S úterkem při práci, bude určitě veseleji ....

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
31.7.2007 08:26

Tak babice, zase každá z vás čeká kdo založí téma? Tak už se stalo Hezké ránko všem

sadzi saj

31.7.2007 08:31
sadzi saj

lanika napsal(a):
Tak babice, zase každá z vás čeká kdo založí téma? Tak už se stalo Hezké ránko všem

Ahoj hezké nehezké pro mě ranko

31.7.2007 08:32

sadzi saj napsal(a):
Ahoj hezké nehezké pro mě ranko

Jakto? Co se děje? No já ho také nemám moc příjemné. S opičkou za zády

31.7.2007 08:36

lanika napsal(a):

To já se pak vždycky zpravuju s Honzíkem . Vždy mi to pomůže. Ale ted se musím trápit tady za PC. Dobře mi tak

sadzi saj

31.7.2007 08:45
sadzi saj

lanika napsal(a):

Ále, ráno jak idiot vstávám v 5 hod. a jedu za Elí, že si dnes uděláme ranní vyjížďku a zítra půjdeme na jízdárnu. Majitelka stáje odjela na dovču na 11 dní a její mladší dcera odjela včera taky pryč, takže tam zůstala starší dcera asi ta míň spolehlivá, nevim, moc je neznám ještě a jedna holka, co tam chodí, tak jí včera píšu, že ráno přijdu, ať mi schovají klíče a ona odepsala jasně, bude odemčeno a co myslíte, všude zamčeno a klíč nikde fakt super. Nevolala jsem jí, protože jsem nevěděla, jestli tam spí ona nebo ta dcera. Tak jela dom. U nás na zastávce hádejte koho jsem potkala, kdo čekal na bus, dcerunka a jak mě viděla, cukla hlavou na druhou stranu a asi si myslela, že jí nepoznám a teď jsem psala sms té druhé a co myslíte, vyplý telefon, na pěst

31.7.2007 08:50

sadzi saj napsal(a):
Ále, ráno jak idiot vstávám v 5 hod. a jedu za Elí, že si dnes uděláme ranní vyjížďku a zítra půjdeme na jízdárnu. Majitelka stáje odjela na dovču na 11 dní a její mladší dcera odjela včera taky pryč, takže tam zůstala starší dcera asi ta míň spolehlivá, nevim, moc je neznám ještě a jedna holka, co tam chodí, tak jí včera píšu, že ráno přijdu, ať mi schovají klíče a ona odepsala jasně, bude odemčeno a co myslíte, všude zamčeno a klíč nikde fakt super. Nevolala jsem jí, protože jsem nevěděla, jestli tam spí ona nebo ta dcera. Tak jela dom. U nás na zastávce hádejte koho jsem potkala, kdo čekal na bus, dcerunka a jak mě viděla, cukla hlavou na druhou stranu a asi si myslela, že jí nepoznám a teď jsem psala sms té druhé a co myslíte, vyplý telefon, na pěst

jééééééééééé, tak to je mi líto. A oni ti klíč dát nechtějí? Určitě to bylo nedorozumění. Maminka odjela a dcerunky si chtěly povyskočit, no. Holky, my tady máme hroznou zimu Kde jsou ty třicítky?

31.7.2007 08:51

lanika napsal(a):
To já se pak vždycky zpravuju s Honzíkem . Vždy mi to pomůže. Ale ted se musím trápit tady za PC. Dobře mi tak

Ahojky! taky špatný ráno pořád mi něco vrtá hlavou,, je možný mít v sedle červotoče? (nikdy jsem o tom totiž neslyšela) normálně se mi od nich dělají dírky na zadní rozsoše přikládám foto, jestli z toho něco bude vidět,, a jednou sem tam takhle načapala malýho broučka jak odtamtud vycházel, nejhorší je že už tam mám čtyři malý dirky a včera byli teprve 3.. fakt nevim čim to je...

31.7.2007 08:52

lanika napsal(a):
jééééééééééé, tak to je mi líto. A oni ti klíč dát nechtějí? Určitě to bylo nedorozumění. Maminka odjela a dcerunky si chtěly povyskočit, no. Holky, my tady máme hroznou zimu Kde jsou ty třicítky?

a tady ty dírky nevim jestli budou vidět

31.7.2007 08:55

eowyn napsal(a):

zvláštní problém takový jsme tady ještě neřešili Ani ti nevím, ale spíše je to z něčeho jiného. Kdo ví?

31.7.2007 08:55

eowyn napsal(a):

Ahojda holky,no to jsou mi věci po ránu, to bych byla taky naštvaná jak za ty klíče tak za ty červotoče...ty Andrej ty mařeny vičin! a ty Peto se zkus poradit se sedlářem, snad nějaký pomůžeš, máš to nějaké drahé sedlo?bych brečela kdyby mě něco takovýho vlezlo do kentaura!

31.7.2007 08:56

lanika napsal(a):
zvláštní problém takový jsme tady ještě neřešili Ani ti nevím, ale spíše je to z něčeho jiného. Kdo ví?

jj je to možné, ale doma sme se shodli, že jak má sedlo dřevěnou kostru( tedy četla jsem kdysi o tom něco) tak je to ztoho, ale opravdu nevim jakmile jdu jezdit se sedlem druhý den je tam díra nevíc...

