale jejich zvědavost zvítězila a samy se jdou s námi kamarádit a zkoumat nás, ale já zatím o nějaké kamarádění moc nestojím. Zatím se krávy pořád bojím a telíka si kravka hlídá. Je to stejné jako s Bobíškem. Vlastně jsme si ho přestali všímat a nesnažili jsme se ho chytat, tak přišel sám.
jaruska
napsal(a):
Jééé,Matýsek je kráááásnej!!!
V inzerci na EQCH někdo prodává osla Makedonského,ale to není ten typ jako matýsek,že ne?Matýsek je osel domácí,že jo?
Taky Janí umíme gymnastikůů,hele!!!!!
jaruska
napsal(a):
Jééé,Matýsek je kráááásnej!!!
V inzerci na EQCH někdo prodává osla Makedonského,ale to není ten typ jako matýsek,že ne?Matýsek je osel domácí,že jo?
Taky Janí umíme gymnastikůů,hele!!!!!
No jo,Boží,to už je daleko.
Holky jely do kina,jo?Uuuurčitě s klukama,že jooo?
A doufám,že jely aspoň do letňáku...Co dávaj?
jaruska
napsal(a):
No jo,Boží,akorát mi přišel hooodně tmavší a možná kapičku větší,ale z fotky člověk pozná perd....
Ale ušiska mají oba krááásně velikýýý,ale oni to maj jako klimatizaci,že joo???
Jaruško, jenže paní, co nám prodávala Matýska, má všechny možné barvy. Má tmavě hnědé a některé až skoro černé a skoro všichni jsou větší než Matýsek. My jsme si vybrali Matýska právě proto, že byl nejmenší.
maťa

napsal(a):
Ahoj Su vychrupaná do růžovoučka a mám vyžehleno, ale volala mi mamča, že Arga je divná....sekla sebou venku a ječela, pak se zvedla a v klidu došla domu, tam snědla večeřu - to není moc dobré znamení, já nevím, ale před smrtí se každému uleví... - a znova sebou sekla a ječela, tak mamka sháněla veta....
Já nevím, co se bude dít dál, jestli tam jet, jenže Míťa je ve Slovinsku a já tu nemůžu psy nechat samotné na kdovíjak dlouho, nebo tam nejet....su úplně na mrtvicu, dneska už podruhé
Ale paní je prý v pořádku, ráno ji pustí domů, radši si ji tam nechají ale přes noc, kdyby náhodou něco....byla jen dehydratovaná a měla asi úžeh, nebo co, říkal její manžel
No tak já jdu nějak vyřešit tu mamku, nevím jak....už aby to všechno bylo za náma
To je boj tohle, to je strašný.....jenže bojovat se musí!
Držte prosím mamince i Argušce palečky....tohle už prostě není ani možný....ach jo.
maťa
napsal(a):
Ahoj Su vychrupaná do růžovoučka a mám vyžehleno, ale volala mi mamča, že Arga je divná....sekla sebou venku a ječela, pak se zvedla a v klidu došla domu, tam snědla večeřu - to není moc dobré znamení, já nevím, ale před smrtí se každému uleví... - a znova sebou sekla a ječela, tak mamka sháněla veta....
Já nevím, co se bude dít dál, jestli tam jet, jenže Míťa je ve Slovinsku a já tu nemůžu psy nechat samotné na kdovíjak dlouho, nebo tam nejet....su úplně na mrtvicu, dneska už podruhé
Ale paní je prý v pořádku, ráno ji pustí domů, radši si ji tam nechají ale přes noc, kdyby náhodou něco....byla jen dehydratovaná a měla asi úžeh, nebo co, říkal její manžel
No tak já jdu nějak vyřešit tu mamku, nevím jak....už aby to všechno bylo za náma
To je boj tohle, to je strašný.....jenže bojovat se musí!
Držte prosím mamince i Argušce palečky....tohle už prostě není ani možný....ach jo.
Maťo, koukám, pořád jen samé starosti. Hlavně, že paní je v pořádku, ale co bude s Argou, to fakt netuším. Mohu jen držet pěstičky a palečky, aby to i tentokrát dopadlo dobře.
napsal(a):
Hezký večer, raďáčci!!! Nejdřív vám sem přihodím Vilíka stokrát jinak a pak si vás dočtu, neva? Mně je hroznej hic a když sem ty fotky nedám, tak už asi nikdy...
