Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.7.2007 10:42

Koně to jsou asi pěkné, jen kvalita fotek je horší, doporučuji používat i když svítí slunce blesk, hlavně když se fotí proti světlu.

28.7.2007 13:42

drcaran napsal(a):
Koně to jsou asi pěkné, jen kvalita fotek je horší, doporučuji používat i když svítí slunce blesk, hlavně když se fotí proti světlu.

V protisvetle dejme tomu, ale vetsinu fotek bleskem uplne zabijes.

28.7.2007 19:41

svatka napsal(a):
V protisvetle dejme tomu, ale vetsinu fotek bleskem uplne zabijes.

No jo.. ale co když mám foťák s kterým když fotím bez blesku a trošičku se to co fotím pohne, tak je to rozmazaný... :( to buď neumim fotit nebo je blbej foťák nebo obojí co?

28.7.2007 20:21

kapusta napsal(a):
No jo.. ale co když mám foťák s kterým když fotím bez blesku a trošičku se to co fotím pohne, tak je to rozmazaný... :( to buď neumim fotit nebo je blbej foťák nebo obojí co?

mě se to taky nekdy stane vetčinou bud je to za šera nebo ve špatně svělené místnosti.Já větčinou když fotím vevnitř mám blesk nebo stativ klepuse mi ruce foták taky moc lechkej není a těžkej taky ne mám panasonic lumix DCM.-fz50 a čím fotí te vy?

28.7.2007 20:52

kapusta napsal(a):

To je dlouhou dobou expozice, v ruce je to pak tezky nebo nemozny udrzet. Za takovych podminek z ruky ostre tezko vyfotis, to chce stativ.

Ja mam DMC FZ 7 a jsem z nej celkem nadsena, proti ty sunce, co jsem s tim fotila cely roky:)

28.7.2007 20:54

svatka napsal(a):
To je dlouhou dobou expozice, v ruce je to pak tezky nebo nemozny udrzet. Za takovych podminek z ruky ostre tezko vyfotis, to chce stativ.

Ja mam DMC FZ 7 a jsem z nej celkem nadsena, proti ty sunce, co jsem s tim fotila cely roky:)

v barve

28.7.2007 20:56

svatka napsal(a):

Ta komprese to strasne zabiji, takze kvalita fotek se stejne tady posoudit neda

28.7.2007 21:01

svatka napsal(a):
Ta komprese to strasne zabiji, takze kvalita fotek se stejne tady posoudit neda

to máš pravdu chtělo by to vidět ve velkém to by byl hned jinačí pohled.chtěla bych si koupit zrcadlovku,ale ještě nevím jakou bud nikon nebo cann,ale až tak za rok ne-li díl

28.7.2007 21:09

woldemortik napsal(a):
to máš pravdu chtělo by to vidět ve velkém to by byl hned jinačí pohled.chtěla bych si koupit zrcadlovku,ale ještě nevím jakou bud nikon nebo cann,ale až tak za rok ne-li díl

No, FZ7 ma k zrcadlovce tak blizko, jak jen je (financne) unosne:) Taky bych casem rada neco lepsiho, ale na to my foceni to zatim nema cenu a stejne na to nemam penize, takze fakt az casem:) Jo, treba takovej Canon EOS 400 .. no jo, no:))

28.7.2007 21:18

svatka napsal(a):
No, FZ7 ma k zrcadlovce tak blizko, jak jen je (financne) unosne:) Taky bych casem rada neco lepsiho, ale na to my foceni to zatim nema cenu a stejne na to nemam penize, takze fakt az casem:) Jo, treba takovej Canon EOS 400 .. no jo, no:))

no ten by se mi taky moc líbil.no časem zatím to mám jako koníčka fotim jen svoje kunuchy a tedka i hříbka aten řádí ta budou i dobrý fotky

28.7.2007 21:29

woldemortik napsal(a):
no ten by se mi taky moc líbil.no časem zatím to mám jako koníčka fotim jen svoje kunuchy a tedka i hříbka aten řádí ta budou i dobrý fotky

