jeffík

ahojky tak se musím přidat když tady je založený příspěvek ŠIMLÍCI, tak přece hnědáčky nemohu nechat pozadu. tak kdo máte hnědáčky nebo nějakého znáte tak ho sem přidejte
pa
jeffík

jeffík
napsal(a):
ahojky tak se musím přidat když tady je založený příspěvek ŠIMLÍCI, tak přece hnědáčky nemohu nechat pozadu. tak kdo máte hnědáčky nebo nějakého znáte tak ho sem přidejte
pa
ještě moje maličkost s mojí nejmilejší kobčou Belvinkou a ještě přidám nějaké hnědáčky :)
sadzi saj

jeffík
napsal(a):
ještě moje maličkost s mojí nejmilejší kobčou Belvinkou a ještě přidám nějaké hnědáčky :)
Faleta
sadzi saj

sadzi saj

sadzi saj

sadzi saj

sadzi saj

sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
A Soneta portrétek
A poslední výběhová, ať to tady moc nezaplácám
terushka
napsal(a):
Ariska
Kamarádka na Arance
Omlouvám se za kvalitu fotek
sadzi saj

jeffík

sadzi saj
napsal(a):
A Soneta portrétek
Pěkná moc pěkná kobylaka a já přidám další Valencii s Jančou
terushka
napsal(a):
Kamarádka na Arance
Omlouvám se za kvalitu fotek
A poslední ať mě tu neukamenujete
jeffík

sadzi saj
napsal(a):
A teď už opravdu poslední
další Bellevue můj miláček
jeffík

terushka
napsal(a):
A poslední ať mě tu neukamenujete
neboj nic komentovat nebudeme!! Nebo maximálně máš pěkného koně!!
jeffík

jeffík
napsal(a):
Heuréka tmavý hnědák myslím
jeffík

jeffík
napsal(a):
Belinda
Díky moc ale víš jak některým lidem to vadí když tady dáváš moc fotek svojeho koníka. Ty máš taky moc pěkné koníky
Tady sedím s kámoškou na Arance
jeffík

terushka
napsal(a):
Díky moc ale víš jak některým lidem to vadí když tady dáváš moc fotek svojeho koníka. Ty máš taky moc pěkné koníky
Tady sedím s kámoškou na Arance
děkuju mocinky, je ale dobrý že žádnej koník není můj!! škoda to jsou koníci z klubu. A jinak máš pěknou moc pěknou aranku mě se ta kobylka vždycky mocinky líbila
a taky přidávám další naší kobylku Habibi
jeffík

jeffík
napsal(a):
děkuju mocinky, je ale dobrý že žádnej koník není můj!! škoda to jsou koníci z klubu. A jinak máš pěknou moc pěknou aranku mě se ta kobylka vždycky mocinky líbila
a taky přidávám další naší kobylku Habibi
tak další Sašenka
jeffík
napsal(a):
Tak ti sem prihodim tohohle frajera:))
jeffík

svatka
napsal(a):
Tak ti sem prihodim tohohle frajera:))
přiznám se ti že se mi nikdy nepovedlo Vandala pořádně vyfotit. bud sem to nestihla zmáčknout spoušt. Nebo on s mi hejbnul. No prostě nepovedlo. A taky přihazuju Buggy
jeffík
napsal(a):
přiznám se ti že se mi nikdy nepovedlo Vandala pořádně vyfotit. bud sem to nestihla zmáčknout spoušt. Nebo on s mi hejbnul. No prostě nepovedlo. A taky přihazuju Buggy
Jasne, Adiny laska;) No, jeho jedinyho jsem zastihla ve vybehu, fotky ze staje stoji za prd tradicne.
jeffík

jeffík
napsal(a):
já zatím končím a ahojky a zejtra budete tu někdo ?
jeffík
napsal(a):
Tak tohle je nerozlučnej pár ve stáji ,,, Bára a Bažant
kubeska
napsal(a):
Tak tohle je nerozlučnej pár ve stáji ,,, Bára a Bažant
Bára
svatka
napsal(a):
Jasne, Adiny laska;) No, jeho jedinyho jsem zastihla ve vybehu, fotky ze staje stoji za prd tradicne.
Ale moc jich nemam, mlel sebou fakt pekne:))
jeffík