Z Vilíka roste mamutek...... a k tomu flekatej
napsal(a):
Ale itak občas vypadá elegantně
jackie
napsal(a):
Hezký večer, raďáčci!!! Nejdřív vám sem přihodím Vilíka stokrát jinak a pak si vás dočtu, neva? Mně je hroznej hic a když sem ty fotky nedám, tak už asi nikdy...
Z Vilíka roste mamutek...... a k tomu flekatej
Teda řeknu Ti ten roste před očima!Až se tomu těžko věří,že už je ho takovej kusanec
napsal(a):
I ksichty umí dělat
napsal(a):
...a střeží okolí
napsal(a):
... a taky možná přemýšlí?
napsal(a):
.... a vyhlíží maminu ...
napsal(a):
... jupííí, tady je maminááá, honééém....
(co myslíte, zhubla už trošku???)
napsal(a):
... mamííí, schovej měěě!!!!....
napsal(a):
... a pózuje fotografovi
napsal(a):
A ještě zblízka...
napsal(a):
A dneska jsem všechny koníky pořádně vydrbala (teda nasucho), tady bývalý hnojařský paint Angie
Taky jsem se zas natahala kýblů vody... myslíte, že to ti kopytníci ocenili???? Vůbec ne! Hned si tam vymáchali kopyta! Angie tam málem vlezl celej! No budou sito muset vypít i špinavý, pacholci...
Tááák a končím, jdu si dát nějakou vlažnou koupel než mě tu klepne pepka z vedra
charliebob
napsal(a):
Jani, ty tvoje fotečky jsou vždycky tak krásné Vilíka je už opravdu kusanec, ale jestli mamina už hubne, to teda nevím. Zkouknu starší fotečky.
Já se těším na sobotu, to si je budu moci podrbkat, že jo, psím, psím
Boží, počítám s tebou!!!!! Určitě si je podrbkáš všeckýýýý! Kromě Harmošky, k tý tě radši nepustím... teda ji k tobě To je super, že přijedeš!!!!
jackie
napsal(a):
A dneska jsem všechny koníky pořádně vydrbala (teda nasucho), tady bývalý hnojařský paint Angie
Taky jsem se zas natahala kýblů vody... myslíte, že to ti kopytníci ocenili???? Vůbec ne! Hned si tam vymáchali kopyta! Angie tam málem vlezl celej! No budou sito muset vypít i špinavý, pacholci...
Tááák a končím, jdu si dát nějakou vlažnou koupel než mě tu klepne pepka z vedra
Jaruško, Boženko, v kolik přijedete v sobotu na ty stezky? Nechci tam být před vámi, nikoho tam neznám, koukala bych na ně jako trubka... takže chci dorazit až po vás nebo zároveň s váma... Auto mám nechat u pumpy??? Asi jo, viď, Jarú?
jackie
napsal(a):
Jaruško, Boženko, v kolik přijedete v sobotu na ty stezky? Nechci tam být před vámi, nikoho tam neznám, koukala bych na ně jako trubka... takže chci dorazit až po vás nebo zároveň s váma... Auto mám nechat u pumpy??? Asi jo, viď, Jarú?
Já to bohužel ještě stále nevím na plných 100 procent, máme se domluvit přesně až v pátek, ale pevně věřím, že dorazíme. Holt, když to nevyjde s Milenou, bych musela hopsnout do brmlátka a přifrčet sama, jak se moc těším, ale snad to vyjde.
jackie
napsal(a):
janíí,ti Tvoji koníci jsou kráásný zepředu,zezadu,ze strany,zeshora,zespoda,jsou prostě ůůůůůůůžžoo!!!
Vilda je fakt kus koňa už teď,je fakt radost na něj koukat!!!!!
Beruška je pořád stejně krásná,prosím Tě,ať radši nehubne,je akorát a kojí malý velký hžíbě,takže se muší pořád cpát,aby byl Vilda silnej a samo i kráásnej!!!
Angie je fakt takovej elegán,moc se mi líbí!!!!
charliebob
napsal(a):
Já to bohužel ještě stále nevím na plných 100 procent, máme se domluvit přesně až v pátek, ale pevně věřím, že dorazíme. Holt, když to nevyjde s Milenou, bych musela hopsnout do brmlátka a přifrčet sama, jak se moc těším, ale snad to vyjde.
No v tomhle vedru to odřídit sama, to by byl pěknej záhul! A pak zas zpátky... doufám že se domluvíte a přijedeš s tou Milenou, víc si to užiješ, když nebudeš muset řídit obě cesty sama!!! Moc dobře to znám
JO a v pátek jedu jako fotografka s kamarádkou na parkurové závody! Její syn udělal ZZVJ a teď poprvé vyráží na kolbiště jako soutěžící. Beru si na to dovču, jedeme na Mělník, doufám, že se jim povede skvěle a mně se to snad zadaří zdokumentovat
charliebob
napsal(a):
Jéé,Božíí,Ty jsi fakt zlato!!!!