31.7.2007 08:57

klawdie napsal(a):
Ahojda holky,no to jsou mi věci po ránu, to bych byla taky naštvaná jak za ty klíče tak za ty červotoče...ty Andrej ty mařeny vičin! a ty Peto se zkus poradit se sedlářem, snad nějaký pomůžeš, máš to nějaké drahé sedlo?bych brečela kdyby mě něco takovýho vlezlo do kentaura!

no právě že moc drahý ne.. stálo holý sedle, myslim okolo 4 tisíc... na kentaura nikdy mít nebude takže se mi to nikdy nestane

31.7.2007 09:00

eowyn napsal(a):

No, tak bré ránko, i já se hlásím do služby, před chvilkou jsem přišla od Kerouše, usmyslel si, že si dneska budeme hrát hned po ránku aspoň z země....no a pak taky zbožnuje hoňku...:)viz foto..
Pro Peťu, já mylsím, že by v tom sedle mohli v klidu bivakovat, vlvněný polštář, kdo ví, z čeho máš kostru, takž pro ně útulné bydleníčko, asi bych to pořešila sedlářem...
jo, jedu si dneska po Endure a biotin h, MÁM OMRKNOUT U NĚČEHO KONKRÉTNÍHO CENY U TÉ KÁMOŠKY V JEZD. POTŘEBÁCH?
debilní capslock...:)

31.7.2007 09:01

eowyn napsal(a):
no právě že moc drahý ne.. stálo holý sedle, myslim okolo 4 tisíc... na kentaura nikdy mít nebude takže se mi to nikdy nestane

No to jsem si holka taky myslela už mám 3 kentaura(tento je jen pujčený) a jiný sedlo už ani nechci, čekám si ted Ramira, ale ty mají tyky dřvěnou kostru,ale asi to budou i kvallitou dřeva či možná levnější sedla nijak neoštří a pak se toto asi může stát, zkus se zeptat zkušených, třeba ti poradí.

31.7.2007 09:02

kukinatost napsal(a):
No, tak bré ránko, i já se hlásím do služby, před chvilkou jsem přišla od Kerouše, usmyslel si, že si dneska budeme hrát hned po ránku aspoň z země....no a pak taky zbožnuje hoňku...:)viz foto..
Pro Peťu, já mylsím, že by v tom sedle mohli v klidu bivakovat, vlvněný polštář, kdo ví, z čeho máš kostru, takž pro ně útulné bydleníčko, asi bych to pořešila sedlářem...
jo, jedu si dneska po Endure a biotin h, MÁM OMRKNOUT U NĚČEHO KONKRÉTNÍHO CENY U TÉ KÁMOŠKY V JEZD. POTŘEBÁCH?

tak ho navštívím ještě že ho mám jen 6 km od nás.. tedy aspon doufám, že ještě v Netolicích je

sadzi saj

31.7.2007 09:03
sadzi saj

lanika napsal(a):

No klíče mi ještě majitelka nedala, protože se nedostala je udělat a ráno tam vždycky je, takže ji prozvonim a ona mi otevře. Jde o to, že ty velký vrata do klubovny si holky zavírají zevnitř, takže je zvenku neotevřeš a klíče ti jsou na nic, pokud to není zamčený z venku a to tam většinou nikdo není. No nevim jestli nedorozumění, ale Elí teď bude 2 dny stát a já potřebuju trénovat

31.7.2007 09:04

kukinatost napsal(a):

Jani, kde ty potřeby jsou? Zkus kuknout na elastický poprsák i s martingalem, prosím Ony se ty ceny liší někde i o 500 kč a přitom ten sám. Hrůza.

sadzi saj

31.7.2007 09:06
sadzi saj

eowyn napsal(a):
tak ho navštívím ještě že ho mám jen 6 km od nás.. tedy aspon doufám, že ještě v Netolicích je

Jinak Leni, u nás je taky brutus zima, fakt kosa a kor tak po ránu, jak jsem jela k Elče

31.7.2007 09:07

lanika napsal(a):
Jani, kde ty potřeby jsou? Zkus kuknout na elastický poprsák i s martingalem, prosím Ony se ty ceny liší někde i o 500 kč a přitom ten sám. Hrůza.

Jasně, určo mrknu, takže chceš elast. poprsák i s vidlicí na martingal, ju? To vím, že Dáša má určo, myslím, že od Kentaura...už jsem je taky obhlížela...:)Jinak má to v Ově - Heřmanicích..a levněji to nenajdu většinou ani na netu, všechno si můžu půjčit na zkoušku a platím až potom, jestli si to nechám, je fakt zlatá a navíc velikost a všechno vždycky hned vymění...

