Rada starších v dobrém i ve zlém..174

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.7.2007 11:44

proxima napsal(a):

Eví to je krásný název !
Psali jsme Ti s Jaruškou že Vám to s Vaneskou sluší!!!!!!!!!!!!!!!

25.7.2007 11:44

proxima napsal(a):

Máš umytej nos Wičákůůůů???

25.7.2007 11:45

proxima napsal(a):

Eví tak Vy to máte s Jurkou tak rozdělené? Ty máš Vanesku a Jiřík Wiči?

25.7.2007 11:45

proxima napsal(a):

Pooomoooc já chci prýýýč....tudy nééé....

25.7.2007 11:46

proxima napsal(a):
Pooomoooc já chci prýýýč....tudy nééé....

...tudy taky nééé...

25.7.2007 11:47

proxima napsal(a):
...tudy taky nééé...

....aa povedlo sééé-jupíííí

25.7.2007 11:48

proxima napsal(a):
...tudy taky nééé...

Evíí,Wiči je taky strašně pěkná,mocinky,a to ještě není hotová,až nasvalí,to bude teprve děěělóó!!!!!

25.7.2007 11:48

proxima napsal(a):
....aa povedlo sééé-jupíííí

....a naše stádečko....zazvonil zvonec a pohajdy je konééc!!!

25.7.2007 11:50

jaruska napsal(a):
Evíí,Wiči je taky strašně pěkná,mocinky,a to ještě není hotová,až nasvalí,to bude teprve děěělóó!!!!!

Hele,jak se pracuje u nááás,hihi!!!!

25.7.2007 11:51

jaruska napsal(a):

Hojky moc děkuji za pochvalu,ale sedim na ní jako jelito a zatím musím na angličanovi..wejda totiž neunesuu...Néé,unesu,ale já mám anglické ráda-tak až si teď budu pořizovat,tak chci neco mezi anglií a westernem...
Jarů a wičák bude fakt asi macek-jen se bojíme o ty její brdlavky...tyhle koníci jsou hory masa na teňoučkých nožkách...

25.7.2007 11:52

jaruska napsal(a):
Hele,jak se pracuje u nááás,hihi!!!!

Halóóó,Bóóbikáááá, vstávámééééé!!!!!

25.7.2007 11:53

proxima napsal(a):
Hojky moc děkuji za pochvalu,ale sedim na ní jako jelito a zatím musím na angličanovi..wejda totiž neunesuu...Néé,unesu,ale já mám anglické ráda-tak až si teď budu pořizovat,tak chci neco mezi anglií a westernem...
Jarů a wičák bude fakt asi macek-jen se bojíme o ty její brdlavky...tyhle koníci jsou hory masa na teňoučkých nožkách...

Ale houby jelito!!!!!!!!!!!!!! To jsi teda ještě neviděla JELITO!!!!!!!!!!!!!!
Evíku máte nějaký program na víkend? Děje se někde něco?

25.7.2007 11:53

jaruska napsal(a):
Halóóó,Bóóbikáááá, vstávámééééé!!!!!

Jaruš, nebuď ho, já mu tak závidím!

25.7.2007 11:54

proxima napsal(a):

Vendí tak tak.Zatím já Vanesku a Jurka Penny,pak já Vanesku a Jurka Wiči..
Myslím že je to přesně tak jak má být...Jurka musí mít koně flegmoše-on nesnáší takové ty roztěkané koně co na všechno čučí a funí...to mě zase nevadí...Wičák je flegmoš až moc-to bude dvojkaA VAnesa je zase dost citlivá ,takže snad jí nezkazím...
Jaru u nás se taky tak pracuje,včera bayla vyjímkaTeď jsou zrovna navolno na loce bez ohrady,tak lítají sem tam

25.7.2007 11:54

proxima napsal(a):

Nebudeme vstávááát,bábo!!Lehni si taky,nééé?????

No tak jóó......

25.7.2007 11:56

proxima napsal(a):
Myslím že je to přesně tak jak má být...Jurka musí mít koně flegmoše-on nesnáší takové ty roztěkané koně co na všechno čučí a funí...to mě zase nevadí...Wičák je flegmoš až moc-to bude dvojkaA VAnesa je zase dost citlivá ,takže snad jí nezkazím...
Jaru u nás se taky tak pracuje,včera bayla vyjímkaTeď jsou zrovna navolno na loce bez ohrady,tak lítají sem tam

Hm, já taky měla v plánu já Zulka a Jirka Emí, no nějak nám to nevyšlo . On by chtěl Zulku, ale Zulku se zdravýma nohama! Holky, koupím 4 zdravé nohy!!!!!

25.7.2007 11:57

proxima napsal(a):

Vendi děje,děje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oba tři dny od pátka do neděle je v Rožnově Wooden T.-Finále-tož to jsou westernové závody-a hraje se tam o sedlo-diváci-Zajace.Přijedete se juknout???

jaruska napsal(a):

No tak jóó......

Hm, tak už Vám závidím všem

proxima napsal(a):

jee ja furt obnovuju starou diskusi a ona uz je nova:-))

25.7.2007 11:58

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Hm, tak už Vám závidím všem

Jarůů,to je moc pěkné!!!!!Koukám že si z tebe moc nedělají

25.7.2007 11:58

proxima napsal(a):
Vendi děje,děje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oba tři dny od pátka do neděle je v Rožnově Wooden T.-Finále-tož to jsou westernové závody-a hraje se tam o sedlo-diváci-Zajace.Přijedete se juknout???

No zkusím to navrhnout, ale v sobotu je nějaký motosraz, tak že by v neděli? No uvidím co kobyla, aby vůbec zbyly nějaké kačky..... ale o sedlo se hraje v sobotu večer, ne? V té jako noční show?

25.7.2007 11:59

hanzy napsal(a):

Já letím na obýdek!!!!!!!! Už mám hlad jako vlk!

25.7.2007 12:00

hanzy napsal(a):

Vendí,aktuální foto-já nevím ty zvířata se mají.....

25.7.2007 12:01

jaruska napsal(a):

No tak jóó......

Nakazili tím chrápáním i Jarušku...

25.7.2007 12:01

No zkusím to navrhnout, ale v sobotu je nějaký motosraz, tak že by v neděli? No uvidím co kobyla, aby vůbec zbyly nějaké kačky..... ale o sedlo se hraje v sobotu večer, ne? V té jako noční show?

to sedlo tam jedu vyhrat ja:-) Takze nemusite jezdit

25.7.2007 12:02

proxima napsal(a):

No o sedlo se bude asi hrát v sobotu večer-ale jestli je tam nějaká show,to nevím.Jen vím že se už těším a beru foťák!!!!!!!!!!!!!!!§§

25.7.2007 12:02

Já letím na obýdek!!!!!!!! Už mám hlad jako vlk!

