proxima
napsal(a):
Zulko už je ti určitě krásně v koňském nebíčku ..Budeme na tebe všichni vzpomínat .
peggiska
napsal(a):
Vendulko, bud silna a drz se!!! Zulitka si nemohla prat lepsiho partaka nez mela - TEBE!!! Urcite vedela, jak moc jsi ji mela rada.
Eví,děkuji za krásný název Rady,i když smutný.Děkuji zároveň všem,kteří napsali Vendulce v její těžké chvíli slůvka útěchy a povzbuzení,vím,jak moc je to v takovéto situaci důležité a jak člověk tu obrovskou podporu a sounáležitost potřebuje.
Uživatel s deaktivovaným účtem

jaruska
napsal(a):
Eví,děkuji za krásný název Rady,i když smutný.Děkuji zároveň všem,kteří napsali Vendulce v její těžké chvíli slůvka útěchy a povzbuzení,vím,jak moc je to v takovéto situaci důležité a jak člověk tu obrovskou podporu a sounáležitost potřebuje.
Radaci dekuji vam vsem za ty krasna slova... Ale jak to ctu,tak mi to rve srdicko jeste vic. Diky ze jste s nama.
napsal(a):
Radaci dekuji vam vsem za ty krasna slova... Ale jak to ctu,tak mi to rve srdicko jeste vic. Diky ze jste s nama.
My víme Vendí,ale chceme Ti jenom všicni říct,jak je nám to líto........přesně jak to napsala Jaruška.
Jinak nevím,proč se mi neukazoval nick,to neměl být anonym........Iva(nerda)
proxima
napsal(a):
Tak holky,alespoň jedna dobrá zpráva...
Včera jsme se stavili u Jurýska a má se tam opravdu mooooc dobře
Je tam sice sám,ale paní říkala že by mu koupila třeba ovečku,nebo kozu.Ale starají se tam o něj-má ohradu uprozstřed vsi,tak tam pořád má společnost,vaří mu čajíky na kašel,dostává mrkvičku a ovísek,bude se mu stavět stáj...Až bych řekla že ho trochu rozmažlují,třeba se nechají štípat-to před tím nedělal-že prý je to hezké-roztomilé, při cvalu trhá trávu a v řece si s nima na hřbetu lehne...No tak to u nás měl jinou výchovuAle hlavně že je v dobrých rukou!!I manžel paní-co koně extra nemusel-jí včera nepustil ke slovu jak povídal co a jak Jura dělá a co a jak mu připravují na zimu a k jídlu...
Tak alespoň jedna pozitivní věc.
proxima
napsal(a):
Je tam sice sám,ale paní říkala že by mu koupila třeba ovečku,nebo kozu.Ale starají se tam o něj-má ohradu uprozstřed vsi,tak tam pořád má společnost,vaří mu čajíky na kašel,dostává mrkvičku a ovísek,bude se mu stavět stáj...Až bych řekla že ho trochu rozmažlují,třeba se nechají štípat-to před tím nedělal-že prý je to hezké-roztomilé, při cvalu trhá trávu a v řece si s nima na hřbetu lehne...No tak to u nás měl jinou výchovuAle hlavně že je v dobrých rukou!!I manžel paní-co koně extra nemusel-jí včera nepustil ke slovu jak povídal co a jak Jura dělá a co a jak mu připravují na zimu a k jídlu...
...páníčka jí láskou....
proxima
napsal(a):
...páníčka jí láskou....
Jéé,Evííí,to je moc hezký,jak se tam Jurášek má,nebooj,on je asi nekouše,že by jim trhal nohu,někteří koně opravdu jen oždibují tak trošíčku.
Jurášek vypadá moc dobře,a je moc príma,že si našel véélký místečko i v páníčkově srdíčku!!!!!
Tady Bóbikáá a jeho druhá nejmilejší činnost!To je úplnej náměstek ředitele!!!!
jaruska
napsal(a):
Jéé,Evííí,to je moc hezký,jak se tam Jurášek má,nebooj,on je asi nekouše,že by jim trhal nohu,někteří koně opravdu jen oždibují tak trošíčku.
Jurášek vypadá moc dobře,a je moc príma,že si našel véélký místečko i v páníčkově srdíčku!!!!!
Tady Bóbikáá a jeho druhá nejmilejší činnost!To je úplnej náměstek ředitele!!!!
A tady se včera přišel na koníky podívat čtyřletej Vojtíšek našich známých-Kačenka nemohla dlooouho pochopit,že je na světě taky něco malééého.....
jaruska
napsal(a):
A tady se včera přišel na koníky podívat čtyřletej Vojtíšek našich známých-Kačenka nemohla dlooouho pochopit,že je na světě taky něco malééého.....
Tady Kačenčiný dva malí obdivovatelé.....
jaruska
napsal(a):
Tady Kačenčiný dva malí obdivovatelé.....
Halo,jste tu někdoo???
Já jsem dnes potřebovala buď někam vypadnout,což nešlo,Olda pořád nemá hotový to sedlo,nebo dělat prostě nějákou činnost,u které jsem mohla aspoň na chviličku zapomenout.
Tak jsem dneska prostě cítila,že to bude O.K. a takhle to dopadlo.
jaruska
napsal(a):
Halo,jste tu někdoo???
Já jsem dnes potřebovala buď někam vypadnout,což nešlo,Olda pořád nemá hotový to sedlo,nebo dělat prostě nějákou činnost,u které jsem mohla aspoň na chviličku zapomenout.
Tak jsem dneska prostě cítila,že to bude O.K. a takhle to dopadlo.