31.7.2007 09:11

kukinatost napsal(a):
Jasně, určo mrknu, takže chceš elast. poprsák i s vidlicí na martingal, ju? To vím, že Dáša má určo, myslím, že od Kentaura...už jsem je taky obhlížela...:)Jinak má to v Ově - Heřmanicích..a levněji to nenajdu většinou ani na netu, všechno si můžu půjčit na zkoušku a platím až potom, jestli si to nechám, je fakt zlatá a navíc velikost a všechno vždycky hned vymění...

jinak u nás sice sluníčko krásně svítí, ale teplo vypadá jinak...no co, aspoň se bude dobře jezdit...nensáším to vedro...už teď vidím na Kerkovi, jak s tím chladnějším počasím ožívá...včera jsme si dělali vyloženě trénink na endurance..všude jsou teď strniště, jsme ucválali snad 20 km a ten had se ani trošku nezpotil..:)a už si zas vyvaluje šunky..:)

31.7.2007 09:13

kukinatost napsal(a):

Janči i s martingalem. Ono to už bývá vcelku. Já mám totiž hnědý martingal, ale ten poprsák bych chtěla černý, vjyš? Tak abych nebyla strakatá....O Heřmankách jsem slyšela, že je to tam moc fajn Ale ještě jsem tam nebyla.

31.7.2007 09:16

lanika napsal(a):
Janči i s martingalem. Ono to už bývá vcelku. Já mám totiž hnědý martingal, ale ten poprsák bych chtěla černý, vjyš? Tak abych nebyla strakatá....O Heřmankách jsem slyšela, že je to tam moc fajn Ale ještě jsem tam nebyla.

Ok, dobrá tedy, každopádně se ti zeptám...Dáša je jenom ráda, že ji zas udělám reklamu...ale ona si to fakt zaslouží...je pomalu jak equiservis, má snad všechno, a co nemá, hend mi to zjistí a objedná..:)dokonce mi nabídla, že mi objedná to bezkostrové sedlo,a bych ho měla levnější...

31.7.2007 09:17

lanika napsal(a):

Tady jedno foto ze společné vyjíždky ...

31.7.2007 09:18

kukinatost napsal(a):
jinak u nás sice sluníčko krásně svítí, ale teplo vypadá jinak...no co, aspoň se bude dobře jezdit...nensáším to vedro...už teď vidím na Kerkovi, jak s tím chladnějším počasím ožívá...včera jsme si dělali vyloženě trénink na endurance..všude jsou teď strniště, jsme ucválali snad 20 km a ten had se ani trošku nezpotil..:)a už si zas vyvaluje šunky..:)

JAni prosím mrkni jestli nemá zlaté udidlo 13cm, děkuji.Zjistila jsem že to co mám je 14 a já furt proč je tak velké?jednou lomené nebo dvakrat lom.teda ty strniště jsou boží to máš pravdu,a korát když na ně jdu musím sama, nikdo jiný se mnou se proletet nemuze jeden vyhazuje, druhý zdrhá...ale nám to nevadí aspon si svistíme ve svým tempu....my se jdem dnes šetřit do lesa, včera byl trenink...Sabula byl takovej naprd, šlapal hezky ale nechtěli se mu dělat přechody,do kroku , do zastavení, furt se kroutil už jsem z něho byla na nervi a cvalem to zas dodělal tak si sednul trener, no asi konečně uznal že to není taková prdel toho mýho oslíka uvodit!

31.7.2007 09:18

lanika napsal(a):

no, vám se to tam vyjížďkuje, že Lenice...:)no, nám teďkom tež, páč jinak je zaseto snad všude...ale nemáme takové kopečky a lesíky jak vy...

31.7.2007 09:19

lanika napsal(a):

A tady pauzička na pivko

31.7.2007 09:22

lanika napsal(a):
A tady pauzička na pivko

Klári, no, jestli myslíš mosazné, tak ty má učo...jsem dokonce měla na Kerku...než se mi zaběhnul i s uzdečkou a vrítil se bez...:))te´d mám koupené nerez..ty chceš faakt 13,5? Kerka to má hrozně velké, my máme 12, 5, páč menší je už pomalu na poníky a máme to akorát...

31.7.2007 09:24

lanika napsal(a):
A tady pauzička na pivko

No, je pravda, že prostředí k vyyjíždkám máme úžasné. Na jedné straně louky, na druhé lesík a kopečky. Tak nějak si nedokážu představit, že by tomu bylo jinak. No a Klári jak jsi psala, že nikdo s tebou na ty strniště nechodí, to mi připomělo nás :-( Já se totiž s Honzíkem taky ještě neproletěla naplno a s jiným koníkem. Asi by letěl bezemne.

31.7.2007 09:27

lanika napsal(a):

Teď se více méně zeptám Klárky a Andrej, páč vy máte plňasy aspoň z části, Klári:))říkáš, že když letět po polích, tak sama, ju? Jak to budš řešit o hubertech? Já totiž vím, že v lotu to bude s panem Kerkatým docela mazec...on se hned bude chtít předvést, jak je první a nejrychlejší...:)Kyž si ejdu sama, tak je to super, cváláme, ale ne tak, aby mi zas slzely oči, ale můžu si klidně stoupnout do třmenůa Kerka si udržuje hezky, sice trochu rychlejší cval, ale jakmile jdu s někým, už mu to musím vyvětlovat...