Jo, to je jediny, co me mrzi, ze uz mi hribata )muj i kamaradcin) trochu moc "odrostla" - jeden je rocni, druhy uz dokonce dvoulety.. ale moc se za nima na hribarnu tesim, snad i neco ulovim:)) Zatim si vystacim s nasimi zviraty a Afrikou, ta je vyslovene fotogenicka:o)))

28.7.2007 21:38

drcaran napsal(a):

28.7.2007 21:40

svatka napsal(a):
Jo, to je jediny, co me mrzi, ze uz mi hribata )muj i kamaradcin) trochu moc "odrostla" - jeden je rocni, druhy uz dokonce dvoulety.. ale moc se za nima na hribarnu tesim, snad i neco ulovim:)) Zatim si vystacim s nasimi zviraty a Afrikou, ta je vyslovene fotogenicka:o)))

tomu mímu je měsíc a řádí festově jinak si fakt musím vystačit smíma moc koní okolo nás není jen krávy.psy.kočky.ovce a kozy no hotová zoo tahle fotka by byla ještě pěknější kdby tam nebil kus sloupku z ohrady no škoda

28.7.2007 21:41

drcaran napsal(a):

28.7.2007 21:41

bubo napsal(a):

no tedka s fotkama nemám šanci je tu iva

28.7.2007 21:44

woldemortik napsal(a):

Ale máš! Já tu hrozně dloho nebyla, protože jsem teď pořád u koní, ale dneska tady prší, tak tu musím kouknout co je nového

28.7.2007 21:46

woldemortik napsal(a):
tomu mímu je měsíc a řádí festově jinak si fakt musím vystačit smíma moc koní okolo nás není jen krávy.psy.kočky.ovce a kozy no hotová zoo tahle fotka by byla ještě pěknější kdby tam nebil kus sloupku z ohrady no škoda

Hehe, at zijou programy na upravu fotek... pasku vespod urizni, klidne zprava orez i sloup(dal by se i vyretusovat), budes mit dost mista pred konem a kompozicne to bude v poradku.

28.7.2007 21:46

woldemortik napsal(a):

Byla jsem ve čtvrtek v Táboře, tak jsem myslela, že zajedu ke Gelnarům, ale nějak jsem to nestihla

28.7.2007 21:47

bubo napsal(a):
Ale máš! Já tu hrozně dloho nebyla, protože jsem teď pořád u koní, ale dneska tady prší, tak tu musím kouknout co je nového

tahle z dostihu je bombova:)

28.7.2007 21:49

bubo napsal(a):

Chladasek? Jojo, i ja sem zabloudim jednou za uherak:)

28.7.2007 21:50

svatka napsal(a):
tahle z dostihu je bombova:)

Díky, mě se líbí ta tvoje poslední- ufounek!

drcaran napsal(a):

ta komprese je hrozná záludnost
něco na ochlazení

bubo napsal(a):

já jdnu novinku mám bogarovy už je měsíc a má se k světu tady s kamarádkou

28.7.2007 21:51

svatka napsal(a):
Hehe, at zijou programy na upravu fotek... pasku vespod urizni, klidne zprava orez i sloup(dal by se i vyretusovat), budes mit dost mista pred konem a kompozicne to bude v poradku.

mám v pc zoner 8 a aobe photoshop to půjde

28.7.2007 21:53

sapaska napsal(a):
něco na ochlazení

Ju, to je skvely:) no ja nevim, ale mne to ty fotky tak nejak rozplizle pixeluje.. no jo, ja musim mit vzdycky neco extra:))

28.7.2007 21:53

svatka napsal(a):
Chladasek? Jojo, i ja sem zabloudim jednou za uherak:)

Jestli to je na toho ryzáka, tak to je poloviční chlaďásek.

28.7.2007 21:54

sapaska napsal(a):
něco na ochlazení

gelnarů byli tedka nedávno u mě kouknout se na laviny prcka no pan gelnar byl sněhi unešenej moc se mu líbil jen říkal škoda,že není černej

28.7.2007 21:55

woldemortik napsal(a):
mám v pc zoner 8 a aobe photoshop to půjde

Jo jo.. ja uz jsem s tim uplne postizena, upravuju temer vsechny fotky, i kdyz treba jen kontrast, vyvazeni barev, zakladni orez.. a ze to da sakra prace, kdyz jich mam ze zavodu treba pet set:))

28.7.2007 21:55

drcaran napsal(a):

28.7.2007 21:56

svatka napsal(a):
Ju, to je skvely:) no ja nevim, ale mne to ty fotky tak nejak rozplizle pixeluje.. no jo, ja musim mit vzdycky neco extra:))

to mne taky, kolikrát se mi už stalo, že jsem chtěla vložit foto a tak to rozmázlo, že jsem to raděj ani nevložila

28.7.2007 21:57

bubo napsal(a):
Díky, mě se líbí ta tvoje poslední- ufounek!