Bóbikáá očima říká-Jakto,bábo,že mě nevodíš Týýýýý?????
jaruska
napsal(a):
Bóbikáá očima říká-Jakto,bábo,že mě nevodíš Týýýýý?????
Na to,že měl na sobě úplně poprvý ten druhej podbřišák,byl úplně přesně takovej,jakej jsem si myslela,že bude,a on opravdu nezklamal.
To zastavování ještě tak vypilovaný nemáme a ta zvědavost je fakt hrooozná věc,ale my to všechno dopilujem,slibujemééé!!!!!
jaruska
napsal(a):
Na to,že měl na sobě úplně poprvý ten druhej podbřišák,byl úplně přesně takovej,jakej jsem si myslela,že bude,a on opravdu nezklamal.
To zastavování ještě tak vypilovaný nemáme a ta zvědavost je fakt hrooozná věc,ale my to všechno dopilujem,slibujemééé!!!!!
Tady došlo i na jemné probírání hřívy,naštěstí jen z Oldovy strany.....
jaruska
napsal(a):
Tady došlo i na jemné probírání hřívy,naštěstí jen z Oldovy strany.....
A klušeméééé!!!!!
jaruska
napsal(a):
A klušeméééé!!!!!
Bóbikáá byl moooc hodnej,nebojte se,nikdo na něj nesedá,je ještě mladý,ale je fakt,že když bude umět perfektně nosit sedlo,vůbec mu to neuškodí,že????
Bóbikáá je moc hodný i při odsedlávání....
jaruska
napsal(a):
Bóbikáá byl moooc hodnej,nebojte se,nikdo na něj nesedá,je ještě mladý,ale je fakt,že když bude umět perfektně nosit sedlo,vůbec mu to neuškodí,že????
Bóbikáá je moc hodný i při odsedlávání....
A nakonec naši vypelichancííí.....
jaruska
napsal(a):
A nakonec naši vypelichancííí.....
Ahojky Jarů a ostatní!!!
Včera večer jsme si vyjeli na jeden obr kopec Ondřejník-jak je vždy vidět za koníkama na fotkách..a tam jsme se šli i s Aronkem po vrstevnici projít..
A jak jsme šli,tak nás předjeli autem ti hoši co skákají s padáčkama do povětří a Jura věděl,že tam je někde ta plocha kde vyskakují do vzduchu.Tak jsme je vystopovali a asi hoďku jsme se na ně dívali-je to kráááááása!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ještě že jsem měla fotyho přístroj,který jsem ani původně brát nechtěla!!!!!!!!!!!!
Tady pohled na tu rozeskakovací plochu...
proxima
napsal(a):
Ahojky Jarů a ostatní!!!
Včera večer jsme si vyjeli na jeden obr kopec Ondřejník-jak je vždy vidět za koníkama na fotkách..a tam jsme se šli i s Aronkem po vrstevnici projít..
A jak jsme šli,tak nás předjeli autem ti hoši co skákají s padáčkama do povětří a Jura věděl,že tam je někde ta plocha kde vyskakují do vzduchu.Tak jsme je vystopovali a asi hoďku jsme se na ně dívali-je to kráááááása!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ještě že jsem měla fotyho přístroj,který jsem ani původně brát nechtěla!!!!!!!!!!!!
Tady pohled na tu rozeskakovací plochu...
Tady skákání ve dvou-pán už si holčinu šmodrchá k sobě....
proxima
napsal(a):
Tady skákání ve dvou-pán už si holčinu šmodrchá k sobě....
..........a tady už frčí dál.....
proxima
napsal(a):
....tady už v dálcééé....
.......takhle si tam pán visíí...
proxima
napsal(a):
.......takhle si tam pán visíí...
....tenhlé vypadal jak brouček s krovkamá...
proxima
napsal(a):
....tenhlé vypadal jak brouček s krovkamá...
....takhle krásně prosvítalo sluníčko...
proxima
napsal(a):
....takhle krásně prosvítalo sluníčko...
...tady to vypadalo na havárku...
proxima
napsal(a):
...tady to vypadalo na havárku...
Aronidlo všechno pozorovalo,aby věděl jak na to,až nude skákat on!!!
proxima
napsal(a):
Aronidlo všechno pozorovalo,aby věděl jak na to,až nude skákat on!!!
A tady chuděra co letěl prvně a bál se...
proxima
napsal(a):
A tady chuděra co letěl prvně a bál se...
.........a takhle se to drandí když se to umí!!!!
A to už je poslední,ať vás nenakazím létáním.ještě by jste to vyměnili za koně a kdo by si tu pak s mnou psal???
proxima
napsal(a):
Evíí,to jsou náááádhrné fotky,to je prostě paráááda,nejvíc se mi líbí ta s tím prosvítajícím sluníčkem,ta je fakt náádhernááá!!!
Evíí,já bych se strašně bála s tím letět,i když to muší bejt náádhera,ale já jsem takový pošeroutka,
že bych to nepřekonala.
Jo jo,Bóbikáá je fakt takovej správnej,nedělá zbytečně žádnej povyk z něčeho,co nezná.
proxima
napsal(a):
Hm, tuhle ohradu neznám, ale fotografie zkresluje. Vídávám ho různě po zahradách vypásat trávu nebo v zahradě naproti jejich domu. Ale tohle fakt nevím, kde je focené. Ale připadá mi, že samotu snáší celkem dobře a vypadá v pohodě.
jaruska
napsal(a):
Evíí,to jsou náááádhrné fotky,to je prostě paráááda,nejvíc se mi líbí ta s tím prosvítajícím sluníčkem,ta je fakt náádhernááá!!!