Dobrou chuť a slinu

25.7.2007 12:03

hanzy napsal(a):
to sedlo tam jedu vyhrat ja:-) Takze nemusite jezdit

Ne ne,to je omyl-jááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

25.7.2007 12:04

proxima napsal(a):

Pohled z očí do očí....

25.7.2007 12:07

jaruska napsal(a):
Pohled z očí do očí....

Holkýýý,já bych Vám tak moooooooc přála některý vyhráát to sedlo!!!!!!!
Lenoši ochrápaní vstávat prostě nebudou a nebudooou.....

25.7.2007 12:11

jaruska napsal(a):
Pohled z očí do očí....

Mlask !!!!!

25.7.2007 12:11

jaruska napsal(a):
Holkýýý,já bych Vám tak moooooooc přála některý vyhráát to sedlo!!!!!!!
Lenoši ochrápaní vstávat prostě nebudou a nebudooou.....

Jsi hodná Jaruško-budeme se snažit ho vyhrát:-)))Hned bych ho dala pryč a koupila si za něj turistu a brašničkyJá na ty reiningové lopaty nejsem
Moc roztomilé fotečký-to je jak písničce-"ještě spí a spí a spí zámek růžový.....

25.7.2007 12:15

proxima napsal(a):
Jsi hodná Jaruško-budeme se snažit ho vyhrát:-)))Hned bych ho dala pryč a koupila si za něj turistu a brašničkyJá na ty reiningové lopaty nejsem
Moc roztomilé fotečký-to je jak písničce-"ještě spí a spí a spí zámek růžový.....

Evíí,děkujeme!!!
No,máš pravdu,taky bych to sedlo prodala a koupila si něco,co potřebuju pro svoje účely,a vono má cenu tak 40 tisíc,viď,nemáš přehled?To už by bylo velice slušně vybavený turisedlo komplet se vším všudy,i se satelitní navigací!!!!!

25.7.2007 12:18

jaruska napsal(a):
Mlask !!!!!

Zdarec, pokud vim, tak finale Wooden trophy je jen v nedeli:
Losování sedla pro diváky od firmy Sedlářství Zajac v neděli na Finále WT 29. 7.
Ostatni dny je tohle:
přehled závodů:

27.7. dopoledne WRC „A“ mládež, odpoledne ČJF

28.7 WRC „A“ dospělí

29.7. Finále Wooden Trophy

25.7.2007 12:19

jaruska napsal(a):
Mlask !!!!!

Tak tak-má honotu tak 35tis určitě a já zase určitě vím že nebudu jezdit reining,tak bych si koupila toho turistu s výbavou..jé to by byla paráda!!!Ale já si ho koupím stejně-asi už jsem se rozhodla těším

25.7.2007 12:26

peggiska napsal(a):
Zdarec, pokud vim, tak finale Wooden trophy je jen v nedeli:
Losování sedla pro diváky od firmy Sedlářství Zajac v neděli na Finále WT 29. 7.
Ostatni dny je tohle:
přehled závodů:

27.7. dopoledne WRC „A“ mládež, odpoledne ČJF

28.7 WRC „A“ dospělí

29.7. Finále Wooden Trophy

Aaaahááááá!!!!Tak děkujeméé!!!!
Vendi tak můžeš jet pro sedlo!!!

25.7.2007 12:45

proxima napsal(a):
Tak tak-má honotu tak 35tis určitě a já zase určitě vím že nebudu jezdit reining,tak bych si koupila toho turistu s výbavou..jé to by byla paráda!!!Ale já si ho koupím stejně-asi už jsem se rozhodla těším

holky krásné fotečky. Evi krásně vám to s Vaneskou jde, já už se taky těším až si zase sednu konečně na Jesiku.
Ale dřív možná přijdu o nervy, já už fakt nemužu, v práci to je čim dál tim horší, samé hádky pomluvy a navíc rozbroje které končí pomluvama u šéfa a na to já už nemám sílu a nejhorší je n atom že to jde vše na mě a proti mě. Aspon že mi ty koníci pak dokážou zvednout náladu, jinak nevím kde bych asi byla....

25.7.2007 12:51

dolinka napsal(a):
holky krásné fotečky. Evi krásně vám to s Vaneskou jde, já už se taky těším až si zase sednu konečně na Jesiku.
Ale dřív možná přijdu o nervy, já už fakt nemužu, v práci to je čim dál tim horší, samé hádky pomluvy a navíc rozbroje které končí pomluvama u šéfa a na to já už nemám sílu a nejhorší je n atom že to jde vše na mě a proti mě. Aspon že mi ty koníci pak dokážou zvednout náladu, jinak nevím kde bych asi byla....

Pavli a nemáš nějaký časový plán? Nebo kde to najít? Díky!

Evi sedlo by se mi děsně hodilo

Leni, to je děs teda v takovém kolektivu.... vydrž a nedej se!

25.7.2007 12:55

Myslim, ze casovy plan nema. Je to z mailu, ktery mi take preposilala. (ted ho tu bohuzel nemam-mam ho doma). O moc vic tam toho nebylo.. (pokud si dobre pamatuju)

25.7.2007 12:56

Vendy, držím ale nějak už to nejde, dřív jsem se do práce i těšila ale ted mám každé ráno hruzu tam jít.

Teda kdyby to nebylo tak daleko tak si taky pojedu vyhrát sedlo

25.7.2007 12:59

dolinka napsal(a):
Vendy, držím ale nějak už to nejde, dřív jsem se do práce i těšila ale ted mám každé ráno hruzu tam jít.

Teda kdyby to nebylo tak daleko tak si taky pojedu vyhrát sedlo

Leni to jsem taky zažila, moc velký kolektiv a to pak rychle vznikaly pomluvy, ještě 2 směny... nevím co Ti poradit, já bych si to teda asi natvrdo vyříkala se šéfem, ať si ujasníte situaci. Vím, šéf je cholerik... tak v nějaké vhodné době.... no a nebo hledat jinou práci....

25.7.2007 13:16

Leni to jsem taky zažila, moc velký kolektiv a to pak rychle vznikaly pomluvy, ještě 2 směny... nevím co Ti poradit, já bych si to teda asi natvrdo vyříkala se šéfem, ať si ujasníte situaci. Vím, šéf je cholerik... tak v nějaké vhodné době.... no a nebo hledat jinou práci....

nejhorší je že ty rozbroje dělá jeden dědek kterej si asi myslí že má právo o mě rozhodovat a sledovat mě a do všeho mi kecat, ale to se splete a pak je zle, navíc šéf je z každým kamarád, navic na dilně s nima chodí kouřit takže my z kanceláří děláme vše špatně, no nechci se víc rozčilovat, cokoliv řeknu tak šéfa to nezajíma, máme se dohodnout mezi se sebou, je krásně vidět jak mužský drží při sobě aspon že ty co dělají se mnou jsou při mě ,jinak už fak nevím.
Tak já zase končím, dědek tady okolo mě pobíhá, sválně aby zjistil co dělám a jestli zase náhodou nesedím na netu. Zatím papa

