Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.7.2007 20:08

Chtěla jsem se zeptat jestli je pravda že když můj koník v mé přítomnosti zívá že mi tím dává najevo že je rád v mé přítomnosti? Je to pravda nebo jsem jen někde slyšela nějakou blbůstku?

18.7.2007 20:09

dzinecek napsal(a):
Chtěla jsem se zeptat jestli je pravda že když můj koník v mé přítomnosti zívá že mi tím dává najevo že je rád v mé přítomnosti? Je to pravda nebo jsem jen někde slyšela nějakou blbůstku?

Čauky Miško....já to slyšela taky,je uvolněný,cítí se v bezpečí

18.7.2007 20:13

junka napsal(a):
Čauky Miško....já to slyšela taky,je uvolněný,cítí se v bezpečí

Jj díky moc.. já to taky právě jen slyšela, ale nevěděla jsem ¨jestli je to pravda.

18.7.2007 21:12

dzinecek napsal(a):
Jj díky moc.. já to taky právě jen slyšela, ale nevěděla jsem ¨jestli je to pravda.

Jééé to jsem nikdy neslyšela, myslela jsem že je ze mě unuděný ten můj zívá skoro pořád když jsem sním:D

18.7.2007 21:32

lexe napsal(a):
Jééé to jsem nikdy neslyšela, myslela jsem že je ze mě unuděný ten můj zívá skoro pořád když jsem sním:D

Já jsem to věděla jenže on mi nikdy nezýval až dneska!

18.7.2007 21:32

lexe napsal(a):

Ahojky, holky psala jsem o tom v diskuzi "líný koník - jak na aktivitu :-)"tam je to více rozepsané

18.7.2007 21:33

eowyn napsal(a):
Ahojky, holky psala jsem o tom v diskuzi "líný koník - jak na aktivitu :-)"tam je to více rozepsané

jj díky moc

18.7.2007 21:37

dzinecek napsal(a):
jj díky moc

Já jsem to tam nenašala nebylo to někde jinde?

18.7.2007 21:59

dzinecek napsal(a):
Já jsem to tam nenašala nebylo to někde jinde?

já jsem četla,že když kůň zívá tak ho nudí práce a nebo to může být i zdravotní problém,ale jaký si už nepamatuji

Přidejte reakci

Přidat smajlík