kapusta
napsal(a):
No jo.. ale co když mám foťák s kterým když fotím bez blesku a trošičku se to co fotím pohne, tak je to rozmazaný... :( to buď neumim fotit nebo je blbej foťák nebo obojí co?
mě se to taky nekdy stane vetčinou bud je to za šera nebo ve špatně svělené místnosti.Já větčinou když fotím vevnitř mám blesk nebo stativ klepuse mi ruce foták taky moc lechkej není a těžkej taky ne mám panasonic lumix DCM.-fz50 a čím fotí te vy?
kapusta
napsal(a):
No jo.. ale co když mám foťák s kterým když fotím bez blesku a trošičku se to co fotím pohne, tak je to rozmazaný... :( to buď neumim fotit nebo je blbej foťák nebo obojí co?
To je dlouhou dobou expozice, v ruce je to pak tezky nebo nemozny udrzet. Za takovych podminek z ruky ostre tezko vyfotis, to chce stativ.
Ja mam DMC FZ 7 a jsem z nej celkem nadsena, proti ty sunce, co jsem s tim fotila cely roky:)
svatka
napsal(a):
To je dlouhou dobou expozice, v ruce je to pak tezky nebo nemozny udrzet. Za takovych podminek z ruky ostre tezko vyfotis, to chce stativ.
Ja mam DMC FZ 7 a jsem z nej celkem nadsena, proti ty sunce, co jsem s tim fotila cely roky:)
v barve
svatka
napsal(a):
Ta komprese to strasne zabiji, takze kvalita fotek se stejne tady posoudit neda
woldemortik
napsal(a):
to máš pravdu chtělo by to vidět ve velkém to by byl hned jinačí pohled.chtěla bych si koupit zrcadlovku,ale ještě nevím jakou bud nikon nebo cann,ale až tak za rok ne-li díl
No, FZ7 ma k zrcadlovce tak blizko, jak jen je (financne) unosne:) Taky bych casem rada neco lepsiho, ale na to my foceni to zatim nema cenu a stejne na to nemam penize, takze fakt az casem:) Jo, treba takovej Canon EOS 400 .. no jo, no:))
svatka
napsal(a):
No, FZ7 ma k zrcadlovce tak blizko, jak jen je (financne) unosne:) Taky bych casem rada neco lepsiho, ale na to my foceni to zatim nema cenu a stejne na to nemam penize, takze fakt az casem:) Jo, treba takovej Canon EOS 400 .. no jo, no:))
no ten by se mi taky moc líbil.no časem zatím to mám jako koníčka fotim jen svoje kunuchy a tedka i hříbka aten řádí ta budou i dobrý fotky
woldemortik
napsal(a):
no ten by se mi taky moc líbil.no časem zatím to mám jako koníčka fotim jen svoje kunuchy a tedka i hříbka aten řádí ta budou i dobrý fotky
Jo, to je jediny, co me mrzi, ze uz mi hribata )muj i kamaradcin) trochu moc "odrostla" - jeden je rocni, druhy uz dokonce dvoulety.. ale moc se za nima na hribarnu tesim, snad i neco ulovim:)) Zatim si vystacim s nasimi zviraty a Afrikou, ta je vyslovene fotogenicka:o)))
drcaran
napsal(a):
Koně to jsou asi pěkné, jen kvalita fotek je horší, doporučuji používat i když svítí slunce blesk, hlavně když se fotí proti světlu.
svatka
napsal(a):
Jo, to je jediny, co me mrzi, ze uz mi hribata )muj i kamaradcin) trochu moc "odrostla" - jeden je rocni, druhy uz dokonce dvoulety.. ale moc se za nima na hribarnu tesim, snad i neco ulovim:)) Zatim si vystacim s nasimi zviraty a Afrikou, ta je vyslovene fotogenicka:o)))
tomu mímu je měsíc a řádí festově jinak si fakt musím vystačit smíma moc koní okolo nás není jen krávy.psy.kočky.ovce a kozy no hotová zoo tahle fotka by byla ještě pěknější kdby tam nebil kus sloupku z ohrady no škoda
drcaran
napsal(a):
Koně to jsou asi pěkné, jen kvalita fotek je horší, doporučuji používat i když svítí slunce blesk, hlavně když se fotí proti světlu.
woldemortik
napsal(a):
no tedka s fotkama nemám šanci je tu iva
Ale máš! Já tu hrozně dloho nebyla, protože jsem teď pořád u koní, ale dneska tady prší, tak tu musím kouknout co je nového
woldemortik
napsal(a):
tomu mímu je měsíc a řádí festově jinak si fakt musím vystačit smíma moc koní okolo nás není jen krávy.psy.kočky.ovce a kozy no hotová zoo tahle fotka by byla ještě pěknější kdby tam nebil kus sloupku z ohrady no škoda
Hehe, at zijou programy na upravu fotek... pasku vespod urizni, klidne zprava orez i sloup(dal by se i vyretusovat), budes mit dost mista pred konem a kompozicne to bude v poradku.