Jéé,budu se modlit,aby to s Milenou vyšlo,moc se na Tebe s Janí těšíme!!!
Pak Vám,holky,řeknu,jak to bude s mapama,joo????
jaruska
napsal(a):
janíí,ti Tvoji koníci jsou kráásný zepředu,zezadu,ze strany,zeshora,zespoda,jsou prostě ůůůůůůůžžoo!!!
Vilda je fakt kus koňa už teď,je fakt radost na něj koukat!!!!!
Beruška je pořád stejně krásná,prosím Tě,ať radši nehubne,je akorát a kojí malý velký hžíbě,takže se muší pořád cpát,aby byl Vilda silnej a samo i kráásnej!!!
Angie je fakt takovej elegán,moc se mi líbí!!!!
Haha, Jarú, neblázni, tak kráááásnýýý zas nejsou Ale jsou to moji miláškové a s tím se prostě nic nedá dělááááát!!!! Proto vás tu zásobuju, pane Karfík
Angie, ač je takovej svalouš, tak je moc jemný koníček, takový citlivka... ne přecitlivělý a neurotický, to né, ale příjemně citlivý. Nemusí se na něj moc tlačit, ale když už zatlačíš, tak se z toho nezblázní. Bude suprovej, měla jsem si ho nechat
Brebča je stejná? Aúúú... byla vyžraná jak čuník! Já měla pocit, že už to břicho maličko sundala... no ale tak nééé, noooo....
Jarú, tak v kolik??????????
jackie
napsal(a):
Haha, Jarú, neblázni, tak kráááásnýýý zas nejsou Ale jsou to moji miláškové a s tím se prostě nic nedá dělááááát!!!! Proto vás tu zásobuju, pane Karfík
Angie, ač je takovej svalouš, tak je moc jemný koníček, takový citlivka... ne přecitlivělý a neurotický, to né, ale příjemně citlivý. Nemusí se na něj moc tlačit, ale když už zatlačíš, tak se z toho nezblázní. Bude suprovej, měla jsem si ho nechat
Brebča je stejná? Aúúú... byla vyžraná jak čuník! Já měla pocit, že už to břicho maličko sundala... no ale tak nééé, noooo....
Holky, v sobotu už takové vedro být nemá, tak uvidíme, jak to dopadne.
Jani, nezapomeň pěkně dokumentovat, už se těším na fotečky.
jackie
napsal(a):
Tak teď teprve dočítám radu, haha! Teda holky, ta vaše debatička o oslíkovi domácím a makedonském... se bavím Ono je oslíků víc druhů, že jo? Ale rozdíly teda nepoznám.... to fakt nééé!
Ale kouknu do chytrý knížky, určitě tu nějakou mám... Koně, osli, zebry... nějaká prastará literatura z komančovských dob
Mati, je mi to líto s maminčiným pejskem... ale jestli má bolesti, nebylo by lepší to utrpení zkrátit? Já nevím, jak na tom pejsula je, to víte jen vy dvě... je mi to moc líto.
charliebob
napsal(a):
Holky, v sobotu už takové vedro být nemá, tak uvidíme, jak to dopadne.
Jani, nezapomeň pěkně dokumentovat, už se těším na fotečky.
Boženko, to budu! Hlavně proto tam jedu, jako reportérka Jsem zvědavá, kolik záběrů stihnu pěkně nad skokem... u zkoušek ho fotila mamina (jeho) a nemají ani jednu fotku ve skoku... snad budu o něco úspěšnější, když už si mě tam táhnou s sebou, haha!
jackie
napsal(a):
Tak teď teprve dočítám radu, haha! Teda holky, ta vaše debatička o oslíkovi domácím a makedonském... se bavím Ono je oslíků víc druhů, že jo? Ale rozdíly teda nepoznám.... to fakt nééé!
Ale kouknu do chytrý knížky, určitě tu nějakou mám... Koně, osli, zebry... nějaká prastará literatura z komančovských dob
Mati, je mi to líto s maminčiným pejskem... ale jestli má bolesti, nebylo by lepší to utrpení zkrátit? Já nevím, jak na tom pejsula je, to víte jen vy dvě... je mi to moc líto.