Evíí,já bych se strašně bála s tím letět,i když to muší bejt náádhera,ale já jsem takový pošeroutka,
že bych to nepřekonala.
Jo jo,Bóbikáá je fakt takovej správnej,nedělá zbytečně žádnej povyk z něčeho,co nezná.
Tak dneska jsme chtěli někam jet se podívat na nějáké závody,ale nekonalo se nikde nic.Mezitím jsme volali našemu kamarádovi Tomášovi Caltovi kvůli distribuci map a ptali jsme se ho,jestli neví,kde se něco dneska děje.A on povídá:No tak přijeďte k nááám,já zapřáhnu maratoňáček a pojedem se s kobylkama projet!!!
To se nedalo odmítnout,sedli jsme do autí a jeli...Stádečko jsme hezky zkoukli,má koníky chladnokrevné,moooc hezké!!!!
jaruska
napsal(a):
Tak dneska jsme chtěli někam jet se podívat na nějáké závody,ale nekonalo se nikde nic.Mezitím jsme volali našemu kamarádovi Tomášovi Caltovi kvůli distribuci map a ptali jsme se ho,jestli neví,kde se něco dneska děje.A on povídá:No tak přijeďte k nááám,já zapřáhnu maratoňáček a pojedem se s kobylkama projet!!!
To se nedalo odmítnout,sedli jsme do autí a jeli...Stádečko jsme hezky zkoukli,má koníky chladnokrevné,moooc hezké!!!!
A tady už frčímééé,teda oni,já mastím před spřežením a fotííím!!!!
jaruska
napsal(a):
A tady už frčímééé,teda oni,já mastím před spřežením a fotííím!!!!
Bylo to moc hezky strávené odpoledne...
jaruska
napsal(a):
Bylo to moc hezky strávené odpoledne...
Tady kobylky s hříbaty,která jsou ale uprostřed toho houfu a nejsou viděěět!!!!!
jaruska
napsal(a):
Ahoj Jaruško! Máš moooc hezké fotečky! vždy se na ně ráda podívám a potěší!
jde vidět, že se nenudíte a pořád se něco u vás děje, a když ne, tak si někam zajedete a o zábavu je hned postaráno. Dnes jsme si s přítelem udělali také výlet do Náměšti na Hané. Je tam pěkný zámek.
jaruska
napsal(a):
Tady kobylky s hříbaty,která jsou ale uprostřed toho houfu a nejsou viděěět!!!!!
Tady už příjezd domůů..Kobylky byly celou dobu moc hodné,ta podsední je teprve čtyřletá,tak jsem měla trošíčku obavy,ale opravdu jsou kobylky klidné,pohodářky!
monikafris
napsal(a):
jde vidět, že se nenudíte a pořád se něco u vás děje, a když ne, tak si někam zajedete a o zábavu je hned postaráno. Dnes jsme si s přítelem udělali také výlet do Náměšti na Hané. Je tam pěkný zámek.
Je tam výstava kočárů, ale také dětských kočárků !
monikafris
napsal(a):
Je tam výstava kočárů, ale také dětských kočárků !
Kočár je zlacený, ale bohužel by potřeboval lepší údržbu.
monikafris
napsal(a):
Ahoj Moniko,jůůů,to je nááááádhernej zááámek,to je parááááda!!!!
Moc děkuju za pochvelu fotešek,to jo,já ráda dokumentujůůů!!!!
No jo,to jsme opravdu neodolali a jeli se projet,tady nikdo nic takového nedělá,všichni jezděj pod sedlem a nikdo v bryčce.Je tam hezká krajina a krááásná hospůdka,která funguje i jako občerstvení pro koňáky,protože je tam bidlo na uvázání koní a je přímo na značené trase jezdecké stezky.Mooooc dobře tam vařej,mohu vřele doporučit!!!!
jaruska
napsal(a):
No jo,to jsme opravdu neodolali a jeli se projet,tady nikdo nic takového nedělá,všichni jezděj pod sedlem a nikdo v bryčce.Je tam hezká krajina a krááásná hospůdka,která funguje i jako občerstvení pro koňáky,protože je tam bidlo na uvázání koní a je přímo na značené trase jezdecké stezky.Mooooc dobře tam vařej,mohu vřele doporučit!!!!
Ten kočáár je krááásnej!!!No jo,ta údržba stojí strašný prachy,tak jestli je nemají,tak zbytečně kočár zchátrá,škoda....
monikafris
napsal(a):
Kočár je zlacený, ale bohužel by potřeboval lepší údržbu.
Pak tam byl opravdu veliký kočár, také zlacený. Sloužil arcibiskupství v Olomouci. Bohužel ho nemám vyfocený celí. Tento kočár je opravdu honosný. Používal se opravdu jen při významných přiležitostech. Váží 3000 kg. Zapříhali do něj šestipřeží kladrubských vraníků.
jaruska
napsal(a):
Ten kočáár je krááásnej!!!No jo,ta údržba stojí strašný prachy,tak jestli je nemají,tak zbytečně kočár zchátrá,škoda....
Takováhle nádherná hříbata se tam roděj....
jaruska
napsal(a):
Ahojky Jarů a holký!!!