kubeska
napsal(a):
Bažant
moc hezký koníci!! A pěkně vyfocený já jdu pa lidi
jeffík
napsal(a):
moc hezký koníci!! A pěkně vyfocený já jdu pa lidi
Grantas
zviratkova
napsal(a):
ještě jednou
Jéé děkuju moc je to moje zlatíčko puberťátské..Mám ji hrozně moc ráda je to můj první koník
..chodíš do nějakého klubu jo? A zkama jsi?
Jinak pro Svatka(Svapu): Ahoj prosím tě ten koník na té fotce není náhodou Hepík?
MOžná se mi to jenom zdá ale je mu hrozně podobný
Dám sem fotku jak Aranka vypadala jak jsem ji kupovala..
terushka
napsal(a):
Jéé děkuju moc je to moje zlatíčko puberťátské..Mám ji hrozně moc ráda je to můj první koník
Jinak pro Svatka(Svapu): Ahoj prosím tě ten koník na té fotce není náhodou Hepík?
A Ariska teď..
sadzi saj

kovbojicek
napsal(a):
Sadzi mohla bys mi prosim napsat rodice graníčka? děkuju
Gran je po Great Pleasure, ale matku si bohužel teď nevzpomenu
terushka
napsal(a):
Ne, je to mlady hrebec Vandal, od Dusana Vantroby. Ma snad i nejakou arabskou krev, co jsem slysela (i na to vypada). Mozna je angloarab..? Kecala bych, nevim.
sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
Gran je po Great Pleasure, ale matku si bohužel teď nevzpomenu
Matka Filomena
jeffík
napsal(a):
pa
Taky bych měla jednoho hnědáčka. Akorát mi teď kapánek povyrost a nemám aktuální foto, páč teď nemám foťák...
sadzi saj

skippka
napsal(a):
Taky bych měla jednoho hnědáčka. Akorát mi teď kapánek povyrost a nemám aktuální foto, páč teď nemám foťák...
Lumpík
sadzi saj