Jsem zvědavá, jestli najdeš osla makedonského. Já jej v odborné literatuře nenašla, pouze v inzerátech a trochu mi to připomíná naší debatu na pašíkách, kde jsme řešili, kde se vzalo Kanadské pastevní prase a nakonec jsme zjistili, že asi opravdu neexistuje, jen to možná byl dobrý prodejní tah.
charliebob
napsal(a):
Jsem zvědavá, jestli najdeš osla makedonského. Já jej v odborné literatuře nenašla, pouze v inzerátech a trochu mi to připomíná naší debatu na pašíkách, kde jsme řešili, kde se vzalo Kanadské pastevní prase a nakonec jsme zjistili, že asi opravdu neexistuje, jen to možná byl dobrý prodejní tah.
Chacha! Tak to já se snad půjdu podívat hnéééééd!!!
To je srandáááá!!!!
Jé a copak asi dělají obě naše Lenky? Jedna si užívá dovču (a suší seno?) a druhá asi obsedá Lipánka? Doufám, že se obě mají dobře a ta vedra jim to nekazí
charliebob
napsal(a):
Boží, něco málo info jsem našla o makedonských osech na netu
Tady ze ZOO Vyškov:
U přírůstků v naší zoo stojí za zmínku, že se nám v tomto roce rodilo více samců než samic a to zejména u skotu a koňovitých. Narodilo se hříbě osla makedonského a ponyho shetlandského, ve skupině watussi se narodil býček a u skotu uherského stepního dvě jalovičky, skotskému náhornímu skotu se narodil opět býček....
a tady z firmy INGVAMA z Plzeňska (chovají koně, osly, kamerunské kozy...):
Makedonští osli
Pár oslů, samec Matěj (Roztoky u Prahy) a oslice Rozárka (zoo Kostelec na Hané), neúspěšné pokusy o potomstvo byly ukončeny úmrtím oslice při porodu v roce 2006, následně prodej osla na zámek Bon Repos v Čihadlech a ukončení chovu makedonských oslů.
napsal(a):
byl tam i obrázek těch makedonských oslíků...
jackie
napsal(a):
byl tam i obrázek těch makedonských oslíků...
No právě, jenže tohle nejsou odborné netty, ani články a na tom obrázku je stejný oslík, jako je nás Matýsek. Bohužel ani u té Zoo si nejsem jistá. Nenašla jsem tam žádnou fotografii a když si vezmu, že u nás v ZOO mají nějaké křížence poníků, kteří možná ani z dálky neviděli shetlanda a jsou vydávany za shetlandské pony, tak ani tomu bohužel nevěřím.
V odborných článcích je pouze osm druhů oslíků, ale žádný není Makedonský. Takže já tomu nevěřím a myslím si, že to je normální oslík domácí.
jackie
napsal(a):
Janí,prý tam nějáký parkovišťátko bude,radši si Káčko dej hezky abys na něj viděla,aby Ti ho někdo nečórnul-no nediv se,kdybys viděla,jakou šunku ukradli našim sousedům,to jsem úplně žasla,co se všechno krade-kdyby to aspoň bylo nějáký hezký auto,tak se nedivím,ale tohle????
maťa

napsal(a):
Holky děkuju
Arga má pravděpodobně cukrovku, způsobenou tím nádorem....alespoň už víme, kde ten nádor začal, na slinivce, tak, jak jsme předpokládali.
Dneska s tím nikdo nic už neudělá, jen dostala něco....snad inzulin? Nevím....a zítra ji čeká podrobné vyšetření, a pak verdikt a léčba? Je-li ještě možná a smyslná...?
Kdyby ta Arga byla apatická, smutná, nevrlá....ale ona ne, je veselá, žravá, poslušná, hlídá, mazlí se s kocourem, vymetá v kuchyni.....je to prostě živej pes, ne mtrvola....a utraťte takhle "živou" fenku....po 12-ti letech
Tohle je hrozný, a ještě se bojím o mamku, protože nervy s ní cloumají....jenže ona to ze sebe nedostane, furt si hraje na tvrďačku, asi by jí pomohla facka, nebo už nevím....
No nic no....du spat, ráno moudřejší večera Aspoň že ta Batulka už chodí líp, aspoň něco maličko ke štěstí
Bože a jak trapně malicherné mi teďka přijde ten včerejšek....ten Alčin výkřik kvůli jakýmsi "dětem", kterej ani nebyl určen jí.....kéž bych "takový" starosti měla furt, jen ty a ne žádné jiné, to by byl život jedna báseň
maťa
napsal(a):
Holky děkuju
Arga má pravděpodobně cukrovku, způsobenou tím nádorem....alespoň už víme, kde ten nádor začal, na slinivce, tak, jak jsme předpokládali.