Tak dens jsme byli na finále v Rožnově a hlásím že sedlo nemá ani Hanzy,ani Pegiska ani my....Bééééééé
Vyhrál ho nějaký pám co má dvě dcerky co jezdí na koni,tak ho asi užije
Pavla s hanzy mě přepadli tak na 2minuty,byli jste holky moc sympatický a myslela jsem že se pak ještě pobavíme,ale já vás pak už neviděla...až uplně na konci kdy se losovalo sedlo...škoda..tak snad příště budeme mít víc času!!!!!!!Teď už vím jak vypadáte..Potkala jsem se tam i s Irčulkou co sem píše
Bylo to tam mooooc fajn,mám fůry fotek,buť to sem dám dnes-až se dobije baterka,nebo zítra ráno...
Jediný koho to silně nudilo byl Aronek...chudák
Jaruško by jste teda měli krásný výletíček-jojo,zápřeh je taky krásný...A zámeček taky krásný
monikafris
napsal(a):
Pak tam byl opravdu veliký kočár, také zlacený. Sloužil arcibiskupství v Olomouci. Bohužel ho nemám vyfocený celí. Tento kočár je opravdu honosný. Používal se opravdu jen při významných přiležitostech. Váží 3000 kg. Zapříhali do něj šestipřeží kladrubských vraníků.
Jojo,Moniko,to všechno na tom kočáru je poctivá ruční práce,ty malby jsou vzácný a krásný!!!
Jaruška a malá kobylečka....
proxima
napsal(a):
Ahojky Jarů a holký!!!
Tak dens jsme byli na finále v Rožnově a hlásím že sedlo nemá ani Hanzy,ani Pegiska ani my....Bééééééé
Pavla s hanzy mě přepadli tak na 2minuty,byli jste holky moc sympatický a myslela jsem že se pak ještě pobavíme,ale já vás pak už neviděla...až uplně na konci kdy se losovalo sedlo...škoda..tak snad příště budeme mít víc času!!!!!!!Teď už vím jak vypadáte..Potkala jsem se tam i s Irčulkou co sem píše
Bylo to tam mooooc fajn,mám fůry fotek,buť to sem dám dnes-až se dobije baterka,nebo zítra ráno...
Jaruško by jste teda měli krásný výletíček-jojo,zápřeh je taky krásný...A zámeček taky krásný
Jééé,holkýýý,tééééda,to mě mrzí,že nemáte žádná sedýlko,já Vám ho táááák přála!!!!
Móóóc jsem Vám ho přááála!!!!
No ale tak soutěžte v soutěži s Jezdectvím a vyhrajete nějáký anglický sedýlko,já vím,že ho nepotřebujete,ale dá se prodat a za něj koupit křesílko!!!!!
Tady je krááásnej roček,který je na prodej!!!!Moooc hezký a vychovaný hřebeček,typický kliďas.
jaruska
napsal(a):
Ano, je to tak. Na některé věci nejsou peníze a tak to chátrá. Měli tam také ty postroje, do kterých ty koně zapřihali k těmto velikým kočárům. Bohužel jsou opravdu v bídném stavu. Postroj byl zajímaví tím, že byl hodně široký. Vloni jsme byli v NL v jezdeckém muzeu a tam jsem viděla také hodně starých kočárů a postrojů, ale Ti to tam měli krásně vše čisté, udržované... Postroje byli ve skleněných vitrínách, aby se na ně neprášilo. Takže když se chce, tak to jde. Tady přidávám kolo toho kočáru. Jen to kolo je velké 1,70m. Nechce se mi tam uložit ta správná fotka!
jaruska
napsal(a):
Jééé,holkýýý,tééééda,to mě mrzí,že nemáte žádná sedýlko,já Vám ho táááák přála!!!!
Móóóc jsem Vám ho přááála!!!!
No ale tak soutěžte v soutěži s Jezdectvím a vyhrajete nějáký anglický sedýlko,já vím,že ho nepotřebujete,ale dá se prodat a za něj koupit křesílko!!!!!
Tady je krááásnej roček,který je na prodej!!!!Moooc hezký a vychovaný hřebeček,typický kliďas.
To jsem ráda,že jste se,holky,poznaly!!!!!!
Tady Olda pomáhá při odstrojování kobylky,docela mu to šlóó!!!
jaruska
napsal(a):
To jsem ráda,že jste se,holky,poznaly!!!!!!
Tady Olda pomáhá při odstrojování kobylky,docela mu to šlóó!!!
monikafris
napsal(a):
Ano, je to tak. Na některé věci nejsou peníze a tak to chátrá. Měli tam také ty postroje, do kterých ty koně zapřihali k těmto velikým kočárům. Bohužel jsou opravdu v bídném stavu. Postroj byl zajímaví tím, že byl hodně široký. Vloni jsme byli v NL v jezdeckém muzeu a tam jsem viděla také hodně starých kočárů a postrojů, ale Ti to tam měli krásně vše čisté, udržované... Postroje byli ve skleněných vitrínách, aby se na ně neprášilo. Takže když se chce, tak to jde. Tady přidávám kolo toho kočáru. Jen to kolo je velké 1,70m. Nechce se mi tam uložit ta správná fotka!
No, a ona se tam přeci jen uložila!. Vše je krásná řezbářská práce. Navíc to zlacení je velmi drahý špás. Přítel dělá do starožitností a před rokem jsme dávali zlatit jen nějaké ozdůbky na staré hodiny veliké 10- 15cma vyšlo to na 10 000,-Kč.
monikafris
napsal(a):
Mě je to taky moc líto,když vidím,že takhle staré a vzácné věci chátraj.Kdyby se to dostalo do správnejch rukou,určo by to ještě šlo něják zachránit!!!