31.7.2007 09:31

kukinatost napsal(a):
Teď se více méně zeptám Klárky a Andrej, páč vy máte plňasy aspoň z části, Klári:))říkáš, že když letět po polích, tak sama, ju? Jak to budš řešit o hubertech? Já totiž vím, že v lotu to bude s panem Kerkatým docela mazec...on se hned bude chtít předvést, jak je první a nejrychlejší...:)Kyž si ejdu sama, tak je to super, cváláme, ale ne tak, aby mi zas slzely oči, ale můžu si klidně stoupnout do třmenůa Kerka si udržuje hezky, sice trochu rychlejší cval, ale jakmile jdu s někým, už mu to musím vyvětlovat...

No, to já se už párkrát proletěla naplno a i bez absolutního pobízení, oči úplně uřvané, slzy po celém obličeji a to brždění ke konci na ohlávce bylo taky zajímavé..jako stojí to za to,a le pak Kerkovi vysvětlovat, že tohle se nedělá furt...

31.7.2007 09:32

kukinatost napsal(a):
Klári, no, jestli myslíš mosazné, tak ty má učo...jsem dokonce měla na Kerku...než se mi zaběhnul i s uzdečkou a vrítil se bez...:))te´d mám koupené nerez..ty chceš faakt 13,5? Kerka to má hrozně velké, my máme 12, 5, páč menší je už pomalu na poníky a máme to akorát...

no bud 12,5 nebo 13, samo myslím mosazné, mám tu uzdečku se zlatými přeskami tak se stříbrné nehodí, sice jsem výhodně koupila 2xlomenné mosazné ale měla to byt 13,5 a to stříbrný co mám taky ,proto mě zarazilo že mu je jedno větší a včera jsem je přeměřovala ato stříbrné co mu je dobře je zhruba 12,5-13 a to mosazný je 14cm,ale prosímtě měřila jsem to mezi kroužky, vlastně čistou šířku držky, ne od konce udidla k druhému.

sadzi saj

31.7.2007 09:34
sadzi saj

kukinatost napsal(a):

No já jsem na tom podobně. V sobotu jsme byli venku s kámoškou a holky nám to rozbalili na poli jako, že závod a Elí to teda prala, to snad ani nebyl cval, to bylo jenom hop, hop, ještě k tomu krátký pole, ale Elí to tam neznala a něčeho se lekla a tak mi uskočila do strany a zbrzdila se a tak jsme to v poho zastavili, ale pak jsme jeli ještě jinde do kopečka a to to metelila, že jsem si říkala, že ji snad nezastavím, ale zastavila, ale upřímně. Loni jsem Huberta nejela, ač do mě všichni hustili a pak mě asi pěkně zdrbli, ale měla jsem Elí teprve půl roku, nebyli jsme sehraný prostě nic a věděla jsem, že ji nemám v ruce, takže jsem nejela a nelitovala jsem to, protože tam byli tací blbci, kteří schválně jeli na konec lotu, celý ho předběhli a zase se zařadili nakonec a dokolečka, takže i kámošky jinak hodná kobyla caplovala, stavěla se na zadní, vyhazovala a kámoška s ní měla co dělat a to tohle normálně nedělá a letos nevím, ale asi spíše taky nepojedu, protože jak říká trenérka, je blbost pracovat na koni, přiježďovat si ho, zklidňovat ho a pak si ho kvůli blbýmu Hubertovi rozhodit a být zase na začátku, takže si radši počkám, až na to budeme řádně připravený a pak si to užiju, protože když bude dělat Elí bordel, asi bych z toho nic neměla, když bude nervačit, takže asi tak.

31.7.2007 09:36

kukinatost napsal(a):
No, to já se už párkrát proletěla naplno a i bez absolutního pobízení, oči úplně uřvané, slzy po celém obličeji a to brždění ke konci na ohlávce bylo taky zajímavé..jako stojí to za to,a le pak Kerkovi vysvětlovat, že tohle se nedělá furt...

Ok Klári, postě se ti teda mrknu na 13, 5, ju? To je taková univerzální veliksot, ale spíš na teplasy, proto mě to překvapuje, na plňasy jsme vždycky měli a já mám všechno 12,5....

31.7.2007 09:37

kukinatost napsal(a):

No mě nejde ani tak o nás spíš pravě nemůže nikdo vyjet se mnou protože má nějaký problém se svým koníkem jak říkám jeden vyhazuje druhý zdrhá,ale SAba je OK když běžíme s jiným jen ho musím trošku držet,ale dokonce mužem i cvalat vedle sebe...docela to s ním jde, však se taky na spoustu hubertu chystam, sice je to někdy bitka když je nabitý ale udržím ho, mám na něj určitý triky!

