Šimlíci, haló, ukažte se!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.7.2007 07:45

Ahoj všem. Pochlibte se šimlíčkama, jsou to myšáčci. Můj je čtyřletý a po úraze začínáme letos sportovat Už jsme šli i Z

26.7.2007 07:46

tecos napsal(a):
Ahoj všem. Pochlibte se šimlíčkama, jsou to myšáčci. Můj je čtyřletý a po úraze začínáme letos sportovat Už jsme šli i Z

A ještě jedna skákací

26.7.2007 07:47

tecos napsal(a):
A ještě jedna skákací

26.7.2007 07:52

tecos napsal(a):

Tak mi se taky přidáme teda!!
My jsezdíme jen rekreačko.!!
Na tu fotku se zaměřete spíš na koně já tam sedím jak blbec.Nechtěla jsem se fotit.

26.7.2007 07:52

tecos napsal(a):

Krásnej copak je to zač, taky mám 4 letýho ale zatím se na závody připravujem vyrazíme až na jaře, takže zatím jen na jízdárně!Sahib

26.7.2007 07:53

klawdie napsal(a):
Krásnej copak je to zač, taky mám 4 letýho ale zatím se na závody připravujem vyrazíme až na jaře, takže zatím jen na jízdárně!Sahib

skákat umíme taky...Míšo ty jsi s džínečkem kousek od nás vid, ja jsem HK.

26.7.2007 07:54

klawdie napsal(a):

a jedna v letu

26.7.2007 07:55

klawdie napsal(a):

Jo jo jsem no.

26.7.2007 07:57

dzinecek napsal(a):
Jo jo jsem no.

Rychnov vid?jedzím tam často mám v Častolkách kamarádku a do rychnova jedu ted v sobotu, vdává se na zámku:)

26.7.2007 08:02

tecos napsal(a):

teprve budoucí šimlička

26.7.2007 08:05

bospor napsal(a):
teprve budoucí šimlička

takhle už je velká

26.7.2007 08:24

klawdie napsal(a):

Díky, je to mazlík. Holky mu ve stáji říkají´mazánek. Jinak je to Royal David Ryn po Červánkovi z maminky Shagia Mimoňský. Je to moje miminko. Koupila jsem ho s nemocnou nožkou a tkhle jsme se dali do kupy Odkud přesně jsi z HK? Ja od tama totiž pocházím

26.7.2007 08:26

bospor napsal(a):
teprve budoucí šimlička

No to je bobánek!!!!

26.7.2007 08:37

tecos napsal(a):
Díky, je to mazlík. Holky mu ve stáji říkají´mazánek. Jinak je to Royal David Ryn po Červánkovi z maminky Shagia Mimoňský. Je to moje miminko. Koupila jsem ho s nemocnou nožkou a tkhle jsme se dali do kupy Odkud přesně jsi z HK? Ja od tama totiž pocházím

No koníka mám v Roudničce a já ted bydlím v třebši,no to má hezký původ, škoda červánka...mi máme za tatínka Sahiba Kubištu a maminka je plnaska, ale i přesto je moc hodný.JAk říkáš tomu svýmu má dlouhý jmeno a jak máš pojmenovanou barvu my máme zapsáno černý bělouš.ale stejěn budem po tatínkovi bílý.

26.7.2007 09:04

klawdie napsal(a):
No koníka mám v Roudničce a já ted bydlím v třebši,no to má hezký původ, škoda červánka...mi máme za tatínka Sahiba Kubištu a maminka je plnaska, ale i přesto je moc hodný.JAk říkáš tomu svýmu má dlouhý jmeno a jak máš pojmenovanou barvu my máme zapsáno černý bělouš.ale stejěn budem po tatínkovi bílý.