Dneska s tím nikdo nic už neudělá, jen dostala něco....snad inzulin? Nevím....a zítra ji čeká podrobné vyšetření, a pak verdikt a léčba? Je-li ještě možná a smyslná...?
Kdyby ta Arga byla apatická, smutná, nevrlá....ale ona ne, je veselá, žravá, poslušná, hlídá, mazlí se s kocourem, vymetá v kuchyni.....je to prostě živej pes, ne mtrvola....a utraťte takhle "živou" fenku....po 12-ti letech
Tohle je hrozný, a ještě se bojím o mamku, protože nervy s ní cloumají....jenže ona to ze sebe nedostane, furt si hraje na tvrďačku, asi by jí pomohla facka, nebo už nevím....
No nic no....du spat, ráno moudřejší večera Aspoň že ta Batulka už chodí líp, aspoň něco maličko ke štěstí
Bože a jak trapně malicherné mi teďka přijde ten včerejšek....ten Alčin výkřik kvůli jakýmsi "dětem", kterej ani nebyl určen jí.....kéž bych "takový" starosti měla furt, jen ty a ne žádné jiné, to by byl život jedna báseň
Ahoj holkkkýý moje, tak jsem se konečně dostala k PC. Moc vás všechny zdravím. Koukám, že se máte více méně dobře, což je dobře.
Já se mám taky fajn, kluci se mají taky fajn, takže jsme všichni spokojený.
Jani, Brebča vypadá krásně a opravdu bych řekla, že něco schodila a malý kluci jsou nádherní, všici, i Jarušky koníci.
Máti, moc držím palečky aby vše dobře dopadlo
leennyy
napsal(a):
Ahoj holkkkýý moje, tak jsem se konečně dostala k PC. Moc vás všechny zdravím. Koukám, že se máte více méně dobře, což je dobře.
Já se mám taky fajn, kluci se mají taky fajn, takže jsme všichni spokojený.
Jani, Brebča vypadá krásně a opravdu bych řekla, že něco schodila a malý kluci jsou nádherní, všici, i Jarušky koníci.
Máti, moc držím palečky aby vše dobře dopadlo
A tady mi kamarádka půjčila bezudidlovku.

napsal(a):
Dobré ráno!!!!!!!!!!!!!!!
Tak jsem se po ránu potěšila pohledem na krásné fotečky!!!!!!!!! A na ty z parkuru se taky moc těším!
Včera to vedro zase bylo na zdechnutí, koně se kupodivu popásali, ale kolem 9 večer už nezabíral ani ten repelent, ty malé mušky jsou odporné. Ale vet nám tvrdil, že existuje nějaký super na krávy, tak ho asi příště zkusím! Taky jsme dostali vodičku na výplach očí a mastičku, ale tu až v krajním případě.
Taky jsem včera vyrobila 2 krát 3 litry domácí griotky , jsem zvědavá co z toho za pár měsíců bude!
No a šok večer, před dveřma nám sedělo to malé (velké) černé štěně.... tak jsem se tam s ním dlouho mazlila, dostal granulky a trošku masa.... a ráno tam pořád byl . Tak jsem ho vyfotila, nějaké fotky jsem dám a jsem strašně zvědavá, jestli někdo odhadnete, co je to za křížence, já totiž vůbec nevím! Máťo, pomoc!
Ju a večer jsem se doma bála! Něco tam pořád šramtilo, dělalo kraval... a pak jsem našla v obýváku mega kobylku! Ale ta byla! Měla tak 7 cm bez noh? No fuj, chytila jsem ji do pytlíku a vyhodila ven! No všechno mám zdokumentované, tak jdu na to,ju?

napsal(a):
Tak nejdřív můj výtvor (s pomocí taťky a mamky)

napsal(a):
Blééééé

napsal(a):
Blééééé
To byl výřez a teď real

napsal(a):
A pesan! Vůbec se mi ho teda nedařilo vyfotit, protože sebou pořád vrtěl! Tak omluvte hroznou kvalitu ...

napsal(a):
A pesan! Vůbec se mi ho teda nedařilo vyfotit, protože sebou pořád vrtěl! Tak omluvte hroznou kvalitu ...
napsal(a):
Téééda, Vendí, ty alkoholikůůůůůů!!!!!