sadzi saj

sadzi saj
napsal(a):
Dolina
pro sadzi saj: odkud je dolina??A komu patří?? Nepatří náhodou Bobině?? a tady přidávám Valencii
jeffik
napsal(a):
pro sadzi saj: odkud je dolina??A komu patří?? Nepatří náhodou Bobině?? a tady přidávám Valencii
ještě přidám jupitera a omlouvám se za kvalitu fotky blbnul mi fotáček
jeffik
napsal(a):
ještě přidám jupitera a omlouvám se za kvalitu fotky blbnul mi fotáček
tady přiihazuju mého nej nej největšího hřebčáka
Jeff
jeffík
napsal(a):
pa
Tak a já vám sem nacpu nějakou tu fotečku toho mého tmavě hnědého chachara, vznešeně Kereddy black, jinak prostě Kerka..:)
jeffík
napsal(a):
pa
Tak já mám taky hnědáčky,jsem na ně ulítlá
kukinatost
napsal(a):
Tak a já vám sem nacpu nějakou tu fotečku toho mého tmavě hnědého chachara, vznešeně Kereddy black, jinak prostě Kerka..:)
tak ještě třeba tuhle, byli sjme teď spolu 3 dny na puťáku, tak tady je fotečka..
thesis
napsal(a):
a tady hodil Kerouš hezkou pózičku...:)
thesis
napsal(a):
A druhá je kobča
jeffik
napsal(a):
jo chci se zeptat kolik je arance?? A kolik mě přibližně v kohoutku když si jí kupovala
Když jsem ji kupovala měla 2roky a cca 145cm, a teď má 3roky a má cca 163cm
thesis
napsal(a):
A druhá je kobča
Pro Kukinatost(Jana): Ahoji Jani, tak co jak pak se máte? Co Kerka? Nezlobí? Ty máš jenom jednoho koníka že?
terushka
napsal(a):
Pro Kukinatost(Jana): Ahoji Jani, tak co jak pak se máte? Co Kerka? Nezlobí? Ty máš jenom jednoho koníka že?
Hoj Teri, ne, Keroušek je zlatý, můžu ho pustit na volno, celou dobu už jezdím jenom na ohlávce, jenom když chci třeba trochu zapracovat na jízdárně, vezmu si udidlo...jsem ráda, že sis to s Arnkou rozmyslela, jak vm tospolu sluší...:)
kukinatost
napsal(a):
Hoj Teri, ne, Keroušek je zlatý, můžu ho pustit na volno, celou dobu už jezdím jenom na ohlávce, jenom když chci třeba trochu zapracovat na jízdárně, vezmu si udidlo...jsem ráda, že sis to s Arnkou rozmyslela, jak vm tospolu sluší...:)
Jinak jo, mám jednoho koníka, ale Kerka je téměř denně s koňma..on je tak nějak ani nepotřebuje, když vidím, jak je s ostatníma puštěný ve výběhu, on se pase sám a zbytek je spolu...nikdy neřehtá, když jde od koně, myslím, že u je vcelku zvyklý...jasně že pro koně je lepší mít koňského kamaráda, ale prostě bohužel, nemůžu si to dovolit jak finančně,tak hlavně časově přesto že místo mám, mám dokonce dvojbox,ale Kerkovi se věnuju ježděním aspoň 2 hoďky denně, pak nějak procházka, práce ze země a tak...
Ty máš Aranku někde ustájenou?
tady u kamarádky s její kobčou...
kukinatost
napsal(a):
Tak to máš super..s ním děláš PNH?..Taky bych chtěla jezdit bez udidla jenže zatím pořád přeježďuju tu svoji remontku
takže jezdíme s udidlem. Ale potom bych chtěla jedit na bosalu nebo na ohlávce uvidíme no
..No ještě že se ti předtím zalíbil Kerka já bych se totiž asi zbláznila kdyby si ji měla ty a teď na faunu dávala fotky jak je 3-letá..mám ji strašně moc ráda je to zlatíčko
Fotka semnou ale ta kvalita je fakt hrozná
kukinatost
napsal(a):
Jinak jo, mám jednoho koníka, ale Kerka je téměř denně s koňma..on je tak nějak ani nepotřebuje, když vidím, jak je s ostatníma puštěný ve výběhu, on se pase sám a zbytek je spolu...nikdy neřehtá, když jde od koně, myslím, že u je vcelku zvyklý...jasně že pro koně je lepší mít koňského kamaráda, ale prostě bohužel, nemůžu si to dovolit jak finančně,tak hlavně časově přesto že místo mám, mám dokonce dvojbox,ale Kerkovi se věnuju ježděním aspoň 2 hoďky denně, pak nějak procházka, práce ze země a tak...
Ty máš Aranku někde ustájenou?
tady u kamarádky s její kobčou...
tak nějak nechápu, jak někdo může říct, že j hnědák obyčejný...kámoška je ujetá, by si nekoupila koně, pokud není bílý, strakatý nebo puntíkatý...a j čím tmavší,tím lepší...ale Kerouš se mi za ten rok tak nějak odbarvill:)
terushka
napsal(a):
Tak to máš super..s ním děláš PNH?..Taky bych chtěla jezdit bez udidla jenže zatím pořád přeježďuju tu svoji remontku
takže jezdíme s udidlem. Ale potom bych chtěla jedit na bosalu nebo na ohlávce uvidíme no
..No ještě že se ti předtím zalíbil Kerka já bych se totiž asi zbláznila kdyby si ji měla ty a teď na faunu dávala fotky jak je 3-letá..mám ji strašně moc ráda je to zlatíčko
No teď ji mám ustájeného u známého protože doma doděláváme boxy víš..ale od září ji budu mít doma a ještě chci kupovat nějakého kamárada pro ni
Ona zase nemůže být sama jako nevadí když třeba jede sama na vyjhížďku nebo i když je třeba 3dny sama ale pak ji to začne vadit a dělá bordílek
Fotka s kamarádkou
terushka
napsal(a):
Tak on Kerka byl v podstatě 5 letá remonta...páč jsme ho obsedala loni v říjnu, byl syrový a úplně vyjukaný v podstatě ze všeho, a hlavně se strašně bál a asi předtím byl bitý, páč jinaksi ten běs z chlapů neumím vysvětlit.,..jinak jo tak nějak komunikujem, co to dá..on je Kerka na tohle fakt šikovný, máme za sebou i kurz a chcem jít do dalšího..:)
no, kamarádka teď prodává svoji kobylku, páč ji nezvládá absolutně mezi koňma...kobyla vidí koně třeba jenom v ohradě a letí...teda tak to popisovala..včera si pro ni přijeli..ale říkala, ž ti lidi jsou super, tak uvidíme, mrzí mě, že to vzdala..aky sjem chtěla jednou v lednu Kerku prodat, napsal inzerát a za 2 hoďky ho smazala...nedokázala bhc to udělat...a teď kor když vidím ty naše spol. pokroky..:)
Jak dlouho máš Aranku obsednutou, od jara?
kukinatost
napsal(a):