Taky jsem si říkala - škoda Červánek... ale právě ten tomu dal ten nádech ČT a to že Roječek tak hezky vyrostl (aby ne, hamá Fitminky ) a je to kluk jako buk. Čistý arab - nic pro mě. V průkazu máme smíš.běl. Mě spíš tmavne, červená....
Roudnička? Tak tam bohužel nikoho neznám... Koníka máš pěkného, je na něm vidět že je to ještě mimi - Sahibové jsou hold pozdní .
Tady ještě mi při trénování

26.7.2007 09:05

tecos napsal(a):
Taky jsem si říkala - škoda Červánek... ale právě ten tomu dal ten nádech ČT a to že Roječek tak hezky vyrostl (aby ne, hamá Fitminky ) a je to kluk jako buk. Čistý arab - nic pro mě. V průkazu máme smíš.běl. Mě spíš tmavne, červená....
Roudnička? Tak tam bohužel nikoho neznám... Koníka máš pěkného, je na něm vidět že je to ještě mimi - Sahibové jsou hold pozdní .
Tady ještě mi při trénování

26.7.2007 09:15

tecos napsal(a):

Ahoj, taky se přidáváme

26.7.2007 09:35

avecaesar napsal(a):
Ahoj, taky se přidáváme

My máme také jedoho běláska ve stáji, klisnu Kalahari...zdárně připuštěná Calanthanem

26.7.2007 09:36

avecaesar napsal(a):
Ahoj, taky se přidáváme

Tady muj Rojíček...

26.7.2007 09:36

tajemma danny napsal(a):
My máme také jedoho běláska ve stáji, klisnu Kalahari...zdárně připuštěná Calanthanem

a etě Kala

26.7.2007 09:55

ukulemba napsal(a):
Tady muj Rojíček...

jo, už jsem vás tady párkrát viděla - poprvé jsem si myslela, že je to ten můj . Já mám ale Roječka. Jen tak dál, to se nám to tu hezky rozrůstá o krásný andílky

26.7.2007 09:59

tecos napsal(a):

To je náš šimlík

26.7.2007 10:06

tecos napsal(a):
jo, už jsem vás tady párkrát viděla - poprvé jsem si myslela, že je to ten můj . Já mám ale Roječka. Jen tak dál, to se nám to tu hezky rozrůstá o krásný andílky

Ale Hradecký jezdecký klub určitě znáš, né?tam začínal skoro každý hradečák jezdit..takže i já tam stravila zhruba 6 let...

26.7.2007 10:07

iriska napsal(a):
To je náš šimlík

další

26.7.2007 10:25

iriska napsal(a):
další

Irisko - krasavec Koukala jsem na vaše stránky.. Jak se někomu poštěstí pořídit si takovou nádheru? Jinak , taky nás moc baví přirozené partnerství I jako ,,anglický´´ sportovci umíme vyjet na prochajdu jen na provazovce a bez sedla. Právě řeším problém s ,,báním se všech cizích´´. Koník si, než přišel ke mě, hodně vytrpěl a teť je nedůvěřivý, hned stresuje.... Koveme pod Sedalinem, očkujeme z okna. Poslouchá, ale jakmile přijde třeba doktor, je neovladatelný, šlape i po mě... Ach jo, musím sehnat nějakého zaříkavače.....

26.7.2007 10:29

klawdie napsal(a):
Ale Hradecký jezdecký klub určitě znáš, né?tam začínal skoro každý hradečák jezdit..takže i já tam stravila zhruba 6 let...

jj, táta řekl, pokud chceš jezdit, začneš na jízdárně a pak doma. V té době jsme měli 5 koní a já nechápala proč musím jezdit do HK. Teť za to děkuju. Na těch všech zlobivcích to byla super škola. Začala jsem tam v r.1997 a byla tam asi necelý tři roky...

26.7.2007 11:14

tecos napsal(a):
jj, táta řekl, pokud chceš jezdit, začneš na jízdárně a pak doma. V té době jsme měli 5 koní a já nechápala proč musím jezdit do HK. Teť za to děkuju. Na těch všech zlobivcích to byla super škola. Začala jsem tam v r.1997 a byla tam asi necelý tři roky...

Kecáš tak to já tam chodila přesně ve stejném období, jaké jsi chodila dny a kdo tě trenoval, já chodila pak převážně uterky, a trenoval mě jak Lukáš V., Jana V. a pan Fiala,ale pak už mi to moc nedávalo tak jsem začala jezdit na jedný soukromý rezatý kobyla(Jorga).