Jinak přeju dnes všem Martičkám k jejich svátku vše nejlepší,hoodně zdraví
a paní doktorce Nevřívé ještě k tomu hooodně trpělivosti s mladými a začínajícími chovateli!!!!!
jaruska
napsal(a):
a ještě další. Když se ke kočáru zapřihlo šestispřeží, tak to měřilo 15m.
proxima
napsal(a):
Vendulko, ani jsem si po pravdě neměla sílu číst co se Zulce stalo, ale věř mi , vím,jak ti je! Vždyť za 18 dní to bude přesně 5 let co mi umřela moje nejmilejší kobylka na světě BARLETKA. Měla nehodu a zemřela mi jako 8 letá. Bylo to nejtěžší období mého života! Měla jsem mězitím hodně koní, ale po tak dlouhé době se mi konečně začíná zacelovat jizvička na srdíčku a to jen díky Parmulky. Nedokázal to zatím žádný jiný kůň předtím. I když Barlí zůstane navždy
Posílám tady poprvé v životě fotografii kobylky, která pro mě byla pán kůň s velkým K!
Barletka..
Barletce i Zulce nekonečně dlouhé pastviny a tobě hodně síly pro překonání smutného období...
monikafris
napsal(a):
a ještě další. Když se ke kočáru zapřihlo šestispřeží, tak to měřilo 15m.
Jé, to je škoda že jste sem nedali vědět, že je v Rožnově nějaká taková pěkná akce. Určitě bychom se tam jeli podívat.
barletka
napsal(a):
Vendulko, ani jsem si po pravdě neměla sílu číst co se Zulce stalo, ale věř mi , vím,jak ti je! Vždyť za 18 dní to bude přesně 5 let co mi umřela moje nejmilejší kobylka na světě BARLETKA. Měla nehodu a zemřela mi jako 8 letá. Bylo to nejtěžší období mého života! Měla jsem mězitím hodně koní, ale po tak dlouhé době se mi konečně začíná zacelovat jizvička na srdíčku a to jen díky Parmulky. Nedokázal to zatím žádný jiný kůň předtím. I když Barlí zůstane navždy
Posílám tady poprvé v životě fotografii kobylky, která pro mě byla pán kůň s velkým K!
Barletka..
Barletce i Zulce nekonečně dlouhé pastviny a tobě hodně síly pro překonání smutného období...
Eviii, promin za tu prepadovku. Ja myslela, ze se fakt jeste potkame, ale nejak to nevyslo. No ale neni vsem dnum konec.
A Aronka mate peknyho.
A to sedlo, holky, to bylo!!!
peggiska
napsal(a):
Eviii, promin za tu prepadovku. Ja myslela, ze se fakt jeste potkame, ale nejak to nevyslo. No ale neni vsem dnum konec.
A Aronka mate peknyho.
A to sedlo, holky, to bylo!!!
Pavlí to je dobře že jste se přihlásili-já bych nevěděla koho hledat-nevím jak vypadate-teda teď už jo!!!!!!!!
Příště se už najdem
proxima
napsal(a):
Pavlí to je dobře že jste se přihlásili-já bych nevěděla koho hledat-nevím jak vypadate-teda teď už jo!!!!!!!!
Příště se už najdem
ahoj lidi, teda děvčata. byla bych ráda kdyby jste mě vzaly do party. nemám sice vestarňáky ani moc času, ale mám malou dostihovou, klusáckou stáj a zájem si povídat a třeba se něčemu přiučit.
je mi 39 let, nemám děti,zato 7 koní a spoustu úrazů a nemocí. a koček, jednu psici z útulku a jednu slečnu kolegyni-terezu(termita). bydlím v lázních bohdaneč, asi 10km od pardubic
bospor
napsal(a):
ahoj lidi, teda děvčata. byla bych ráda kdyby jste mě vzaly do party. nemám sice vestarňáky ani moc času, ale mám malou dostihovou, klusáckou stáj a zájem si povídat a třeba se něčemu přiučit.
je mi 39 let, nemám děti,zato 7 koní a spoustu úrazů a nemocí. a koček, jednu psici z útulku a jednu slečnu kolegyni-terezu(termita). bydlím v lázních bohdaneč, asi 10km od pardubic
Ahoj všichni v novém týdnu.
Ale bohužel se špatnou náladou. Až dnes mi Vendulka napsala co se stalo ze Zulitkou a že běhá v koňském nebíčku.
Nevím co natohle napsat. Snad jen to,že je mi to hrozně moc líto a aby se Vendulka držela............
bospor
napsal(a):
Ahoj Ivano,já Tě tady srdečně vítám,jsem ráda,že jsi se ozvala,určitě si budeme mět o čem povídat,i když nemáš westerňáky.
Ty jsi na tom vraníkovi,odhadla jsem to dobře????
Moc krásný koníčci!!!!
Holkýýý,dobrá zprááávááá!!Pierot už má sedlo!!!Téééda,a muším Vám říct,že se s tím sice sedlářka loudala,ale udělala Pierotovi krááááásné brašničky na ty boty,to jsem fakt ani nečekala,že to bude tak precizně udělaný.Odpoledne to nafotím a pošlu Vám to mejlíkem,budete koooukat,jaký jsou brašničky hezkýýý!!!!!
jaruska
napsal(a):
Ahoj Ivano,já Tě tady srdečně vítám,jsem ráda,že jsi se ozvala,určitě si budeme mět o čem povídat,i když nemáš westerňáky.
Ty jsi na tom vraníkovi,odhadla jsem to dobře????
Moc krásný koníčci!!!!