Tak on Kerka byl v podstatě 5 letá remonta...páč jsme ho obsedala loni v říjnu, byl syrový a úplně vyjukaný v podstatě ze všeho, a hlavně se strašně bál a asi předtím byl bitý, páč jinaksi ten běs z chlapů neumím vysvětlit.,..jinak jo tak nějak komunikujem, co to dá..on je Kerka na tohle fakt šikovný, máme za sebou i kurz a chcem jít do dalšího..:)
no, kamarádka teď prodává svoji kobylku, páč ji nezvládá absolutně mezi koňma...kobyla vidí koně třeba jenom v ohradě a letí...teda tak to popisovala..včera si pro ni přijeli..ale říkala, ž ti lidi jsou super, tak uvidíme, mrzí mě, že to vzdala..aky sjem chtěla jednou v lednu Kerku prodat, napsal inzerát a za 2 hoďky ho smazala...nedokázala bhc to udělat...a teď kor když vidím ty naše spol. pokroky..:)
Jak dlouho máš Aranku obsednutou, od jara?
no, mi byl Kerka pochválen panem doktorem, no všema, co ho viděli, jak je krásně klidný a vyrovnaný...a když vidím, tak on fakt je spíše fixovaný na mě než na ostatní koně...přijedu z práce, tak hned řehtá na pozdrav a letí mi naprosti a doprovází mě kolem celé ohrady, to dělá třeba kámoščině kobyle..:))
kukinatost
napsal(a):
no, mi byl Kerka pochválen panem doktorem, no všema, co ho viděli, jak je krásně klidný a vyrovnaný...a když vidím, tak on fakt je spíše fixovaný na mě než na ostatní koně...přijedu z práce, tak hned řehtá na pozdrav a letí mi naprosti a doprovází mě kolem celé ohrady, to dělá třeba kámoščině kobyle..:))
Remus, alias Mišička
kukinatost
napsal(a):
Aha tak to jo tak hold když ju nezvládala tak se nedalo nic dělat ale mohla se ještě o něco pokusit..JO je nádherný chtěla bych ho vidět na živo. Na Aranku jsem si poprvé sedala v říjnu potom sem začala pomalu a teď už jezdíme normálně přece jen tam má polovinu toho plňase
..je to taková směska ale mě to nevadí
Už máme celkem dlouho hřívu
terushka
napsal(a):
Aha tak to jo tak hold když ju nezvládala tak se nedalo nic dělat ale mohla se ještě o něco pokusit..JO je nádherný chtěla bych ho vidět na živo. Na Aranku jsem si poprvé sedala v říjnu potom sem začala pomalu a teď už jezdíme normálně přece jen tam má polovinu toho plňase
..je to taková směska ale mě to nevadí
Už máme celkem dlouho hřívu
no, já nevím, mi to řpišlo jako zbytečné, ale kdybych jí začala já s kobčou pracovat pdole svého, nebylo by to hned a hlavně by mi to omezovalo čas na Kerku...a že on má spotřebu, jsme na všechno sam, takže je to docela záhul..teď mám 2 práce, páč jsme zatoužili po bezkostrovém sedle..:)jink Kerka miluje, když jezdíme bez sedla a nejlíp jenom na nákrčáku...:))
kukinatost
napsal(a):
no, já nevím, mi to řpišlo jako zbytečné, ale kdybych jí začala já s kobčou pracovat pdole svého, nebylo by to hned a hlavně by mi to omezovalo čas na Kerku...a že on má spotřebu, jsme na všechno sam, takže je to docela záhul..teď mám 2 práce, páč jsme zatoužili po bezkostrovém sedle..:)jink Kerka miluje, když jezdíme bez sedla a nejlíp jenom na nákrčáku...:))
no kdybys chtěla vidět Kerku naživo, tak se klidně stavte...:))
kukinatost
napsal(a):
no kdybys chtěla vidět Kerku naživo, tak se klidně stavte...:))
Tak to jo...a kde vůbec bydlíte? Už si to nepamatuji
Fotečka s Ariii
jeffík
napsal(a):
pa
Je, skvely, zrovna fotku valencie jsem vcera marne dolovala z Lucky:)) Tady muj blibeny hnedak, nas soused Cattaro..
jeffík
napsal(a):
pa
Catt a jeho zimni sestrih;)
jeffík
napsal(a):
pa
Cicero
jeffík
napsal(a):
pa
Nivola
svatka
napsal(a):
Je, skvely, zrovna fotku valencie jsem vcera marne dolovala z Lucky:)) Tady muj blibeny hnedak, nas soused Cattaro..
Je Svati, krásná fotečka, to se musí nechat...já sjem furt zvažovala, jestli tohle kerku učit, ale pak sjem si řekla, že radši nee...ještě by se nám to nějak zvrhlo a tal by se z toho zlozvyk...navíc jsem jzdila kobylu, kteár se vědomě takhle převracela na asfaltu, nebot třeba na plot, kus trubky a tak....
pro terku: jsme s keroušem doma kousek od Ostravy...
jeffík
napsal(a):
pa
dvouleta welshka kraska
jeffík
napsal(a):
pa
mlady Malfoy (to je fakt jmeno teda:))
svatka
napsal(a):
Nivola
a takhle byl kerka černý, když přijel..kde ty loňské černé chlupy jsou...ježi, jak já miluju tmavé koně...:)
jeffík
napsal(a):
pa
spis cerny hnedak, mlady slonsky kun Brego
kukinatost
napsal(a):
Je Svati, krásná fotečka, to se musí nechat...já sjem furt zvažovala, jestli tohle kerku učit, ale pak sjem si řekla, že radši nee...ještě by se nám to nějak zvrhlo a tal by se z toho zlozvyk...navíc jsem jzdila kobylu, kteár se vědomě takhle převracela na asfaltu, nebot třeba na plot, kus trubky a tak....
pro terku: jsme s keroušem doma kousek od Ostravy...
No, Catt to taky zkousel vyuzivat, ale majitelka ho to velmi jednoduse odnaucila:)
jeffík
napsal(a):
pa
.. a tenhle hnedak, Nero, se mi libil na zavodech v melniku
jeffík
napsal(a):
pa
No a tohle je May, jeji majitelka se tu urcite taky ukaze:)
svatka
napsal(a):
No a tohle je May, jeji majitelka se tu urcite taky ukaze:)
Lukáš...toho koníka ani neznám, ale vím že je to polobratr toho mého:)
jeffík
napsal(a):
pa
Taky se přidám.Moje hnědá potvůrka Molly...
jeffík
napsal(a):
pa
A ještě jednu
jeffík
napsal(a):
pa
Poslední
molly
napsal(a):
Poslední
jé ahoj sváto, to víš že sem dám taky fotečky majdule
katusa
napsal(a):
jé ahoj sváto, to víš že sem dám taky fotečky majdule
a ještě jenda at vám to tu nezaplácám
katusa
napsal(a):
a ještě jenda at vám to tu nezaplácám
Ja vedela, ze se ukazes;)) Budes dnes na statku? Kdyz je ta zmokla jizdarna, chcem na ni s Kachnou dnes neco spachat..
A jeste jedna Majda, si budu zaplacavat, jak budu chtit:))
sadzi saj