woldemortik
napsal(a):
no tedka s fotkama nemám šanci je tu iva
Byla jsem ve čtvrtek v Táboře, tak jsem myslela, že zajedu ke Gelnarům, ale nějak jsem to nestihla
bubo
napsal(a):
Chladasek? Jojo, i ja sem zabloudim jednou za uherak:)
drcaran
napsal(a):
ta komprese je hrozná záludnost
něco na ochlazení
bubo
napsal(a):
Ale máš! Já tu hrozně dloho nebyla, protože jsem teď pořád u koní, ale dneska tady prší, tak tu musím kouknout co je nového
já jdnu novinku mám bogarovy už je měsíc a má se k světu tady s kamarádkou
sapaska
napsal(a):
něco na ochlazení
Ju, to je skvely:) no ja nevim, ale mne to ty fotky tak nejak rozplizle pixeluje.. no jo, ja musim mit vzdycky neco extra:))
svatka
napsal(a):
Chladasek? Jojo, i ja sem zabloudim jednou za uherak:)
Jestli to je na toho ryzáka, tak to je poloviční chlaďásek.
sapaska
napsal(a):
něco na ochlazení
gelnarů byli tedka nedávno u mě kouknout se na laviny prcka no pan gelnar byl sněhi unešenej moc se mu líbil jen říkal škoda,že není černej
drcaran
napsal(a):
svatka
napsal(a):
Ju, to je skvely:) no ja nevim, ale mne to ty fotky tak nejak rozplizle pixeluje.. no jo, ja musim mit vzdycky neco extra:))
to mne taky, kolikrát se mi už stalo, že jsem chtěla vložit foto a tak to rozmázlo, že jsem to raděj ani nevložila
drcaran
napsal(a):
drcaran
napsal(a):
Jinak jsem na tom s materialem k foceni asi prece jen lip, na staji mame pres tricet koni. Ale zas ty podminky, vsude mam na pozadi dalnici, domy, vsechen mozny bordel, elektricky vedeni.. :(
svatka
napsal(a):
Jinak jsem na tom s materialem k foceni asi prece jen lip, na staji mame pres tricet koni. Ale zas ty podminky, vsude mam na pozadi dalnici, domy, vsechen mozny bordel, elektricky vedeni.. :(
to mne taky štve, to pozadí......
co dá pak človeku práci to zaretušovat
tu se mi už nechtělo...
svatka
napsal(a):
to já zse stramej strom,louku koně bebo statek tuhle mám nejradči
drcaran
napsal(a):
Veterinarni prohlidka:)
sapaska
napsal(a):
to mne taky štve, to pozadí......
co dá pak človeku práci to zaretušovat
tu se mi už nechtělo...
tak ještě jedna zimní
drcaran
napsal(a):
drcaran
napsal(a):
woldemortik
napsal(a):
krásnej koníck to je nacho salazar co ten by se mi líbil na připuštění
Je to Navar
bubo
napsal(a):
taaak, technický dotaz.... proč mi to roztahava foto na tak velký formát?
drcaran
napsal(a):
ze zavodu
drcaran
napsal(a):
ze zavodu II
drcaran
napsal(a):
ze zavodu III
svatka
napsal(a):
Bydlelas v Seberove? To uz bude nejakou chvili dozadu, ze? Pan trojan uz tam nebydli nekolik let. Odstehovala ses z Prahy? To byl dost dlouho muj sen:)
Bydlela jsem ve Zdiměřicích. Do Šeberova jsem jezdila i koňmo. Táta se s Trojanem dost kámošil. Vím, že se odstěhoval někam myslím k Voticům. Pořád se k němu chystám, protože já jsem teď u Netvořic, tak bych to tam měla kousek. Dokonce jsem si na něj sehnala telefon, že mu zavolám a zajedu tam, ale nějak jsem se k tomu zatím nedostala Já se stěhovala v listopadu 2001
Když nám u ohrady začalo růst satelitní městečko
drcaran
napsal(a):
drcaran
napsal(a):
drcaran
napsal(a):
mravenečník!!!
drcaran
napsal(a):
Ze zavodu IV a preju vsem dobrou noc:)
bubo
napsal(a):
Bydlela jsem ve Zdiměřicích. Do Šeberova jsem jezdila i koňmo. Táta se s Trojanem dost kámošil. Vím, že se odstěhoval někam myslím k Voticům. Pořád se k němu chystám, protože já jsem teď u Netvořic, tak bych to tam měla kousek. Dokonce jsem si na něj sehnala telefon, že mu zavolám a zajedu tam, ale nějak jsem se k tomu zatím nedostala Já se stěhovala v listopadu 2001
Když nám u ohrady začalo růst satelitní městečko
Aha, tak to te naprosto chapu.. pamatujes asi jeste Vestec, vid? Nez vyhorel?