Holkýýý,dobrá zprááávááá!!Pierot už má sedlo!!!Téééda,a muším Vám říct,že se s tím sice sedlářka loudala,ale udělala Pierotovi krááááásné brašničky na ty boty,to jsem fakt ani nečekala,že to bude tak precizně udělaný.Odpoledne to nafotím a pošlu Vám to mejlíkem,budete koooukat,jaký jsou brašničky hezkýýý!!!!!
Ahojky holký!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak máme krásný deštivý den!!!!Jupí!!!Tady už nepršelo snad měsíc!!!
Jinak už bych tu Luco nerozebírala Vendino trápení-spíš se jí musíme snažit přivést na nové a veselé myšleny..Bude to tíha,ale smutnit se nesmí dlouho!!
Vendí jsi tu,nebo máš dovču??
A potřebuju Maťu a její radu-schne mě banánovník!!
Jaruško na brašničky se moooc těším.To jsem teda zvědavá!!!!!!!!!
A vítám novou členku,jestli k nám ještě zavítá!!
A abych vás trochu rozptýlila,dám sem fotečky,můžu???
proxima
napsal(a):
Jinak už bych tu Luco nerozebírala Vendino trápení-spíš se jí musíme snažit přivést na nové a veselé myšleny..Bude to tíha,ale smutnit se nesmí dlouho!!
Začnu pavoškovou ....Valentýnka........

proxima
napsal(a):
Ahoj Evi, jsem tu... teda někdo tu sedí...
proxima
napsal(a):
Začnu pavoškovou ....Valentýnka........
...pavoškova typická hlavička co předává....
Kuk!!!
proxima
napsal(a):
Ahoj Vendí,tak to jsme rádi že jsi tu!Nám tu po ránu chybíš-vždycky jak zapnu PC tak tam vidím raní ptáče -Tebe.!
Tak nepiš,jestli nechceš a dívej na koníčky-snad ti trochu zlepší náladu,ju?Trošičku..
Táák tady jeden šikovný koníček-pro příznivce paintů-myslím že po Skip Diablo Bars???Je to malá kulička-ale poráží co může!!!
proxima
napsal(a):
Táák tady jeden šikovný koníček-pro příznivce paintů-myslím že po Skip Diablo Bars???Je to malá kulička-ale poráží co může!!!
Jak vidíte tak se s ním může dělat cokoliv....
proxima
napsal(a):
Jak vidíte tak se s ním může dělat cokoliv....
Tady další Pavošková...zvědavá jako všichni...Pokud se nepletu tak Dianka??
proxima
napsal(a):
Tady další Pavošková...zvědavá jako všichni...Pokud se nepletu tak Dianka??
Tak a jako je v čechách Jimmy,tak tady je zase exibouš Franta Hatlapatka...tady se s vým koníčkem...
proxima
napsal(a):
Tak a jako je v čechách Jimmy,tak tady je zase exibouš Franta Hatlapatka...tady se s vým koníčkem...
proxima
napsal(a):
...bohužel vkládat fotky rovně jste mě ještě nenaučili,,,tak máte ranní rozcvičku-hlavu na bok...
proxima
napsal(a):
...bohužel vkládat fotky rovně jste mě ještě nenaučili,,,tak máte ranní rozcvičku-hlavu na bok...
Tak a tady už rychlostky soutěže...tak nejdřív moje dlouholetá dopisovací kámoška Hanka ze Zlína...
proxima
napsal(a):
Tak a tady už rychlostky soutěže...tak nejdřív moje dlouholetá dopisovací kámoška Hanka ze Zlína...
Naše další kamarádka Markéta s huculoarábkem Rockym...
proxima
napsal(a):
No jo,Evíí,kvůli tak krásnýmu koníkovi já si tu hlavu klidně vyvrátím!!!!
To je skoro stejnej fešák jako Lenny Bóbikáá!!!!!
Dianka je moc kráásná,ti Pawoškové jsou fakt úžasní!!!!
A ten malý paintík je taky supéééér,vzhledově a asi ta povaha bude taky bezva,co??
Vendííí,taky Tě moooc zdravím,jedna dobrá zpráva-přihlásila se k nám do diskuze Ivana,která chová klusáky,můžete spolu probrat pořádně Emiškáááá!!!!!
proxima
napsal(a):
Naše další kamarádka Markéta s huculoarábkem Rockym...
...a nesmí chybět Franta s Pedrem....
jaruska
napsal(a):
No jo,Evíí,kvůli tak krásnýmu koníkovi já si tu hlavu klidně vyvrátím!!!!
To je skoro stejnej fešák jako Lenny Bóbikáá!!!!!
Dianka je moc kráásná,ti Pawoškové jsou fakt úžasní!!!!
A ten malý paintík je taky supéééér,vzhledově a asi ta povaha bude taky bezva,co??
Vendííí,taky Tě moooc zdravím,jedna dobrá zpráva-přihlásila se k nám do diskuze Ivana,která chová klusáky,můžete spolu probrat pořádně Emiškáááá!!!!!
Tak tak!!!
To je fakt,je teda hodně podobný Bobikový!!!
Paintík je asi povaha fakt skvělá a navvíc je myslím skvěle přiježděný!!!Krása podívat...
Tak jedeme dál!!!
proxima
napsal(a):
Tak tak!!!
To je fakt,je teda hodně podobný Bobikový!!!
Paintík je asi povaha fakt skvělá a navvíc je myslím skvěle přiježděný!!!Krása podívat...
Tak jedeme dál!!!
Tak tady ještě jednou Pedro alias Bobiká!!!!
proxima
napsal(a):
Tak tady ještě jednou Pedro alias Bobiká!!!!