jeffik
napsal(a):
Dolina se svým jménem jmenuje Dyje a pochází od Mělníka. Vlastní ji jedna mladá holčina Pavlína Rousová myslím, se jmenuje
jeffik
napsal(a):
ahojky zvířátková koník je moc pěknej!! A kolik mu je??
Ahojky, Grantíkovi je 11 let. Je to koník přítelova tatínka. Je to ale opravdu zlatíčko, mazel nad mazly.
svatka
napsal(a):
Ja vedela, ze se ukazes;)) Budes dnes na statku? Kdyz je ta zmokla jizdarna, chcem na ni s Kachnou dnes neco spachat..
A jeste jedna Majda, si budu zaplacavat, jak budu chtit:))
ne dneska nejdu ráno tam byla denisa, ten tvůj foták fotí fakt supr, až budu chtít něco vyfotit tak tě asi zneužiju, co říkáš?
tohle je ještě z březový
katusa
napsal(a):
ne dneska nejdu ráno tam byla denisa, ten tvůj foták fotí fakt supr, až budu chtít něco vyfotit tak tě asi zneužiju, co říkáš?
tohle je ještě z březový
btw sváto máš icq? kdyžtak mi pošli na mail číslo a můžeme pokecat papa
jeffík
napsal(a):
pa
wlasticka
jeffík
napsal(a):
pa
wendynka
katusa
napsal(a):
btw sváto máš icq? kdyžtak mi pošli na mail číslo a můžeme pokecat papa
Mas ho tam:) Jo jo, klidne zneuzij, ja fotim rada.. jo, konecne mam fotku Afriky nad skokem! Chudince jsme dnes naservirovaly ve volnosti in-outy a jeste k tomu oxer, tvarila se na to, ze ji to nozicky ukousne:)
jeffík