31.7.2007 09:40

sadzi saj napsal(a):
No já jsem na tom podobně. V sobotu jsme byli venku s kámoškou a holky nám to rozbalili na poli jako, že závod a Elí to teda prala, to snad ani nebyl cval, to bylo jenom hop, hop, ještě k tomu krátký pole, ale Elí to tam neznala a něčeho se lekla a tak mi uskočila do strany a zbrzdila se a tak jsme to v poho zastavili, ale pak jsme jeli ještě jinde do kopečka a to to metelila, že jsem si říkala, že ji snad nezastavím, ale zastavila, ale upřímně. Loni jsem Huberta nejela, ač do mě všichni hustili a pak mě asi pěkně zdrbli, ale měla jsem Elí teprve půl roku, nebyli jsme sehraný prostě nic a věděla jsem, že ji nemám v ruce, takže jsem nejela a nelitovala jsem to, protože tam byli tací blbci, kteří schválně jeli na konec lotu, celý ho předběhli a zase se zařadili nakonec a dokolečka, takže i kámošky jinak hodná kobyla caplovala, stavěla se na zadní, vyhazovala a kámoška s ní měla co dělat a to tohle normálně nedělá a letos nevím, ale asi spíše taky nepojedu, protože jak říká trenérka, je blbost pracovat na koni, přiježďovat si ho, zklidňovat ho a pak si ho kvůli blbýmu Hubertovi rozhodit a být zase na začátku, takže si radši počkám, až na to budeme řádně připravený a pak si to užiju, protože když bude dělat Elí bordel, asi bych z toho nic neměla, když bude nervačit, takže asi tak.

Přesně, mi stačily ty 3 na horách, to se každé pole cválalo a na to Kerka nebyl zvyklý, rohodně mu tohle neumožňuju, ensnáším, aby mi kůň už před každým polem caploval, cválal ceý bokem, stavěl se...jsem prostě pyšná na svého plňase, který si klidně vejde na pole krokem a celé ho tak přeje bez jakývkoliv naaklusávacích nebo nacválavacích tendencí...
btw včea sjme trošku mákli na udidle, nahodilaa jsme m ty kavaletky na klus výš, je to bylo překvápko...:)

31.7.2007 09:41

sadzi saj napsal(a):

Já jsem na Sabulu zvědavá určitě bude hrozně nadšenej, on je strašně společenskéj a předvádět se bude na tuty a určitě bude zas řvát jak tatar, máme jich celkem dost naplánovaných tak uvidíme...

31.7.2007 09:44

kukinatost napsal(a):
Ok Klári, postě se ti teda mrknu na 13, 5, ju? To je taková univerzální veliksot, ale spíš na teplasy, proto mě to překvapuje, na plňasy jsme vždycky měli a já mám všechno 12,5....

JAni spíš 13 taky je dělají nebo 12,5 a to stříbrný je na tuty 13 možná 12,5,ale ta by nám šla taky pač u toho stříbrnýho (13) mám gumy.

31.7.2007 09:48

klawdie napsal(a):
Já jsem na Sabulu zvědavá určitě bude hrozně nadšenej, on je strašně společenskéj a předvádět se bude na tuty a určitě bude zas řvát jak tatar, máme jich celkem dost naplánovaných tak uvidíme...

Já zatím neplánuji, uvidím, jak se Honzula bude chovat na te první :-) Holky, to bude rodeo doufám, že první ruch nebude po louce, ale někde pěkně v lesíku na lesní cestičce všichni za sebou. Neumím si představit, že se to rozbalí někde na louce a všichni mě začnou předjíždět. Už to vidím a děsím se. Ale možná Honzulík překvapí. Kdo ví

sadzi saj

31.7.2007 09:50
sadzi saj

klawdie napsal(a):

No právě Jani, taky jsem ráda, že jsem se dostala už tak daleko, že mi kobyla v klidu v kroku přejde po poli a můžu si pohoda lahoda cválat a to nám to trvalo rok a nějaký měsíc, než jsem si tohle mohla užívat a rozhodně se toho nehodlám zbavit a udělat si z koně magora kvůli Hubertu, takže uvidíme, jak na tom na podzim budeme, ale za to mi to fakt nestojí

31.7.2007 09:52

klawdie napsal(a):

Ok, tak finálně se mrknu teda na poprsák i s martingalem a na masazné, jendou enbo dvakrát lomené 12,5 - 13...:)No, u nás bude taky zase hafo hubertů a problém je, že já teď nemám moc s kým jezdit, páč u nás j spousta "pitomců", co vyjedou jenom na pískové kolbiště a hurá zpátky do boxu...takže Kerka se pak prostě musí všem ukázat...:)matěj jeden hnědý...no uvidím, zkusíme a kdyby se mu chtělo jo běhat, tak to radši kašlu...:))

31.7.2007 09:55

kukinatost napsal(a):
Ok, tak finálně se mrknu teda na poprsák i s martingalem a na masazné, jendou enbo dvakrát lomené 12,5 - 13...:)No, u nás bude taky zase hafo hubertů a problém je, že já teď nemám moc s kým jezdit, páč u nás j spousta "pitomců", co vyjedou jenom na pískové kolbiště a hurá zpátky do boxu...takže Kerka se pak prostě musí všem ukázat...:)matěj jeden hnědý...no uvidím, zkusíme a kdyby se mu chtělo jo běhat, tak to radši kašlu...:))

o, já sjem teď s ním prostě spokojená, jsem s ním schopna ujet mega pole lákající ke trysku na ohlávce a tohle si nechci zkazit...:))