...tady poředatelova dcera-alias malá Zaječice s jejich pejskem Čumáčkem-vypadala fakt roztomile
proxima
napsal(a):
...tady poředatelova dcera-alias malá Zaječice s jejich pejskem Čumáčkem-vypadala fakt roztomile
Tady vystoupení kaskadérů...skupina Cabalos nebo jak se to řekne...ale dělali přemety na druhou stranu,takže mám fotečky styl-běžící kůň na volno a jezdec visí na druhé straně
proxima
napsal(a):
Tady vystoupení kaskadérů...skupina Cabalos nebo jak se to řekne...ale dělali přemety na druhou stranu,takže mám fotečky styl-běžící kůň na volno a jezdec visí na druhé straně
Tady Tom Zajac lasuje
jaruska
napsal(a):
Zaječice je supéééér,úplná dáma!!!Čumáčkovi to moooc sluší!!!!
Evíí,u Vás peršííí???Tady je sice hezky,neperší,ale je tu zímáá jak v ruským filmu,akorát že se nestřílí!!!!
Jojo,tady pérší celou noc-zaplať pámbůch-kéž by lilo tři dny-nemáme vodů skoro!!!
Tak a teď přijde to nejlepší-freestyle reining-toˇž to je reining v masce na nějakou hudbu....
jaruska
napsal(a):
Zaječice je supéééér,úplná dáma!!!Čumáčkovi to moooc sluší!!!!
Evíí,u Vás peršííí???Tady je sice hezky,neperší,ale je tu zímáá jak v ruským filmu,akorát že se nestřílí!!!!
Joo,ty Cabalos byli i na tom ranči u toho Koťátka,ale měli tam na tu produkci málo místa a tak to tam nevyniklo tak,jako když jsem je viděla jednou v Pardubkách,tam to bylo perfiš,ale bylo to tím prostorem,že tam je ho hodně a v tý ohradě u Kotěte se sotva rozběhli a už mušeli brzdit,tak to nebylo zas až tak ono,tak jsem to ani nefotila.
proxima
napsal(a):
Jojo,tady pérší celou noc-zaplať pámbůch-kéž by lilo tři dny-nemáme vodů skoro!!!
Tak a teď přijde to nejlepší-freestyle reining-toˇž to je reining v masce na nějakou hudbu....
Tady Kačka Strakočová na kobylce za andílka-ta to vyhrála...
jaruska
napsal(a):
Joo,ty Cabalos byli i na tom ranči u toho Koťátka,ale měli tam na tu produkci málo místa a tak to tam nevyniklo tak,jako když jsem je viděla jednou v Pardubkách,tam to bylo perfiš,ale bylo to tím prostorem,že tam je ho hodně a v tý ohradě u Kotěte se sotva rozběhli a už mušeli brzdit,tak to nebylo zas až tak ono,tak jsem to ani nefotila.
..no Anděl....chlapům se spíš líbilo něco jiného než křídla...
proxima
napsal(a):
..no Anděl....chlapům se spíš líbilo něco jiného než křídla...
....a další....pan Sedláček-majitel Lovecké chaty Horka...v sáčku na koni-jel na hudbu Švihák lázeňský!
On je fakt super-je pro každou srandu a vůbec není nafrněný jako někteří,s každým se pobaví ..
proxima
napsal(a):
....a další....pan Sedláček-majitel Lovecké chaty Horka...v sáčku na koni-jel na hudbu Švihák lázeňský!
On je fakt super-je pro každou srandu a vůbec není nafrněný jako někteří,s každým se pobaví ..
Tady už Anička Goldmincová na jackovi za Dana Nekonečného na jeho píšničku...taky super,ale kvalita fotek v hale nesuper...
proxima
napsal(a):
Tady už Anička Goldmincová na jackovi za Dana Nekonečného na jeho píšničku...taky super,ale kvalita fotek v hale nesuper...
proxima
napsal(a):
...a tady už nastupuje armáda...na vojenský pochod...fakt krásná maska!!
proxima
napsal(a):
...a tady už nastupuje armáda...na vojenský pochod...fakt krásná maska!!
proxima
napsal(a):
...a tydy už Jarošovský pivovar...!!!!Pan hospodský a koník měl místo deky ubrus z hospody!
proxima
napsal(a):
Ahojky Jarů a holký!!!
Cauky Evi, ja jsem zas furt nejak nahanela Misu:-) Mela jsem se seznamovat s jednim panem... no s majitelem toho pavoska co ho mame na ranci.. takze to bylo takove.. chvili bylo na co koukat a pak nebylo a ja jsem nahanela Misu:-))) Ale urcite se jeste nekde potkame. Nepujdete treba nekdo na juju ho Hosteradek? Tam ja skoro urcite jo:-)
proxima
napsal(a):
...a tydy už Jarošovský pivovar...!!!!Pan hospodský a koník měl místo deky ubrus z hospody!
...a tady španělka Karla Gabrielová se Šanýnkem na hudbu z Desperáda....
proxima
napsal(a):
...a tady španělka Karla Gabrielová se Šanýnkem na hudbu z Desperáda....
...a to nej na konec-podle mě-slyčná španělka.....
proxima
napsal(a):
...a to nej na konec-podle mě-slyčná španělka.....
....proti rozzuřenému býku-pan Sedláček
hanzy
napsal(a):
jinak Evi, my jsme prijeli tak pred 11h. Hned jsme valili do haly. Trkl me hned u vchodu Aronek, ale valili jsme dovnitr, protoze jsme slyseli ze se jede pleasure a tak jsme chteli videt Didi:))) a pak jsme te videli az jak jsme te prepadli:-))
Ahoooj,no všichni co mě kde zatím poznali z netu,tak podle Arona!!!!