25.7.2007 13:43

dolinka napsal(a):
nejhorší je že ty rozbroje dělá jeden dědek kterej si asi myslí že má právo o mě rozhodovat a sledovat mě a do všeho mi kecat, ale to se splete a pak je zle, navíc šéf je z každým kamarád, navic na dilně s nima chodí kouřit takže my z kanceláří děláme vše špatně, no nechci se víc rozčilovat, cokoliv řeknu tak šéfa to nezajíma, máme se dohodnout mezi se sebou, je krásně vidět jak mužský drží při sobě aspon že ty co dělají se mnou jsou při mě ,jinak už fak nevím.
Tak já zase končím, dědek tady okolo mě pobíhá, sválně aby zjistil co dělám a jestli zase náhodou nesedím na netu. Zatím papa

Tak to ti Leni nezávidím...to je hnus.A kdyby sis časem hledala novou práci,tak můžeš mít koníky tam kde je máš,anebo je tam máš jen proto že tam děláš??To by bylo blbé

Holky nevíte-dělám nějaké zapékané brambory s cibulí a uzeným a sejrem a je tam napsané že zalít mlíkem..to tam mam fakt nalít mlíko?A kolik do pekáče??Nějak mě to s tímm uzeným neladí..aby jsme se nepokakaliStačí že jsem si uřízla kus kůže na prstůůů-aůůů.

25.7.2007 13:47

proxima napsal(a):
Tak to ti Leni nezávidím...to je hnus.A kdyby sis časem hledala novou práci,tak můžeš mít koníky tam kde je máš,anebo je tam máš jen proto že tam děláš??To by bylo blbé

Holky nevíte-dělám nějaké zapékané brambory s cibulí a uzeným a sejrem a je tam napsané že zalít mlíkem..to tam mam fakt nalít mlíko?A kolik do pekáče??Nějak mě to s tímm uzeným neladí..aby jsme se nepokakaliStačí že jsem si uřízla kus kůže na prstůůů-aůůů.

Eví, já zalívám jedině smetanou s vajčkem, ale s mlíkem? To teda neznám. Leda trošku mlíčka s vajčkem. Ale nejsem zkušená kuchařka, předem upozorňuji!!!!!!!!!!

25.7.2007 13:50

dolinka napsal(a):

Tak bych se asi Leni pustila do toho dědka o co mu jako jde.... Já bych se nedala vyštvat, třeba si to vyříkáte a bude to. Možná se mi to dobře mluví, ale neznám ho ani tu situaci... budu Ti držet pěstičky ať máš brzo klid!!!

25.7.2007 13:52

Eví, já zalívám jedině smetanou s vajčkem, ale s mlíkem? To teda neznám. Leda trošku mlíčka s vajčkem. Ale nejsem zkušená kuchařka, předem upozorňuji!!!!!!!!!!

ma mamka taky dava smetanu:-) trochu smetany

25.7.2007 13:52

Tak bych se asi Leni pustila do toho dědka o co mu jako jde.... Já bych se nedala vyštvat, třeba si to vyříkáte a bude to. Možná se mi to dobře mluví, ale neznám ho ani tu situaci... budu Ti držet pěstičky ať máš brzo klid!!!

Tak jo,díky,dám trochu mlíka s vejcem-a trochu je co??Jako aby to v tom plavalo??

25.7.2007 13:53

Raďáci, já se s Váma dneska loučím, jdu léčit maroda..... ach jo, už teď mám žaludeční nevolnosti a to jsem doma ještě nebyla... jediná "radost" je ta, že asi dneska odvezeme ty mrňousky kočičí do útulku kde se o ně postarají a najdou jim páníčky.... tak zase zítra ahoj...

25.7.2007 13:54

proxima napsal(a):
Tak jo,díky,dám trochu mlíka s vejcem-a trochu je co??Jako aby to v tom plavalo??

No přiměřeně, záleží kolik těch brambor máš. Já dávám 4 vajčka a 2 kelímky takže je to tak, že horní brambory jsou vidět, ty vykukují jako ostrůvky

25.7.2007 13:58

Raďáci, já se s Váma dneska loučím, jdu léčit maroda..... ach jo, už teď mám žaludeční nevolnosti a to jsem doma ještě nebyla... jediná "radost" je ta, že asi dneska odvezeme ty mrňousky kočičí do útulku kde se o ně postarají a najdou jim páníčky.... tak zase zítra ahoj...

Tak děkjí a ahoj Vendí a držíme palce ať to není tak zlé,jak to vypadá !!
A neřikej že tě bolí žaludek,nebo ti dám ochutnat ty brambory a to tě teprve začne bolet
A hooooj!!!

25.7.2007 13:59

proxima napsal(a):
Tak děkjí a ahoj Vendí a držíme palce ať to není tak zlé,jak to vypadá !!
A neřikej že tě bolí žaludek,nebo ti dám ochutnat ty brambory a to tě teprve začne bolet
A hooooj!!!

Díky Evi.... já myslím že je to zlé, Zulka prý dopoledne proležela....
A brambory bych si klidně dala Pa

25.7.2007 15:29

Díky Evi.... já myslím že je to zlé, Zulka prý dopoledne proležela....
A brambory bych si klidně dala Pa

Jojo, plan mam taky. Jinak uz by mely byt i propozice na webu:
www.ranch-valassko.cz

Takze asi nas vsechny zajima hlavne nedele. A sedlo by se myslim hodilo kazdemu.
Časový program :
8,00 Prezentace jezdců
9,00 421 Trail Open
10,30 411 Western Pleasure Open
11,10 231 Western Horsemanship

12,00 OBĚD

13,00 301 Reining mládež
13,50 401 F Free Style Reining
15,00 401 Reining Open
16,20 Slavnostní nástup
16,40 Losování sedla a dalších hodnotných cen firmy Sedlářství Zajac

25.7.2007 15:31

peggiska napsal(a):
www.ranch-valassko.cz

Takze asi nas vsechny zajima hlavne nedele. A sedlo by se myslim hodilo kazdemu.
Časový program :
8,00 Prezentace jezdců
9,00 421 Trail Open

12,00 OBĚD

13,00 301 Reining mládež
15,00 401 Reining Open
16,20 Slavnostní nástup

Takze kolik se nas v nedeli sejde???

Taaaak a ja si vas jdu konecne zase po par dnech precist. Vubec nestiham. Proste u me uz se to stava klasikou.

25.7.2007 16:12

peggiska napsal(a):
www.ranch-valassko.cz

Časový program :
8,00 Prezentace jezdců
9,00 421 Trail Open

12,00 OBĚD

13,00 301 Reining mládež
15,00 401 Reining Open
16,20 Slavnostní nástup

ty jo, tak ja jsem tak mystifikovala?:-) jezis to je videt jak pozorne jsem ten mail cetla

25.7.2007 16:20

proxima napsal(a):

Holkýý,tak pevně doufám a věěřím,že sedýlko některá z Vás vyhraje,budu na Vás v neděli myslet a v duchu Vám sedýlko přát!!!!!