31.7.2007 10:01

kukinatost napsal(a):
o, já sjem teď s ním prostě spokojená, jsem s ním schopna ujet mega pole lákající ke trysku na ohlávce a tohle si nechci zkazit...:))

Však já Sabulu už trenuju v lese jezdím hodně za konma a vysvetluju mu že mu neutečou a huberty si budu vybírat klidný, ale potřebuje se okoukat, jakmile ho vezmu do jiného konského prostředí je z toho vyjukaný a anevím jak by jsme pak mohli vyrazit na závody...začínáme nenásilně dovolenou vysočině, jiné koně, jiné prostředí...nejste tam někdo z okolí Ždaru, třebíče?

31.7.2007 10:08

klawdie napsal(a):
Však já Sabulu už trenuju v lese jezdím hodně za konma a vysvetluju mu že mu neutečou a huberty si budu vybírat klidný, ale potřebuje se okoukat, jakmile ho vezmu do jiného konského prostředí je z toho vyjukaný a anevím jak by jsme pak mohli vyrazit na závody...začínáme nenásilně dovolenou vysočině, jiné koně, jiné prostředí...nejste tam někdo z okolí Ždaru, třebíče?

To je to Klárko, co ti závidím....já tak nějak bohužel nemám Kerku za kým trénovat, mám tu akorát 2 kámošky, co jezdí ven a na ty kobyly je Keka zvyklý, takže mu nevadí, že by prostě jel za něma...ale tak nějak ho to naučit za jinýma koňma nemám možnost...:(

31.7.2007 10:10

kukinatost napsal(a):
To je to Klárko, co ti závidím....já tak nějak bohužel nemám Kerku za kým trénovat, mám tu akorát 2 kámošky, co jezdí ven a na ty kobyly je Keka zvyklý, takže mu nevadí, že by prostě jel za něma...ale tak nějak ho to naučit za jinýma koňma nemám možnost...:(

Jo Andrej, včera jsem objevila pro tu tvoji kámošku Buggynu kobylku po Le Patronovi, mylsím, že 3 letou na equichannelu...
Klisna po Le Patron
Prodám klisnu z matky Vinkara po 2589 Cent Honorace zapsaná v HPK,po otci 2805 Le Patron skok T. Narozena 25.7.2004. Klisna je 100%zdravá, atraktivní, komunikativní v základním výcviku a přípravě na výkonnostní zkoušky. Super chody a styl skoku. Nadějná pro sport. KVH zatím 158 cm(ještě poroste),cena k jednání 65000Kč. Kontakt:737124153(p.Vaníček), Hermelín ranch, Nový Jičín
Lucie Kusalová, Petřvald, Telefon: 604611343

30.7.2007 14:08:01
Kategorie:Nabídka -> Koně -> Teplokrevník -> Klisna

btw Vaníčka znám, chová puntíkatce, všechno po North Starovi..

31.7.2007 10:17

kukinatost napsal(a):
Jo Andrej, včera jsem objevila pro tu tvoji kámošku Buggynu kobylku po Le Patronovi, mylsím, že 3 letou na equichannelu...
Klisna po Le Patron
Prodám klisnu z matky Vinkara po 2589 Cent Honorace zapsaná v HPK,po otci 2805 Le Patron skok T. Narozena 25.7.2004. Klisna je 100%zdravá, atraktivní, komunikativní v základním výcviku a přípravě na výkonnostní zkoušky. Super chody a styl skoku. Nadějná pro sport. KVH zatím 158 cm(ještě poroste),cena k jednání 65000Kč. Kontakt:737124153(p.Vaníček), Hermelín ranch, Nový Jičín
Lucie Kusalová, Petřvald, Telefon: 604611343

30.7.2007 14:08:01
Kategorie:Nabídka -> Koně -> Teplokrevník -> Klisna

btw Vaníčka znám, chová puntíkatce, všechno po North Starovi..

Klári, už máš doma dečky?

sadzi saj

31.7.2007 10:31
sadzi saj

lanika napsal(a):

Jo Jani díky, taky jsem na ní koukala, psala jsem o foto, tak uvidíme, jestli se ozve a je za dobrý peníze.

Jinak holky, mě švihne, teď mi psali ze stáje, že Elí zase přervala ohlávku a to byla nová podložená od Daslo

31.7.2007 10:33

lanika napsal(a):

Zejtra pak pošlu foto až je vyzkoušíme.ale v pátek mi přišla červená pracovní moc mu sluší, měla jsem ji na včerejším treninku a Evička zas fotila tak až předá foto, tak vám ukážu jak vypaadáme v červený...mě se strašně libí červená na tmavých hnědácí, takže z kerky a červený jsem hotová!

31.7.2007 10:35

sadzi saj napsal(a):
Jo Jani díky, taky jsem na ní koukala, psala jsem o foto, tak uvidíme, jestli se ozve a je za dobrý peníze.

Jinak holky, mě švihne, teď mi psali ze stáje, že Elí zase přervala ohlávku a to byla nová podložená od Daslo

no tak to nezávidím andrej, já do výběhu jedině Lidlovku za 100 a drží jak čert...