To je Africin xicht roku, ona je hrozna drzka (ale muzu to rikat jenom ja:o))

28.7.2007 21:58

svatka napsal(a):

Jo, mne taky, ale tahle se zrovna nerozplizla, takze si ted pripadam trochu jako blbecek (to jsou ty murphyho zakony:o))

28.7.2007 22:00

bubo napsal(a):
Jestli to je na toho ryzáka, tak to je poloviční chlaďásek.

Jo jo, na toho.. v Praze jich je tak strasne malo, ze je vzdycky okukuju jak turista orloj:o))

28.7.2007 22:02

drcaran napsal(a):

28.7.2007 22:03

drcaran napsal(a):

Jinak jsem na tom s materialem k foceni asi prece jen lip, na staji mame pres tricet koni. Ale zas ty podminky, vsude mam na pozadi dalnici, domy, vsechen mozny bordel, elektricky vedeni.. :(

28.7.2007 22:05

bubo napsal(a):

Tak ještě nějaký chlaďásci, když jich máš málo

28.7.2007 22:05

bubo napsal(a):

....trochu jsem si hrála s photoshopem

28.7.2007 22:06

svatka napsal(a):
Jinak jsem na tom s materialem k foceni asi prece jen lip, na staji mame pres tricet koni. Ale zas ty podminky, vsude mam na pozadi dalnici, domy, vsechen mozny bordel, elektricky vedeni.. :(

Jé kde máš koně není to náhodou ze Šeberova?

28.7.2007 22:07

svatka napsal(a):

to mne taky štve, to pozadí......
co dá pak človeku práci to zaretušovat
tu se mi už nechtělo...

28.7.2007 22:09

bubo napsal(a):
Jé kde máš koně není to náhodou ze Šeberova?

Je, znas to tam?:)

28.7.2007 22:10

svatka napsal(a):

to já zse stramej strom,louku koně bebo statek tuhle mám nejradči

28.7.2007 22:10

drcaran napsal(a):

Veterinarni prohlidka:)

28.7.2007 22:11

woldemortik napsal(a):

já než se dám jednu fotku tak tady jich pět přibide nojo noták je nákej pomalej

28.7.2007 22:12

woldemortik napsal(a):

Krasny zvirata, ten mladej, to bude kus kone. Co je za puvod?

28.7.2007 22:15

svatka napsal(a):
Je, znas to tam?:)

No jo znám bydlela jsem kousek od nich. Znám i Vandu, ale víc jejího tátu!

28.7.2007 22:15

svatka napsal(a):
Krasny zvirata, ten mladej, to bude kus kone. Co je za puvod?

makal lavina po radek z rogaj karolína
lucka z hubír a žaneta má i nugota 1 táta je bospar 2 u pana smolíka

28.7.2007 22:16

sapaska napsal(a):
to mne taky štve, to pozadí......
co dá pak človeku práci to zaretušovat
tu se mi už nechtělo...

tak ještě jedna zimní

28.7.2007 22:22

svatka napsal(a):
Veterinarni prohlidka:)

tak se taky přidám se zimou

28.7.2007 22:24

drcaran napsal(a):

28.7.2007 22:26

bubo napsal(a):

krásnej koníck to je nacho salazar co ten by se mi líbil na připuštění

drcaran napsal(a):

woldemortik napsal(a):
makal lavina po radek z rogaj karolína
lucka z hubír a žaneta má i nugota 1 táta je bospar 2 u pana smolíka

znam akorat Hubira a Neugota, jsem fatalne nevzdelana v puvodech chladnoktevych koni.. ale jsou vazne nadherni.