25.7.2007 16:22

jaruska napsal(a):
Holkýý,tak pevně doufám a věěřím,že sedýlko některá z Vás vyhraje,budu na Vás v neděli myslet a v duchu Vám sedýlko přát!!!!!

A doufám,že se pak sedýlkem hezky pochlubítéééé !!!!!!!

25.7.2007 16:28

jaruska napsal(a):
A doufám,že se pak sedýlkem hezky pochlubítéééé !!!!!!!

Ahoj! Teda nechci se vám tady plést, pouze jsem nakoukla (čekám na veta), jen jsem vám chtěla napsat svůj zážitek se sedýlkem z Wooden Trophy!
Já od předloňska si už nekupuji slosovatelný lístek! Si představte, že jsme přišli s tátou na finále a stáli u pokladny...pustila jsem jednu holčinu před sebou, jelikož můj drahý tatík se zakecal....

Pointa?

Odpoledne losování a hádejte co se stalo! Mě málem omyli!!!! To sedlo vyhrála ta holčina co jsem ji pustila!!!! To sedlo mělo být moje!!!!

Dobré, co?

Takže já už radši žádné slosovatelné lístky nechci, tenkrát mě málem trefil šlak!..doma koně a o jedno číslo jsem si prošvihla sedlo

tak kecejte dál, nebudu se tady motat..hezký den

Jo, jinak Eví, tady je u vás za kopcem takový povichr? Nás tady málem odneslo!

25.7.2007 16:30

lucky napsal(a):
Ahoj! Teda nechci se vám tady plést, pouze jsem nakoukla (čekám na veta), jen jsem vám chtěla napsat svůj zážitek se sedýlkem z Wooden Trophy!
Já od předloňska si už nekupuji slosovatelný lístek! Si představte, že jsme přišli s tátou na finále a stáli u pokladny...pustila jsem jednu holčinu před sebou, jelikož můj drahý tatík se zakecal....

Pointa?

Odpoledne losování a hádejte co se stalo! Mě málem omyli!!!! To sedlo vyhrála ta holčina co jsem ji pustila!!!! To sedlo mělo být moje!!!!

Dobré, co?

Takže já už radši žádné slosovatelné lístky nechci, tenkrát mě málem trefil šlak!..doma koně a o jedno číslo jsem si prošvihla sedlo

Téééda,Lucky,to muselo ale fakt naštvat,sakra práce,a pak že jsou drbny jen ženský,co?????

25.7.2007 16:32

lucky napsal(a):

Pointa?

Dobré, co?

tak to je dobra smula!

25.7.2007 16:45

hanzy napsal(a):
tak to je dobra smula!

No jo, prostě mě se nemůže poštěstit něco vyhrát, že.... Já už tenkrát sice měla doma čerstvě nové sedlo (a hezčí), no ale řekněte, kdo by nebral zadara druhé, že. Stejně bych ho asi prodala nebo si v té ceně nechala ušít na Usu (nehodí se pro ni sedlo na QH) jiné, ale prostě ta smůla! Tááák blízko!

25.7.2007 16:58

lucky napsal(a):
No jo, prostě mě se nemůže poštěstit něco vyhrát, že.... Já už tenkrát sice měla doma čerstvě nové sedlo (a hezčí), no ale řekněte, kdo by nebral zadara druhé, že. Stejně bych ho asi prodala nebo si v té ceně nechala ušít na Usu (nehodí se pro ni sedlo na QH) jiné, ale prostě ta smůla! Tááák blízko!

Lucko,ale Ty už jsi vyhrála!!!!Usinku přece!!!!

25.7.2007 17:47

jaruska napsal(a):
Lucko,ale Ty už jsi vyhrála!!!!Usinku přece!!!!

No jo, díky, to jo..i když momentálně mám plnou hlavu starostí

25.7.2007 20:12

proxima napsal(a):

Všechny vás moc zdravím!!! Asi tu nikdo nejste, takhle navečer mám skoro vždy smůlu, jsem tu sama, búúúúú!!!
Vendulko, je mi to moc líto, že Zulka opět takhle marodí, doufám, že vám vet dá něco pořádnýho, aby se jí nožka zas pořádně zahojila. A Zahirek je doufám už v pohodě? Je to trdlo, viď? Tak moc držím palečky!!!!
Eví, moc ti to na Vanesce sluší, proč myslíš, že tam hrozněsedíš? Mně se to líbí, vypadáte obě skvěle, co se ti nelíbí? Vaneska je pořízek, ta když se rozparádí, to musí být přímo vichřice, co? Haha a Wičák nerada práci a pohyb, jo? TO mi někoho připomínáááááá!!! No jasně, Angieho! Dneska jsem mu šla mazat podlomy, pěkně s připravenou ohlávkou, protože mi chce před touto procedurou utýct, když ho chytím, tak by mě nejradši nakopal, ty podlomy ho bolí. No ale on zrovna spal, takže jsem čekala, co bude, až uvidí mastičku... no jasně, zůstal ležet! Radši přežil to utrpení vleže, než aby se pohnul .
Jé a jakpak cestuje Boženka a její rodinka s tím evropským cestovatelem? Jsem hrozně zvědavá na zprávy z výpravy

25.7.2007 20:13

proxima napsal(a):

naši dva strýčkové

25.7.2007 20:15

proxima napsal(a):

Jo a Vilda už vyfasoval novou ohlávku, ta pro mimina už mu byla jen tak tak, ale tahle taky už moc rezervy nemá, za pár týdnů poběžím do krámu pro velikost "1"'!!!!!

25.7.2007 20:15

proxima napsal(a):

Brebče naštěstí už hlava neroste ... teda aspoň doufám

25.7.2007 20:53

jackie napsal(a):
Brebče naštěstí už hlava neroste ... teda aspoň doufám

Hm, koukám,že asi všichni spíte, jak Jaruščini koníci... tak já jdu taky, mám toho dneska dost. A zítra brzo ráno razíme na vandr, takže v pátek večer se s vámi těším nashledanoouuuuu!!!!

25.7.2007 22:13

jackie napsal(a):
Hm, koukám,že asi všichni spíte, jak Jaruščini koníci... tak já jdu taky, mám toho dneska dost. A zítra brzo ráno razíme na vandr, takže v pátek večer se s vámi těším nashledanoouuuuu!!!!