26.7.2007 11:19

klawdie napsal(a):
Kecáš tak to já tam chodila přesně ve stejném období, jaké jsi chodila dny a kdo tě trenoval, já chodila pak převážně uterky, a trenoval mě jak Lukáš V., Jana V. a pan Fiala,ale pak už mi to moc nedávalo tak jsem začala jezdit na jedný soukromý rezatý kobyla(Jorga).

Kláry, nebyla ta Jorga Kinská? Znala jsem jednu, která byla v Turnově, taková kostnatější kobylka...měla dceru Janku- isabelu

26.7.2007 11:25

klawdie napsal(a):

ut Janička Volfová.... Hotovo a vymalováno.... Když si vzpomenu co do nás hustila.... Jorinku znám... byla u nás i chvilinku ustájená a já jsem vSJ

26.7.2007 11:26

tajemma danny napsal(a):
Kláry, nebyla ta Jorga Kinská? Znala jsem jednu, která byla v Turnově, taková kostnatější kobylka...měla dceru Janku- isabelu

Ne ne DAnny, nevím už přesně po kom byla,ale byla to ryzka s lysinkou a jinde než v HK a v Březovicích(tam jezdila na chalupu v léte) by jsi ji nenašla

26.7.2007 11:28

tecos napsal(a):
ut Janička Volfová.... Hotovo a vymalováno.... Když si vzpomenu co do nás hustila.... Jorinku znám... byla u nás i chvilinku ustájená a já jsem vSJ

No tak frajerko tím pádem jsme jedzili spolu, Jana mě trenovala poměrně dlouho, říká ti něco jmeno Klára Pavlíčková, vysoká hubená v ty době asi černovlasá!

26.7.2007 11:34

klawdie napsal(a):
No tak frajerko tím pádem jsme jedzili spolu, Jana mě trenovala poměrně dlouho, říká ti něco jmeno Klára Pavlíčková, vysoká hubená v ty době asi černovlasá!

Jeeee, to já si už asi nepamtuju - tam bylo lidí. Nemáš třeba někde profil nebo tak něco - že bych Tě omrkla z blízka? Pamatuju si, že na Jorině jezdila nějaká slečna VT, ale nevím....

26.7.2007 12:05

tecos napsal(a):
Jeeee, to já si už asi nepamtuju - tam bylo lidí. Nemáš třeba někde profil nebo tak něco - že bych Tě omrkla z blízka? Pamatuju si, že na Jorině jezdila nějaká slečna VT, ale nevím....

jo to jsem s ní jeden jela na písku,v devadesátce jsme šli čistě! Jinak ji jezdil vždycky jen Jirka!

26.7.2007 20:23

klawdie napsal(a):
a jedna v letu

Teda Klawdie, moc pekne ti ten konik chodi;)

26.7.2007 20:27

tecos napsal(a):
Irisko - krasavec Koukala jsem na vaše stránky.. Jak se někomu poštěstí pořídit si takovou nádheru? Jinak , taky nás moc baví přirozené partnerství I jako ,,anglický´´ sportovci umíme vyjet na prochajdu jen na provazovce a bez sedla. Právě řeším problém s ,,báním se všech cizích´´. Koník si, než přišel ke mě, hodně vytrpěl a teť je nedůvěřivý, hned stresuje.... Koveme pod Sedalinem, očkujeme z okna. Poslouchá, ale jakmile přijde třeba doktor, je neovladatelný, šlape i po mě... Ach jo, musím sehnat nějakého zaříkavače.....

a tady moje dvouleta arabka....

26.7.2007 20:29

bordeauxx napsal(a):
a tady moje dvouleta arabka....

a este...

26.7.2007 20:53

bordeauxx napsal(a):
a este...