Jé, já měla taky doma jednou saranče, na zácloně! taky tam porád chrastilo ajá vůbec nemohla zjistit, co se mi to v tý ložnici děje! Až po pár minutách pozorného naslouchání, odkud zvuky vycházejí... fůj ,tobyl šok... ale jako ty, nejdřív zdokumentovat, vyfotit, pak teprve vyhodit, haha!
Jé, Lení, jak pokračujete v obsedání??? Je Lipánek už moudřejší???
Boží, tak já teda mrknu na něco odborného ohledně těch oslíků
JO a jinak všem přeju dobré rááááánko!!!!

jackie
napsal(a):
Téééda, Vendí, ty alkoholikůůůůůů!!!!!
Jé, já měla taky doma jednou saranče, na zácloně! taky tam porád chrastilo ajá vůbec nemohla zjistit, co se mi to v tý ložnici děje! Až po pár minutách pozorného naslouchání, odkud zvuky vycházejí... fůj ,tobyl šok... ale jako ty, nejdřív zdokumentovat, vyfotit, pak teprve vyhodit, haha!
Jé, Lení, jak pokračujete v obsedání??? Je Lipánek už moudřejší???
Boží, tak já teda mrknu na něco odborného ohledně těch oslíků
JO a jinak všem přeju dobré rááááánko!!!!
Janí ahoj!!!!! To bylo saranče??????? Pomoc!!!!!!!! A ono kouše???

napsal(a):
A fotky stávkujou, takže pokračování za chvíli!

jackie
napsal(a):
Vendí, asi kouše, ale když dáš pozor, taktě nerafne
Jé, to je pesan, nějakej velikej, ne? A má bílý zadní prstíky, co? Maťa ti určitě odpoví, co by v něm mohlo být nakřížený
Ježíš, já se bojím! No ještě že už je pryč!
Je větší, ale výrazem pořád prcek, myslím že hodně vyroste.
napsal(a):
Také všem přeji krásné dobré ráno
Leni, ta bezudidlovka vypadá dobře a i mě moc zajimá, jak pokračujete v obsedání.
Vendul, jsi odvážná, protože nevím co bych s takovým obrem dělala já, nejspíš bych s ním musela vydržet dokud by nepřišel Emil, ale asi bych ho nedokázala chytit. A víš, že jsi první o kom teď vím, že dělá domácí griotku? U nás lidi spíše víno a vaječnej koňak, ale griotku ne. To bude mlsáníčko
Jé a štěnda je nějakej velikej, fešák, tak už opravdu máte pejská?
Jani, tak mi ti oslíci nedali pokoj, tak jsem napsala paní, co od ní máme Matýska, ta ví o oslíkách strašně moc věcí. Ráno už jsem měla v poště odpověď. Určitě mám pravdu v tom, že jsou to stejní oslíci, jako náš Matýsek. Pouze se rozcházíme v tom, že zatímco já si myslím, že máme oslíka domácího, tak paní mi řekla, že jsou to právě zmiňovaní osli makedonští. To je co?
Takže asi mám sama doma osla makedonského
Je toto plemeno popsáno v nějaké knize a ráda mi ji nechá přečíst.
To abych si dala inzerát, že nabízím připouštění nádherným hřebcem osla makedonským, to zní dobře.
Kuk, tak to vidíš ženská, prej osel domácí, osel makedonský jsem, tak si to koukej zapamatovat!

charliebob
napsal(a):
Leni, ta bezudidlovka vypadá dobře a i mě moc zajimá, jak pokračujete v obsedání.
Vendul, jsi odvážná, protože nevím co bych s takovým obrem dělala já, nejspíš bych s ním musela vydržet dokud by nepřišel Emil, ale asi bych ho nedokázala chytit. A víš, že jsi první o kom teď vím, že dělá domácí griotku? U nás lidi spíše víno a vaječnej koňak, ale griotku ne. To bude mlsáníčko
Jani, tak mi ti oslíci nedali pokoj, tak jsem napsala paní, co od ní máme Matýska, ta ví o oslíkách strašně moc věcí. Ráno už jsem měla v poště odpověď. Určitě mám pravdu v tom, že jsou to stejní oslíci, jako náš Matýsek. Pouze se rozcházíme v tom, že zatímco já si myslím, že máme oslíka domácího, tak paní mi řekla, že jsou to právě zmiňovaní osli makedonští. To je co?
To abych si dala inzerát, že nabízím připouštění nádherným hřebcem osla makedonským, to zní dobře.
Kuk, tak to vidíš ženská, prej osel domácí, osel makedonský jsem, tak si to koukej zapamatovat!
Ahoj Boží!!!!!!!!!