Ahoj holký, moc vás všechny zdravim, bohužel se sem dřív nedostanu, tak se vám alespoň pochlubim, někdo tu radost se mnou sdílet musí
Radárci, já mám tak báječný koně. To samozřejmě všichni víte , ale Lipo mi dělá hroznou radost.
O víkendu jsem jezdila po poli na Lipovi, bez sedla a na bezudidlovce. petr mi dělal jističe. Držel Lipa na propnutym vodítku, kdyby jsem náhodou spadla, tak aby neutekl. NO ze začátku se kroutil, netušil co se po něm chce, ale pak už byl v pohodě. Byli jsme venku asi 15min. Krásně zastavoval i se rozcházel na jemnou pobídku. Nebojte, samozřejmě jsem ho měla několikrát v ohradě, jinak bych si ven netroufla. No a včera jsem s nim šla na prochajdu do lesa. Kličkovali jsme mezi stromy, na hlas zastavovali a rozcházeli, blbli spolu. No a pak mi to nedalo, provlíkla jsem si lonž, vlezla na pařez, vyskočila na Lipa, ani se prďolka nepohnul. Tak jsme spolu courali po lese, zastavovali, rozcházeli, zatáčeli, chtěl žrát větvičky, tak jsem ho jednou upozornila, že to teda ne a pak stačilo říct "nnéé" a nekousl si ani jednou. Tak jsme v pořádku dojeli domu. Je fakt úžasnej, ničeho se nebojí, v žádné situaci nepanikaří, šli jsme v těsné blízkosti traktoru , který se zrovna otáčel s radlicí, Lipo nic Krásně na tu bezudidlovku reaguje. I Bobeš. Mam možnost ji od kamarádky koupit, chce za ní 1350,- přesně tolik, na kolik jí vyšla výroba, oni se totiž u nás neprodávaj, buďto se musí vyrobit nebo se snad dá objednat z Ameriky. Tak do ní asi půjdu, je to fakt supr věc.

25.7.2007 22:17

leennyy napsal(a):
Ahoj holký, moc vás všechny zdravim, bohužel se sem dřív nedostanu, tak se vám alespoň pochlubim, někdo tu radost se mnou sdílet musí
Radárci, já mám tak báječný koně. To samozřejmě všichni víte , ale Lipo mi dělá hroznou radost.
O víkendu jsem jezdila po poli na Lipovi, bez sedla a na bezudidlovce. petr mi dělal jističe. Držel Lipa na propnutym vodítku, kdyby jsem náhodou spadla, tak aby neutekl. NO ze začátku se kroutil, netušil co se po něm chce, ale pak už byl v pohodě. Byli jsme venku asi 15min. Krásně zastavoval i se rozcházel na jemnou pobídku. Nebojte, samozřejmě jsem ho měla několikrát v ohradě, jinak bych si ven netroufla. No a včera jsem s nim šla na prochajdu do lesa. Kličkovali jsme mezi stromy, na hlas zastavovali a rozcházeli, blbli spolu. No a pak mi to nedalo, provlíkla jsem si lonž, vlezla na pařez, vyskočila na Lipa, ani se prďolka nepohnul. Tak jsme spolu courali po lese, zastavovali, rozcházeli, zatáčeli, chtěl žrát větvičky, tak jsem ho jednou upozornila, že to teda ne a pak stačilo říct "nnéé" a nekousl si ani jednou. Tak jsme v pořádku dojeli domu. Je fakt úžasnej, ničeho se nebojí, v žádné situaci nepanikaří, šli jsme v těsné blízkosti traktoru , který se zrovna otáčel s radlicí, Lipo nic Krásně na tu bezudidlovku reaguje. I Bobeš. Mam možnost ji od kamarádky koupit, chce za ní 1350,- přesně tolik, na kolik jí vyšla výroba, oni se totiž u nás neprodávaj, buďto se musí vyrobit nebo se snad dá objednat z Ameriky. Tak do ní asi půjdu, je to fakt supr věc.

Fotečky z dneška. Lipo byl za odměnu venku na volno, lítal jak splašenej, vyhazoval, krásně vybíhal kopečky. Bohužel v běhu jsem ho nestihla vyfotit ani jednou, tak to vypadá, že jeho jedinou činností je žraní

25.7.2007 22:20

leennyy napsal(a):
Fotečky z dneška. Lipo byl za odměnu venku na volno, lítal jak splašenej, vyhazoval, krásně vybíhal kopečky. Bohužel v běhu jsem ho nestihla vyfotit ani jednou, tak to vypadá, že jeho jedinou činností je žraní

25.7.2007 22:22

leennyy napsal(a):

a tady slíbenej náhubek. Normálně už mi pár lidí nezávisle po sobě řeklo, že Bobeš zhubnul. No, ještě aby ne, chodí ven 5x týdně, žere omezeně s náhubkem, to přeci musí být někde vidět

25.7.2007 22:22

leennyy napsal(a):
a tady slíbenej náhubek. Normálně už mi pár lidí nezávisle po sobě řeklo, že Bobeš zhubnul. No, ještě aby ne, chodí ven 5x týdně, žere omezeně s náhubkem, to přeci musí být někde vidět

25.7.2007 22:24

leennyy napsal(a):

NO a nakonec ještě Bobík dnešní Bobík s bezudidlovkou.

26.7.2007 01:41

leennyy napsal(a):
NO a nakonec ještě Bobík dnešní Bobík s bezudidlovkou.

Rady v dobrém i ve zlém tak mi někdo poradte jak mám ustát smrt mé kobylky....umřela v pondělí ráno ve dvě hodiny...moc jsem ji milovala a ted si bez ní nemůžu představit svět...co mám dělat???Je mi po ní strašně smutno a všude ju vydím...chtěla bych jít za ní

26.7.2007 06:33

lexik napsal(a):
Rady v dobrém i ve zlém tak mi někdo poradte jak mám ustát smrt mé kobylky....umřela v pondělí ráno ve dvě hodiny...moc jsem ji milovala a ted si bez ní nemůžu představit svět...co mám dělat???Je mi po ní strašně smutno a všude ju vydím...chtěla bych jít za ní

I když je to smutné, život neoddělitelně provází i smrt. Chce to čas a zase bude líp, život prostě musí jít dál. Nejlépe by bylo poohlédnout se po novém koníkovi. U nás teď byla jedna rodinka, umřel jim v pátek po 14 letech dalmatin a ke smutku z jeho ztráty se postavili podle mně úplně nejlépe. Pán zatelefonoval, sebral rodinku do auta, přijel a od nás už odcházeli s novým štěňátkem v náručí a s mnohem veselejšíma očima a hlavně s novou nadějí na životní radost. A proto smutku není dobré se poddávat, ale snažit se z něj co nejdříve nějakým způsobem vybabrat.

26.7.2007 08:28

makki napsal(a):
I když je to smutné, život neoddělitelně provází i smrt. Chce to čas a zase bude líp, život prostě musí jít dál. Nejlépe by bylo poohlédnout se po novém koníkovi. U nás teď byla jedna rodinka, umřel jim v pátek po 14 letech dalmatin a ke smutku z jeho ztráty se postavili podle mně úplně nejlépe. Pán zatelefonoval, sebral rodinku do auta, přijel a od nás už odcházeli s novým štěňátkem v náručí a s mnohem veselejšíma očima a hlavně s novou nadějí na životní radost. A proto smutku není dobré se poddávat, ale snažit se z něj co nejdříve nějakým způsobem vybabrat.

