jeffik
napsal(a):
Nemáte čas na svého koně? NAbízím vám 2x týdně projetí vašeho koně na vyjížďkách nebo na jízdárně. Je mi 15 let, jezdím 4,5 roku anglii. Nejlépe Říčany a okolí. tel. 724 311 092 Lenka děkuji a pokud budete mít zájem tak napište
zde mě vyfotografovala kamamrádka na jednom valáškovi
jeffik
napsal(a):
ahojky je to vr Vidovicícha je to fífa a od kad ho znáš a jak s jmenuješ?? Možná že se snáme :)
To asi nezname, jinak jmeno mam za autor dvojtecka;)) Fifu znam, protoze na nem jezdi Angelika, ktera trenuje myho kone:) I kdyz jsem ho videla uz kdysi predtim jeste u vantroby, kdyz jsem se tam byla kouknout za kamaradkou.
svatka
napsal(a):
To asi nezname, jinak jmeno mam za autor dvojtecka;)) Fifu znam, protoze na nem jezdi Angelika, ktera trenuje myho kone:) I kdyz jsem ho videla uz kdysi predtim jeste u vantroby, kdyz jsem se tam byla kouknout za kamaradkou.
ahojky jo dřív byl Vantroby jo a za jakou kámoškou jsi tam chodila??napiš
jeffik
napsal(a):
a jak se jmenuješ?? já je znám moc dobře. a ty jsi tam chodila??
No vždyť jsem ti říkala, že jsem pod příppěvkama poddepsaná:)) Sváťa. Nechodila jsem tam nikdy, Míšu znám ještě dlouho předtím, než tam přišla, před lety jsme byly spolu v jednom oddílu a pak, když jsem si koupila koně, mi ho několik let jezdila.
jeffík

svatka
napsal(a):
No vždyť jsem ti říkala, že jsem pod příppěvkama poddepsaná:)) Sváťa. Nechodila jsem tam nikdy, Míšu znám ještě dlouho předtím, než tam přišla, před lety jsme byly spolu v jednom oddílu a pak, když jsem si koupila koně, mi ho několik let jezdila.
jojo dobře tak tady přihazuji další fotky grífy. jaký koně od tamtud ještě znáš??
fífa
jeffik
napsal(a):
ahojky je to vr Vidovicícha je to fífa a od kad ho znáš a jak s jmenuješ?? Možná že se snáme :)
Znam? No ja nevim, Kastanetu, Vandala, Buggynu, Bafu II, Belindu, ty hribata jsem videla, pak tyhle dva valachy, mam par fotek, ale jsou mizerny
svatka
napsal(a):
Znam? No ja nevim, Kastanetu, Vandala, Buggynu, Bafu II, Belindu, ty hribata jsem videla, pak tyhle dva valachy, mam par fotek, ale jsou mizerny
Tohle je Vandal myslim
svatka
napsal(a):
Tohle je Vandal myslim
Pak mam nejaky letosni hribata ze staje.. jo, buggyna v radimovicich
jeffík

svatka
napsal(a):
Tohle je Vandal myslim
jojo to je náš vanýsek a tam ti valaši to jsou Jupiter a Asterix a tohle CAstanetta a hříbě CARIOKA
svatka
napsal(a):
A tady Fifa na zavodech:)
jeffík

svatka
napsal(a):
jé tomu to sluší!! A nemáš ještě jednu?? nebo i více
jeffík
napsal(a):
jojo to je náš vanýsek a tam ti valaši to jsou Jupiter a Asterix a tohle CAstanetta a hříbě CARIOKA
..jsem mozna i videla:))
jeffík
napsal(a):
Hele, mam jich pres sto:))
jeffík
napsal(a):
ale trva to desne nacist..
jeffík
napsal(a):
..
jeffík

svatka
napsal(a):
ale trva to desne nacist..
mě se to načítá taky hrozně pomalu to je děs!! já potřebuju to mít rychle abych toi stéíhala odepisovat
a tady posílám Bafinku
svatka
napsal(a):
jo jo, ono je to tim, ze jsou ty fotky v originale pres pul mega, no, a jeste vic zmensovat jen kvuli nacitani, to se mi fakt nechce.
svatka
napsal(a):
jo jo, ono je to tim, ze jsou ty fotky v originale pres pul mega, no, a jeste vic zmensovat jen kvuli nacitani, to se mi fakt nechce.
je, tahle je mensi, tu jsem predelavala a zmensovala v correlu..
jeffík

svatka
napsal(a):
je, tahle je mensi, tu jsem predelavala a zmensovala v correlu..
a myslím že se tam má fífa ohodě líp než u Vantroby. Hele angelika prej prodala svýho koně Adama?! Nějaký holčině??
jeffík
napsal(a):
a myslím že se tam má fífa ohodě líp než u Vantroby. Hele angelika prej prodala svýho koně Adama?! Nějaký holčině??
Kone pry prodala, nevim komu, nemam duvod se ji na to ptat. No jo, radimovice, to je jak petihvezdickovy hotel pro sportovce, ale jeste aby se tam za ty prachy mel blbe:)) A Angelika se mu opravdu hodne venuje.
jeffík

svatka
napsal(a):
Kone pry prodala, nevim komu, nemam duvod se ji na to ptat. No jo, radimovice, to je jak petihvezdickovy hotel pro sportovce, ale jeste aby se tam za ty prachy mel blbe:)) A Angelika se mu opravdu hodne venuje.
to je dobře. Já jsem párkrát na fífovi jezdila. A ten kůn to potřebuje. Je lepší aby dělal drezůráka na kterýho má a je v tom dobrej. Než aby dělal provozáka a učil na jízdfárně děti co ho vůbec nebaví. další to bude Valencie
jeffík

jeffík
napsal(a):
to je dobře. Já jsem párkrát na fífovi jezdila. A ten kůn to potřebuje. Je lepší aby dělal drezůráka na kterýho má a je v tom dobrej. Než aby dělal provozáka a učil na jízdfárně děti co ho vůbec nebaví. další to bude Valencie
hele svati měj se hezky a pozdravuj fífu. A budeš tu zítra?? A pokecánme a ahoj !