28.7.2007 22:28

woldemortik napsal(a):
krásnej koníck to je nacho salazar co ten by se mi líbil na připuštění

Je to Navar

28.7.2007 22:28

bubo napsal(a):
No jo znám bydlela jsem kousek od nich. Znám i Vandu, ale víc jejího tátu!

Bydlelas v Seberove? To uz bude nejakou chvili dozadu, ze? Pan trojan uz tam nebydli nekolik let. Odstehovala ses z Prahy? To byl dost dlouho muj sen:)

28.7.2007 22:32

bubo napsal(a):

taaak, technický dotaz.... proč mi to roztahava foto na tak velký formát?

28.7.2007 22:33

drcaran napsal(a):

ze zavodu

28.7.2007 22:34

drcaran napsal(a):

ze zavodu II

28.7.2007 22:35

drcaran napsal(a):

ze zavodu III

28.7.2007 22:35

svatka napsal(a):
Bydlelas v Seberove? To uz bude nejakou chvili dozadu, ze? Pan trojan uz tam nebydli nekolik let. Odstehovala ses z Prahy? To byl dost dlouho muj sen:)

Bydlela jsem ve Zdiměřicích. Do Šeberova jsem jezdila i koňmo. Táta se s Trojanem dost kámošil. Vím, že se odstěhoval někam myslím k Voticům. Pořád se k němu chystám, protože já jsem teď u Netvořic, tak bych to tam měla kousek. Dokonce jsem si na něj sehnala telefon, že mu zavolám a zajedu tam, ale nějak jsem se k tomu zatím nedostala Já se stěhovala v listopadu 2001 Když nám u ohrady začalo růst satelitní městečko

28.7.2007 22:36

bubo napsal(a):
Je to Navar

skra mě se ty dva pletou

28.7.2007 22:37

svatka napsal(a):
znam akorat Hubira a Neugota, jsem fatalne nevzdelana v puvodech chladnoktevych koni.. ale jsou vazne nadherni.

já znám jen pár plemeníků ale ra´dči jsem se koukla lavině do papírů to mám jistější a bych si nevímíšlela

28.7.2007 22:39

drcaran napsal(a):

28.7.2007 22:41

drcaran napsal(a):

28.7.2007 22:43

drcaran napsal(a):

mravenečník!!!

28.7.2007 22:43

drcaran napsal(a):

Ze zavodu IV a preju vsem dobrou noc:)

28.7.2007 22:45

bubo napsal(a):
Bydlela jsem ve Zdiměřicích. Do Šeberova jsem jezdila i koňmo. Táta se s Trojanem dost kámošil. Vím, že se odstěhoval někam myslím k Voticům. Pořád se k němu chystám, protože já jsem teď u Netvořic, tak bych to tam měla kousek. Dokonce jsem si na něj sehnala telefon, že mu zavolám a zajedu tam, ale nějak jsem se k tomu zatím nedostala Já se stěhovala v listopadu 2001 Když nám u ohrady začalo růst satelitní městečko

Aha, tak to te naprosto chapu.. pamatujes asi jeste Vestec, vid? Nez vyhorel?

28.7.2007 22:46

bubo napsal(a):

pěkný fotky musím přidat nenechám se zahambit sico tení koník,ale velikostí je jako poník važí kolem 50kg a měří kolem 75cm a roste

28.7.2007 22:46

bubo napsal(a):
mravenečník!!!

tak ten je uzasnej:))

28.7.2007 22:48

drcaran napsal(a):

taky brou noc

28.7.2007 22:48

drcaran napsal(a):

28.7.2007 22:51

bubo napsal(a):

taky valim ,ale ne spát jdu čučen na film na nově je moc pěknej ahoj

28.7.2007 22:51

svatka napsal(a):
Aha, tak to te naprosto chapu.. pamatujes asi jeste Vestec, vid? Nez vyhorel?

No jasně! Pamatuju, když se stavěl! To už jsem asi baba

28.7.2007 22:54

drcaran napsal(a):

Tak dobrou
Poprvé jsem viděla chlaďase isabela

28.7.2007 22:55

bubo napsal(a):
Tak dobrou
Poprvé jsem viděla chlaďase isabela

28.7.2007 22:59

drcaran napsal(a):

Ještě jeden extra mravenečník!!!