bubo
napsal(a):
pěkný fotky musím přidat nenechám se zahambit sico tení koník,ale velikostí je jako poník
važí kolem 50kg a měří kolem 75cm a roste
drcaran
napsal(a):
taky brou noc
drcaran
napsal(a):
drcaran
napsal(a):
Tak dobrou
Poprvé jsem viděla chlaďase isabela
drcaran
napsal(a):
Ještě jeden extra mravenečník!!!
drcaran
napsal(a):
drcaran
napsal(a):
drcaran
napsal(a):
bubo
napsal(a):
kukám ivča nám to tady trochu zaplnila tak to já se ráda přidám
drcaran
napsal(a):
Lidičky já se moc nemám čím chlubit ale ten mravenečník je bomba,málem jsem se svalila pod stůl,to mu fakt sedí
thesis
napsal(a):
Lidičky já se moc nemám čím chlubit ale ten mravenečník je bomba,málem jsem se svalila pod stůl,to mu fakt sedí
ještě nějaká
thesis
napsal(a):
a ještě jedna těchto huculáků
A moje kobylka, je tam slušné pozadí
drcaran
napsal(a):
Tak tady zase leje Ach jo
drcaran
napsal(a):
Tak koně mi dali jasně najevo co si myslí, že se dá tak akorát dělat v tomhle počasí
svatka
napsal(a):
Takovou asi ne, ale podivam se:)
Kdybys chtela videt vetsi, mam ji tady: http://www.photopost. cz/pp5free/foto_full. php?id=300233 (za teckami jsou mezery) ..
Tady jsem nasla jeste jednu z te serie, mam v pocitaci neskutecny bordel
bubo
napsal(a):
Tak tady zase leje Ach jo
Tady taky leje.. ale odskakat ve volnosti jsme dnes stihly za sucha:)
svatka
napsal(a):
Takovou asi ne, ale podivam se:)
a tohle dostanete, kdyz fotite skrz mlhu, co by se dala krajet, teletem na dalku a pak vytahnete v pocitaci kontrast:))
svatka
napsal(a):
Tady taky leje.. ale odskakat ve volnosti jsme dnes stihly za sucha:)
No jo to my vyváželi hnůj, protože byl už plný vozík. A uklízeli noční malou ohradu už jí měli nějak zabobkovanou
woldemortik
napsal(a):
: thesis (Thesis) prsím tě odakad jsu ty dva huculáci
Ahoj, huculáci jsou poblíž Třince - Moravskoslezský kraj a ten mladší (teda ten s modrou ohlávkou) je možná k prodeji.Má rok a něco.Ale je beze všeho a pochybuju že je očkovaný, modrý průkaz ani náhodou.Jsou hezcí ale oba hřebci.
thesis
napsal(a):
Ahoj, huculáci jsou poblíž Třince - Moravskoslezský kraj a ten mladší (teda ten s modrou ohlávkou) je možná k prodeji.Má rok a něco.Ale je beze všeho a pochybuju že je očkovaný, modrý průkaz ani náhodou.Jsou hezcí ale oba hřebci.
škoda to je moc dleko já jsem z jíhu čech jsou moc krásný mě zajmal ten s tou koženou ohlávkou teda jestly je kožená.připomíná mi mího bývalího koníka
woldemortik
napsal(a):
škoda to je moc dleko já jsem z jíhu čech jsou moc krásný mě zajmal ten s tou koženou ohlávkou teda jestly je kožená.připomíná mi mího bývalího koníka
no bando kde jste
woldemortik
napsal(a):
to jo ten je drsnej ten se ivče moc moc povedl taky zněho netuším.
Co to vůbec je?Kladrubáček?Jinak si takový frňák neumím představit a ještě u té první fotky ten popisek,já na to najela a málem se složila,přítel na gauči jak to viděl tak nebyl k zastavení jak se smál.To by chtělo téma legrační foto,ten by tam byl šampion
thesis
napsal(a):
Co to vůbec je?Kladrubáček?Jinak si takový frňák neumím představit a ještě u té první fotky ten popisek,já na to najela a málem se složila,přítel na gauči jak to viděl tak nebyl k zastavení jak se smál.To by chtělo téma legrační foto,ten by tam byl šampion
taky si myslim kladrubák ty maj takovýhle klabonosy ,ale až tak
drcaran
napsal(a):
tak tady dělá alešek tak trošku bubáka
drcaran
napsal(a):
causinka2
napsal(a):
Tak to nemá chybu! Copak je to za koníka? Kříženec s hrochem?
zazika
napsal(a):
Tak to nemá chybu! Copak je to za koníka? Kříženec s hrochem?
zdravím máte tu fakt krásné fotky...
santah
napsal(a):
a strašně moc pěkní koníci
santah
napsal(a):
......mendyny hříva
drcaran
napsal(a):
moje zlatíčko Nikolasek