Ne, pejsek není náš, copak ho mám uvázat na řetěz? Bez toho plotu rychle uteče! Já nevím, zkusím dát asi inzerát jestli by si ho někdo nechtěl vzít, rve mi srdíčko že se tak toulá ... ale pejsků je tolik. Nebo zavolat městskou policii aby ho odvezli do útulku? Ode mě si ho ten náš útulek nevezme...
No vidíš, oslík je z Makedonie!
napsal(a):
Ahoj Boží!!!!!!!!!
Ne, pejsek není náš, copak ho mám uvázat na řetěz? Bez toho plotu rychle uteče! Já nevím, zkusím dát asi inzerát jestli by si ho někdo nechtěl vzít, rve mi srdíčko že se tak toulá ... ale pejsků je tolik. Nebo zavolat městskou policii aby ho odvezli do útulku? Ode mě si ho ten náš útulek nevezme...
Pokud ho opravdu nechcete, je jasné, že když není plot, tak by se asi opravdu toulal, tak bych asi raději zavolala tu městskou policii. Tady u nás vím, že když někdo najde toulavého pejska, tak zavolá na obec, ať se postarají. Tady městskou policii nemáme.

charliebob
napsal(a):
Pokud ho opravdu nechcete, je jasné, že když není plot, tak by se asi opravdu toulal, tak bych asi raději zavolala tu městskou policii. Tady u nás vím, že když někdo najde toulavého pejska, tak zavolá na obec, ať se postarají. Tady městskou policii nemáme.
No tady taky městská není, zkusím to pozjišťovat kdo by se o to měl postarat... je evidentní že ho někdo vyhodil z auta, na to jsou svědci, taky už se tam toulá asi týden... a nikdo se ho neujal
napsal(a):
Ahoj Boží!!!!!!!!!
Dobré ránko RAdárci,
Vendul, teda fuj, co jste to měli doma za příživníka?Já se nebojím žádné havěti, ale saranče je teda fuj fuj a prý koušou. A štěndo je krásný, já bych si ho nechala, on by si zachvilku zvyknul a viděla bys jaký by to byl věrný pejsek a pořádný hlídač
Teba Bóži, oslík Makedonský, to zní opravdu dobře, ten inzerát bych si dala a uvidíš, jak budete mít doma zachvíli zástup oslicí
No jinak obsedání postupuje pomalu, nějak se mi na něj nechce pospíchat, drandím na Bobšovi a Lipa učím pomalu. Párkrát jsem to dělala tak, že jsem mu dala senö, vzala kýbl, stoupla si na něj a na Lipa se věšel, hladila po celym těle, no, moc se mu to nelíbilo, pochodoval, ale já mu nedala pokoj, dokud se neuklidnil. Pak jsem si taky sedla na ohradu, abych byla větší než on a hladila ho, to jsem viděla na DVD Bořánka NO a předevčírem jsme šli se všema třema ven, jeli jsme bez sedla, na jednom paloučku když se koně pásli jsem řekla kamarádovi ať mě opatrně přehodí, ležela jsem na něm jak pytel, udělal pár krůčků a uklidnil se. Jenže takhle se člověk blbě udrží, tak jsem si přehodila nohu a už jsem na něm seděla, nic na to neříkal, rozejít jsem ho zatím nechtěla, aby toho na něj nebylo najednou moc. Ale byl šikulka
Bezudidlovka je bezva, ale na Lipa bych se s ní asi bála, on je takový tank, bojim se, že bych ho na ní neudržela, ale určitě jí zkusim, třeba mě Lipo překvapí a kdyby nebyl zvladatelnej, přejdu na udidlo.
leennyy
napsal(a):
Dobré ránko RAdárci,
Vendul, teda fuj, co jste to měli doma za příživníka?Já se nebojím žádné havěti, ale saranče je teda fuj fuj a prý koušou. A štěndo je krásný, já bych si ho nechala, on by si zachvilku zvyknul a viděla bys jaký by to byl věrný pejsek a pořádný hlídač
Teba Bóži, oslík Makedonský, to zní opravdu dobře, ten inzerát bych si dala a uvidíš, jak budete mít doma zachvíli zástup oslicí
No jinak obsedání postupuje pomalu, nějak se mi na něj nechce pospíchat, drandím na Bobšovi a Lipa učím pomalu. Párkrát jsem to dělala tak, že jsem mu dala senö, vzala kýbl, stoupla si na něj a na Lipa se věšel, hladila po celym těle, no, moc se mu to nelíbilo, pochodoval, ale já mu nedala pokoj, dokud se neuklidnil. Pak jsem si taky sedla na ohradu, abych byla větší než on a hladila ho, to jsem viděla na DVD Bořánka NO a předevčírem jsme šli se všema třema ven, jeli jsme bez sedla, na jednom paloučku když se koně pásli jsem řekla kamarádovi ať mě opatrně přehodí, ležela jsem na něm jak pytel, udělal pár krůčků a uklidnil se. Jenže takhle se člověk blbě udrží, tak jsem si přehodila nohu a už jsem na něm seděla, nic na to neříkal, rozejít jsem ho zatím nechtěla, aby toho na něj nebylo najednou moc. Ale byl šikulka
Bezudidlovka je bezva, ale na Lipa bych se s ní asi bála, on je takový tank, bojim se, že bych ho na ní neudržela, ale určitě jí zkusim, třeba mě Lipo překvapí a kdyby nebyl zvladatelnej, přejdu na udidlo.