28.7.2007 23:01

drcaran napsal(a):

28.7.2007 23:05

drcaran napsal(a):

28.7.2007 23:17

drcaran napsal(a):

29.7.2007 14:25

bubo napsal(a):

kukám ivča nám to tady trochu zaplnila tak to já se ráda přidám

29.7.2007 14:37

bubo napsal(a):

Pro Svatku - Ta černobílá fotka koníků v mlze je naprosto dokonalá, má uplně neuvěřitelnou atmosféru! Nemáš tam ještě nějakou takovou

29.7.2007 14:47

drcaran napsal(a):

Lidičky já se moc nemám čím chlubit ale ten mravenečník je bomba,málem jsem se svalila pod stůl,to mu fakt sedí

29.7.2007 14:49

thesis napsal(a):
Lidičky já se moc nemám čím chlubit ale ten mravenečník je bomba,málem jsem se svalila pod stůl,to mu fakt sedí

ještě nějaká

29.7.2007 14:51

thesis napsal(a):
ještě nějaká

a ještě jedna těchto huculáků

29.7.2007 14:53

thesis napsal(a):
a ještě jedna těchto huculáků

A moje kobylka, je tam slušné pozadí

29.7.2007 14:55

thesis napsal(a):
A moje kobylka, je tam slušné pozadí

Můj valach

29.7.2007 14:57

thesis napsal(a):
Můj valach

A ještě.Ti dva větší jsou moji

29.7.2007 18:25

drcaran napsal(a):

Tak tady zase leje Ach jo

29.7.2007 18:32

moninka napsal(a):
Pro Svatku - Ta černobílá fotka koníků v mlze je naprosto dokonalá, má uplně neuvěřitelnou atmosféru! Nemáš tam ještě nějakou takovou

Takovou asi ne, ale podivam se:)

29.7.2007 18:39

drcaran napsal(a):

Tak koně mi dali jasně najevo co si myslí, že se dá tak akorát dělat v tomhle počasí

29.7.2007 18:50

svatka napsal(a):

Kdybys chtela videt vetsi, mam ji tady: http://www.photopost. cz/pp5free/foto_full. php?id=300233 (za teckami jsou mezery) ..

Tady jsem nasla jeste jednu z te serie, mam v pocitaci neskutecny bordel

29.7.2007 18:55

bubo napsal(a):
Tak tady zase leje Ach jo

Tady taky leje.. ale odskakat ve volnosti jsme dnes stihly za sucha:)

29.7.2007 19:07

svatka napsal(a):

do serie

29.7.2007 19:17

svatka napsal(a):

a tohle dostanete, kdyz fotite skrz mlhu, co by se dala krajet, teletem na dalku a pak vytahnete v pocitaci kontrast:))

29.7.2007 19:22

svatka napsal(a):

Posledni do serie.

29.7.2007 19:44

thesis napsal(a):
ještě nějaká

No ta je uzasna, jak srazka dvou tanku, huculacci jsou koukam poradny kone;)

29.7.2007 20:05

svatka napsal(a):
Tady taky leje.. ale odskakat ve volnosti jsme dnes stihly za sucha:)

No jo to my vyváželi hnůj, protože byl už plný vozík. A uklízeli noční malou ohradu už jí měli nějak zabobkovanou

29.7.2007 20:38

bubo napsal(a):
Tak koně mi dali jasně najevo co si myslí, že se dá tak akorát dělat v tomhle počasí

u nás takypršelo akorát jsme dodělaly seno pro králíky a začalo lít,ale tedka už neprší

29.7.2007 21:02

svatka napsal(a):
Posledni do serie.

Krásááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!

29.7.2007 21:28

woldemortik napsal(a):
u nás takypršelo akorát jsme dodělaly seno pro králíky a začalo lít,ale tedka už neprší

: thesis (Thesis) prsím tě odakad jsu ty dva huculáci

29.7.2007 22:08

woldemortik napsal(a):
: thesis (Thesis) prsím tě odakad jsu ty dva huculáci

Ahoj, huculáci jsou poblíž Třince - Moravskoslezský kraj a ten mladší (teda ten s modrou ohlávkou) je možná k prodeji.Má rok a něco.Ale je beze všeho a pochybuju že je očkovaný, modrý průkaz ani náhodou.Jsou hezcí ale oba hřebci.