A tady můj malý šimlíček

27.7.2007 06:05

leennyy napsal(a):
A tady můj malý šimlíček

Přidávám svého bělouše, Farad po Favory I-CZ

27.7.2007 07:33

svatka napsal(a):
Teda Klawdie, moc pekne ti ten konik chodi;)

Svatko to myslíš vážně nebo jako legraci - myslím to že ten koník pěkně chodí!!!! Jak jsi na to přišla? Neříkám, že je špatný... je vidět, že je mladý, brání se otěži, chodí s obráceným hřbetem.... a to je pěkný´???? Pak mají ty diskuze tady k něčemu být - když píší takoví ,,odborníci´´. Podívej se na toho šimla tecos - jak klene hřbet a chodí na otěži - ten chodí pěkně!!!

27.7.2007 08:43

mezerova napsal(a):
Přidávám svého bělouše, Farad po Favory I-CZ

Střelinka hoodne stara fotka to sem se ucila jezdit v ty dobe je to moje láska kterou uz nikdy neuvidim :-(

27.7.2007 08:48

kubeska napsal(a):
Střelinka hoodne stara fotka to sem se ucila jezdit v ty dobe je to moje láska kterou uz nikdy neuvidim :-(

Nvm jestli to pude videt na pravo je Líza a já a na levo kámoška s moji oblibenou klisnou ta bila je zase jeji oblibena klisna ,,,,,, Byla to super vyjizdka ktera se uz nikdy nezopakuje,,,,,

27.7.2007 11:23

kubeska napsal(a):
Nvm jestli to pude videt na pravo je Líza a já a na levo kámoška s moji oblibenou klisnou ta bila je zase jeji oblibena klisna ,,,,,, Byla to super vyjizdka ktera se uz nikdy nezopakuje,,,,,

zdravím, tak kamarádka je úchylná na šimly, leč ona má koně pouze na dobu přestupnou, tudí se v její stáji nikdo moc dlouho nezdržel...tady posílám krásnou Adelaidu..

27.7.2007 12:59

tecos napsal(a):

Chybí tady kladrubáček, takže doplňuju.... dvouletý hřebeček Saxík

27.7.2007 13:35

cheyenne napsal(a):
Chybí tady kladrubáček, takže doplňuju.... dvouletý hřebeček Saxík

Tříletá klisna po Rosario. 4. 8. dělá výkonnostky

27.7.2007 16:11

janavar napsal(a):
Tříletá klisna po Rosario. 4. 8. dělá výkonnostky

Naše Unika po Wottergate

29.7.2007 11:08

tecos napsal(a):

oslík

29.7.2007 11:25

tecos napsal(a):
oslík

a tady Džabaja, sakriš nebo Džabisa, byly i nechutně podobné...:)))

29.7.2007 12:16

kockanezna napsal(a):
Svatko to myslíš vážně nebo jako legraci - myslím to že ten koník pěkně chodí!!!! Jak jsi na to přišla? Neříkám, že je špatný... je vidět, že je mladý, brání se otěži, chodí s obráceným hřbetem.... a to je pěkný´???? Pak mají ty diskuze tady k něčemu být - když píší takoví ,,odborníci´´. Podívej se na toho šimla tecos - jak klene hřbet a chodí na otěži - ten chodí pěkně!!!

Je to mlady kun a ja ocenim spis to, ze slape pod sebe a nese se v rovnovaze, umi prodlouzit chody, nad skok jde pekne hrbetem... navic nevidim jediny naznak, ze by sel proti otezi, nevim, kdes to vzala a z ceho soudis, ze obraci hrbet..? Naprosto nic proti tecos, ale je tu jen jedna fotka toho kone, ktera neni nad skokem, v kroku, a je na ni zalomeny ve tretim obratli a zalezly za otezi, ktera je viditelne provesena, navic je to blba faze na posouzeni, zda se doslapne, ale od pohledu bych rekla, ze ne. Jo, je to momentka, nemusi to tak vubec byt, ale vo tom to je, a priklad to byl od tebe dost spatny. Celkove si nemyslim, ze bych se v posouzeni klawdiina kone az tolik sekla. Jen kun, ktereho nechas, aby se nosil sam, ti pak bude chodit takhle.