Ahojky holký!!!!!
Kde jstéé????Já Vám sem musím dát fotečky za včerejška z prochajdy-sice nevím jestli bude zmenšeně něco vidět,ale třeba jo!!

A Káťo nesmutni-jak je tu napsané-honem mrkni po jiném koníkovi a nebudeš stíhat myslet!!Je to smatné že kobylka odešla,ale je jí teď určitě už dobře a tak musíš se snažit ať je dobře i tobě.Je fůra koníků co by tě potřebovali!Tak hlavu vzhůru!!Pak nám sem napiš jestli je už líp,ju?

Vendi a tak co Zezulka??Co nožičká??
A Boží jsi už doma??
A MAťa nám někde zabloudilá!!!
Tak holkýýý-dostanete poznámkůůů!!!

26.7.2007 08:30

proxima napsal(a):
Ahojky holký!!!!!
Kde jstéé????Já Vám sem musím dát fotečky za včerejška z prochajdy-sice nevím jestli bude zmenšeně něco vidět,ale třeba jo!!

A Káťo nesmutni-jak je tu napsané-honem mrkni po jiném koníkovi a nebudeš stíhat myslet!!Je to smatné že kobylka odešla,ale je jí teď určitě už dobře a tak musíš se snažit ať je dobře i tobě.Je fůra koníků co by tě potřebovali!Tak hlavu vzhůru!!Pak nám sem napiš jestli je už líp,ju?

Vendi a tak co Zezulka??Co nožičká??
A Boží jsi už doma??
A MAťa nám někde zabloudilá!!!
Tak holkýýý-dostanete poznámkůůů!!!

26.7.2007 08:45

proxima napsal(a):

Tak a už končím-omlouvám se že jsem to tu tak zaplácalááá!!!!!!

26.7.2007 08:57

proxima napsal(a):

Evííí,já jsem tadýýýý,já nedostanu poznámku,že nee???
To s tou kobylkou je mi to fakt moc líto a věř,že jsem si to už prožila taky,ale Eví Ti radí dobře-jediná a správná úvaha je né jít za ní,ale poohlédnout se po jiným koníkovi,třeba aspoň do pronájmu!!!Přijdeš na jiný myšlenky a novej koník Tě natolik zaměstná,že nebudeš mít na žádné chmury čas.
Lenny,no vidíš,jsi šikovná,a Lipo samozřejmě takýýýý,moc ho pozdravuj!!!Bóbikáá vypadá jak boxer v tom košíku,hihi,ale pokud opravdu zhubnul,je to jen dobře a jeho nožičky a celý pohybový aparát bude v pořádku dlouhou dobu.
Evííí,nááádherný fotečky nespoutaných mustangů,máte fakt nádherný koníky,Vaneska je úplně nádherná kobuška,úplně se rozplývám,když jí vidííím.
A co Jurášek,jak se mu vede??
My zase budeme dneska s Jaruškou hraběnky a budeme hrabat a hrabat a hrabat,kdyby to byly áááspoň penííze!!!!!

26.7.2007 08:58

proxima napsal(a):
Tak a už končím-omlouvám se že jsem to tu tak zaplácalááá!!!!!!

Eví fotečky josu úžasné

Holky já se psychicky připravuji - dneska mi odjíždí koťátka do světa.
bůůůůůůů už je nikdy neuvidím :-(
Asi to nepřežiju. Tedy doufám, že alespoň fotečky někdy budou.....

Obdivuji Vás všechny,které dokážete vychovávat s láskou hříbátka a pak je prodat. Byla by to má smrt.

26.7.2007 09:09

pretty 1 napsal(a):
Eví fotečky josu úžasné

Holky já se psychicky připravuji - dneska mi odjíždí koťátka do světa.
bůůůůůůů už je nikdy neuvidím :-(
Asi to nepřežiju. Tedy doufám, že alespoň fotečky někdy budou.....

Obdivuji Vás všechny,které dokážete vychovávat s láskou hříbátka a pak je prodat. Byla by to má smrt.

Lůůůco,jéé,to je hroznýý,a všechny najednou,joo?My jsme kotěta dávali každý týden jedno,aby kočina měla aspoň něco.A když jsme dali i to poslední,tak s náma přestala normálně mluvit,Micina jedna.Ale ono jí to zase přejde,určitě už má v břiše další kotěta,to je hrozný,kolik kocourů sem za ní chodí!!!!
Joo,Lůco,díky za videjka,všechny mi otevřít nešly,ale ty co šly stály za to,třeba v tom bazénu to bylo fakt ňamkááá!!!!!

26.7.2007 09:29

jaruska napsal(a):
Evííí,já jsem tadýýýý,já nedostanu poznámku,že nee???
To s tou kobylkou je mi to fakt moc líto a věř,že jsem si to už prožila taky,ale Eví Ti radí dobře-jediná a správná úvaha je né jít za ní,ale poohlédnout se po jiným koníkovi,třeba aspoň do pronájmu!!!Přijdeš na jiný myšlenky a novej koník Tě natolik zaměstná,že nebudeš mít na žádné chmury čas.
Lenny,no vidíš,jsi šikovná,a Lipo samozřejmě takýýýý,moc ho pozdravuj!!!Bóbikáá vypadá jak boxer v tom košíku,hihi,ale pokud opravdu zhubnul,je to jen dobře a jeho nožičky a celý pohybový aparát bude v pořádku dlouhou dobu.
Evííí,nááádherný fotečky nespoutaných mustangů,máte fakt nádherný koníky,Vaneska je úplně nádherná kobuška,úplně se rozplývám,když jí vidííím.
A co Jurášek,jak se mu vede??
My zase budeme dneska s Jaruškou hraběnky a budeme hrabat a hrabat a hrabat,kdyby to byly áááspoň penííze!!!!!

Jo,lucí,neboj,určitě jsi je všechny dala do dobrých rukou,tak se o ně nemusíš a bát a majitelé tě budou pořád infotmovat ja rostou!!!!
Děkuji všem za pochvalu fotek-včera bylo fakt nádherněě-západ slunce,zima a hmyz žádný,tak koníci lítali
Jaruško hraběnky ti nezávidím-fuj tajbl,ale zase budete mít seníčko už z krku a koníci vám pak poděkují v zimě formou koblihůTo my jedem dnes do města na nákup a já jdu k revmatologovi nebo jak se to jmenuje-už se těším,protože když si kleknu,tak už je to dřina se postavit jak mě bolejí kolena!!
Jinak Lenny jsi opravdu moc šikovná a věřím že z toho máš radost jak vám to jde-jen tak dál!!!!!!!!!!!!To s tím kličkováním v lese mezi stromy,to je dobrý nápad na učení zatáčení a ohýbání!!!