31.7.2007 10:37

klawdie napsal(a):
Zejtra pak pošlu foto až je vyzkoušíme.ale v pátek mi přišla červená pracovní moc mu sluší, měla jsem ji na včerejším treninku a Evička zas fotila tak až předá foto, tak vám ukážu jak vypaadáme v červený...mě se strašně libí červená na tmavých hnědácí, takže z kerky a červený jsem hotová!

Hooolky!! koukejte,, uplynula asi hodina a červy mi to cpou ven,, nevim opravdu co to je, ale je to bílý a je to samozřejmě ze sedla! čím je sedlo vycpané.. omlouvám se za kvalitu, líp to nejde.. já ty červy zabiju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

31.7.2007 10:46

eowyn napsal(a):
Hooolky!! koukejte,, uplynula asi hodina a červy mi to cpou ven,, nevim opravdu co to je, ale je to bílý a je to samozřejmě ze sedla! čím je sedlo vycpané.. omlouvám se za kvalitu, líp to nejde.. já ty červy zabiju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tak nějaký prostředek, ale jestli to jsou červotoči tak jsi asi v haji sežerou ti sedlo ze vnitř....budeš tam asi muset nalít něco co je zničí! a nezničí sedlo...co jim tam stříkačkou šounout nejaký hubič!

31.7.2007 11:02

klawdie napsal(a):
tak nějaký prostředek, ale jestli to jsou červotoči tak jsi asi v haji sežerou ti sedlo ze vnitř....budeš tam asi muset nalít něco co je zničí! a nezničí sedlo...co jim tam stříkačkou šounout nejaký hubič!

Tak Kerka v červené...?:)))Mi se líbí na těch tmavoších ta jejich univerzálnost..:)

31.7.2007 11:03

klawdie napsal(a):

Holky, já Vás zdravím. Jsem v práci od šesti ale makám jako šroub, dneska mám na plánu odpoledne tréning tak chci jít o chvíli dříve ale nějak se z toho tady nemůžu vyhrabat. Takže dřu a dřu a dřu...

31.7.2007 11:05

lanika napsal(a):

Jo, Klárka má docela dobrý nápad...:)
Jinak Klári, tady teda ještě Kerka v červené..:)

31.7.2007 11:11

kukinatost napsal(a):
Jo, Klárka má docela dobrý nápad...:)
Jinak Klári, tady teda ještě Kerka v červené..:)

Jsem si danny říkala, že asi dřeš do roztrhání těla, když i tobě není ani vidu, ani slechu...:)
Btw holky, pro labužnice mám delikatesu: smíchejte si kouky melounu, banánu, pár ořechů jedno jakých s malými kousky blaťáckého zlata (sýr), zrovna si tu u toho chrochtám....:)
Tady posílám drobka Monastera...:)

31.7.2007 11:16

kukinatost napsal(a):
Jsem si danny říkala, že asi dřeš do roztrhání těla, když i tobě není ani vidu, ani slechu...:)
Btw holky, pro labužnice mám delikatesu: smíchejte si kouky melounu, banánu, pár ořechů jedno jakých s malými kousky blaťáckého zlata (sýr), zrovna si tu u toho chrochtám....:)
Tady posílám drobka Monastera...:)

jé to je krásnej brácha šedivej! ta červená je vážně šik!

31.7.2007 11:20

klawdie napsal(a):

no, on Montík byl takový povětší...:)tady vám posílám ještě foto jedněch puntíkatých bubinů, co jsme taky měli...

31.7.2007 11:20

klawdie napsal(a):

Holky, nemáte nějaká malá videjka třeba z foťáku co by šlo poslat mailem? Ráda kuknu na vás a koníka

31.7.2007 11:26

lanika napsal(a):
Holky, nemáte nějaká malá videjka třeba z foťáku co by šlo poslat mailem? Ráda kuknu na vás a koníka

jéé, tys mě nadchla,videjka, no janka by se hned všem poslal, ale vidíte, že mě prostě nikdo ani nevyfotí, natož natočí..:.)ale klidně vyšlete i na můj mail..:)
Na tomhle jsem taky jezdila..:)

31.7.2007 11:26

lanika napsal(a):

nemám kočko...

sadzi saj

31.7.2007 11:34
sadzi saj

klawdie napsal(a):
nemám kočko...

Bohužel také ne

31.7.2007 12:04

sadzi saj napsal(a):
Bohužel také ne

Tak já vám něco pošlu, ale pak napište, zda vám to jde otevřít

31.7.2007 12:14

lanika napsal(a):
Tak já vám něco pošlu, ale pak napište, zda vám to jde otevřít

Je to Honzíkové první skákání ve volnosti. Pod sedlem tenkrát taky ještě neskákal...

31.7.2007 12:15

lanika napsal(a):

Holky opět se omlouvám že se vám sem motám,ale jak slyším Heřmanice tak se musím ozvat a velice souhlasím s Janou,skvělý obchod a ještě lepší paní Dáša.Vždycky jsem odjížděla nad míru spokojená a mimochodem mají i stránky.
www.jezdeckepotrebyostrava.cz tak koukněte a můžete si vybíratPřeji Vám hezký pracovní den,nad Jablunkovem jsou mráčky tak kdoví co příjde.