svatka
napsal(a):
Cicero
ahojky svatko hele není náhodou cicero Míši Smolařový?? já jsem s ní asi před týdnem mluvila aříkala žer její koník se jmenuje od C. A já nevěděla jestli to je on je to moc hezká fotečka!!
jeffík
napsal(a):
pa
I já přidávám jednoho hnědáčka:americký klusák Samuel Skal..
jeffík
napsal(a):
pa
a ještě jeden hřebec čt Gregor-Old
jeffík
napsal(a):
pa
Vlevo Marfi, vpravo Hardy, nejlepší kámošové
cheyenne
napsal(a):
Vlevo Marfi, vpravo Hardy, nejlepší kámošové
Kobylka Sára, mix hanoverák x arab
jeffík
napsal(a):
pa
MY jsme taky hnědí
nicynka
napsal(a):
MY jsme taky hnědí
my sme taky hnědý....Valmont- ČT 7 let
nikiska
napsal(a):
my sme taky hnědý....Valmont- ČT 7 let
a ještě jedna Valmont koupací
barbucha61
napsal(a):
for nikiska (Nikola): máš moc pěknýho koníka...jací jsou rodiče??
Taky máme doma dvě hnědule
barbucha61
napsal(a):
for nikiska (Nikola): máš moc pěknýho koníka...jací jsou rodiče??
pro barbucha61
díky moc...matka je A1/1 Vala po Silver (A1/1), a otec je 2597 Liber s. v.(ČT) po 2416 Libanon - 54 (A1/2)
terushka
napsal(a):
Ariska
Ahojki Terísku! ! !To jsem já Kája. Podívej na Skipráka jak se změnil od té doby co odešel od Kamily !! !! !
jeffík
napsal(a):
pa
naše hnědá kobylka...
jeffík
napsal(a):
pa
ja mam dvoch hnedakov - jednu svetlo hnedu kobylku
tonka
napsal(a):
ja mam dvoch hnedakov - jednu svetlo hnedu kobylku
... a tmaveho hnedaka Arthura
jeffík
napsal(a):
pa
Ahojky ja mam taky hnedaky.vlozim sem par fotek,tohle je Persival A1/1.
kati
napsal(a):
Ahojky ja mam taky hnedaky.vlozim sem par fotek,tohle je Persival A1/1.
To je Iskra A1/1,uz jsem ji prodala,bohuzel jsem musela.
kati
napsal(a):
To je Iskra A1/1,uz jsem ji prodala,bohuzel jsem musela.
A to je moje bejvala kobylka,ted je v utulku a porodila hribatko,ktere snad budu mit.Moje laska Fariga a jeji mimi Finlandia.