29.7.2007 12:18

tecos napsal(a):

Simla po Silvio II

29.7.2007 13:18

svatka napsal(a):
Je to mlady kun a ja ocenim spis to, ze slape pod sebe a nese se v rovnovaze, umi prodlouzit chody, nad skok jde pekne hrbetem... navic nevidim jediny naznak, ze by sel proti otezi, nevim, kdes to vzala a z ceho soudis, ze obraci hrbet..? Naprosto nic proti tecos, ale je tu jen jedna fotka toho kone, ktera neni nad skokem, v kroku, a je na ni zalomeny ve tretim obratli a zalezly za otezi, ktera je viditelne provesena, navic je to blba faze na posouzeni, zda se doslapne, ale od pohledu bych rekla, ze ne. Jo, je to momentka, nemusi to tak vubec byt, ale vo tom to je, a priklad to byl od tebe dost spatny. Celkove si nemyslim, ze bych se v posouzeni klawdiina kone az tolik sekla. Jen kun, ktereho nechas, aby se nosil sam, ti pak bude chodit takhle.

Pro Svatku: I s fotkou kde na něm nesedím je tady 6ks foto oslíka A došlápne. Vyklenout hřbet umí i na lehké otěži.
Ke Kláře - souhlasím, že proti otěži nejde, ale že by pracoval zádí vidím já teda jen na té fotce nad skokem. Že umí prodloužit chody soudíš Svato z čeho? Mě přijde, že jen ,,prchá´´ do předu a prostě ještě neumí jít na otěži. Mladý kůň na kterém je ještě hodně práce... Nic víc, nic míň

29.7.2007 13:36

tecos napsal(a):
Pro Svatku: I s fotkou kde na něm nesedím je tady 6ks foto oslíka A došlápne. Vyklenout hřbet umí i na lehké otěži.
Ke Kláře - souhlasím, že proti otěži nejde, ale že by pracoval zádí vidím já teda jen na té fotce nad skokem. Že umí prodloužit chody soudíš Svato z čeho? Mě přijde, že jen ,,prchá´´ do předu a prostě ještě neumí jít na otěži. Mladý kůň na kterém je ještě hodně práce... Nic víc, nic míň

Jak jsem psala uz jednou - fotka, kde na nem sedis A NENI NAD SKOKEM, je jenom jedna, jak jsem psala uz jednou, z jedine monentky numuzu nic soudit, pisu tedy jen to, co vidim, a co tedy vidi (a posuzuje) i kockanezna. Verim, ze ten kun umi chodit dobre, proc bych neverila, ale ta fotka to neprezentuje.

Nad kavaletami ten kun prodluzuje. Podle meho nazoru, pokud by prchal, musel by byt dost na predku, ale kdyz si spustis kolmici z teziste dolu, vidis, ze je celkem dobre v rovnovaze (fotka neni uplne z nejspravnejsiho uhlu, takze to nemuzu tvrdit s naprostou jistotou). Nad skokem kun pracuje velmi pekne a ze treti fotky nic nevidim. Jsem primo alergicka na mladasy ve trech letech jezdene na kratke otezi se "sbalenou hlavou", clovek to vidi u profiparkuraku dnes a denne a ocenuji, ze nekdo necha kone se najit samotneho a nebere mu chody. Podle meho ma kun prijit do shromazdeni postupne, rovnovahu si najit sam, a rucni montovani koni do ctverce me dere. Kdyz se pak najde nekdo, kdo se s vysmesnou prevahou a aroganci podiva na takoveho kone "na pul cesty" a rekne, ze na tom neni nic hezkyho, srovna to se spatnou momentkou a jeste mne pritom neprimo obvini z blbosti, tak mne to nastve. Mam pocit, ze kdyby ten kun mel na fotce hlavu zarolovanou, dotycna by to hodnotila o hodne pozitivneji (coz ted jiste popre).

29.7.2007 16:05

svatka napsal(a):
Simla po Silvio II

ta šimla po Silvio II je fakt krásná

tak přihazuju kobyšku po Gottward Rašín...ještě v zimním kožíšku

sadzi saj

29.7.2007 16:14
sadzi saj

nicolll napsal(a):
ta šimla po Silvio II je fakt krásná

tak přihazuju kobyšku po Gottward Rašín...ještě v zimním kožíšku

Obě moc pěkné