Holky, ono to s tím útulkem není zas tak jednoduchý. Já se bavila s chlapem z vesnice co je v představenstvu obce a on mi řekl, že když zavolají do útulku a oni si pro pejska zajedou, musí obec platit jeho pobyt v útulku, než si ho někdo vezme a to prý jde i do desetitisíců. Proto to prý někdo dělá tak, že radši psa odstraní, zakopou ho a je po starostech
charliebob
napsal(a):
Haha, Boží, máš oslíka MAKEDONSKÉHO, joooo???? Takže v ZOO Vyškov měli pravdu, hihihi!!! To je teda góóól!!!! A chudáka Matýska jste přejmenovali na domácího!!! No to teď budou kšefty s tím připouštěním, haha!
charliebob
napsal(a):
Ahoj holky. Moc se omlouvám,ale vůbec nestíhám, takže mi hrozně chybíte a vůbec nevím co se děje, ale práce je moc
Jen co jsem v rychlosti stíhla je to co se včera přihodilo Mátě a pak to s Arguškou. Máťo jsi skvělá, že si té paní pomohla.Málo kdo v dnešní době bere ohledy na druhé,ale ty jo jsi fakt moc hodná.
A s tou Arguškou mě to moc mrzí,a držím Vám vše co mám aby to dopadlo dobře..
A jinak chci pochválit všem Vaš úžasný fotečky...
Jo a psala jsem včera Lenče, jak válčí s Tomíkem a prý dobře. Tak z toho mám radost. Pořád na ně myslím. Lenka má dovču a tak dělají sena a podobně. Docela ji lituji v takovémle hycu být v traktoru celý dny.
Doufám, že dneska to bude v práci už lepší a já si s vámi pokecám.
Jo a poslal jsem zase pár mailíků,když už nic jiného
Tak se mějte moc krásně děvčátka a Juro
leennyy
napsal(a):
Holky, ono to s tím útulkem není zas tak jednoduchý. Já se bavila s chlapem z vesnice co je v představenstvu obce a on mi řekl, že když zavolají do útulku a oni si pro pejska zajedou, musí obec platit jeho pobyt v útulku, než si ho někdo vezme a to prý jde i do desetitisíců. Proto to prý někdo dělá tak, že radši psa odstraní, zakopou ho a je po starostech
Ten prst na horu byl překlep , mělo tam být
jackie
napsal(a):
Haha, Boží, máš oslíka MAKEDONSKÉHO, joooo???? Takže v ZOO Vyškov měli pravdu, hihihi!!! To je teda góóól!!!! A chudáka Matýska jste přejmenovali na domácího!!! No to teď budou kšefty s tím připouštěním, haha!
Jani, vlastně je to jedno a to samé, akorát tomu každý říká jinak. Prostě je v těch oslíkách guláš.
Vendul, tak to je docela blbé, to vám asi nakonec opravdu zůstane. Pokud je to takhle, tak bych se i bála ho na tu obec odvést.
charliebob
napsal(a):
Jani, vlastně je to jedno a to samé, akorát tomu každý říká jinak. Prostě je v těch oslíkách guláš.
Vendul, tak to je docela blbé, to vám asi nakonec opravdu zůstane. Pokud je to takhle, tak bych se i bála ho na tu obec odvést.
Jé, teď jsem si všimla, že to psala Lenka a ne Vendul. Už to zase pěkně motám. Ostuda jsem.

charliebob
napsal(a):
Jé, teď jsem si všimla, že to psala Lenka a ne Vendul. Už to zase pěkně motám. Ostuda jsem.
No jo, to by si chudáček nazasloužil... uvidíme co vymyslíme.