29.7.2007 22:10

thesis napsal(a):
Ahoj, huculáci jsou poblíž Třince - Moravskoslezský kraj a ten mladší (teda ten s modrou ohlávkou) je možná k prodeji.Má rok a něco.Ale je beze všeho a pochybuju že je očkovaný, modrý průkaz ani náhodou.Jsou hezcí ale oba hřebci.

škoda to je moc dleko já jsem z jíhu čech jsou moc krásný mě zajmal ten s tou koženou ohlávkou teda jestly je kožená.připomíná mi mího bývalího koníka

31.7.2007 19:51

woldemortik napsal(a):
škoda to je moc dleko já jsem z jíhu čech jsou moc krásný mě zajmal ten s tou koženou ohlávkou teda jestly je kožená.připomíná mi mího bývalího koníka

no bando kde jste

31.7.2007 20:02

woldemortik napsal(a):
no bando kde jste

Jo kožená je,tenhle má 2.5 roku a jmenuje se Gaston, ti dva jsou praví bratři,ale s tím tvým bývalým si jsou podobní.Jinak já sem moc nemůžu chodit jinak se z toho mravenečníka vážně po...u,to se nedá se nesmát.

31.7.2007 20:08

thesis napsal(a):
Jo kožená je,tenhle má 2.5 roku a jmenuje se Gaston, ti dva jsou praví bratři,ale s tím tvým bývalým si jsou podobní.Jinak já sem moc nemůžu chodit jinak se z toho mravenečníka vážně po...u,to se nedá se nesmát.

to jo ten je drsnej ten se ivče moc moc povedl taky zněho netuším.

31.7.2007 20:12

woldemortik napsal(a):
to jo ten je drsnej ten se ivče moc moc povedl taky zněho netuším.

Co to vůbec je?Kladrubáček?Jinak si takový frňák neumím představit a ještě u té první fotky ten popisek,já na to najela a málem se složila,přítel na gauči jak to viděl tak nebyl k zastavení jak se smál.To by chtělo téma legrační foto,ten by tam byl šampion

31.7.2007 20:16

thesis napsal(a):
Co to vůbec je?Kladrubáček?Jinak si takový frňák neumím představit a ještě u té první fotky ten popisek,já na to najela a málem se složila,přítel na gauči jak to viděl tak nebyl k zastavení jak se smál.To by chtělo téma legrační foto,ten by tam byl šampion

taky si myslim kladrubák ty maj takovýhle klabonosy ,ale až tak

1.8.2007 23:18

woldemortik napsal(a):
no bando kde jste

U koniku;o))

1.8.2007 23:20

woldemortik napsal(a):
no bando kde jste

Takový vyzívaný odpoledne;)

2.8.2007 16:03

drcaran napsal(a):

tak tady dělá alešek tak trošku bubáka

2.8.2007 16:06

drcaran napsal(a):

2.8.2007 16:21

causinka2 napsal(a):

Tak to nemá chybu! Copak je to za koníka? Kříženec s hrochem?

2.8.2007 20:58

zazika napsal(a):

zdravím máte tu fakt krásné fotky...

2.8.2007 20:59

santah napsal(a):

a strašně moc pěkní koníci

2.8.2007 21:01

santah napsal(a):
a strašně moc pěkní koníci

utíkám

2.8.2007 21:03

santah napsal(a):

......mendyny hříva

2.8.2007 21:10

woldemortik napsal(a):
......mendyny hříva

......

3.8.2007 11:28

drcaran napsal(a):

moje zlatíčko Nikolasek

3.8.2007 11:41

woldemortik napsal(a):
taky si myslim kladrubák ty maj takovýhle klabonosy ,ale až tak

Jasně, že je to kladrubáček

3.8.2007 17:18

zazika napsal(a):

nn s hrochem ne je to čistokrevnej plnas,docela jsem koukala,když jsem ho viděla jak se noří do vody,ještě že jí tam bylo tak málo,kdo ví,jak by to dopadlo,kdyby jí tam bylo víc

Přidejte reakci

Přidat smajlík