31.7.2007 12:22

lanika napsal(a):
Je to Honzíkové první skákání ve volnosti. Pod sedlem tenkrát taky ještě neskákal...

Ahoj děvčata,ahoj Klárko. Tak že nemáš s kym jezdit jo a že Jerry zdrhá,ale nekecej..třeba na tom poli že..no to bylo luxusní Ale mi budem trénovat a třeba se vám pak s náma bude jezdit dobře Co dáme dnes vyjížďku? Nebo lekci na lonži? Nebo na jízdárně hm? No potkáme se u koní tak zatim papík

sadzi saj

31.7.2007 12:28
sadzi saj

klafus napsal(a):
Ahoj děvčata,ahoj Klárko. Tak že nemáš s kym jezdit jo a že Jerry zdrhá,ale nekecej..třeba na tom poli že..no to bylo luxusní Ale mi budem trénovat a třeba se vám pak s náma bude jezdit dobře Co dáme dnes vyjížďku? Nebo lekci na lonži? Nebo na jízdárně hm? No potkáme se u koní tak zatim papík

Leni, tak mě to bohužel nejde otevřít Holky a jak probíhalo Vaše první skákání ve volnosti??

31.7.2007 12:32

sadzi saj napsal(a):
Leni, tak mě to bohužel nejde otevřít Holky a jak probíhalo Vaše první skákání ve volnosti??

Ono stačí, když máte program QuickTime Player Jinak skákání poprvé bylo vpohodě, koukal, ale skákal no a ke konci, šel to asi 7krát už se mu vůbec nechtělo a už to flákal....jinak za skokem se vždycky zastavil a začal žrát Tak jsem si ho chytla a znovu navedla na skoky ....

31.7.2007 12:33

klafus napsal(a):

NO nechtěla jsem se tě dotknout Kláry, s ámi to šlo ale bohužel jen směrem od domova...dnes jdu do lesa byli jsme na jizdárně tak musíme relaxovat po treninku v lese.....nechceš vzít fotaček že by jsme něco nafotili já z lesa nemám žádné foto...

31.7.2007 12:38

lanika napsal(a):
Ono stačí, když máte program QuickTime Player Jinak skákání poprvé bylo vpohodě, koukal, ale skákal no a ke konci, šel to asi 7krát už se mu vůbec nechtělo a už to flákal....jinak za skokem se vždycky zastavil a začal žrát Tak jsem si ho chytla a znovu navedla na skoky ....

Leni na mým compu to nejde zkusim to ještě u šefika, ten má Xpčka.

31.7.2007 12:43

klawdie napsal(a):
NO nechtěla jsem se tě dotknout Kláry, s ámi to šlo ale bohužel jen směrem od domova...dnes jdu do lesa byli jsme na jizdárně tak musíme relaxovat po treninku v lese.....nechceš vzít fotaček že by jsme něco nafotili já z lesa nemám žádné foto...

Ale prosím tě dyť já to taky myslim ze srandy No nevim Nevim...ale nesměla by to bejt žádná divočina aby foťák přežil!!! Páč tatík by si mě pak asi upek na rožni kdyby se mu něco stalo! Ale tak můžu ho vzít...snad..

31.7.2007 12:45

klawdie napsal(a):
Leni na mým compu to nejde zkusim to ještě u šefika, ten má Xpčka.

Ono to asi nepůjde bez toho programku. Ale jak budete mít čas tak si ho stáhněte ze slunečnice. Je to za 5 min hotové

sadzi saj

31.7.2007 13:04
sadzi saj

klafus napsal(a):
Ale prosím tě dyť já to taky myslim ze srandy No nevim Nevim...ale nesměla by to bejt žádná divočina aby foťák přežil!!! Páč tatík by si mě pak asi upek na rožni kdyby se mu něco stalo! Ale tak můžu ho vzít...snad..

No Leni, to mě Elí nechtěla na skoky, jsem jí navedla a vyhla to, samotný jeden skok mi skočila, ale co tam máme řadu, tak nechtěla, pak skočila první, zarazila se u druhý, obrat a skok zpět, pak to samý, akorát skočila i druhou a zastavila se mi u třetí, obrat a obr skok přes tu druhou zpátky

31.7.2007 13:41

sadzi saj napsal(a):
No Leni, to mě Elí nechtěla na skoky, jsem jí navedla a vyhla to, samotný jeden skok mi skočila, ale co tam máme řadu, tak nechtěla, pak skočila první, zarazila se u druhý, obrat a skok zpět, pak to samý, akorát skočila i druhou a zastavila se mi u třetí, obrat a obr skok přes tu druhou zpátky

A měla jsi skok na stěně a se zábranami? Pak přeci stačí, aby tam pro jistotu byl někdo u skokiuu s bičem a postrašit koníka vpřed, pokud vymýšlí.....

Přidejte reakci

Přidat smajlík