Takového vořecha nikdo nemá!!!
hanzy
napsal(a):
jinak Evi, my jsme prijeli tak pred 11h. Hned jsme valili do haly. Trkl me hned u vchodu Aronek, ale valili jsme dovnitr, protoze jsme slyseli ze se jede pleasure a tak jsme chteli videt Didi:))) a pak jsme te videli az jak jsme te prepadli:-))
Evíí,to je moc hezký ty masky,je vidět,že si ti lidé s tím dali práci a opravdu to má nápad a šmrnc
,fakticky se mi moc líběj všicí!!!!!
proxima
napsal(a):
...a už je po býkovi!!
...a už si ho odváží k večeříííí!!!!!!!!!!!

jaruska
napsal(a):
Evíí,to je moc hezký ty masky,je vidět,že si ti lidé s tím dali práci a opravdu to má nápad a šmrnc
Eví moc pěkné fotečky, opravdu.
jaruska
napsal(a):
Jooo Jarůůů!!!!Kdyby takhle byli zábavný všechny reiningy,bylo by dobře!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
A POZOR PRO VŠECHNY Z RADY I MIMO RADNÍ CO TO TU ČTOU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZÍTRA NA ČT 4 BUDE ASI HODINOVÁ REPORTÁŽ Z TĚCHTO ZÁVODŮ!!!!!!!!!!!!!!!! !
takže kdo má satelit nebo digitál,může se podívat!!!!!
proxima
napsal(a):
Jooo Jarůůů!!!!Kdyby takhle byli zábavný všechny reiningy,bylo by dobře!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Tady pro Mišku její Jiřík Zach
proxima
napsal(a):
no, my nemame:-( Ale kamos ma tak snad mi to nahraje na pocitac:-) Doufam ze bude doma a nezapomene...
proxima
napsal(a):
Pomooooooooooooooooooooooooc,já nemááám,takže zase jako vždy uvidím Ho v noci!!!!!
proxima
napsal(a):
Tady pro Mišku její Jiřík Zach
...a pro ostatní Míša!!!!!!!!!!!!!!

jaruska
napsal(a):
Pomooooooooooooooooooooooooc,já nemááám,takže zase jako vždy uvidím Ho v noci!!!!!
Jaruš ani já nemám
proxima
napsal(a):
Já taky zkusím sehnat ať to někdo nahraje a pak vám to rozešlu postupně ukázat poštou,ju???
...tady jeden krásný koníček.....
proxima
napsal(a):
Jo holky nějak to zpatláme aby to každý z nás vidět!!!!!To by Rady nebylo aby to nebylo!!!!!!!!!!!!
.....a tady jeden hafan australský....
proxima
napsal(a):
Jo holky nějak to zpatláme aby to každý z nás vidět!!!!!To by Rady nebylo aby to nebylo!!!!!!!!!!!!
Ahoj radaračky, tak z vandru sem zpět a božka ještě pokračuje. Bože jak já jí závidím, já už zase dřepím v práci. vendulko je mi to se zulkou moc líto. Dostala si vůbec tu mastičku? posílala jsem jí před odjezdem, aby si jí měla co nejdřív.
proxima
napsal(a):
.....a tady jeden hafan australský....
....tady jedna Šalina...ěhm...Paní Šálková
elise
napsal(a):
Ahoj radaračky, tak z vandru sem zpět a božka ještě pokračuje. Bože jak já jí závidím, já už zase dřepím v práci. vendulko je mi to se zulkou moc líto. Dostala si vůbec tu mastičku? posílala jsem jí před odjezdem, aby si jí měla co nejdřív.
Psssssssssssssstttttt ttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!!!!!!
Rozveselujeme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
Eli já koukala na stránky toho pána a taky Bože závidím!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jen aby nám jí neunesl!!!
Tak povídej jaké to bylo!!!
jaruska
napsal(a):
Ahoooj Éliškoo,jůůůů,tak vyprávěj,přeháněj,povííídej!!!!!!!!!
....a ještě to doplácám...jedna krásná kobylka T.Zajace-vyhrála nad všemi reining.Johanka!!!!!!
jaruska
napsal(a):
Ahoooj Éliškoo,jůůůů,tak vyprávěj,přeháněj,povííídej!!!!!!!!!
úúúúúžasný,úúúúúúúúúúžasn,úúúúžasný.....jeli jsme přes kluka, blanský les a skončili v kašperských horách. Potakali snad 10 lidí maximálně (když nepočítám vesnice)...prostě báječný, až se vrátí božka (vrací se s konma zpátky) tak dá fotky. najezdili jsme asi 130 km, ale naprosto úžasnou krajinou
proxima
napsal(a):
....a ještě to doplácám...jedna krásná kobylka T.Zajace-vyhrála nad všemi reining.Johanka!!!!!!
.....a sošky které můžete vyhrát jen v Rožnově!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ze dřeva !!!!!
elise
napsal(a):
úúúúúžasný,úúúúúúúúúúžasn,úúúúžasný.....jeli jsme přes kluka, blanský les a skončili v kašperských horách. Potakali snad 10 lidí maximálně (když nepočítám vesnice)...prostě báječný, až se vrátí božka (vrací se s konma zpátky) tak dá fotky. najezdili jsme asi 130 km, ale naprosto úžasnou krajinou
jardy bych se nebála, napropstpo úžasný človíček, ted už pokračuje do ženevy....10000 km na kole za 9 dní!!!!!a prej at jedeme s nim