26.7.2007 09:46

proxima napsal(a):
Jo,lucí,neboj,určitě jsi je všechny dala do dobrých rukou,tak se o ně nemusíš a bát a majitelé tě budou pořád infotmovat ja rostou!!!!
Děkuji všem za pochvalu fotek-včera bylo fakt nádherněě-západ slunce,zima a hmyz žádný,tak koníci lítali
Jaruško hraběnky ti nezávidím-fuj tajbl,ale zase budete mít seníčko už z krku a koníci vám pak poděkují v zimě formou koblihůTo my jedem dnes do města na nákup a já jdu k revmatologovi nebo jak se to jmenuje-už se těším,protože když si kleknu,tak už je to dřina se postavit jak mě bolejí kolena!!
Jinak Lenny jsi opravdu moc šikovná a věřím že z toho máš radost jak vám to jde-jen tak dál!!!!!!!!!!!!To s tím kličkováním v lese mezi stromy,to je dobrý nápad na učení zatáčení a ohýbání!!!

Jo Jarů,tak Jurášek se má myslím super-je u jedné paní-udělali mu i přístřešek a mají ho u baráku,je pořád venku,jezdí na vyjížďky a kašel se mu zlepšil a paní je z něj nadčená.Myslím že si ho už asi bude chtít nechat
Jo a včera mě odpověděli ti co mají Reda-sms kou tak prý dělai sena a jsou v Chorvatsku a až se vrátí tak napíšou.Redík je prý hrozně hodný a milý a roste jako z vody...Tak aspoň něco...

26.7.2007 10:13

proxima napsal(a):
Jo Jarů,tak Jurášek se má myslím super-je u jedné paní-udělali mu i přístřešek a mají ho u baráku,je pořád venku,jezdí na vyjížďky a kašel se mu zlepšil a paní je z něj nadčená.Myslím že si ho už asi bude chtít nechat
Jo a včera mě odpověděli ti co mají Reda-sms kou tak prý dělai sena a jsou v Chorvatsku a až se vrátí tak napíšou.Redík je prý hrozně hodný a milý a roste jako z vody...Tak aspoň něco...

Jééé,no vidííííš,to je sqěěěělýýýýýýý!!!Tak huráááá,mám radost s Tebooooou!!!!!!

26.7.2007 10:16

jaruska napsal(a):
Jééé,no vidííííš,to je sqěěěělýýýýýýý!!!Tak huráááá,mám radost s Tebooooou!!!!!!

Markét,jestli jsi tady,nevolalas náááhodou na tu šimličku jen ze zvědavosti?Mě by zajímalo,jak byla vysoká,z tý fotky to poznat nebylo......Jestli né,nic se neděje,jen se ptám fakt ze zvědavosti....

26.7.2007 10:34

proxima napsal(a):

Ahojky všichni, jsem tady, teda tak napůl.... o Zulce Vám písnu mailíka. Ale něco pro rozveselení, dám Vám sem aktuální fotečky necelou hodinku staré...

26.7.2007 10:36

26.7.2007 10:36

26.7.2007 10:37

Luci jestli se Ti stýská po koťátkách, mám 3! Dovezu!

26.7.2007 10:37

Luci jestli se Ti stýská po koťátkách, mám 3! Dovezu!

ten stříbrný je super!

26.7.2007 10:38

ten stříbrný je super!

kuk

26.7.2007 10:55

kuk

Evi fotečky jsou nádherné!!!!!!!!!!!!!! Dovedu si je představit v mega nástěnném kalendáři!

maťa

26.7.2007 11:04
maťa

proxima napsal(a):

Krásný den přeji všem

Tak zasejc sem tu, po nějaké době.....včera jsme odvezli Mú domů, už samotnou. Ale snad ten týden tady jí prospěl, že ta bolest, že je najednou sama, nebude tak hrozná Nabalila jsem jí tunu oplatků, šlehačky a vitamínů, aby měla sílu na tu prázdnotu....ono 12 let s jedním pejskem, a jinak sama, a najednou úplně sama, není žádná sranda
Snad to zvládne....
Už jsme jukaly v Třebíčském útulku na překrásného pejska!!! Mú se moooc líbil, ale nic víc neříkala, vím, že ji musím dát čas!

Dala bych vám odkaz, kdyby jste ho taky chtěly vidět, ju? Si řekněte

Jináč vás musím teprve dočíst.....ale.....Vendí.....co je se Zulkou???? Napiš mi taky mejlíka, úplně si mě vyděsila!!!!!

A představte si, že sousedi, co mají labíse a fenku trpa pudla, tak mi včera kámoška, jejich dcera, co má labíse a rodiče toho pudla a my s tím labísem chodíme na proťápky, psala SMS, že s jejich pudličkou je to zlé Je jí teprve 9 roků, tihle pudlíci se dožívají v klidu 15-16 let a víc....a jí před dvěma roky vyndali dělohu a vaječníky, páč dostala zánět dělohy, nooo a sousedi nebyli důslední a nechali fenku hrozně tloustnout, a ona začala mít problémy se srdcem a už rok a půl bere prášky na srdce....a včera mi ta kámoška psala SMS, že Beska má nádor někde u střev a je to s ní zlé!!!! Taky u střev, jak Arguška! Jenže kdyby jí udrželi štíhlou, nemusela mít špatné srdce a mohla s rakovinou bojovat!!! Takto to nezvládne A tak si to teďka vyčítají....a když si vezmu, že je jí teprve 9 let.....no je jim s toho zle, ale já jim tenkrát říkala, ať ji nepřecpávají......

Holky holky, jsem tak ráda, že sem zase tady....

26.7.2007 11:06

maťa napsal(a):
Krásný den přeji všem

Tak zasejc sem tu, po nějaké době.....včera jsme odvezli Mú domů, už samotnou. Ale snad ten týden tady jí prospěl, že ta bolest, že je najednou sama, nebude tak hrozná Nabalila jsem jí tunu oplatků, šlehačky a vitamínů, aby měla sílu na tu prázdnotu....ono 12 let s jedním pejskem, a jinak sama, a najednou úplně sama, není žádná sranda
Snad to zvládne....
Už jsme jukaly v Třebíčském útulku na překrásného pejska!!! Mú se moooc líbil, ale nic víc neříkala, vím, že ji musím dát čas!

Dala bych vám odkaz, kdyby jste ho taky chtěly vidět, ju? Si řekněte

Jináč vás musím teprve dočíst.....ale.....Vendí.....co je se Zulkou???? Napiš mi taky mejlíka, úplně si mě vyděsila!!!!!

A představte si, že sousedi, co mají labíse a fenku trpa pudla, tak mi včera kámoška, jejich dcera, co má labíse a rodiče toho pudla a my s tím labísem chodíme na proťápky, psala SMS, že s jejich pudličkou je to zlé Je jí teprve 9 roků, tihle pudlíci se dožívají v klidu 15-16 let a víc....a jí před dvěma roky vyndali dělohu a vaječníky, páč dostala zánět dělohy, nooo a sousedi nebyli důslední a nechali fenku hrozně tloustnout, a ona začala mít problémy se srdcem a už rok a půl bere prášky na srdce....a včera mi ta kámoška psala SMS, že Beska má nádor někde u střev a je to s ní zlé!!!! Taky u střev, jak Arguška! Jenže kdyby jí udrželi štíhlou, nemusela mít špatné srdce a mohla s rakovinou bojovat!!! Takto to nezvládne A tak si to teďka vyčítají....a když si vezmu, že je jí teprve 9 let.....no je jim s toho zle, ale já jim tenkrát říkala, ať ji nepřecpávají......

Holky holky, jsem tak ráda, že sem zase tady....

Ahoj Máťo!!!!!!!!!!!!!! Mailíka tam samo že máš!!!
Ju a já chci vidět pejska! Na toho našeho se včera díval vet a ptala jsem se, co v něm vidí za plemeno... řekl že už žádné . Ale pak kývl na labradora... Pesanda se teď hodně drží doma, koupili jsme jí plno dobrotek, tak pořád něco chce .

maťa

26.7.2007 11:12
maťa

Ahoj Máťo!!!!!!!!!!!!!! Mailíka tam samo že máš!!!
Ju a já chci vidět pejska! Na toho našeho se včera díval vet a ptala jsem se, co v něm vidí za plemeno... řekl že už žádné . Ale pak kývl na labradora... Pesanda se teď hodně drží doma, koupili jsme jí plno dobrotek, tak pořád něco chce .

Tak Vendí, mrkni na pejska sem....

http://www.loztrebic.cz/nabidka1.html

Je to ten se jménem Bonco a pak i ten ovčák Argo! A pak ještě na stránce dvě ten se jménem Cofi!!!!
Všichni tři jsou strašně krásní a mladí....nechápu, že je nikdo nechce

Mejlíky stahuju, už se těším a děkuju

maťa

26.7.2007 11:13
maťa

proxima napsal(a):

Tady je ten Bonco

maťa

26.7.2007 11:13

maťa

26.7.2007 11:14
maťa

proxima napsal(a):

A tady Cofi Jsou nádherní, že? A i povahu asi mají dobrou....jak tam píšou

26.7.2007 11:16

maťa napsal(a):
A tady Cofi Jsou nádherní, že? A i povahu asi mají dobrou....jak tam píšou

Máťo jsou hezcí, mě by se líbil Argo nebo Cofi!

maťa

26.7.2007 11:18
maťa

Máťo jsou hezcí, mě by se líbil Argo nebo Cofi!

Jo jo, ten Argo je tam už hrozně dlouho, a fakt nechápu proč Ale ten Bonco je zcela úžasný voříšek....ten mě dostal

Vendí, jdu ti psát mejlíka.....je mi to moc líto, ale držte se, myslím na vás a posílám aspoň trošku síly, co tu všichni máme!!!!!!!

26.7.2007 11:19

maťa napsal(a):
Jo jo, ten Argo je tam už hrozně dlouho, a fakt nechápu proč Ale ten Bonco je zcela úžasný voříšek....ten mě dostal

Vendí, jdu ti psát mejlíka.....je mi to moc líto, ale držte se, myslím na vás a posílám aspoň trošku síly, co tu všichni máme!!!!!!!

Díky Máťo.....
Argo tam má krásný portrét!

26.7.2007 11:39

Díky Máťo.....
Argo tam má krásný portrét!

Vendi, muzes mi taky poslat mailika, co je se Zulkou. Dekuju. Snad to neni zle, ze ne? Ze to bude zase v poradku?

Mato, ahooooj. Pejsci jsou pekni vsichni - ja bych brala snad cely utulek! Mamce urcite novy pejsek zvedne elan, ale asi je jeste trosku brzy - ale ono to prijde!

26.7.2007 11:49

peggiska napsal(a):
Vendi, muzes mi taky poslat mailika, co je se Zulkou. Dekuju. Snad to neni zle, ze ne? Ze to bude zase v poradku?

Mato, ahooooj. Pejsci jsou pekni vsichni - ja bych brala snad cely utulek! Mamce urcite novy pejsek zvedne elan, ale asi je jeste trosku brzy - ale ono to prijde!

Pavli ahoj, máš to tam... ještě na Hanzy jsem zapomněla! Se omlouvám!!!

26.7.2007 11:57

Pavli ahoj, máš to tam... ještě na Hanzy jsem zapomněla! Se omlouvám!!!

Já se s Váma loučím, jdu něco pojíst (nějak jsem od včerejšího oběda nejedla, jen pár špendlíků) a pak za marodem..... moc si přeju abych tam našla zdravého a čilého koníka. Prosím! Může mě klidně i pokousat a pokopat! ! Tak ahoj, mějte se krásně, zítra napíšu co a jak....

26.7.2007 12:07

Já se s Váma loučím, jdu něco pojíst (nějak jsem od včerejšího oběda nejedla, jen pár špendlíků) a pak za marodem..... moc si přeju abych tam našla zdravého a čilého koníka. Prosím! Může mě klidně i pokousat a pokopat! ! Tak ahoj, mějte se krásně, zítra napíšu co a jak....

Vendi, ja drziiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!! A kousat ani kopat by te nemusela, kdyz se o ni tak vzorne staras.

26.7.2007 12:08

Ahojky Vendi, diky taky za info.. je mi to moc lito:-(( drzim vsechny palce at se to lepsi!!!

26.7.2007 13:35

hanzy napsal(a):
Ahojky Vendi, diky taky za info.. je mi to moc lito:-(( drzim vsechny palce at se to lepsi!!!

Vendul posalal jsem ti taky melíka. Držte se holky. Zvládnete to věřím vám

26.7.2007 13:36

pretty 1 napsal(a):
Vendul posalal jsem ti taky melíka. Držte se holky. Zvládnete to věřím vám

Holky tady jsem narazila na stránky,kde píšou a Janině (jacky) práci tak kdyžtak jukněte

http://stavba.tvujdum.cz /architektura/nova-banka-v-radlicich.aspx

26.7.2007 13:37

hanzy napsal(a):

Vendí,napsala jsem Ti mejlíka!!!!
Tak jsme se byli dneska taky chvilku cournout,bylo krásně a přitom pofukoval mírný větřík,no paráda.

26.7.2007 13:39

jaruska napsal(a):
Vendí,napsala jsem Ti mejlíka!!!!
Tak jsme se byli dneska taky chvilku cournout,bylo krásně a přitom pofukoval mírný větřík,no paráda.

Tady holky vylejzají kopešéék......

26.7.2007 13:41

jaruska napsal(a):
Tady holky vylejzají kopešéék......

Jůůůů to jste jely na Řípec že?!Věřím že dnes bylo na koni úžo...

Přidejte reakci

Přidat smajlík